Door Sven Koene

UX Designer

Imageviewer verbeteringen en meer - Development-iteratie #119

14-11-2017 • 12:43

68 Linkedin

Verbeteringen aan de inline imageviewer

Met de release van de vorige iteratie hebben we de inline imageviewer geïntroduceerd. Een deel van de feedback die we daarop hebben ontvangen, hebben we verwerkt in deze iteratie (en de rest bewaard voor komende iteraties, maak je maar geen zorgen).

Het openen van de full-screen afbeelding miste namelijk de functionaliteit om door de afbeeldingen te bladeren. Dit is opgelost door onze lightbox imageviewer hieraan te koppelen. Zo kun je in de vergrote weergave ook door de afbeeldingen bladeren. Voor de mobiele weergave hebben we de lightbox viewer aangepast zodat de afbeeldingen ook daadwerkelijk full screen worden weergegeven op je smartphone en je hierdoorheen kunt bladeren.

CKEditor en refactoring van het weergave framework

Ook deze iteratie is het dev-team verder gegaan met het upgraden van de nieuwe editor. Hier hebben we het in de .plans van de vorige iteratie al uitgebreid over gehad. We zijn in ieder geval weer een stapje dichter bij de einddoelen van deze twee projecten.

Tweakers Awards

We hebben deze iteratie voorbereidingen getroffen om het stemproces van de Tweakers Awards te verbeteren. Vorig jaar was het bij een aantal categorieën niet meteen duidelijk waarop je kon stemmen. Dit kwam mede doordat je niet eenvoudig meer informatie over de stemoptie kon vinden zonder dit zelf op te zoeken. Deze feedback hebben we dit jaar meegenomen en daardoor krijg je voortaan bij elke stemoptie een afbeelding te zien en kun je eenvoudig naar het betreffende product of het profiel van de user of het merk browsen om er meer over te weten te komen.

Bugfixes

Door de release van Thumbor werd in sommige gevallen de thumbnail van een afbeelding niet goed gegenereerd. Dit is nu gefixt.

Community Pick - iteratie #120

Je kunt tot woensdag 12:00 uur stemmen op jouw favoriete feature.

Topicstarter herkenbaar bovenaan in tag-lijst bij reageren in een topic
33,8%
Notificaties van ongelezen dm's van dezelfde thread samenvoegen
27,4%
Topicacties ook onder forumtopic weergeven
21,4%
Dm-thread weergeven onder preview van nieuw bericht
11,3%
Alleen nieuwste dm als ongelezen markeren in berichteninbox
6,2%

Aantal stemmen: 983. Deelname gesloten op 15-11-2017 12:00. Stemmen is niet meer mogelijk.

Reacties (68)

Wijzig sortering
Werken jullie ook aan een nachtmodus? Want het vele wit op deze site is me een doorn in het oog. Het design van de homepage lijkt ook steeds meer wit te bevatten...
Ik zie dat je een abonnement hebt, waarom niet zelf oplossen met een custom CSS?
irrelevant antwoord. Grin vraagt of er aan gewerkt wordt. Beetje onzin antwoord om dan te zeggen "Custom CSS veel plezier".

Ik zou graag ook een nacht modus hebben, hoe minder wit hoe beter op websites merk ik tegenwoordig voor mij.
tjah, dit is tweakers he. Beetje zelf knutselen moet dan wel lukken toch?
Niet iedereen heeft hier de skills voor.. Ookal zou ik een betaald abonnement hebben, zou ik alsnog geen idee hebben hoe ik een CSS skin moet maken..

Maarja, als ze het gewoon een feature voor iedereen maken.. Ik vind het ook niet fijn dat ik nog een witte pagina moet bezoeken in een donkere kamer.
Probleem van custom CSS is dat die bv niet automatisch aan kan gaan als het nacht is (of donker). Je hebt dan echt een stukje javascript nodig om dat te activeren.

Al weet ik niet wat voor invloed de setting heeft om de site donkerder te maken en of je dat kunt misbruiken, maar als het vanuit Tweakers zelf zou komen lijkt me dat toch altijd beter. Vooral omdat die dan ook onderhouden wordt en je niet meteen bij een nieuw design alles moet aanpassen
Hoewel ik het voor mezelf heb opgelost met custom css is het altijd maar de vraag: gaat deze wel blijven werken? Vroeg of laat voert men aanpassingen door aan de site en gaat men dingen anders benoemen en mag je weer aan de slag om uit te zoeken hoe het moet. Dan is een instelling vanuit T.net een stuk handiger.
Precies dat. Custom CSS moet je blijven updaten, en een thema via add-ons zoals Stylish zijn ook vaak niet 100% compatible. Het is altijd de afweging: ga ik voor prettig licht voor mijn ogen, of 100% functionaliteit?
Ik heb ook een keer een dark mode CSS (met hulp van medetweaker) gemaakt.

Ondertussen kan ik Pricewatch searches niet meer zien (wit op wit...), doet deze poll ruk (ook wit op wit). En zo werken nog wel een paar dingen erg ruk, en ik heb totaal geen zin weer die CSS rotzooi in te duiken om dat allemaal te fixen.

Custom CSS is leuk voor mensen die het leuk vinden daar mee rond te kloten. Maar het is verdorie 2017 en Tweakers bevind zich nog in die jaren 90 "ALLES ZO WIT MOGELIJK WANT DAT VINDEN MENSEN PLEZANT" modus. Wat ondertussen juist erg achterhaald is. Zelfs Youtube heeft dit jaar eindelijk ingegeven en een nacht/dark mode toegevoegd.


Tweakers, stelt de technologie op de proef? Waarom is Tweakers dan keer op keer zo fucking laat met het implementeren van leuke en handige tweakers-approved browser features?
Een echte nachtmodus (dus een diapositieve weergave) is veel werk om te implementeren en te onderhouden. Het is niet alleen css die uitgebreid moet worden maar er moeten ook een berg iconen opnieuw gemaakt worden in svg (zijn bijna allemaal bitmaps die uitgaan van een lichte achtergrond). Om een nachtmodus te ondersteunen moet er bij elke wijziging nagedacht worden over de consequenties voor in de nachtweergave. Ik zie het niet snel gebeuren.

Wat je wel kunt doen is de achtergrond links en rechts van de content donkerder maken, daar bieden we een setting voor aan.
Perfectie is de grootste vijand van voldoende. ;)
Een beta-functionaliteit die de grootste 'witte overlast' aanpakt zou ik bijzonder waarderen!
Daarom bieden we de mogelijkheid voor custom css. Als we een officiële night mode doen moet het wel aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoen. In dit geval moet er meteen een berg werk tegenaan gegooid worden of moeten we het laten bij een halfslachtige uitvoering waarbij de achtergrond van de content toch gewoon wit is.
+1Anoniem: 427069
@Femme14 november 2017 16:15
Is het niet mogelijk om even een aantal handige developers van de gebruikers uit te nodigen om te kijken wat hier van gemaakt kan worden?
Het kan aan mij liggen, maar is het idee van iteratief werken niet ook om een minimum viable product te leveren? Ofwel: een functionaliteit die het meest basale doet, en dat je daar over tijd altijd weer in kan uitbreiden?

Als het vele wit zo'n doorn in het oog is bij veel (ook bij mij), dan zou je ook eens kunnen kijken met een beta nachtmodus die (nog) niet aan alle eisen voldoet, hoeveel/wat er volgens de tweakers community nog aan moet wijzigen om het een, voor de gebruiker, goede nachtmodus te laten zijn.

Vraag eventueel een x aantal users als testpanel.

Overigens is dit ook niet als aanval bedoeld, maar ik zie steeds dingen ontwikkeld worden die 'af' zijn, terwijl dit lang niet altijd nodig hoeft te zijn. Ik denk dat wij als Tweakers al lang blij zijn dat we beperkte inspraak hebben op wat er veranderd wordt en dat jullie transparant delen waar aan gewerkt wordt.

[Reactie gewijzigd door elbowlessgoat op 15 november 2017 11:33]

Het hoeft ook niet direct klaar te zijn, maar het is IMO een feature die op Tweakers niet zou mistaan. Het is Tweakers, de technologie op de proef stellen...oid toch? Op een aantal fronten doet Tweakers het geweldig, maar op sommige vlakken laten jullie naar mijn idee soms wat te veel langs jullie heen glippen.

Ik vind het gewoon jammer dat dit soort features hier gewoon ontbreken.

Fijn dat een custom CSS mogelijk is, maar dat vereist een abo of actief kudo's verzamelen (ook al zijn het er niet zo veel). En dan mag je het zelf opbouwen, want behalve een topic is er niet echt iets als een gallerij. (En veel volk komt niet tot nauwelijks op de forums, myself included)

Maar wat @Grin ook al aangeeft, gewoon een aantal kleuren inverten zal al een hele hoop schelen. Zwart = wit en wit = zwart.

Of laat de community het eventueel oppakken, dat er een custom CSS bv door een groepje mensen beheerd wordt wat de "nachtmodus" moet voorstellen en dat als extra optie beschikbaar maken. Er hoeft eigenlijk niet eens actief werk van het Tweakers personeel in te zitten. Om mijn huidige CSS te vinden en een beetje aan te passen, moest ik de forums in duiken en mensen vragen om hulp.

Ik kom zelf nauwelijks nog op Tweakers tenzij het 1 van mijn eigen apparaten is. Ik ga namelijk niet overal bij iedereen even inloggen op mijn account.

PS: Ik bedoelde het niet aanvallend of denigerend naar jullie of Tweakers toe, als mijn reactie zo terug lees heb ik het nogal kut verwoord.
Ik neem afstand van de vorm van je relaas maar waarschijnlijk ben ik het in de kern wel met je eens.
Dat valt toch ook wel mee? Hier gebeurd het misschien een keer in het jaar dat ik er een regeltje bij moet zetten bijvoorbeeld omdat er ergens een knopje tussen gekomen is of verplaatst is. Door de tijd heen blijft die CSS dus redelijk stabiel, zeker als het op kleuren aankomt bijvoorbeeld.
Ik bezit zelf niet voldoende CSS kennis om alle aanpassingen te maken. De sheets die ik gebruikte gemaakt door tweakers op GoT vertoonden verschillende mankementen. Sheets die ik gebruik m.b.v. Stylish zijn ook verre van perfect.
Tsja hoe ga ik hierop antwoorden... :)
Omdat ik ook mijn fietsbanden niet zelf plak maar het vehikel direct voor de deur van de fietsenmaker parkeer. Een nachtmodus is nou niet bepaald exotische functionaliteit, ik zou dit graag geïmplementeerd zien.
Zit dit niet in je instellingen menu
Layout => Achtergrond => automatisch aanpassen op tijd
Layout => Achtergrond => Licht ....Donker
Nee, dat is in mijn ogen geen nachtmodus.
Als voorbeeld zie Ars Technica of Geenstijl. Wit is in mijn ogen een waardeloze achterkleur voor het lezen van content. Donkere achtergrond met contrasterende letters. Bij Tweakers moet je bijna een zonnebril op...
Staat je monitor niet gewoon veel te fel ingesteld? Of misschien slecht gecalibreerd/te veel blauw licht?
Nope en nope.
f.lux ftw maar dat doet niks af aan het feit dat het daar niet opgelost zou moeten worden. (website)Design staat m.i. ten dienste van functionaliteit, en een van de primaire functie van een (nieuws)site is toch echt leesbaarheid. De witte vlakken op hogere resoluties zijn m.i. disproportioneel groot (i.e. oppervlakte) en geven te veel licht/contrast.
Eens, op een 2K monitor bijvoorbeeld is er 's avonds zoveel licht dat ik Tweakers wel oversla voor de volgende ochtend.
Een beetje 2K monitor zou ook goed ingesteld moeten zijn? probeer eens met settings te klooien en/of check eens of windows/osx je monitor wel herkent en ook het juiste kleurprofiel gebruikt.

Ik heb ook een '2K' monitor (volgens mij? Dell U3011, 2560x1600) maar ik heb nergens last van (ook als ik brightness maximalizeer, is het in zn geheel te licht, niet alleen het wit) en idd wel een of ander bijgeleverd kleuren profiel ingesteld

[Reactie gewijzigd door 434365 op 14 november 2017 20:17]

Kerel, je mist helemaal het punt wat hij probeert te maken :p. Hij wil af van al het wit op de pagina zonder de settings een prima afgestelde monitor te vergallen :). Hij wil het probleem bij de oorzaak oplossen in plaats van het symptoom bestrijden.

Mijn oplossing is niet full-screen maar half (op 3440x1440), omdat het toch te debiel is om dat full screen te doen :p
De grap is dus dat wetenschappelijk gezien zwart op een witte achtergrond beter leest dan andersom en daarnaast ook minder dikke letters nodig heeft om goed leesbaar te zijn. Dit is voornamelijk over gedrukte tekst, want zodra je er een lichtbak achterzet is het wat mij betreft ook liever zwarte letters op een witte achtergrond.
Wetenschappelijk gezien?
Ik kijk met mijn eigen ogen, wanneer ik code klop dan werkt een editor met een zware achtergrond met gele letters tig maal plezieriger dan zwart op wit. De bak licht die ik met zwart op wit continu in mijn bakkes krijg van 2*27"/30" is echt ondragelijk voor een werkweek(!).
Kan me echt niet voorstellen dat de wetenschap dat fundamenteel anders ziet, en zo ja, dan wil ik dat onderzoek graag lezen.
Ik kan me voorstellen dat hoe lang iemand een stuk tekst op een monitor moet lezen wel degelijk effect kan hebben op hoe prettig dat leest. Ik kan het geciteerde artikel nergens vinden dus ik kan niet bevestigen of ze ook proefpersonen langere periodes per dag (8+ uur) hebben laten lezen.
Wat Gropah zegt is gewoon waar & bewezen, en 'nacht modus' a-la witte text op zwarte achtergrond is eigenlijk slechter voor je ogen. Goeie nacht modus haalt blauwe kleur-tonen weg, verder niets.
Ik klop al 15 jaar code met een witte achtergrond (kleine vim etc uitstapjes daar gelaten) en nog nooit last van gehad, dat verschilt dus gewoon per persoon. (en per monitor/monitor-settings)

Ik stoor me dan ook echt niet aan de hoeveelheid wit op Tweakers, de lichtgrijze omlijsting maakt het in mijn ogen een mooie balans.

Ik verbaas me trouwens over de aandacht aan nacht modus de laatste tijd, ik heb uberhaupt geen last van m'n schermen thuis of op kantoor als het donker is, en ken ook niemand die dat heeft, maar wel een paar mensen die nacht modus zooi hebben 'omdat het hip is' (letterlijk zo uitgelegd gekregen lol) heeft het niet gewoon te maken met scherm kwaliteit? bij een goedkoop monitortje word ik ook niet blij van grootte witte vlakken, maar vanaf 300 euro ofzo zijn schermen al kwalitatief genoeg om geen 'schreeuwend' wit meer te hebben toch? of ligt die grens wat hoger? (ik heb zelf de luxe van hoge kwaliteit ips schermen overal dus weet het niet precies, maar zie idd wel eens goedkope monitors van mediamarkt ofzo die echt niet lekker ogen)
Het heeft niets met schermkwaliteit te maken, en het is geen mode. Het is noodzaak voor een grote groep meestal vanwege twee factoren:

- Matig omgevingslicht
- Grote monitor

De meeste mensen zitten thuis niet onder de TL en hebben vrij zwakke verlichting. Hierdoor is het contrast met een monitor groot. Met een grote monitor wordt het zelfs een enorm sterke lichtbron.
Oke, je bedoelt dus wat ook al bij youtube mogelijk is

zie nieuws: YouTube bevat verborgen nachtmodus
Heb ik al ingeschakeld maar is nogsteeds er licht ;)
Dat is niet echt makkelijk aan of uit te zetten denk ik zo :P
Zoiets moet op OS level gebeuren. Niet per applicatie laat staan op site-level.

Anders krijg je inconsistentie van tot en met èn mensen zijn iets aan het oplossen wat ergens anders beter op te lossen is.

Of ben je echt van plan om op elke website die je regelmatig bezoekt te bedelen voor een nachtmodus?
Dit is een nieuwe invalshoek voor mij, ben het hier pertinent mee oneens. De bron van het materiaal - i.e. Tweakers - moet van goede kwaliteit zijn; period. Wat ik op OS lvl wens op te lossen of aan te pakken staat daar los van.
Ik verwacht dat websites van goede kwaliteit zijn, een nachtmodus is daar anno 2017 een onderdeel van.
Ik zou groot voorstander zijn van een OLED-vriendelijke site :) ik browse ontzettend veel op mijn smartphone....
Voor mij werkt dit programma erg prettig.

https://justgetflux.com/
Jaren terug heb ik voor mijn Tweakers app (Windows Phone) een night-mode gemaakt...

Die app ondersteunde dat dus wel out of the box... de code werkt nog steeds;
wp_app_nightmode = "body *,body #menubar,body .scoreButton,body p.author > span + a{background-image:none !important;background-color:#000 !important;color:#999 !important;border-color:#999 !important;}body #wpScroll{background:rgba(166,166,166,.75) !important;}body #menu{opacity: .75 !important;}body ::selection{background-color:#999 !important;color:#000 !important;}";

wp_app_head = document.head || document.getElementsByTagName('head')[0];
wp_app_style = document.createElement('style');
wp_app_style.type = 'text/css';
wp_app_style.appendChild(document.createTextNode(wp_app_nightmode));wp_app_head.appendChild(wp_app_style);
Als je die code in de developers console [F12] uitvoert, zie je iets als dit... eventueel kan je er een extensie van maken zodat die altijd aanslaat bij Tweakers (zonder app is de code nu zinloos).
DIe is er al. even op het tandwieltje rechts bovenin klikken
Dat noem ik nou niet echt een nachtmodus, als je ziet dat het echt maar een paar tinten donkerder is. Daarbij wordt ook alleen maar de achtergrond gewijzigd en niet de rest.

Verschil lichts vs donkerst: https://imgur.com/a/F1IsL

[Reactie gewijzigd door AnonymousWP op 14 november 2017 12:59]

Is er wat uitleg mogelijk over de Communitypick? Of desnoods een linkje naar het feat-topic? :)

Topicacties ook onder forumtopic weergeven
Moeten we dit zien als een soort van historisch overzicht waarin we kunnen zien wanneer een topic gesloten, geopend, gestickied is, is of iets dergelijks?

En nog interessanter om te weten: Hoe ziet de nieuwe editor voor de redacteuren er uit? Ik hoorde al wat over widgets etc. Dit zal vast verder gaan dan een standaard CKeditor? :P

[Reactie gewijzigd door AW_Bos op 14 november 2017 13:00]

Met topicacties wordt volgens mij het rijtje 'Reageer - Koppel onderwerp - Rapporteer - Bookmark - Postreminder' bedoelt.
Ah,dat is duidelijk.
Onder de thread bedoel je dan? Want ikzelf dacht aan de topic(titel) bovenaan, maar daar stond dat rijtje al....
tussen de thread en de quickreply in, links van de paginering
Ik ben hier ook wel benieuwd naar. Leuk die community picks, maar het zegt mij helemaal niets. Wat meer context over de items zou fijn zijn.
We willen er met de CKeditor-implementatie voor zorgen dat de redactie direct een zo goed mogelijk beeld krijgt van de uiteindelijke tekst. Voor complexe zaken, zoals video-embeds en image-galleries wordt dat in de TinyMCE-opzet gewoon met een placeholder-tekstje gedaan.

Die placeholder is nodig om het forward- en backwardcompatible te houden; zodat we bijvoorbeeld bij die image-gallery zonder de opgeslagen artikelen aan te passen nieuwe afbeeldingen, andere afmetingen, etc kunnen gebruiken. En als we de video-player anders willen doen, kan dat met deze placeholders ook vrij simpel.

Het grote nadeel van de placeholders is dat ze tussen een lap tekst nauwelijks opvallen en dat ze natuurlijk al helemaal geen realistische voorstelling geven van hoe het er 'echt' uit ziet. In de nieuwe hebben we video als eerste uitgewerkt; er is nog steeds een placeholder in het uiteindelijke artikel, maar - doordat ckeditor daar on-the-fly allemaal html bij kan genereren via hun widget-systeem - kunnen we het er toch uit laten zien als een videoplayer.
Kortom; als nu een video wordt ingevoegd ziet de redacteur de 'holder image', wat aanvullende meta-informatie en een play-knop. Het is verder geen echte player, maar toont veel beter wat er te verwachten valt :)

Doordat het via losse (widget) plugins werkt, kunnen we dit gaandeweg uitrollen voor andere complexe elementen, zoals de image gallery.

[Reactie gewijzigd door ACM op 14 november 2017 13:42]

Wat is een DM (in context van Tweakers.net) ook alweer?
Direct Message, oftewel het sturen van privéberichten, niet te verwarren met PM (Push Message, berichten van mod's)
Direct message (zie reactieballon rechts in de navigatiebalk).
De inline imageviewer is zo idd een goede verbetering.

Ook wil ik mijn stem geven voor een eventuele nachtmodus (gezien mijn topic erover al aangehaald was), nachtmodus kan met custom css, maar dan ben je wel bezig om vrijwel alle elementen te overschrijven. Dan zou je beter iets als een variabele CSS switch moeten hebben (iets wat bv met LESS kan)

Gezien donker of licht niets meer is dan een variabel verschil.
Ja, alleen maar 'even' al je (legacy) css refactoren... ;)
Voor legacy code is het idd een probleem. Voor nieuwe code kan je er wel rekening mee (gaan) houden. En langzaam maar zeker je legacy code gaan migreren. Zo zou ik het iig doen, je zou het nooit in 1 iteratie af kunnen hebben.
Het probleem is dat het bij ons gewoon ondoenlijk is. Als we de site van scratch af aan opnieuw zouden opzetten zou het misschien een mogelijkheid zijn. We zitten echter nog steeds met het feit dat sommige delen van de site al meerdere jaren oud zijn en hoogstwaarschijnlijk ook op korte termijn niet aangepakt zullen (kunnen) worden. Dat maakt het al praktisch onmogelijk om een feature als 'night modus' op een makkelijke en overal goed werkende manier te implementeren zonder dat het bij aanpassingen weer een berg extra testwerk gaat opleveren of met regelmaat stuk gaat (zoals we nu al vaak ondervinden met de density settings en support daarvoor daarom ook aan het 'afbouwen' zijn).

Zie verder ook Femme's post hierboven. Het is gewoon te bewerkelijk en duur voor iets dat uiteindelijk maar een 'gimmick' is. Die tijd besteden we liever aan andere features, of om die oude onderdelen van de site eerst op te lappen.

[Reactie gewijzigd door crisp op 14 november 2017 15:47]

En de icoontjes van de comments zijn vernieuwd of was dat al eerder gebeurd? Ziet er iig netjes uit!
Ik vind de witte icoontjes maar lelijk en niet passen. Haal ze dan helemaal weg, en laat de totale aantal comments gewoon in het artikel zelf zien. :/

edit: grammatica

[Reactie gewijzigd door MrFax op 15 november 2017 00:53]

vind ze ook niet mooi, en trekt te veel de aandacht naar mijn idee
Waarschijnlijk alleen omdat ze nieuw zijn :) na een week vallen ze niet meer op
In de mobiele weergave heb ik een kleine 2 centimeter witruimte tussen de menubalk en titel van de pagina.
Dat is als het goed is nu opgelost :)
+1Anoniem: 372172
@crisp14 november 2017 13:16
Inderdaad :)
+1Anoniem: 372172
14 november 2017 12:47
Ziet er weer goed uit allemaal :)
Goed gedaan boys!
Zou graag (zoals hierboven ook al wordt genoemd) een nachtmodus zien. Dit kan natuurlijk met custom CSS maar als jullie het maken weet je in ieder geval zeker dat het er netjes uitziet en updates overleefd ;).
Gaan we straks van de ongelezen DMs in zelfde thread ook naar frontpage comment replies en forum comment replies in 1 DM? Want dat is iets waar ik wel benieuwd naar ben. Als je meerdere keren reageert in een topic of nieuwsbericht, kun je daar veel notificaties van krijgen. Misschien dat je dit moet combineren met het bladeren tussen eigen reacties (of notificaties in dezelfde thread) omdat het anders lastig wordt om te zien waar wel en niet reacties op jouw reacties staan.

Verder opvallend om te zien welke er momenteel bovenaan staat. Ik vraag me af hoeveel nut het heeft voor de niet vraag-antwoord topics. Ik vond het wel fijn dat ik geen apart kleurtje had in het Xbox topic, anders wordt je namelijk al snel als fanboy weggezet alleen maar omdat je een topic start

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 15 november 2017 09:45]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee