Call of Duty: Black Ops 3 speelt zich af in de toekomst

De Amerikaanse uitgever Activision heeft schietspel Call of Duty: Black Ops 3 aangekondigd. Hoewel de uitgever pas op 26 april met meer informatie komt, is wel al duidelijk geworden dat er opnieuw gekozen wordt voor een futuristische setting.

Uit de teaser viel al op te maken dat het om een nieuwe titel in de Call of Duty: Blacks Ops-reeks zou gaan. Nader onderzoek van CharlieIntel.com leert dat de game zich in de toekomst zal afspelen. Dat concludeert de website op basis van een tekst die te vinden is in de broncode van de officiële website. Ook blijkt uit die tekst dat de game opnieuw voorzien zal zijn van drie hoofspelmodi. Net als in de vorige Black Ops-games zullen gamers kunnen kiezen uit Campaign, Multiplayer en Zombies.

Hoewel er pas op 26 april meer informatie over Call of Duty: Blacks Ops 3 verwacht wordt, is dus al duidelijk dat de Call of Duty-serie dit jaar nog niet terugkeert naar een Tweede Wereldoorlog-thema. Na het verschijnen van een tweet van een medewerker van Xbox ging het gerucht dat ontwikkelstudio Treyarch aan Call of Duty: World at War 2 werkt. Die theorie lijkt vooralsnog dus niet op te gaan.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Door Jurian Ubachs

Redacteur

10-04-2015 • 11:25

136 Linkedin

Reacties (136)

Wijzig sortering
Astjeblieft niet. Niet nog een spel wat in de toekomst afspeeld. De groter meederheid heeft al meedere keren gezegd na AW dat ze geen exo zooi meer willen en geen moderne toekomst zooi. Maar 1 of andere reden voeren ze bij de game studios altijd PRECIES het tegenovergestelde uit dan wat menen willen. Vooral bij cod. Ik vind het btw nu ook een uitgemelkte serie geworden wat geen waarde meer had sinds cod ghosts uitkwam. AW heeft ervoor gezorgt dat ik ging stopped met cod. Oja er zal waarschijjnlijk ook weer overpricde DLCs uitkomen en 10000 camos en shit voor je character waar je niets aan hebt en het spel ruinieerd. Nu kun je zeggen dat het niet zo is maar de feiten liggen er keihard. Ik speel overigs csgo en geeen battlefield wat mensen gaan denken :)
Heb je ook een source van jou feiten?

Ik zie jou reactie meer als een persoonlijke mening. Echter roep je "de meerderheid wilt geen toekomst zooi" en "ze brengen het tegenovergestelde uit van wat mensen willen". Hoe kom je hier precies bij ?

Ik zie namelijk regelmatig overvolle servers op CoD:AW, en vermaak ik mezelf kostelijk met de exo-suits. Het hele double jump gevoel heeft mij persoonlijk juist weer naar de game getrokken en het bevalt enorm goed.

Overigens haal je ook weer het oude gezeur naar voren omtrent DLC. In COD:AW geven ze juist continue "supply drops". Hierin zit loot voor de speler die o.a. je uiterlijk volledig kunnen aanpassen, hier hoef je ook niet voor te betalen. Sterker nog, er zijn nu ook advanced supply drops, waar betere kwaliteit loot in zit die je elke 20 levels krijgt. Daarnaast is er de optie om deze ook te kopen.

Dat jij bent gaan stoppen met het spel door AW, betekend niet dat iedereen ermee gestopt is. Nogmaals vindt ik het persoonlijk een hele verfrissende game in de call of duty wereld.
source: facebook pagina van activision, call of duty

sourc2: facebook pagina van mensen zoals ALIA, Vikkstar (bekende cod youtubers)

en AW is een falend spel en het is dood.

Ik speel op PC en ik kan een perfecte voorbeeld geven:

op dit moment spelen er 2500 mensen AW op de PC

dit was in november-december 20000. dus we hebben nog 1/11 deel over zon beetje.

cod bo2 en mw3 en soms ZELFS mw2, een 6 jaar oud spel word meer gespeeld als AW omdat de meeste mensen AW bagger vinden en het is ook zo. patchen doen ze niet, hun prioriteit is DLC uitbrengen totdat het spel er kapot aan gaat. amen
Ea moet gewoon zien hey cod begint te falen, laten we een battlefield 5 maken met zombies erbij ( plus een aantal kleine Maps ) dan is dat de ultieme combinatie maar ea is nog erger met winst dus die kans is klein
Bron: simcity 2013 groots gepresenteerd op papier maar in werkelijk heid was het kut ( nou ja de map sizes ) en nee dat kon niet groter vanwege de oude pc's komop wie gamed er nou op een f$cking Pentium pc
Anoniem: 479048
@Sieb229 april 2015 20:14
AW is shit lagg lagg lagg lagg door falend p2p systeem
.
Nogmaals vindt ik het persoonlijk een hele verfrissende game in de call of duty wereld.
Heb dezelfde ervaring.

Alle COD's voor PC in bezit, waar ik voorheen een wat trage en voorzichtige speler was speel ik in AW veel agressiever en sneller en haal hogere scores
ho ho, wel degelijk gaat er een flink geluid op dat COD niet meer is wat het was. hij zegt ook niet dat iedereen ermee gestopt is, alleen dat de grote meerderheid aan het morren is. wat ook niet betekend dat ze het spel niet meer kopen.
waarom zou activision ook iets anders doen? het spel verkoopt toch goed? dus dit is wat de mensen willen?
stop massaal met het spel kopen en activision gaat iets anders maken. zo simpel ligt het werkelijk. het is toch een bedrijf? die willen/moeten toch winst maken?
aan ons om ze te vertellen dat dat niet meer hoeft met COD. via verkoop aantallen, anders zou ik als ik activision was ook gewoon lekker blijven melk, eh games maken.
Neemt niet weg dat ik ook graag wel weer een eerste of tweede wereld oorlog shooter zou willen spelen met de nieuwste engine
Ik ben een enorm fan van de COD series, maar geef je volledig gelijk betreft de future warfare. Dit is de eerste COD waar ik geen extra's voor heb aangeschaft. Het enige wat ik leuk vond was de singleplayer. In de multiplayer zag ik geen plezier. Als je perfecte internet connectie had stond je zonder probleem eerste, aangezien het bunny hoppen, wat ik graag doe, een beetje extreem was geworden ;). Verder hoop ik dat er ergens een CEO is die weer terug gaat naar de geschiedenis.
Ik haak ook hiermee af
Zit echt te wachten om weer eens gewoon zonder radar en geleidebommen te spelen
Dus...back to WWII
Wordt het niet eens tijd voor een goede WWI shooter?
Ik ken er (voor de console) in ieder geval geen enkele.
Denk niet dat je dat uit de hoek van COD moet verwachten. Dat was echt een 'trenches war', en daarom denk ik dat het veel lastiger is om daar een goede game uit te halen.

Zou wel mooi zijn indien dat wel gebeurt, maar laat ze eerst maar eens teruggaan naar WWII.
Binnenkort komt er wel een WWI shooter, Verdun genaamd :)
Moet je wel op de pc gamen
Klopt, zou op 28 april officieel launchen. Dat wordt inderdaad een zeer mooie WWI shooter Jordy! +2
Heb je wel een punt.
Desalniettemin kunnen de slagen in Servië, Togoland, Kameroen, Balkan, Samoa, et cetera meegenomen worden, de eerste luchtgevechten, de zeeslagen (bij Jutland bijvoorbeeld), misschien opdrachten met vroege mitrailleurs waarin je loopgraven moet verdedigen.
Lijkt mij op zich voldoende om tot een puike game te komen.

Een eventuele terugkeer naar WWII juich ik overigens ook toe.
Altijd leuk, iets van golfoorlog is ook goed of vietnam. Vietnam zijn ook maar weinig goede games van.
Dat zal, vermoed ik, met name een politieke reden hebben.
Gezien het verloop van de Vietnam-oorlog kan ik me indenken dat er mensen zijn die liever geen Vietnamese burgers neermaaien en Agent Orange en napalm over de jungles uitstorten.
Tenzij je als ontwikkelaar jezelf veel vrijheid permitteert en de geschiedschrijving flink aanpast, maar dan heeft het thema 'Vietnam' niet veel zin en krijg je een iets modernere versie van de Pacific campagne van CoD:WaW ofzo.
Battlefield Vietnam is toch zeker geen burgers neermaaien. Gewoon Amerika tegen de vietkong voor zover ik me herinner.
Ik kan me indenken dat ze dat niet in de game hebben geïmplementeerd. ;)
Maar ik moet toegeven dat ik niet bekend ben met BF Vietnam.
Operation Flashpoint Cold War Crisis was een toffe setting.
Stond er niet een paar dagen terug een release op tweakers van een WW1 game?

Jawel...
nieuws: Nederlandse fps Verdun verschijnt op 28 april
Heel tof, maar niet voor console. ;)
Ik zou het denk ik wel leuk vinden. En ook zou ik wel tijd hebben voor een leuke game waarin je als romein of barbaar FPS een slagveld speelt. Lijkt me prachtig. Ook voldoende ruimte voor een moo verhaal met oude religies en het romeinse pantheon.

Altijd weer die eeuwige amerikaanse legerhelden blurgh.
Een First Person Sword Fighter, hmm.
Op zich vind ik de setting wel tof, maar ik weet niet of binnen een dergelijk thema een boeiende FPS gemaakt kan worden vanwege het ontbreken van echte ranged weapons.
Vrijwel alles zal close combat zijn en ik betwijfel, althans voor mezelf, of alleen pijl en boog of kruisboog en een incidentele ballista of katapult genoeg variatie bieden.
Tenzij je ook nog de Romeinse mythologie verwerkt in een soort hitter mage systeem. Maar én pakweg 2000 jaar terug in de tijd én een magisch systeem?
Dat kan je niet geloofwaardig verkopen als een CoD titel, mijns inziens.

CoD zou wel een werkbare setting hebben in de Amerikaanse Burgeroorlog. Een redelijke variëteit in wapentuig, omgevingen en scenario's. Veel historisch materiaal waarmee Treyarch hun grafici kunnen vermaken. Maar bovenal: bij mijn weten is er tot op heden geen enkele (degelijke) FPS gemaakt over deze definiërende gebeurtenis in de moderne tijd.

... of wordt dit té offtopic...? ;)
COD: World at War vond ik fantastisch! Ik zit ook niet te wachten op weeral een futuristische COD. De laatste cod vond ik zwaar tegenvallen.
Hellas geld hetzelfde boor battlefield hardline het lijkt echt alsof wij de gamers in de steek gelaten worden ( opgevoed van wat we willen nog meer voorbeelden: rct4mobile, simcity 2013, Dayz opmerking: ga eerst die f€cking zooi afmaken voor dat je begint aan een ps4 versie, ik denk dat ik beter een lijste kan maken van games die wel luisteren op dit moment is dat lijste niet zo lang: cities skylines, nog wel meer spellen voornamelijk indie games.
#boycot de grote game studio's ( op Rockstar games na ) tot dat ze gaan luisteren wat de gamers willen.
Yes, ik wacht op een remake van MOHAA, maar dan vanuit de optiek van een canadees, of iemand die in Noord afrika strijdt, Of de duitsers bij Nijmegen/Arnhem, wutever.

Of volledige remake. Wat nog mooier zou zijn is dat je dezelfde game, dezelfde levels kunt spelen vanuit beide persepctieven. Moet inmiddels toch kunnen?
Gaat toch niet menen dat je t wel voor ghost heb gedaan. Kwam niet verder dan 20 uur in 1,5 jaar tijd spelen.
Ow, ik vond Ghost net weer meer op modern warfare 2 lijken, waar ik echt veel uur in had zitten. Het leukste vond ik de beweegelijkheid als ik maar af en toe iets kan rushen bij wijze van spreken. Persoonlijk geef ik wel toe dat ik cod 1 en cod 2 het aller leukste ooit vond.
echt cod 1 en 2? want daar is de ai nog niet zo goed
Ja CoD 1,2,3 waren de beste. Speel nog regelmatig CoD 2 online, zijn nog verrassend veel players in de servers te vinden.
Ik doel op de multiplayer gameplay die puur uit chat en het alleen lopen bestond en toch echt een leuke game bracht. (ben blij dat er nu gerend kan worden dat wel. ;) )
De ai ben ik met je eens, maar de overall game was meer realistisch dan deze Unreal Tournament actie.

Ik laat even buiten kijf dat ik de single player van AW echt vet vond.
De multiplayer daarentegen waar ik normaal het gehele jaar mee zoet ben trok me helaas helemaal niet.
Deze comment zie je toch elk jaar weer voorbij komen..

CoD was al uitgemelkte rotzooi na Modern Warfare 2.
*Modern Warfare.

Na MW1 begon de yearly release cycle.
Dat weet ik, en ik zeg ook niet dat MW2 goed was, maar MW2 was toch echt wel in de algemene opinie de 'laatste goeie CoD'

Ik ben zelf van mening dat CoD4 de beste was, maar ik heb toch wel 350 uur genoten van stomzinnige "private lobbies" in MW2
Klopt idd, maar WaW was ook zo'n Treyarch pisproduct van formaat, je kon de bui toen al zien hangen :)

Destijds was het excuus dat Infinity Ward 'de echte goede sequels maakte'. Die roze bril... Ik had 'm toen allang niet meer op.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 10 april 2015 14:01]

BS BO1 was een dikke game die ik echt helemaal scheel heb gespeelt. Steekte meer tijd in cod dan in school. Zat wel aan een parttime baan aan gamen per week.
Neemt niet weg dat die game ongelofelijk veel slechter was dan COD4. Feitelijk gezien dan.

Dat jij van BO hebt genoten betekent niet dat het een goeie game was, met meningen kom je niet zo ver op een tech site :P
Iedereen die ik ken vond BO gruwelijk en de beste cod
Ghosts? Sinds MW2 (CoD 6) al niet meer. En die ging al klote, omdat ze dedicated server support maar geschrapt hadden voor de PC, wat mij prompt heeft doen besluiten om MW (CoD 4) te kopen toen CoD6 al uit was (wilde ook eens aan de CoD)

En dat was nog wel het oude Infinity Ward, daarna is het alleen maar bergafwaards gegaan natuurlijk want Infinity Ward is uit elkaar gevallen (hopelijk wordt Respawn Entertainment nog wat) en Treyarch deed altijd al voor spek en bonen mee met hun Black Ops-reeks 8)7

[Reactie gewijzigd door _eXistenZ_ op 10 april 2015 11:43]

Respawn Entertainment heeft Titanfall gemaakt, moet je kijken wat dat is geworden! :).
Titanfall is zo dood als wat joh. Leuk voor 10 uirtjes MP maar daarna ken je het wel. Amper wapens en titans + nu de DLC's die allemaal gratis zijn.
Och
Die heb ik ook nog....lol
Helemaal vergeten, amper gespeeld.....ziet er wel mooi uit en zo, kon me alleen niet er toe verzetten om het te spelen
Treyarch deed altijd mee voor de zombies ;)
Los van dit dit meer een meningsstuk is dan feiten, door het spel zich in de toekomst te laten afspelen en dan bijv. exo suits toe te voegen is een van de grootste gameplay changers geweest voor CoD in de afgelopen 5+ jaar, en een positieve. De gameplay wordt veel dynamischer dankzij de toevoeging van verticale gameplay. Ook in Titanfall werkte dit enorm goed uit dankzij double jump en wall runnen.

Snellere gameplay, verticale gameplay, het voelt wat meer als oudere shooters op deze manier, iets wat ik verwelkom.

Wel grappig dat je CoD uitgemolken noemt (niet geheel onterecht) maar je dan afhaakt op het moment dat er met AW voor het eerst een echte gameplay changers hebben. Ik begrijp dat dit natuurlijk niet bij iedereen even goed valt, maar ik vind het persoonlijk een goed iets, het is tenminste niet gewoon een uitbreidings pakket meer met wat nieuwe perks en wat andere wapens.
de verticale dimensie toevoegen hoeft niet door middel van het toevoegen van allerhande onzin toch ? Goede maps, waarbij vrijwel alles opklimbaar is, en een goede klauter van je character doet wonderen. Vervolgens de maps nog eens veel extra floorspace geven door een gebouw niet alleen maar als doos te modelleren, maar achter ieder raampje daadwerkelijk een betreedbare kamer.
-
Giet daar nog een WW2 sausje met basale wapens (veel bolt action) (weinig sprayrommel) en je hebt een topgame te pakken.
Cod AW was/ is vermakelijk op de PC, echter is het matig geport en vele hebben er issues mee. Ghosts draaide bij geen van mijn bekende mensen goed op de PC. Black Ops 2 daarentegen was perfect op de PC..! Dedicated servers, goede lag comp, goede port.
En dat inzicht krijg je nu pas? Beter laat dan nooit, dat wel.
Toen Advanced Warfare nog niet eens uit was, had Treyarch black ops 3 al zo goed als klaar, om dan in één jaar tóch nog naar het verleden te gaan, was waarschijnlijk niet zo slim geweest..

Bovendien, wou de call of duty community "weer eens een keer wat anders".. ze hebben met Advanced Warfare écht eens wat anders gemaakt, met nog steeds call of duty's snelle 'holly wood' stijl van games, de community krijgt eens wat anders, is het nóg niet goed.
Aan de comments te zien gaat het weer net zoals vorig jaar en de jaren daarvoor

''Nieuwe Call of Duty? Nee bedankt! Ik koop deze uitgemolken zooi niet meer. Vond de vorige enorm tegenvallen"

Vervolgens komt de game uit en zie je de mensen die constant aan het klagen waren, de game alsnog hebben gekocht. En zodra er weer een nieuwe Call of Duty wordt aangekondigd, herhaalt dit verhaaltje zichzelf weer.

*zucht*
Precies, ik ben er te lui voor maar ik wed dat als je de aankondigingen opzoekt hier op Tweakers, je jaren terug kunt gaan met exact dezelfde discussies.

CoD heeft een zeer goede speelbare kern van snelle gameplay, een goed wapensysteem, leuke game modi en doorgaans goede servers. Het lijkt erop dat de fluff eromheen niet zo heel veel uitmaakt, want die goede "kern" blijft mensen boeien.
Ja inderdaad. Ik behoor tot die groep.
Waarom?
Nou tot ghost heb ik mij zeer goed vermaakt. Ghost was echt een drama en die laatste is niet veel beter. Afgelopen tijd speel ik weer veel oude versies. Mappen waren veel beter en vaak ook groter. De game play van mw 2 en Black ops is veel sneller. Zonder dat je 360 graden moet scannen.

Ik hoopte telkens op de beleving van de oudere games. Maar helaas. Persoonlijk zie ik ook meer een nieuwe game in de mw setting. Met een abbonement waarbij je voor 2 euro per maand nieuwe maps krijg. Persoonlijk vind het spel grafisch er afgelopen jaren niet echt op vooruit gegaan.

Dit bericht vind ik jammer. Black ops 2 was nog wel leuk te spelen. Omdat het nog enigsinds realistisch was.
Bah :( Geen 2WO !
Nu ligt al mijn hoop bij EA. Ik hoop dat DICE wel inziet dat mensen weer behoefte hebben aan een 2WO game. Daarnaast zou het met de Frostbite engine toch veel leuker zijn. Gewoon de maps van battlefield 1942. Lijkt mij zo geweldig. Battlefield 1943 vond ik meer een teaser met de velle kleuren. Ik mis Wake Island, met boten, vliegtuigen, tanks ... ik zie het helemaal voor mij!
Wat ontwikkelaars niet realiseren dat mensen behoefte hebben aan variatie. Alleen maar 2WO games. Dan worden mensen 2WO te snel beu. Alleen moderne of futuristische zooi, haken mensen ook af. Waarom geen balans? Ik kan het niet begrijpen.

Bij COD:BO3 hoop ik dat ze iig alles erin doen. Gewoon ‘scenes’ dat ze terug naar de 2WO gaan of zelfs vietnam.
Precies.

Ik weet nog dat je in 1942 nog een beetje vrij kon rondvliegen en dat bommen droppen een kunst was! Niets niet 100 locks binnen een minuut, maar lekker cruisen! Ik was continue bezig met mensen vervoeren per blackhawk al moest ik wel oppassen voor ANTI Afweergeschut :-).

Ontopic:

Weet je wat het is. Call of Duty is niet een game, maar een merknaam. Deze merknaam levert geld op en dat gebeurt kennelijk ook als deze game zich afspeelt in de toekomst. Investeerders en aandeelhouders zullen daarom misschien wel 'eisen' dat ze doorgaan met de huidige setting en DLC.

Ik ben trouwens van de 'oude' COD2/COD4 stempel. Ja, die had ook iritante eindeloze killstreaks en noobtubers, maar de vrijheid van het modden van de game loste dit vrij snel op. Lekker je eigen server huren en wedstrijden spelen, het was lekker toen.
een blackhawk in 1942? helikopters stonden in WOII nog in de kinderschoenen voor zover ik weet :P
Ik haal BF2 en 1942 door elkaar. Excusé! :)
De BO serie heb ik altijd geweldig gevonden en kwam voor mijn gevoel goed in de buurt van COD 4 MW. Advanced Warfare vind ik ook een geweldig spel en geeft mij het oude gevoel terug van Quake.

Ik pre order elk jaar COD en elke keer speelt het toch echt fijn. Soms hebben ze weinig veranderingen, maar toch blijft het een fijne ervaring en een geweldige spel serie. Dus ik ben echt benieuwd naar BO 3 en verwacht dat deze ook weer geweldig zal zijn.
Speel je dan vooral zombies of, waar focus jij je op?
Alleen Multi Player TDM, FFA en soms andere modussen. Speel geen zombies en geen single player. Heb ik ook niet geinstalleerd.
Verhaal was het enige goede aan blackops. BO1 was nog wel een vermakelijk spel, maar 2 was ronduit een lelijke aanfluiting....

zal mij benieuwen wat ze er deze keer van bakken.
Ondanks dat ik ondertussen helemaal klaar ben met CoD (AW heb ik ook niet gespeeld/gekocht) ben ik het wel met je eens. Het verhaal van Black Ops 1 vond ik echt onwijs sterk en leuk spelen. Of het dan realistisch is interesseert me dan niet meer zoveel. Het verhaal van World at War vond ik al heel erg goed/leuk, en zeker bij het plot van Black Ops 1 zat ik echt met m'n mond open van verbazing.

En dat terwijl ik bijna nooit shooters speel voor de single player/campagin.

Wat betreft Black Ops 3. Wederom in de toekomst. Ook deze schuif ik direct aan de kant. Hoe goed de gameplay ook zou kunnen worden, toekomstig trekt mij persoonlijk niet. Ik zit zelf meer te wachten op WW2 of "Modern Warfare" maar dan in de stijl van deel 1. Dus niet 800 verschillende killstreaks, en al helemaal geen deathstriks etc. Modern Warfare 1 vond ik juist zo sterk omdat je gewoonweg skill en ervaring nodig had om er echt goed in te zijn.

Tegenwoordig is dat helemaal weg. Elke kleuter kan met elke willekeurige gun bovenaan staan. Opzich slim bedacht, want zo verkoop je meer, maar voor de wat meer competitief ingestelde gamers is het alleen maar een nadeel.

Modern Warfare 1, en dan het liefste met ProMod. Zodra het daar weer op begint te lijken stap ik weer in.
Cod heeft z'n diepte punt bereikt, wat begon als een goeie wo 2 shooter is geeindigd in commerciele zooi. Ze willen natuurlijk geen wo 2 setting omdat ze dan beperkt zijn in killstreaks, en dat zien de pubertjes het aller liefst natuurlijk. Historische kennis hebben ze niet en willen dat de gameplay zo snel is als maar kan... Jammer, mijn vertrouwen hebben ze verloren, er zal hierna wel eerst mw4 en dan aw2 komen, daarna met geluk een wo2 shooter. Ben ook bang dat de nieuwe battlefield ook gewoon moderne oorlog is, eigenlijk het zelfde als bf3 en 4, wat zouden ze de gamer blij maken met battlefield 1944.
Helemaal mee eens, maar ook al zouden ze een bf1944 maken, het wordt toch nooit zoals het was. Met alle DLC's, 10 medailles die je binnen een minuut verdient, veel snellere speelstijl, etc. etc. Battlefield is al lang geen Battlefield meer.
wat een gezeur alweer. :D
ik sprong een gat in de lucht toen ik net de aankondiging voor BO3 las!
ben sinds het uitkwam elke dag wel een uurtje BO2 aan't spelen, ondanks een kleine zijsprong naar AW maar die had ik al na een maandje weer verkocht wegens de exo crap waar mn hand maar niet aan kon wennen.


terug naar WaW is gewoon dom: met zo'n remake bedien je uiteindelijk slechts een klein gedeelte vd fanbase, ondanks dat er op het net vaak en hard om geschreeuwd wordt door mn pubers die te jong zijn om zich de hausse aan WW2 shooters te herinneren die we vóór MW hadden.
daarnaast blijkt uit de verkoop en playload cijfers dat BO2 de best verkopende titel allertijden was...niet onbelangrijk voor een uitgever.

BO2 was ook de meest evenwichtige en uitgekristalliseerde CoD uit de reeks, mss niet de mooiste maar het gros vd spelers gaat voor gameplay over looks dus dat is enkel op fora en websites als deze een issue. nogmaals, in de player base vind je die afkeer van "slechte" graphics niet terug.

het enige wat ik hoop is dat ze de tijd sprongen weer terug gebracht hebben: hét unieke punt vd BO reeks.
de mogelijkheden om wapens en maps uit andere tijdperken te gebruiken kan voor een heel divers arsenaal aan wapens zorgen, itt tot een AW of een WW2 shooter.

ben errug benieuwd dus.... 8-)
Heb je de boxart nog niet gezien?
Kijk en huiver, een futuristische soldaat met waarschijnlijk een exosuit oid. Dus BO met AW tintje...
Verbaast mij ook niets. Ze willen waarschijnlijk wel de mogelijkheid hebben om de EXO suits in het spel te stoppen. Maar ik had graag een WaW2 gezien. Maar acht ik koop het spel toch wel. Je mag mij een boer noemen die de koe blijft melken maar cod heeft iets magisch dat na mijn menig altijd vermakelijk is. Ik speel nu nog steeds regelmatig AW blijft gewoon leuk.

[Reactie gewijzigd door MissMe NL op 10 april 2015 11:36]

Jammer dat ze dit blijven doen. Voor mij is het al een tijdje geleden dat ik COD nog echt wat vond. Ben benieuwd of ze ooit nog zullen afwijken van deze reeks.
Verbaast me toch steeds dat ze gewoon doorgaan met het uitmelken van die franchise. Ik zou best wel weer een nieuwe COD willen spelen maar ik heb advanced warfare ook al overgeslagen vanwege het futuristische. En ook de andere heb ik de laatste jaren vrolijk overgeslagen. Het is allemaal hetzelfde.

Doe toch eens iets vernieuwends maar dan met dezelfde gameplay mechanics. dit gaat hem voor mij in ieder geval weer niet worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 6

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee