Gerucht: Google komt enkel met 5,8"-versie van Pixel 4a, XL-model is geschrapt

Er zijn nieuwe details over de Pixel 4a-smartphone verschenen die Google op korte termijn zou willen uitbrengen. Ook zijn er onderdelen van een XL-variant verschenen, maar Google heeft die naar verluidt geschrapt.

9to5Google meldt de specificaties van de Pixel 4a bevestigd gekregen te hebben en de berichtgeving komt overeen met eerdere geruchten over het toestel. Google zou de smartphone als Google Pixel 4a uit gaan brengen en deze van een 5,81"-scherm met oledpaneel en resolutie van 2340x1080 pixels voorzien. Daarmee is de resolutie iets hoger dan de Pixel 3A, die een 5,6"-scherm met 2280x1080 pixels combineert.

De processor is een Snapdragon 730 en er is 6GB ram. Dat bleek eerder al uit een hands-onvideo van een prototype. Wat opslag betreft komen er varianten met 64GB en 128GB. Google zou zijn Titan M-beveiligingschip integreren, maar de Pixel Neural Core van de Pixel 4 en 4 XL niet. Ook ontbreekt de Soli-radar voor gezichtsherkenning en gebarenbediening. De accucapaciteit bedraagt volgens 9to5Google 3080mAh en er is snelladen op 18W via usb-c, maar geen draadloos laden via Qi.

De camera van de Pixel 4a is een 12,2-megapixelexemplaar en de frontcamera is volgens de berichtgeving vrijwel identiek aan die van de 3a, met een resolutie van 8 megapixel. De 4a beschikt nog steeds over een 3,5mm-audioconnector. De Amerikaanse prijs zou volgens de bekende smartphone-leaker Evan Blass 399 dollar worden, net als de 3a vorig jaar. Tot nu toe werd aangenomen dat Google de Pixel 4a tijdens zijn virtuele I/O-conferentie in mei zou aankondigen. TechDroider publiceert alvast foto's van de verpakking van het toestel.

In China zou een eBay-aanbod een prototype van de geschrapte Pixel 4a XL tonen. Deze bevat volgens 9to5Google twee camera's, waar de uiteindelijke Pixel 4a het met een enkele camera moet stellen.

Bron: TechDroider

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

10-04-2020 • 09:29

88 Linkedin

Submitter: MilanMeu

Reacties (88)

88
85
30
1
0
44
Wijzig sortering
400 USD voor een SD730 met één camera op achterkant.
Maar wel met de beste camera resultaten op de markt.
Als je de camera software op andere telefoons installeert krijg je minimaal dezelfde vooruitgang op het gebied van fotografie.
En die kan je vaak niet vanuit het lockscreen starten, of heeft dan vervelende bugjes, geklooi bij het installeren etc. Niet iedereen heeft zin om daar mee te dealen. Bij mijn telefoon zijn foto's met veel licht beter met de ingebouwde camera, maar de night sight functie weer beter in de google camera. Dat wisselen constant word ik wel een beetje moe van soms.
Maar dat werkt toch juist niet goed.. als ik de verhalen op XDA zie..
Ik heb em op de Mi 9T geïnstalleerd. Werkt super en ook nog veel meer opties beschikbaar.
Bij mij (Galaxy S10 Snapdragon) was het nogal zoeken naar een versie die werkt, in elk geval. Groothoek-camera was in 7.3 niet zonder crashes aan de praat te krijgen, en de keus uit 20 gcam-mods maakt het niet makkelijker.

Als het loopt, werkt het wel goed bij mij.
Welke mod heb je uiteindelijk als ik vragen mag?
De gewone Arnova8G2 mod. Wide-screen is er niet op, maar hij is stabiel.
Nee, het zijn en zullen altijd halfgare ports zijn. Dan heb ik het voornamelijk over toestellen die niet op Snapdragon draaien. Het draait zo slecht en instabiel dat ik al een tijdje van plan was om overstappen van mijn Galaxy S10e naar de Pixel 4a. Puur vanwege GCam. In mijn opinie, een USP.
Tenzij een foto met een wijde-lens genomen moet worden. Een S20 of iPhone 11 Pro presteert gemiddeld tot circa 90-95% zo goed als de Pixel 4 met betreft fotografie met de main-lens terwijl de Pixel dan wel een wide-angle lens mist wat voor velen die er nu aan gewent zijn geraakt, een enorm gemis is.

Een Pixel hoort zoals de naam suggereert, uit te blinken met betreft de camera. Met de camera's dat de Pixel heeft doet die dat ook...alleen het probleem is dat de Pixel simpelweg 1 tot 2 veelgebruikte, geliefde camera's mist en dat maakt het jammer.
Volledig off topic maar de naam Pixel heeft weinig met camera's te maken, het is gewoon een naam en de opvolger van Nexus. Zie ook Pixel Chromebook en Pixel C.

[Reactie gewijzigd door oef! op 10 april 2020 13:46]

Beetje agressieve reactie hè...

Ik meen dat hij zich stoort aan de zin "zoals de naam suggereert". De naam "pixel" suggereert eigenlijk niets, behalve dat het ding pixels heeft. Inderdaad heeft Google wel de reputatie opgebouwd de beste (of een van de beste) camera's te hebben, vooral door goede software.

Maar dat is wordt door de naam "pixel" niet gesuggereerd. Als het iets suggereert, zou het voor mij zijn dat het scherm of de foto's er pixelig uitzien.
Oef! en mij viel beide hetzelfde op. DE NAAM "Pixel" suggereert niet dat de camera goed is. De MARKETING van Google en onafhankelijke test wel.

Dat was het enige wat wij beiden opmerkten. Dat Google, terecht, alles op de camera richtte staat buiten kijf.

En nee, ik ben geen triest persoon. Ik vond je reactie boven en hier ook nogal agressief.
Zeg, Sinsher, poppie, je zegt zelf hetvolgende: "Een Pixel hoort zoals de naam suggereert, uit te blinken met betreft de camera.". Maar, dát is een feitelijke onjuistheid. Niet in de Engels of Nederlandse taal, noch in enig tech/nerd/tweak lingo staat iets over dat het woord pixel betekent dat je moet "uitblinken met betreft camera". Dat Google dat bedoelt, en dat jij dat snapt en daar in meegaat maakt het nog niet tot een feit. Eigenlijk scherm juist jij met meningen en niet de twee mensen die op je reageren.

Dus als je graag stevig je punt maakt en daarbij uithaalt naar mensen die gewoon een opmerking plaatsen, zorg dan wel dat je correct bent. Nu is het een beetje eigenaardig.
Hé, een mening is een mening. Als iemand wat zegt en ik zeg dat diegene dat gezegt heeft en er is bewijs voor, dan is dat een feit. Of hetgeen wat diegene gezegt heeft ook een feit is heb ik niet gezegt evenmin Google. Dus waarom haal je uit naar mij en niet naar degene die z'n eigen bron tegengesproken heeft?

Dit lijkt me sterk op gerichte haat. Jouw tweakers-history evenals de anderen die op mij gereageerd hebben laten hetzelfde beeld zien. Zeer triest dat jullie dit doen in onze community.

[Reactie gewijzigd door thesinsher op 11 mei 2020 16:18]

Meid, waarom ben je zo agressief? Ik begrijp je felheid niet.
U heeft duidelijk nooit een Pixel phone gehad?

Ik heb de Pixel 2XL, 1 camera achterop, echter maakt mijn camera gehakt van de camera's van de OnPlus 7 om maar een recent topmodel van een merk te noemen.

Kwaliteit is vele malen belangrijker dan kwantiteit.
Installeer de Gcam software op een OnePlus en ze zullen nagenoeg dezelfde foto's maken.
De techniek zijn vaak Sony sensoren. Het verschil zit hem in de software.
Ja Google maakt goede camera software maar die software is ook op andere toestellen te installeren.
Ik kan hem niet vinden in de play store.
Je moet hem ook via een omweg erop zetten ;-)

Maare, het is verstandig om eerst Youtube te raadplegen..., het is niet altijd een succes met Gcam op een ander toestel....
Tja je kunt of heleboel werk gaan doen en bij elke update afvragen als iets kapot gaat, of gewoon gaan voor de Pixel en ben je in één keer klaar.

Ik ben gewoon blij met mijn 3a XL, een oneplus spreekt mij helemaal niet.
Of gewoon effe 10min inlezen en de juiste GCAM installeren op je smartphone en klaar zijn? Ik heb al de hele tijd één versie (urnyx05) die ik nu & dan update en het werkt perfect. Beter dan op de Pixel en aan een veel lagere prijs (en toch snellere SOC en dikkere batterij). Je kan alles instellen, je kan zelf de scherpte en de NR tweaken, waardoor je foto's echt heel scherp zijn en zelf foto's van bijvoorbeeld een S20 voorbij streeft - waar helaas de prioriteit is om àlle ruis uit de foto's te vagen, met schilderijachtig detail in de foto's als resultaat.
Voor mij persoonlijk zou een Pixel alleen al daarom nooit een optie zijn. De USP was de camera en die is al paar jaar weg... Dan zie ik geen reden om een premium te betalen.

Ik begrijp dat er ook mensen zijn ide iPhone-gewijs gewoon uit de doos alles klaar willen hebben, maar dat betekent niet dat het uren duurt om op een andere smartphone GCAM te installeren en dat dit maar half werkt. Niet dus.
Bedenk je echter wel dat dit allemaal mogelijk is dankzij de pixel telefoons. Als niemand die dingen meer koopt, en Google dus het geld niet terugverdiend aan het onderzoek en ontwikkeling van de software, dan stopt het allemaal vanzelf.
Ah dus mensen kopen Pixels als een soort een crowd funding voor het financieel verlieslatende Google?

Nee ik snap het wel, maar GCAM gebruikers zijn een minderheid. En ik betaal Google met data ;)
Ik (en ik ben niet de enigste, want ik heb nog nooit iemand gezien met een Pixel telefoon) vind Pixel telefoons telkens nét niet. Beperkte batterij, terwijl concurrentie richting 4000mah of hoger gaat. Pas heel laat een extra camera, etc... En hier & daar software/hardware problemen. Zo'n dingen snap ik niet. Google, hét gezicht van Android. Als alles top was en nog een schep er bovenop, dan was de Pixel lijn voor mij wel aantrekkelijk. Ik maak bijvoorbeeld ook geen gebruik van AI, Smarthome, Assistant etc...

[Reactie gewijzigd door Mlazurro op 10 april 2020 13:40]

Google produceert anders ook gewoon nog Android wat baat heeft bij betere out-of-the-box software.
>(en toch snellere SOC en dikkere batterij).

Ik ben naarstig op zoek naar een nieuwe telefoon. Mag ik je vragen welke jij hebt?
Ik haal ze meestal hier vandaan. Wel even checken welke het beste voor jouw toestel is.
https://www.celsoazevedo.com/

Ik heb er enkele weken geleden zelf ook al naar gekeken, maar het blijkt dus dat er zodanig veel wildgroei aan GCam mods/modders is waardoor er niet zomaar enduidig sprake is van één enkele GCam port die je zo maar even op je mobiel kan zetten en dat het dan ook gelijk goed werkt.
Gcam port hub - XDA Developers

[Reactie gewijzigd door jeroenk13 op 10 april 2020 10:25]

Als je daar zoekt zul je het inderdaad ook niet vinden.
Ja Google maakt goede camera software maar die software is ook op andere toestellen te installeren.
Te installeren, ja zeker. Werkend? Vaak niet. Je moet bedenken dat het vaak gaat om halfgare ports. En als je een toestel hebt wat niet op Snapdragon draait, hoef je het niet eens te proberen.
Klopt. Werkt fantastisch op mijn LG V30
Knap dat Google met software de beeldhoek van een camera kan veranderen.
https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews check even de link.
Ik denk dat je erg verbeeld in wat het biedt.

Oneplus 7 119 punten
Pixel 2 99 punten,

dus ondanks de software scoort jouwe vele malen lager.
"20" punten..., vele malen lager inderdaad... 8)7

Naast het feit dat de kwaliteit van de foto's een stuk beter is...., vergelijk je nu een recentere flagship telefoon met meerdere camera's.... ;-)
Sorry maar die lab resultaten van DXO, zeggen mij niet zoveel.
Klopt jou niet, maar vele andere is dit gewoon een standaard.
Ik vertrouw op de foto's die ik zelf maak😂
Ah ja... want de hoeveelheid camera's bepaald alleen de kwaliteit van de foto's /s
Eigenlijk wel. Ultrawide geeft je mogelijkheden die je anders niet kan krijgen.
Mogelijkheden is niet hetzelde als kwaliteit.

Draai het eens om: waarom maken high end telefoons met meerdere camera's geen betere foto's dan de Pixels met één camera aan boord? Hoe slecht is hun software dan wel niet, gezien hun vele mogelijkheden met goede hardware?

Zelf heb ik de Pixel 3, en heel af en toe mis ik de optie om een telefoto te maken. Maar lang niet genoeg om te upgraden. Het is gewoon een heel goed allround toestel.
Dus een Samsung A20 van 100e met twee camera's maakt betere foto's dan een Samsung s9 bijvoorbeeld met 1 camera?
Nee, want je kan ook 1 ultrawide lens hebben?
Our current, unconfirmed theory is that the Pixel 4a’s single rear-facing camera is actually a telephoto lens.
https://9to5google.com/20...ephoto-pixel-4a-4k-60fps/
Mijn Lumia met één enkele Zeiss lens blaast nog steeds een groot percentage van de Android toestellen qua foto kwaliteit eruit. Dan kunnen ze wel idioot veel camera's op de achterkant plaatsen, maar de standaard camera software in Android blijft simpelweg dramatisch in vergelijking met de Windows 10 Mobile camera app, waar HDR overigens daadwerkelijk iets toevoegt.

Ook gebruiken veel Android toestellen een zeer kleine lens met een hoog aantal megapixels. Dat is leuk om op papier te zien, maar werkt in de praktijk niet. Nacht foto's met een Android toestel zijn nog steeds waardeloos bij een groot gedeelte van de toestellen, omdat er een enorme hoeveelheid ruis aanwezig is.
Klopt. Maar dat is ook een telefoon met een enorme sensor. Tegenwoordig hebben alleen een select aantal Android-smartphones een enorme sensor ter grote van de Lumia 1020 heeft. Alleen is dat pas sinds ~2020 het geval. Dus alle telefoons/flagships van daarvoor (op Huawei-flagships na) werden in de pan gehakt door de 6(?) jaar oude Lumia 1020.

De enorme sensor-grootte op een telefoon is fijn. Waar veel flagships met een enorme sensor nog wel missen is een fantastisch stuk optiek, welk nog altijd wel aanwezig is op de 1020. Erg knap van de 1020 als ik zo terug kijk...
Is de camera nu werkelijk zo belangrijk op een smartphone ?
Ik vind het leuk en handig maar wanneer ik echt "foto's" wil maken pak ik mijn echte fotocamera wel.
En de SoC is de enige die de prijs bepaald?

Heb je wel meer dan een 730 nodig?
Ja? Waarom anders denk je dat Google voor hun flagships een snellere SoC gebruikt? De Pixel wordt geadverteerd als een camera-kanjer. In de werkelijkheid is de pixel line-up daadwerkelijk geweldig met betreft fotografie en om dat software-matig te verwerken is een rappe SoC nodig.

De budget Pixel heeft bijv. geen live-hdr viewfinder en de flagship Pixel heeft dat wel. Dus bij de budget pixel zie je nooit hoe de uiteindelijke foto er uit gaat zien na de foto genomen te hebben...dus je moet er maar blind op vertrouwen! Zo is het ook dat de budget Pixel opmerkelijk meer tijd nodig heeft voor het verwerken van een enkele(!) foto t.o.v. de flagship Pixel welk het bijna per direct weet af te handelen.

De SoC is dus van enorm belang voor de Pixel line-up van Google en dat is terug te zien in het verschil tussen de budget Pixel en de flagship Pixel.
Nee, soc is zeker niet enige.

Gebruik zelf een 730 en had voorheen een 835. Beiden voelen even snel aan en voldoende voor mij. Gaat mij meer om wat je voor dat geld krijgt. Vind het aan de hoge kant, maar je betaald ook het merk net zoals bij Apple en Samsung.
Ummm, met een Google camera+software , die met gemak 85 % vd andere camera's achter zich laat. En dat voor slechts 400 euro😂
De 4a dezelfde camera als de 3a, die op zijn beurt weer dezelfde had als de 3, etc. Gezien ik in m'n nopjes ben met de 3a is er voor mij géén reden tot upgrade. Wellicht volgend jaar als er een 5G modelletje komt.
Heb je daar een bron voor? Uit dit artikel haal ik alleen dat "de frontcamera (...) vrijwel identiek [is] aan die van de 3a" op basis van het aantal megapixels, maar dat zegt ook niks. Volgens dit bericht zou de Pixel 4a een telelens krijgen, wat de pixel 3a niet heeft: https://9to5google.com/20...ephoto-pixel-4a-4k-60fps/

Naast dat allemaal vind ik persoonlijk altijd onnodig om jaarlijks te upgraden. Elke 2 jaar is ook snel, maar dan is het wel al een stuk nuttiger, ook omdat de accu dan achteruit gaat enzo.
Volgens het gerucht in dit artikel al de 4a een enkele camera hebben. Dat zal dan geen telelens zijn, want die is er altijd in combinatie met een camera met een standaard focus.
Dan heb je mijn link niet gelezen dus?
"Our current, unconfirmed theory is that the Pixel 4a’s single rear-facing camera is actually a telephoto lens."

Ik zeg niet dat dit klopt, maar ben benieuwd naar de theorie dat het dezelfde camera is als de pixel 3(a), of dat @Chris.nl dat afleidt uit dit tweakers artikel.
Alweer 3Ahr batterij? En ik hoopte nog dat ze eindelijk iets geleerd hadden.
Ik heb de pixel 4 ingeruild voor een S10e puur vanwege de batterij. Niet het schandalig kleine en niet uitbreidbare geheugen of het gebrek aan een 3.5mm, maar de batterij. Dat ding liep leeg voor ik er erg in had.
En dat vind ik jammer want die camera(software) is erg goed, het formaat vind ik perfect (niet zo'n knoepert) en kaal android vind ik ook tof.

Dus dacht ik tijdelkijk de s10e te nemen tot de 4a beschikbaar komt, hopelijk met een grotere batterij. Maar ze hebben dus niets aan de form factor gedaan en dus is er geen extra ruimte.
*insert sad face emoji*
Ik heb al bijna een jaar de 3a, die gaat meestal 1,5 tot 2 dagen mee bij gebruik van af en toe instagram checken,internet browsen, een telefoontje plegen en whatsapp gebruik. Bij zwaarder gebruik als ik bijvoorbeeld zelf veel op instagram zet of bijvoorbeeld livestream verzorg op locatie en deze actief zelf terug kijk, komt ie wel tot het einde van de dag door. En wederom heeft de 4a een zuinigere minder krachtige processor, die dus langer uit de voeten kan met deze grote accu.

[Reactie gewijzigd door KingHorse op 10 april 2020 10:29]

Het verschil qua accu van een SD730 met bijvoorbeeld een SD855 is echt minder dan 10%, dat ga je niet zichtbaar voelen. Ik heb beide gehad in één en hetzelfde toestel. Mi 9T non-pro en pro.

Anders had ik bij de SD855 wel geen haperingen als ik switchte tussen twee grote apps.. Minimaal, maar het was er wel. De 730 doet 90% wat een 855 doet. Maar verwacht gewoon geen 7u langere standby time ofzo.

Zie de 730 dus meer als goeie prijs/kwaliteit.

[Reactie gewijzigd door Mlazurro op 10 april 2020 11:07]

Jammer dat er geen XL versie uitkomt, was hierop aan het wachten.
Zal toch moeten uitkijken naar een ander merk.
Vind alleen niks dat aan mij eisen voldoet(nu OP5):
- geen afgerond scherm
- Fingerpint sensor op de voorkant om als homeknop te gebruiken
- goeie camera ala pixel
- clean android met root en bootloader unlocked
- enige vorm van fast charging
- batterij die toch vlot het einde van de dag haalt bij normaal gebruik.
- budget van 500€
Is de Oneplus 7t niks voor jou? Hij voldoet aan al jouw voorwaarden :) Prijs is nu 499, ik heb deze ook en moet zeggen dat het een fantastisch toestel is. Ik was al tevreden met de stock camera, maar nu ook de gcam geinstalleerd en wow!! Wat een verschil met portretfoto's. Ben superblij!

[Reactie gewijzigd door Neco75 op 10 april 2020 10:52]

Thx, zal ik eens verder bekijken.
Heb altijd mijn bedenkingen bij de camera, die wordt niet echt als zeer goed omschreven...
De nieuwe iPhone SE
Nu maar hopen dat hij ook gewoon hier verkrijgbaar is.
Sowieso vast weer bij Belsimpel, alleen helaas met een behoorlijke toeslag. De 3a was in Duitsland 400 en bij belsimpel 480.
Ben ook enorm tevreden met mijn Pixel 3a, en de opvolger als die nodig is (mocht de 3a defect gaan of wat dan ook) wordt zeker een uit de pixel 'a' range. Ik heb ook helemaal geen echte reden meer om ooit nog een Android toestel aan te schaffen van boven de 400 van een merk dat toch na enkele updates de handdoek in de ring gooit. Vorige maand kreeg ik op mijn 3a nog een update aan de Camera, nu kan ik zelfs astro fotografie doen.. 8-)
Verder, de 3.5mm jack, alle discussie erover vond ik maar onzin, maar in retrospect ben ik erg blij dat deze nog aanwezig is op mijn pixel. In deze tijd van teleconferences zou ik niet weten hoe ik het anders had gered. Een mic op 'mond' hoogte is toch wel zo fijn en werkt altijd.

[Reactie gewijzigd door CT op 10 april 2020 10:01]

Mijn toestel kost 160 euro met alles erop en eraan, als je goed zoekt zitten er echt pareltjes tussen voor onder de 200 euro. Realme x.
Ik had Realme X2 Pro op het hoog, had hem ook nog besteld.
Maar na vele lezen betreft dat na updates af en toe andere functies etc niet goed werken.
Heb ik maar gecancled . Realme is dus qua software niet op niveau, camera is ook niet proper met de Software ondanks de 64Mp.

X2 Pro met een 855+ / 90Hz scherm, 8GB / 128GB opslag voor 390,- is inderdaad top! Maar na communities te hebben gelezen toch afgehaakt. En ben dus weer bij Xiaomi gekomen Mi 10 in dit geval.

[Reactie gewijzigd door theduke1989 op 10 april 2020 14:21]

Vreemd, ik ben juist van Xiaomi naar Realme gegaan, en vind de software beter. Ook werken bij mij alle functies nog gewoon, ook na de update. Ook is de camera beter dan in elke vorige xiaomi telefoon die ik heb gehad, staat allemaal haaks tegenover wat jij zegt, voor mij geen xiaomi meer!
Wat bedoel je met astro fotografie?
Ik heb ook de 3a, één jaar. Buitengewoon tevreden. Alleen de opslag is wat mager. 128 Gb op de nieuwe 4a zou dus super zijn
Accu is is genoeg om de dag mee door te komen. (Ik doe geen spelletjes en weinig youtube:) Daarnaast heb ik als ik langer van huis ben altijd een kleine (6000 ma) accu in mijn rugzak.
Ben erg benieuwd naar de exacte afmetingen en of de prijs van de S10e gaat dalen tegen de tijd dat de 4a daadwerkelijk beschikbaar is. Deze twee telefoons zijn de enige moderne "compact" smartphones.

De Samsung heeft als nadeel dat de vingerafdruk scanner te hoog zit. Als grootste voordeel gewoon een veel betere SoC dan de 4a. Maar de prijs is ook iets hoger op dit moment.
De s10e exynos maakt naar mijn mening nog steeds geen knappe foto's met minder licht. Veel compressie, veel plastic olie achtoge foto's. Mijn oneplus 5 met gcam doet dit echt beter
Ha thanks. Als ik de 10e kies koop ik de Snapdragon versie via eGlobalCentral. Ik koop daar niet graag maar Samsung forceert dit wel met de Europe only Exynos.
Jammer van de XL. Vind grotere toestellen veel beter.

Voorlopig doet mijn 3a XL prima.

Ben benieuwd naar de 5 XL die waarschijnlijk ook een 7XX SoC Zou hebben
Heb hier zowel de 3a als 3a XL en het verschil is echt minimaal. Ik begrijp daarom wel dat er maar één versie komt.
Ik heb de 3a (niet-XL) maar ik vind hem eigenlijk net iets te klein. Hij is iets hoger dan mijn vorige telefoon (OP2) maar wel smaller, daardoor zijn 16:9 videos wat klein.
Kan er in het artikel een comparison komen met de 3a? Ben benieuwd naar de feitelijke verschillen.
Vraag me af of dit een goede upgrade is voor mij OnePlus 5t

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee