Prijs | |
Specificaties | Muurbeugel • maximale schermgrootte 32" - Bekijk alle specificaties |
Gekocht aan de hand van de reviews hier. Het is inderdaad een prima beugel voor de prijs. Het is alleen wel belangrijk om goed te kijken of je scherm niet te groot is voor deze beugel. De genoemde gewichten en formaten zijn namelijk te optimistisch, zie ook de uitgebreide review.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Een monitor wall-mound van kwaliteit! Heeft alle functies die een monitor arm/ wall- mount moet hebben. Tot 32 inch monitoren op te hangen! makkelijk te verstellen door je monitor omhoog, opzij en omlaag te duwen. zeker een aanrader voor de prijs! check mijn hele review voor uitgebreidere uitleg! ;)
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Echt een geweldig ding. M'n bureau is vrij diep en met deze beugel kan ik m'n monitor dichtbij halen en toch alle ruimte op m'n bureau behouden. Ziet er super netjes uit, voelt degelijk en ik heb meer en betere kijkhoeken dan ooit.
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Kan niet anders zeggen dan dat dit een erg fijne muurbeugel is. De gasveer in de arm is af te stellen met een stelschroef. Ik heb er zelf een monitor van 6 kilo aan, dit lijkt hij prima aan te kunnen. Prima afgewerkt, lak had he ren der netter gekund.
Schroeven gaan vrij snel los en het maximumgewicht is te optimistisch. Mijn monitor van 8 kg (32 inch) was te zwaar waardoor het beeldscherm steeds naar voren klapte. Totdat ik die na 2 weken niet meer kon aandraaien: de inbus was rond. Onder dat gewicht: mooi product.
Mijn eerste reactie toen ik deze mount uitpakte was: Wauw. Dit is voor het eerst dat ik zo'n soort product aanschaf, en de bouwkwaliteit sprong eruit.
Doet alles wat het moet doen en erg simpel in gebruik.
Prima monitorbeugel, zeker voor de prijs. Hij kan elke beweging maken: Links/rechts, voor/achter, beneden/omhoog, tilt, rol en yaw, alle 6 vrijheidsgraden dus. Binnen 1 seconden schakelen van landscape naar portret en het levert veel ruimte op je bureau. Top product!
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,