T-Mobile gaat 'binnenkort' 4G-versie van Apple Watch verkopen

T-Mobile maakt bekend de 4G-versies van de nieuwe Apple Watch-smartwatches te gaan aanbieden. Een datum en prijs zijn nog niet bekend. Bijna een maand geleden maakte KPN al bekend de Cellular-versie van de smartwatch te gaan ondersteunen.

De komst van de Cellular-versies van de Apple Watch maakt T-Mobile op Twitter bekend. Aanvullende details over de 4G-versie worden er nog niet gegeven. In de Cellular-versie zit een eSIM zodat gebruikers bijvoorbeeld mobiel internet op hun smartwatch kunnen krijgen, zonder dat er een verbonden telefoon in de buurt hoeft te zijn.

T-Mobile ondersteunde eSIM al langer, maar ondersteunde niet eerder de Cellular-versie van de smartwatch. De 4G-versies worden in andere landen gekoppeld aan het mobiele abonnement van een smartphone, waarbij de twee apparaten hetzelfde telefoonnummer delen. Vermoedelijk gaat het zo ook in Nederland werken.

KPN maakte medio september als eerste Nederlandse provider bekend de smartwatch te ondersteunen. Vodafone zei destijds 'voorlopig' geen eSIM te willen aanbieden op de Apple Watch. Apple kondigde de Watch Series 7 op 14 september aan; de wifi-modellen zijn vanaf volgende week vrijdag verkrijgbaar. Dit model kost 429 euro. Prijzen en beschikbaarheid van de 4G-modellen zijn nog niet aangekondigd.

Door Hayte Hugo

Redacteur

08-10-2021 • 14:45

125 Linkedin

Submitter: AMD and INTEL

Reacties (125)

125
124
55
5
0
49
Wijzig sortering
Ik kan me geen goede use case voorstellen behalve diefstalpreventie. Op de plekken waar ik loop zit de telefoon altijd in de linkerbroekzak, nog geen 50cm van de plek waar mijn horloge ook rondzwerft. Het zal wel vooruitgang zijn denk ik. :+

O ja, hardlopen/fietsen doe ik met de Garmin om de pols, ook daar telefoon bij de hand ...

[Reactie gewijzigd door Houtenklaas op 8 oktober 2021 14:52]

Ik zou graag m’n telefoon soms thuislaten, maar dat kan niet omdat wat medische apparatuur/sensoren communiceren via m’n iPhone en daar alarmen genereren indien nodig en die zijn zeer belangrijk. Kreng moet dus altijd mee zijn, ook bij mountainbiken, zwemmen, etc.. Er komt nu een direct to Apple Watch functie voor die apparatuur, maar dat is zonder 4G leuk en aardig: maar als je dan niet kan bellen als het goed mis is, dan zit je alsnog met een probleem. :P Dus moet de telefoon alsnog mee. ;)

De combinatie van deze twee functies, direct 2 watch + watch 4G, is voor mij een gouden combinatie. :) Daarnaast zijn er meer voordelen, zoals autonoom navigeren, communicatie, streaming, etc. Dus best relaxt dat je je telefoon niet meer de godganse tijd mee hoeft te hebben.
Wellicht handig als je een keertje je telefoon laat liggen als je even naar de supermarkt loopt voor iets?
Klopt helemaal! Ook nu zonder 4G op mijn Watch, laat ik de iPhone vaak achter als ik naar de supermarkt (5 minuten fietsen) ga of een pakketje weg breng. Betalen met Apple Pay en de bonuskaart zit in StoCard.
Zou helemaal fijn zijn, als straks je ID kaart in de Wallet opgenomen kan worden!!
Apple Pay werkt op de Apple Watch vergelijkbaar met hoe het op de iPhone werkt, daar heb je geen internetverbinding voor nodig, en er hoeft ook geen verbinding te zijn met je iPhone.
Maar dan zit er dus geen Face ID of fingerprint scan tussen? Hoe wordt er gecontroleerd? Of kan iedereen met ‘mijn watch’ (heb er nog geen) pinnen van mijn rekening?

Edit: thanks voor alle reacties

[Reactie gewijzigd door Pepper92 op 8 oktober 2021 17:19]

Volgens mij is het verplicht om een pincode in te stellen op de watch i.c.m. Apple Pay.
Als je je horloge dan af doet dan herkent hij geen hartslag meer, je moet je pincode dan weer invoeren.
Klopt inderdaad. Zodra je je Apple Watch om je pols doet moet je deze ontgrendelen met een 4- of 6-cijferige pincode. Daarna blijft ie ontgrendeld (ook voor aankopen met Apple Pay) totdat hij weer van je pols af gaat.

Enige situatie waar dat een probleem kan zijn is als je ergens bewusteloos ligt en iemand met een betaalterminal even langs je arm gaat en een aantal aankopen doet, maar dan denk ik eerlijk dat je een groter probleem hebt 😄
Dat werkt volgens mij met de pincode die je instelt op de Apple Watch.
Als hij van je pols af gaat is hij meteen gelocked. Dus iemand die jouw watch vind/pakt moet eerst een pincode invoeren. Ben je zelf ook de eigenaar kun je instellen dat hij automatisch unlocked als je je telefoon unlocked met FaceId e.d.
Mocht je Apple Pay in gedachten hebben, daar heb je genoeg aan een normale WiFi Apple Watch. Geen telefoon voor nodig.
Edit: Ooh ik las het verkeerd. We bedoelen hetzelfde: Werkt zonder internet.
Diefstal preventie is een perfecte usercase. Lekker naar t strand, geen zorgen of mijn portemonnee of telefoon gepikt wordt want die liggen lekker thuis en ik ben toch bereikbaar.

Verder vergeet ik mijn telefoon nogal eens op t werk of thuis en met mijn smartwatch kan ik dan toch betalen of bereikbaar zijn.
(Ik vergeet hem omdat hij aan de oplader ligt wat een derde usercase is, telefoon leeg? Niks aan de hand)
Naar strand zou inderdaad handig kunnen zijn, al heb ik dan liever de watch eens af aangezien dat plekje van de arm dan ook eens wat zon krijgt :+ (Al ben ik niet zo zonnen aanbidder dus zal niet snel liggen te bakken op het strand).

Maar goed ik ga nu ook gerust weg zonder mobiel, als even boodschapje moet doen kan ook betalen met de watch(Die hoeft geen 4g te hebben daarvoor).
Met sporten heb ik gewoon een speciaal vakje voor de mobiel

https://contents.mediadec...pport-zwart.jpg?f=960x960

Zoiets als dit waar zelfs de 11 pro max nog prima in past en straks zit, en prima blijft zitten.
Muziek staan wat dingen offline gedownload, dus kan ook doen zonder 4g en zou ook zonder mobiel kunnen(Wifi variant heeft gps).
Aan je andere arm kun je hem ook doen als je eens gaat zonnebaden op het strand.
De andere arm zal de rest van de tijd vast al genoeg zon krijgen ;-)

En anders vast wel een enkel of lusje aan de kleding waar hij tijdelijk aan kan.
Hah ja dat ook zo kan hem ook eens aan andere arm doen dan
Wel goed insmeren dan, dat plekje wat nooit zon krijgt verbrandt vaak extra snel ;)
Vooral als je gaat zonnebaden :+

En dat is dan extra pijnlijk als je het strand weer verlaat en hem weer om je gebruikelijke pols doet :X

[Reactie gewijzigd door graafie181 op 12 oktober 2021 12:21]

Daarom scheelt ik zal niet zo snel gaan zonnebaden, vind dat verschrikkelijk een beetje stil liggen te bakken in de zon ;)
Ik zou liever alles zonder telefoon doen, dus ik vind het best wel een interessant ding.
Dat is precies wat je hierdoor kunt. Met een tablet of laptop op pad inc horloge en oortjes en je hebt geen telefoon meer nodig.
En een lader, gok ik. Die batterij ging toch nog niet een hele dag mee op 4G?
Helaas staat Apple het niet toe dat je de Watch zonder een iPhone activeert. Zelfs niet met een iPad. Ze willen de iPhone revenue niet verliezen natuurlijk. ;)
Sommige mensen gaan liever niet in hun spijkerbroek hardlopen! Of paddleboarden, of een andere sport.
Doe ik ook niet. Hardlopen in de hardloopoutfit (met telefoon om de bovenarm of in mijn jasje bij kouder weer), fietsen met de bibshort met telefoon in de zadeltas. Maar beiden kunnen offline met de Garmin om de pols. Maar daar zit wel een dingetje, als je geen lomp ding wil meenemen - telefoons lijken steeds groter te worden - dan is dit een aardige oplossing voor sporters.
Ik snap niet dat er hardlopers zijn die serieus lekker kunnen lopen met zo'n telefoon hangende in een hoesje aan hun bovenarm. Ik heb gewoon een Garmin Fenix en muziek via bluetooth en laat m'n telefoon thuis. Tenzij ik in de ardennen ga lopen ofzo maar dan heb ik gewoon een trailvest aan.

Ik zie ook echt geen use-case voor een 4G horloge. Ja misschien in het hypotetische geval als er echt iets gebeurd en er is niemand in de buurt met een telefoon. Maar als je op zo'n plek bent had je in de eerste plaats al een telefoon mee moeten nemen.
Ik zie ook echt geen use-case voor een 4G horloge. Ja misschien in het hypotetische geval als er echt iets gebeurd en er is niemand in de buurt met een telefoon. Maar als je op zo'n plek bent had je in de eerste plaats al een telefoon mee moeten nemen.
Of een horloge die die “telefoon”functie kan overnemen? Smartphones zijn steeds groter en steeds minder “telefoons”. Tijdens mijn loopjes heb ik niets anders dan de bel- en eventueel de gps functie van mijn telefoon nodig. Als die in klein formaat op mijn arm past, dan is dat toch de perfecte vervanger?

Ik zie mezelf nog overschakelen naar tablet + 4G Watch in plaats van telefoon.
Koop dan een superkleine burner phone enkel voor het lopen. Stuk goedkoper dan een 4G apple watch :)

Sterker nog je hebt niet eens een SIM kaart nodig want 112 bellen gaat ook zonder.

[Reactie gewijzigd door Marve79 op 8 oktober 2021 15:17]

Haha, ja dat klopt. Ik wil misschien gewoon een excuus om mijn Forerunner 935 te vervangen ooit. O-)
Nadeel van Apple watch is wel de accu. Als je die een keer vergeet op te laden kun je je activieit niet registreren. Als je een beetje serieus sport ga je met een Apple watch al snel tegen limieten aanlopen.
Dat ben ik niet met je eens. Ik sport serieus en loop nooit tegen dit limiet aan. Even aan de oplader tijdens het douche of vlak voor het slapen en bij mij is de watch nooit leeg tijdens een activiteit. Ik draag hem daarnaast dag en nacht. Met de S7 met nieuwe snellaad functie wordt dit alleen maar beter. Ik loop dus nooit tegen limieten aan qua batterij met mijn watch. Sterker nog ik hou de batterij niet eens in de gaten.
Dat klopt ook. Hoe mooi ik ze ook vind, en hoe stevig ik ook vastzit in het Apple universum, een Apple Watch gaat het hem (voorlopig) niet worden. Dan liever een FR 945 LTE (maar die is het ook nog niet helemaal).

Dan toch maar die dumbphone :)
Ik loop dan weliswaar nauwelijks langer dan een uur, maar mijn watch gaat (ook daarmee) gewoon 2 dagen mee voor hij moet laden hoor...
Als je 24 uur lang gaat hardlopen is een Apple Watch misschien niet je ideale sporthorloge…
Ik loop en fiets met de Garmin Venu2. Topding. Telefoon in de zomer niet vaak bij me, in de winter in de jaszak. Bovenarm bevalt inderdaad minder nu telefoons steeds groter worden.
De accu is aardig goed (in ieder geval de SE). Kan prima 6 tot 8 uur fietsen, met GPS constant aan om route bij te houden en hou dan vaak nog wel wat over. Maar uiteraard is vergeten op te laden dan wel een probleem, maar dat is met alles.
Als je een model hebt met always-on display dan kun je fors op je batterij besparen door die functie uit te zetten en/of theatermode (met of zonder DND) aan te zetten.

Ik draag mijn watch dag en nacht. Alleen ‘s ochtends bij het opstaan gaat hij aan de lader tot ik gedoucht, aangekleed en ontbeten heb. Dan gaat hij weer om mijn pols. Nu, 18 uur na het opstaan heeft hij nog 68% batterijlading over. Het is mij nooit overkomen dat hij ‘s ochtends minder dan 50% had.

Maar het is wel de vraag hoe lang een 4G model het uit gaat houden…

[Reactie gewijzigd door RiDo78 op 10 oktober 2021 00:44]

Precies dit! Ik wil dat al jaren
Die usecase had ik een jaar gelede. Ik loop hard in het bos. Niet heel ver van de bewoonde wereld, maar wel weinig belopen smalle Pasen. Ik ben onderuit gegaan in het bos, enkel gebroken. Lig je daar om 8 uur op een koude zondagmorgen in het bos. Ben 300m naar de grote weg gestrompeld, 15 minuten over gedaan. Heb daar een auto kunnen laten stoppen.
Sindsdien mijn telefoon altijd bij me in een heupvakje in m’n broek. In vliegtuigstand. Gelukkig nog nooit nodig gehad 😅
Apple Watch heeft valdetectie. GPS coördinaten worden doorgegeven en hulp is onderweg,
Ik heb zo'n 2 in 1 hardloopbroek; strakke binnenbroek en losse buitenbroek. In de binnenbroek zit telefoonvakje op de heup. Werkt perfect, voel telefoon totaal niet!
Klinkt handig. Heb je een linkje?
Deze bijvoorbeeld, maar bijna elk merk heeft ze wel. Weet niet zeker of al deze modellen zo’n vakje hebben dus let op ;)

https://www.nike.com/nl/en/w/mens-2-in-1-7vddgznik1
Zwemmen - vooral in open water. Ook meteen prettig als er wat aan de hand is. Wat meteen de tweede usecase is: in geval van nood is het altijd prettig dat je kan bellen/berichten.
Puur voor bereikbaarheid in noodgevallen is dit voldoende om een horloge te hebben die ook kan bellen/appen. Nu nog IP68 rating of beter er op en je kunt er ook mee zwemmen.
Je kan gewoon zwemmen met je Watch hoor. Zwemmen is zelfs onderdeel van de workouts die je bij kan houden.
Gewoon muziek streamen vanaf je pols zonder telefoon bij je te hebben is met sporten echt heel fijn!
Dit kan al met de offline functie van Spotify en Apple Music.
Nee want dan is het geen streamen. Dan moet je zorgen dat er muziek op je Watch staat en die sync loopt niet altijd even lekker.
Ja, maar ik doe het liever online dus :)
Ik zou graag mijn telefoon thuis laten bij fietsen of hardlopen. En zo zijn er wel meer sporten te bedenken. En kan ook handig zijn als je naar plekken gaat waar je geen zin hebt een telefoon mee te brengen maar wel in geval van nood bereikbaar te zijn.
Voor mij zou dat horloge juist nut hebben met 4G terwijl voor mij nu dat maar beperkt is. Overigens ga ik hem niet aanschaffen, de prijs van dat model is me te duur.
I.c.m AirPods kan je gewoon bellen als een telefoon, dus je Watch is dan een vervanging van je telefoon, zij het beperkt.
With a cellular connection on Apple Watch, you can make calls, reply to messages, receive notifications, and more—even while you're away from your iPhone
https://support.apple.com/en-us/HT207578
Waar het mij om te doen is; juist die telefoon NIET bij de hand hoeven hebben. En idd sport activiteiten monitoren, navigatie on the go, berichten ontvangen, muziek en podcast luisteren, shazam, timers zetten, weerbericht checken, tv bedienen, lichten bedienen, bellen, herinnering aanmaken, veelgebruikte wachtwoorden, Mac unlocken zonder wachtwoord, Apple Pay. Allemaal functies die ik regelmatig gebruik en graag allemaal bij elkaar in 1 device heb, zonder telefoon mee te nemen. Een apart horloge voor het sporten geeft mijn dan weer de kriebels.

[Reactie gewijzigd door nms2003 op 8 oktober 2021 18:52]

En al die dingen kun je nu niet zonder iphone ?, 9/10 antwoorden kunnen prima zonder 4g of iphone.
Ik denk dat houtenklaar meer bedoelde de 4g functie, je kan prima jou iphone achter laten en met de wifi variant betalen in de winkel(Jou pinpas heeft ook geen).

De herinneringen app gebruik ik niet daar heb ik mijn hoofd voor, maar dit heeft geen 4g of iets nodig het zelfs voor timers.
De mac unlocken werkt ook zonder iphone met alleen de watch via bluetooth, je licht bedien je als je thuis ben dus zou ook zonder iphone moeten kunnen(Als er een watch app voor is dan).

Sporten doe ik ook zonder iphone wel eens banen zwemmen, de wifi variant heeft gps.
Ik doe ook elke week hardlopen ook wel eens zonder iphone, de muziek staat wat offline dus kan ook zonder 4g/iphone.
En ik heb anders sportbroek die speciaal vakje heeft voor mobiel, hier zijn er genoeg van te vinden bij decatlon etc.
Het ging mij erom dat ik zonder telefoon op pad wil en dan een device bij me heb waarmee in ook bereikbaar ben. Daarnaast het punt het vergelijk met een dedicated sport horloge behoorlijk mank gaat.
Het is natuurlijk fijn om eens een avondje weg te gaan zonder telefoon, maar toch nog een Uber naar huis te kunnen bestellen als je wil.
Stand alone val detectie met automatische alarmering zou een handige Apple Watch cellular optie kunnen zijn. Denk aan ouderen, mountainbikers, motorrijders, skateboarders (...)
Dat zit er al in sinds de Watch series 4
Ik denk dat die bedoeld voorbeeld val detectie buiten, binnen ben je natuurlijk verbonden met je wifi.
Ah zo. Ja dat zat er sinds de 4 in in de landen waar 4G beschikbaar was.
Hier is je use case: een apple watch met een behuizing van staal of titanium plus saffier glas. Dat kan enkel bij de 4G variant. En die kon je dus niet in NL kopen.
Wat voor mij vooral een argument was voor cellular versies van smartwatches is dat deze niet afhankelijk zijn van trage bluetooth verbindingen. Ik weet niet of dit bij de Apple Watch ook een rol speelt, maar ik weet wel een van de redenen was dat mijn Huawei Watch (original) traag aanvoelde was omdat alles via bluetooth ingeladen moest worden. Als ik dan thuis of op kantoor was, dan ging het allemaal wel weer redelijk goed (de smartwatch kon dan op het wifi netwerk). Maar buiten was het ding véél trager.

Ik heb momenteel sowieso geen smartwatch, maar mocht ik er een kopen dat zou een eis (op dit moment) wel zijn dat deze 4g/5g ondersteund.

Of zijn ervaring van anderen (bijv. Apple Watch gebruikers) hier anders mee? Het is lang geleden dat ik een smartwatch had.
Bij een Apple Watch merk ik geen verschil tussen Bluetooth en WiFi. Enige uitzondering daarop is het inladen van muziek en podcasts die je niet opgeslagen hebt op de opslag van je Watch. Via Bluetooth merk je daarin een kleine vertraging van maximaal 2 seconden terwijl dit bij WiFi vrijwel instantaan is. Voor de rest is Bluetooth tegenwoordig meer dan snel genoeg voor elk realistisch scenario op een Apple Watch in mijn ervaring.
Ik heb al twee jaar een Apple Watch en het blijft me verbazen hoe goed geoptimaliseerd het ding is. Ook zie ik daarin nog steeds vooruitgang. Ik vind hem na twee jaar en meerdere updates soepeler werken dan de dag dat ik hem kocht. Alleen de batterij degradeert natuurlijk vrij snel omdat je vrijwel dagelijks een complete laadcyclus doorloopt, zeker bij intensief gebruik.
Bedankt voor het antwoord! Dan is dat in ieder geval een zorg die nu is afgenomen :)
Ik heb er wel een paar usercases voor. Maar dan niet voor een meerprijs. Ze zijn zo schaars.
Mijn telefoon ligt soms binnen (aan de lader bijvoorbeeld) en achter op ons perceel (ruim 350 meter van het huis vandaan) valt de Wi-Fi verbinding van mijn Apple Watch toch echt wel weg.
Zo'n 4G verbinding zou best handig zijn, dan krijg ik tenminste nog steeds een melding als er iemand op de oprit staat of als ik gebeld wordt.

Daarnaast lijkt het mij ook wel handig als ik even in het dorp in ga of een stuk ga fietsen/wandelen.
Betekent dit ook dat de titanium/stainless steel versies (die alleen als celluar versie te koop zijn) ook eindelijk in Nederland verkocht gaan worden? _/-\o_

[Reactie gewijzigd door AerodynamiX op 8 oktober 2021 15:12]

Ja dat klopt, kijk maar in duitsland en belgie daar zijn deze wel te koop.

Zelf heb ik de Gen 4 uit duitsland, ik wacht al die tijd al tot het punt waarop deze in NL ondersteund wordt.
Hopelijk gaat T-mobile hier geen extra kosten voor vragen.
Tuurlijk gaat t-mobile en kpn hier wel extra kosten voor vragen. Denk je nou echt dat ze je een dienst gratis gaan aanbieden? Nou denk het niet, en zeker niet wanneer nog maar weinig providers zo iets aanbieden.

Het zal gewoon als een addon op je huidige abonnement worden verkocht.
Bij kpn kun je al kostenloos een tweede identieke simkaart nemen. Waarom geen extra e-sim?
Dat is iets anders, die kan je bv ook niet tegelijk gebruiken.

Providers zullen hier minimaal echt wel 2.50 a 5 e per maand voor vragen.

Waarom zouden ze dat niet doen, veel mensen zullen het er voor over hebben en dat levert ze maandelijks weer wat extra miljoenen op.

Dat gaan ze echt no way gratis aanbieden.

Heel misschien dat ze dat wel doen voor de mensen die bv de duurste unlimited 4g abonnementen hebben, maar daaronder twijfel ik er niet aan dat er extra voor betaalt moet worden.
Mag die tegelijk actief zijn?
We zullen zien inderdaad, je ziet het in andere landen over het algemeen ook wel dat je er een x bedrag per maand extra voor dient te betalen. We wachten af, er zal binnenkort wel meer bekend worden gemaakt.
Op het forum wordt "5 november" genoemd als launch date in Nederland. Zou best wel eens waar kunnen zijn.
Deze datum komt mij ook bekend voor. Volgens mij hoorde ik deze eerder al vanuit KPN, mij lijkt dat ze deze samen introduceren.
Vraagje: ik zou een Apple Watch 4G als stand-alone apparaat voor mijn zonen willen nemen.
Kan dat zonder ook een iPhone te hebben om hem in te stellen, of zou ik dat ook met mijn eigenIPhone kunnen doen? Het is de bedoeling dat zij een ander nummer hebben dan ik.
Daarnaast: gaat de accu veel sneller op als ie puur op 4 G gaat?
Ja daarvoor is de zogenaamd Familie Set-up van Apple bedoeld. Er is al een NL pagina van dus grote kans dat de Nederlandse carrier(s) dit gaan ondersteunen. https://support.apple.com/nl-nl/HT211768
Ik dacht even dat T-Mobile de eerste in Nederland was maar blijkbaar was KPN al eerder.
Ik vind dit wel alleen interessant als de extra abonnementskosten erg laag zijn of als het inbegrepen is in het abonnement. Ik ga echt bv geen 10 euro per maand betalen voor zo'n feature.
Tja, lekker belangrijk wie het eerder aankondigde. Beide providers zijn nog verre van duidelijk. Wanneer en tegen welke voorwaarden ze dit gaan aanbieden. Misschien willen ze juist eerst kijken wat de concurrent doet?
KPN was eerder met aankondigen, ja. Het zal mij benieuwen of ze ook daadwerkelijk als eerste de 4G-versie met werkende eSIM kunnen leveren.
Ze hebben volgens mij allebei ook nog geen prijzen en voorwaarden dus het is nog een beetje voorbarig allemaal.
Op de Apple Watch Series 7-website staat nu ook:
GPS + Cellular-modellen zijn binnenkort verkrijgbaar.
Super dan kan ik eindelijk mijn Watch 4G gaan gebruiken zoals ik voor ogen had.
Toevallig heb ik een T-Mobile ESIM op mijn iPhone in gebruik.
Dat valt nog te bezien of een oude 4G variant uit buitenland in NL gaat werken.
Ja zeker wel. Die techniek is hetzelfde. Ik had paar jaar geleden al een versie uit Duitsland en die werkte zonder problemen met 4G in Spanje bijvoorbeeld.
Het lijkt mij wel een fijne functie.
Een watch welke dus 24/7 altijd bereikbaar is ook als je geen telefoon bij de hand hebt.
Ik zelf ben erg aan het twijfelen om deze aan te schaffen wegens de functies van Val detectie.
Heb hier goeie verhalen over gehoord en gelezen.
Is beetje lullig als je deze functie alleen kunt gebruiken in combinatie met een GSM in de buurt.
Denk aan iemand die een epileptische aanval krijgt en zijn mobiel is vergeten.
Lijkt het mij wel handig dat de horloge zonder apparte GSM zelf de functie kan uitvoeren (bellen en de locatie door kan melden).
Fijn, nou moet ik alleen mijn series 5 nog eerst even zien te verkopen. :)
Zou je middels Apple Trade kunnen doen, scheelt een hoop gedoe.
Mijn ervaring is dat ze echt weinig teruggeven voor een S5 van 2 jaar oud.
Wat wel interessant is aan Apple Trade In is dat je alleen je Watch hoeft in te leveren. Je oplader, adapter en bandjes mag je houden. Dit maakt het aanbod toch een stuk interessanter naar mijn mening.

Ik heb gebruik gemaakt van trade in om mijn series 3 te vervangen voor een series 5. Ik kreeg er rond de €100 voor terug, de €25 voor de oplader en €49 voor het bandje die ik mocht houder, erbij gerekend was het best een goede deal.
Klopt ze geven minder dan marktplaats, eventueel Amac geeft er wat meer terug.
Maar je heb gewoon geen gedoe met marktplaats, een wildvreemde die langs komt of iets en met geld gewoon in 1 keer klaar.

Ik doe dit ook veel liever al een paar jaar dan via marktplaats ofzo, dan maar iets minder er voor krijgen.
Het verschil tussen marktplaats en apple is in het geval van de apple watch 6 erg groot. Apple geeft er € 175 euro voor terwijl via MP ik er € 300,- voor krijg.
Ja sowieso is dat verschil groot tussen Apple of Amac of iets, alleen ik vind gewoon makkelijker en fijner zo.

En komop Apple Watch 6 is net 1 jaar op de markt, zonde van de centen die nu al weg te doen ;)
Je hebt gelijk. Ik heb alleen graag de nieuwere versies. Zo ook mn iphone 12 pro max verkocht van zes maanden oud om de iphone 13 pro te halen. Maar dat was meer om het formaat dan om de upgrades.
Ach die tijd heb ik gehad gelukkig, mijn 11 pro Max doet nu al 2 jaar meer dan prima.
Ik kijk volgend jaar eens voor de iPhone 14 :), die zal precies zelfde als de 11 doen alleen wat sneller(maar nog steeds super snel).

Totaal niet waard om elk jaar zoveel geld neer te leggen, wat veranderd er iets sneller en betere camera nou jeeh 😂
Ik kreeg vast veel minnetjes/off topic maar ik hou van mijn analoge horloge aan de pols. Liefst een leuke automaat. Hoeft niet te duur te zijn.
Of je minnetjes krijgt, weet ik niet. Maar het is in elk geval off-topic.
Van mij krijg je een plus 👍🏻
Ik heb ook zo’n horloge zonder accu…

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee