Eerste alpha Diablo II Resurrected begint op 9 april

Blizzard heeft dinsdag een alpha aangekondigd voor Diablo II: Resurrected. Voor de alpha zal een beperkt aantal spelers worden uitgenodigd, die zich hebben aangemeld via de website van de ontwikkelaar.

In een nieuwsbericht kondigt Blizzard de eerste alpha aan voor Diablo II: Resurrected waarbij spelers worden toegelaten. Het gaat om een 'beperkt aantal' spelers op pc volgens Blizzard. Uitnodigingen worden vrijdag 9 april verstuurd naar de geselecteerde spelers.

Tijdens de alpha kan alleen singleplayer gespeeld worden, met de amazon, barbarian en sorceress. De andere aangekondigde classes zijn nog niet speelbaar. Delen uit Act I en Act II zullen speelbaar zijn.

Spelers die toegang krijgen mogen hun gameplay opnemen en streamen. Blizzard zal vanaf donderdag 9 april ook zelf de alpha streamen via Twitch en YouTube. De alpha duurt tot maandag 12 april 20.00 uur. Het zal de eerste van meerdere tests worden schrijft Blizzard.

Blizzard kondigde de remaster van Diablo II aan in februari tijdens Blizzcon dat dit jaar online plaatsvond in verband met de pandemie. Diablo II: Resurrected komt later dit jaar uit voor Windows, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Door Robert Zomers

Redacteur

06-04-2021 • 20:04

90 Linkedin

Reacties (90)

Wijzig sortering
Voor de liefhebber, het inschrijven kan hier: https://diablo2.blizzard.com/en-us/
Ben best benieuwd, maar vooral afgeschrikt door de hoge prijs. Vermoed dat mensen die al een pre-purchase hebben gedaan bovengemiddeld veel kans zullen maken?

Denk erom mensen, niet pre-orderen! Hoe goed je het ook vindt, hoe waarschijnlijk het ook is dat je het gaat spelen, zeker bij een enterprise als Activision Blizzard is het niet nodig en een kwalijke praktijk.
En laten we vooral niet vergeten hoe veel mensen die daar werken het slecht hebben: https://www.fanbyte.com/n...dustrys-only-labor-issue/
En zet dat dan ook even af tegen de 200 miljoen bonus die Bobby Kotick ontving over het afgelopen jaar... Die mensen HOEVEN het helemaal niet slecht te hebben, het bedrijf besluit gewoon DAT zij het slecht hebben. Kwalijke zaak.
Misschien even je eigen bron lezen, die bonus is niet over het afgelopen jaar, die bonus is gevolg van de volgende bepaling uit zijn contract (opgemaakt in 2016).
The Employment Agreement provides that, in the event that at any time prior to December 31, 2021 the closing trading price of a share of the Company’s common stock equals or exceeds two times the average closing price of the Company’s common stock as determined during the period from October 1, 2016 to December 31, 2016, subject to certain adjustments, and remains at or above that level for at least 90 consecutive trading days (the “Shareholder Value Creation Date”), (A) any of Mr. Kotick’s then outstanding equity compensation granted under Section 6(a) of the Employment Agreement will become vested with respect to 100% of the shares subject thereto (with the number of shares subject to performance based awards determined assuming attainment of the maximum level of performance); (B) a payment in shares or cash (as determined by the Compensation Committee) equal to the grant date value (as determined by the Compensation Committee in its discretion after consultation with Mr. Kotick) of any annual equity grants remaining to be made pursuant to Section 6(a) shall be made 120 days after the Shareholder Value Creation Date; and (C) the 2021 Long Term Performance Grant will be paid 120 days after the Shareholder Value Creation Date, with the amount payable to be no less than 1.5 times the 2021 Long Term Performance Grant Value.
Deze bonus kon geactiveerd tussen 2016 en 31-12-2021 worden wanneer de gemiddelde aandeelwaarde voor een periode van minimaal 90 dagen verdubbeld zou zijn ten opzichte van de periode gemiddelde waarde in de periode 1 oktober 2016 tot 31 december 2016.

Dit heeft dus niets met specifiek het laatste jaar te maken, dit soort performance bonussen zijn trouwens heel gewoon, echter worden bonussen als deze niet vaak getriggerd, omdat de aandeelhouders er wel voor zorgen dat dit soort bonussen alleen te behalen zijn wanneer de prestaties van het bedrijf (voor de aandeelhouders) zeer goed zijn. Dat je daarvoor als aandeelhouders ook een uitzzonderlijke beloning afspreekt is dan ook niet vreemd.

Of je het nu eens bent met een bonus beleid als deze of niet (ik zou het zelf liever anders zien), het blijft wel vreemd dat mensen steeds zaken in verband leggen dat met dit soort bonusses die er totaal niet mee te maken hebben, zodat je berichten krijgt mensen ontslagen bij e-sport divisie (logisch want geen live events) en Bobby krijgt 200 miljoen bonus (logisch want staat in zijn contract uit 2016). Die 2 zaken hebben niets met elkaar te maken, de timing in hoogstens wat ongelukkig.

[Reactie gewijzigd door Dennism op 7 april 2021 08:23]

Dit kan allemaal wel zo zijn, maar als je een stapel mensen ontslaat aan een kant en daarna zo een bonus krijgt, dat proeft toch best zuur, ongeacht contracten en afspraken.
Het had hem gesierd als hij de bonus had afgeslagen, dat soort zaken doet de baas van Nintendo bijvoorbeeld wel: https://www.bbc.com/news/business-25941070

Niet dat er geen kritiek op Nintendo is, maar dat even terzijde.
Die situatie is echter niet vergelijkbaar, die Nintendo CEO nam genoegen met minder compensatie omdat onder zijn leiderschap het simpelweg slechter ging met Nintendo en dat doelstellingen niet behaald werden, dat staat ook gewoon in het artikel:
Nintendo's top executives are taking temporary pay-cuts to atone for a dive in profits following disappointing sales of its Wii U games console.
Daar is hier geen sprake van, sterker nog, deze bonus wordt juist uitgekeerd omdat het juist doelstellingen gesteld door de aandeelhouders behaald worden. Eigenlijk dus de totaal omgekeerde situatie als in het Nintendo artikel.

Zou Activision Blizzard niet goed gepresteerd hebben (zoals Nintendo in jouw bericht) dan had deze bonus nooit getriggered kunnen worden.
Het heeft absoluut wel met elkaar te maken. Grote game bedrijven blijven maar huilie huilie doen dat games maken zo duur is en dat ze zogenaamd te weinig verdienen en wel microtransactiions MOETEN gebruiken om boven water te blijven. Dit terwijl ze miljarden winst maken en medewerkers nog te weinig betalen (vooral artists) Als ze iedereen het dubbele zouden betalen zouden ze nog miljarden winst maken.
Het wordt dus alleen maar erger gezien als ze blijven huilen dat ze te weinig verdienen, normale medewerkers ontslaan maar hem wel 200 mil bonus geven voor het behalen van dus record winsten. Waarom bezuinig je dan op medewerkers!!!. Dat is waar he issue ligt. Als ze iedereen normaal betalen kijkt niemand op van die 200M voor Kotick.
Je moet je natuurlijk eerst eens afvragen of ze wel bezuinigen op medewerkers, dat ze op dit moment hun live e-sports events divisie zo'n beetje opheffen is natuurlijk volkomen logisch, er zijn immers geen event momenteel, en er is een grote kans dat dit soort events ook in de toekomst vaker en vaker digital only gaan worden. Dat is inderdaad zeer zuur voor die medewerkers, maar op dit moment wel gewoon de zakelijk correcte beslissing.

Zeker bij grote bedrijven zoals dit zie je continue ontslagen, maar er worden ook continu mensen aangenomen, iets waar je vaak veel minder over hoort, terwijl het voor de context wel belangrijk is. Zo hebben de laatste 2 jaar uit mijn hoofd zo'n 1000 ontslagen het nieuws gehaald aangaande Activsion Blizzard, veel mensen en persoonlijk voor die mensen, zeker bij gedwongen ontslag natuurlijk een drama. Maar vreemd genoeg hoor je bijna niemand over de 2000 mensen die ze in 2020 / 2021 willen aannemen, netto zou het aantal medewerkers dus flink moeten groeien, https://www.gamespot.com/...ees-in-the-/1100-6477189/
Dat benoemen zal wel niet passen in het "Ze zijn alleen maar aan het bezuinigen" narratief.

Echter is het ook logisch dat er bepaalde banen verdwijnen, ik speel bijvoorbeeld veel WoW, daar zie je dat Blizzard de laatste jaren zoveel geautomatiseerd heeft qua klanten service dat het simpelweg logisch is dat daar banen gaan verdwijnen. Voorbeeld: Als ik 15 jaar geleden per ongeluk een item verwijderde die ik had moeten behouden, moest ik een ticket maken, enkele uren tot dagen wachten totdat een medewerker dit ticket oppakte, die ging dat dan verifiëren (dat ik het item daadwerkelijk had), waarna je het item terug kreeg. Tegenwoordig kan je dit binnen 2 minuten zelf regelen op de support website.

En zo zal je blijven zien dat door normaal verloop er altijd banen zullen verdwijnen, maar ook bijkomen.
Het zal heus wel gepland, legaal en volgens de regeltjes zijn, maar het is niet ethisch - hoe ziet het uit als je iemand, die heus niet van de honger om zal komen, nóg eens een paar honderd miljoen geeft terwijl de medewerkers die bijna van een minimumloon moeten rondkomen op straat worden gezet.
Dat het er optisch niet goed uit ziet ben ik met je eens, maar ik denk dat niet dat dit anders gekund had, voor zover ik weet moet je bij het triggeren van zo'n bonus dat filen bij de SEC, en omdat de afspraken zelf ook gefiled zijn bij de SEC kan iedereen zien wanneer zo'n bonus triggered. Daar kun je qua timing volgens mij dus weinig aan veranderen.

Verder is het ook niet echt logisch om redundante personeelsposities maar aan te houden omdat eventuele ontslagen er optisch slecht uit zien, dat is gewoon slechte bedrijfsvoering wat je juridisch ook nog eens in de problemen kan brengen.

Over de ethiek, ik ben zelf ook geen fan van dit soort bonussen, maar ik ben wel van mening dat er achteraf over klagen ook weinig zin heeft, klaag dan wanneer de aandeelhouders zo'n regeling voorstellen, dat doen ze immers als incentive voor een CEO om de aandeelhouderswaarde te vergroten. Vergeet immers niet dat dit geen beloning is van 200 miljoen, het zijn aandelen e.d. die momenteel een waarde van 200 miljoen vertegenwoordigen, waar ook vaak afspraken aan vasthangen dat de CEO deze aandelen de eerste X tijd niet mag verkopen. Ook is het heel normaal in de US dat een CEO minimaal X% aan aandelen van het bedrijf ten alle tijden in bezit moet hebben, ook weer een incentive van de aandeelhouders richting de CEO om ervoor te zorgen dat deze hun belangen maximaal behartigd, het zijn op die manier immers ook zijn belangen.

[Reactie gewijzigd door Dennism op 7 april 2021 11:36]

Je denkt veel te veel in centen. De kwaliteit van een game (zeker in de ogen van hardcore gamers) wordt er echt niet beter op in een dergelijke bonuscultuur.
Dat zoiets zeker invloed kan hebben op de games, en dan zeker de hardcore gamer niche ben ik volledig met je eens. En dat is ook zeker een trend die je de laatste 10-15 jaar steeds meer ziet, gaming is aan het verhuizen van de "Nerd" kant, naar mainstream. Waar 20 jaar geleden alleen de "nerd" een game PC had (en dus "De doelgroep" was voo publishers en developers) en slecht een enkeling een playstation of nintendo is het tegenwoordig bijna vreemd wanneer er in een huishouden niet meerdere gaming opties zijn.

Dat heeft er inderdaad ook voor gezorgd dat "het grote geld" steeds meer naar deze markt trekt en dat aandeelhouders steeds meer gaan eisen van deze bedrijven en hun management. Die aandeelhouders zien immers ook het geld dat tegenwoordig in gaming om gaat en willen een deel van de taart.

En dat zorgt inderdaad voor wrijving tussen de verschillende belangen, want "hardcore gamers" zijn ineens niet meer de groep consumenten die binnen gaming de grootste doelgroep zijn, wat ze in het verleden wel waren en dat zorgt er inderdaad in bepaalde gevallen ook voor dat deze groep hardcore gamers minder bediend wordt.

[Reactie gewijzigd door Dennism op 7 april 2021 12:00]

Het feit dat dit gewoon keurig netjes in zijn contract staat maakt het niet ineens een moreel juiste actie. Het feit dat dit uberhaupt in zijn contract mogelijk was is schandalig.
Het is Blizzard. Dat bedrijf krijgt 15 euro van iedere WoW speler elke maand. Hun jaarinkomen is velen malen hoger dan wat de meeste grote bedrijven sinds het bestaan hebben verdiend.
Als je 15 euro voor WoW betaald doe je iets niet goed ;)
Ik betaal bijv. 'maar' €10,99 per maand en het duurste subscription plan is 'maar' €12,99 per maand.

Vergeet trouwens maar dat iedere WoW speler zowel opbrengt per maand aan omzet, in veel landen is een subscription vele malen goedkoper dan wat wij hier betalen. Ik hoorde bijv. laatst dat een WoW sub in Argentinië omgerekend maar 3 dollar per maand kost, wat er voor voor zorgt dat schijnbaar relatief veel Amerikanen accounts via VPN daar hebben lopen. Hier in EU schijnt dat ook mogelijk te zijn in diverse oost Europese landen en Rusland.
15 euro elke maand? een sub is 12,99 en als je per jaar doet 10,99. tevens zijn er vaak genoeg kaarten voor 60 dagen te koop voor 20 euro. nog steeds genoeg. maar niet 15 euro.
Het is een kwalijke zaak begrijp me niet verkeerd maar elke keer roepen hoe slecht die werknemers het hebben bij een game review is echt zwaar irritant. volgens mij zijn er betere plekken om je kwaad te maken over die zaken. Nu is er hier een game review en als je de comments leest gaat 80% over de bonus van de CEO 8)7 .
Niet pre-orderen?! Maar straks zijn de de downloads niet meer op voorraad!

Na het zien van de interviews heb ik er trouwens wel aardig wat vertrouwen in deze remake. Ik wacht wel als er eens korting is ofzo.
Het zou overigens ook wel aardig zijn om een korting te krijgen als je het origineel hebt geregistreerd.
Niet pre-orderen?! Maar straks zijn de de downloads niet meer op voorraad!
You kid, maar ik heb verschillende keren meegemaakt bij oa. Steam en de Humble store dat de keys op waren...
Alleen is in die gevallen Steam slechts de verkoper en is afhankelijk van de hoeveelheid keys die die krijgt, Blizzard maakt de games dus kan ook zelf de keys genereren waardoor je in dit geval dat probleem niet gaat hebben.
Ook al is Steam alleen de verkoper toch blijft het digitaal en zou dus de uitgever ook gewoon meer codes kunnen aanmaken. Vooral als eigenlijk de uitgever belooft dat de downloads erbij zitten en vind ik het belachelijk dat het op kan raken waar je het ook besteld. Tenminste ik ga er van uit dat de uitgever het belooft want anders zou je niet op elke site dezelfde preorder bonus zien. Dat bedrijven die dan moeten kopen is weer een ander punt maar laat maar ze kunnen best de dag voor release regelen dat er voor de aantal preorders codes besteld worden in plaats van weken geen bonus meer kunnen leveren omdat het verkeerd is ingeschat. En ja ik heb bij bol.com echt wel eens gezien dat 1.5 maand voor releasedatum de bonussen opwaren.
Het probleem zit 'm in Steam bij derde partijen die zelf de keys genereren, bijvoorbeeld EA en Ubisoft die een eigen launcher hebben. Je krijgt dan niet alleen een Steam licentie, maar ook een key voor hun eigen launcher, en die kan Steam niet aanmaken.
Ik snap dat Steam het niet kan aanmaken maar de uitgever van het spel wel. Dus zouden ze Steam meer keys kunnen geven/verkopen. Uiteindelijk is het ook niet Steam, bol.com of welke winkel dan ook die de bonus erbij belooft maar de uitgever. Dus ik vind dat hun gewoon moeten zorgen dat er genoeg keys beschikbaar komen en niet dat een winkel moet haan gokken dat er een x aantal verkocht gaan worden.
Interviews zeggen zeggen vrij weinig. De interviews rond Battlefield 1 en 5 waren ook indrukwekkend, de passie spatte van de developers af. Maar de spellen bleken gewoon niet goed.

De alpha zal meer te zeggen hebben, al is het een alpha.

[Reactie gewijzigd door Rabb op 7 april 2021 15:23]

Normaal wel ja. De meeste grote gaming sites zijn niet meer dan marketing outlets.
In dit geval was het de D2 streamer MrLlamaSC, dus met een hoop kennis van het spel wist hij goede vragen te stellen en daar heb ik wel wat meer vertrouwen in.

Uiteindelijk is het natuurlijk afwachten, sinds er altijd nog een kans is dat ze het verkloten. Sinds dit soort bedrijven tegenwoordig worden geleid door de financiele afdeling en niet de game devs zijn mijn verwachtingen nooit meer hoog.
En vergeet niet dat de game eigenlijk niet aangeraakt wordt.... ja een shared stash bijvoorbeeld, dat wel.
Maar technisch niet, enkel het grafische laagje eroverheen en daarom heb ik hier 100% vertrouwen in.

Nouja.. 90% want ik vrees dat hier binnen een week de spambots weer volop aanwezig zijn.
Magoed, dan is het wel 100% hetzelfde gevoel als met de oude game :P
Hoge prijs? Dat ligt er dan maar net aan... Ik ga het zeker enkele honderden uren, zoniet meer spelen. Dan is het een koopje.

De preorder al lang geleden gedaan, heb er erg veel zin in.
Dat dacht ik ook bij WC3, en kijk wat ze daarmee hebben gedaan :( Gelukkig niet pre-orderen en ook nooit gekocht. Geen Blizzard hate-train overigens, bij CP2077 en zelfs mijn grote liefde Doom Eternal niet gedaan.
Ik kan wachten, al koop ik het op de release, ik wil die praktijken simpelweg niet steunen.
Wc3 is toch wel anders. Dat heeft blizz zelf verkloot. De studio die d2:r maakt heeft zich al bewezen wat remaster's betreft, en hebben duidelijk de juiste ideeën. Blizz maakt nu niet ook weer de fout om d2r te overschrijven op het origineel, zowel d2:lod en d2:r blijven speelbaar.
Hm, niet helemaal mee eens. Blizzard heeft WC3:Reforged gedaan, en Blizzard is een bewezen studio die ook met SC al goede remasters had. Ook WC3:RF had goede ideeën, alleen zijn die uiteindelijk ergens uit het raam gegooid zonder duidelijke communicatie. WC3 is ook nog steeds speelbaar, alleen de GUI is aangepast. We zitten zo vroeg in het stadium dat we nog niks weten. En, net zoals CP2077 heeft bewezen, je weet het gewoon niet tot je de game in handen hebt.

Ik hoop dat het allemaal geweldig wordt, maar een pre-order gaat daar niks aan veranderen, dus gewoon niet aan beginnen, ook al ga je het 100% spelen.
Het wel of niet perorderen veranderd daar ook niets aan. En heb ik dus wel gedaan, ik heb er wel vertrouwen in. Dus voor mij was dat geen issue :)

[Reactie gewijzigd door Visgek82 op 7 april 2021 10:26]

Dat weten we niet, tot de game er is. De ‘ideeën’ bij WC3 waren ook goed. Blizzard kennende geven ze niet de complete regie uit handen.

Het niet overschrijven van de oude versie is in inderdaad een goede eerste stap.
ik wilde de diablo 3 exclusive wings hebben en pet.. dus wel gewoon preorder gedaan _/-\o_
Dat is niet bij een preorder, maar bij de versie waar D3 bij zit...
ik heb oprecht meer dan 3000 uur in die game gepropt. inc 6 versies gekocht.
dat tientje maakt dan ook niet uit,

een van weinige momenten ooit dat ik geld uitgeef aan cosmetics

[Reactie gewijzigd door gunghir op 6 april 2021 23:02]

Hehe ik ken het. Diablo 3 op de Switch, Playstation 4 en pc. Diablo 2 op de pc.
En waarschijnlijk Diablo 2 remastered straks weer op alle platvormen (ik heb geen xbox).
Ik hoop dat Diablo 2 weer zo goed is dat het Diablo 3 voor me over gaat nemen kwa " verslaving" :)
Moet je ook zelf weten natuurlijk.

Speel je al s23?
Ach, als het de soepele speel beleving van d3 combineert met de gameplay van D2 vind ik het een prima prijs. Preorderen ben ik met je eens, dat is tegenwoordig een beetje zinloos.
Veels ze duur. Daar moet minstens nog 50% vanaf.
Onzin. Als de markt betaalt kun je vragen wat je wil.
Concept mag dan wel volledig het oude Diablo 2 zijn, maar ze hebben het spel from scratch moeten opbouwen. Daar heeft een heel team opgezeten.
Ze hebben werk, moeite en tijd zat erin gestoken.
Als het resultaat zo goed is als ze beloven is het z'n geld dubbel en dwars waard.
Anders dondert de prijs vanzelf wel in elkaar.
Dat vind jij. Als je bv 2000 uur in d2 heb zitten. Is dan 40? Of 60 euro te duur? Tevens is alleen het verhaal en skills het zelfde. Ze bouwen het van begin op. Om ook console mee te laten spelen. Dit is juist een van de remake/remasters die zijn geld waard kan zijn.
Is het niet waard.
Gelukkig kan ik dat 9/10 keer prima zelf bepalen.
mensen kopen het toch wel. wacht jij maar lekker totdat hij in de discount bak ligt dan maken wij ondetussen al plezier!
Ik koop het helemaal niet. Heb nog nooit Diablo 2 gedaan.
Het zelfde spel wat mogelijk totaal anders aanvoelt. En wat mogelijk weer nieuwe patches geeft dan is 60 euro prima. Ik had ze die 60 euro gewoon kunnen geven. Soms moeten we minder gierig zijn en geld uitgeven aan dingen die wie leuk vinden. Ik geef tig keer liever 60 euro uit aan d2 ressurected als vrijwel elke andere random game.
Eindelijk iemand met verstand.
en -1 om niet akkoord te gaan met mijn mening dat het te veel is. Lekker goede moderatie 8)7
en -1 om niet akkoord te gaan met mijn mening dat het te veel is. Lekker goede moderatie 8)7
Ik gaf geen -1.
Het succes van deze remaster zal afhangen van hoe actief Blizzard D2JSP gaat tegenwerken. Hopelijk met een eigen tradingsysteem/economie. Maar ik heb er een hard hoofd in. D2JSP heeft Diablo 2:LoD ook verpest.
Ja eens en daarbij een regiolock zodat we niet van die chinese gamefarms krijgen die dag en nacht lopen te grinden op 1 account en vervolgens de eerste beste SOJ (beste ring voor de niet ingewijden) voor veel geld verkopen.
ja inderdaad, dat help ik je ...en mezelf daarmee..hopen.

SOJ is niet per definitie de beste ring, ligt er echt heel sterk aan wat voor een build je hebt, maar hij komt naar mijn idee wel steevast in de top 3 en ook altijd wel als 1ste keuze wat de 2de ring wordt :)
Juist als ze per regio losse servers hebben kun je verwachten dat er Chinese farms zijn die in Europa diezelfde race gaan winnen. Die spelen dan gewoon via een VPN of desnoods via Teamviewer op echte Europese PC's, want met een regiolock wordt het aantal keer dat ze de hoofdprijs kunnen vragen alleen maar hoger
Regio Lock help niet tegen hackers/farmers. Die gebruiken wel VPN enzo.
Het stop enkel om samen te kunnen spelen door vrienden van verschillende continenten en als je op reis bent.
€40 voor een spel wat ik al gekocht heb, vind ik echt te veel.
Niemand die je verplicht de game twee keer te kopen.
Dan wacht je tot een jaar na de release. Wordt ie vanzelf goedkoper.
Daar doet blizzard niet aan.
Ook Blizzard heeft gewoon promoties hoor, ieder jaar zijn er weer periodes dat hun games goedkoper in de Battle.net store staan, niet altijd alle games op hetzelfde moment, maar voor iedere game is er wel wat te vinden als je maar geduld hebt.
De Activision kan doet er amper aan, Blizzard bied regelmatig discounts. Overwatch voor tussen de 15 en 30 euro bijvoorbeeld.
ik heb me wel voor de alpha ingeschreven. ik weet dat de kans dat ik een uitnodiging krijg miniscuul klein is, maar never hurts to try.

normaal gesproken ben ik niet zo van de remasters, maar toen ik hoorde dat het eigenlijk alleen maar een grafische schil zou zijn, die bovenop de originele game mechanics zou draaien....bij elke andere remaster zou ik dat zien als een minpunt.....schilletje eroverheen en cashgrabben dus, maar bij Diablo2 dacht ik.....laat ze alsjeblieft de gameplay en mechanics met rust laten, dan kan het nog wat worden.

en ik moet zeggen, als ik die beelden moet geloven, dan wordt het best wel een nice remastertje :)

pre-orderen heb ik nooit gedaan en zal ik ook zeker deze keer niet gaan doen, het beetje hoop dat doet leven met deze remaster is voor mij het feit dat ze er een andere studio voor in hebben gehuurd, die volgens mij wel bekend is met het principe remaster en ook wel goeie titles op zijn naam heeft daarin.

[Reactie gewijzigd door Pim0377 op 6 april 2021 20:16]

Erg zin in diablo 2! Vroeger veel gespeeld
Dit is precies wat ik nodig heb om de teleurstelling van diablo 3 weer teboven te komen :*)
Ik hoop op een beta key... ik wil onderzoeken of Median XL te porten valt. :)
Oh god daar gaat mijn vrije tijd weer
Net nu ik weer wat vrije tijd heb en even geen spellen heb waar ik me uren in kwijt kan raken, komt dit nieuws. Want helaas kon Diablo 3 mij niet lang genoeg boeien. De wauw factor die D2 nog steeds op mij heeft ontbrak in deel 3.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee