Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
9 reviews

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Prijs
Specificaties 16GB • DDR4 • 3.200Mhz • kit van 2 - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
0
skdevil 5 februari 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Geheugen zelf werkt goed maar hier kan je weinig aan fout doen. RGB verlichting is echter een groot drama, als ik dit van te voren had geweten was ik nooit voor G-Skill gegaan.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Snelheid

Minpunten

  • Dramatische ondersteuning van G-skill
  • RGB Software extreem brak

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Overklokbaarheid Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Featureset Score: 1

nonni23 30 oktober 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Best goedkoop voor 3200mhz voor de rest wel prijzig vooral door die bitcoin craze die nu weer een beetje normaliseert. Elke keer als ik mn pc opstart werkt de verlichting niet en de app ook niet. Moet dan de zogenoemde service 'Lighting service' opnieuw opstarten, dan werkt de app wel

Pluspunten

  • 3200mhz
  • mooie RGB

Minpunten

  • Buggy software

Eindoordeel

Score: 4
Madrox 27 september 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Heerlijke reepjes! In het echt zien ze er prachtig uit, ubervet. En, boven verwachting, ze draaien zo uit de doos 3200Mhz op een X370 plankje, de Asus Crosshair VI Hero. Gouden tip; koop niet het AMD-certified ram van G-skill, die is veel duurder, besteed dat aan een beter moederbord desnoods!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Degelijk afgewerkt
  • Out of the box 3200mhz met sommige X370 moederborden
  • RGB werkt perfect met Asus Aura

Minpunten

  • geen chocola maar toch heerlijke reepjes

Eindoordeel

Score: 5
rickgoos97Newbie 29 juli 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Heel mooie snelle sticks Alleen de prijs is zo hoog

Pluspunten

  • Kwaliteit is goed
  • Mooie rgb
  • Goede snelheid

Minpunten

  • Te duur

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 2 mei 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Mooie RAM dat tevens lekker snel is. Toen ik 2 sticks had werd de RGB na elke boot gereset, maar nadat ik overstapte naar 4 sticks (2 extra erbij gekocht), werkte de RGB na elke boot voor some reason. De software is nog steeds buggy, daar kom je niet omheen..

Pluspunten

  • RGB
  • Snel (XMP)
  • Mooi design
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Software is buggy
  • Software applied de RGB niet on boot toen ik 2 sticks had

Eindoordeel

Score: 5
Boazie123 24 april 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Dit ram geheugen is super strak en heeft goede performance, jammer van de RAM prijzen, zullen ze ooit naar beneden gaan?

Pluspunten

  • Super vette RGB
  • Goede Performance
  • Werkt goed met Intel
  • 3200 mHz
  • Ongeveer €20-€30 duurder dan non-RGB ram met dezelfde specs, dus wat mij betreft meerprijs goed besteed.
  • Werkt met Asus Aura, MSI mystic Light en Gigabyte RGB Fusion

Minpunten

  • Met Ryzen werkt hij niet op 3200 mhz met standaard voltage
  • 2933 mHz met standaard Voltage op Ryzen (weinig verschil met 3200 mHz en hogere voltage)
  • (Algemene) prijs

Eindoordeel

Score: 4
Kecin 22 april 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Prima en snel RGB geheugen. Werkt perfect samen met Asus Aura. Hun eigen software nóg niet geprobeerd. Overclocken ook niet.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooie looks
  • Integratie met Asus Aura gaat vanzelf
  • Voelt solide aan
  • Weinig warmteproductie

Minpunten

  • Je moet eigenlijk 4 bankjes voor maximaal effect (RGB)

Eindoordeel

Score: 5
Generation Kill 11 april 2018 Product gekocht

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Sinds oct.icm.i7 werkt prima met Asus Aura software voor de RGB. Moest echter wel Voltage hoger zetten dan de XMP om goed stabiel te krijgen ICM cpu overclock.

Pluspunten

  • Mooi (subjectief)
  • Snel
  • Na beetje voltage, stabiel.

Minpunten

  • Meer voltage voor goed gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Hedgy 1 april 2017

G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR

Prachtig snelle RGB ram voor niet al te duur. Helaas zit de software nu nog in de beta, ingestelde effecten worden soms vergeten. Software wil soms niet meer opstarten en hiervoor is een uninstall/reinstall guide te vinden, pas na het nemen van al die stappen werkt het weer.

Pluspunten

  • 3200MHz
  • RGB, veel effecten en kleuren om uit te kiezen
  • Ziet er gewoon strak uit

Minpunten

  • Software moet nog uit de beta komen, zodra dit goed werkt 5 sterren

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-16GTZR?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True