Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
20 reviews

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Prijs
Specificaties koelpasta - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
12
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
3
Toon reviews van:
+1
robertjanbout 26 februari 2021 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Ik heb altijd witte industriële koelpasta gebruikt en was op zoek naar een iets beter alternatief. Die pasta was bijna vloeibaar, maar precies fijn om mee te werken. Ik was bang om stugge troep te krijgen die uithard, en na twijfelen deze gekocht.

Pluspunten

  • Zeer goed smeerbaar
  • Plakt geweldig aan iedere processor
  • Geweldige koelprestaties

Minpunten

  • Er is namaak in omloop
  • Mogelijk de levensduur, maar dat moet nog blijken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

+1
gitaarwerk 9 november 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Klein beetje prut voor tussen de CPU. Doet volgens mij wat het moet doen. Is wat dikkig, maar niet zoals sommige zeggen dat het onuitsmeerbaar is.

Pluspunten

  • prima kwaliteit
  • spateltje meegeleverd

Minpunten

  • Iets dikker dan andere pasta's
  • Derbau8er zegt dat je deze past toch wel ieder jaar moet vervangen?
  • wat aan de prijzige kant icm verzendkosten
  • spatel soms wat lang

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 3

+1
NeOpHyTe-NL 3 oktober 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Na installatie van de Kryonaut op mijn R9 29 draait hij 20 graden koeler onder idle. Onder load zo'n 8 graden koeler en geen last meer van thermal throttling.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Kleine tube (geen waste)
  • Kleine investering

Minpunten

  • Is natuurlijk geen wondermiddel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 5

0
Mr3MrsSmith 14 januari 2021 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Koelpasta met indrukwekkende specificatie, maar zeer moeilijk aan te brengen als je dit niet zeer regelmatig gewent bent zonder goede handleiding. Duur leergeld dus.

Pluspunten

  • Thermische eigenschappen
  • wordt niet hard - goed voor de AM4 socket

Minpunten

  • Slechte applicatie handleiding
  • Duur
  • Viscositeit schijnt te variëren

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 1
Compatibiliteit Score: 3
Modbaarheid Score: 4

0
InflatableMouse 7 oktober 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Onbruikbare troep dat als een bolletje snot aan elkaar klontert en niet fatsoenlijk aan te brengen. Waarschijnlijk iets mis met het produkt echter, de reden voor de negatieve review is omdat ik op een support ticket een enkele oneliner als wedervraag kreeg: "WHERE DID YOU BUY?".

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • onbruikbaar
  • geen support
  • duur

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Koelvermogen Score: 1
Installatiegemak Score: 1
Compatibiliteit Score: 1

0
comrade 24 januari 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

heel dun en prestaties zijn om te huilen. Voor dat geld had ik maar beter 10 gr. MX4 gekocht, daar weet je tenminste wat je krijgt.

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • geld niet waard

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Koelvermogen Score: 2

peterheek 7 maart 2021 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Veel lof alom het web, maar ik ben geen fan. Misschien een slechte batch of ik doe wat verkeerd (alhoewel ik vaker thermalpaste aanbreng), maar het was taai en onsmeerbaar. Niet zo soepel als in reviewvideos. Hoge temps. Teruggegaan naar oude vertrouwde pasta met duidelijk positief verschil.

Pluspunten

  • Het spateldopje is geinig?

Minpunten

  • Prijs
  • Taai en onsmeerbaar
  • Slechte koeling(?)

Eindoordeel

Score: 1
martinstrNewbie 12 januari 2021 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

De pasta werkt gewoon niet goed. Het heeft temperaturen die ongeveer 5 C hoger zijn dan de Noctua H1. De klantenondersteuning van Thermal Grizzly is verschrikkelijk. Ze geven er eigenlijk niets om dat hun product van lage kwaliteit is. Ik zal NOOIT meer iets van deze jongens kopen.

Pluspunten

  • lekkere geur

Minpunten

  • vreselijke prestatie
  • primitieve verpakking
  • hoge prijs

Eindoordeel

Score: 1
selbiekoekie 19 oktober 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Goede thermal paste, voor een betaalbare prijs. Een stuk beter dan wat standaard met de meeste koelers geleverd wordt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Goede thermal prestaties
  • Uitspreid tool meegeleverd.

Minpunten

  • Net niet genoeg voor 2 cpu's

Eindoordeel

Score: 5
Nozmordre 10 augustus 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Makkelijk aan te brengen. Houd mijn 10700k bij 5.2 Ghz op alle kernen met een NH-D15 op 65 graden bij gamen.

Pluspunten

  • Koelt uitstekend

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Rockster34 1 juni 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (11,1 gram / 3ml)

Product werkt lekker en is makkelijk weg te halen indien er een nieuwe koeler op moet of als je je dingen verkoopt. Er is haast geen Isopropanol voor nodig omdat het niet hard word. Goede thermal transfer praktisch geen klachten over dit product!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Goed schoon te maken (Restjes die op heatspreader/Die zitten)
  • Performance.
  • Meegeleverde spreader

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Thyphonius 12 april 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Matig. Er doen veel verhalen de ronde dat dit een van de beste koelpasta's is die je kan kopen. Niets bleek minder waar. Met de koelpasta die ik van Be Quiet (dark rock 4) meegeleverd kreeg waren mijn cpu temperaturen 5 graden koeler dan nu.

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • lage kwalitiet
  • prijzig
  • weinig

Eindoordeel

Score: 2
h3ndr1k 6 januari 2020 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

makkelijk in gebruik en koelt prima

Pluspunten

  • koelprestaties
  • spateltje meegeleverd

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
JonathanG 9 december 2019 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Makkelijk aan te brengen, goede geleiding voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Goede kwaliteit
  • Meegeleverd schepje om uit te smeren (hoeft niet gebruikt te worden)
  • duidelijke handleiding voor aanbrengen bij verschillende cpu's

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
rene451 4 november 2019 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Precies het zelfde als alle andere merken, het maakt echt geen hol uit !! Denk dat al die positieve verhaaltjes gewoon puur gevoelsmatig zijn, koelpasta is koelpasta merk a / b / of C zijn allemaal het zelfde.

Pluspunten

  • doet zijn werk

Minpunten

  • nogal gehyped door een aantal mensen
  • goedkopere net zo goed

Eindoordeel

Score: 4
barbadruif 5 mei 2019 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)

Behoorlijk beter dan zelfs standaard h150i pro koelpasta en makkelijk te verspreiden, dus echt voor iedere tweaker aan te raden!

Pluspunten

  • koelt fantastisch
  • makelijk verspreiden dmv opzetstuk

Minpunten

  • het opzetstuk moet je elke keer schoonmaken

Eindoordeel

Score: 5
nonni23 30 oktober 2018 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Goede koelpasta, tegenover de standaard cooler master pasta 8 tot 9 graden celcius verschil! Wel duur voor wat je krijgt, maar het is ook wat

Pluspunten

  • Goede 'heat transfer'
  • Spateltje
  • Hersluitbaar

Minpunten

  • Duur
  • Weinig, maar je koopt ook maar 1 gram, moet je geen grote spuit verwachten

Eindoordeel

Score: 5
FramesPerSecond 12 september 2017 Product gekocht

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Uitstekende koelprestaties, houdt namelijk mijn Threadripper 1950X lekker koel. In combinatie met de NZXT Kraken X62 blijft hij op "silent mode" maximaal 67 graden. Het is wel erg duur spul, vooral als je ziet hoe weinig je krijgt.

Pluspunten

  • Uitstekende koelprestaties
  • Hersluitbare verpakking
  • Spateltje inbegrepen
  • Best makkelijk aan te brengen

Minpunten

  • Duur
  • Slecht verkrijgbaar
  • Net genoeg voor 1 Threadripper applicatie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5
Geluidsproductie (max) Score: 5
Geluidsproductie (min) Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Modbaarheid Score: 5
pedram 24 augustus 2016

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Beste thermal paste die ik tot zover heb gebruikt. Voorheen producten van Arctic gehad maar deze verslaat ze allemaal bij mij. Heeft toch een verschil van ongeveer 6 graden celcius opgeleverd vergeleken met Arctic.

Pluspunten

  • Hoge warmteoverdracht
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Tube is klein en dekte net aan 2 videokaarten en 1 processor
  • Weinig (web)winkels die het leveren.

Eindoordeel

Score: 5
Caayn 28 mei 2016

Thermal Grizzly Kryonaut (1 gram)

Onder load komt mijn i7 4790k op 4.4Ghz maximaal rond de 50c met een Corsair H105 in een push configuratie.

Pluspunten

  • Spatel inbegrepen
  • Hetsluitbare verpakking (Klein iets maar maakt het opbergen van het spuitje wat makkelijker)
  • Uitstekende prestaties

Minpunten

  • Weinig winkels leveren deze pasta.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Thermal Grizzly Kryonaut (5,55 gram / 1,5ml)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True