Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwsco÷rdinator

Gebruikersreview van de Maand

De beste userreviews van augustus

11-09-2018 • 06:00

27 Linkedin Google+

De beste userreviews van augustus

Augustus was met name de maand van de Gamescom in Keulen en de start van de IFA in Berlijn. We zagen ook de aankondiging van de GeForce RTX 2080 Ti, RTX 2080 en RTX 2070 en de komst van de tweede generatie Threadripper. En laten we niet vergeten dat daarnaast de Note 9 van Samsung in augustus verscheen. In september dendert de techtrein door met nieuwe iPhones en de daadwerkelijke verschijning van de nieuwe RTX-kaarten, en daarmee de benchmarks. In dit artikel kijken we naar de ervaringen met producten die al ietsje langer op de markt zijn, geschreven door communityleden.

In augustus verschenen er in totaal 170 gebruikersreviews, waarvan 28 een +2-score en 26 een +3-score kregen. Je kunt hier alle beste en populairste reviews van augustus bekijken.

Nomineren september

De artikelenreeks Gebruikersreview van de Maand is sterk afhankelijk van het nomineren van artikelen door communityleden. Stuit je op een in september gepubliceerde userreview of Tweakblog die het verdient om genoemd te worden, dan kun je deze nomineren in het volgende topic: Gebruikersreview/blog van de Maand - September 2018.

Communityselectie augustus 2018

Gebruikersreviews (gekochte producten)

+2Dell XPS 15 9570 CNX97009 review

door yefox

32

Gebruiker yefox had ook zomaar als nieuwkomer van de maand gekozen kunnen worden want dit is zijn eerste review. Volgens hem zijn er maar enkele opties voor personen die een dunne laptop met de nodige kracht zoeken: de Gigabyte Aero 15X v8, nieuwe Razer Blade, Asus ZenBook Pro UX580 of de Dell XPS 15 9570. Over die laatste gaat het in de review van yefox en hij is duidelijk in zijn nopjes met de laptop.

+3Synology DiskStation DS918+ review

door Foritain

60

Het is waarschijnlijk een af- en aanrijden bij huize Foritain, zoveel bedrijven willen hun producten inmiddels door deze professionele reviewer laten testen. Maar dat de hobby wat uit de hand gelopen is, neemt niet weg dat hij af en toe zelf nog iets koopt. Neem deze DS918+, een luxe alleskunner met vier bays van Synology, die een uitgebreide bespreking krijgt.

Gebruikersreviews (gesponsored/gekregen/geleend/anders)

+3OnePlus 6 Midnight Black (128GB opslag) review

door Kiswum

48

De OnePlus 6 is een zeer populaire smartphone die een grondige en eerlijke review verdient. Laat dat maar aan Kiswum over, die het toestel een bijna perfecte smartphone noemt, maar de minpunten zeker niet onbesproken laat. Kiswum heeft duidelijk heel veel tijd in de recensie gestoken en alleen de rallyvideo's zijn het al waard deze door te nemen. Het toestel krijgt een dikke 8 als cijfer, dat hoger kon uitvallen als de camera sneller en de accuduur langer was.

+3MSI B450 Tomahawk review

door Foritain

22

Foritain zien we terug met deze review van de B450 Tomahawk van MSI. Dit is een midranger die warempel geen rgb-verlichting heeft. MSI doet mer concessies, maar dat is logisch bij een moederbord dat waarschijnlijk voor minder dan 100 euro te koop zal zijn, zo is de conclusie.

+3Asus ROG Swift PG27UQ Zilver, Zwart review

door Foritain

51

Foritain bespreekt ook de Asus ROG Swift PG27UQ, een monitor in een heel andere prijsklasse dan het hierboven genoemde MSI-moederbord. De monitor van Asus heeft alles waar het hart van de gameliefhebber, of wat dat betreft van elke monitorge´nteresseerde, sneller van gaat kloppen. Zo is er 4k, 144Hz, G-Sync, hdr en full array local dimming. Door de prijs van 2500 euro is dit product niet voor iedereen weggelegd, maar wel leuk om je even aan te verlekkeren.

+3Cooler Master Cosmos C700P review

door pclinde

16

Pclinde is van de partij met een recensie van de monsterlijk grote Cosmos C700P van Cooler Master, een behuizing die in 2017 verscheen, maar nog altijd indruk maakt. De opvallende behuizing met gebogen glazen paneel aan de zijkant leent zich uitstekend voor mooie foto's en die zien we dan ook zoveel in deze review, dat pclinde zich er voor excuseert.

Winnaar redactie augustus 2018

+3Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack) review

door Froos

37

De Ubiquiti UniFi AP AC PRO is een wifi-toegangspunt met pro-eigenschappen maar consumentenprijs. Wat je hier mee kunt doen, laat Froos zien. Naast standaardinstellingen, zijn er opties voor zaken als band steering en is er een rf-scanner. Volgens de user werkt het zonder problemen, en met prima snelheden. Het artikel is vlot geschreven en Froos krijgt punten voor de NSA Prism-pagina van het gastaccount.

Nieuwkomer augustus 2018

+2JBL Everest Elite 750NC (Grijs) review

door Peregrine

2

Nieuwkomer Peregrine zette zijn gekochte JBL Everest Elite 750NC op om ons een indruk te geven van deze koptelefoon. Dat doet hij niet onverdienstelijk, met goede foto's, een heldere uitleg en een compacte indeling. Heel lang is de review niet, maar hij benoemt de belangrijkste eigenschappen, zodat de review voor ge´nteresseerden zeker behulpzaam zal zijn.

+2Panasonic TX-55FZW804 Zwart review

door mgeevers

4

Mee mogen doen met een testpanel heeft zo zijn voordelen. Zo mocht mgeevers de Panasonic TX-55FZW804 uitproberen, een 4k-tv met hdr en oledpaneel. Zijn kinderen waren zo te zien minstens zo blij om het toestel te mogen aanschouwen en zelfs zijn aanvankelijk sceptische vrouw was al snel om. Met name de bespreking van de kalibratie is interessant. Jammer genoeg voor de user werd de tv na de testperiode weer opgehaald.

Tweakblog van de Maand augustus 2018

Road-legal e-step? Challenge Accepted

door DarthPlastic

54

De Xiaomi M365 is een zogenoemde e-step. De elektrische step rijdt 20 ß 25km per uur en heeft een actieradius van zo'n 30 kilometer. Hij kost ongeveer 350 euro waardoor hij voor veel gebruikers binnen handbereik is. De grote vraag is of hij in Nederland legaal de openbare weg op mag. Daarvoor zou hij namelijk erkend moeten worden als bijzondere bromfiets, maar wordt hij dat ook? Om deze vraag te beantwoorden ging DarthPlastic langs met zijn step bij de RDW, ontving zijn verzekeringsplaatje en besloot de politie met een bezoekje te vereren.

Reacties (27)

Wijzig sortering
Gekscherend: je kan het bijna de "Foritain award" gaan noemen :D Maar ja, dat is ook niet zo gek als je elke maand kwaliteits review na kwaliteits review eruit weet te persen. _/-\o_
Tweakers.net kan hem beter aanwerven en hem op deze rubriek zetten. 'Tweakers review van de maand: geselecteerd door Foritain'.

OT:
Proficiat aan de winnaars en alle andere deelnemers. Ik zou in geen honderd jaar een deftige (normale) review kunnen schrijven, laat staan een 'gebruikersreview van de maand'... :/
Valt goed mee hoor :D Maar schrijf met mate, voor je het weet zit er nogal wat tijd in.
Dank u vriendelijk voor de aardige woorden en motivatie :D
Ze vervelen ook nooit, zelfs al is het de zoveelste van hem.
Bij sommige komt zijn vrouw in beeld, dan is het des te leuker te kijken :)
Daar sluit ik mij volledig bij aan. Volgens mij had zij bij het blog lijstje moeten staan, maar misschien is er wel iets als 'too much' fam. Foritain? :D
Gefelici-review-staart aan de winnaars. Elke keer weer kneiters van reviews door het familiebedrijf Foritain, PCLinde en Kiswum en ook de nieuwe review-ers het de kneepjes leren van deze pro's!
Dank u as always trouwe lezert :D
Ewoud75 is onderdeel van het meubilair van Tweakers.net. Een review zonder een reactie van Ewoud voelt aan als een computer zonder processor. :D
Bedankt voor de eer om weer een onderdeel van dit mooie rijtje te zijn!
Net als elke maand is dit rijtje weer de keuze van (een selecte) groep gebruikers en het zou mooi zijn als meer mensen iemand zouden aandragen. De kans bestaat dat het rijtje dan nog steeds hetzelfde is, maar wat meer on-topic activiteit in de topics kan zeker geen kwaad.

Hier is het overzicht terug te vinden van de laatste maanden:
Gebruikersreview/blog van de Maand: Augustus 2018
Gebruikersreview/blog van de Maand: Juli 2018
Gebruikersreview/blog van de Maand: Juni 2018

Kortom: kom er maar in met jullie persoonlijke voorkeuren en stemmen!
Meer feedback en stemmen is altijd goed. :D
@Foritain Wederom gefeliciteerd, maarre...wanneer ga je weer een huishoudelijk apparaat doen?
Computers zijn toch huishoudelijk? Of is ons huishouden zo raar :D

Ik zie vooral een espresso machine vergelijking wel zitten :D
Compleet niet verwacht dat ik met mijn eerste review hier had kunnen komen, dank jullie allen voor de feedback. Jullie zien mij zeker terug komen. :)
Harstikke leuk gedaan en terecht imo :D
Fijn om te zien dat als je een tijdje niet op tweakers bent geweest, je altijd weer terug kunt vallen op goeie reviews als je ze weer es nodig hebt...en van de bekende namen idd...maar ook de 'nieuwkomers' doen het prima ;)

Top, mensen!
Dank en Gefeliciteerd
Nieuwkomers zijn meer dan welkom, meer content = beter! Er komen echt toffe reviews voorbij.
Winnaars gefeliciteerd!
Alle winnaars gefeliciteerd :)
Allemaal gefeliciteerd, en wat gaan die maanden snel! Toch weer een mooi rijtje met naast oudgedienden die voor de gegarandeerde flow zorgen ook weer wat nieuwkomers. Dat wat meer reviews aan bod kunnen komen zie ik als een verbetering. Misschien kan het aantal zelfs nog iets omhoog.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True