ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

prima alleen de levering ietwat anders dan verwacht verder alles goed betaling verliep ook vlot zoals je verwachten mag van Alternate.

voldoende het is aangekomen alleen het kwam eerder dan gevraagd en had ook nog 1,50 voor betaald (avondlevering) was toevallig thuis anders waarschijnlijk weer meegenomen (moest aftekenen)

wel wat vragen gehad en leuk en goed contact gehad, dat was fijn! mijn vorige pc door hun laten bouwen was echt een topper ook...

In het verleden goede ervaring met Alternate.
Meestal net wat duurder maar staat goede service tegenover (dacht ik, zie klantenservice).
De A.I. help bot tot nu toe niet veel aan gehad dus valt nog wat te verbeteren.
Zocht al een tijdje een tijdje een rtx 5080 voor een "normale" prijs en toen stond er ineens een 5080 windforce oc sff bij de tweedekans en met de koningsdag korting voor een leuk bedrag.
Gelijk besteld maar tijden bestellen leek de korting code automatisch mee te gaan maar op het einde bleek toch van niet dus maar weer opnieuw door het proces maar net voor 22:00 op kopen kunnen klikken.

Helaas maakt Alternate gebruik van DHL.
Niet echt de meest prettige verzender in mijn regio maar door de code die de bezorgen moet vragen gaat het tot nu toe meestal goed op deze manier.
Had dus voor 22:00 besteld maar bevestiging kwam exact om 22:00.
Waarschijnlijk daarom een dagje langer moeten wachten voordat het verzonden werd maar er kwam een 5080 aan dus geen probleem ...... dacht ik.

De dag dat de kaart kwam doe ik de doos open zit er een Gigabyte 5080 gaming OC in ipv een windforce oc sff.
Gelijk ingebouwd en leek het prima te doen.
Toch maar contact opgenomen met Alternate service want serie nummer op de bon komt niet overeen met de kaart.
Kreeg al snel reactie terug, bleek de kaart eigenlijk voor reparatie klaar te staan richting Gigabyte en of ik deze gelijk weer terug kon sturen.
Als keuze kon ik mijn geld terug krijgen of een andere non oc en duurdere 5080 kopen met "kortting" maar die korting was de koningsdag korting dus niets geen coulance of extra korting.
Enige wat je terug krijgt is er jammer maar helaas kan niets voor je doen.
Niet eens een klein beetje "echte" korting oid.
Alternate maakt hier een grote fout en als klant sta je met niets !!
Voor een bedrijf wat ik best hoog had behoorlijk koude douche.

Erg tevreden. Product geleverd conform specificaties binnen de aangegeven tijd. Duidelijke communicatie over aflevering. Eigenlijk gewoon precies zoals je zou willen dat bestellingen altijd zouden lopen!

Eigenlijk was de verzending gewoon precies conform afspraak en dat is eigenlijk wel zo fijn.

Ik had een set geheugenmodules gekocht. Natuurlijk erg duur, maar daar kunnen zij niets aan doen.

Het was geleverd op de dag dat ze beloofd hadden.

Ik had tuinhandschoenen gekocht van een goed merk, maar deze gingen vrij snel kapot. Na contact met de klantenservice heb ik vervangende gekregen zonder veel gedoe. Heel fijn!

Zeer snel verzonden en goed verpakt qua doos en verpakkingsmateriaal. Goede service

Snelle assemblage, denken mee met mogelijkheden. Helaas is mijn vraag om de CPU waterkoeling aan de voorzijde te plaatsen en de GPU kabel klaar te leggen niet uitgevoerd. Ik heb dit handmatig zelf moeten corrigeren.

De verzending is snel en zorgvuldig geregeld. Er zijn geen beschadigingen aangetroffen.

Goede communicatie bij het aanpassen van een hardware item in mijn order. Te veel betaalde geld werd snel teruggestort. Slechte uitvoering van mijn specifieke vraag aangaande de plaatsing van de CPU en het klaarmaken van de GPU kabel.

Goede prijs en snelle levering. Verpakking uitstekend gedaan en de info over levering prima en vooral de alternatieven bij niet thuis.

Uitstekend product. Doet wat de webcam moet doen. Uitstekende productinformatie.

Goede voorlichting en duidelijke website. Sterkte boven andere webwinkels uit.

Ruim aanbod en had de HDD die ik zocht en de accessoires ervoor.

Alternate heeft eerlijke prijzen en levert altijd. Staan ook goed bekend op Trustpilot. Ook flexibel in hoe je betaalt. Mijn hele build komt van onderdelen besteld bij ALternate. Alleen de games en muis die ik al had niet. Ook de TKL-mechanische toetsenbord, Alternate was een van de weinige webwinkels die het in mijn kleur aanbod EN op voorraad had.

Al met al zeker aan te raden dus.

Dingen die verzonden worden, zijn goed verpakt en komen vlot aan. Ook word je goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is door wie, en wordt er direct heen gelinkt, zodat je kunt zien wat de status is.

Bestellen was makkelijk.
In 3x betalen met klarna is natuurlijk super handig.
Onlangs heb ik een complete pc besteld in losse onderdelen.
Zeer snelle levering van de componenten (de dag na bestelling al)
Echter een nadeel wat alternate kan verbeteren is het retour beleid.

Na installeren van de voeding bleek deze een hele hoge pieptoon te bevatten. Toen dit na 5 dagen gebruik nog niet weg was wilde ik deze terug sturen.
Dus pc kon niet gebruikt worden.
Wel een vriendelijke dame aan de telefoon die mij de be quiet aanbeval.

Echter moest ik 1 of wachten tot de retour goedgekeurd was om mijn centen terug te krijgen
Of 2 de be quiet kopen en voorschieten. Zou de retour om welke reden dan afgekeurd worden had ik 2 voedingen van 1000 watt.

Gelukkig heb ik optie 2 gekozen .. dus toch maar de be quiet gekocht zodat ik mijn pc weer snel kon gebruiken.

Echter .. na 5 dagen kreeg ik bericht dat de voeding was aangekomen in hun controle centrum.
Gebleken gebreken wat dat er t9ch wel een vingerafdruk op zat (ja echt).
Na 4 dagen werd de retour goed gekeurd en kreeg ik mijn centen terug.
Dus was ik voor optie 1 gegaan had ik wel een nieuwe pc maar die dan weer 14 dagen ongeveer met insturen van een nieuwe voeding niet kunnen gebruiken.

Dat was even iets minder geweest.

Echter nu wel heel blij met mijn nieuwe pc en een hele stille voeding.

Snelle levering ik had voor 22.00 besteld en de andere dag had ik alles al in huis

Klachten werdt goed opgepakt echter de afhandeling kan beter on mijn ogen

Voor mijn eerste gaming-pc build heb ik gebruikgemaakt van de pc-builder op Alternate.nl. Superhandig om alle benodigde onderdelen overzichtelijk te kiezen.
Ze hebben ruime keuze en vaak scherpe prijzen, waardoor ik een groot deel hier heb besteld.
(Order nr. 258486055 en 258486407)

De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes in orde.

Alternate is voor mij vanaf het eerste moment jaren en jaren geleden al de computer shop! Altijd een uitermate klant geweest.

Was prima verpakt en heel snel bij mij bezorgd! Zoals het beloofd werd.

Had nieuwe harddisks nodig voor m'n NAS, vandaag besteld is morgen binnen. Helemaal tevreden met de geweldige service!

Supersnel , vandaag besteld is morgen geleverd. Deze belofte is naar volle tevredenheid nagekomen.

Bezorging was probleemloos en de disks functioneren naar behoren, meer klantenservice kan ik niet vragen.

In de middag SSD besteld voor een op dat moment de meest gunstige prijs. De volgende dag begin middag geleverd en kon hem meteen instaleren en aan het werk. Heel erg fijn.

De SSD was onwaarschijnlijk snel geleverd. Voordat ik er rekening mee hield kreeg ik en melding en lag hij inderdaad in de brievenbus.

Bij Alternate een setje snel 64 GB DDR5 geheugen gekocht voor de beste prijs van dit moment! Makkelijk besteld en snel geleverd volgens de aangegeven datum - Top!

Op tijd & volgens afspraak geleverd. Ik moest tekenen voor ontvangs, wat voor mij past bij toch kostbaar geheugen. Verder: netjes en goed beschermd verpakt zoals je mag verwachten!

Hoi! Ik heb ddr 4 32gb ram gekocht het gaat om de corsiar ddr 4 32 gb 3200mt het product kwam binnen 1 dag en is niet beschadigd.

Het product kwam veilig verpakt binnen 1 dag binnen! En werkt top en is onbeschadigd.

De klanting service is top en heeft mij goed geholpen over de vraag wanneer mijn paket zou arriveren.

Ik heb een custom pc besteld waarbij ik zelf alle onderdelen kon selecteren via een gebruiksvriendelijke tool die automatisch waarschuwt voor mogelijke compatibiliteitsproblemen.

De pc werd netjes en professioneel gemonteerd geleverd, met goed weggewerkte kabels en een verzorgde afwerking. Ook was de RAM-snelheid al correct ingesteld in de BIOS, wat weer een extra stap scheelde.

Tijdens de wachttijd werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker aan te raden.

Zoals beloofd is de pc op tijd verzonden en goed verpakt aangekomen zonder schade. Ook werden reserveonderdelen netjes meegeleverd.

Ik had gekozen voor levering aan de deur voor een kleine meerprijs en werd vooraf netjes gebeld om te checken of ik thuis zou zijn om een levering bij de buren te voorkomen.

Fijne website en bestelproces, snel bezorgd, goed product. Aanbiedingen die nog extra in beeld verschenen bij het bestellen waren helaas niet interessant/niet voordelig. Inspireerden me wel om iets vergelijkbaars elders te bestellen

Bezorging ging goed maar DHL is berucht als absoluut rampzalige bezorger in mijn wijk, dat er geen andere bezorgoptie was gaf me wel stress van tevoren. Dat de bezorger een code moest krijgen van de ontvanger hielp waarschijnlijk om te zorgen dat ze het niet random over de schutting gooiden.

Vorige keer een contactframe besteld en helaas niet optijd gekregen door storingen bij de bezorgdienst. Alternate hield mij netjes op de hoogte.

Hierdoor nog eentje besteld!

levering gaat zoals altijd, prima en snel! Verder niks op aan te merken

Very good product, large store inventory. Not cheap but quality costs. Fast and well delivered.

Arrived quickly and intact. Nice packaging too. Would order again.

Jarenlang al klant bij Alternate voor mijn artikelen en die voor diverse andere klanten.

Nog nooit heb ik iets meegemaakt met Alternate waar ze mij of mijn klanten niet goed hebben behandeld.

Winkels als Alternate komen wij tekort in Nederland.
Het aantal dat hier word aangeboden al jaren lang is Super.
Altijd Goed geprijsd en laatst ook even de markt aangepakt vandaar mijn bestelling weer bij Jullie!

- MSI GAMING TRIO 5070
- MSI GAMING TRIO 5080
- FRACTAL DESIGN

Ook jullie Medewerkers gesproken over advies en RMA van een van de producten. Omdat ik niet kon wachten voor de klant en toch wist dat het bij jullie altijd wel goedkomt heb ik direct een nieuwe onderdeel besteld en de oude pas 1week later retour gestuurd. Ook dit is zoals altijd weer Super Netjes Afgehandeld.

Alternate Veel Succes en Hopelijk blijven jullie er voorlopig nog staan, want ik ga toch niet naar de MediaMarkt =)

Super Snelle Levering,
Easy Klik en Klaar. Altijd goed ingepakt nooit bezuinigd op verpakking.

Klantenservice die nog beter naar je luistert dan je huisarts.
Supervriendelijk en zijn er ook echt om beide partijen een win - win situatie te geven zodat niemand er onderuit gaat.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl