Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk kocht hier een onderdeel voor mijn gaming toetsenbord, alles verloopte goed, ik werd actueel op de hoogte gehouden van de bestelling status
KlantenserviceKlantenservice was vlot bereikbaar via email en alle andere kanalen
AlgemeenHet zoeken naar mijn product was niet makkelijk, maar toen ik het eenmaal had gevonden ging de rest makkelijk en snel. ‘s Middags besteld, de volgende ochtend in huis. De verzendkosten vielen wel tegen.
VerzendingWas prima. Zie verder de bovenstaande beoordeling Die zegt genoeg.
AlgemeenNiet meer dan een winkel waar je iets kan kopen.
Verwacht niet dat er mee wordt gedacht; je koopt een icy box met een interne DVD-writer maar die blijkt toch een andere aansluiting te hebben dan voor je Icy Box nodig is. Ja, daar moet je dan zelf achter komen bij aankomst.
En wees er bewust van dat bij retourneren (van een deel) van je aankoop, je zelf de verzendkosten mag betalen.
In de omdoos lag de Icybox in zijn eigen verpakking (die heel goed is). Bovenop de IcyBox lag de OEM-dvd writer in een plastic zakje; geen bescherming of iets dergelijks. Dat had wel wat anders gemogen gezien de afstand die het in de omdoos moest overbruggen.
NB. Mijn pakket was door DHL ergens rondom het huis gedeponeerd waardoor we het een paar dagen kwijt waren; dat valt Alternate niet aan te rekenen. Gelukkig was het droog!
Je meld je retour aan en die wordt daarna verwerkt. Je wordt bij aankomst van je retourzending geïnformeerd en ook wanneer de zending goed is bevonden.
Dit is wat je mag verwachten van een webwinkel, denk ik.
AlgemeenAltijd zelf PC gebouwd en onderdelen besteld. Altijd tevreden.
Nu voor mijn vrouw een PC besteld en met 2 dagen ontvangen, kant en klaar, maar werd in Franse taal geleverd én deed het niet. Wellicht Windows niet goed geinstalleerd.
Deze retour gestuurd en gevraagd om deze direct om te ruilen, zodat ik deze nog in het weekend kon installeren. Dit werd toegezegd, maar helaas gisteren (zaterdag) niets meer ontvangen, ondanks toezegging.
Dat vind ik wel een redelijke afknapper. Een afspraak kom je altijd na vind ik. Ook geen bevestiging hiervan ontvangen.
Daarom een slecht voor de klantenservice,
Geleverd met 2 dagen en goed verpakt. Dus de levertijd was prima.
KlantenserviceDefecte PC retour gestuurd en gevraagd om deze direct om te ruilen, zodat ik deze nog in het weekend kon installeren. Dit werd toegezegd, maar helaas gisteren (zaterdag) niets meer ontvangen, ondanks toezegging.
Daarom een slecht voor de klantenservice, want nu kon ik niets doen in het weekend en kan er maandag geen PC draaien.
Ook als het onverhoopt niet kan, is het netjes om een berichtje te sturen. Nu blijven we in het ongewisse.
AlgemeenIk had een gpu bracket en voeding besteld, de eerste moest terug (want toch niet nodig). Kwam er wat laat achter dat ze niet meer in ridderkerk zitten...dus toch maar langs tholen gereden, opzich snel geneog afgehandeld en fijn dat je extra dagen krijft zolang je maar binnen 14 dagen aanmeld.
AlgemeenHet duurde wat langer dan verwacht, maar alles werd duidelijk uitgelegd en het proces verliep uiteindelijk goed.
VerzendingDe bestelling werd netjes verpakt en in goede staat geleverd. De levering verliep verder zonder problemen.
KlantenserviceZe hebben mij goed geholpen met mijn volledige pc-build en gaven daarbij handige tips en advies.
AlgemeenHet ging vlot en kwam heel aan.
Wat wil je nou nog meer !
Ben er blij mee !
was netjes maar niet overdrven verpakt in een zak van gerecycled materiaal. Goed toch?
AlgemeenDuidelijke site, waardoor t product goed te vinden was. Duidelijke specificaties. Bestellen en betalen ging zonder problemen.
VerzendingDe platenspeler is snel geleverd en was heel goed ingepakt.
AlgemeenAlternate is een uitstekende webshop; ik kan er elk gewenst product vinden en de levering en ondersteuning zijn uitstekend.
VerzendingIk heb onlangs een moederbord en een AMD Ryzen-processor besteld; de levering was supersnel.
AlgemeenWilde al een tijdje een ander toetsenbord en die ik op het oog had was in de aanbieding dus mezelf cadeau gedaan.
VerzendingNet voor 22:00 besteld en kreeg exact op die tijd de bevestigingsmail binnen maar kreeg de volgende dag netjes verpakt het toetsenbord binnen.
AlgemeenMet de pc builder was het makkelijk te configureren. Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk en netjes verzorgd en betalen ging ook makkelijk.
---
Ik heb het opgehaald was netjes geleverd in een krat en kon het zo naar de auto rijden.
AlgemeenIk wilde 5 harde schijven bestellen voor mijn Qnap nas, 4 voor de raid set en 1 spare. Mocht ik maar 4 schijven bestellen. De helpdesk mocht niet vertellen hoe het wel kon. Uiteindelijk 4 zakelijk besteld en 1 prive door mijn vriendin. Maar veel extra werk om alles in de boekhouding te krijgen.
VerzendingDe bezorging was idd de volgende dag maar na 18.00. Bij een detailhandel bedrijf die dan gesloten is geeft dat wel extra gedoe. De schijven zien er goed uit, alleen de serienummers op de factuur zijn anders dan op de schijven zelf. De schijven waren wel goed verpakt, om die reden raadde ChatGPT ook aan om ze hier te bestellen.
KlantenserviceKonden alleen zeggen maximaal 4 hdd t4e bestellen per klant... de opmerking dat ik er 5 nodig had hadden ze geen boodschap aan.
AlgemeenIk zocht geheugen voor mijn nieuwe build en ALTERNATE was op dat moment het goedkoopste met Kingston FURY Beast 32 GB DDR5-5600 (2x 16 GB) werkgeheugen. Gezien ik eigenlijk altijd goede ervaringen met ALTERNATE had, heb ik geen moment getwijfeld. Uitzoeken ging goed, bestellen ging erg makkelijk en uiteraard is de betaling het makkelijkste onderdeel van het hele proces
De levering was - zoals je eigenlijk mag verwachten - perfect. Keurig ingepakt en afgeleverd op het beloofde moment.
AlgemeenAlles is uitstekend verlopen. Het plaatsen van de bestelling ging heel eenvoudig en de producten zijn onbeschadigd aangekomen. Prima winkel, zeker een aanrader!
Ordernummer: 258570287
de bezorging was er al binnen 24 uur — echt super snel!
AlgemeenFantastisch product, nieuwe NAS Synology gekocht type DS225+.
Werkt goed veel mogelijkheden, fijn om op meerdere apparaten zowel thuis als onderweg te kunnen werken of genieten.
Snel geleverd in 1 dag, dat is toch super toch
KlantenserviceSnel , vriendelijk en goed geholpen toen ik een product wat ik verkeerd bestelde wou omruilen voor de juiste.
AlgemeenIn 1 week tijd 2 e-readers gekocht. (1 voor mij en 1 voor partner). Beide de volgende dag geleverd, wat goed uit kwam voor de aanstaande vakantie. Goede prijs van de producten.
VerzendingSnel, net verpakt, duidelijke updates per mail. Dus dat is mooi
AlgemeenWegens een defecte hard disk in mijn NAS helaas een nieuwe moeten kopen. In deze tijd zijn de prijzen van opslag erg hoog, maar dat is bij alle winkels. Bewust gekozen voor Alternate vanwege goede ervaringen uit het verleden.
VerzendingDoor het hogere aankoopbedrag was de verzending gratis. Verder snel geleverd!
AlgemeenMeerdere artikelen gekocht, alles snel en netjes verpakt ontvangen.
Een muis mat, 240W GAN usb-lader en een externe HDD van 2TB aangeschaft.
Kortom zeer tevreden over deze webwinkel.
Verzending en verpakking prima op orde. Voldeed aan de verwachtingen
AlgemeenIk bestel al jaar en dag bij Alternate, voornamelijk computer hardware. Alternate is altijd eerlijk geprijst en de verzending en klantenservice uitstekend.
VerzendingDe verzending is altijd snel en netjes verpakt. Ook word er weinig tot geen plastic gebruikt voor de verzending.
KlantenserviceNav het bestellen van een verkeerd product in aanraking gekomen met de klantenservice van Alternate. Terugsturen was geen probleem en de afhandeling en informatie terugkoppeling waren erg netjes en snel.
AlgemeenHet is eenvoudig om het product te vinden, in de winkelmand te leggen en te betalen. Zoals je dat eigenlijk ook hoort te verwachten van een online bedrijf...
VerzendingBinnen 1 dag geleverd in passende beschermende verpakking (betrof een harde schijf).