![]() |
Review - Astro Bot - Playroom op steroïden Astro Bot is een ongekend creatief feest voor PlayStation-fans dat niet lang is, maar wel constant blijft boeien. |
Gemiddelde gebruikersscore
Het is een prima console, werkt goed voor couch-gaming en de gemiddelde gamer die zonder veel geld en hassle de nieuwste games wilt spelen. Met een simpele UI, prima performance voor de prijs, snelle laadtijden, een fijne controller, en een ruime keuze aan games zorgen er voor dat ik veel genoten heb zo ver van deze console.
Helaas zijn er wel wat minpunten die mij erg storen. O.A Betalen voor Online en de belachelijk dure disk drive.
Zou ik dit aanraden aan de gemiddelde gamer? Ja, zeker. Zou ik dit aanraden aan een PC gamer die hoopt op een soortgelijke ervaring dat ze kunnen krijgen op een game PC? Nee.
Mooie console met een geweldige controller. Gekocht voor de exclusives zoals Horizon en God of War
Speel hem naast de xbox die in mijn ogen toch net dat extra heeft met oa een veel betere gamepass
Dit is mijn eerste Playstation en ik moet zeggen dat het me goed bevalt. Het systeem is snel, de kwaliteit van de spelletjes is zeer goed en het is ook makkelijk te begrijpen voor een leek zoals ik.
Het enige nadeel aan de playstation vind ik dat de spelletjes al snel prijzig zijn. Gelukkig is er nog het Playstation Plus abonnement.
ik heb er 2 gehad en beide zijn retour naar de winkel gegaan omdat zodra er een game werd gestart ging de console blazen als een gek en bleef dit ook doen tijdens het gamen, dit hoort niet dus heb beide retour gedaan....
Hiervoor had ik de grote PS5, daar was ik zeer tevreden mee. Maar nu de slim versie er is ben ik overgestapt en heb ik de grote PS5 verkocht.
Vooral omdat de slim variant toch een stuk kleiner is past de PS5, eindelijk in me tv meubel.
Persoonlijk, vind ik ook de look van de PS5 slim er goed uitzien.