Update voor Diablo II: Resurrected patcht bugs van 20 jaar oud

Een nieuwe update voor Diablo II: Resurrected lost een paar bugs op die in de game zaten sinds het origineel verscheen in 2000. Ook heeft Blizzard de verschillende classes proberen te tweaken, zodat deze beter in balans zijn.

Blizzard heeft eerder deze week de patchnotes voor update 2.4 online gezet. Het gaat om een stevige update die veel onderdelen van de game raakt en een reeks bugs oplost. Twee van deze bugs zijn twee beruchte fouten in de game die er al sinds het origineel in zitten.

Het gaat om een bug waarmee bepaalde monsters met mana drain meer mana van de speler stalen dan de bedoeling was. Dit zorgde ervoor dat spelers veel te snel zonder mana kwamen te zitten en geen spreuken of andere krachten konden gebruiken. Daarnaast is er een probleem met fire enchanted-monsters opgelost, die te veel schade aanrichtte in de Nightmare-moeilijkheidsgraad.

Verder heeft Blizzard naar de balans tussen de classes gekeken en kleine aanpassingen gedaan. Ook zijn er wat quality-of-life-verbeteringen toegevoegd. Blizzard heeft onder andere een optie toegevoegd aan de legacy graphics emulation. Spelers kunnen nu kiezen tussen drie opties waarvan er één zo dicht mogelijk het origineel nabootst en de andere twee kleine verbeteringen toevoegen.

Blizzard bracht de remaster van Diablo II uit op 23 september vorig jaar. De game verscheen opnieuw voor pc, maar ook voor consoles. De game heeft nieuwe graphics gekregen en laat spelers in 4K spelen. Ook kan de game teruggezet worden naar de oude grafische stijl als spelers voor de nostalgische ervaring willen gaan.

Door Robert Zomers

Redacteur

17-04-2022 • 10:49

60 Linkedin

Reacties (60)

60
58
17
4
0
27
Wijzig sortering
Oh wow, de mana drain bug opgelost. Heel wat jaartjes terug heb ik een Energy Shield Sorc guide geschreven (hier nog te vinden: https://www.diabloii.net/...guide-first-draft.143278/, meeste sites uit die tijd zijn er niet meer) met daarin het volgende:
First and foremost: Mana Burn uniques and their minions. Well yes, but we have a big mana pool right? And the Arreat Summit tells us that most monsters don't deal more than 100 damage max and Mana Burn does 4 times that amount in mana damage...it shouldn't be a problem at all if you take the incidental hit from them! True. If the information on the Arreat Summit would be correct. Either Mana Burn is bugged or the Summit is lying, but even 2000 mana will be gone in a single hit from almost any Mana Burn monster (unique or minion). And almost anything in hell can kill you in less than 3 hits when Energy Shield is gone. Extreme caution should be taken when facing Mana Burn packs. Let your mercenary handle the tanking but stand back yourself. Find something else to show of your tanking prowess on. There is a little good news though: due to the high mana pool, mana regeneration is such that even right after a Mana Burn hit, you'll be able to teleport away. Which you should, really.
Als die bug echt fixed is en de rest nog zo'n beetje is als toen, kun je met die build vrijwel onkwetsbaar door highest difficulty. Niet de beste clear speed, wel relaxed.
En ook fijn voor de sorceress, verschillende cooldowns zijn losgekoppeld! Switchen van bijv. Hydra naar Frozen Orb is nu instantaan :)
Waar in de patch notes staat dat dit opgelost is? Ik kan het niet vinden.

Edit: het staat er als mana drain. Mooi dat dit EINDELIJK is opgelost. Het was altijd zeer frustrerend.

[Reactie gewijzigd door EnigmaNL op 17 april 2022 13:00]

Zolang Blizzard niet terug is qua culture als The Red Shirt guy, koop ik voorlopig niks van hun.

https://youtu.be/lxwEczb-vR0

Vooral door dit soort creative limitaties
Zie dat het nog steeds 40 euro kost, blijf het te veel geld vinden voor wat opgepoetste graphics van een spel dat ik al betaald heb.

[Reactie gewijzigd door Meessen op 17 april 2022 11:23]

Het is een mooie remake van een game meer dan 20 jaar oud. Als je dit spel ooit gespeeld hebt dan weet je hoeveel uren vermaak het opleverd. Menig ander spel verdwijnt na een paar keer aanzien op de digitale composthoop.

Diablo II was mijn eerst online spel ervaring ooit. Toen nog met dailup modem wat uiteindelijk in rekeningen van meer dan €300 euro per maand te zien was. Dat waren nog eens tijden! Letterlijk jaren van mijn leven ingestoken nog steeds. Geweldig spel.

Voor de instappers die gewacht hebben dit is het moment. Bug fixes, nieuwe features en zo Ladder play wat wil je nog meer?

Let op! De game is DirectX 12 ONLY. D2R draait op de Desktop resolutie. Als je meer fps wil verlaag dan de Desktop resolutie. Ik speel in 1280x720 en zelfs dan ziet alles er zeer gelikt uit.
je hoeft je desktop resolutie niet omlaag te schroeven, er zit gewoon een "resolution scale" optie in waarmee je de interne resolutie kan verlagen, daarnaast heb je 2 modi, Fullscreen en Windowed, beide ervan kan je de base resolutie van aanpassen..

Daarlangs is er support voor DLSS, dus daarmee kan je makkelijk hogere FPS halen op dezelfde resolutie
Ik moet zeggen dat dit een van de beste remasters is en zijn geld waard is, zeker als je kijkt naar hoe o.a. is omgegaan met de remaster van GTA.
Als je interesse hebt in het te kopen voor een lagere prijs, moet je de sales in de gaten houden.

Ik heb in december de Prime Evil upgrade gekocht voor €39 voor D2R en de D3 Necromancers pack (plus twee cosmetics). Die twee miste ik nog in de collectie, ook al heb ik de originele D2 ook al...

Als je ziet hoeveel tijd sommige mensen er in steken, dan is het voor die mensen ruim die €40 waard...
Prime Evil versie had ik ook gekocht, geen spijt van vanwege D2R maar D3 + uitbreidingen (nog niet eerder gespeeld) vond ik een teleurstelling (blijkbaar moet je het eerst ~30 uur spelen zonder uitdaging voordat je de echt leuke game modes vrijspeelt lijkt het). D2R is echter een van de beste remasters die ik gespeeld heb. :)
Je hoeft het ook niet kopen. ;p

En de game is al een paar keer in de aanbieding geweest.
En er zit nog wel aantal (doch meeste kleine) verschillen is.

Heb er nu richting de 900 uur inzitten, redelijk het geld waard.
Het is zeker wel genoeg geld ja. Ik zou iets dergelijks wel kopen voor een euro of 20, al was het maar om niet te hoeven rotzooien om een dergelijk spel op een hedendaagse computer aan de praat te krijgen.

Jammer genoeg gaan sommigen ook te ver met remakes. BeamDog heeft bijvoorbeeld Baldur's Gate I en II geremastered, maar die spellen zijn bijna vermoord.

- Er zitten nieuwe delen in de wereld die er niet in passen.
- Er zitten nieuwe karakters in die er niet in passen omdat ze normen en waarden aanhangen uit de 21-ste eeuw, in plaats van uit de middeleeuwen (de spellen zijn veranderd in een soort SJW-achtig iets)
- In het begin waren er achterlijk veel nieuwe bugs
- Veel dingen die BeamDog heeft gedaan, kunnen ook worden gedaan met community mods die al bestonden, jaren voordat BeamDog met de remaster begon.

(En daarna hebben ze nog een spel gemaakt, Siege of DragonSpear, dat blijkbaar zowel qua karakters, verhaal, en schrijfstijl een complete ramp is. Het zou tussen Baldur's Gate 1 en 2 in moeten passen, maar het lijkt te breken met zo ongeveer alles waar BG1 en 2 bekend om zijn, behalve misschien de graphics.)

Dan heb ik toch echt veel liever dat een bedrijf een oud maar klassiek spel bijwerkt door enkel de graphics bij te werken, te zorgen dat het spel op nieuwere computers draait, en hier en daar nog uitstaande bugs fixt als de community dat nog niet heeft gedaan. Dan heb je echt een nieuwe editie van een klassieker. Als je er dingen aan verandert, kun je alleen maar mensen tegen je in het harnas jagen.

[Reactie gewijzigd door Katsunami op 17 april 2022 12:06]

Als je de oude D2 bezit, kan je de cd-keys in jouw battle.net account invoeren. Je unlockt dan een downloadbare D2 (+LOD als je die key ook hebt) die op moderne OSen draait zonder poespas. Geen CD meer nodig oid.
Sorry maar dat is complete onzin, je moet niet alles lezen wat sommige op internet beweren, zeker over sjw ed zaken circuleert er veel onzin.

Het originele spel is gewoon hetzelfde (en idd met bugs in het begin die er nu uit zijn) dus geen "nieuwe delen" noch "nieuwe karakters die er niet inpassen".
Er is 1 character in sod dat iets in dergelijek trant zegt waar natuurlijk de internet trollen op gesprongen zijn omdat dit hun gevoeligheden pijn doet.
Sorry maar dat is complete onzin, je moet niet alles lezen wat sommige op internet beweren, zeker over sjw ed zaken circuleert er veel onzin
Ik ga er van uit dat de tientallen reviews die de remaster afbranden tot op de grond niet allemaal elkaar napraten. Nog los van het feit dat het spel nu, voor zover ik heb kunnen nagaan, draait in de BG2 engine, wat er wel degelijk voor zorgt dat de speelstijl totaal anders is dan het origineel.

[Reactie gewijzigd door Katsunami op 19 april 2022 15:37]

Ik heb het gespeeld en nogmaals speel het zelf dan zal je zien dat de huidige versie gewoon geod is en er helemaal gene sprake is van "spellen zijn bijna vermoord." wat je opsomt is feitelijk onjuist.
Heb de remaster van Baldur's Gate 1 gespeeld, maar dit niet gemerkt. Het is in ieder geval niet zo dat er orcs met spandoeken om een kasteel "MOAR INKLUSIVENUSS' staan te scanderen ofzo. Heb altijd bij dit soort reacties altijd het idee dat er een personage met een niet-standaard seksuele orientatie is toegevoegd waar bepaalde zieltjes niet tegenkunnen. Snap dat nooit zo goed. Je kon in D&D immers altijd al een genderfluide elf met een halflingvoetenfetisj spelen als je dat wilde. Het is niet voor niets een rollenspel.
voor wat opgepoetste graphics
Het spel runned nu op een 3D engine dus alle assets, maps, etc. zijn allemaal opnieuw gemaakt. Het is meer een remake dan dat het "opgepoetst" is.
gaat nog wel eens in de sale voor 30 euro, inmiddels heb ik dat twee keer gezien
Dat is nog steeds meer dan de 20euro die ik ervoor over had voordat ik de beta speelde.

maar in de beta had ik mega desync/lag/leashing in single player dus dan houdt het op.
(en je gaat me niet verkopen dat dat een _echte_ beta ipv een marketing demo was.)
mja, een tientje meer. Ik zou er niet wakker van liggen. Als je diablo 2 nog een keer zou zou willen spellen dan is dit toch de beste optie.
sommige dingen zijn toch echt anders of zien er anders uit in de remaster, dus dat was ook net niet de nostalgia trip waar ik op hoopte.

heb een tijd terug ook nog het origineels eens geprobeerd maar 640*480 is het ook niet echt meer tegenwoordig. het beste is denk ik als je nog een oude CRT monitor oid hebt liggen om het op te spelen.

"als je het nog eens wilt spelen" is ook een grappig deel:
-mensen zoals ik willen het niet nog eens spelen, we willen de herinnering herleven, voor ons zou een modern control scheme/soepelere gameplay veel beter zijn.
-voor mensen die d2 nog steeds spelen is een authentieke remaster beter, maar dan is blizz zo dom om modding om zeep te helpen zodat voor die groep het origineel beter blijft.
Beetje opletten wanneer je het koopt dan hè?
Ik heb het voor €30 kunnen kopen toen het een tijdje terug afgeprijsd was, dat lijkt me toch een prima prijs voor deze gave remaster.

Diablo 2 is een van de games waar ik veruit het meeste uurtjes in heb zitten. Heerlijk om die tijd weer een beetje te herbeleven met zulke mooie graphics. What a time to be alive, haha. 🥰
Hoewel alles er beter uitziet als toen blijft de vraag waar de F blijft de nieuwe Diablo.
Eerlijk gezegd hoop ik dat het nieuwe Diablo team bij Blizzard door het werken aan deze versie veel ervaring opdoet met de sfeer van het spel, zodat we een echte D2 opvolger kunnen verwachten in D4, in plaats van een vervolg op D3.

Sinds de aankondiging van deze remake heb ik zitten twijfelen of ik het wel of niet zal aanschaffen. Ik wil alle runewords kunnen maken (ook al kan ik nooit de highrunes voor de sterkte runewords krijgen), wat betekent ladder spelen. Dat vereist echter wel een flinke investering qua tijd. In de tijd van mijn ergste D2 verslaving zat ik rustig 40+ uur per week te spelen, zodra ik thuis kwam van het werk tot ik ging slapen en bijna het hele weekend. Maar nu heb ik een vriendin die toch ook af en toe aandacht wil, en dan wordt het wat lastiger :+ Ik heb een tijdje Path Of Exile gespeeld, maar ik was vaak pas net bezig maps te doen tegen de tijd dat er weer een update + ladder reset kwam. Dus uiteindelijk heb ik dat opgegeven. En ik heb geen zin om weer al mijn gaming tijd in D2 te stoppen alleen maar om net wat equipment te krijgen tegen de tijd dat de reset komt (Hardcore, dus gaat het farmen toch al iets langzamer dan SC).
Jaren terug in D2 patch 1.09 ofzo, was ik er helemaal klaar mee en heb toen (omdat ik het toch niet erg vond om een realm ban te krijgen of niet), een setje runes gekocht om een 'Dream' setup mee te maken.

Dat waren nog eens tijden. Die runes kun je echt niet allemaal vinden als je dagelijks maar een of twee uurtjes speelt. Je hebt misschien een Cham of Zod en *poef* ladder reset.

Blijf het jammer vinden, ik kan ook nu echt niet meer zoveel tijd investeren in games dus geniet maar gewoon van een beetje casual gameplay en balanceer of ik de tijdsinvestering nog gelijk vind aan het plezier dat ik er uithaal.

Het komt erop neer dat ik vroeger met veel tijd graag games speelde om te grinden en farmen. Maar tegenwoordig veel meer hecht aan leuke quests en storylines.

D2R wel een tijdje gespeeld dit jaar maar vooral voor de nostalgie. Uiteindelijk heb ik de leukste herinneringen aan games als Horizon: Zero Dawn en Fallout 4.

En als je een betere ervaring wil dan de base D2:LoD game, probeer dan eens de mod 'Sigma', een evolutie van de MedianXL mod. Die draait op een private server met eigen economie, ladder en is een volledig nieuw spel geworden waarbij de normale playthrough slechts een intro is. Daarna begint pas de midgame met ubers en charms. En uiteindelijk endgame in rifts, dungeons die scalen, etc. Plus een eigen crafting systeem. En alles is gebaseerd op echte D2 lore. Beste mod die ik ooit gespeeld heb! En het beste, ze supporten nieuwe HD resoluties en hebben een nieuwe shader die high-FPS geeft waardoor alles gewoon vloeiend draait. Dit is echt next-level.

[Reactie gewijzigd door Ohmarinus op 17 april 2022 12:09]

En als je een betere ervaring wil dan de base D2:LoD game, probeer dan eens de mod 'Sigma', een evolutie van de MedianXL mod.
Laz here. Het is leuk om te horen dat mensen mijn oude mod nog steeds spelen. :) Terwijl het team verder werkt aan Sigma, ben ik ondertussen een mod voor D2R aan het bouwen: Brotherhood!

Helaas ondersteunt D2R geen mods in multiplayer, want Blizzard is niet meer wat het geweest is...
Heh, leuk dat je meeleest :) Nostalgische herinneringen aan Median sinds 2009.

Uiteraard check ik af en toe de D2R modpage voor Brotherhood. Ik heb zelfs eens gereageerd, waarschijnlijk als enige?

Succes met verder ontwikkelen, wanneer er een release is ga ik er eens mee aan de gang.

Fortheendymion! O+
Moet ff hard nadenken of ik dat wil riskeren, klinkt als een nieuwe verslaving :D
Je kunt sowieso als je je oude D2 keys nog hebt de mod proberen. Runes kopen zou ik momenteel niet doen.

De mod is echt een aanrader en, ze hebben een eigen launcher met installer en je hoeft niks te sleutelen. Het enige dat je even handmatig moet doen is de shader installeren, maar verder werkt het soepeltjes.

Hier een leuke korte showcase van een endgame build:
https://youtu.be/Kg-GSxQ7kvg

[Reactie gewijzigd door Ohmarinus op 17 april 2022 15:35]

Binnenkort kan je gewoon op je telefoon de "nieuwe" Diablo spelen :+ :+ :+
Je maakt er een geintje mee, maar ik verwacht eerlijk gezegd dat na de release van Diablo Mobile je minstens nog een jaar kan wachten op een D4 release, ik vermoed namelijk dat Blizzard zichzelf niet in de weg wil zitten met nieuwe releases...
Zit heel ander team op, dus lijkt me niet erg relevant voor de D4 release.
Het zijn niet de teams die daar iets over te zeggen hebben maar de producer. Als die het slimmer vinden om te wachten, ligt D4 gewoon nog een jaar op de plank.

Maar dat verwacht ik niet. Het zijn twee verschillende doelgroepen.

[Reactie gewijzigd door Rarz op 17 april 2022 15:41]

Kijk er erg na uit.
Heeft vele malen meer diepgang dan D3.
Mogelijk volgend voorjaar.
Ik denk eerder zomer 2024. De verschillende updates ieder kwartaal maken me wel blij. Ziet er al zeer mooi uit met wat coole innovaties voor skills en progressie.
Er komt ergens in september een boek over Diablo uit en elke keer als er een Diablo boek uitkwam verscheen 6 maanden later de game. Wil natuurlijk niet zeggen dat het nu ook zo is maar het is mogelijk. Zal ook van de release datum van Immortal afhangen.
Ik heb toch liever een Warcraft 4 in plaats van dat saaie wow, ja sorry voor de liefhebbers maar geen fan van.
Ik wil gewoon goeie story mode zoals Warcraft 2 en 3, en niet een beetje online rennen van A naar B om iets te doen.

Maar Warcraft 4 zal wel nooit komen wellicht, of de stekker moet ooit uit wow gaan ooit.
En dat ze dan met een warcraft 4 mensen proberen het spel te laten kopen.

Eigenlijk wel grappig heb nooit iets gehad met Starcraft en Diablo, alleen Warcraft 2,3 hebben echt mijn interesse kunnen wekken :).

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 17 april 2022 11:10]

Maar wat voor een verhaal zou er dan in WC4 verteld kunnen worden? Want in WoW + uitbreidingen hebben ze inmiddels zo'n beetje alles gehad:

Duiveltjes (TBC en Legion)
Zombies (WotLK)
Armageddon (Cataclysm)
Chinese mistiek (MoP)
Alternatief universum (WoD en Shadowlands)
Tijdreizen (TBC en Classic)

Zijn er nog losse verhaallijnen uit WC3?
Ik heb geen idee wat er in wow verteld is, ik volg het niet vind het niet leuk :).
Je mist niets, die storyline is zo brak als het maar kan zijn.
Eerlijk gezegd waren grote delen van de warcraft 3 storyline al brak t.o.v. Warcraft 2.
28 april eindelijk de eerste Ladder van Diablo II Resurrected!
Samen met deze nieuwe (en gigantische) patch gaat dat weer een hoop losmaken bij veel mensen denk ik zomaar.
Mocht ook wel tijd worden! 🥳
Moet ik dit zien als een soort charme offensief om aan te tonen dat we terug willen naar het oude Blizzard?

Gaat wel een pak meer nodig zijn dan dit als je het mij vraagt. Warcraft 3 Reforged en het uit melken van WoW spelers bestaat nog steeds.
Zolang er vraag naar is blijft het uitmelken. Gamers houden het ook zelf in stand en dan is het logisch dat bedrijven er mee door gaan.
Klinkt niet als Diablo, wil je die twee gedrochten niet vergelijken met de Diablo franchise.. dat doet zeer
Ik speel dit meestal als ik op mijn. Andere scherm serie kijk. Alleen elke keer als ik een tp in ga of het spel opstart staat mijn video 5sec stil. Netflix youtube en vlc hebben hier last van.
Herkent iemand dit?
Volgensmij wordt tijden de tp je ip-adres veranderd. Dan moeten je streaming services weer bufferen via het nieuwe ip-adres. Had het er net nog over.
Ook gedownloade films hebben hier last van. Ik heb overigens al iets van 10 jaar het zelfde ip
Klinkt als (een deel van) je GPU dat even tegen de 100% (of daar vlakbij) aanzit.
Daar lijkt het wel op. Aan de andere kant heb ik een i5 6600k 16gb ram en een gtx 1070. Zo zwaar is dat spel volgens mij niet.
Het spel hoeft niet zwaar te zijn als het een paar seconden tienduizenden frames over je GPU probeert te pompen.

Het kan ook de hardware encode/decode chip zijn, of een ander onderdeel van je GPU dat je in taakbeheer allicht niet terug ziet.

Je zou met GPU-Z oid eens kunnen kijken. AMD heeft er ook zelf deftige tools voor, geen idee hoe het bij Nvidia zit.
Mooi dat ze die balance eindelijk aanpakken. Sommige skill trees zijn totaal geen goede optie omdat andere zo veel sterker zijn. Dus mooi dat daar nu wat aan gedaan wordt.

Ik heb Diablo 3 nooit echt kunnen waarderen. Deze remaster heb ik al wel weer veel gespeeld. En het ziet er super uit weer lekker bij de tijd. Qua gfx vind ik het ook mooier dan D3. Vond die ability effecten zo overdone bij D3.
Nog altijd geen 21/9 support ? Anders wordt het wachten op D4... :'(
Heeft je scherm geen split screen optie?
Ik heb mijn monitor opgedeeld in 21:9 en 11:9 draai D2 in windowed fullscreen mode.
Op het andere deel van het scherm kan je dan naadloos switchen tussen gamen,youtube of whatever.
Voor de immersie en het verhaal hoeven we het na 20jaar niet meer te doen toch?

Echte widescreen support gaat nooit komen voor D2, de engine is compleet gebouwd op 4:3 verhoudingen. Je zou dan al monsters kunnen zien, die nog geen aggro hebben.

[Reactie gewijzigd door Sinned123 op 18 april 2022 08:26]

ze zouden eerder FE dmg fixen, de dag erop gingen de mensen al weer dood bij Ancients NM rushes.
Maar ga er vanuit dat het nu écht gefixed is.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee