Laat ik beginnen met een positief punt.
Jij geeft deze koptelefoon 3 sterren ("zesje"), terwijl Tweakers 'm een 9 geeft, en de gemiddelde tweaker hem met 4 sterren (cijfer 8 ) beoordeelt.
Ik neem jouw 6 serieus. Want wat de redactie en de forumleden van Tweakers vinden, hoeft niet op te gaan voor jou en mij. Of voor een ander individuele forumbezoeker. Wat dat betreft een goede review, met toegevoegde waarde: ook (bijna) perfecte apparaten hoeven niet voor iedereen perfect te zijn.
Het goed inregelen is heel belangrijk bij deze koptelefoon, alleen dan werkt NC goed en klinkt de muziek zoals deze zou moeten klinken. Ik haal nergens uit jouw review dat je de koptelefoon hebt ingeregeld (wel dat je met de equalizer hebt zitten spelen).
Wat ik negatief vind, is dat je je "selectieve luiheid" (alleen online reviews gelezen en bekeken, dat is best veel werk, maar je hebt verzuimd het noodzakelijke te doen) vertaalt naar een slachtofferrol. Bij speakers en koptelefoons moet je altijd zelf luisteren. Mijn vrouw hoeft dat niet, die is niet zo kritisch, maar jij en ik, tweakers, moeten zelf luisteren om te controleren of de online beweringen kloppen.
Het is niet persoonlijk bedoeld, ik wil niet op de man spelen, maar ik wil alleen duidelijk maken dat je niet altijd kunt volstaan met Youtube filmpjes kijken, soms moet je je luie stoel uit!
Maar goed, ik hoop dat je van je Bose 700 kunt genieten!
(Edit: 8 met haakje werd smiley...)
[Reactie gewijzigd door ikweethetbeter op 24 juli 2024 14:04]