Gemiddelde gebruikersscore
Zeer mooi vormgegeven en uitgebreid weerstation.
Ondanks de hoge(re) prijs zijn geld dubbel en dwars waard!
Goed uniek weerstation. Maar... wordt met (grote) afwijking in meetgegevens geleverd. Deze dienen te worden gekalibreerd . Na correctie zijn de metingen (vrij) betrouwbaar.
Sinds december 2018 werkt het weerstation erg goed. Schokkend om te zien hoe hard het co2 niveau oploopt met meerder mensen in 1 ruimte.
Mooi weersysteem dat helaas te duur is in verhouding tot de accuratesse van de metingen. Wind- en Regenmeters zeker onbetrouwbaar.
In bezit sinds 2018. Wel intussen met plakband aan elkaar geplakt, slechte kwaliteit. Betrouwbare temperatuurmeting zowel binnen als buiten. Regenmeter ook goed, windmeter onbetrouwbaar (zelfs bij storm komt de waarde niet boven 4 BF).
Ik kijk uit naar iets anders/beters maar vind nog niets wat net zo gemakkelijk en overzichtelijk op je smartphone is.
Ziet er aanvankelijk goed uit, maar de kwaliteit en support zijn matig.
Belangrijkste bezwaar: de afstand tussen de binnen-unit en de buitenunit / regenmeter / windmeter kan niet te groot zijn.
Het kiezen van een optimale plek voor de windmeter is dus bijna niet mogelijk.
Uiteindelijk de binnen-unit boven geplaatst.
Ik heb dit weerstation al een aantal jaren in gebruik en doe ik er weinig mee. Er zit niets op/aan wat een weer app ook niet kan. Ik heb verder mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de metingen.
Mooi weerstation met matige prestaties. Anno 2021 moet dit veel beter kunnen, vooral voor zoveel geld.
Leuk weer station. Geeft temperatuur goed weer (als je hem juist plaatst natuurlijk)
Klopt met gegevens van bv buienradar of knmi.
Geen enkel probleem mee.
Voor een prof is het mss niets maar voor mij leuk en handig.
Goed meetinstrument met mooie vormgeving, 2 jaar in gebruik.
De app is uitstekend, de bouwkwaliteit is goed.
De CO2 PPM waardes schommelen van 's nachts rond de 400 tot 3000 als ik een huis vol mensen heb. De waardes en grafieken zijn verklaarbaar. Goede indicatie van de luchtkwaliteit.
Veel te duur voor Chinese kwaliteit rommel. Metingen zijn onbetrouwbaar. Ook nu al na 1 jaar 2e module kapot. Kijk liever iets langer voor iets dat wel echt goed werkt.
Geweldig en stabiel weer station. Batterij gaat lang mee (dankzij nieuwe software) App tijd terug vernieuwd, en ziet er prachtig uit. Kan (voor de buiten temperatuur) samenwerken met de Netatmo thermostaat. Tevens binnenkort Apple HomeKit ondersteuning.
Precies een jaar in gebruik en heeft (behoudens een paar wifi storingen) continu gefunctioneerd. Buitenmodule staat op waarnemingshoogte op 20m afstand van binnenmodule in een TFA sensorhut, temperatuurwaarden zijn opvallend betrouwbaar.
Merk niets van trage reacties bij snelle temperatuurveranderingen. Batterijen nog geen enkele keer vervangen.
App (android) werk ook uitstekend.
Een mooi weerstation maar helaas maar beperkt bruikbaar door het zeer hoge batterijverbruik van de buitenunit (2 a-merk penlites per twee weken).
Ik vervang de batterijen niet meer en daarmee is hij maar zeer beperkt bruikbaar geworden.
Prima product, doet wat het beloofd en heel erg handig, ook de koppelingen met domotica systemen (Fibaro/Nest/Domoticz etc).
Een interessant weerstation voor de enthousiasteling of mensen die met home automation aan de gang zijn. Uitbreidbaar met o.a. een regen- en windmeter maar relatief gezien erg duur. Door het ontbreken van een display is een smartphone of tablet vereist voor het aflezen van de meetwaardes. Erg slechte support.
De meters en app zien er mooi uit. Ik had een probleem dat meerdere gebruikers ervaren http://forum.netatmo.com/viewtopic.php?f=10&t=4868&start=30. Repareren van de buitenmodule duurde ca. 4 maanden.
Ik was op zoek naar een weerstation, maar had geen zin in Alecto en zo. Toen kwam ik Netatmo tegen: geen gewoon weerstation, maar klaar voor 'Internet-of-Things'. Aflezen doe je met een mooie app. App geeft veel informatie (binnen- en buitentemperatuur, CO2 niveau en geluidsniveau binnen, luchvochtigheid binnen en buiten).
Kwaliteit is twijfelachtig, binnen en buiten module beiden binnen 2 jaar defect. Netatmo klantenservice geeft geen thuis, weerspecialist.nl geeft wel goede service.
dit vindt ik toch wel heel jammer dat er slordig word omgesprongen met je gegevens
De CO2-concentratie van de buitenlucht is minimaal 400 ppm. Mijn Netatmo geeft in mijn kantoor inmiddels 248 ppm aan en de waarde zakt nog steeds. Ik vind dat echt jammer, maar ik was er al bang voor, omdat een goede CO2 sensor al minimaal 150 euro kost.