Ik wist nog niet welk systeem ik precies wilde en de site bood vele opties welke makkelijk te vergelijken waren en kon goed geïnformeerd mijn keuze bepalen. Bestellen en betalen ging makkelijk en makkelijk. Installatie ging (ook dankzij de nette email die die ik van Alternate vooraf ontving over Windows activatie). Helaas waren de USB-A poorten van de kast niet aangesloten (doe ik zelf wel als ik een keer zin heb), de rest van de aansluitingen gelukkig wel. Ook helemaal geen software en/of documentatie waar te downloaden mbt het RGB en moederboard. de Coupon voor het spel Control Resonant wat erbij zou zitten mis ik (of uitleg hoe die te verkrijgen). Ik ben zeker wel tevreden over Alternate en mijn aankoop maar dat vind ik wel een paar puntjes die voor verbetering vatbaar zijn.

Ik was huiverig om een systeem online te bestellen maar omdat ik minder valide ben en niet erg mobiel was het wel handig. Plezierig verrast dat het per palletvervoer kwam dus had geen nachtmerrie over een stuiterende doos met mijn systeem. Kudoos voor de manier van verzenden door Alternate en mijn bestelling kwam in zeer goede staat aan welliswaar niet de volgende werkdag maar dat is makkelijk te vergeven door de goede zorg voor verzenden.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl