Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt volgend jaar battle-royalemodus

Call of Duty: Modern Warfare krijgt wellicht begin volgend jaar alsnog een battle-royalemodus. Bij de release later dit jaar zal een dergelijke modus, zoals Blackout uit Black Ops 4, waarschijnlijk geen deel uitmaken van de nieuwe titel.

YouTube-gebruiker LongSensation schrijft op Twitter dat battle royale naar verluidt een gratis modus is die in begin 2020 wordt uitgebracht. Hij meldt dat de modus is te downloaden als een aparte game, maar dat hij nog steeds verbonden is met het onderliggende Modern Warfare. Het is niet geheel duidelijk waar hij die informatie vandaan heeft, maar LongSensation was ook degene die het in mei bij het juiste eind had toen hij voortijdig aangaf dat de Call of Duty-titel voor dit jaar Call of Duty: Modern Warfare ging heten.

Een andere YouTube-gebruiker, TheGamingRevolution, reageert op het Twitter-bericht van LongSensation en meldt dat hij iets vergelijkbaars heeft gehoord en dat de battle-royalemodus pas na de release van het spel uitkomt. Volgens hem is het werken aan een battle-royalemodus gestopt, zodat Infinity Ward prioriteit kan geven aan grote multiplayermodi en de co-opmodus Spec Ops.

Naast een nieuw modus met korte, snelle rondes waarin twee teams met elk twee leden het tegen elkaar moeten opnemen, krijgt de multiplayer van het spel ook 20v20-gevechten en een Battlefield-achtige Ground War-modus met ondersteuning voor in totaal honderd spelers. Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober uit voor de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One. Het is een reboot van de Modern Warfare-serie uit de Call of Duty-reeks. Tweakers schreef onlangs een preview van Call of Duty: Modern Warfare.

Door Joris Jansen

Redacteur

09-08-2019 • 13:42

65 Linkedin

Reacties (65)

Wijzig sortering
Aan de ene kant vind ik dit erg tof... Aan de andere kant denk ik:
Hoeveel zal dit dan afwijken van de huidige Blackout mode van Black Ops 4. :?
Wat gaat het grote verschil zijn tussen de ene en de andere?
De enige manier om dit een beetje een eigen smoel te geven is dat Black Ops wat meer de futuristische kant op gaat, zodat MW gewoon de hedendaagse style kan aanhouden.
Een tactical realistic battle royal shooter wil ik wel eens proberen. :)

PUBG spreekt mij wel aan maar het spel speelt nog steeds als een drol, laten we het maar niet over de XBOX versie hebben. Arcade, kleurtjes en ballonnen a la fortnite spreekt mij niet zo aan.
Probeer Escape from Tarkov zal ik zeggen :D
Het is niet bepaald Battle Royale maar heeft er zeker elementen van.
En realistisch? Er is overal rekening mee gehouden in dit spel. Geen HUD en echte wapen geluiden.
Thanks for the tip!
Escape from Tarkov zal tot dik in de 2020s in Early Access zijn(Ik heb EOD versie ((125€)) en speel al sinds september 2017). Er is zeker wel een HUD maar het neemt je niet bij de hand. Het heeft ook een cheater probleem en de spelers aantallen zijn minimaal te noemen vergeleken met een flinke tijd terug. Ook moet je flink de portemonnee trekken als je tussen raids door geen tetris wil spelen en is er ook een flink probleem met Real Money Trading dat voornamelijk door cheaters word gerund. Als je op zoek bent naar een realistische shooter is Tarkov in essentie wel goed maar in mijn mening totaal geen aanrader. Misschien als het spel af is en de ontwikkelaars hun handen er dan niet vanaf halen zoals veel mensen die nu bij BSG werken bij andere titels hebben gedaan.
PUBG draait tegenwoordig als een tierelier als je t goed tweaked, tis alleen vol met chinese aimbotters helaas...
Is Apex legends dan niet een goede game voor jou? Het is free to play.
Meh, ik speel Titanfall/2 al vanaf dag één. Dan is apex echt een downgrade ;)
Nou een nachtmodus battle royale zie ik wel zitten en dat sliden, springen en vliegen mag van mij wel ietsjes minder zoals in blops.

Ik hoop overigens niet dat ze het spel vernietigen door een paar maanden later ook van die absurde microtransacties er in de proppen. Viel bij mij echt verkeerd en heb het spel ook om die reden verwijderd en niet meer aangeraakt.
Maar goed... we hebben het hier wel over Activi$ion.
Nou een nachtmodus battle royale zie ik wel zitten en dat sliden, springen en vliegen mag van mij wel ietsjes minder zoals in blops.
Sowieso bevat de nieuwe MW deze fratsen als vliegen en sliden niet meer, ze willen dit immers terug brengen naar de 'oude' MW feel, zij zien ook wel dat die nieuwe games het gewoon veel minder doen. (Van de laatste jaren vond ik alleen WW2 tof, die speel ik nog steeds)
Sliden zit nog steeds in de nieuwe Modern Warfare. Er is veel gameplay te zien van de 2v2 matches, hier zie je het sliden meerdere malen terugkomen.
TDM in de ene CoD is toch hetzelfde als TDM in de andere CoD?
Maakt het wat uit dat het ongeveer hetzelfde is, maar alleen een klein beetje anders er uit ziet? Volgens mij maakt dat bij een game als CoD niet veel uit.
Ja en nee. De modus aan zich is hetzelfde, maar als je de games gaat vergelijken zijn de setting en wapens/maps wat het verschil maakt.

In bijvoorbeeld de eerste Modern Warfare had je geen sliden, exosuits of weet ik wat. Boots on the ground met hedendaagse wapens.
Daarna kwam World at War. In principe hetzelfde, maar in WW2. Dit zorgt voor een hele andere wapenset, killstreaks en maps. De maps in WaW waren in eerdere Call of Duty's nog een stuk minder 3-lane forced. Het was er wel "sortof", maar het was minder geforceerd.
Later kreeg je exosuits, kon je vliegen, sliden en weet ik het allemaal. De setting is gewoon compleet anders, wat de dynamiek en snelheid ook veranderd.

Het tempo van het spel en van wisseling (welke kant of plek spawn je) heeft ook veel effect.

Dus aanzich heeft de modus niets nieuws, maar alles eromheen zorgt ervoor hoe het gespeeld wordt.

Als je bijvoorbeeld Domination gaat spelen, heeft de map die je speelt ook ontzettend veel effect op de manier waar het op gespeeld wordt.

Persoonlijk merk ik ontzettend veel verschil, maar daarvoor moet je ze zelf wel gespeeld hebben denk ik :-)
Ben ik met je eens, maar denk dat er zeker wel verschillen komen.
Beide games zijn gemaakt door andere ontwikkelaars en hebben dus hun eigen visie hier op.

En uiteindelijk, lijkt elke battle royal modus wel op elkaar.

Maar grote verschillen tus MW & BO is het tijdsverloop.
MW veel realistischer, en BO meer in de toekomst. Het zou een schande zijn als deze verschillen niet zichtbaar zullen zijn.
Als je geen shooter fan bent ga je het verschil ook niet zien, maar het zijn andere studios die de games maken. De een heeft voorkeur voor MW en de ander voor BlackOps. MW vond ik altijd toch wat prettiger spelen dan BlackOps, misschien dat de maps mij iets beter liggen. Maar het grote verschil zal er niet zijn. Je krijgt niet ineens een clunky PUBG-achtige game. Ze zijn nu wel eindelijk uitgekomen met een nieuwe engine dus dat moet ook een verschil maken en dat zal je uiteraard merken in de gameplay. Nu nog alleen hopen dat dat de goede richting op is. Grafisch ziet het er in ieder geval heel netjes uit voor een COD.
Is t echt een nieuwe engine?
Denkt t niet hoor.
Vind de gameplaybeelder er anders nog vrij matig uitzien. Afgezien van wat nieuwe licht effecten hier en daar.
Hoe betrouwbaar de info is weet ik niet, maar volgens dit artikel is de engine nieuw. https://www.pcgamesn.com/call-of-duty-modern-warfare/engine

EDIT:

Net een filmpje gekeken waarin iemand uitlegt dat het nog delen van dezelfde engine gebruikt maar de graphics en audio engine zijn compleet vernieuwd.

[Reactie gewijzigd door GF187um op 10 augustus 2019 13:49]

Ok ga ik even bekijken. Vind de textures namelijk nogal matig. En vooralsnog 0.0 destructabillity.
Straalt geen 'nieuwe engine' uit als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik was een shooterfan, maar hedendaagse shooters kunnen mij vrij weinig bekoren, je hebt gelijk voor mij is het inderdaad allemaal een pot nat geworden, heb je een gespeeld heb je ze allemaal wel gehad.
Mijn eerste reactie (op het artikel, niet jouw post):

https://i.imgur.com/iWKad22.jpg

Mijn tweede reactie (wel op jouw post :P):

Ze hopen natuurlijk dat ze van BR een jaarlijkse game kunnen maken, net zoals CoD zelf. Het is puur een manager idee wat de developers opgedrongen wordt. Gewoon geldklopperij, er is geen enkele andere reden.

Skins voor €25,- per stuk, de red dot zal natuurlijk ook weer terug zijn, alsmede €70,- per kwartaal battlepasses.
Gaan we nu met z'n allen BR doen? Waarom niet de volgende "trend" verzinnen ipv altijd trends te volgen?
Niemand houd je tegen, ik zeg: zet hem op!
Ik bedoelde dit meer van COD was ooit hot, nu zijn BR shooters hot dus laten we van COD nu een BR shooter maken. Dat werkt niet. Je kunt beter iets nieuws verzinnen voor de COD lijn, wat op zichelf de opvolger van BR wordt.

Aangezien ik niet de dev voor COD ben snap ik daarom jouw opmerking niet. Mijn punt dat het weinig origineel is om een game aan te passen aan een nu succesvolle markt blijft daarom gewoon staan.
Alleen het werkt dus wel.
ligt er aan wie je het vraagt denk ik. Ik vind Blackout op de ps4 niet te spelen
Hoe bedoel je? (Serieuze vraag)
In blackout zijn er veel concessies gedaan op de ps4 om zo'n grote map/ hoeveelheid spelers speelbaar te maken qua performance. De concessies liggen voor mijn gevoel in de texture kwaliteit en pixeldichtheid en field of view. Ik ben dat anders gewend vanaf de pc(pubg), waardoor ik de blackout niet echt lekker vind spelen als BR.

Misschien als je niet anders gewend bent, maar dat ben ik dus wel.
De graphics zijn inderdaad lelijk, maar het is wel speelbaar naar mijn mening.
Precies, de graphics zijn niet geweldig, maar de gameplay is (daardoor) juist prima. Ik heb nog geen 1x performance issues gehad op m'n normale ps4. Speelt heerlijk weg en is naar wat ik lees en ervaar, een prima Battle Royal game.
BR is gewoon een nieuwe default modus voor shooters, naast de standaard modi zoals CTF en DM. Gamers vinden het (over het algemeen) vet dus waarom zou je het niet willen implementeren? Als iedere dev zoiets had van 'dit is nieuw en een trend dus wij slaan het over' dan was het qua multiplayer-modi heel karig gesteld denk ik :+

[Reactie gewijzigd door SomerenV op 9 augustus 2019 15:17]

Dat het een 'default' modus is zie ik niet echt. Hij werkt ook alleen als er genoeg spelers voor zijn, in tegenstelling tot DM en CTF waar je ook met 4 tot 8 spelers mee uit de voeten kunt.

Het grote probleem hier is dat ze al een CoD BR game hebben, hiermee beconcurreren ze zich dus alleen maar zelf.

En als laatste: BR was ook ooit 'nieuw'. PUBG heeft het niet uitgevonden maar heeft het wel gepopulariseerd. Het nú ook niet echt 'nieuw' meer. Zo hebben andere MOBA's het over de jaren heen steeds weer geprobeerd, maar nu zijn alleen nog LoL en DOTA2 over, net zoals alleen Fortnite, PUBG (en héél misschien Apex) over een jaartje of 2 over zullen zijn. De motivatie achter deze specifieke modus zal dus in de korte termijn winst liggen die erin zou kunnen zitten en niet de game zelf helaas.
Gelul, ik vind battleroyale echt kak. Shooters horen gewoon tdm, domination en qonquest enz te zijn.

Ik wil veel mensen killen en niet als je dood gaat een nieuwe server moeten joinen.
Gelul, ik vind battleroyale echt kak. Shooters horen gewoon tdm, domination en qonquest enz te zijn.

Ik wil veel mensen killen en niet als je dood gaat een nieuwe server moeten joinen.
Hm... Dat is dan voor iedereen anders. Ik zoek in een shooter juist de spanning en het inbrengen van tactiek. Dat recht toe rechtaan rennen en knallen vind ik helemaal niks. Het knallen op zich is heerlijk, maar het geeft pas voldoening als ik er echt moeite voor heb moeten doen en er een bepaalde spanning achter zit (voorzichtiger spelen). Maar daarom is het goed dat CoD meerder modi hanteert.
Waarom horen shooters enkel TDM, DOM en CON (en enz.) te zijn?
Omdat jij alleen dat leuk vindt? En de rest dan?

Ik hou van variatie. De spanning van een BR ga je niet op dezelfde manier vinden in de modes waar je wel kan respawnen. De snelheid van een TDM ga je niet in BR vinden.

Maar ik ga niet van een spel eisen dat ze alleen de dingen hebben die ik leuk vindt.
Speel momenteel veel Hunt: Showdown, dit is een soort van PvE + PvP hybrid.
Hier is geen traditionele TDM te bekennen, maar wat geeft dat?
Jawel, want battleroyale heeft zn eigen games... Mijn geliefde shooters moeten daar niet in veranderen. Alle liefde moet naar de normale multiplayer.
Hunt: showdown is geen call of duty, dus is niet erg.

[Reactie gewijzigd door zlpsycho op 12 augustus 2019 22:44]

Potverdorie en ook dit wordt gratis aan de game toegevoegd.

Ik ben nog steeds met stomheid geslagen over het feit er geen betaalde DLC komt. Nu weer een vergelijkbaar nieuwsbericht.

Ik heb hen al tijden geboycot en daardoor een hoop gemist. Veel discussies gevoerd met vrienden dat dit zo enorm voelt als een overwinning!

Ik ben nu zelfs in staat de game te gaan pre ordenen en als het helemaal bont gemaakt wordt zal ik deze voor zowel de pc als PS4 kopen.
Enerzijds als blijk van waardering en anderzijds ben ik gewoon benieuwd waar ik beter in ben. De PS4 of de PC. Aangezien het een cross platform game wordt kan ik sowieso met vrienden spelen (ook zo iets mega positiefs voor mij).

Gaan we én een BR game spelen (na Fortnite was dat ook wel weer klaar voor mij) én weer een COD.

En dat allemaal vanuit Activision.
If its too good to be true..... maar toch lijkt het zo te gaan! 8)7 8)7 _/-\o_

[Reactie gewijzigd door Mit-46 op 9 augustus 2019 15:09]

Mhua, geef Activision niet teveel lof. De laatste tijd hebben ze enorm een handje om de controversiële dingen na de reviews er in te patchen. Van CTR Nitro Refueled zeiden ze ook geen MTX. Daarom lees je er ook in reviews niet over en reviews worden nauwelijks bijgewerkt zodra dit er in gepatched wordt.

Neemt niet weg dat ze in ieder geval eindelijk, na 10 jaar, een keer beslissingen nemen die ter goede komt voor het spel. Crossplay om maar iets te noemen. Maar dit allemaal is allemaal eigen belang; CoD deed het lang niet zo goed meer als de MW1 dagen. Dedicated servers is dan weer een copout omdat we vroeger deze gewoon hadden voordat het afgepakt werd.

BR lijkt me dan wel een leuke toevoeging, de gunplay van CoD was merendeels altijd vermakelijk en dit i.c.m. BR zal vast goed werken. Het zelfde geld voor de 2v2 mode.

[Reactie gewijzigd door Robe90 op 9 augustus 2019 21:24]

En 2 maanden later komen de lootboxen er in activision kennende.dus zou even wachten met alle lof die je ze geeft
Heerlijk,kan niet wachten op deze game.
Heb ook gehoord dat er dedicated servers weer terug komt in deze game.

https://www.gamesradar.co...icated-servers-platforms/
COD heeft al sinds 2012 dedicated servers gehad (op PC tenminste). MW3 in 2011 had peer-to-peer.

[Reactie gewijzigd door Tweakers Fanboy op 9 augustus 2019 21:03]

Gezien de vernieuwde Modern Warfare meer inzet op realisme en rauwheid hoop ik dat ze dat ook doorzetten naar de BR-modus. Call of Duty de laatste jaren is vooral een ADHD-feest met allerlei gekke toevoegingen uit de toekomst en dat trekt me totaal niet. Helaas is er maar één realistische BR shooter momenteel en daarvan is de gunplay weer te beroerd voor woorden. Hopelijk kan CoD een (semi) realistische rauwe Battle Royale ervaring neerzetten. Grote map, day-night cycles, optioneel zonder HUD spelen, fatsoenlijke opties om tegen muren/hekken te leunen, goede stealth mechanics, soepele gunplay, dat soort dingen.

Het is trouwens ook voor het eerst sinds de eerste Modern Warfare dat ik warm loop voor een CoD dus ik laat me verrassen.

[Reactie gewijzigd door SomerenV op 9 augustus 2019 14:17]

Eens. Ik heb CoD links laten liggen sinds MW3. Nog een keer Ghosts geprobeerd (slechste uit de serie by far) en BO2 (wel oké) maar het was nooit meer de echte goede vloeiende gameplay uit CoD4 en MW2.
Voor mij het zelfde, dat samen met het gemis van een eigen dedicated server ben ik gewoon gestopt.
Mogelijk wordt dit dan weer de eerste CoD in jaren die ik weer eens ga proberen. Eerste even afwachten wat de game daadwerkelijk gaat worden. Ik heb vaker beloftes gezien die niet geheel terug kwamen.
Hoewel ik het niet helemaal kan waarderen dat je zo naar ADHD refereert (ik heb het zelf). Kan ik wel begrijpen wat je bedoeld. Ik mis eigenlijk de originele Call of Duty en CoD: United Offensive. Dat was echt super vet toen. Of bijvoorbeeld Battlefield 2.

Ik hoop trouwens niet dat ze het bouwen zoals in fornite mogelijk maken. Toen ik het WK fornite zag, vond ik het eigenlijk niets meer met een bunker bouwen te maken hebben.
Waar had ie anders naar moeten refereren?
Hij sloeg wat mij betreft de spijker op zn kop. Dat jij adhd hebt.. tsja je kan nie met iedereen rekening houden. Laat t de volgende keer lekker varen. Je bent niet de enige.

/nooffense btw ik zit in een soortgelijk schuitje.
Ik heb niet zo'n zin om de snowflake uit hangen. Touche, laat het los, laat het gaan :)
Mooi man
Goed weekend verder :)
Heb je Battalion 1944 al geprobeerd, dat is de enige spirituele opvolger die enigsinds in de buurt komt vam COD2 en COD4.

Ipv BR zouden ze op zaken als promod geinspireerde concepten, deficated servers, hltv kloon steken

Ze zeggen een reboot, maar tot nu is elke game na MW1 een grote teleurstelling geweest.

Sowieso zijn de meeste teamleden vam COD1-4, weg bij IW, en nu terug bij EA onder respawn....terwijl ze tijdens MOH:AA juist weggingen daar om COD te maken die MOH voorbij streefde.

[Reactie gewijzigd door Bjorn89 op 10 augustus 2019 20:17]

Mwah, Bat1944 is best een heel slechte mix van CS:GO meets RB6 met een WW2 skin en volgestopt met (imho) kinderachtige kleurrijke skins, die gehyped was al de 'opvolger' van COD2 / COD:MW.

In werkelijkheid is het net niets en wordt de ' E-sport' je gigantisch opgedrongen en je gedwongen om via Steam en dat gare FaceIt te spelen.
Ik ben juist voor een faire eSport shooter, battalion is wat ik zoek.

Als het wat tactischer mpet kan je altijd voor Days of Infamy, Hell Let loose, squad, en dat soort titels spelen.

Die skins boeien me niet, als de 5x5 demolition mode goed is, iets wat bij COD allang niet meer is.

De mappen Toujane, en zelfs brecurt zij beter dan de cod mappen nu.

Allemaal 1 richting verkeer, bij cod 1,2 4 had je ten minste tactiek nodig.
Heel eerlijk hoort de BR game modi er in deze tijd wel bij! IMO is het leuk om toch de afwisseling te hebben tussen de Single Player, Multiplayer, Spec-Ops en eventueel ook nog de BR modus. Het zal dan inderdaad wel wat veel zijn qua game modi maar,, why not? Blijft meer spelers aantrekken om de game te blijven spelen en om te kopen... het kan dus ook goed zijn voor de sale cijfers mocht de BR er echt komen.

Ik zeg doen! De game ziet er al super uit qua graphics en game modes, en laat het zo zijn dat de meest populaire game modus er ook nog eens bijkomt! ik ben voor! :D
Het is natuurlijk een gegeven dat er een BR modus komt. Het is/begint een modus te zijn die gewoon ingeburgerd is zoals CTF, TDM en wat meer.

Zolang het een optie naast de rest is, kan ik het alleen maar toejuichen.

....En het is een mooie cashcow.
Ik wist het. Ze hebben er niks van geleerd. ;)

1. Old school Sp shooter met ditto MP
2. Zogenaamde oldschool shooter met BR-mode
3. Niet de ballen hebben om eens CoD dood te laten gaan
4. Niet de ballen hebben om innovatief te zijn
5. Niet de ballen hebben om eens een nieuwe IP uit te brengen.

Dan maar voor nummer 2 want iedereen doet dat. Poeh poeh :+

[Reactie gewijzigd door Ivysaur op 9 augustus 2019 14:42]

Zou best wel een slimme zet zijn. Er is immers crossplatform matchmaking mogelijk. Hierdoor heb je dus een grotere playerbase dan normaal.
Pc spelers maken console spelers af, lijkt me sterk.
Kan echt niet wachten op deze Game, gameplay wat ik gezien hebt spreek mij enorm aan en ben Black Ops 4 beetje zat lijkt meer en meer op Fortnite.
Nee,dankje. De titel is al lang geestelijk dood na MW1

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee