Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Klantenservice: Score: 5

Super goede dienst. Heel duidelijk, en ik vind het altijd zo fijn dat alle medewerkers van Max-ICT voor mij klaar staan. Ook als het lijkt mis te gaan, dan geven ze het niet op om de klant tevreden te houden.

Ik vind het ook heel fijn om te zien dat ze altijd bezig zijn om hun dienst te verbeteren om aan de eisen van de klanten te voldoen. De eerlijkheid en de duidelijke verhaal heb ik altijd ervaren 10 van 10.

Ik zie veel toekomst in deze mooie bedrijf

Altijd heel duidelijk en snel met het leveren. Ik vind het ook heel fijn dat Max-ICT rekening houdt met de vrije dagen en de weekenden. Dat gaat helaas heel vaak mis bij andere bedrijven

Super goede account manager die altijd zijn afspraken nakomt. Hij weet ook waar het over gaat. Ook als ik een hele kleine vraag heb over kleine hoeveelheid, dan staat hij ook klaar voor mij met de zelfde kwaliteit.
Ook bij andere medewerkers van MAX-ICT heb ik altijd hele prettige gevoel.

Klantenservice: Score: 5

Alles is goed verlopen en ze belden netjes terug na een aantal weken of alles beviel rondom het bestellen en de werking van het product.

De bestelling werd op tijd geleverd zoals werd beloofd, namelijk de volgende dag al. Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Klantenservice is prima, tijdens bestellen niet nodig gehad. Na aantal weken een belletje gehad met de vraag of alles nog naar wens was.

Klantenservice: Score: 5

Artikel besteld, scherpe prijs. Ondanks dat het op voorraad was werd het een aantal dagen later geleverd omdat het bij de leverancier niet op voorraad was. Netjes verpakt. RMA procedure gebruikt omdat het product (niet door schuld van Max ICT) niet voldeed aan mijn verwachting. Teruggezonden binnen de herroepingsrecht periode, snel verwerkt door Max ICT.

Bezorgd met DHL. Verpakt in goede doos, met beschermend materiaal om het product. Pakbon in doos toegevoegd.

RMA procedure gebruikt via de website, binnen een aantal uur was de RMA verwerkt en kon het product teruggezonden worden. Na de bestelling gebeld door Max ICT of alles goed was gegaan, en of ik deze review wilde schrijven.

Klantenservice: Score: 5

Had een monitor besteld bij MAX ICT, monitor kwam mooi op tijd en was een mooie prijs maar werd er enorm misselijk van (blijkbaar kan ik niet tegen hoge refresh monitoren) Retour aangevraagd maar toen was ik i.v.m. een drukke thuis situatie ook nog eigenlijk te laat met het retouren van het product, maar er werd nergens geen probleem van gemaakt.

Klantenservice was super begripvol, en heb ik toch gewoon mijn geld terug gekregen ook al had ik zelf veel fouten gemaakt met de retour aanvraag.

De klantenservice was super begripvol en snelle reacties met mail/telefoon.
Plus er werd niet moeilijk gedaan over fouten die gemaakt waren aan mijn kant.

Klantenservice: Score: 5

Ik had het verkeerde moederbord besteld, de chipset was niet compatible.
Even een mailtje gestuurd en kreeg werkelijk binnen de 5 min een email dat de bestelling geannuleerd was en ik de betaling mocht terug verwachten.

Klantenservice is goed bereikbaar via de chat en het probleem werd meteen zonder problemen opgelost. Ik zou hier meteen terug kopen. Oh ja hun prijzen zijn ook zeer goed.

Klantenservice: Score: 5

zodra de betaling werd overgemaakt werd alles in orde gebracht tot verzending van het product.

mail ontvangen over de bestelling en alles werd verzonden zoals beschreven stond op de website bij Max ICT.

klant gericht en vriendelijk en goede uitleg over het product en snelle reactie ontvangen over een vraag.

Klantenservice: Score: 5

Bestelling plaatsen was makkelijk. Deskundige adviezen. Snelle levering en goede klantenservice. Heel fijn ) Bedankt !

De kookplaat was snel geleverd. De kookplaat was goed verpakt en zonder beschadiging geleverd. De levering vond snel na de bestelling plaats.

Zeer goed geholpen over de kookplaat. Goede uitleg gekregen over product. Wordt op e-mail ook snel gereageerd. Vriendelijke klantenservice, top !

Klantenservice: Score: 0

Zeer goede prijs, makkelijk online besteld en vlotte levering. Helemaal niets op aan te merken.

Klantenservice: Score: 0

Was op zoek naar een ultra-wide monitor en Max ICT bleek de goedkoopste te zijn met directe levering. Bestelproces spreekt voor zich, via de mail wordt je prima op de hoogte gehouden.

Een aantal weken na de bestelling bellen ze ook nog om te vragen of alles goed aangekomen is en of er nog verbeterpunten zijn.

Verzending was via DHL, kreeg netjes eerst een bericht van Max ICT met de tracking en later nog via DHL. Monitor was in de originele doos verzonden.

Basho Karma 27,9K
Klantenservice: Score: 5

Apple iPhone snellader besteld bij MaxICT. Uit de pricewatch waren zij één van de goedkoperen. Heb hier eerder wat besteld, maar dat is wel weer even geleden.

Prima verpakt. Kan er eigenlijk weinig over zeggen. Werd op tijd geleverd zoals op hun website stond.

Max ICT belde mij nog op over mijn ervaring met hun omdat zij op zoek zijn naar continue verbetering. Ik heb op verzoek een recensie achtergelaten. Ik waardeerde het eigenlijk wel dat zij persoonlijk contact zochten over de ervaringen die ik heb gehad. Voelt toch anders dan :-)

Klantenservice: Score: 5

Ik heb kortgeleden het e.e.a bij MaxICT besteld. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik hier besteld had omdat de site voorheen vaak erg traag was en de zoekfunctie toen niet (goed) werkte. Het lijkt er op dat dit allemaal flink verbeterd is/wordt en mijn bestelling was makkelijk te plaatsen. Ik zie ze gelukkig ook steeds vaker aan de wat goedkopere kant in de pricewatch verschijnen. Fijn dat er veel betaalopties zijn. In3 zorgt dat ik teveel koop wat ik niet nodig heb, maar het is handig dat het beschikbaar is.

Handig dat verzendbevestigingen e.d. in het account komen te staan i.p.v. alle mailtjes in de gaten te moeten houden. Het werd geleverd binnen de aangegeven termijn.

Alles was netjes verpakt en is in 1 geheel aangekomen. Ik zet het er bij want helaas is dat in mijn ervaring tegenwoordig geen vanzelfsprekend iets meer.

Ik heb contact gehad met de klantenservice m.b.t. een product welke op de site stond maar nog niet goed leverbaar was. (Poly Free 60). Ze zijn snel bereikbaar zonder zoektochten via chatbots etc. Gewoon 'ouderwets' bellen en vragen. Dat verschilt natuurlijk per persoon of dit fijn is. Maar wat mij betreft wel. De klantenservice was overigens vlot en behulpzaam.

Klantenservice: Score: 0

Geleverd binnen aangegeven levertijd, zeer goed verpakt en goede communicatie inclusief digitale factuur (bij andere moet je die vaak zelf downloaden).
Gewoon goed dus.

Klantenservice: Score: 0

CPU-fan gekocht die elders een lange levertijd had. Bestelling geleverd zoals beloofd binnen 3 werkdagen.
Minpunt is wel dat MaxICT vaak de track en trace code vergeet, zoals ook nu. Gelukkig werd het met GLS verstuurd die in de ochtend bezorgen, anders had ik de bezorging gemist.

MaxICT vergeet vaak de track-en-tracecode door te geven zodat je niet weet wanneer je thuis moet zijn.

Klantenservice: Score: 5

Donderdag avond bestelling geplaats. Maandag middag produkt binnen. Geen klachten met levering. Alles in orde.

Leverdag was in het begin verwarrend. De dag na gebeld en alles was in orde gemaakt

Heel klantvriendelijk. Na de levering nam de winkel contact met mij op om te checken of alles in orde was met de bestelling en levering. Dit maak ik zelden mee.

Klantenservice: Score: 5

Overzichtelijke webshop, duidelijk betaalproces, gode product informatie. Groot assortiment en goede indeling van de website.

Levering was snel in huis, in goede conditie ontvange, geen beschadigingen. Product was nieuw in verpakking

Proactieve klantenservice met aandacht voor mij als klant, goede service! Ben tevreden over de denstverlening

Klantenservice: Score: 0

Cisco switch besteld op een overzichtelijke website, product werd zelfs eerder geleverd dan 1e verwachte levertijd, prima service

Prima informatieverziening over de levering van het product, was netjes en goed verpakt tegen eventuele "ongelukjes" tijdens transport

Klantenservice: Score: 0

Een kleine Apple oplader besteld, uiteindelijk bij MaxICT beland omdat ze de meest scherpe prijs aanboden. Zowel gratis verzending, de volgende dag binnen en een originele Apple oplader ontvangen.

Verzending was gratis en de volgende dag al binnen. De verzending was wel als een pakketje (oplader had prima door de brievenbus gekunt.

Klantenservice: Score: 0

zeer vriendelijke klantenservice, heel tevreden, alles zoals het hoort en netjes afgehandeld, duidelijke website, veel keuze

Klantenservice: Score: 0

Snelle verzending en veel voorraad. Ook veel betaalopties wat het makkelijk maakt om te bestellen.

Volgende dag al in huis. Ik kreeg alleen geen track en trace linkje. Na een mailtje gestuurd te hebben deze alsnog netjes gekregen. Mijn pakketje was snel binnen

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

Let op als je zakelijk een bestelling plaatst. Ze rekenen een enorme fee voor als je het product terug wil sturen.

"Wel zijn wij genoodzaakt hiervoor 25% restockingfee te berekenen."

Product wordt niet geseald geleverd en terug sturen kan alleen met een hoge fee.

Er is geen goede oplossing geboden. Helaas kost het 25% van de aanschaf of het product moet je voor iets anders gebruiken.

1 2 3 ... 122

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Algemeen Score: 4
Verzending Score: 4
Klantenservice Score: 3.5

Qshops

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren