Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste prijsvergelijker en beste community. Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers!

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Aiii 24 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Sony levert met de WH-1000XM3 haar absoluut beste ANC product tot nu toe af. De pluspunten van vorige versies zijn waar mogelijk weer wat verbeterd, maar belangrijker is dat kritiekpunten op het punt van draagcomfort zijn aangepakt waardoor de afstand op de concurrentie steeds groter lijkt te worden.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur
  • Uitgebreide App
  • Ondersteuning voor Google Assistant

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+3
Frozen 4 oktober 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

De Sony WH-1000XM3 is uniek in zijn soort met de beste noise cancellingtechnologie gecombineerd met een comfortabelere draagstijl. Zijn voorganger de XM2 was al enorm goed, maar de grootste verbeterpunten zijn de ergonomie (bij wat grotere oren) en de nog betere noise cancelling. Er zijn wel wat schoonheidsfoutjes (zie minpunten).

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit erg goed
  • Strak design
  • Noise cancellation werkt super met weinig ruis
  • Accuduur is goed
  • Verbinding is stabiel
  • Swipe-gestures werken goed
  • Zit lekker door weinig druk op de oren, ook na meerdere uren
  • Zeer nuttige app

Minpunten

  • Korte USB-C kabel bijgeleverd
  • Is niet bruikbaar tijdens opladen
  • Tap-to pause kon beter werken
  • Ingebouwde microfoon is matig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+2
darocknl 18 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Na jarenlang de Bose QC-25 te hebben gebruikt, heb ik uiteindelijk de Sony WH-1000Xm3 gehaald. De noise cancellation werkt goed en na wat tweaken in de app van Sony heb ik het geluid naar tevredenheid kunnen krijgen. Hij heeft een lekkere bas en het geluid is mooi.

Pluspunten

  • Lekker zware bas
  • Geluid is goed naar smaak te tunen met equalizer etc
  • Goede active noise cancelling

Minpunten

  • Oor raakt binnenkant koptelefoon
  • Oude verbinding verbreken en nieuwe verbinding maken als je van apparaat wilt switchen
  • Koptelefoon klaagt direct na aankoop om low-battery
  • USB-C kabeltje is wel heel kort

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
klonic 11 oktober 2018 Hands-on

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Geweldig apparaat, voor een paar jaar

Pluspunten

  • Geluidskaliteit
  • NC kwaliteit
  • Accuduur

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort

+1
dcmassive 8 oktober 2018 Product geleend

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Sony is gekend voor zijn kwaliteit op vlak van hoofdtelefoons. En in deze prijsklasse zijn ze werkelijk in hun element. Nog een paar schoonheidsfoutjes, maar op zich niet onoverkoombaar.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit en design
  • Accuduur
  • bereik
  • gebruiksvriendelijk
  • noise cancellation is uitmuntend
  • swipe-gestures
  • connectie stabiliteit

Minpunten

  • Niet opladen en luisteren tegelijk
  • Comfort bij grotere oren
  • microfoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

0
JefferyS 24 september 2018 Product geleend

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

De Sony WH-1000XM3 zwart is een fantastische headset om van je favoriete muziek te genieten. De geluidskwaliteit is geweldig en de noice canceling werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noice cancelling
  • Gebruiksgemak
  • Comfort + design

Minpunten

  • Prijs
  • Erg warm tijdens sporten
  • Korte oplaad kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 5

0
JelmerLoL 13 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Goede koptelefoon, uitstekend geluid de Active nc werkt ook uitstekend. Zit comfortabel en de rest staat hier onder.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • gebruiksvriendelijkheid van de app
  • de active NC
  • hoe hij op je hoofd zit
  • de hardcase

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

Bert 13 oktober 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zilver, Zwart)

Semi-impulsaankoop geweest op schiphol. Heb m nu n aantal dagem, ben er heel blij mee en is wat ik ervan verwacht had. Top koptelefoon. Maar kan nog niets zeggen over duurzaamheid.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise cancelling
  • Bediening zonder knoppen
  • Batterij werkt lang

Minpunten

  • Niet luisteren tijdens laden
  • Heel kort usb-c kabeltje
  • Prijs is fors, maar dat is de concurrentie ook

Eindoordeel

Score: 5
Ypur1877 3 oktober 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Zit goed op je hoofd, mooi omde oren heen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zit zacht

Minpunten

  • Verbind soms moeilijk (kan ook aan tel liggen).

Eindoordeel

Score: 4
zhulututut 28 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Deze koptelefoon is geweldig! De noice cancelling en ASC werkt super, de koptelefoon zit erg comfortabel en de batterijduur is verbazingwekkend. Het enige nadeel vind ik de bediening; door de touch probeer je af en toe een liedje bijvoorbeeld harder te zetten, maar skip je hem. Verder top!

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Noice Cancelling
  • Ambience Sound Control
  • Wireless
  • Zit comfortabel

Minpunten

  • Bellen werkt matig
  • Touch doet soms niet wat je wilt

Eindoordeel

Score: 4
Dennis12344 27 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Het is een fantastisch product om van je favoriete muziek te kunnen genieten. De lange accuduur, noicecancelling zijn echt pluspunten. Het draagcomfort is prima, gaat niet vervelen op den duur. Het touchpad op de zijkant van de headset is erg handig als je een nummer wilt verzetten.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Lange accuduur
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel laden
  • Noice cancelling

Minpunten

  • Prijs
  • Oplaadkabel is kort

Eindoordeel

Score: 5
kakature 25 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Weggeblazen door de active noise cancellation! Met deze koptelefoon op blijf je in je eigen wereldje en is het een stuk gemakkelijker om je langdurig te concentreren. Kan qua audiokwaliteit wel niet tippen aan een gelijkaardig geprijsde koptelefoon met draad, maar dat valt te verwachten! In elk geval een aanrader.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Comfort
  • Audiokwaliteit voor een bluetooth headset
  • Batterij

Minpunten

  • Korte USB-C kabel
  • Audiokwaliteit minder dan bedrade (gelijkaardig geprijsde) headsets
  • Nogal veel bas
  • Opnieuw pairen als je wil switchen van toestel

Eindoordeel

Score: 5
Phantom75 24 september 2018
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Een koptelefoon met een prijs als deze Sony WH-100XM3 koopt je natuurlijk voor het geluid. Daar is met deze Sony niets mis mee. Maar wat deze koptelefoon echt bijzonder maakt is de Noice Cancelling. Met en zelfs zonder muziek kun je even in je eigen ruimte stappen.

Pluspunten

  • Noise Cancelling
  • Geluid
  • Batterijduur
  • Afwerking
  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • Bellen
  • Sporten
  • Voedingskabel
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Vito87 23 september 2018
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Hij zit geweldig, je kan hem dagen ophouden zonder dat er vervelende drukpunten zullen gaan ontstaan. De Noise Canceling is ronduit geweldig. Zo goed zelfs dat ik soms alleen de koptelefoon aanzet met NC en verder geen muziek. het enigste minpunt is dat je maar met 1 apparaat kan connecten.

Pluspunten

  • Noise Canceling
  • Muziek
  • De oren zitten heerlijk
  • Hoog kwaliteit materiaal

Minpunten

  • Duur
  • om van apparaat te switchen moet je opnieuw pairen

Eindoordeel

Score: 5
gambieter 17 september 2018 Product gekocht

Sony WH-1000XM3 (Zwart)

Zeker niet goedkoop, maar je krijgt er ook een fantastisch product voor. Ik heb de MDR-1000x van 2 jaar terug, en deze is een stuk verbeterd. Lichter, grotere earcups, betere ANC en bediening, en nog betere geluidskwaliteit en app-bediening. Laat Bose ver achter zich!

Pluspunten

  • LDAC codec voor HQ audio Sony
  • Fantastische Active Noise Cancellation
  • Perfect voor vliegen, trein en kantoor
  • Zeer hoge audiokwaliteit
  • 30u op batterij
  • Snel laden via USB-c

Minpunten

  • Prijs (maar het mij waard!)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony WH-1000XM3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True