Door Sven Koene

UX Designer

Meer producten in de Pricewatch - Development-iteratie #124

30-01-2018 • 13:31

58 Linkedin

Onze developers hebben weer een nieuwe iteratie opgeleverd. De focus lag in deze iteratie op het bouwen van de technische basis voor responsive actiepagina's. Daarbij hebben we een nieuwe werkwijze ontwikkeld voor het importeren van de productfeeds.

Responsive maken van onze actiepagina's

In deze iteratie zijn we begonnen met de technische basis om onze actiepagina's, zoals die van de Developers Summit, responsive te maken. Deze pagina's worden voorzien van een soortgelijke update als onze redactionele artikelen, maar dan met een eigen smaakje, wat lijkt op onze Tweakers Awards-pagina's. Niet alleen kunnen deze pagina's zo binnenkort beter omgaan met smallere viewports, het team achter de actiepagina's krijgt bovendien dezelfde mogelijkheden in de editor als de redactie.

Nieuwe werkwijze, meer producten

We hebben in de afgelopen weken gewerkt aan een nieuwe wijze waarop we feeds importeren en matchen met productdata. Door kleine productcategorieën te automatiseren en een aantal populaire categorieën semiautomatisch te laten verwerken, worden er sneller meer producten uit de feeds op de juiste plek ingedeeld.

Door deze update hebben we bijvoorbeeld meer dan vijfduizend smartphonehoesjes toegevoegd aan de Pricewatch. We gaan in de komende tijd meer categorieën op dezelfde manier optimaliseren, onder nauwlettend toezicht van ons productcontentteam.

Thumbs-upsmiley op het forum

Op het forum is het al enige tijd mogelijk om de schrijvers van een post te bedanken met een opgestoken duim. Een mogelijkheid om je posts en reacties te decoreren met een thumbs-upsmiley ontbrak echter nog. We hebben een dergelijke smiley nu toegevoegd aan het arsenaal van emoticons. Een maak je met de code (y).

Bugfixes

Verder hebben we nog een aantal bugs geplet, waaronder:

 • auteur werd niet getoond bij een videoartikel;
 • submitter was niet zichtbaar op mobiele weergave;
 • foto's toevoegen bij wijzigen V&A-advertentie lukte niet;
 • er werd onterecht een mail verstuurd over het aflopen van je abonnement;
 • een aantal specificatiepagina's werkte niet meer door een foutieve afhandeling van de url;
 • video-upload voor de redactie is stabieler gemaakt;
 • een aantal kleine verbeteringen voor de redactie is doorgevoerd in de editor.

Communitypick XL

Normaal gesproken doen we om de twee iteraties een communitypick, waarbij je kunt stemmen op een klein featureverzoek dat we in de volgende sprint gaan bouwen. Inmiddels vinden we het tijd om eens een wat grotere feature uit de backlog op te pakken. We kunnen daarom een 'XL-communitypick' gaan doen. Dit betekent wel dat er in de komende tijd geen reguliere communitypicks zullen zijn, totdat deze is opgeleverd. Op basis van het aantal opgestoken duimpjes in het Mooie Features-forum hebben we de onderstaande kanshebbers geselecteerd; de poll is open tot donderdag 12.00 uur.

 • Filters opslaan in de Pricewatch (XL)
  Voor ingelogde gebruikers de mogelijkheid bieden om per productcategorie filters op te slaan in de Pricewatch, zodat je de filterset later makkelijk kunt hergebruiken. Het opslaan en oproepen van een filterset vindt plaats in de productenlijst van een categorie.

 • Forumposts selectief kunnen citeren (XL)
  Door tekst te selecteren in een forumpost en op de quoteknop te klikken, kun je eenvoudig een deel van een post citeren, zonder zelf de tekst te moeten copy-pasten en quote-tags te maken of een citaat van de hele forumpost te moeten aanpassen.

 • Animated GIF niet automatisch afspelen
  Animated GIF's zullen standaard gepauzeerd worden, zodat ze niet meteen worden afgespeeld tijdens het lezen van vooral forumposts. Door een instelling in je profiel kun je het automatisch pauzeren uitschakelen.

XL-communitypick iteratie #125

Filters opslaan in de Pricewatch
59,7%
Forumposts selectief kunnen citeren
27,9%
Animated GIF niet automatisch afspelen
12,4%

Aantal stemmen: 1.891. Deelname gesloten op 31-01-2018 12:00. Stemmen is niet meer mogelijk.

Reacties (58)

Wijzig sortering
Op het forum is er, keer op keer, de wens geuit om winkels te kunnen uitsluiten in de Pricewatch, zodat je winkels waar je vaker een slechte ervaring mee hebt niet in je zoekresultaten hoeft te zien.

Ik vind het teleurstellend dat die optie niet is meegenomen in de XL-communitypick. Het feit dat deze wens er al lang is en vaak terugkomt geeft mij toch het idee dat alle maatregelen die er achter de schermen genomen worden om deze wens onnodig te maken, niet doeltreffend genoeg zijn.

Wat dat betreft zou het misschien goed zijn als er meer invloed is vanuit ons gebruikers op de keuzes in deze community-pick. Dus niet, zoals nu, enkel stemmen op een selectie van opties, maar bepalen over welke opties gestemd kan worden.
De pricewatch is een grote bron van inkomsten voor Tweakers. Die bron van inkomsten zijn de winkels, die betalen om erin te staan. Hoe denk je dat die winkels het vinden als ze uitgeschakeld kunnen worden? Ik snap wel dat Tweakers geen gehoor geeft aan dit verzoek. Begrijp me niet verkeerd, ik zou het ook graag willen. Maar verwachten dat ze dit in een community pick gaan opnemen, tja...
Wij kijken naar meer dan alleen de inkomsten uit de Pricewatch voor dergelijke keuzes. Voor deze wens is o.a. de complexiteit, die ik al meerdere malen heb uitgelegd in het forum, een punt wat het niet 'even' tussendoor laat gaan. Zelfs niet met een 'XL'-versie van de community pick.

We moeten hiervoor goed in kaart brengen wat de impact is, net als voor de meeste andere grote wijzigingen.

Er wordt impliciet gevraagd om een ervaring met je de Pricewatch alsof winkel X of winkels die niet voldoen aan criteria Y (score >= Z, betaling via ideal, etc) niet zou(den) bestaan. Vaak wordt de wens ook nog gecombineerd met het verzoek om de totale kosten, inclusief verzending, te tonen. Dat betekent in principe ook dat op alle plekken waar we elementen van de Pricewatch laten terugkeren dan ook daar op aangepast moeten worden. Los van dat dat op zich al een aardige klus is, zorgt het ook ervoor dat de informatie die we presenteren niet meer voor iedereen gelijk is. Als een redacteur bijvoorbeeld in een artikel meldt 'vanaf 200 euro' en een bezoeker heeft ziet door zijn gekozen opties helemaal geen prijs of een veel hogere vanafprijs... dan geeft dat verwarring. Het werkt dan bijvoorbeeld ook door op de best buy guide artikelen, waar die vanafprijzen automatisch in de tekst worden opgenomen.

En zo zijn er veel plaatsen waar we de 'iets doen' met de vanafprijs, maar geen ruimte hebben om toe te lichten dat die prijs voor 'jou' anders is dan voor anderen.

Kortom, het is een stuk minder eenvoudig dan wellicht gedacht wordt. En dat is een van de belangrijkste redenen om e.e.a. vooralsnog af te houden.

[Reactie gewijzigd door ACM op 30 januari 2018 15:17]

Het werkelijke probleem is dat er een shop tussen zit die keer op keer verkeerde informatie in de pricewatch zet. Dat betreft prijzen die niet overeen komen met wat ze in de webshop tonen, of prijzen die wel overeenkomen, maar waarbij na bestelling vervolgens niet geleverd wordt, tenzij je bijbetaalt of een ander product uitkiest. Dit betreft 1 shop die dit structureel doet, om nou voor 1 shop zo'n filter te bouwen...

Andere optie is om de betreffende shop met de voorwaarden van de pricewatch te confronteren, maar blijkbaar betaalt deze shop genoeg om dat niet te gaan doen. Let wel: deze shop hanteert al meer dan 7 jaar deze praktijken en er verandert gewoon niks. Kan zijn dat jullie dit al meerdere malen hebben aangekaart bij de shop, maar dat de shop elke keer weer puppy-oogjes opzet en jullie keer op keer in de smoesjes trappen.
Ik ben niet voldoende betrokken bij die het waarom bepaalde shops wel of niet in de Pricewatch (blijven) staan. Maar er ook wel shops genoemd die men weg wil filteren (zoals Amazon) waar op zich niks mis mee is.

Bij Max ICT is het volgens mij vooral lastig dat ze blijkbaar (net?) niet onze voorwaarden schenden, want er worden wel degelijk shops uitgezet en ook simpelweg al niet eens toegelaten. En dat aanspreken gebeurt inderdaad ook.

Tegelijkertijd ben ik wel eens met je suggestie dat als die shop het voor "iedereen verpest" en zij de enige reden zijn voor deze feature, we dan niet heel veel moeite moeten steken in die feature... Want dat is dan symptoombestrijding. Om een shop uit te zetten hoeven we niet eens technische aanpassingen te doen, dus dat zou dan vanuit dat oogpunt natuurlijk veel simpeler zijn.

Het is overigens niet aan mij om daadwerkelijk daar keuzes en beslissingen in te maken, dus ik kan je helaas ook niet meer vertellen dan wat ik hier nu doe :)
Dan noem je deze shop bij naam, dan rapporteer je dit en dan los je dat op een andere manier op. Een filter bouwen waarmee zo veel gemoeid is dan ook onzin. En je bouwt nooit een filter voor maar 1 ding/klant/shop/whatever dat weet je zelf ook goed. Of je irriteert er gewoon niet aan en besteld er sowieso niet :) Kijk misschien ook of ze dit wettelijk legaal doen en ga die weg op.

[Reactie gewijzigd door jochem4207 op 30 januari 2018 15:33]

Die shop is al meerdere keren in diverse topics bij naam genoemd, maar er wordt geen actie op ondernomen. Ondertussen wordt de pricewatch steeds minder goed bruikbaar. Ik gebruik de pricewatch zelf altijd met een paar filters ingesteld, sorteer van goedkoop naar duur en pak dan een paar producten in een vergelijking. Als dan de helft van je producten in die selectie zit omdat betreffende winkel 200+ euro onder de prijs duikt met oneindige levertijd heb je niks aan die selectie. Tijdje terug een vaatwasser besteld, eerst met pricewatch geprobeerd, kansloos, daarna uit frustratie maar direct bij Coolblue gaan shoppen.
Die shop heet MaxICT en daar is op het forum al genoeg over gezegd maar tweakers kijkt nogal weg in deze zaak :X (omdat ze anders geld van max missen waarschijnlijk)

Suggestie: MaxICT weren van tweakers.net pricewatch Owja en dit loopt al vanaf oktober 2016

[Reactie gewijzigd door HKLM_ op 30 januari 2018 15:53]

Dat betekent in principe ook dat op alle plekken waar we elementen van de Pricewatch laten terugkeren dan ook daar op aangepast moeten worden.
Dat hoeft toch niet? Andere filters uit de prijskijker worden toch ook niet verwerkt in de widgets en vermeldingen elders op Tweakers? Als je alleen al de mogelijkheid zou hebben om in lijst met filters in de prijskijker ook webwinkels aan- en uit te zetten, gewoon met vinkjes, zou dat heel mooi zijn; ik denk dat mensen dan heus niet zouden klagen dat de winkel nog wel wordt meegenomen als je ergens anders op een link klikt of een artikel leest.
Het lijstje van filters, bedoel je dan daar waar je producten filters of daar waar je de uiteindelijke prijslijst ziet?

Als het bij de producten is, dan zou het natuurlijk wel raar zijn als er steeds verschillende 'vanafprijs'-vermeldingen zijn... Als het bij die laatste is, dan wordt het probleem weer een stuk minder bruikbaar, want je zag eerst alsnog onterecht een lage prijs, maar daarna niet meer.
Bij de uiteindelijke prijslijst zou het inderdaad niet zo nuttig zijn, en verwarrend.

Ik bedoelde inderdaad op de pagina waar je ook de productfilters toepast. Zoiets als dit, waar ik aan de rechterkant twee knoppen in het ge-photoshopt:

https://imgur.com/NpYG4wJ

Als je op die knop drukt, krijg je een lijstje met alle webwinkels en kun je ze af- en aanvinken. Dan wordt automatisch de hele sortering van de lijst met productresultaten aangepast. Wel best wat werk natuurlijk, voor de programmeurs van Tweakers! Maar zou wel heel fijn zijn als 't op een dag mocht lukken.

[Reactie gewijzigd door Cerberus_tm op 30 januari 2018 21:17]

Dat iets moeilijk is is nog geen reden om het niet te doen... ;)

Ondertussen lijkt er wel een langlopend probleem te zijn waarbij het lijkt alsof er weinig tot niets vanuit Tweakers.net gedaan wordt om het op te lossen. Waarbij de community wel actief meedenkt hoe het op te lossen zou kunnen zijn, maar waarbij er toch vooral de indruk ontstaat dat er niet echt actie ondernomen wordt, dan wel een deadline gesteld wordt.

Let wel, veel 'het lijkt' en 'indruk' hierboven. Wellicht dat er achter de schermen heel actief actie ondernomen wordt, maar het komt naar buiten toe erg niet-daadkrachtig over. Zou mooi zijn als er concrete acties genoemd worden. Of een deadline, 'vanaf xx-yy-2018 zou het beter moeten zijn, anders...'.

Alle begrip dat men niet onnodig technische oplossingen wil implementeren, maar het zou mooi zijn als men de community iets meer te vriend probeert te houden door wat daadkrachtiger over te komen.
We moeten hiervoor goed in kaart brengen wat de impact is, net als voor de meeste andere grote wijzigingen.
Ik zou zeggen: begin daar eens aan. Het loopt in zijn algemeenheid al ~8 jaar:
https://gathering.tweaker...message/53988577#53988577

[Reactie gewijzigd door PcDealer op 1 februari 2018 12:48]

Als de Pricewatch minder nuttig wordt door vervuiling van inhoud, dan ga je Pricewatch bezoekers kwijtraken - wat uiteindelijk ook inkomstenverlies voor Tweakers.net gaat worden.

De inkomsten voor T.net komen direct van de winkels, maar indirect van het aantal Pricewatch bezoekers. Lijkt mij toch iets om rekening mee te houden.
Ik stem ook voor deze optie. Veel producten lijken nu onterecht beschikbaar doordat ze enkel bij een 'zwart schaap' staan.

Wat ik echter ook al opperde is om bijvoorbeeld een score-filter toe te voegen. Bijvoorbeeld alleen shops met 4 of meer sterren. Dat zou al heel veel rommel wegfilteren.
Een optie om webwinkels te kunnen filteren uit de pricewatch zou natuurlijk het moois zijn ;)
loop al een aantal jaar een topic over op het forum...

Edit: linkje naar topic toegevoegd.

[Reactie gewijzigd door dylan111111 op 30 januari 2018 14:24]

Amazon zou ik eruit willen filteren zolang ze nog geen Nederlandse webwinkel hebben.
Maakt het echt uit of je op .nl of .de zit? De website is Nederlands, iDEAL wordt ondersteund, en eventuele retouren stuur je gratis naar een adres in Zwolle. De ervaring is niet noemenswaardig anders dan bij bol.com.
Ik weet niet of je al een retourervaring hebt met Amazon, maar die is niet zomaar hetzelfde als een Nederlandse webshop. Ja je stuurt het terug naar een Nederlands adres en vervolgens hoor je een hele tijd niets (meestal zo'n 2 weken) en dan maar hopen dat je retour wordt goedgekeurd.

Geef mij dan maar een shop die de dag van ontvangst ook netjes meldt dat het pakket ontvangen is en een dag later je retour heeft verwerkt.
Wettelijk binnen europa moet je binnen 2 weken je geld terug krijgen bij een retour. Bij amazon zal dat dus ook niet anders mogen zijn. Ze moeten zich ook aan de wet houden.
Al meerdere keren iets teruggestuurd naar Amazon. Het klopt dat eea wat langer duurt, je stuurt het naar Zwolle en vervolgens wordt het vanaf daar doorgestuurd naar Duitsland. Één mailtje naar de klantenservice en je krijgt meteen dagelijkse updates of het pakketje al is ontvangen, zodra dat gebeurt is krijg je direct een chargeback op je cc.

"hopen dat de retour wordt goedgekeurd" is echt onzin. Reputatie van Amazon onder de sellers is juist notoir pro-consument. Amazon oordeelt nagenoeg altijd in jouw voordeel, en de sellers hebben daar weinig tegen in te brengen.

Klantenservice is in mijn ervaring juist stukken beter dan bijvoorbeeld die van Bol.com.
Eén mailtje naar de klantenservice en je krijgt meteen dagelijkse updates of het pakketje al is ontvangen [...]
Je onderschrijft dus exact waar @EdwinB over klaagt, geen pro actieve berichtgeving vanuit Amazon. Een webwinkel van deze omvang en jarenlange bestaan, zou zoiets toch op orde moeten hebben?
Ja je stuurt het terug naar een Nederlands adres en vervolgens hoor je een hele tijd niets (meestal zo'n 2 weken) en dan maar hopen dat je retour wordt goedgekeurd.
want? Amazon levert beter dan sommige webwinkels die er ook in staan.
Ik hoop dat die snel komt. Het is bekend dat die wens er is. Ik snap wel dat Tweakers geld verdient aan de shops in de pricewatch maar ik hoop ook dat ze snappen dat gebruikers pesten ook geen langetermijnoplossing is.

[Reactie gewijzigd door Room42 op 30 januari 2018 14:46]

Je kan met custom CSS bepaalde webwinkels selecteren en anders stylen. Bijvoorbeeld Max ICT rode letters geven en doorstrepen:

a[href*="LeverancierID=7403"] {
color: #f00 !important;
text-decoration: line-through !important;
pointer-events: none;
cursor: default;
}

Edit: Verbeterde CSS.

[Reactie gewijzigd door JJ93 op 30 januari 2018 17:15]

Ik zou graag kunnen willen filteren op aftersales. Dat iemand iets bij een winkel besteld en dat het goed aankomt boeit mij niet zoveel. Wat winkels presteren op aftersales zegt veel meer over een winkel dan 10 reviews waarbij een product aangekomen is. Wat een winkel doet als het niet goed gaat is veel belangrijker.
(Y) werkt alleen op het forum, ik had hem hier graag onder geplakt :)

edit: (y) Oeps... Tnx @rens-br!

[Reactie gewijzigd door WTBram op 30 januari 2018 15:25]

Probeer eens een kleine letter 'y' -> (y)
De stijl is niet helemaal hetzelfde als de andere smileys, dat is dan wel weer jammer. :/
Willen we meer of minder MaxICT?
meh;; heb laatst wel wat bij ze besteld en ze leverden ook nog eens wat ik besteld had binnen redelijke tijd. het is niet altijd kommer en kwel (maar een irritante site is het wel)
"het is niet altijd kommer en kwel"
Niet altijd inderdaad als je de reviews ziet van de webshop hier op tweakers....
Positief zou ik het niet willen noemen in ieder geval.
Misschien is het een idee voor Tweakers (en een motivatie voor de webshop) om de webwinkel te schrappen van de Pricewatch bij reviews met een zeer slechte score. Andere maatregelen als waarschuwingsiconen of een lagere vermelding (ondanks goedkope prijzen) en dergelijke zijn natuurlijk ook mogelijk.
Ik mis nog steeds op mobiel bij het forum het topicstarter icoontje. Dit heb ik al een keer eerder aangegeven maar soms is het zo onduidelijk op mobiel wie het topic is gestart en reageert in het topic.
@Brummetje @Nila Hoewel het niet erg opvalt is dat onderscheid er wel, kijk maar: https://tweakers.net/ext/f/oWrc9RViaxiscHDCgqS34I0X/full.png.

Wanneer je de TS bent is het driehoekje dus rood ipv. grijs.

[Reactie gewijzigd door rens-br op 30 januari 2018 14:04]

Valt inderdaad niet op, zie hier een verbeterpuntje. Maar voorlopig weet ik waar ik moet opletten.
Je kan eventueel zelf met custom css de achterliggende afbeelding van de rode pijl wijzigen naar iets herkenbaarders. Zit in forum.css

.topicstarter .userklipklap:before{background-image:url(../../g/if/v3/framework/arrow_red_down.png)}

https://tweakimg.net/g/if/v3/framework/arrow_red_down.png

Dit kan je gewoon pasten bij je Tweakers instellingen en het werkt dan automatisch ook op je mobiel, omdat het aan je profiel is gebonden.

[Reactie gewijzigd door Bolletje op 30 januari 2018 14:57]

Ah dus dat is het, ik miste dat ook al ja. Erg irritant als je de naam niet meer weet en je moet weer terug naar het begin om te kijken.
Jullie zijn goed bezig, zeker toen ik las "Meer producten", maar vervolgens lees ik 5000 telefoonhoesjes... *facepalm*
Tja, je begint zo'n test in het algemeen niet bij de best bezochte productpagina's. Dus telefoonhoesjes zijn een goede testcase (weinig specificaties).
Dus telefoonhoesjes zijn een goede testcase
Pun intended? :D
(y)

En dat hebben we dan ook direct getest :P

[Reactie gewijzigd door D-Three op 30 januari 2018 14:23]

Er volgen snel meer categorieën, ook in de categorie electronica ;)
We hebben een dergelijke smiley nu toegevoegd aan het arsenaal van emoticons. Een [stuk] maak je met de code (y).
Bij mij is het plaatje in deze zin stuk en verwijst de afbeelding link naar een google/gmail pagina

[Reactie gewijzigd door ImNotnoa op 30 januari 2018 13:46]

Hier gaat die helemaal top (y)
Hier ondertussen ook
(y) werkt goed hier.

[Reactie gewijzigd door MrFax op 30 januari 2018 14:26]

"Thumbs-upsmiley op het forum
Op het forum is het al enige tijd mogelijk om de schrijvers van een post te bedanken met een opgestoken duim. Een mogelijkheid om je posts en reacties te decoreren met een thumbs-upsmiley ontbrak echter nog. We hebben een dergelijke smiley nu toegevoegd aan het arsenaal van emoticons. Een maak je met de code (y)."

Leuke toevoeging, Waarom niet gewoon de opgestoken duim knop ook op de FP introduceren naast de + scores bijvoorbeeld.
Leuke toevoeging, Waarom niet gewoon de opgestoken duim knop ook op de FP introduceren naast de + scores bijvoorbeeld.
Omdat er al een moderatiesysteem is. Die heeft weliswaar een serieuzere insteek dan kudos uitdelen, maar twee systemen door elkaar gebruiken maakt de werking niet duidelijker.
13:31
Beetje jammer Sven.... Je weet toch dat de post om 13:37 online moet!? :P

Forumposts selectief kunnen citeren (XL)
Dit lijkt me wel een fijne optie. De Quote knop toevoegen voor mobiel gebruik zou ook wel handig zijn. Want als dat er kan komen, dan gaat mijn voorkeur weer uit naar: Filters opslaan in de Pricewatch (XL).
Haha, ja deze had op z'n minst wel 6 minuten later gekund. We weten alleen niet wanneer een iteratie volledig is gereleased en alle eventuele bugjes gefixed zijn, dus timen we dan ook niet met het .plan.
Volgende keer beter!
Anoniem: 372172
30 januari 2018 13:33
Ziet er weer goed uit allemaal :)
Super mooie changelog! Lekker bezig! :D

Fijn ook, die uitleg voor de nieuwe community-XL.

[Reactie gewijzigd door AnonymousWP op 30 januari 2018 13:34]

Lekker bezig! Nu het filteren(uitsluiten) van bepaalde winkels en de pricewatch is weer helemaal top!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee