Gerucht: Apple kondigt iPhone 6s op 9 september aan

Apple zou de in geruchten veelvuldig genoemde iPhone 6s aan willen kondigen op een eigen evenement dat waarschijnlijk op 9 september wordt gehouden. Ook zou het bedrijf dan nieuwe iPads willen aankondigen, net als een nieuwe versie van de Apple TV.

De geruchten zijn afkomstig van Buzzfeed, die zich beroept op bronnen die bekend zijn met de plannen van Apple. Volgens deze bronnen mikt Apple op een aankondiging in de week van 7 september, waarbij 9 september de meest waarschijnlijke datum is voor het evenement. Dat zou betekenen dat de nieuwe iPhone op dezelfde dag als vorig jaar wordt aangekondigd. Van Apple is bekend dat aankondigingen vaak in dezelfde tijd van het jaar worden gedaan.

Tijdens het evenement, waarvoor de uitnodigingen overigens nog niet zijn verzonden, moet onder andere de iPhone 6s worden aangekondigd. De nieuwe smartphone zou beschikken over Force Touch, een techniek die meet hoe hard de gebruiker drukt. Verder zou er ondersteuning zijn voor 4g+ waarbij de chip een theoretische maximumsnelheid van 300Mbit/s ondersteunt. Alle geruchten wijzen er trouwens op dat er alleen wijzigingen aan de binnenkant worden doorgevoerd; het uiterlijk lijkt dus gelijk te blijven aan de iPhone 6.

Apple zou ook van plan zijn om nieuwe iPads aan te kondigen. In geruchten wordt vaak een groter model genoemd, met een schermdiagonaal van 12,9". Of deze zijn opwachting maakt tijdens het aankondigingsevenement kon Buzzfeed niet zeggen. Tenslotte moet er een nieuwe Apple TV komen, die volgens eerdere geruchten zou beschikken over een A8-chip en een App Store aan boord heeft.

Door RoD

Admin Mobile

08-08-2015 • 00:54

185 Linkedin

Reacties (185)

185
144
40
1
0
0
Wijzig sortering
Ik vind dit beetje rare opmerking? Waarom zou er geen evenement van moeten komen? Ik ben juist benieuwd wat Apple te vertellen heeft en zo evenement wordt meer verteld dan alleen over de nieuwe iPhone. Ik ben reuzen benieuwd naar de Apple TV en welke visie Apple daarvoor gekozen heeft. Tevens hoop ik op een nieuwe iPad mini, die net zo krachtig is als de huidige iPad Air's!
Ik ben geen Apple gebruiker hoor maar dat lijken mij juist de producten van Apple die wat minder relevant zijn en waarvan upgrades altijd een beetje tussen neus en lippen door worden aangekondigd, het gaat bij Apple toch vooral om de iPhone en de Mac books.

Ja er zullen vast weer snellere chips in zitten maar om dat nou een nieuwe visie te noemen lijkt me wat ver gaan.

Heel die Apple TV heb ik trouwens toch nooit begrepen, iedereen wil toch alleen maar een TV box om XMBC en Popcorn Time op te kunnen draaien? Waarom zou je dan een Apple TV kopen die je eerst moet jailbreaken voor je die dingen er eindelijk mee kunt doen en je weer uit moet kijken bij elke nieuwe iOS update dat het weer niet ongedaan wordt gemaakt.

Ook die iPads en tablets in het algmeeen, ja ze zijn nog sneller maar 99% wat je doet is youtube, facebook, email etc.

Maar wat ik al zei ik ben geen Apple gebruiker, nu word ik van Android ook niet heel erg vrolijk de laatste tijd met al die security leaks maarja wat blijft er dan nog over wat en veilig is en open.
Heel die Apple TV heb ik trouwens toch nooit begrepen, iedereen wil toch alleen maar een TV box om XMBC en Popcorn Time op te kunnen draaien?
Nope dat geldt alleen voor illegale downloaders en film hoarders liefhebbers :)
Waarom zou je dan een Apple TV kopen die je eerst moet jailbreaken voor je die dingen er eindelijk mee kunt doen en je weer uit moet kijken bij elke nieuwe iOS update dat het weer niet ongedaan wordt gemaakt.
Er is geen jaibreak voor de laatste AppleTV 8)7

Een paar voorbeelden waar je de AppleTV wel voor kunt gebruiken:

1. Je computer scherm (draadloos) mirroren op de TV (erg handig tijdens presentaties)
2. De TV (draadloos) als extra scherm gebruiken..
3. Muziek/video vanaf een iOS/OSX device streamen naar je TV/Receiver.
4. Muziek kopen.
5. Video's huren en kopen

Daarnaast zijn er apps voor o.a. Netflix, YouTube, Vimeo, Movie Trailers.

btw de AppleTV zou een goede basis zijn voor een IP/TV STB
Zelfs de huidige hardware is al vele malen sneller dan wat je in een Horizon/Dune/Amino of Arcadyan vindt.

ALS de AppleTV wordt opensteld voor ontwikkelaars dan zie ik gebeuren dat providers hun eigen IP/TV app gaan uitbrengen zodat je de Apple TV als STB kunt gebruiken.

Het wordt nog interresanter als de opvolger de hardware van de iPad Air 2 krijgt want dan kan de AppleTV tevens fungeren als gameconsole met een GPU performance die vergelijkbaar is met de Xenos GPU in de XBox360.

[Reactie gewijzigd door Carbon op 8 augustus 2015 14:12]

Die zaken die jij op noemt zijn op 1000-en-1 andere devices ook mogelijk, maar die devices kunnen daarnaast nog zo veel meer.

Een dedicated HTPC of NUC of een Rasberry Pi oid heeft zoveel meer functionaliteit dan een Apple TV. Ik zie er de meerwaarde iig niet van in.

Ontopic:
Ik ben zeer benieuwd naar de Force Touch functionaliteit en welke handige features hieruit voortvloeien. Hopelijk geen gimmick zoals de vele opties die toen op de Samsung Galaxy S4 zaten en die vervolgens bijna niemand gebruikte.
Die zaken die jij op noemt zijn op 1000-en-1 andere devices ook mogelijk, maar die devices kunnen daarnaast nog zo veel meer.
Het ging niet over 1000 en 1 apparaten maar XMBC/Popcorn Time
Een dedicated HTPC of NUC of een Rasberry Pi oid heeft zoveel meer functionaliteit dan een Apple TV
btw Ben erg benieuwd hoe je Netflix op de NUC / RPi (XBMC?) aan de praat heb gekregen.

[Reactie gewijzigd door Carbon op 8 augustus 2015 18:08]

Je kunt gewoon Netflix draaien op een NUC als je daar Windows op hebt draaien. Net als op een RPi.
Voor zover ik weet is het niet mogelijk om Netflix te kijken op een Raspberry Pi. Er is namelijk geen silverlight en de chromium versie die je er op kan installeren ondersteund geen drm voor html5 video. Ook is een HTPC een stuk duurder dan een Apple TV van 69 euro. Een HTPC is gelijk een volledige computer. Deze zou je dus beter kunnen vergelijken aan een Mac Mini.
Een Dell optiplex 755 en een videokaart met HDMI 1.3 of 1.4 is 2dehands voor een degelijke prijs wel te sjacheren. Incl een oem win 7 heb je ook de gratis Windows 10 upgrade nog. Kodi er op auto login aan en gaan met die banaan ;)

Maar ontopic:met die 4g+ snelheden wordt een telefoon als hotspot in huis nog interessant...
https://www.youtube.com/watch?v=mJFnARZijeI

hier kun je zien dat netflix mogelijk is.

Verder even ontopic.
De nieuwe Apple TV krijgt de mogelijkheid om ook apps te installeren. Dat is nu nog niet mogelijk.
Dat maakt dit een veelzijdiger apparaat dan de eerste apple tv's.

Deze waren/zijn veel te beperkt.
Ik zie dat het toch mogelijk is met playon.tv. Kost alleen wel 20 dollar/euro per maand/jaar ofzo. Het kunnen installeren van apps is een groot voordeel en met de A8 SOC in de Apple TV kan je er waarschijnlijk ook games ed op spelen. De vraag is alleen of de prijs niet heel veel hoger word
Ik heb een XBMC box en een Apple TV. De kracht van de Apple TV zit hem in het gebruiksgemak. XBMC (ik gebruik OpenELEC) is toch veel minder prettig in het gebruik. Daarbij is AirPlay erg buggy en kan je er geen Netflix op draaien.
Ik draai Netflix op Airplay zonder problemen :*)

[Reactie gewijzigd door Golfje op 8 augustus 2015 22:12]

Als Airplay buggie is ligt dat voor 99% aan een crappy netwerk. Of je device is defect.
Mijn ervaring met AirPlay op XBMC is al wat ouder. Sinds ik een AppleTV heb gebruik ik liever daar de AirPlay van. Wellicht dat het nu beter is. Crappy netwerk heb ik hier niet. Gewoon een 24-poort 1Gbit switch in de meterkast en in elke kamer tenminste 2 CAT-6 aansluitingen. Wired network FTW... :)
AirPlay is in tegenstelling tot AirTunes bijzonder gevoelig voor packetloss. Je hebt gelijk dat het aan je netwerk ligt en niet aan AirPlay, maar toch snap ik niet dat ze een stukje robustness uit het protocol hebben gehaald, puur en alleen om de lag naar beneden te halen. Had voor audio dan gewoon het oude AirTunes protocol blijven gebruiken, zoals de Airport Express nog steeds doet... Erg jammer.
Het voordeel van Apple TV is natuurlijk dat het gewoon werkt en nog gemakkelijk ook. Je kan heel veel zaken verzinnen die doen wat apple TV doet en daarnaast nog meer, maar is het ook net zo stabiel. en is het ook van: Uitpakken, aansluiten en het werkt? Ik denk het niet
Chromecast: aansluiten, netwerkconnectie maken, werkt.
Helft van de prijs van een Apple TV.
Maar Chromecast heeft dan weer niet alle functionaliteiten die apple TV heeft. Dat is natuurlijk wel het uitgangspunt
Goh, voor de AppleTV is wel een markt, maar dat is eerder in de US met de abbo's van content-aanbieders die je daar beschikbaar hebt. In Europa is dat veel minder (bijvoorbeeld Netflix is hier wel, maar dat is dan ook de enige die me te binnen schiet)

Mijn AppleTV staat wel _altijd_ aan als ik hier thuis ben, maar ik gebruik hem om via Airplay muziek van m'n iTunes op m'n MBP of de music app op m'n iPhone te spelen. Ik ben nog geen apparaat dat vlotter via het WIFI netwerk zijn muziek kan afspelen. Je hebt wel bluetooth apparaten, daar heb ik er een paar van geprobeerd, ofwel had ik de verkeerde, ofwel werkt dat allemaal toch net iets minder vlot of vloeiend dan Airplay.
De Apple TV, die een zeer matige verkoop kent gezien de rest van Apple producten. Die zelden updates ziet, die nog steeds niets meer is dan een standard topbox, maw weinig innoverend vergeleken met andere Apple producten. De langdurig gebrekkige content aanbod tot op heden dankzij HBO. En Airplay wat langzaam en problematisch werkt.

Ik denk van alle producten die op dit moment van Apple beschikbaar zin, de Apple TV is het slechts presterend. Natuurlijk in absolute nummers verkopen ze veel maar vergeleken met alle andere producten is het maar een zwart schaap.

Ik zie ook niet hoe men dit kan veranderen. Om een game-changer te zijn in een top box lijkt me gewoon lastig. Hoe kun je jezelf onderscheiden? Het is voor mij dan ook een rare een de bijt. En ze mogen blij zijn dat Xiaomi/Chrome nog niet sterk zijn in de US maar ze leveren beiden veel meer voor veel minder.
Het is maar wat je zeer matige verkoop noemt. Er komt geen andere media player in de buurt van de Apple TV verkopen in ieder geval.
Beetje verwonderlijk je reactie. Apple heeft in 8 jaar tijd 25 miljoen stuks verkocht. Google's Chromecast in minder dan 2 jaar 17 miljoen. We negeren dan maar even de talloze naamloze of bijvoorbeeld de Xiaomibox die net zo capable is en slechts een kleine 30 usd kost.

Tevens negeer je m'n comment, het is zeker geen flop maar in de lijn van alle Apple producten is dit de slechtst presterende product die beschikbaar is. Juist dat maakt het vreemd waarom Apple TV nog steeds bestaat gezien de zeer matige verkoopcijfers.
Alleen in contrast met de enorme verkopen van bv de iPhone lijkt het alsof het een flop is maar dat is natuurlijk niet zo.

25 miljoen voor een Mediaplayer is gewoon heel goed. Daar is de concurrentie echt wel jaloers op.

(De ChromeCast is een fijn ding maar toch een ander product als de AppleTV, daardoor niet direct te vergelijken)
Apple heeft altijd aangegeven de Apple TV als " hobby" project te zien. Nu lijken ze zich er meer op te gaan concentreren. Deze manier van TV kijken heeft de toekomst, en dat ziet Apple ook.
Imo is de AppleTV ook nooit bedoeld als een verkooptijger. Dat merk je oa. aan de marketing, Apple zet de AppleTV neer als accessoire, niet als los product, vergelijkbaar met de Airports.
De kracht van de AppleTV zit ook in de samenwerking met Mac's, iPhones en iPads. Het werkt gewoon, zonder moeilijke configuratie.
Inmiddels heeft de Apple TV al enige tijd zijn eigen plek op de site, buiten de Accessoires categorie. Zie de Apple site maar onderaan (bovenaan krijgen idd alleen de hoofdlijnen hun eigen knop, maar daar zie je dan ook geen knop accessoires).
Airplay wat langzaam en problematisch werkt?

Weet je wel zeker dat je het over Airplay hebt hier?

Volgens mij ben je in de war met een andere standaard of fabrikant, 1 ding wat Airplay niet is is dat het problematisch werkt.
En Airplay wat langzaam en problematisch werkt.
Airplay werkt juist superieur goed! Betrouwbaar en snel. Ideaal voor alles wat je van je iDevices naar tv of versterker wilt sturen. In combinatie met de app Airvideo HD kun je echt al je videomateriaal in elk formaat die bijvoorbeeld op je Mac staat, naar je TV pushen van je iPhone. Ook een tool als Airfoil, in combinatie met Spotify (en diens connect service) levert een prettige audio omgeving op waarmee met diverse apparaten diverse airplay targets bedient kunnen worden.

Ik werk er al jaren mee, en echt, couldn't be happier. Als jij problemen met Airplay ervaart, dan is vermoedelijk je WIFI router niet in staat om e.e.a. goed te verwerken.
Het is voor mij dan ook een rare een de bijt.
Omdat je een Nederlander bent is het product ook moeilijk te begrijpen. Voor Amerikanen en Engelsen ligt dit heel anders.
Anoniem: 511810
@Shaidar8 augustus 2015 23:21
Heb ook zo'n ding staan maar gebruik het eigenlijk bijna niet.
Muziek streaken vanaf bijvoorbeeld een macbook of imac gaat heel veel makkelijker met bijvoorbeeld een van de betere Yamaha versterkers die vanaf osx 10.8 als ik me goed herinner als een sound device gezien worden. Dus geen gepruts met de afstand bediening maar gewoon de muziek afspelen via je mac en als sound output device je versterker kiezen. Perfect.

Video, mirrorring en bijvoorbeeld streaken van netflix via eender welk apparaat gaat onovertroffen makkelijk met een chromestick van 3 tientjes.
Apple TV heb ik tot nu toe ook nog nooit gehad. Maar er gaan sterke geruchten dat de volgende Apple TV de Appstore kan gebruiken. Dan heb je in 1 klap wel een zeer tof apparaat. Denk alleen al aan alle games die je dan op je tv zou kunnen spelen.
Mogelijkheden zijn dan toch in 1 keer een stuk ruimer en leuker.
Omg ga je nou serieus een waarom Apple tv discussie aanhalen met als argument dat je er geen illegale dingen mee kan doen?? Er zijn genoeg mensen die gewoon legaal naar netflix etc kijken hoor. Ja voor torrents is hij niet bedoeld, maar voor legale streaming content werkt hij perfect en daarnaast is het een perfecte toevoeging op al je andere Apple devices. Je kan je vakantie fotos vanaf je iphone naar je tv sturen leuk voor familie avondjes etc.. Op kantoor gebruiken we hem heel vaak om tijdens een meeting even wat info op het tv scherm te halen vanaf iemand zijn macbook..

Het is gewoon een extra accesoire voor als al je andere apparaten ook van apple zijn in huis en bied daarnaast een berg aan legale streaming services.

Voor torrents en dergelijke nee dat niet, maar heus niet iedereen is bezig met alleen maar illegaal films te kijken hoor..

[Reactie gewijzigd door ro8in op 8 augustus 2015 20:54]

En een beetje TV kan dit al gewoon. Hoef je zeker niet meer zo diep in de zakken te graaien hoor. Onze TV doet miracast (dus je beeld streamen vanaf smartphone, tablet, pc, laptop, noem maar op), DLNA en daarmee dus muziek streamen of video direct vanaf je telefoon (met LG iig super makkelijk. In de muziekapp op steam -> TV drukken en klaar) of computer (Windows: rechts klik -> afspelen met... -> TV) en aangezien popcorntime ook DLNA ondersteund die dus ook. Youtube, netflix, videoland, alles zit er op. Zelfs plex is volgens mij aanwezig. Waarvoor heb je nou nog een Apple TV of wat dan ook nodig met deze generatie TVs. En geloof me, dit werkt dus ook 'gewoon' out of the box.

En als Apple deze standaarden ook gewoon omarmd zoals iedere andere fabrikant, dan hoeven die ook geen extra spullen te kopen om dit gat te vullen.
Ik wil juist weer geen slimme TV die over 2 haar niet meer ge-update wordt en zo lek als een mandje nog 5 jaar aan internet hangt. Dan maar een zo goed als afgesloten Apple tv die hier al sinds 2012 volop door iPhones, MacBooks en Netflix bezog gehouden wordt.
Ik vind het vreemd dat dit op 9 september gepland zou staan.
Volgens mij zijn de jaarlijkse iPhone aankondigingen (en wel meerdere Apple announcements) altijd op een dinsdag, wat dan feitelijk 8 september zou moeten zijn.
WWDC was dit jaar op een maandag. Een andere dag dan dinsdag lijkt me dus niet uitgesloten.
WWDC duurt een hele week. De keynote is de start. Die is altijd op maandag 10 am lokale tijd.
9-9, iOS 9?
Dubbele bonus als ze een Microsoft doen en de naam naar iPhone 9 veranderen, :p. In 2017 ze de iPhone 7 op 7-7 moeten introduceren.

[Reactie gewijzigd door YopY op 8 augustus 2015 11:13]

Vooral benieuwd naar de A9 (verwacht ongeveer gelijke performance CPU-wise als A8X en GPU-wise ergens tussen de A8 en A8X) en helemaal de A9X (potentieel een chip die Intel's M-Core overbodig gaat maken voor Apple zijn Macs)

Edit: verduidelijking

[Reactie gewijzigd door Pyrone89 op 8 augustus 2015 08:49]

Overbodig sowieso niet want Apple levert niet aan andere fabrikanten :). De huidige prestaties van de A8X zijn in bepaalde testen al iets boven het niveau van een i3 U, bijvoorbeeld Geekbench 3 32bit single en multi thread en Octane V2 (bron: Notebookcheck Apple A8X). Bij andere testen liggen de prestaties net iets onder de i3 U. Dus met deze nieuwe generatie Apple SoC liggen de prestaties van de Core M i5 zeker binnen de mogelijkheden.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 16328 op 8 augustus 2015 03:47]

Core M of Core i5???

De Core M i5 ken ik niet!

De Apple versies van de ARM SoC's zijn erg goed, wat hier ook weer blijkt.
"(potentieel een chip die Intel's M-Core overbodig gaat maken)"

Kan het Windows draaien dan :? Ik zie niet in zolang dat niet kan waarom Core M chips ooit overbodig worden..
Het lijkt mij dat er bedoeld wordt dat het de Intel processor voor Apple overbodig maakt.
Ah sorry, was even niet helder daarover. ik dacht alleen aan het gebruik van de core M voor iedere fabrikant, waar we hier natuurlijk over Apple praten. We zullen zien welke kant Apple op gaat in de komende jaren met hun notebooks, die grens tussen tablets en laptops blijft namelijk kleiner en kleiner worden.
Windows draait op ARM en Intel, dus ook Microsoft kan over op niet-Intel architecturen!
Windows wellicht wel, maar herinner je je nog de farce die Windows rt heette?

De reden om Windows op een (touch) device te willen draaien, tot nu toe iig, is de enorme berg gecompileerde software die dan te gebruiken is. Als je naar arm architectuur gaat kun je alleen benchmarks draaien..... :P
Ben zeer benieuwd naar de Force Touch, legio mogelijkheden volgens mij.
Zelfs games kunnen daar veel mee doen. Mensen met een beperking die maar 1 vinger kunnen gebruiken bijvoorbeeld. Ik hoop echt sterk dat de Force touch zeer drukgevoelig is en veel mogelijkhden biedt en verder en verder uitgewerkt kan worden in de toekomst.
Ik hoop dat hij in Nederland snel (en voldoende) leverbaar is. Zit te wachten om over te stappen van de One (M7). 4g+ boeit me eigenlijk niet, Force Touch ben ik wel benieuwd naar. Een kleine aanpassning in de behuizing waardoor die gruwelijke lijnen op de achterkant weg zijn zou ik graag zien maar daar hoor je weinig geruchten meer over. En please, de volgende iPads nou eens met GPS in de WiFi uitvoeringen graag.
Naar mijn bescheiden mening is het zinloos om Apple en Android 1 op 1 te vergelijken. Google heeft Android ontwikkeld en zet het in de markt als open source. Volgens mij zijn ze hierin flink doorgeschoten, omdat fabrikanten van Android devices maar wat aanrotzooien met logge schillen, bloatware, nutteloze features, gebruikers als proefkonijn gebruiken van slecht ontwikkelde "nieuwigheden" en schandalig updatebeleid. Je zal de kost moeten geven, de mensen die met Android-toestellen rondlopen (en dat zelfs niet een weten, want " ik heb een Galaxy....") die niet eens meer beveiligingsupdates meer krijgen.

Apple heeft OSX en IOS ontwikkeld bij apparaten die zij ook hebben ontwikkeld. De software komt niet in handen van andere fabrikanten. Apple kan hierdoor de software perfect optimaliseren. Ja, en dan kan het gebeuren dat een toestel die zogenaamd geen high-end specs heeft toch rondjes draait om een Android apparaat met een logge gebruikersschil en slechte inplementatie van de software.
Niet voor niets is Google destijds begonnen met de Nexus die stock Android draait. Dat geeft een heel nadere ervaring en zelfs zo dat een Nexus voor een Samsung-gebruiker een leercurve heeft (!).
Over de interface kan je urenlang discussiëren. Nutteloos in mijn ogen, omdat je dan grotendeels over smaakt gaat beginnen en het type gebruik. Dat kan voor elk individu weer anders liggen.

Zelf heb ik sinds kort een Lumia 520. Volgens velen hier zal dit Low End specs hebben. Toch is hij snel genoeg voor wat ik doe, hapert het nergens en is Windows 8.1 erg gebruiksvriendelijk. Ik ben geen app-freak, dus het gebrek aan (vaak slecht uitgewerkte en zinloze) apps zal me aan mijn derriëre oxideren. En nog mooier: hij krijgt nog gewoon Windows 10.

Moraal van het verhaal: respecteer elkaars voorkeuren en meet deze vooral aan het soort gebruik. Een doorsnee consument is geen tweaker. En de ene tweaker is de andere niet.
Met de Apple TV zijn ze te laat. Elk apparaat dat Kodi met 4K mogelijkheden afspeelt voldoet al en daaraan verdient Apple natuurlijk helemaal niets extra's. Ik verwacht daarom dat Cupertino geen Kodi-node gaat aanbieden en daarmee haar eigen initiatief uit de markt prijst.
Met een prijs van 80 euro kan je jezelf nooit uit de markt prijzen.

Er zijn zat mensen die nog nooit hebben gehoord van Kodi of XBMC.

Die mensen willen gewoon Airplay gebruiken om foto's en filmpjes te bekijken op hun tv.
we hebben toch al 6 plus waarom 6s gaan ze m nog groter maken zoals de 5 of ze verplaatsen de antenne net zoals bij de 4? en krijgen we van de 6s ook nog een plus?
Het "plus" merk is voor de grotere maat iphones, de S achter het serie nummer betekend een verbeterde versie.

Verwacht daarom ook maar de Iphone 6s en s6 Plus.

[Reactie gewijzigd door Rexus op 8 augustus 2015 14:05]

Ik hoop wel dat ze het hele bendgate probleem met de iphone6+ eruit halen of iets anders voor bedenken. Vind het zo lullig als je zoveel geld uitgeeft en dat je je een keer kapot schrikt dat die een stuk gebogen is. Leg dat maar eens uit bij de verzekering als je die hebt ;)
Niet alleen bij de iPhone, ook bij de iPad Air 2.

Na de vakantie van mijn ouders in Turkije (dus nog eens extra warmte) kon ik hem handmatig gaan terugbuigen, maar je ziet toch wel onderaan wat schade op de plek waar het scherm niet meer perfect aansluit op de behuizing.

En ik heb niet ouders die onzorgvuldig met spullen omgaan.
Dat probleem heb ik meteen opgelost toen ik de telefoon kocht
Welke case is dat en hoe bevalt het?
Er was helemaal geen probleem met het buigen van de iPhone6 (of 6+) volgens mij, gewoon een opgeklopte mediahype.
De mijne was licht verbogen, ik heb een nieuwe gekregen in de Apple store met dien verstande dat dit de enige keer was.
dat was geen mediahype, er waren verschillende youtuber filmpjes erover dat het zo was en ik had 1 iemand in mijn klas die de iphone gekocht had en die was gebogen in zijn broekzak.

source:

https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM

https://www.youtube.com/watch?v=Y0-3fIs2jQs

nog vele meer dingen, het is zo te googlen ;)

[Reactie gewijzigd door silverchaoz op 8 augustus 2015 12:43]

Ja natuurlijk buigt hij, maar andere phablets van andere fabrikanten buigen meer dan de iPhone 6+, dus is het geen probleem.

Als je je vulpen in je broekzak stopt, dan krijg je overal inktvlekken. Hoe kan dat??? Groot probleem!!!
Apple zal weer aandacht moeten trekken met nieuwigheidjes. Een nieuw iOS gaat dat niet alleen oplossen, daar is meer voor nodig.

De aandelenkoers staat op het niveau van februari, met bijkomend feit dat het in de laatste 3 weken $15 naar beneden is gekukeld. Zo'n grote val is in de geschiedenis alleen eind 2012-begin 2013 gebeurd. Toen was de koersval nog iets groter, zo rond de $30.

Ik snap dus heel goed dat Apple een evenement op touw zet om nu weer nieuwe dingetjes in de markt te zetten.
Dit zijn gewoon reguliere evenementen en product aankondigingen zoals ze elk jaar houden. Heeft niks met aandelen te maken. De koers is momenteel wat lager maar dat betekent niet dat het slecht gaat, in tegendeel zelfs. Probleem zijn onrealistische verwachtingen van analysten welke zelf groei cijfers gaan verzinnen welke door geen bedrijf kan worden waargemaakt. Men realiseert schijnbaar nooit dat er altijd ergen een plafond zal zijn. Koers was natuurlijk sky high.
Een ding wat je nooit moet doen is aan de hand van de aandelenkoers conclusies gaan trekken.

Of de aandelenkoers nou stijgt of zakt, dat zegt helemaal niks over een bedrijf als Apple.

Ik denk dat jij niet echt beseft wat aandelen en aandelenkoersen nou echt zijn als je met zulke aannames komt.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee