JerryRigEverything: Galaxy Z Fold2 weert zand en vuil veel beter dan ouder model

De Galaxy Z Fold2 overleeft zand en vuil in het scharnier een stuk beter dan zijn voorganger. De telefoon blijft, in tegenstelling tot de originele Galaxy Fold, goed functioneren als die vies wordt, ontdekte YouTuber JerryRigEverything.

Zack Nelson, beter bekend als JerryRigEverything, nam de telefoon in een video onder de loep. Hij strooit daarbij een handvol zand en vuil in de telefoon als die opengeklapt is. Daarbij valt op dat het display vrijwel niet beschadigt, ook niet als het vouwbare scherm weer dichtklapt. Ook merkt JerryRigEverything op dat de telefoon net zo makkelijk open en dicht klapt als voordat hij het vuil erop gooit. Daarmee lijkt de telefoon een stuk stabieler te zijn dat het vorige model, al heeft de YouTuber geen daadwerkelijke teardown van het apparaat gedaan om te kijken of er alsnog vuil in de binnenkant zat.

Bij het eerste Fold-model van vorig jaar bleek vuil snel in de telefoon te komen. Verschillende reviewers, waaronder JerryRigEverything zelf, merkten toen al dat de telefoon onaangenaam begon te kraken nadat die in aanraking kwam met zand. Samsung gebruikte voor de nieuwe telefoon dezelfde technologie als voor zijn andere vouwbare telefoon, de Galaxy Flip. Daarbij weren borsteltjes aan de binnenkant de grootste vuildeeltjes.

Tweakers publiceerde eerder deze week al een uitgebreide review van de Galaxy Z Fold2.

Door Tijs Hofmans

Nieuwscoördinator

02-10-2020 • 19:49

54 Linkedin

Reacties (54)

54
53
24
1
0
21
Wijzig sortering
Ik vind de Samsung Galaxy Z Fold 2 echt een mooi apparaat, als ik het geld had, dan had ik deze zeker gekocht.

Fijn dat Samsung de kwaliteit ook heeft verhoogd.

Feit: de eerste devices van een nieuw uitvinding hebben altijd problemen.
Dan ben ik benieuwd hoe de nieuwe LG Wing het gaat doen.. die is " Wild" zoals
Unbox Therapy het noemt.. die geef ik persoonlijk de voorkeur boven de Fold 2
( en varianten )..

Unbox Therapy : https://youtu.be/x4eHK6KWobA - unboxing .

JerryRigEverything : https://youtu.be/fxGI8r8vAFk - How it works .

Nu nog wachten op de teardown..
Unbox therapy is over van alles altijd hyped en is mischien entertaining maar vaak blijkt hij enorm de boel rooskleurig geplugged te hebben.
Of denk je dat hij Objectief is en niet betaald wordt ?

De Wing is leuk maar zolang apps niet aangepast worden voor dit toestel kan je NOOIT het maximale eruit halen.
Ze laten alleen maar toepassingen zien waarin het handig lijkt te zijn maar veel 3rd part app devs gaat echt hun apps niet aanpassen voor 1 toestel. Over 2 maand heeft niemand het er meer over als de Iphone 12 Pro er is.
Kijk maar naar de toepassing voor de LG V60 met dual screens, wat is er qua optimizing van terecht gekomen ?? Niemand heeft het er nog over.
Sowieso is veel sponsored op dat kanaal tegenwoordig. Maar verder geeft hij ook duidelijk aan dat hij geen reviews doet. Nu weet ik ook dat je al snel iemands mening als review gaat zien, maar in zijn geval is dat ook zo.

Hij is veel meer bezig met gevoel en cool factor, en niet naar het praktische gebruik van een toestel.

JerryRigEverything is niet veel anders op dat vlak, hij kijkt sterk een apparaat is en hoe die in elkaar zit, maar op wat uitzonderingen na, is het meestal ook niet meer dan een stukje amusement. De uitzonderingen zijn wel echt de toestellen die heel snel kapot gaan, dus in die zin is het wel nuttig om te kijken als je een bepaalde telefoon wilt kopen.


Verder wat betreft de LG V60, ik heb hier zelf de LG Velvet met 2 schermen, en dit werkt uitstekend. Zou meer support fijn zijn vanuit de community? Absoluut, en die is ook absoluut in beweging, maar vanuit LG is er een solide product neergezet. Verder heb ik met de 765G soc geen enkel probleem met snelheid oid, en heb regelmatig een game en video open. Pas geleden nog urenlang Netflix gekeken en Xcom gespeeld.
Alles is vergankelijk.
MKBHD is tegenwoordig meer bezig met dure elektrische auto's en mega studio's net zoals Lew de boel plugged en van tijd tot tijd liegt (1000 iPhone give away, Pitaka case schandaal, Human headphone review fail).
Jerry Rig is some geinig maar al 4 jaar is alles hetzelfde (light scratches at lvl 6, deeper grooves at lvl 7), en het idd alleen nog bijzonder als iets makkelijk breekt of als hij een niche product bekijkt zoals een folding phone.
De rest is allemaal hetzelfde en 99,998% van de kijkers gaat zelf nooit een toestel helemaal uit elkaar halen en remove parts like a little Lego.
Wat dat betreft is Mr. Whose the Boss in mijn ogen de enige die nog weleens wilt verassen met reviews, background tech en andere nuttige info. Met name tussen de release seizoenen in is hij in weze de enige die nog wat relevants weet te brengen.

LG zijn zwakte was altijd software en support.
Ik hoop dat ze succesvol worden want dat is alleen maar goed voor concurrentie.
Ik ben me er wel degelijk van bewust, daarom zei ik ook " ben ik benieuwd hoe de LG Wing
het gaat doen " .

Je bent toch wel erg makkelijk beïnvloedbaar als je UBT op deze manier quote. Hij is niet voor niets
een "influencer".


Nee hoor..

Ik zag het nu eenmaal bij UBT en JRE voorbij komen en daarom heb ik ze ook gelinkt omdat
IK het concept idd ook " wild " vind. hoe LG het verder aanpakt of dat er goede app's voor ge-
schreven gaan worden.... kan ik niks over zeggen verder.

Alsof de Fold ( en aanverwanten ) ook niet overhyped geweest zijn .
En.. niks mis met de entertainement factor .

Anyway's.. waar het mij om ging was niet UBT en JRE, maar de LG Wing en het concept, en
dat geef IK dan de voorkeur aan t.o.v de Fold(2).
Ik kan je aanraden om bij LG altijd even de kat uit de boom te kijken als het om mobieltjes gaat. Ik heb in het verleden die telefoon met modules van hun gekocht en na een paar maanden had ik al het nakijken kwa support. Ik zal van LG niet meer zo snel als eerste een product kopen.
Was te verwachten.
Als je een beetje verstand van tech hebt dan weet je dat modules geen kans hebben omdat alles eromheen te snel gaat.
Je blijft zitten met limieten (om compatibiliteit te hebben) en alles is dan automatisch duur want het gaat om een niche.
Toen het uitkwam vermelde ik dat hier op Tweakers al.
Je bent toch wel erg makkelijk beïnvloedbaar als je UBT op deze manier quote. Hij is niet voor niets een "influencer".

[Reactie gewijzigd door unilythe op 2 oktober 2020 23:34]

LG Wing lijkt me ook erg interessant! Ze zijn beide wel erg mooi en innovatief
Feit: de eerste devices van een nieuw uitvinding hebben altijd problemen.
Precies. Daarom even afwachten tot generatie nummer 8. De eerste had grote problemen en deze 2e is al een stuk beter. Nog een paar generaties en wordt goed spul waarbij de prijs veel lager ligt. Voor zeg 500 euro wil ik wel zo'n ding hebben, niet voor 1000 en laat staan 1875.
Na generatie 7 zijn vast ook accu problemen verleden tijd :+
Die zal bij Samsung nooit nieuw voor 500 verkocht worden. Misschien dat een concurrent er een uitbrengt over 6 jaar die in die prijsklasse zit.
Die zal bij Samsung nooit nieuw voor 500 verkocht worden.
Het zal mogelijk erg lang duren, maar nooit, dat kan je echt niet zeggen. Het kan prima zijn dat dit compleet standaard gaat worden. Zeggen dat het nooit zal gebeuren is bij de Nokia 3310 zeggen dat een kleurenscherm nooit zal gebeuren voor 500 euro.
Ik weet niet welke kalender app je gebruikt maar zet daar eens een herinnering in op datum van 2 oktober 2025 met een link naar je post. ;)
Dat zeiden we ook ooit over pc's, laptops, etc. en voor hoe veel kon je na 10 jaar al een goede pc of laptop kopen?
Dat bedoelde ik niet zozeer. Ik bedoelde meer van, sla de 1e gen over, koop de 2e (alle fouten zijn weg).
Die prijs gaat NOOIT gehaald worden .... De nieuwe generaties zullen beter worden maar bepaalde onderdelen zullen nog geavanveerder worden en dat kost geld.
Goedkoper ?? Jazeker, dat worden ze zeker. 500 euro ?? Nog niet mischien en dat is ook niet nodig want bij de prijs van het dubbele (999 euro) verkopen dit soort als warme broodjes.
Nooit zeggen met techniek gaat nergens over. Nooit zeggen met techniek die al bestaat al helemaal niet.

Je kan dit concept zo enorm veel verder krijgen in 20 jaar. Het is prima mogelijk om een telefoon te krijgen die je 4x kan uitklappen om 4x zo groot te maken terwijl ie nog geeen 2cm dik is. Als uitklappen de standaard zou worden en je gooit er 15 jaar ontwikkeling tegen aan is een telefoon met 2 schermen de standaard en kan het voor 200 euro.

Zeggen dat dit nooit voor 500 euro kan is extreem kortzichtig. Als je nooit zegt, dan heb je het ook over de komende 250 jaar. Kom op zeg, over 150 jaar krijg je zo'n ding gratis bij een TV.
Als jij denkt dat dit soort toestellen 500 euro gaan kosten moet je lang wachten, en voor die tijd is er wat anders.
Het zal niet over een half jaar zijn en ook niet over 2 jaar. Maar over 20 jaar of 50 jaar ? Zelfs 5 tientjes is dan al te veel want oude techniek die niemand meer wil. Bijvoorbeeld inderdaad door een uitrolbaar scherm. Nooit kan je gewoon niet zeggen met wat al bestaat.
20 of 50 jaar slaat nergens op. Dan hebben we wellicht geen smartphones meer maar wellicht een implantaat waar mee we kunnen communiceren of een horloge waar we alles mee kunnen en het display geprojecteerd wordt en we middels gestures dat kunnen besturen ....
Het vouwscherm is een tijdelijke oplossing tot we iets beters hebben.
20 of 50 jaar slaat nergens op.
Zeggen dat de prijs van iets dat al bestaat niet lager kan slaat nergens op.

We hebben het niet over vliegende auto's of FTL, maar over iets dat er nu al is en makkelijk goedkoper kan als het er de komende hoeveel jaar dan ook is.
Kijk nou eens naar bestaande itteraties van moderne smartphones, die zijn echt niet een factor 4 goedkoper.
Een Iphone is nu niet 4x zo goedkoop als die van 10 jaar geleden. En nog steeds een chocolate bar met een display en een gewone accu erin.
Niet te vergelijken met een Niche phone zoals de Fold 2. Dat soort toestellen zijn NIET bedoeld voor iedereen, het is een ultra premium segement en de volgende itteraties zullen iets goedkoper worden maar niet veel.
Deze versie is in weze ook weinig goedkoper geworden en heeft daarom slechts 50% van de storage van de eerste versie. Innovatie en zelfs itteratie kosten geld.
Goedkoper ? Sure, maar zeker geen 25% van wat je nu ziet.
We zien dat zelfs de budget knaller merken die nu premium afleveren ook flinke prijzen vragen. Sure, goedkoper maar zeker niet een fractie.
Kijk nou eens naar bestaande itteraties van moderne smartphones, die zijn echt niet een factor 4 goedkoper.
Een Iphone is nu niet 4x zo goedkoop als die van 10 jaar geleden
Jawel hoor. Je kan nu een Android telefoon kopen voor 5 tientjes die beter is dan de eerste iPhone, da's meer dan een factor 4. Dat er geen Apple op staat maakt niet uit want het is meer techniek voor minder geld.
Niet te vergelijken met een Niche phone zoals de Fold 2. Dat soort toestellen zijn NIET bedoeld voor iedereen, het is een ultra premium
Weer extreem kortzichitg dit. Nu is het niche, maar dat hoeft niet zo te blijven. In jaren 80 was iedere telefoon een niche en nu heeft iedereen een telefoon. Wat nu niche is kan prima tig keer goedkoper en standaard worden in te toekomst.

Dus ja, dan zeggen: Dit gaat nooit gebeuren, ik ben klaar met deze discussie.
W.b.t. vliegende auto's heb je gelijk, al was dat natuurlijk nooit echt een voorspelling maar meer een droom. Maar w.b.t. Mars heb je deels ongelijk. Ja, in 2020 wonen we nog niet op Mars, maar er staan wél bemande vluchten met verblijf op Mars gepland voor de komen jaren, dus dat zit wel degelijk in de lift.

En qua boodschappenkarretjes klopt het ook niet helemaal wat je zegt, want dat gebruik is juist afgenomen nu meer mensen online hun boodschappen bestellen of zelfs complete maaltijdboxen.

En dat van die huizen snap ik niet helemaal. Waarom zouden huizen er anders uit moeten zien?

[Reactie gewijzigd door TheVivaldi op 3 oktober 2020 12:16]

Zolang je onder bepaalde hoeken de vouw helemaal ziet zitten bij bepaalde lichtinval, juist als ie helemaal open is, mij absoluut niet gezien.
Ik kan volmondig zeggen (na een maand volloop gebruik) dat je geen last heb van de vouw. Ook niet bij ligt inval. Het is wel het eerste wat men zeg als ik de fold (unfold) voor hun neus. Je ziet namelijk wel de vouw zitten als je er schuin tegenaan kijkt. Maar dat doe je als gebruiker niet😉
Ah zou het dan extra opvallen als je telefoon alleen maar op youtube oid ziet?

Nou moet ik we zeggen dat ik extreem gevoelig voor zoiets ben haha. Maar thanks, toch maar x in de winkel goed bekijken dan.
Er komt nog een video aan van hem waar hij daadwerkelijke de telefoon gaat open maken.
Het zit er ook dik in dan, dat hij dieper op het grind in gaat als wat hij nu gedaan heeft.
Ik ga hem proberen!, heb nu diverse tablets en smartphones maar uiteindelijk gebruik ik alleen mijn mobiel (samsung s10e) omdat ik deze altijd bij de hand heb en de tablet (ipad en samsung s6 met keyboard) altijd leeg zijn wanneer ik ze nodig heb.

ok het is een duur toestel maar als je gaat kijken dat je geen tablet meer nodig hebt en hoeveel ik voor zakelijke en prive doeleinde mijn mobiel in mijn hand heb. Regelmatig werk ik via RDP en Teamviewer waardoor een groter scherm een uitkomst is.

Morgen ontvang ik hem en ben echt benieuwd naar het nut en of ik mijn eeuwige zoektocht naar de ideale mobiel eindelijk kan stoppen.
Laat je ons weten wat je ervaring is?! 👍
Hierbij mijn korte ervaring, geen hele review maar gewoon even mijn gedachten:

Heerlijk toestel, Voorkant scherm werkt perfect! wel wat lang maar breedte is prima en mooi te bedienen met 1 hand.

Overschakelen van voorkant naar binnenkant werkt top! bijna alle programma`s nemen direct de resolutie over.

tablet formaat heerlijk, en met remote desktop of teamviewer echt top werken! dit is echt de oplossing die ik zocht!

iets wat groot voor in je broekzak maar dat lijkt me een kwestie van wennen. wel jammer dat er niet echt goede hoesje voor zijn, enkel voor de achterkant. Deze wil ik wel graag omdat ik niet wil dat hij beschadigd. Wat betreft beschadigen ben ik wel bang dat hij wat gevoeliger is voor krassen.

Qua gevoel: hij voelt heel premium aan en echt stukje kwaliteit.

Het vouw scherm werkt perfect en ook het gevoel is prima, niet het idee dat ik op plastic aan het swipen ben, je voelt de vouw wel een beetje maar daar wen je snel aan en heb je amper in de gate.

Wireless laden werkt ook perfect, al is de uitstekende camera wel wat minder maar goed dat neem ik voor lief!

de camera is echt fenomenaal, zeer goede kwaliteit, goede zoom en lekker snel.

Al met al ben ik zeer tevreden!
Kort maar krachtig @VDB Computers :).

Helaas zijn veel hoesjes in back order bij Samsung en allerlei andere bedrijven, dit zou over een paar weken opgelost moeten zijn. Ik zit zelf te wachten op de Aramid standing cover.

Er zijn nog zoveel dingen te ontdekken met dit toestel.
Ben er zelf uren zoet mee geweest met wat dit toestel allemaal wel niet kan i.c.m. het vouwbare scherm.

Dit YouTube filmpje verteld je een hele hoop wat je nog niet weet over het toestel wat ontzettend handig kan zijn.

Zo verteld hij hoe je de vingerprint sensor kan aanpasssen door een swipe modus aan te zetten, fast unlock zonder de sensor in te drukken, verschillende start volumes bij verschillende apps, de aspect ratio veranderen van individuele apps zodat je het volledige scherm kan gebruiken bij fullscreen mode etc etc. sommige suggesties zijn niet even handig maar er zijn ontelbaar dingen die handig kunnen zijn.

Het mooiste vind ik nog het het gebruik van de native Samsung app Good Lock.
Dit werkt ongeveer hetzelfde als de app Tasker waar je vroeger nog je toestel voor moest jailbraken.
Het mooie van deze app is, is dat er een aparte sectie in zit speciaal voor de Fold 2.
Ik kan ze wel allemaal vertellen maar dan ben ik een 4 pagina lange post aan het tikken ;).

Het enige wat vervelend is aan Good Lock is dat deze nog niet beschikbaar is in europa.
Maar er is een omweg om deze te installeren. zie deze Youtube video.
Het is relatief eenvoudig, maar mocht je hulp nodig hebben stuur mij dan even een bericht.
Btw, Bixby routines werkt ook op een soortgelijke manier maar toch even anders.

Nog een laatste tip:
Mocht je een auto bezitten en de fold uitgevouwen willen gebruiken heb ik de perfecte houder gevonden:
Wireless fold 2 car charger/holder.

Deze charger is draadloos en sluit zit zacht en automatisch om de fold heen.
Nu kan je twee apps naast elkaar draaien tijdens het rijden zoals bijv, flitsmeister en spotify of spotify en google maps, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Natuurlijk moedig ik smartphone gebruik niet aan tijdens het rijden, je kan het vanuit stilstand helemaal voorbereiden. ;).

[Reactie gewijzigd door R?ndy op 9 oktober 2020 09:25]

Top! dank voor de nuttige info @R?ndy _/-\o_

Hoesjes had ik gezien ja en mijn oog is ook gevallen op Aramid standing cover, ik krijg nu bij Samsung 25% korting op accessoires maarja niet leverbaar, nog maar even wachten dan.

De YouTube ga ik eens rustig doornemen! Good Lock wist ik nog niet en zal ik zeker eens in duiken.

Ik heb zelf een Tesla met een midden lader:
https://www.tesla.com/ns_...RIOR/1505465-00-A_alt.jpg

Helaas zit daar in het midden een balk waardoor ik heb niet uitgeklapt kan leggen, wellicht dat ik er nog eens een extra aanschaf en deze ga modificeren dat zou het helemaal af maken!

Bixby vindt ik eigenlijk een NO GO, het is het allemaal net niet. Zelf heb ik alles thuis met Homey en 8 Nest Hubs draaien en zou het meer waarderen als ik google kan gebruiken als spraak assistent.
Ik ben erg tevreden met samsung en zijn apps alleen Bixby mogen ze van mij laten vallen (en naar mijn weten gaan ze ook stoppen met de ontwikkeling)
Fijn dat je wat aan de info hebt!

Veel plezieren je fold!

Btw, Bixby gebruik ik ook absoluut niet als assistent.
De Bixby routines daarentegen zijn wel handig.

Toevallig heb ik net mijn eerst Google nest hub aangeschaf.
Daar valt voor mij dan weer een hoop te leren op dat gebied.
Heeft 'ie ook geprobeerd in de video en het scherm heeft nu inderdaad een permanente diepe kras
Jammer dat het de Z-fold heet en niet een telefoon is met twee vouwen, dus echt de vorm van een Z heeft. Dat zou pas tof zijn. Wellicht komt dat nog in de toekomst, maar de naam is dan al vergeven. Deze telefoon zou de V-fold (Vold) moeten heten.

[Reactie gewijzigd door shredder op 4 oktober 2020 09:14]

Haha goed punt! In China hebben ze tablets ontwikkeld die twee keer vouwen. Weet even niet meer hoe de fabrikant heet, maar het gaat er aan komen.
Het blijft jammer dat je op een telefoon geen os kan kopen, want als ik hier ios op had kunnen installeren en de prijs iets lager was geweest was dit echt een geweldig apparaat. Ongelooflijk hoe snel Samsung verbeteringen heeft doorgevoerd t.o.v. De eerste variant. Ben erg benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen
Ik zou denken dat als dit toestel geleverd zou worden zonder OS de prijs nog hoger zal liggen. Maar het wel mooi zijn.

Jammer dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren.
Waarschijnlijk wel, ze lopen geld van Microsoft, Facebook,Spotify & nog meer mis.
Hoe dat dan? Die bedrijven maken helemaal geen besturingssystemen?
Ik denk dat @Alw4ysFresh doelt op bloatware. Maar ik dacht juist dat samsung relatief weinig bloatware had naast hun eigen spul.
Dat is precies wat ik bedoel ;)
Onedrive is geïntegreerd met de galerij, je krijgt er office applicaties erbij. Je krijgt Facebook erbij en nog een andere app die Facebook weer update. LinkedIn mag je ook niet vergeten
Spotify en nog een paar andere applicaties worden aanbevolen tijdens het instellen van je apparaat.
En dat super irritante upday dat je constant laggy valt met celebrity nieuws :(

Gelukkig kan al die troep er gewoon af met adb.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 3 oktober 2020 01:38]

Waarom? Als ik bij bijv. Dell kies voor geen besturingssysteem op een laptop, betaal ik ook geen meerprijs.
Als je enig verstand van hardware had dan had je die vraag niet hoeven stellen of hopen hierop.
Niet lullig bedoeld.

IOS is erg practisch doordat het gemaakt is voor steeds dezelfde hardware met steeds maar kleine aanpassingen. Er zijn maar weinig wisselende factoren terwijl de verschillende configuraties voor Android wel in de duizenden kan lopen doordat ieder merk toch weer andere hardware heeft.

Je zag dat met name ook met MacOS en Windows.
MacOs alleen maar op Apple machines met maar een beperkt aantal (tientallen) configuraties en met Windows zijn er miljoenen.
Ik heb zeker enig verstand van hardware software.

Maar je hoeft toch niet bij elke comment uit te leggen dat het komt bij Android dat ze vooral verdienen door hardware verkoop en dat sommige fabrikanten je in vendor-lockin willen hebben en dat bij Apple dat vooral belangrijker is.

Of dat experimentele telefoons de prijs altijd hoger zal liggen vanwege beperkte afname.

Of dat je apps die gebruik maken van de camera dat de iOS variant bijna altijd beter vanwege de slechte API van Snapchat of andere bedrijven.

Of dat de aankomende gpu’s bij AMD het bij lange na niet hetzelfde performance kunnen leveren zoals bij de 30XX serie.

Ik plaatste gewoon een wishful comment. Ik weet best goed hoe het daarachter werkt allemaal.

Maar dit hierboven is niet allemaal lullig bedoelt ofzo.
als de hardware echt zo goed zou zijn en die fold echt meerwaarde zou bieden, (ik betwijfel het maar toch ... als), dan weet ik niet zo goed of IOS dan wel mijn keuze zou worden, één van de redenen om een iphone te kopen is dat er zo lang hardware support op zit, het OS met zijn vele beperkingen is lang niet altijd een zegen (soms wel, vaak niet, in mijn optiek).

als je nu telefoons kon kopen waar de OS boeren software voor gingen verkopen dan zou update-support één van de eerste zaken zijn waarop men ging concureren dan zou ik al snel liever een samsung variant van android kiezen boven iOS.
Geld voor dit toestel heb ik sowieso wel, maar ik weiger boven de €1.000 euro voor een smartphone te betalen. Koop dan liever een 11 inch tablet plus een smartphone, voordat bedrag, en je zal nog goedkoper uit zijn ook. Maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die liever geen twee producten willen gebruiken.

[Reactie gewijzigd door Koning-Admiraal op 2 oktober 2020 20:12]

Een 11 inch tablet kan je niet in je zak stoppen, dat is nou net het punt, mobility.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee