Virtuele provider Mobile Vikings presenteert nieuwe abonnementen

De Belgische virtuele provider Mobile Vikings heeft nieuwe abonnementen aangekondigd. De oude abonnementen met een vaste hoeveelheid data, sms'jes en belminuten worden geschrapt en maken plaats voor abonnementen zonder vaste formules waarbij de gebruiker de hoeveelheden kan kiezen.

Nu de vaste abonnementen verdwijnen, kunnen gebruikers kiezen uit vier dataopties: 1, 2, 4 of 8GB. Daarbij kan worden gekozen voor 50, 150, 300 of 600 belminuten. Al deze opties zijn met elkaar te combineren; gebruikers kunnen bijvoorbeeld de duurste dataoptie van 8GB combineren met het laagste aantal belminuten. Sms'en is bij alle keuzes onbeperkt. Naar andere gebruikers van Mobile Vikings kan gratis onderling worden gebeld; daarbij geldt wel een fair use policy van 60 minuten. Ongebruikte belminuten worden niet meer omgezet naar extra mobiele data voor de volgende maand.

In september 2016 kondigde de mvno voor het eerst abonnementen aan; tot dat moment had de provider enkel herlaadkaarten ofwel prepaidkaarten in zijn assortiment. De provider zei met de abonnementen te focussen op data en kwam met abonnementen voor 10, 15 en 25 euro per maand met respectievelijk 1, 2 en 4GB data. Gebruikers die al een van deze oudere abonnementen van Mobile Vikings hebben, kunnen deze vaste abonnementen en de bijbehorende tarieven gewoon handhaven. Mobile Vikings is sinds 2009 actief als virtuele provider in België en maakt gebruik van het netwerk van Base.

Data 1GB 2GB 4GB 8GB
Prijs €8 €10 €13 €20

De nieuwe opties voor data.

Belminuten 50 minuten 150 minuten 300 minuten 600 minuten
Prijs €2 €5 €7 €14

De nieuwe opties voor belminuten.

Prijs €10 €15 €25
Data 1GB 2GB 4GB
Sms'jes 1000 2000 4000
Belminuten 100 150 250
Vikingvoordeel 9000 sms + 1800 min. 9000 sms + 1800 min. 9000 sms + 1800 min.

De oude situatie.

Door Joris Jansen

Redacteur

10-07-2017 • 20:43

49 Linkedin

Submitter: masauri

Lees meer

Reacties (49)

49
49
25
3
0
20
Wijzig sortering
Sinds de overname door MEDIALAAN is het bedrijf niet meer wat het geweest is.

Regels zijn aangescherpt.
Aankopen met belwaarde zijn niet meer mogelijk (extra data bundels, extra voice bundels).
Belwaarde vervalt voortaan na 6 maanden.
Het recupereren van belwaarde via betaallijn.be is geblokkeerd.

Ze zijn alles naar abonnementen aan het pushen.
Ook hier verdienen ze meer op.
Als een prepaid user al zijn data heeft opgebruikt binnen de maand, kan hij sneller herladen, waardoor hij opnieuw bijvoorbeeld 4GB heeft voor 1 maand tijd.
Bij een abonnement, moet de user per megabyte bij betalen indien hij over zijn bundel gaat. Dit tot het einde van de maand.

Het was een innovatief bedrijf dat telkens de mobiele markt deed daveren.
Spijtig genoeg is die tijd voorbij...
Wat een goeie opmerking over bijladen pay-as-you-go. Had ik nog niet an gedacht en was abonnement aan het overwegen...
Ik heb nu een abonnement van 10 euro bij MV.
Daarvoor krijg ik 100 min en 1 gbyte. Omdat ik amper bel worden de resterende 90 belminuten omgezet naar ongeveer 400 mbyte data. Ik gebruik deze ook bijna op. NU betaal ik dus 10€ voor 1.4gbyte en 10 minuten bellen (en ook nog eens 2a3 uur bellen met andere MV leden@0€ tot 30 uur/mnd) .... Kijk eens wat ik met de nieuwe tarieven daarvoor krijg.. bijna verdubbeling van kosten voor zelfde gebruik
Het probleem is dat Telenet Base heeft overgenomen: gevolg is dat de duimschroeven van de virtuele providers werden aangedraaid. Medion Mobile (Alditalk) en nog een paar andere kleintjes werden de nek omgedraaid, zogenaamd omdat ze de verplichte registratie van prepaidkaartjes niet konden garanderen (een drogreden: je kunt immers perfect met je identiteitskaart online inloggen en je simkaartje linken met je ID). Ook MV voelt nu de hete adem van Telenet. Ik ben benieuwd met de andere virtuele providers zoals Lycamobile. Die gaan ze net zo pesten met allerlei regeltjes en veranderingen in de voorwaarden dat die vroeg of laat de handdoek in de ring gaan gooien.

Bovendien heb je de zwakke politiek in België, die geen flauw benul heeft wat er gebeurt op telecomgebied en zijn ze veel te laat met passende wetgeving om duopolie (Telenet en Proximus) te voorkomen en is het altijd vijgen na Pasen.
De politiek weet heel goed wat er gebeurd op politiek vlak in telecomgebied gezien er velen maar al te graag zetelen in de raden van bestuur van een Telenet. Onze Kamervoorzitter (n-va, de zogenaamde nieuwe politieke cultuur) verdiende 12000 euro bruto en kreeg 2000 euro per vergadering en dat zonder iets te doen. En hij is niet de enige.

In Vlaanderen verwijzen ze maar al te graag naar de excessen over de taalgrens maar men zou beter eens de hand op eigen hoofd leggen en kijken wie er onder staat. Met dergelijke randgebeuren krijg je nooit een beleid die er voor moet zorgen dat we de achterstanden kunnen wegwerken op telecommunicatie gebied of die het duopolie echt doorbreken.

Waar we merken dat in de ons omliggende landen de prijzen dalen krijgen we alsmaar meer prijsverhogingen.

[Reactie gewijzigd door simplicidad op 10 juli 2017 22:42]

Vergeet ook niet te melden dat de Belgische telecom waakhond, sorry schoothond vol zit met ex werknemers van telenet en belgacom. die moeten dus hun oude werkgever op de vingers tikken.

Daarnaast is de Belgische overheid jawel meerderheidsaandeelhouder bij belgacom en dat brengt jaarlijks leuk dividend in het laatje, dus waarom zorgen voor concurrentie, lagere prijzen betekend minder geld voor de overheid.
Hm. Het lijkt gelijk maar tenzij ik mij vergis is dit een serieuze achteruitgang.
Het nieuwe zijn abonnementen dus dan heb je bv voor 15 euro 2 gb en 150 min bellen en dan het onbeperkt smssen.
Gelijkaardig dus?

Vroeger had ik na een maand dan meestal nog steeds 15 euro en herlade ik voor terug het voordeel van 2gb en 150 belmin en het gratis smsse.
Halverwege het jaar had je dan 80 euro belwaarde.
Dit was dan handig op vakantie.
Niet helemaal, waar jij op doelt zijn de pre-paids. Bij de abonnomenten kan in je deze situatie bijvoorbeeld een combinatie nemen van 50 belminuten en 8 GB, waar je dan 22 euro per maand voor neertelt, of als je de 8 GB en de 150 Minuten neemt, betaal je 25 euro per maand. Wel hou je sowieso geen overschot aan het einde van de maand, omdat het geen prepaid is.

De combinatie is vrij verkiesbaar.

Verder blijven de pre-paid opties hetzelfde. Daar kan je dan een data-bundle nemen met meer data , of een voice bundle, met meer belminuten. (Ik blijf verder ook nog steeds met 15 EUR over aan het einde van de maand en dat begint ondertussen al wel te tellen :) )

[Reactie gewijzigd door Wannesvdw op 10 juli 2017 21:12]

Anoniem: 706671
@Wannesvdw10 juli 2017 21:08
De goedkoopste optie van 10 euro is een downgrade ik blijf lekker bij het oude...
Als ik deze prijzen zou zie dan zouden de mensen uit België beter een abbo in een ander land kunnen afsluiten. De meeste providers houden zich aan de max 60 dagen per jaar in het buitenland maar niet elke provider doet dat.

Zo was ik tot een maand geleden klant bij Robin Mobiel en die hanteren geen maximum aantal dagen in het buitenland.

Zou wel een interessante review kunnen zijn als iemand zo verschillende Europese providers gaan vergelijken met de verschillende bundels en opties waarbij je ook het hele jaar door in het buitenland mag zitten. Met wat geluk zouden daar best wat aantrekkelijke opties tussen kunnen zitten.
Buiten dat je dan je vrienden die willen bellen op kosten jaagt. Die bellen namelijk naar het buitenland (en omgekeerd)
Buiten dat je dan je vrienden die willen bellen op kosten jaagt. Die bellen namelijk naar het buitenland (en omgekeerd)
aleen als zij v,a belgie bellen jij belkt gratis binnen de EU met robin dus je vrienden die jouw bellen is duurder maar aleen via gewone telefoon niet internet.
dual sim toestel helpt hier voor ....
als iedereen een prepaid (be sim) + robin of iets internationaal verglijkbaaers kan telenet het zwaar krijgen.
Als ik deze prijzen zou zie dan zouden de mensen uit België beter een abbo in een ander land kunnen afsluiten. De meeste providers houden zich aan de max 60 dagen per jaar in het buitenland maar niet elke provider doet dat.
En dat kan dus niet! Men dient woonachtig te zijn in het land waar men een abonnement wilt afsluiten. Je kunt dus niet als Belgische inwoner een abonnement in bijvoorbeeld Nederland afsluiten. De Nederlandse providers hebben dit allen overigens ook veelal in haar Algemene Voorwaarden opgenomen.
[...]

En dat kan dus niet! Men dient woonachtig te zijn in het land waar men een abonnement wilt afsluiten. Je kunt dus niet als Belgische inwoner een abonnement in bijvoorbeeld Nederland afsluiten. De Nederlandse providers hebben dit allen overigens ook veelal in haar Algemene Voorwaarden opgenomen.
Het enige wat je nodig heb is iemand die je kent met een NL bankrekening.
Aangezien het geen abbo is , want zodra je niet betaald schakeld de sim uit , je krijgt geen deurwaarder , dus als hjij iemand betaalkd met een NL bankrekening
kan jij daar gebruik van maken.
betaal je niet , je moet een maand voor betalen dus robin is eigenlijk verkapte prepaid. maar buitren robin zijn er genoeg andere providers in andere lannden die dit doen.
Ik lees wat verkeerde info helaas.
Zowel een NL adres als NL bankrekening mogen de providers niet vragen. Ik heb zelf bijvoorbeeld als Belg een vodafone abonnement dat elke maand netjes van mijn Belgische rekening gaat en waar ik de post van ontvang op een Belgisch adres. EU consumentenrecht bepaalt dat een Nederlandse provider me niet mag weigeren omdat ik Belg ben, en de SEPA-verordening bepaalt dat ik eender welke Europese rekening kan en mag gebruiken.

Wel mogen ze me na vier maanden meer gebruik buiten Nederland en meer verblijf buiten dan binnen Nederland extra kosten aanrekenen voor mijn gebruik.
Volgens mij was die wet er nog altijd niet doorheen wanneer het ging om diensten (abonnementen) maar alleen voor producten. Dit mede omdat op EU niveau nog altijd niet helemaal duidelijk is hoe een bedrijf bij eventuele wanbetaling, de schuldenaar kan dwingen tot betaling over te gaan.

Stel jij betaalt je rekening niet, dan is het vrij complex om als schuldeiser het geld bij jou te halen. Een Nederlandse rechter zou jou kunnen veroordelen, maar een Nederlandse deurwaarder kan bij jou in België geen beslaglegging doen.... niet op je inboedel noch op je inkomen. De schuldeiser zou dan in feite met de Nederlandse uitspraak, naar de Belgische justitie moeten stappen om ook daar kracht bij te zetten van het vonnis.

(even hoe ik het een paar maanden terug heb begrepen)....
Bij Robin Mobile is eigenlijk sprake van een abonnement in een prepaid vorm zoals je zelf al aangeeft.
Echter; ook dan geldt nog altijd.... men dient woonachtig te zijn in Nederland. Dat er via omwegen zaken mogelijk zijn houdt nog niet in dat het mag. Als oom agent niet staat te posten bij verkeerslichten kan ik ook door rood rijden, maar dat maakt het nog niet per definitie legaal.

Overigens zou ik nimmer "zelfs mijn beste vrienden/vriendinnen, noch familie" op die wijze zoals jij omschrijft helpen (om het maar even netjes te zeggen). Dit heb ik één (1) keer gedaan, en ik moet zeggen... die familie is ver te zoeken en het gevolg was enkele honderden euro's die ik mocht aftikken omdat de overeenkomst op mijn naam stond nadat er vele telefoontjes naar 09xx nummers waren gepleegd.
Robin is geen abo .. t is verkappt6e prepaid...
schulden kunnen dus niet oplopen.
Ook een maand abonnement is een abonnement.
Zelfs pre-paid is een abonnement.

Dat diensten automatisch beëindigen wanneer je niet betaalt, houdt nog niet in dat het geen abonnement betreft ;-)
Vaak moet je een post adres opgeven ;)
In veel landen is het trouwens gebruikelijk dat je je abbonement uit een prepaid tegoed betaald. Iniedergeval in Griekenland had ik dat, en nu in Italië ook. Hebben ze niet zoveel persoonlijke info nodig.
Wellicht moet je in België een postadres opgeven, de Algemene Voorwaarden voor Nederlandse providers zijn vrij duidelijk.

Quote Robin Mobile:
De Diensten zijn uitsluitend beschikbaar voor eindgebruikers die in Nederland woonachtig zijn en daar verblijven of die duurzame banden hebben met Nederland. Onder duurzame banden wordt verstaan, aanwezigheid op het grondgebied van de Nederland die voortvloeit uit een voltijdse en duurzame arbeidsverhouding, uit duurzame contractuele betrekkingen
Quote Vodafone:
. Deze abonnementen zijn beschikbaar voor eindgebruikers die in
Nederland woonachtig zijn en niet permanent of semipermanent in het buitenland gebruik maken van de aansluiting
Anoniem: 706671
@DaemonAngel10 juli 2017 21:05
Het is een achteruitgang voor het 10 euro abbo.

Ik blijf lekker bij men 100 belminuten ipv 50 in het nieuwe...

Ik heb 1000 smsen 1 gb surfen en 100 belminuten voor 10 euro

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 706671 op 10 juli 2017 21:05]

Ik heb 1000 smsen 1 gb surfen en 100 belminuten voor 10 euro

'want smsen wordt ook nog volop gedaan enzo' <- not

die abbo's zijn allemaal over het algemeen het zelfde per provider maar de 1 heeft iets meer data en de andere iets meer min..

als je echt alles gaat vergelijken hangt het allemaal (letterlijk) om 1-3 euro meer of minder...
Umm ik heb het vooral over de belminuten 50 vs 100 voor dezelfde prijs...
Niets weerhoudt je om te blijven heropladen met je prepaid-formule, deze prepaid-opties blijven gewoon bestaan. Geen paniek!

Dit hier is een ander verhaal, dit gaat over Mobile Vikings' abonnementen (wiens oude formules ook in het artikel staan).
15 euro 2 gb en 150 min bellen en dan het onbeperkt smssen.
Tegenwoordig heb je bij aanbieder Simpel abonnementen waar je 2GB aan data hebt, waarbij er ook onbeperkt bellen en smssen bijzit voor €15. Wel een waardeloze klantenservice maar verder is er niks op aan te merken, lift mee op het T-mobile netwerk en je krijgt er gewoon een goede 4G verbinding op!

[Reactie gewijzigd door Thaiden op 11 juli 2017 09:11]

Een super grote hype de hele week, met dit als uiteindelijke flut aankondiging. Zeer teleurgestelde MV hier. Ze zijn volgens mij helemaal de weg kwijt bij MV. Vroeger waren ze marktbrekers, maar sinds hun overname, eerst door Telenet dan door medialaan, zijn ze een gewoon marktbedrijf geworden : Hoe kunnen we maximaal winst maken. Op zich is daar niks verkeerd mee, maar ze jagen mensen terug naar abonnementen die voor absoluut niks nodig zijn, en die overigens nauwelijks de moeite waard zijn...

Niet ontevreden, gewoon teleurgestelde klant.
Mobile Vikings is nooit onderdeel geweest van Telenet
Ik dacht eerst "Kanonnen, wat een belachelijke prijzen"; maar naar ik nu begrijp zijn de prijzen in België voor mobiele abonnementen sowieso een stukje hoger dan in Nederland?
Belachelijke prijzen? In Nederland krijg je, voor zover ik weet, veel minder data voor je geld. Of vergis ik me nu?
Ja, voor 25 euro heb je onbeperkt alles bij Tele2...
Naja ik heb nu zelf een abonnement bij KPN, €28 voor 50GB data en onbeperkt bellen en Spotify. (Dus per saldo omdat ik Spotify niet los hoef te kopen ben ik eigenlijk maar €18 kwijt, want ik wil wel Spotify hebben.)

Als ik dan kijk wat ik bij MV zou moeten betalen, dan is het €34 voor 8GB + 600 belminuten.
... Ja, dat vind ik nogal duur. :P Maar goed, mijn prijs bij KPN is met een aantal kortingen; pakken we de normale prijs erbij dan was het: €38 voor 25GB + onbeperkt bellen + Spotify. Dus voor €2 meer 3x zoveel data, onbeperkt bellen, Spotify, et cetera.

En dan is er inderdaad ook nog bijvoorbeeld Tele2, €25 voor onbeperkt.
Of T-Mobile waar men gemiddeld €30 kwijt is voor onbeperkt via wat constructies.

In vergelijking is dit dus heel erg duur ja. :P
Ja ik betaal in België nu 15€ voor 1,5Gb hierbij heb ik 2,5uur bellen en onbeperkt sms'en. Deze optie is een van de goedkopere naar mijn mening hier in België. Daarnaast heb ik dan nog een tv en internet aansluiting thuis met 500Gb data. Dit kost 49€. Dus ik vind België eerlijk gezegd niet bepaald goedkoop.
Belachelijke prijzen? Bij vodafone betaal ik ongeveer 6 euro meer voor 4gb/150 min...

|:(
Misschien moet je dan eens overstappen op bijvoorbeeld Youfone in plaats van klagen.
Ja en voor het goedkoopste abbo ben ik duurder uit met de nieuwe abbonementen...
Ironisch dat iemand in de top10-karmaranglijst van "België" dit nog niet wist ;)
En ja, dit zijn nog zeer interessante prijzen als je naar de Belgische markt kijkt. Ook qua digitale tv en internet is het gewoon een ramp.
Ik heb oprecht geen idee hoe ik aan "zoveel" karma kom voor België, ik gok topics over bepaalde wijzigingen in wetten of bijvoorbeeld rechtszaken in België. :) Karma op een heeeeeeel erg breed onderwerp (en een compleet land is best breed te noemen :P) zegt natuurlijk niet dat je dan alles weet van dat land. ;)

Maar goed, het is jammer om te horen dat het in België zo verschrikkelijk duur is dan; ook qua TV en internet. (Wat is duur? Voorbeeld? :))
Ik ben ook benieuwd waardoor dat eigenlijk komt, want de laatste keer dat ik in België was was het bereik nou ook niet echt perse om over naar huis te schrijven hoe geweldig het was. :/
Maar goed, het is jammer om te horen dat het in België zo verschrikkelijk duur is dan; ook qua TV en internet. (Wat is duur? Voorbeeld? :))
Menig tweaker neemt geen genoegen met een downloadlimiet van 200GB per maand. En wie wil er nu geen digitale tv? Bij Proximus ben je gesteld met een pakket van 55 euro per maand, mits je tevreden bent met een VDSL-lijn. Als je kabel wilt en naar Telenet stapt met deze 2 voorwaarden krijg je resoluut het pakket "Whoppa" onder je neus geschoven aan 80 euro per maand...

Oh maar daar zit ook vaste telefonie bij zeg je? Daar heb je geen nood aan want we hebben toch allen een smartphone? Ok, dezelfde bundel maar dan zonder de telefonie: 99 euro... Jazeker dat lees je goed, 20 euro per maand duurder omdat je niet zozeer vaste telefonie wil.

Met andere woorden, en zoals ik reeds zei: een ramp

En sorry voor het offtopic gaan betreffende het artikel. Op de markt van GSM abo's is er gelukkig iets meer concurrentie

[Reactie gewijzigd door Terrestraeon op 10 juli 2017 22:19]

Wanneer je met zijn 2 bent is een wigo 120 best interessant. Je hebt onbeperkt vast internet aan de hoogste snelheid, digitale tv incl decoder, onbeperkt vast en mobiel bellen met maximum 5 simkaarten per aansluiting, onbeperkt sms'en met al je gsm's, en dan nog 10 gb data onderling te gebruiken in 1 pot. Voor internationale gesprekken bel je 24/24 gratis via triiing over wifi en over de grens heb je binnen de EU onbeperkt roaming tot je data volume op is. Tevens schakel je in landen met partnerovereenkomst gratis automatisch op wifi ook al is deze uitgeschakeld omdat in je Telenet app al een login systeem is ingebouwd.
Ik gok dat de hoge prijs wellicht komt omdat België minder inwoners heeft en dus minder potentiële klanten. Vage kosten over minder abonnees zou een direct verband tussen de hogere prijzen kunnen geven. Wellicht is er ook nog iets duurder aan het opzetten van de netwerken in België zoals bijvoorbeeld belastingen of licenties voor frequentie gebruik.

Maar nogmaals, een gokje, geen kennis...
Ik heb scarlet: 40 euro.

50mbps down
4 mbps up (lijkt me plots wel weinig)
onbeperkt download (fup 500gb geloof ik)

digitale tv, 30 zenders ongeveer, ook de HD kanalen. Nu heb ik wel niet alle exotische functies, wel opnemen, replay is opleg.

telefoon is wel voip, met een telefoon nummer. Indien geen internet, geen telefoon. Ik heb nog nooit problemen gehad.

Nu heb ik wel een beetje geluk: de glasvezel komt toe tot op de hoek van de straat (60m, van daar vertrekt koperdraad).
Wat moest je tegenwoordig ook nog met een abbo met 9000 smsjes? 8)7
In België (althans in mijn omgeving) wordt er nog steeds redelijk wat gesms't, ondanks dat er steeds meer via messenger wordt verstuurd. Maar 9000 is inderdaad absurd veel.
Dit zijn niet hele bijzondere prijzen toch?

In NL heb ik 50GB en onbeperkt bellen en smsen voor €55 per maand. Lijkt me een prima deal :P
Niet echt, als je voor 25 euro onbeperkt alles hebt bij Tele2. Zonde van die 30 euro per maand die je in de prullenbak gooit.

[Reactie gewijzigd door PannenkoekenNL op 10 juli 2017 22:01]

Heb ik inderdaad ook voorbij zien komen. Ben er vergeten bij te melden dat die €55 inclusief een telefoon is ;)
Op zich is't denk ik voor de iets gulzigere gebruikers een vooruitgang - voor mij maakt't niet uit. Ik kan even goed op m'n oude tarief blijven (als hyperbewuste-hyper-associale telco-gebruiker).
Ja Belgie is heel duur. woon zelf in belgie tegenwoordig en heb een Nederlands en Belgische sim.

de Belgische kost 15 euro en je krijgt 1gb 120min en 10000sms(waar dat voor nodig is) vaak lopen de kosten toch snel op bij dit abonement. bij de zelfde provider kost het 35 voor 6 gb en 500min terwijl

de Nederlands ook 35 per maand kost met nooit aanvullende kosten en dan heb ik onbeperkt alles ook in europa(na 2 maanden wel maar 10gb data per maand in europa) kan ik binnen mijn bundel bellen naar heel europa ook vanuit nederland.

lijkt me duidelijk dat het een pak duurder is in belgie. Thuis zit ik zelfs nog met een data limiet van 150Gb omdat ik het gewoon te duur vind idioot toch

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee