Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
0
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
4
0
BRNRDS 19 augustus 2017 Product gekocht

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Voldoet niet. De kaart wordt niet herkend door W7 en de software is niet te installeren van de website nog van de bijbehorende CD. Als ik de kaart retour stuur loop ik het risico dat er 20 Euro in rekening wordt gebracht aan onderzoeks- +retourkosten. (SI computers).

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • Software voldoet niet
  • Systeem hangt of crasht
  • Service en support

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 1
Prestaties Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 1
Drivers en ondersteuning Score: 1
Beheerbaarheid Score: 1

BartRibbens 24 januari 2022 Product gekocht

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Losse condensator, waardoor de USB hardware direct is verbrand, met grote kosten tot gevolg!

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Slechte hardware

Eindoordeel

Score: 1
Aurellien 14 juli 2020 Product gekocht

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Werkt perfect! De kaart was een beetje gebogen maar paste wel nog. Op windows 10 gebruikt (zonder drivers) en werd direct gezien als usb 3.0 in device manager. Getest met een Vr headset waarvan usb 3.0 een vereiste is en het werkte perfect.

Pluspunten

  • Plug en Play
  • USB 3.0 snelheden

Minpunten

  • Gebogen aangekomen
  • Van usb 3.0 maar 2.0 na intensief gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Postbushd 3 januari 2019 Product gekocht

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Delock USB 3.0 aangeschaft ivm upgraden van een wat oudere moeder-board. Inderdaad net zoals door de andere reviewers, in het begin problemen met de drivers (helaas reviews niet te voren gelezen). Gebruik een Dockingstation via verloop USB3.0 naar usb 3.1. C is niet gelukt. Dat was een teleurstelling.

Pluspunten

  • Voor externe schijven werkt deze wel.

Minpunten

  • comptabiliteit
  • ondersteuning van fabrikant

Eindoordeel

Score: 2
Hexley 14 juli 2018 Product gekocht

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Volgens de FAQ op de Delock site werken de drivers op de CD niet met Windows 10 en zou de standaard Windows 10 driver voldoende zijn. Het werkt inderdaad en daar is ook alles mee gezegt, het lijkt meer op een USB 2 kaart zo traag is het rot ding.

Pluspunten

  • Het "werkt"

Minpunten

  • Traag
  • Geen Win10 drivers

Eindoordeel

Score: 1
Shademaster 4 oktober 2016

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

De Software werkt niet, ook niet die op de website van Delock zelf staat. De kaart loopt op USB 2.0 snelheid.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Software werkt niet
  • Daardoor USB 2.0 snelheid max
  • Hoe halen ze het in hun hoofd.

Eindoordeel

Score: 1
r_AllocStarByte 4 september 2016

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Werkt niet out of the box op Windows 7. De driver die DeLock aanbied op de website is niet juist (werkt niet op Windows 7). De driver van de CD is ook anders, deze werkte wel. Maar na de driver installatie een reboot gedaan en vervolgens een BSOD gekregen!

Pluspunten

  • Snelheid is goed.

Minpunten

  • Juiste drivers niet op website
  • BSOD na installatie driver van CD (DRIVER_POWER_STATE_FAILURE)
  • Serial ATA power print connector zit een beetje los
  • Niet sneller dan de D720200AF1 USB 3.0 control chip

Eindoordeel

Score: 3
cctl01 28 maart 2016

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Prima kaart. Gebruik hem in een ESXI server om via VT-D usb poorten aan een linux vm te hangen. Ook zonder extra drivers word de kaart in linux (vanaf kernel 3.14 uit m'n hoofd) gewoon ondersteund. Letop deze insteek kaart heeft een stroomvoorziening via Sata nodig.

Pluspunten

  • Linux drivers
  • USB 3

Minpunten

  • Geen adapter stukje voor molex meegeleverd.

Eindoordeel

Score: 4
goofy_2005 2 maart 2014

Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Drivers en ondersteuning Score: 5
Beheerbaarheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Delock PCI Express Card > 4 x USB 3.0?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee