WinFuture: Microsoft Surface Go 3 krijgt 10.5"-scherm en Intel Amber Lake-chips

Techwebsite WinFuture heeft specificaties van de onaangekondigde Microsoft Surface Go 3 bemachtigd. Het apparaat krijgt volgens die website wederom een 10,5"-scherm en wordt voorzien van Intel Amber Lake-cpu's.

Volgens WinFuture krijgt het 10,5"-scherm van de Surface Go 3 een full-hd-resolutie, net zoals zijn voorganger. Het ontwerp van het apparaat zou ook ongewijzigd blijven. Daarmee wordt het een compacte, tablet-achtige laptop met een uitklapbaar standaard en een behuizing van magnesiumlegering.

De Duitse techwebsite schrijft ook dat de Surface Go 3-modellen voorzien worden van Intel-cpu's uit de Amber Lake-serie. Het gaat daarbij om een basismodel met Pentium Gold 6500Y-chip, en een hoger gepositioneerde variant met Intel Core i3-10100Y-quadcore.

De Pentium-variant beschikt over twee cores, die draaien op 1,1GHz met een boostclock van 3,4GHz. Het basismodel beschikt daarnaast over 4GB geheugen. De Core i3-variant beschikt over vier cores op 1,3GHz, met een turbofrequentie tot 3,9GHz. Deze versie wordt voorzien van 8GB geheugen. Dit komt overeen met eerdere geruchten over de Surface Go 3.

Microsoft onthult de Surface Go 3 naar verwachting tijdens zijn Surface-evenement op 22 september. Tijdens diezelfde presentatie worden ook een Surface Duo 2-smartphone, een nieuwe Surface Pro 8 en mogelijk ook een nieuwe Surface Book-laptop verwacht.

Ter illustratie: de Microsoft Surface Go 2 uit 2020

Door Daan van Monsjou

Redacteur

05-09-2021 • 17:06

53 Linkedin

Submitter: TheVivaldi

Reacties (53)

Wijzig sortering
Ik ben echt een leek op dit gebied, wat heb je aan een surface(go.. pro)?
Heel veel. Heerlijk apparaat om mee te nemen met lange accu duur en goede performance. Makkelijk om op te schrijven. Ideale combinatie tussen tablet en laptop. Ik gebruik hem veel voor zowel werk als privé (Pro versie). De Go versie heb ik geen ervaring mee. 4GB in die versie vind ik erg weinig.
Edit: Wou eigenlijk reageren op Bozebeer38

Ik heb de Pro 1,3,5,7 gehad. De Go 1 en nu 2. Wat de Go Betreft (want dit artikel gaat over de Go 3)
Is het een erg superfijn full-blown Windows 10 apperaat in een zeer compacte form-factor.

Voor de pandemie reisde ik ultra-veel voor zowel werk als prive. Denk elke week 2 dagen in het buitenland voor werk, en prive op de weekenden. Ik ben redelijk fanatiek in fotografie en dat combineerde ik ook altijd met m`n werkreizen. Als ik voor werk reisde moest ik m`n zakelijke laptop meenemen. Maar kon ik prive niks (want walled off) dus Go mee om m`n eigen ding te doen mee (fotografie) zonder dat je veel inlevert kwa extra gewicht en bulk.

Als ik een weekend tripje (3 dagen) prive doe naar een Berlijn, Madrid of Italie, dan nam ik ook alleen de Go mee. Ik moet toch af en toe even ergens zitten om wat mail en andere zaken af te handelen en/of te collabben met mensen en dat soort dingen doe je nou 1maal sneller met een keyboard/muis dan een smartphone. Dus wederom is de Go dan een held.

Nu zijn we nog steeds in de pandemie en het begint wel een beetje richting normaal te gaan, maar we zijn er nog lang niet. Ook al reis ik niet zo intensief veel naar het buitenland. Gebruik ik m`n Go 2 nog in m`n daily carry. Wat een 5 Liter Peak design schouderts is, met een Fuji X100V, de Go2, een waterfles en ik heb nog ruimte voor noise cancelling dopjes/m`n smartphone, een Bose speaker (aan de loop v.d tas) een zonnebril en wat extra's afhankelijk v.d dag.

[Reactie gewijzigd door lithiumangel op 5 september 2021 18:06]

Het scheelt een stoeptegel mee sleuren. Surface go is de enige windows 10 laptop op zo'n klein formaat en weegt krap een halve kilo. Inclusief touch, afneembaar toetsenbord etc.
Het is niet de enige, maar wel de enige met dit schermformaat en deze beeldverhouding.
Dit is een typische "TLDR" reactie.

Ik gaf 2 voorbeelden. 1 als deel van mijn volledige daily carry kit in een 5 liter schoudertas.
Misschien klinkt "5 liter" als veel tasinhoud, maar klik even op die link en vertel me welke gewone laptop ik in die tas kan proppen. Ik ben erg benieuwd. (Want dat is de exacte tas die ik gebruik waar de Go2 + m`n fotografie kit in gaat)

M`n andere voorbeeld was als additionele persoonlijke laptop op EU-zakenreizen. Dan wil ik niet nog een traditionele laptop erbij vanwege het bulk & gewicht want dat past niet in m`n carry-on only beleid. Vooral als je je carry-on zo klein gekregen hebt dat je alles incl je reserve kleding gewoon in een 15 inch messenger bag kwijt kan dankzij o.a compressie bags voor je spare kleding.

Dat jij zelf een Surface Go voor jou behoeften niks vind is prima. Maar ga een ander niet zeggen "Dat kan ook met een gewone laptop" als je nieteens de moeite neemt om de use case van een ander die het note-bene volledig heeft beschreven probeert te lezen en te begrijpen.

[Reactie gewijzigd door lithiumangel op 6 september 2021 10:05]

Mijn reactie was niet zo hard bedoeld, ik bedoelde meer van dat andere laptops niet zo zwaar zijn. Mijn 14 inch is lichter dan mijn 15 inch en 15 inch 2-1. Zo zwaar zijn laptops niet.

En de kans is groot dat je een betere accuduur hebt.
Ik heb de Go 1 even gehad, maar ben inmiddels wel fan van de Pro 7 (na 1 en 3). Het zegt best wel wat, ik werk vooral met het elke ecosysteem.
Totaal onwaar. De accu duur is bedroevend slecht en de performance is ver te zoeken.
Ik heb de Surface Go nummer 1 met 4GB en die is (afhankelijk van wat je er mee doet) retesnel.

Accu is bij zwaar Photoshop werk, 3D Studio Max rendering en Lightroom ongeveer 12 uur.

Let wel - dit zijn niet de "apps" maar gewoon full-blown software.

Camera er in pluggen, RAW conversie, editing, etc...

Ook Visual Studio icm. Java voor Android development gaat snel, compileren van een app kost ongeveer 30 seconden (van code naar bruikbare .apk).

Dus het kan verschillen...
Hangt er natuurlijk wel af wat voor project je gaat compileren ;). ik denk als ik een van onze projecten probeert te compileren dat dit gaat tegenvallen.
Een batterij duur van meer dan 11 uur, en de performance is top. Zeker de pro's.
Feitelijk is het een Windows-tablet tegen een redelijke prijs met bizar geprijsde accessoires.
Maar dan beter, want Windows ipv iOS :)
Maar dan beter, want Windows ipv iOS :)
iPadOS ;)
Ik heb nog de Surface Go 1 van enkele jaren terug, en gebruik hem nu dagelijks voor remote meetings; de camera en microfoon zijn echt uitstekend, ook in vergelijk met de concurrentie.

In de afgelopen jaren heb ik het apparaat ook op reis naar buitenlandse conferenties gebruikt. Het apparaat is dan misschien niet zo snel als een laptop of als de pro tablets, maar krachtig genoeg voor die paar dingen die je dan wilt doen: emailtjes schrijven, notities maken, beetje browsen. Het grote voordeel dan is voornamelijk het (gebrek aan) gewicht.

Ik heb wel wat accessoires gekocht die de ervaring kunnen verbeteren. Dat alcantera toetsenbordje wat Microsoft zelf levert; een bamboo pennetje en een usb3-expansiehubje (met hdmi en cardreader). En recent heb ik een portable screen gekocht omdat ik op m'n hobbykamer wat meer screen space nodig had (ruimte voor de hobby zelf is belangrijker dan een laptop).

edit: en mijn instelling is: gebruik het apparaat waar het voor bedoeld is. Ik heb meerdere tablets in gebruik, een eigen laptop en eentje van 't werk, een gaming rig, meerdere vm hosts thuis, een paar vms in de cloud, enkele pi's en 2 mobiele telefoons (weer werk en prive). Functies stapelen kan, maar als er bij mij wat stuk gaat is het eenvoudig om iets te vervangen en heeft het ook geen consequentie voor de andere dingen.

[Reactie gewijzigd door DrClaw op 5 september 2021 18:28]

Ik gebruik hem naast mijn laptop, op de Go mijn webex en op de laptop gewoon mijn documenten en mail. En als ik ergens heen ga en mijn laptop niet wil meeslepen stop ik de Go (met toetsenbordje) in mijn rugzak en kan ik eventueel zelfs remote inloggen op mijn werk om een storing te verhelpen. Op vakantie kijk ik er zelfs netflix op. Het geluid is immers prima.
Je hebt er niks aan. Het is een onhandig ding wat helemaal niet lekker in de hand ligt.

Uit zichzelf rechtop staan is niet ideaal. Dan moet je zo'n voetje uitklappen. Toetsenbord is lang niet zo handig als dat van een laptop.

Alle componenten zitten in het scherm. Dus nogal topzwaar.

Windows werkt voor geen meter op zo'n ding door slechte scaling en omdat het halfgaar is met touch. Sommige dingen zijn aangepast voor touch, voor de rest verlang je steeds naar een muis.

Maar iedereen denkt van zichzelf dat ze wel notities gaan maken met dat pennetje. Wat er in de praktijk natuurlijk nooit van komt.

Geloof me, een 14" of grotere laptop heb je pas echt iets aan. Dat is een stabiele basis met toetsenbord en een licht scherm wat makkelijk te verstellen is.

Het is niet voor niks dat die Surfaces op marktplaats geen drol meer kosten. Microsoft is ook heel gierig met het geheugen. Repareren of uitbreiden is een drama, niet onmogelijk of niet rendabel. Het is nu een hype, net als destijds de netbooks.

Voor het tablet gebeuren pak je liefst een dedicated tablet met een bijpassend os. Dan heb je tenminste een lekker werkend apparaat.

Mijn tip koop een 2dehands zakelijk model laptop. Iets zwaarder maar die gaan eeuwen mee, zijn degelijk en uitbreidbaar. Het kan wel 0,5 tot een hele kilo maarliefst meer wegen dan een Surface. Dat kan voor een moderne man nog weleens een probleem op leveren om dat te moeten tillen. Sommige mensen zien zichzelf dat niet doen.

[Reactie gewijzigd door stefanv op 6 september 2021 22:58]

Ik snap niet de dat ze hier niet gewoon een ARM-chipje instoppen, lijkt me het perfecte apparaat ervoor.
De Surface Pro X draait op een ARM chip. Ligt wel in een sterk hoger prijssegment...
Die is van ruim 2 jaar geleden...
Ik dacht dat er in Oktober 2020 nog een refresh is gedaan, waarbij onder andere de ARM chip is geüpgraded (van SQ1 naar SQ2).
Ja, dat is de SQ2, ik gebruik deze met 16Gb. en dat werkt inmiddels wel goed. Het was een minimale upgrade van de SQ1. Ik vraag me wel af of MS echt blijft investeren in ARM, het loopt niet erg snel qua ontwikkeling want zo is 64bit ondersteuning nog steeds niet verder gekomen dan een preview build.
In oktober 2020 is de Pro X met nieuwere arm-chip uitgebracht. Weet niet ik welk universum jij leeft, maar in het universum waar ik woon is dat 1 jaar geleden en niet 2.
Vroeger wel een Lumia 2550 met WinRT gehad, maar kon die kon eigenlijk alleen maar apps draaien en een aangepaste versie van Office, Mijn huidige Go draai ik bijna alles op.
Op WinRT kon je ook andere arm-software draaien middels een trucje, dus niet alleen apps. Natuurlijk was dat aanbod wel schaars, maar toch.
'ARM chipje' is wel een understatement. De M1 chipset van Apple bewijst dat als de hele architectuur en software goed getuned is, ARM andere chipsets het nakijken geeft.
Ja, inderdaad.

Of ze laten hun ARM versie van Windows voor de 5e keer sterven...
Omdat je daar niets mee kunt.
Heeft iemand nog goeie tips om een Go te gebruiken als een tablet? Ik kom niet verder dan de browser en Bluestacks voor een aantal apps (youtube, ziggo etc). Vind dat soort apps fijner werken op een tablet (dan alles met een browser te doen). Echter is Bluestacks ook niet perfect. Zijn er nog touch-friendly games/apps ergens te vinden. Microsoft store is helaas niet uitgebreid genoeg voor mij.

(Windows 11 met android app support zal hopelijk veel goed maken)
Dat laatste is nog maar af te wachten. Ook op Android tablets is het vaak behelpen met apps die duidelijk niet voor grotere schermen bedoelt zijn. Ik heb een Samsung Tab 7+ en die heeft minder goede apps voor de resolutie en schermgrootte dan de nieuwe Fold 3. Er zijn erg veel varianten van apps op Android en je krijgt niet altijd de app die het maximale uit je systeem haalt. Dat is ook met 'tablets' als de Surfae Go, Pro en Pro X: prima Windows PC's (vanaf de Pro tenminste) maar niet heel erg praktische tablets.

Dan kun je beter een iPad Pro met of zonder M1 kopen, daar heb je dan toch meer aan. Of een Samsung Tab 7+ en accepteren dat het beter kan maar je hebt dan wel DEX wat handig kan zijn.

[Reactie gewijzigd door Ootje70 op 6 september 2021 11:29]

Plus heeft de Surface Go niet een 3:2-beeldverhouding? Áls er al Android-tablets met 3:2 zijn, dan zijn ze zeer zeldzaam. Dat kan dus ook nog wel eens schalingsproblemen met Android-apps gaan opleveren.
Ja 4:3, net als de Fold 3. Dat gaat heel vaak niet vanzelf, dus dat hopelijk komt daarvoor een goede oplossing komen zoals in Fold met Labs. Ik denk alleen dat dit minder een probleem is omdat ik verwacht dat de Android apps veelal windowed gebruikt gaan worden. Dat lijkt dan meer op de situatie met Dex....
Gaat het gewicht van deze apparaten nu eigenlijk al een beetje naar beneden?
Ik had laatst een surface op mijn bureau maar wat was dat ding zwaar zeg...
De Surface Go is maar 500-550g.
Check, mogelijk heb ik een ander model in handen gehad.
Zijn er al prijzen bekend?
4GB RAM pfff wij gebruiken geen Windows 7 meer hoor Microsoft!
Heb nu de Surface Pro 7 met i5 en 8GB ram, die 8gb is maar krap aan en in Windows 11 gewoon te weinig.
Beetje programma’s open staan met Teamviewer en video geheugen in gebruik en throttling of vastlopers is niet meer te voorkomen.

En ik vind de surface dock bar slecht na lunchpauze bijv. Heb ik regelematig last van:

1 Monitor wordt herkend uit slaapstand ipv 2.
Ethernet verbinding duurt erg lang voor herstellen.
Bloedheet worden wegens throttling
Reageert soms niet op aan/uit knop.

En ik ben niet de enigste op werk met dit monitor probleem.
Moet je weer het dock herstarten zucht.

Nieuwe firmware updates en reinstall surface heeft niet geholpen.
Ook het gezeur van 2 4K schermen gaf issues op het dock, wilde niet allebei in extended.

Nee dank je geef mij maar een olskool notebook MET koeling!
Of een ARM die compilatie software meekrijgt net als Apple met Rosetta.
Heb jij de Dock V1? En wat voor type kabels gebruik je?
De Pentium is een CPU van het vorige millennium, was 32-bits, zonder 64-bits extensies, wanneer stopt Intel eens met die naam? Hetzelfde vind ik overigens ook gelden voor Celeron.

Er is al i3/i5/i7/i9, en m voor zuinige Atom achtige CPU's, maar ze blijven de "nieuwe" Core namen en de oude Pentium en Celeron aanduidingen maar door elkaar gebruiken, terwijl het mij totaal geen informatie geeft.

Noem de familie (een of ander meer), type (i3/i5/...), het aantal cores, de frequentie, eventueel de turbofrequentie, en wel of geen hyperthreading, dat geeft alle benodigde info. Want "gewoon" Pentium of i5 geeft mij exact 0 info of die CPU turbo of HT heeft.
Dat is toch ook precies de bedoeling van Intel? Marketing.
Die namen zijn er ook niet voor ons, maar om de ' gewone ' consument enigszins een idee te geven van wat ze in huis halen.
Zo was celeron aanbevolen voor enkel wat word en internet werk, terwijl i9 de ultieme game cpu was o.i.d.
Het zegt alsnog niet zoveel nee, maar je hebt wel enigszins een idee, terwijl je echt 0 verstand van computerhardware kunt hebben.
Als intel deze benaming weg zou halen, dan begrijpen henk & ingrid het niet meer en kiezen ze maar wat bij hun volgende aankoop.
' 4 cores op 4ghz met een turbo erop klinkt wel goed toch? ' zoiets.
Tegelijkertijd kan Intel duurdere producten verkopen aan klanten die vooral denken dat ze het nodig hebben, zoals de i9 dé game cpu is, terwijl een hooggeklokte i5 het mogelijk net zo goed zou doen.

Bij AMD overigens niet beter en eerlijk gezegd is er maar heel weinig hardware waarbij je aan de hand van de productnaam gelijk de specificaties kunt herkennen.
Intel heeft dan nog wel cpu's met een ' K ' of een ' S ' erachter die je gelijk iets vertellen, of een netwerkkaart waar iets als ' 1000 ' in staat of hardeschijven willen nog wel eens hun capaciteit en cachegrootte ermee onthullen, maar dat is het dan wel zo'n beetje.
De gewone consument. Maar die staat in de mediamarkt en zoekt een laptop voor school van kind dat van gamen houdt. Dan kunnen ze vanalles aangesmeerd krijgen. Nog los van het gpu-verhaal erbij. Want de i5 of i7 is er met hoeveel generaties, cores en watt te vinden? Teveel. Ik volg het niet meer omdat ik niet elk half jaar in de markt ben voor een laptop, ik zou echt een uurtje moeten bijlezen voordat ik het overzicht heb vrees ik.
“Want de i5 of i7 is er met hoeveel generaties, cores en watt te vinden?”

Ja, het verbaast mij ook dat ze niet telkens het nummer verhogen bij een nieuwe generatie.
“[…] zoals de i9 dé game cpu is, terwijl een hooggeklokte i5 het mogelijk net zo goed zou doen.”

Inderdaad. Toen ik deze laptop kocht, ben ik bewust voor een i5-8250U gegaan omdat die hoger geklokt was dan de i7 die ze ook aanboden.
Pentium is gewoon een merknaam, net als Celeron, Core en Core2. Tussen de Pentium II en de Pentium IV zaten enorme verschillen ondanks dat ze dezelfde naam droegen.

De naam geeft tegenwoordig precies aan in elke klasse de CPU past: Core voor de toplijn (Core i3/i5/i9), Celeron en Pentium voor budget-CPU's en Atom voor goedkope processoren die weinig stroom gebruiken (maar goedkoop genoeg zijn dat ze geen big.LITTLE design hebben). Net als vroeger is Celeron vaak een uitgeklede, goedkopere variant van de Pentiums.

Naamgeving is enorm lastig. Is een i9-9900K sneller of langzamer dan een i7-11600K? De een is twee generaties nieuwer, maar de ander is wel de top of the line! Dan heb ik het nog niet eens over mobiele CPU's, die zijn helemaal een drama.

Naar mijn mening kun je geen goede, duidelijke consistente naam aan chips geven. Misschien kun je de naamgeving doen op basis van benchmarks, singlecore-streepje-multicore-streepje-corecount-streepje-cachegrootte ofzo. Dat zegt nog niks over hoeveel stroom de chip gebruikt, van welke generatie die komt, welke socket die heeft en wat voor RAM die support, maar je hebt wel duidelijkheid op de andere vlakken! Plus, de benchmark moet ook ooit veranderen wil deze enigzins relevant blijven voor modern gebruik, dus wat doe je dan?

Ik denk dat we gewoon de naamgeving moeten tolereren en dankbaar moeten zijn dat de mensen die vroeger de namen bij Samsung bedachten (Samsung Galaxy S3 Star Mini Plus Enzovoorts) niet bij een processorfabrikant zijn gaan werken. Ik ben al lang blij dat Intel niet met hun naamgeving liegt zoals AMD dit deed door hun mobiele processors een nieuwere generatie te lijken geven ondanks dat de technologie helemaal geen generatie vooruit was gegaan.
Intel vragen om logische namen is vrij zinloos. Na de Pentium wat gewoon serie 5 betekend hebben we nooit meer een 6 serie naam gezien en is het alleen maar een merknaam. Core i3 5 en 7 begonnen nog goed maar toen kwamen de laptop series en was de logica ook ver te zoeken. In de huidige serie gaat het om de eerste cijfers van de toevoeging die nog iets over de serie zegt, de letter er achter zecht nog iets over de doelgroep.
Tja, voor de Pentium zouden ze bijvoorbeeld een i2 benaming kunnen hanteren en voor de Celeron de i1
Bijvoorbeeld...

Ik zoek logica, en die is helaas ver te zoeken in Intel's naamgeving!
Zal het ding herstelbaar zijn? Nee
Zal het ding uitgreidbaar zijn? Nee
Zal het ding (onbetaalbaar) duur zijn? Ja
Je bedoeld repareerbaarheid.

De Surface Go 2 scoort 3 van 10:
https://www.ifixit.com/Teardown/Surface+Go+2+Teardown/133648

Aangezien de Surface Go #1 een 1 van 10 scoorde is dat al een hele verbetering, wellicht dat versie #3 nog beter wordt? De Surface Pro X scoorde 6 van 10, alle Surface Pro 1-7 scoorde allemaal 1-2 van 10...

Daarnaast bedoel je uitbreidbaarheid, de SG2 heeft alleen SD kaart uitbreidingsmogelijkheden. Fijn als je het behandeld als een tablet, lastig als je het behandeld als een laptop. De Surface Pro X heeft wel een mooie manier van SSD storage vervangen, maar momenteel heeft nog geen van de andere producten deze functionaliteit. Altijd afwachten met MS hoe deze versie er exact uit komt te zien, wachten op de iFixit Teardown video...

Wat bedoel je met duur en al helemaal onbetaalbaar? €419 voor het goedkoopste model SG2 en €746 voor het duurste. €90-120 extra voor de type cover. Voor het goedkoopste model zit dat tussen een het goedkoopste model in van de normale iPad en de iPad Air, dat geld ook voor de duurdere versie. Dat zijn niet onbetaalbare bedragen, aangezien er enorm veel iPads worden verkocht.
W.b.t. de prijs: je krijgt wel een matige cpu voor die prijs, dus in die zin is het wel wat aan de dure kant. Voor de rest heb je gelijk.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee