Door Paul Hulsebosch

Redacteur

E3: Preview Mass Effect 2

Introductie

Ontwikkelaar BioWare liet zich een paar maanden geleden ontvallen dat Mass Effect een trilogie gaat vormen, met een overkoepelende verhaallijn. Dat wil niet zeggen dat in dit tweede deel dezelfde hoofdpersoon voorkomt als in het eerste. Een eerste video, die al vóór de E3 werd vrijgegeven, leek duidelijk te maken dat Commander Shepard overleden is.

Shepard leeft echter toch nog, zo bleek al direct bij de spelpresentatie die twee leden van het ontwikkelteam ons gaven. Je start weer gewoon als Shepard, wat overigens niet wil zeggen dat hij het einde van het spel haalt. BioWare houdt het spannend en dat is natuurlijk prima. Het achtergrondverhaal, en daarmee je doel in het spel, blijft onveranderd. Nog steeds vecht je tegen de mechanische Reapers, die hele beschavingen kunnen vernietigen.

Lees meer

Filmrechten Mass Effect verkocht Nieuws van 25 mei 2010
Video: Mass Effect 2 launch trailer Nieuws van 21 januari 2010
Video: Mass Effect 2 Nieuws van 4 januari 2010
Video : Mass Effect 2 - Thane Assassin Nieuws van 29 december 2009
Video : Mass Effect 2 - Grunt Savage Nieuws van 29 december 2009
Video : Mass Effect 2 Nieuws van 23 december 2009
Video's Mass Effect 2 Nieuws van 27 november 2009
Mass Effect 2 verschijnt op 29 januari Nieuws van 19 oktober 2009

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee