€ 201,65 bij Amazon.com.be

Review door de redactie

Door Sjef Weller - Redacteur 15 april 2025

Zestien in-ears van 100-200 euro - Daar zit muziek in

De Bowers & Wilkins Pi6 is een stel fraaie in-ears zonder steeltjes. Ze leveren een prima geluidskwaliteit, met een zeer ruim geluidsbeeld, goede dynamiek en een warme, gedetailleerde sound. Het is even zoeken naar de juiste fit en een goede seal, maar die blijft vervolgens bij normaal gebruik prima behouden. Intensief sporten met deze in-ears is echter niet aan te raden. De instelopties via de bijbehorende app zijn wat basaal, maar de anc-prestaties zijn bovengemiddeld goed. Bovendien kun je de oortjes met anc ingeschakeld een volle werkdag blijven gebruiken voordat ze in hun laaddoosje moeten. Lees verder »

Pluspunten

• Prima sound
  • Goede noisecancelling
  • Nette accuduur

Minpunten

• Even zoeken naar de juiste fit
  • Verplicht inloggen bij app
  • Bellen in lawaaiige omgevingen
Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Na mijn vorige review van de (nieuwe) Bowers & Wilkins Pi8, duiken we nu in de nieuwe Bowers & Wilkins Pi6. In vergelijking met de Pi8, die is uitgerust met twee 12 mm carbon-conus drivers, beschikt de Pi6 over twee 12 mm biocellulose drivers. In deze review vertel ik je meer over de Pi6 en waarom het een geweldig product is.
Bowers & Wilkins heeft me de Pi6 toegestuurd voor een review – en ik mocht ze houden (mede om hygiënische redenen). Deze review is volledig mijn eigen mening en is niet beïnvloed door Bowers & Wilkins.
De Bowers & Wilkins Pi6 kost €249 in Europa. Deze prijs plaatst hem in dezelfde klasse als premium draadloze oordopjes, zoals de Apple AirPods Pro 2 en Sony WF-1000XM5. Kan de Pi6 zich meten met deze toppers?

Pluspunten

• Geluidskwaliteit: zeer goed
  • Productkwaliteit: uitstekend, met een stijlvolle look en feel
  • Noise cancelling: effectief
  • Extra zachte oordopjes voor een comfortabele pasvorm die zich aanpast aan de gehoorgang
  • App: werkt perfect, biedt veel functies en maakt het mogelijk om alle verschillende apparaten met één app te beheren

Minpunten

• Met een prijs van €249 is de Pi6 zeker niet de voordeligste keuze. In vergelijking met de Apple AirPods Pro 2, die betere noise cancelling en draadloos opladen bieden, kan de keuze lastig zijn.
  • De Pi6 biedt enkel een basis-EQ voor hoge en lage tonen, terwijl de Pi8 een meer geavanceerde EQ-optie heeft.

25 oktober 2024 Rapporteer

ik werk dagelijks met audio en beeld bij een omroep. De Bowers & Wilkins Pi6 oordopjes hebben een luxe uitstraling en leveren prachtig geluid met een diepe bas en heldere hoge tonen, waarbij instrumenten goed tot hun recht komen. Echter, ze worden na een uur dragen oncomfortabel en kunnen uit je oren glijden bij beweging. De batterijduur van 8 uur is voldoende, maar kan voor langere dagen tekortschieten. De noise cancelling werkt goed in rustige omgevingen, maar dempt niet alles in luidruchtige ruimtes. Multi-point connectie werkt echter uitstekend

Pluspunten

• Multi-point audio is handig als je snel wilt schakelen tussen apparaten.
  • Luxe design en solide bouw.
  • Geluidskwaliteit is echt geweldig, vooral de bas is indrukwekkend.

Minpunten

• Oordopjes zijn wat groot en kunnen bij beweging uit je oren glijden.
  • Batterijduur van 8 uur is wat krap voor de hele dag.
  • Comfort bij langdurig gebruik is niet ideaal.

21 oktober 2024 Rapporteer

Fijne oortjes met een loepzuiver geluid en goede ruisonderdrukking en pasvorm

Pluspunten

• ruisonderdrukking
  • pasvorm
  • helder geluid
  • accuduur

Minpunten

• oplaaddoosje aansluiting

5 november 2024 Rapporteer

Geluidskwaliteit is prima maar verbinding wordt soms onderbroken met onduidelijke reden zodat je opnieuw moet koppelen.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit is goed
  • Ruisonderdrukking
  • Degelijk

Minpunten

• Verbinden en koppelen
  • Vorm van de earbuds
  • Weinig extra opties in de instellingen

3 van 5 sterren (Voldoende)

Goede earbuds van hoge kwaliteit. Ik kan alleen niet overweg met de touch bediening, vind dit zelf ook niet belangrijk.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goede noise cancelling
  • Lange batterijduur

Minpunten

• Pasvorm is niet helemaal fijn, valt na een tijdje uit mijn oren
  • Ik kan niet overweg met de touch bediening op de earbuds

26 oktober 2024 Rapporteer

Voor het luisteren van muziek zou ik het zeker aan bevelen. Voor het draadloos bellen zou ik het minder aanbevelen door de ruisonderbreking.

Pluspunten

• Batterij gaat lang mee
  • Muziek geluid is superhelder en mooi
  • Hip kleurtje
  • Draagt comfortabel

Minpunten

• Ruisonderbreking niet zo goed
  • Best duur

17 oktober 2024 Rapporteer

Goed passende earbuds met goed geluid

Pluspunten

• Mooi design
  • Goede pasvorm
  • Goed geluid

Minpunten

• prijs wat aan de hoge kant

16 oktober 2024 Rapporteer

Goede, premium in-ears. Beetje blikkerig geluid bij talkthrough functie, verder zeer goed geluid.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Premium materialen

Minpunten

• Blikkerige talkthrough

16 oktober 2024 Rapporteer

Erg goede earbuds met een prachtig geluid

Pluspunten

• Zuiver geluid
  • Mooi design
  • Snel opgeladen
  • Lange speelduur

Minpunten

• Prijs

Ik heb deze oordopjes mogen testen en ze zijn GEWELDIG !
Ik raad ze iedereen aan die wil genieten van een zuiver, helder geluid. Ik gebruik ze dagelijks (onderweg naar mijn werk, tijdens het sporten, ..) en merk dat ze een geweldige ruisonderdrukking hebben. De batterijduur is ook extreem lang (zeker vergeleken met andere oortjes die ik heb gehad)
Je kan de oortjes perfect passend maken voor je oren en ze zien er ook heel leuk en elegant uit!
Een echte aanrader dus!! ik wil geen andere meer :-)

Pluspunten

• Zeer zuivere kwaliteit
  • Mooie design
  • geweldige ruisonderdrukking
  • lange batterijduur

Minpunten

• niets

een goed passende oordopjes die ook blijven zitten met een goed en helder geluid en ook met een bijzonder goede ruisonderdrukking.

Pluspunten

• helder geluid
  • goede pasvorm
  • lange batterijduur
  • ruisonderdrukking

Minpunten

• wel wat duur

10 november 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)

Ik heb deze earbuds mogen testen.
Heeft een goede geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. Ondanks de verschillende maten geprobeerd te hebben van de oordopjes, blijven ze af en toe uit de oren vallen.
Mooi design & kleur. Duurt even om de werking onder de knie te krijgen.

Pluspunten

• design & kleur
  • Langdurig batterij
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Pasvorm valt soms uit de oren
  • Prijs

4 november 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)

Ik heb onlangs de Bowers & Wilkins oordopjes uitgeprobeerd en ben zeer tevreden met de hele ervaring. Al bij het uitpakken en installeren wordt duidelijk dat je hier te maken hebt met een kwaliteitsproduct. De earbuds kunnen via een app worden ingesteld op jouw voorkeuren, wat zorgt voor een gepersonaliseerde luisterervaring. Hoewel de pasvorm nieuw voor mij was, zit hij verrassend comfortabel – je merkt bijna niet dat je ze in hebt. Ook de klantenservice is fantastisch: een klein probleem met een oordopje werd direct verholpen. Dankzij de ingebouwde microfoons kun je ook gemakkelijk bellen, en de noise cancelling zorgt voor een rustige luisterervaring. Al met al: absolute aanrader

Pluspunten

• Noise cancelling
  • Geluidskwaliteit
  • Comfort

Minpunten

• Geen

31 oktober 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)

Ik heb deze in-ears nu een paar weken in gebruik. Ze zien er hoogwaardig uit en de geluidskwaliteit is zeer goed. De noise cancelling werkt naar behoren (de oortjes zijn vooral echt geweldig voor het luisteren van muziek). Er zitten verschillende maten opzetstukjes bij, waardoor je voor ieder oor de juiste maat kunt kiezen; bij mij is dat een andere maat voor ieder oor, waardoor de oortjes in beide oren eigenlijk perfect zitten. De batterijduur is ook nog eens goed. Kortom: ik ben tevreden!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit geluid
  • Design

Minpunten

• wat aan de grote kant

26 oktober 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Cloud Grey)

Ik heb dit product mogen testen en ben er zeer blij van. Doordat er verschillende mate bij zaten passen de oortjes perfect, ze blijven dan ook goed zitten. Daarnaast zien er ook mooi uit.
De batterij gaat voor mij meer als lang genoeg mee en het opladen via het doosje is handig.
Het geluid klinkt goed en de kwaliteit ervan is ook helemaal in orde. De noise cancelling kan volgens mij beter, maar dit is een functie die voor mij niet heel belangrijk is.
Zelf vind ik ze wat aan de dure kant. Maar ik ben grote fan van de verschillende mate van de oortjes dus raad ze zeker aan als je kleine oren hebt en niet alle oortjes passen.

Pluspunten

• Leuke kleur
  • Handig met de verschillende mate van oortjes
  • Goede geluidskwaliteit
  • lange batterijduur

Minpunten

• Aan de dure kant

23 oktober 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Cloud Grey)

Zeer mooije kwalitatief volle buds, ik vind het alleen jammer dat je ze alleen voor iphone kunt gebruiken. De bas is ook een beetje een teleurstelling.

Pluspunten

• Zit mooi en voelt goed
  • Mooie verpakking
  • Mooi geluid

Minpunten

• Lage bas
  • Hoge prijs
  • Alleen iphone

Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)

Ik heb deze earbuds ontvangen om te testen en ben er zeer tevreden over. De pasvorm is uitstekend, ze zitten goed in het oor, zonder het risico om er uit te vallen. De klank is heel zuiver en de noise-cancelling werkt erg goed en is een groot voordeel. De batterij gaat erg lang mee en het opladen is heel gemakkelijk via de case. Enkel de kwaliteit van de ingebouwde microfoon is minder, wat mij betreft, want de personen waarmee ik bel vertellen me dat mijn stem nogal blikkerig klinkt. Voor de rest is dit een topproduct, wat ook wel mag voor die prijs.

Pluspunten

• Perfecte pasvorm
  • Kristalhelder geluid
  • Goede noise-cancelling

Minpunten

• ingebouwde microfoon is van mindere kwaliteit
  • Redelijk duur

Bowers & Wilkins Pi6 (Storm Grey)

Ik heb de Bowers & Wilkins earbuds (deels)gekregen om te mogen testen. Ik ben tot nu toe echt zeer tevreden over deze earbuds. De case en de earbuds zien er super uit. De earbuds hebben een fijne pasvorm, waardoor ze goed in de oren blijven zitten. Ze zitten ook nog eens lekker in de oren en vallen er niet gemakkelijk uit.
De geluidskwaliteit van de earbuds is zelfs beter dan ik had verwacht. De actieve noise-cancelling functie zorgt voor echt een goede ruisonderdrukking. De ingebouwde microfoon zorgt er ook voor dat je goed met de oordoppen kunt bellen.
Verder ben ik tevreden over de batterijduur van de earbuds. Mijn muziek ect. zijn daarnaast gemakkelijk te bedienen via de oortjes en ze zijn zeer gemakkelijk te installeren. De bluetooth heeft wel soms een ruis wat jammer is. Over het algemeen vind ik ze zeer goed en zou ik ze zeker aanraden.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Fijne pasvorm
  • lange batterijduur
  • noise-cancelling

Minpunten

• bluetooth geeft soms ruis

Bowers & Wilkins Pi6 (Storm Grey)

Ik heb dit product gekregen om uit te testen. Het is me zeer goed bevallen, niet alleen zien de oortjes er mooi uit, het zit ook nog heel erg lekker in het oor. Batterijduur is voldoende, ik kan er lang mee doen voordat het terug opgeladen moet worden. In de handige case kunnen de oortjes opgeladen worden en je neemt het zo overal mee naartoe. Ik was ook onder de indruk van de vormgeving van de oortjes. Mocht de noise cancelling nog een tikje beter zijn, dan was het helemaal perfect.

Pluspunten

• geluid
  • vormgeving
  • zit lekker in het oor

Minpunten

• noise cancelling kan net iets beter

11 oktober 2024 Rapporteer

Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)

Ik heb deze oordopjes ontvangen om te testen. De oortjes gebruik ik nu alweer een tijdje en ben super tevreden met dit product. Ze zitten goed, werken lekker en de geluidskwaliteit is hoog. De batterijduur is perfect en hij laad makkelijk bij door de oplaadbare case. De noise cancelling werkt goed en de microfoons produceren goed geluid tijdens het bellen. Daarnaast zien ze er ook erg mooi uit. Echt een aanrader als je top oortjes zoekt!

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • oorcomfort

Minpunten

• grootte

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Pi6 (Glacier Blue)?