NedGame

Gebruikers over webshop NedGame

Ik had de Amiibo Zelda Tears of the Kingdom bundel (4 figures) bij Nedgame besteld. Deze had ik op 3 april gereverseerd en vandaag netjes op release ontvangen.

De figuurtjes zaten netjes en stevig ingepakt, dus was opgevuld waardoor het niet geschoven kon worden. Voor de verzending netjes een Track and trace ontvangen.

ik had de figuurtjes op 3 april besteld, en kreeg op 4 april netjes een mail dat release datum van 05-06-2025 naar 13-06-2025 verzet was. Dus met betrekking tot communicatie ben ik zeer tevreden.

Ik had 5 Xbox Classic Games besteld via de NedGame Mega Sale, alle 5 de games snel en in goede staat ontvangen. Aan de doosjes zie je wel duidelijk dat deze gebruikt zijn, maar de schijfjes zelf zijn in goede staat. Op de website werd duidelijk vermeld of er wel of geen handleiding zat, dus dat is zeker positief. Ik snap dat het voor Nedgame niet mogelijk is om van elke game de staat duidelijk te vermelden, maar ik denk wel dat er verzamelaars zijn die graag zouden willen weten hoe de staat van het hoesje is. Hoe dan ook, ik ben zeer tevreden. De games die ik besteld had waren: Rogue Ops, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Mission Impossible: Operation Surma, Unreal Championship en Unreal Championship 2.

De game zaten in een stevige doos en werd netjes met inpak papier opgevuld, zodat er geen speling aanwezig was.

Via de mail netjes op de hoogte gehouden en de track and trace ontvangen.

Ik had Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon voor een vriend zijn verjaardag besteld, bestellen ging makkelijk en de volgende dag had ik hem al netjes in huis.

Via de mail keurig op de hoogte gehouden worden van de voortgang, game zet goed en netjes in een stevige bubbel envelop ingepakt.

Playstation 5 besteld. Goed ingepakt afgeleverd. Alle extra's zoals de 2e controller en 2 games zaten er bij. Genoeg communicatie over de verzending.

Kreeg netjes op tijd een mail met een track and trace. Geen overdadige spam zoals je van andere bedrijven ontvangt.

Mijn collega wilde graag samen Back 4 Blood spelen, bij Nedgame was de Deluxe Edition voor €8,00 te koop. Hem voor zowel mezelf als mijn collega besteld en de dag erna netjes binnen gekregen. Spellen zetten nog netjes in de seal.

Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden, het pakketje kwam de dag erna met DHL, alles was stevig verpakt.

Heb hier een Collector's Edition van Cyberpunk 2077 gekocht voor €45
Splinternieuw en op tijd toegekomen.
Spijtig dat PostNL schade heeft veroorzaakt aan het pakket waardoor ik een deuk aan een hoek van deze CE had. NedGame hebben mij hierop een €15 korting gegeven voor de geleden schade.

PostNL in actie, een deuk in mijn Collector's Edition van Cyberpunk 2077

Nadat er schade door verzending wasvastgesteld hebben zij geen seconde getwijfeld om mij met €15 te vergoeden. Snelle oplossing, snelle reactie.

Omdat 2 vrienden in de zelfde week jarig waren, had ik voor hun met de Mega Sale 5 games besteld, dit waren The Elder Scrolls Online Summerset (Xbox One), Rainbow Six Siege (Xbox One), The Evil Within(Xbox One), Control (Xbox One) en Immortals Fenyx Rising (PlayStation 5). Games in precies zoals omschreven ontvangen.

Ik had op vrijdag besteld en zaterdag werd al netjes een aflevering poging gedaan, omdat ik niet thuis was hem bij een DHL punt laten afleveren en hem vandaag opgehaald. De games waren netjes en stevig ingepakt, doosje was iets groter en de extra ruimte hebben ze netjes opgevuld.

Alles prima verlopen, heb geen contact hoeven op te nemen, maar via de mail ben ik duidelijk op de hoogte gehouden worden, ook de Track and Trace netjes ontvangen.

Product is gewoon netjes en tijdig geleverd via DHL. Ze hebben wel een matig werkende site.

Ik had me Patapon + Loco Roco (Dual Pack) (USA) en Soul Sacrifice (PSVita) besteld, deze waren in de sale. Website gaf duidelijk aan dat die Patapon + Loco Roco (Dual Pack) een import game was, maar wel gewoon werkt op een Europerse PSP.

Zeer goed, games snel ontvangen en het zat zeer stevig ingepakt.

Ik had de games Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, WarioWare Get it Together! en Greak - Memories of Azur (PS5) besteld tijdens hun Mega Sales. Tot mij verbazing zat bij Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ook nog een gratis stealcase, die je normaal alleen bij de pre-order had gekregen.

Ik had afgelopen zondag 3 games tijdens de Mega Sale van Nedgame besteld, deze kreeg ik de dag erna netjes bezorgd. Snelle levering en goed verpakt, zo zie ik dat graag.

PS5 controller gekocht. Mijn zoon maakte verpakking open waarbij er op de binnenflap van het doosje een scheurtje van 1cm ontstaan. De kleur van de controller was echter veel te roze i.p.v rood. Dus stuurde ik her retour in alle orginele verpakkingen.

Bij het retourneren betaald Nedgame opeens 20% minder uit. Omdat de verpakking zwaar beschadigd is?!

Hierbij het ik het heroepingsrecht aangesproken waarin staat dat lichte beschadigingen nooit tot een reductie van retourgelden kunnen leiden.

Ze hebben daar echter maling aan. Volgende keer weer via BOL.COM daar doen ze wel aan klantenbinding en overtreden ze niet de wet!

Snel en netjes geleverd. Niet binnen 24 uur maar 48 uur dat vindt ik acceptabel genoeg.

Doen net of ze gek zijn en overtreden de wet! Heb ze netjes de wetteksten doorgemaild. Maar daar hebben ze maling aan.

Top zaak; reageren vlot op e-mails; stukken persoonlijker dan de “grote” shops. Toffe winkel in Amersfoort ook.

Tot voor kort was ik een tevreden klant van Nedgame. Dat was de situatie voor meerdere jaren en meerdere bestellingen.

De bestelling (meerdere games) was op tijd geleverd, echter een van de games zag er zo slecht uit, deze had nooit verstuurd mogen worden door een bedrijf als Nedgame.

Afgelopen week na een bijzonder teleurstellend en klantonvriendelijk contact met Christiaan van de helpdesk van Nedgame (deze afdeling is het woord klantenservice niet meer waard in mijn beleving) is er van de eerdere tevredenheid over dit bedrijf weinig meer over. Ik hoop dat andere klanten een betere ervaring hebben met de helpdesk en met Nedgame. Even kort een schets van de situatie: er was een ondeugdelijk product geleverd door Nedgame (een game waarvan de DVD meerdere grote krassen had) en uiteindelijk zou ik na retournering en vervanging meer moeten betalen dan de oorspronkelijke aankoopprijs. Er bleek geen ruimte om hier uit te komen met een klantvriendelijke oplossing. Door de formele en starre opstelling van de helpdeskmedewerker is de jarenlange klantrelatie nu, onnodig, geëindigd. Jammer, maar er zijn goede alternatieven, zoals Retronintendokopen, Game Mania, PSGameShopper, Mario (Switch, DS, 64 etc..) en, klein maar goed: Multi Store IJmuiden.

Vandaag (8 april) alsnog een gaaf exemplaar van de game ontvangen. In tweede instantie heeft Nedgame het probleem snel en correct opgelost. Dank daarvoor. Wat mij betreft gaan we weer door waar we gebleven waren. Mijn waardering gaat weer naar 4 sterren.

En zeer overzichtelijke en vooral gezellige website, tenminste ik word er altijd erg vrolijk van. Ze hebben heel erg veel op voorraad en tegen scherpe prijzen! Dat maakt het waarschijnlijk extra leuk Kortom zeer betrouwbaar, gezellig en overzichtelijk. Bovendien vind ik dat we winkels zoals deze zeker moeten koesteren!

Normaal altijd lovend over het enorm goed verpakken, nu kreeg ik de XBox X wel in een doos, maar zonder vulling, daar word ik niet echt blij van. Zeker niet als de doos van slap en dun karton is en het plakband en niet goed is opgeplakt waardoor de bovenkant maar voor 80% dicht zat geplakt. Al de keren hiervoor waren de dozen gevuld met luchtbuffers en in mijn hoofd waren de dozen ook een stuk steviger dan nu het geval is.

Bij elke vraag super snel en een duidelijk antwoord, bij problemen worden deze direct opgelost en ook enorm snel. Dus dat zijn dingen waar iedereen altijd erg blij van wordt en dat is goed voor 5 vette sterren ;-)

Necromunda, klonoa en turrican besteld. Nedgame levert zoals altijd keurig op tijd. Het is daarnaast netjes verpakt

Leveren altijd op tijd, voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis lukt ze altijd.

Voor de eerste keer er 3 games gekocht omdat ze hier het goedkoopste waren.
Bestellen/betalen ging vlot. Enkel jammer dat voor België de verzendkosten €5 zijn voor bestellingen onder de €150. Ik had beide bedragen toch iets lager zien liggen.

Games zaten in een enveloppe met bubblewrap liner. Had rond 18:00 besteld, dus ze waren pas de volgende dag verzonden (staat ook aangegeven op hun website dat de deadline rond 17:00 ligt).
Voor de track en trace moet je wel in je account inloggen, gemakkelijkheidshalve zouden ze dit ook in de verzendbevestiging kunnen stoppen.

In december 2018 een Playstaion Pro besteld bij Nedgame, destijds netjes geleverd. Echter reageerde de controller al een tijdje niet goed, er zat wat drift op een van de pookjes. Begin januari contact opgenomen met Nedgame voor een garantie aanvraag.

Hierop reageerde ze erg snel en ik mocht de controller opsturen. Vrijdag verstuurd, maandag door Nedgame ontvangen en dinsdag had ik al een nieuwe controller in huis.

Dat noem ik nou eens service. Snel afgehandeld en net buiten de garantie nog een nieuwe controller gekregen. Super dus!

Het retour pakket was goed verpakt en snel verzonden.

Klantenservice reageert netjes kordaat en binnen enkele uren al op hun tickets.

Xbox Series X besteld toen de preorder live gingen. Website lag niet plat en kon een uur na live gaan nog steeds een bestelling plaatsen.

Levering was op tijd zoals afgesproken op releasedag ontvangen.

Bij vragen over de bestelling werd ik goed geholpen door de klantenservice.

Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en snel. Product zelfde dag nog verstuurd en volgende dag geleverd.

Op zondag een Xbox game besteld, deze kon ik maandag om 12.00 al ophalen. Het was de goedkoopste versie die ik kon vinden van de game die ik zocht, dus qua prijs kwaliteit ben ik al zeer tevreden.
Bij de installatie kwam ik er achter dat bethesda een verkeerde code bij de game had gedaan voor de add-ons. Ik heb nedgame gecontact en zij hebben binnen een dag een nieuwe werkende code voor me geregeld, uiteraard zonder kosten. Ik ben erg tevreden over de snelle en betrouwbare service en ik kom hier zeker weer terug als ik weer een game wil. De game werkt verder uitstekend en was in nieuwstaat.

Ik heb de game opgehaald in een filiaal (groningen)

Ontzettend goede service. Medewerkers reageren binnen een paar uur op mailtjes, en gaan direct aan de slag voor oplossingen. In mijn geval hebben ze contact moeten zoeken met bethesda voor een nieuwe code, dit hebben ze direct gedaan toen ik aangaf dat mijn code niet werkte. Echt top!

Scorekaart voor NedGame