Ubisoft brengt Far Cry 6 op 7 oktober uit en toont gameplaybeelden

Ubisoft heeft de eerste gameplaybeelden getoond van Far Cry 6 tijdens een livestream op YouTube. De game komt volgens Ubisoft uit op 7 oktober op pc, Stadia, Xbox One, de Xbox Series-consoles, Playstation 4 en Playstation 5.

Het verhaal van Far Cry 6 speelt zich af op het fictieve eiland Yara waar dictator Anton Castillo en zijn zoon de scepter zwaaien en jij als Dani Rojas, een mannelijke of vrouwelijke guerrillastrijder, ten strijde trekt tegen het regime dat de plaatselijke bevolking onderdrukt. Met behulp van een mentor, Juan Cortez, leer je alle kneepjes van het guerrilla-vak en de open wereld check-point per check-point verkennen. Dictator Castillo wordt gespeeld door acteur Giancarlo Esposito, bekend van Breaking Bad en The Mandalorian.

Opnieuw zijn er tientallen wapens beschikbaar. De ontwikkelaars van de game maken handig gebruik van een fictieve levenswijze die heerst op het eiland: de ‘Resolver’-levenswijze. Deze overtuiging stelt dat alle afgedankte objecten te hergebruiken zijn, ook in wapens. Hierdoor zijn opnieuw talloze gekke wapencombinaties mogelijk waaronder ook een machinegeweer dat met hoge snelheid cd's kan afvuren richting vijanden.

Niet enkel het wapensysteem is uitgebreid, ook de in-game fauna wordt een spelelement. Zo kan een speler ervoor kiezen om een dier te trainen en zich te laten vergezellen tijdens bepaalde missies. Uit de trailer blijkt dat Far Cry 6 vanaf 7 oktober op pc, stadia, Xbox One, Xbox Series-consoles, Playstation 4 en Playstation 5 verschijnt.

Door Jay Stout

Redacteur

28-05-2021 • 21:32

145 Linkedin

Reacties (145)

145
136
61
2
0
49
Wijzig sortering
Wat me vooral tegenvalt aan alle laatste Farcry games is dat de AI nogsteeds hetzelfde aanvoelt als Crysis, we hebben nu 10+ jaar dezelfde gameplay feel met nagenoeg geen verbeteringen. Estetisch veranderen ze vanalles maar het voelt telkens hetzelfde. Nou vond ik de Farcry serie best leuk en heb deze tot en met 4 nog uitgespeeld, maar aan deel 5 begon ik me echt te ergeren. Ik snap het allemaal wel, het is een degelijk platform om op voort te borduren en nu is het alleen nog maar nieuwe assets maken en een nieuw verhaaltje en we hebben weer een nieuwe game! Jammer dat het niveau altijd daalt na grote successen. Daarnaast is het ook jammer dat ontwikkelingen op grafisch gebied vergeleken met 20+ jaar geleden zoveel minder boeiend zijn. Ik kan niet wachten tot het hele UE5 nanite etc. mainstream wordt, dat voelt in elk geval als vooruitgang. Het is tegenwoordig leuker om met game-engines te spelen dan tripple A titles te spelen vind ik. Daarnaast is games maken tegenwoordig zo toegankelijk en relatief makkelijk dat de kwaliteit en creativiteit van 1-mans games zo langzamerhand beter begint te worden dan dat van tripple-A titles. Misschien wat minder groots, maar duidelijk met meer liefde en zorg gemaakt en dat creeert een hogere gunfactor in mijn ogen. Ik ben nu zelf ook een game aan het maken met UE4, geweldig leuk om mee te werken en met UE5 binnenkort nog mooier en kan mijn huidige project zo updaten naar UE5.
En mogen we meer weten van je project? :-)
Ligt het aan mij of vallen de graphics wat tegen ?
Wel coole wapens :P
Ik had af en toe het idee ps3 graphics te zien. Vergeleken met horizon 2 ziet het er voor mij niet goed uit. Ubisoft zou hun character models of engine eens moeten upgraden. De poppetjes zien er bijna altijd zo levenloos uit en heel af en toe knipperen ze zelfs met hun ogen.
M.b.t. gezicht animaties kan ik je gelijk geven, maar voor de rest vind ik Farcry 6 er beter uit zien dan HZD Forbidden West.
Belangrijk om de art direction en graphics los van elkaar te zien. Het ontwerp hoe alles esthetisch er uit ziet kan een hoop grafische gemis goed maken en beïnvloedt of jij het subjectief mooi vindt.

Als je goed kijkt in de trailer zie je dat grafisch heel veel textures low res zijn, particle effects (bijvoorbeeld rook wat uit de auto komt) die geen interactie hebben met de models. Reflections zijn echt afschuwelijk, dit doet me echt denken aan een ps4 launch title. Meest geavanceerde wat ik zie is parallax mapping op stenen en gebouwen (optisch reliëf in je textures).

Dat staat natuurlijk helemaal los of de game zelf leuk is, dat kunnen we denk ik pas beoordelen wanneer we het gespeeld hebben :)
Volgens mij moet je een bril opzetten.
Horizon Forbidden West ziet er superstrak uit. Het is juist daarom dat Digital Foundry er ook een lange video over heeft gemaakt. (Bron: https://www.youtube.com/watch?v=wNzOBzuRk_c )
Wat mij vooral opvalt is onderstaande;
Textures en belichting van de characters in FarCry 6 zien er belabbert uit. Modderig totaal niet levendig.
Gameplay begint meer weg te krijgen van Saints Row en Dying Light gecombineerd. Totaal de ziel van de oude FarCry is verdwenen. Het gaat steeds meer onrealistisch over de top met onzinnige "humor". CD launcher, nitro onder de auto's. Comon.....
Het enige wat UbiSoft nog redelijk kan zijn gigantische open werelden maken, that's it. de rest is meestal clunky at best.
Deze wil ik best spelen met een Co-Op buddy maar dan in de Sale voor een euro of 15.
Jammer....

[Reactie gewijzigd door Possemaster op 30 mei 2021 08:04]

Nouja horizon forbidden west mag ook nog wel.wat zaken aanpakken hoor. Alleen al die clipping van het jaar door de schouders heen stoort me enorm. Daarnaast heeft het hoofdpersonage een constante gloed om haar heen. Zeer onrealistisch.
Het heeft niets met realisme te maken, Dit is een artistieke keuze.
Ik ben het er mee eens dat het opvalt maar dit is een mening.
Ik had het over feitelijke informatie die in de vergelijking tussen FarCry 6 en Horizon Forbidden West werd meegenomen. En de bewering dat de character animaties/textures beter zijn in FarCry 6 is gewoon niet juist.
Ja, dit ziet eruit als Far Cry 3 volgens jou? Ik zou daar nog eens even gameplay van vergelijken, en ik denk dat je dan wel beseft dat Far Cry 6 geen PS3 graphics heeft.
PS3 graphics ... direct door naar Hans Anders ;)
Ik snap dat een beetje het doel ook was om te overdrijven, maar ik denk dat je toch echt een te rooskleurig beeld hebt van de PS3. Ja het zag er heel goed uit, maar doen alsof er geen enkele vooruitgang in de games zit daarmee doe je ook echt de ontwikkelaars tekort.

Is dit qua graphics de beste game, waarschijnlijk niet nee. Maar om te doen alsof het er slecht uit ziet vind ik ook een beetje gek, nog los van dat je een game vooral moet baseren op gameplay lijkt me. Ik snap nooit zo dat het 4k/120fps en de beste graphics een doel op zich is tegenwoordig. Leuk als het er goed uit ziet, als het een slecht spel is heb je er alsnog niks aan.

Horizon is wel een slecht voorbeeld natuurlijk, want die kunnen focussen op 1 platform waarbij bij Far Cry de middelen verdeeld moeten worden over alle platformen. Dat betekent ook dat je soms niet alles uit 1 platform kunt halen.
Ik zeg dit juist omdat ik zo moe word van de meeste Ubisoft games. AC, Watch Dogs, Far Cry. Allemaal de zelfde levenloze character models en outdated engine (copy paste van alles van game naar game). En elke keer als je verwacht dat er een upgrade of verandering in komt gebeurd het niet.
En dan ben je ineens jaaren verder.

[Reactie gewijzigd door Dexter010 op 29 mei 2021 17:31]

Horizon Forbidden West komt zowel voor PS5 als PS4 uit, dus dat gaat niet helemaal op.
Altijd leuk, zulke uitspraken. Kijk eens terug naar echte PS3 graphics en kom dan weer hier terug.
In tegenstelling tot Horizon 2 moet Ubisoft wel rekening houden met meerdere generaties consoles. Niet helemaal eerlijke vergelijking.

Ik zie wat low-res textures, maar voor de rest ziet het er prima uit.

[Reactie gewijzigd door Wolfos op 29 mei 2021 13:40]

Horizon 2 komt ook nog op de ps4 uit dus ook Guerrilla moet ontwikkelen voor de vorige generatie....
En lower end pc?
En xbox?

Want daar moet fc6 rekening mee houden.. Appels en peren
Ik vind ze ook tegenvallen, lijkt meer een oude engine voor de PS4/PS3 die ze hebben gebruikt. Ik zie in één shot een auto in de straat, totaal geen shadow die op de ondergrond projecteert... beetje raar en kaal...

[Reactie gewijzigd door Mic2000 op 28 mei 2021 22:18]

Ja hopelijk is bij release alles wat beter, misschien dat dit nog beta graphics zijn ? Geen idee
En misschien ziet de pc versie met alles op ultra er wel goed uit ;) even afwachten
Qua graphics kun je beter niet verwachten dat het eindproduct er beter gaat uitzien dan het promotiemateriaal. Negen van de tien keer ziet het er hetzelfde of slechter uit. En als er niet wordt vermeld op welk platform het draait, gaat het waarschijnlijk om de PC-versie met max settings.
Ja ik weet het.....maar als het er nog slechter uit ziet dan dit..... |:(
Het leek mij meer door de gebruikte kleuren en belichting te komen. Het kwam een beetje Just Cause-achtig over.
Ik vind van niet, de omgevingen zien er in mijn ogen echt prachtig uit :) Wel vond ik de explosies en rookeffecten nog niet allemaal even overtuigend, maar er is nog wat tijd.
Kan niet wachten om deze te spelen, heb heel veel plezier gehad met deel 2, 3, en 4 (5 niet gespeeld wegens te grote backlog, wellicht dat ik die nog ergens oppik).

Nu nog een console :'(
Dan moet je deel 1 nog spelen, echt de moeite waard en nog steeds mijn favoriet.
Het heeft momenten waar het prachtig uitziet. De landschappen en detail is indrukwekkend. Wat beter kan zijn de character animations en indirect lighting.
Ik had precies hetzelfde idee. Ziet er echt heel oud uit naar mijn mening. Af en toe is de detaillering goed, maar de bewegingen en actiemomenten zijn echt niet meer van deze tijd. Na zoveel jaar uitmelken en copy-pasten hadden ze het makkelijk verdiende geld wel eens in een nieuwe engine mogen steken..
Absoluut, heel erg last gen.
Omgeving en wapens zien er wel mooi uit. Maar character animations vallen wel zwaar tegen. Dan vind ik bijv. AC Odyssey op dat gebied een veel mooiere game, en die is inmiddels al 2 jaar? oud.
Kan kloppen, maar als de map extreem groot is en focus is op heel veel content los van de graphics, zou dat het voor mij ruim compenseren. :)
De game is nog in ontwikkeling. In oktober mag je er echt van genieten. ;)
Vind ik ook, ik weet niet precies wat, misschien alles iets te scherp, en toch niet niet echt..
Je bent niet de enige met dit gevoel :)

Ontzettend jammer.

Maar goed. De gameplay is wat meeste telt tegenwoordig toch. Als die goed is dan hoor je mij uiteindelijk niet klagen.

Net als met Cyberpunk. Te gekke gameplay en die bugs boeien je dan vervolgens niet meer :P
Ik was iig niet zo kritisch :D
Maakt dat uit. Uiteindelijk verstop je met een sniper in een struik, schakel je een hele basis uit vanaf 150m1 afstand en neem je daarna de boel over.

Net als in voorgaande delen.
Helaas vanwege current-gen..
Vind t wel jammer dat ze geen betere textures en meshes hebben gemaakt voor next-gen.
Current gen is de PS5 en XSX|S, dus hoe bedoel je dit precies?
Ik denk dat de meerderheid van de potentiële klanten die nog niet hebben. Dus ze ontwikkelen voor oude platformen en komen dan later met "next gen" updates. Dat zie je de meeste gamestudios doen
Met current-gen bedoel ik natuurlijk PS4 en Xbox One, en dat wist jij ook maar je vond het blijkbaar nodig je pedant te gedragen.
Wat een aanname... was oprecht een vraag hoe je dit bedoelde. Fijne dag! :)
Toxic community, je moest je eigen eens horen.. ;D
Dan moet je toch eens naar Star Citizen kijken. Prachtige game, exclusief voor PC, met €350M crowdfunding.
Anoniem: 170109
@Rickkamminga29 mei 2021 19:48
Is dat niet die game die mijn neefjes kunnen spelen als ze met pensioen gaan ?
Ja die xD.

Punt was dat PC weldegelijk grensverleggend is en de graphics en gameplay steeds verder weet te pushen.
Anoniem: 170109
@Rickkamminga29 mei 2021 21:43
I know ik heb een schip gekocht net nadat ze het mogelijk maakte gewoon er 1 te kopen via hun site en dan het spel te krijgen.
Anoniem: 170109
@Rickkamminga29 mei 2021 21:43
En ja grensverleggend is het zeker.
Sarcastisch bedoelt hoop ik 😂😂😂😂😂😂😂😂
Zie reactie hierboven.
Drink er nog eentje joh.
Grappig dat jij een bepaalde groep toxic noemt... Na wat scrollen door je profiel is het erg duidelijk dat nagenoeg al jouw reacties hier op Tweakers zo toxic zijn als het maar kan.
Die 90% van hun sales verliezen dankzij piracy.

Dat is de grootste bullshit die je uit je duim kunt zuigen
Voor PC standaarden zien die games die jij noemt er zeer matig uit :)

Om het sluggish 30fps verhaal nog maar niet aan te halen, als je PC gewend bent heb je na 10 min migraine van die tergende framerates ...
Wat is een PC standaard eigenlijk? Een videokaart van 1500 euro? Of een gare laptop van 500 euro? Leg me dat even uit
En dit is precies waarom niemand console gamers serieus neemt.
Tsja, smaken verschillen. Daar kun je iemand toch niet op afrekenen?

De huidige consoles zijn gewoon midrange AMD gamepcs in een ander jasje. Consoles lijken meer en meer op een standaard pc, zowel van buiten als onder het deksel. Dan vraag ik me af wie bij wie afkijkt, en dus serieus genomen wordt.
Een high end gaming device ja zonder beperking van de api soep op de pc .
High end ten opzichte van de vorige generatie, niet de huidige.

Laten we AMD kaarten met de RDNA2 architectuur er eens bij pakken. Dat is dezelfde architectuur als in de consoles. De snelste huidige console is de series X, met iets meer dan 12 Tflops aan GPU rekenkracht. Dat is iets minder dan de langzaamste huidige AMD GPU; de RX 6700 met iets meer dan 13Tflops. Dat is al helemaal minder dan de huidige high end 6900xt met 23 Tflops.

De huidige consoles zijn dus alweer flink langzamer dan de huidige gaming pc's. Is dat erg? Nee helemaal niet! Houdt dat de ontwikkeling tegen? Misschien een beetje, maar eigenlijk alleen bij de meeste mainstream titels en studio's.
Ik probeer je reacties serieus te nemen, maar je maakt het me niet gemakkelijk.

Waarom zou snelle hardware niet gebruikt kunnen worden? Ik vind hoge framerates belangrijk, en ik houd van scherp en helder beeld, waardoor ook mijn 6900xt nog regelmatig op zijn tenen moet lopen om 4k@144hz voor elkaar te krijgen. Ook met een API als Vulcan, waarmee heel dicht op de hardware geprogrammeerd kan worden.
Optimaal is iets heel anders dan 'niet gebruikt'. Tuurlijk heeft een API overhead, maar zo dramatisch als jij het presenteert is het niet. En de Xbox gebruikt gewoon DirectX. Sony gebruikt ook een eigen API maar daar weet ik de naam zo niet van, maar het vrij vergelijkbaar met OpenGL. De overhead is wellicht wat minder dan op de PC, maar dat is marginaal.
Nee, de Xbox gebruikt niet gewoon de pc variant van DX. Games moeten namelijk gewoon geport worden naar de xbox variant. En ja, het is wel zeker zo dramatisch. Waarom denk je dat ooit dx 12 in het leven is geroepen. En nog zet het geen zoden aan de dijk (zie Red Dead Redemption 2)
Je haalt hier je eigen argument onderuit door zelf al aan te geven dat Dx12 een flinke verbetering is tov eerdere Dx releases. Je realiseert je dat Dx11 al 13 jaar oud is? Tuurlijk maakt een oude API niet optimaal gebruik van de hardware. Ligt dat aan de API of aan de ontwikkelaar? Daarnaast zijn er zat andere APIs die gewoon goed werken. De meeste moderne games maken gebruik van Unreal Engine, CryEngine, Unity en dergelijke mainstream engines die wel moderne technieken gebruiken. Deze draaien gewoon hartstikke goed op zowel PC als op consoles. API soep is dus onzin, dat is helemaal aan de ontwikkelaar.

Één game als voorbeeld nemen (tuurlijk, er zijn er meer), om als anekdotisch bewijs te dienen voor jouw statement betekent niet dat je statement in algemene zin waar is. Dat kan ik ook.

Laten we het eens omdraaien. Crysis 1 was grensverleggend en jarenlang de benchmark. Toen kwam Crysis 2 die ook op consoles moest gaan draaien. Die titel was een uitgeklede versie van het eerste deel, met veel kleinere levels, veel minder destructie, en was grafisch niet veel beter. Tadaa, anekdotisch bewijs dat consoles de vooruitgang tegengaat.
De sales van Crysis waren dramatisch, daarom moest men multiplatform. Tadaa, anekdotisch bewijs dat games hoge specs niet verkopen. Of ben je dat “kleine” feit even vergeten? Waarom? Omdat 95% van de PC “gamers” een potato hebben als “game” bak, lees: laptop of gare desktop. Maw: geen enkele game verkoopt als je een RTX2060 etc als minimum maakt.

Verder zou ik je aanraden je eens te verdiepen in de materie. PC Api’s zijn wel degelijk zwaar vertragend. Logisch ook omdat er honderden verschillende hardware configuraties ondersteund moeten worden op een platform dat ontwikkelt is voor de zakelijke markt.
Je mist het hele punt waarom ik met anekdotisch onzinbewijs kom.

Crisis was een van de best verkochte games van die tijd en ging de verwachtingen ver te boven. https://web.archive.org/w..._Kongress_Yerli_Final.pdf

De 2060 staat in de top 5 meest gebruikte videokaarten in de hele steam database. Alle lowrange hardware bij elkaar is nog niet eens 50% van de hele populatie. https://store.steampowere...e-Survey-Welcome-to-Steam
Ze hadden meer kunnen verkopen, maar ondanks dat was het een van de best verkopende titels. Maakt ook niet uit want we dwalen helemaal af van de discussie: consoles zijn trager dan pc's. Ik heb nog geen bron gezien die claimt dat console APIs 'dramatisch' veel beter zijn dan pc APIs.

En definieer dramatisch eens? Is dat 10%, 20%?
Krijg er een beetje een “just cause” gevoel bij…maar dan zonder het over the top / klooi maar wat aan gevoel en die typische far cry stijl…

Afijn, misschien proberen tegen die tijd…
zonder over the top? Heb je de wapens gezien? :P
Een cd launcher? Een rugzak die raket salvo's af kan vuren?
Had ik gezien maar ik doelde meer op de sfeer van het geheel…JC voelt toch anders als FC :)
ja mix tussen (shadow of the)tomb raider en just cause gevoel bij deze trailer. weet niet wat ik hiervan moet verwachten
Volgens mij is het gewoon meer van hetzelfde, klinkt en ziet er allemaal als typisch Far Cry uit toch?

Je moet er van houden, maar ik ben fan, heb nog geen deel gemist.
Denk dat er dan veel veranderd is bij 4 en 5, want dit is niet echt te vergelijken met 1 tem 3.
Kan niet wachten op dit deel, ik vond 5 echt geweldig. Speelde lekker weg, aardig verhaal en genoeg dingen te doen. Daarnaast is de engine die ze gebruiken ook nog eens zeer schaalbaar waardoor het op veel systemen prima te tweaken is. Wellicht geen absolute 'next-gen' graphincs, maar het ziet er echt wel weer een stapje beter uit.
Ik had precies hetzelfde idee, maar hopelijk valt het mee. Ik ben benieuwd
Ubisoft games in een notendop: hopelijk valt het mee.
Dit lijkt mij een leuke afwisseling t.o.v. de vorige versies welke allemaal wel op elkaar begonnen te lijken.
Far cry meets The witcher :-)
Nah, ik zie heel veel elementen juist uit de vorige delen en dan sommige dingen wat over the top gemaakt zoals bijvoorbeeld de wapens (disc launcher die muziek afspeelt?).

En ik hoorde al iets over multiple camps. Dus basissen wat je ook al had in alle delen.

Kortom: meer van hetzelfde maar minder serieus.

Grabbelbak item denk ik.
Ik heb hetzelfde gevoel, alleen de wapens geven me wel wat meer het idee dat ik deze sneller ga oppakken dan 5 en New Dawn.
Eigenlijk heb ik de laatste paar delen altijd tweedehands of rond de 30 euro gekocht, omdat het wat mij betreft vermakelijke games zijn, maar niet echt Day one aanschaf :)
Wat is de afwisseling? Dat van die wapens misschien, en heb geen uitkijk torens gezien?

Er zijn altijd wel kleine dingen anders, maar vind het toch weer als typisch Far Cry overkomen (gelukkig)
Uitkijktorens waren al een tijd verleden tijd.
In FC5 maken ze er zelfs een grap over toen je één toren moest beklimmen :)
Wow, ben ik die torens zo gewend dat ik dat niet eens door heb gehad? 8)7
Ik kreeg er meteen een Just Cause 4 gevoel bij.
Eerder JC3. JC4 is zijn naam niet waardig. Rommel van de bovenste plank...
JC2 was de beste imo. Aan auto's hangen en de anderen er uit knallen. :)
Ik vond de gameplay beelden tegenvallen. Prima vermaakt met 3 en 5 maar dit deel is weer een stap meer over the top. Het krijgt een beetje een slapstick gehalte om maar zo gek mogelijk te doen. Beetje gek is prima maar dit wordt 'm niet voor mij.
Ja dat dacht ik ook, maar ik hoop gewoon dat ik mijn relatief normale wapens kan gebruiken zonder al die do it yourself dingetjes haha. Ben benieuwd!
Ik vond 3 eigenlijk het meest over the top. Deze lijkt me niet per se gekker dan de anderen, ligt qua verhaal nog het meest in het verlengde van deel 4 denk ik. Het past ook wel een beetje bij deze serie (met uitzondering van deel twee misschien).

Ik hoop op een terugkeer van Willis Huntley 8-)
Vette beelden! Cant wait!
Anoniem: 170109
@doobieters29 mei 2021 19:52
Vind ik dying light 2 er beter uitzien qua graphics dan dat FarCry 6 er uit ziet. https://youtu.be/Dk2COsHuCFk
Eerste helft van de trailer deed me niet zo veel. Toen ze die sigaar als wond-fix gebruikte begon ik op te letten. Wat mij heeft verkocht waren de absurde wapens.
Tsja, ik zal er niet aan ontkomen ook deze weer aan te schaffen. Heb me met alle voorgaande delen, 1 t/m 5, uitstekend vermaakt. Denk echter niet dat ik het voor de hoofdprijs zal doen, het heeft geen haast.
precies mijn gedachten, leuk voor volgend jaar (als ik ook eindelijk een nieuwe videokaart heb kunnen kopen)
Ziet er cool uit, maar echt ik wou dat die sukkels in trailer land eens leerden om niet ultrawide filmpjes te maken en ze dan met zwarte balken er aan te encoden. Ziet er zo fucking knullig uit op een breder scherm (zoals tegenwoordig ook bijna alle telefoons waar veel mensen de trailer op zullen zien, echt niet alleen pc's met ultrawide schermen).

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee