Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk schrijf dit omdat mijn geduld met deze partij helemaal op is en er weinig geloof in heb dat ze wel klantgericht service kunnen verlenen.
Ik heb vanwege een scherpe prijs van een Reflecta projectiescherm een bestelling gedaan bij max ict. Dit product was na 2 maanden opeens niet leverbaar en hebben ze als alternatief een Elitescreen aangeboden. Dit was een achteruitgang in kwaliteit en functies maar prijstechnisch nog afdoende voor hoe ik het wil gebruiken.
Levering door externe partij was in orde. Product in orginele doos zag er van buiten in orde uit.
KlantenserviceIk schrijf dit omdat mijn geduld met deze partij helemaal op is en er weinig geloof in heb dat ze wel klantgericht service kunnen verlenen.
Ik heb vanwege een scherpe prijs van een projectiescherm een bestelling gedaan bij max ict. Ik zag dat de levertijd een aantal weken op zich liet wachten maar dat was geen probleem. Echter na 2 maanden gewacht te hebben en al betaald te hebben kreeg ik dus niks geleverd en ben ik maar gaan bellen.
Al gauw bleek dat het product helemaal niet leverbaar was en dat dit een foutje op de website wat. Ik krijg een alternatief en heb hier maar voor gekozen. Dit scherm is na een week wel verzonden en kwam snel aan. Tot zover de gematigde ervaring.
Helaas bleek het scherm een defect te vertonen na een paar maanden. De onderste metalen trekbeugel begon krom te trekken waardoor het scherm uiteraard nooit vlak is en de projectie niet overal meer scherp is. Ik heb dit nog een paar maanden aangezien omdat dit mogelijk aan temperatuur of andere omstandigheden kon liggen. Uiteindelijk concludeer ik dat dit niet normaal is en heb een RMA aangevraagd hiervoor.
Na een belletje met max ict heb ik een RMA aangemaakt. Ik heb toen meerdere weken gewacht maar er kwam geen reactie. Wederom bel ik en krijg je als antwoord dat het er tussendoor is geglipt. De RMA stond blijkbaar open op wachten op klant voor foto's. Ik heb deze foto's gemaakt en direct doorgezet per e-mail. Hier heb ik nooit antwoord op gekregen, alsof ze maar incidenteel e-mail controleren.
Ik heb weer een paar weken gewacht maar geen enkele actie vanuit max ict. Ik bel en krijg te horen dat ze onderbemand zijn en wel 2000 servicecalls achter lopen. Het was maar goed dat ik zelf er achteraan bel want dan kan er weer aan gewerkt worden, kreeg ik te horen. Ik heb mijn best gedaan begrip ervoor te tonen maar dit begint wel vervelend te worden. Wederom stond de call open op klant want er zouden meer fotos benodigd zijn waaronder serienummer. Ik heb dit weer direct per e-mail naar ze verzonden.
Je raad het al. Geen opvolging dus ik bel weer een paar weken later. De fabriek heeft bepaald dat het scherm opgestuurd moet worden voor een garantie claim. Ok, dan gaan we daarmee akkoord. En ik wacht op max ict dat ze een ophaalactie in gang zetten.
Nee ook weer een paar weken op gewacht op de retouractie en inmiddels ga ik een week op vakantie. Krijg ik precies die week een e-mail met dat een dhl retourlabel is aangemaakt. Daar kan ik natuurlijk nu even niks mee. Eenmaal thuis gekomen ben ik gaan denken wat ik met een retourlabel moet wanneer het scherm 3,5 meter lang is en niet iedereen dit kan vervoeren. Ik heb maar gebeld en werd niet al te vriendelijk te woord gestaan(itt eerdere gesprekken) en dat ik geen label heb kunnen ontvangen van ze. Tja als de medewerker niet het geduld kan opbrengen om iets verder te kijken dan zijn neus lang is moet je niet de klant de schuld geven. Eenmaal zijn vergissing ingezien geef ik aan dat het lastig is dit product met dhl mee te geven en hij gaat een opdracht aanmaken om over 2 dagen het product bij mij thuis op te laten halen. Of ik de hele dag thuis ben zodat het opgehaald kan worden. Ik ben de hele dag thuis geweest maar geen partij langsgekomen. Je zal maar vrij moeten vragen om thuis te blijven voor een afspraak die niet wordt nagekomen.
Ik bel weer net voor 18.00 en krijg te horen dat er niemand meer is van RMA dus niemand kan mij helpen. Ik heb aangegeven zeer teleurgesteld te zijn maar het enige antwoord is dat ik zelf de volgende dag terug kan bellen.
Ik heb mijn twijfels of dat uiteindelijk de garantie correct wordt afgehandeld. Ik zal het scherm 4-6 weken kwijt zijn en kan al die tijd dus er geen gebruik van maken. Hopelijk krijg ik niet te horen dat de schade door mij zou zijn ontstaan maar het is mijn woord tegen het hunne. Ik heb altijd volgens de voorschriften het scherm gebruikt.
Ik zou graag het gevoel willen hebben dat max ict actief werkt aan hun service en niet de klant telkens aan het lot over te laten. Deze RMA aanvraag loopt nu al 4 maanden en het einde is nog niet in zicht. Als er updates zijn zal ik deze tzt hier nog aan toe voegen en mogelijk de score aanpassen.
AlgemeenIk had een videokaart besteld bij MaxICT. Op de website stond vermeld dat de levertijd wat langer kon zijn, dus daar had ik rekening mee gehouden. Na ongeveer een week vond ik ineens een kaartje van DHL in de brievenbus waaruit bleek dat mijn pakket retour was gestuurd. Tot mijn verbazing had ik nooit een verzendbevestiging of track & trace ontvangen van MaxICT.
Toen ik op de website keek, zag ik inderdaad dat het pakket al verstuurd was, maar zonder enige communicatie richting mij. Ik weet niet welke afspraken MaxICT met DHL heeft, maar het lijkt me logisch dat het pakket op z'n minst bij een DHL-afhaalpunt had kunnen worden afgegeven in plaats van direct retour te sturen.
Kortom, slechte communicatie en gemiste kans op een succesvolle levering. Erg jammer.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, account aanmaken ging gemakkelijk en de bestelling was zo geplaatst.
Van te voren echter telefonisch contact opgenomen omdat de prijs van de monitor aanzienlijk lager was dan van de concurrenten. Gezien de eerdere reviews van mede Tweakers wilde ik zeker weten niet een loze bestelling te doen.
Telefonisch staan ze je snel te woord en werd er aangegeven dat het product op voorraad was en de prijs ook klopte en dat ik met een gerust hart kon bestellen.
Zo gezegd en zo gedaan. Dag later het product in ontvangst mogen nemen echter geen track&trace ontvangen.
Het enige jammere wat ik vind is dat mijn monitor niet in een extra doos was verpakt ter bescherming. verder zeer positief
Geen track&trace ontvangen wat onnodige onduidelijkheid creëerde. Wel was het product de volgende dag (na bestelling) geleverd zoals beloofd.
KlantenserviceTwee maal telefonisch contact gehad betreft het product. Contact was snel en direct, geen onnodige vragen stellen maar direct voor de oplossing gaan.
AlgemeenIk had een bestelling gedaan voor een grafische kaart. Deze stond op de website voor een zéér scherpe prijs. De leveringsdatum kwam en ging en ik nam hier contact over op. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en er was me beloofd dat ik snel opheldering over de situatie zou krijgen. Binnen een uur had ik een mail ontvangen met informatie over de situatie.
Levertijd onbekend. Bestelling staat in backorder. Mogelijk dat de backorder komt te vervallen.
Ik meende dat op de pagina van het product vermeld stond dat er meerdere op voorraad waren bij de leverancier. Ik ben er maar van uitgegaan dat dit verouderde informatie was.
Opnieuw gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Ik had de mogelijkheid de bestelling te veranderen naar een grafische kaart die ze wel op voorraad hadden, maar helaas waren de opties qua prijs niet heel competitief met andere winkels op dat moment.
En dus besloot ik mijn bestelling te annuleren. Dit was geen probleem. Binnen enkele dagen was het geld al teruggestort op mijn rekening.
Mijn mening. Aan de ene kant niet over te spreken dat ze niet konden leveren op een bestelling. Maar ik ben wel serieus behandeld en ze hebben er snel werk van gemaakt.
De klantenservice van MaxICT heeft snel opheldering gegeven, de werknemer met wie ik gesproken had was vriendelijk en professioneel. Ze waren snel met het annuleren van mijn bestelling en het terugstorten.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, maar dan geven ze na een paar dagen door dat de prijs niet correct is en annuleren ze de bestelling, vervolgens moet je lang wachten voordat je geld teruggestort wordt, waar anderen het binnen 2 dagen doen, het lijkt wel of dat ze geldgebrek tijdelijk willen aanvullen.
Of het zolderkamertjes werk is weet ik niet maar amateuristisch is het wel, de naam doet in ieder geval vermoeden dat het een betrouwbaar bedrijf is, misschien is er ook gebrek aan personeel, wie het weet mag het zeggen.
Nu ook weer, kijk ik en zijn ze het goedkoopst in de DDR5 RAM die ik zoek, maar daar bestellen doe ik zeker niet omdat ik bang ben om in dezelfde val te lopen.
Ik heb via de klantenservice al contact gehad en dat is mij zeker niet bevallen, de schuld lag in ieder geval volgens hun niet bij hen, dus verder contact met ze is niet wenselijk, dan begint mijn bloed weer te koken..
AlgemeenUbiquiti switch besteld bij hun nadat ik zag dat hij op voorraad was (1-3 werkdagen). Eerst krijg je een melding dat de bestelling nog afgehandeld moet worden en dus ook geen bevestiging email.
Dan in de avond krijg je te zien op de site dat de levering niet binnen 1 tot 3 werkdagen is maar gewoon pas 12 dagen later !
Hun zijn dus gewoon niet meer dan dozen schuivers en zijn dus afhankelijk van derden om te leveren. An sich niet erg maar wel als je gewoon als consument verwacht iets binnen enkele dagen te krijgen en dan achteraf zelf moet zien dat het veel langer duurt eer het product geleverd word.
Stuur dan even een email van sorry het duurt langer !
Product geannuleerd en dan krijg je de volgende dag een standaard email met de bevestiging van annulering. Alleen staat er dan nog wel even bij dat het 5 dagen duurt eer enige vorm van afhandeling dan wel creditnota overlegd word. Slechte zaak lijkt mij om iets dat nog geen 24 uur eerder besteld is niet gelijk te kunnen annuleren.
Zal wederom te maken hebben met dat Maxict gewoon geen eigen voorraad heeft en dus eerst hun hele keten van leveranciers moet inlichten van de annulering eer zij verder kunnen.
Heb dit al vaker meegemaakt met dit bedrijf en nu is het gewoon afgelopen, bestel er nooit meer iets.
AlgemeenHelaas zit ik nu al meer dan een week te wachten op producten die op voorraad zouden zijn. Sowieso dan raar om te zien dat deze pas na 4 werkdagen worden geleverd. Communicatie ? Na de automatische bevestiging hoor je niks meer. Contact momenten worden minimalistisch afgehandeld maar problemen worden niet opgelost binnen afzienbare tijd.
Annulering, eerst mailen, niks gehoord. Dan bellen, ze hebben het ontvangen. Maar actie ? Niks. Dreigen met cancellen andere bestelling: mailtje dat je mag wachten op creditfactuur. Die komt natuurlijk pas na lang wachten. Ik ga storneren bij deze toko, ben er echt helemaal klaar mee. Geen bestaansrecht als je het mij vraagt.
Bestel hier vooral niks.
Ze doen pas wat als je jezelf meldt maar dat leidt niet tot iets wat lijkt op een snelle afhandeling. Pappen en nathouden zou ik dit willen noemen.
AlgemeenOp 1 februari een heggenschaar besteld omdat ze daarop een hele goede deal konden leveren. Bezorging duurde langer dan beloofd (13-02), maar bleek ook nog eens niet extra ingepakt te zijn. Doordat er (vermoedelijk) mee gegooid is door de bezorger is de doos geknakt, en daardoor de heggenschaar gebroken. Toen begonnen de problemen: RMA aanvraag (13-02) werd maar niet op gereageerd, achteraan moeten bellen om een eindelijk een retourlabel te kunnen krijgen (27-02). Vlak voor mijn vakantie (16-03) nog gebeld waarom de status nog steeds op "nog niets ontvangen" stond, waarna mij telefonisch is bevestigd dat het pakket er al stond en het die dag afgehandeld zou worden. Door vakantie kon ik er niet meer achteraan bellen, maar ik krijg uiteindelijk op 14-04 pas de bevestiging dat de RMA afgehandeld is, en het geld kwam op 16-04 terug. Twee maanden wachten voor een simpele DOA RMA dus.
VerzendingNiet extra ingepakt, en de verpakking in de productdoos zelf was ook niet afdoende: ik weet niet of dit een retour is geweest van iemand anders, wat ik kan mij haast niet voorstellen dat de fabrikant dit zo zelf ingepakt heeft. Doos is tijdens verzending geknikt, en daardoor is het product doormidden gebroken.
KlantenserviceAan de telefoon heel enthousiast om dingen te regelen, maar helaas moet je er dus wel continue achteraan bellen. Daarnaast is de laatste toezegging ("we regelen het vandaag") niet nagekomen, dat is een maand geworden.
AlgemeenOnlangs een Samsung-telefoon besteld bij MaxICT, A35 256GB-uitvoering, voor een naar mijn mening realistische prijs. Dagen daarna werd mijn bestelling eenzijdig geannuleerd met de mededeling dat er sprake zou zijn van een "koppelingsfout" en een "niet aannemelijke prijs". Als klant heb ik te goeder trouw besteld op basis van de informatie op hun website, en ik had dan ook verwacht dat men de gemaakte fout netjes zou oplossen.
KlantenserviceIk heb zelfs een redelijk alternatief voorgesteld: de 128GB-variant van dezelfde telefoon voor de eerder afgesproken prijs. Helaas werd ook dit zonder enige coulance afgewezen.
Wat dit extra wrang maakt, is dat ik op Tweakers meerdere vergelijkbare ervaringen ben tegengekomen van andere klanten. Dit lijkt dus geen incident, maar eerder een terugkerend patroon waarbij prijzen worden aangepast of bestellingen worden geannuleerd, zonder verantwoordelijkheid te nemen richting de klant.
Hoi Tweaker_Rob,
Bedankt voor je eerlijke feedback en het delen van je recente ervaring met MaxICT. Het spijt ons te horen dat de annulering van je bestelling en de afhandeling daarvan teleurstellend waren.
De geannuleerde bestelling was inderdaad het gevolg van een onjuiste prijsvermelding in ons systeem, een zogenaamde koppelingsfout. Het aanzienlijke prijsverschil met de reguliere prijs en de prijzen bij andere aanbieders had mogelijk een indicatie van deze fout kunnen zijn.
Je betaling vond plaats voordat de order definitief door ons systeem werd bevestigd. In dergelijke gevallen behouden we ons het recht voor de order te annuleren zodra de prijsfout wordt geconstateerd, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Onze medewerker die je zaak behandeld heeft, heeft je per e-mail de redenen voor het uitblijven van compensatie toegelicht.
We hopen dat je ondanks deze vervelende ervaring in de toekomst wellicht nogmaals van onze diensten gebruik wilt maken.
Team MaxICT
AlgemeenNieuwe Samsung A35 256GB besteld en betaald.
Order zaterdag t/m dinsdag niet verwerkt.
Zelf contact opgenomen op dinsdagmiddag, de medewerker gaf aan dat er zoveel achterstand was aan backlogs, dat er nog geen tijd was geweest om contact met mij op te nemen.
Na mijn vraag over de status van mijn bestelling kreeg ik het volgende te horen:
Het bestelde toestel was verkeerd geprijsd en daardoor was de bestelling niet verwerkt, na nogmaals te hebben gevraagd waarom de bestelling dan niet was aangepast, gaf de medewerker aan dat het toestel ook niet leverbaar was en dat de leverancier het toestel niet kon leveren.
deze tegenstrijdige informatie vond ik vreemd.
De medewerker heeft uiteindelijk de bestelling geannuleerd. en ik krijg binnen 15 werkdagen mijn geld terug.
Na mijn vraag over de status van mijn bestelling kreeg ik het volgende laconieke antwoord:
Deze tegenstrijdige informatie vond ik vreemd en klonk meer als zoeken naar een excuus dan de waarheid.
ik zal nooit meer iets bestellen via deze website/verkoper.
ik heb absoluut en totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Hoi yuribear,
Bedankt voor je feedback over je bestelling van de Samsung A35. Vervelend om te horen dat het zo gelopen is.
We begrijpen je frustratie over de trage verwerking en dat je zelf contact moest opnemen. Dat is niet hoe het hoort.
Het klopt dat er een fout in de prijs van de telefoon stond en dat deze vervolgens ook niet leverbaar bleek. We snappen dat deze combinatie verwarrend kan zijn en zullen intern kijken hoe we dit beter kunnen communiceren.
Sorry dat je bestelling geannuleerd is. We doen ons best om de terugbetaling zo snel mogelijk te regelen.
We vinden het jammer dat je nu geen vertrouwen meer in ons hebt. We hopen dat je in de toekomst misschien nog bereid bent ons een nieuwe kans te geven.
Groet,
Team MaxICT
AlgemeenOorspronkelijk had ik het product elders besteld, helaas liep de levertijd daar dusdanig veel vertraging op dat ik m'n heil ergens anders ging zoeken.
Toevallig gespot dat deze bij Max wel op voorraad was voor nog geen euro meer, zodoende dat maar eens geprobeerd.
Weinig op het bestelproces zelf aan te merken, al ben ik er geen fan van dat je geen bestelling kan plaatsen zonder een account te maken. (En indien dat wel kan, dat niet duidelijk wordt aangegeven)
Bij het bestellen rond 10:30 direct een positieve verassing; voor 11:00 besteld, diezelfde dag nog geleverd voor een zeer kleine meerprijs. En dat is ook daadwerkelijk gelukt.
Helaas was de uiteindelijke levering wat later in de avond dan ik op hoopte, maar daar kan de winkel zelf niet veel aan doen.
Hoi D4NG3R,
Bedankt voor je review en de positieve feedback over de beschikbaarheid en snelle verzending van het product. Fijn dat we je snel konden helpen toen je elders vertraging had.
We hebben je feedback over de verplichte accountregistratie gezien. We zullen intern kijken of we het bestelproces op dit punt kunnen verbeteren en de opties duidelijker kunnen communiceren.
Goed om te horen dat de snelle levering binnen dezelfde dag gelukt is, ook al was het wat later op de avond dan je had gehoopt. Zoals je zegt, zijn we voor de bezorging afhankelijk van de transporteur.
We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en hopen je in de toekomst weer als klant te mogen verwelkomen.
Team MaxICT
AlgemeenMaxICT het bedrijf waar ik als een van weinige het altijd voor op nam maar helaas wordt ik nu zelf ook flink in het ootje genomen.
Op 7 maart plaats ik een bestelling die direct leverbaar was.
Op 9 zie ik dat de videokaart die ik besteld heb bijna 100 euro goedkoper is en mijnes is nog niet uitgeleverd.
Ik bel op en heb een prettig gesprek met Guido. Ik stel Guido de vraag wat handig is om te doen? Zelf opnieuw te bestellen of als hij het wil doen?
Guido stelde voor om het voor mij te doen top!
Nu achteraf blijft dat ze een lager bedrag gaan crediteren dan waar hij oorspronkelijk voor te koop stond. Guido kan niet terug vinden in zijn systeem dat de kaart voor die prijs te koop heeft gestaan en ik moet maar met bewijs komen.
Ik heb screenshots laten zien van Tweakers: uitvoering: INNO3D GeForce RTX 5080 X3 GAMING OC
Met daarbij de prijs maar hij geeft aan dat dit niet afdoende is.
Spijtig heb tientalle bestellingen bij ze gedaan zakelijk en partuclier en dit was hierbij de laatste.
Aanvulling op reactie van MaxICT:
Het heeft niks met Coulance te doen. Het enige wat ik me zelf kan kwalijk nemen is dat ik er niet voor gekozen heb hem zelf te bestellen. Dit heb ik aan aan jou overgelaten in goede trouw.
De prijs die op tweakers vermeld stond was jullie prijs en van niemand anders ik had heb tevens ook in mijn winkelmand. Ik heb tevens deze vraag neer gelegd bij tweakers om te kunnen aantonen dat ik gelijk heb.
Het is betreurig dat je de rollen probeert om te draaien en de schuld in mijn schoenen probeert te schuiven.
Niet willen mee denken in een oplossing en voetbij stuk houden.
Hoi Steven,
Bedankt voor je telefoontje en je bericht. Naar aanleiding van je vraag heb ik alles goed uitgezocht, zowel in onze administratie als via Tweakers. Daarbij heb ik geen aanwijzingen gevonden dat er op het moment van jouw bestelling een andere prijs gold dan de prijs die jij hebt betaald. (Na de creditering)
Sterker nog, de prijs was gewijzigd zelfs nog voordat de bestelling omgezet was.Toch hebben we, uit coulance, een deel van het bedrag gecrediteerd om je tegemoet te komen. We hebben geprobeerd hierin zo open en behulpzaam mogelijk te zijn, ook tijdens de telefoongesprekken waarin we de situatie hebben toegelicht.
Daarom vinden we het jammer om te zien dat je toch een negatieve review hebt geplaatst. Het voelt voor ons alsof je daarmee alsnog probeert extra compensatie te krijgen, terwijl we echt ons best hebben gedaan om je op een redelijke manier tegemoet te komen.
Het is natuurlijk jammer als een klant besluit om afscheid te nemen, maar we hopen dat je begrijpt dat we eerlijk en transparant hebben gehandeld.
Met vriendelijke groet
M van Team Max ICT
AlgemeenEr is al vaak gewaarschuwd voor MaxICT hier op Tweakers vanwege slechte levertijdindicaties (topics gaan ruim 10 jaarn terug).
Desondanks het bedrijf een tweede kans gegeven, echter kan ik op dit moment niet anders dan aangeven dat het bedrijf er (na 10 jaar nog) niet van leert en klanten nog steeds verkeerde informatie voorschotelt.
Ik heb bij MaxICT een tablethoes met toesenbord voor mijn Lenovo tablet besteld. Levertijdindicatie was 1 tot 3 dagen, maar 1 tot 3 weken was in mijn geval een betrouwbaardere indicatie geweest.
Ze zullen zelf hierover echter nooit proactief informeren. Ik heb hierover zelf herhaaldelijk contact over moeten opnemen met de klantenservice. Zij wisten het zelf ook niet en moesten per mail (!) contact opnemen met hun leverancier. Hier ging ook enkele dagen overheen.
Uiteindelijk na 3 dagen twee verschillende levertijdindicaties gekregen en géén track en trace code. Product is op een zeker moment gewoon geleverd. Dat heeft wat weg van een dropshipper.
Product op zich is goed verpakt. Is echter een week te laat bezorgd. Een track en trace code heb ik nooit ontvangen, wat anno 2025 eigenlijk niet meer kan.
KlantenserviceMeerdere malen telefonisch contact gehad met de klantenservice en verder vriendelijk te woord gestaan.
Het blijft echter bijzonder dat MaxICT alleen per e-mail contact zoekt met haar leveranciers en klanten daar vervolgens alleen per mail over informeert.
Beste Lex2,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons dat de levertijd niet klopte en de communicatie traag verliep.
We nemen uw punten over de levertijdindicatie en het ontbreken van een track & trace code serieus en gaan dit intern verbeteren.
Fijn dat u de klantenservice vriendelijk vond.
Team Max ICT
AlgemeenZucht .. ik weet neit waarom ik me altijd laat vangen. Het was weer een hele tijd geleden dat ik iets bestelde bij MaxICT terwijl ik me kon herinneren dat ik er vroeger wel al een paar keer iets gekocht had. Dus kocht ik opnieuw een artikel op 16 maart, een scherm dat onmiddelijk leverbaar was de dag nadien , als ik bestelde voor 16u. Er stond "Op voorraad". We zijn nu 7 april en vele mails verder en nog steeds niets. Elke week verschuift de datum met een nieuwe week.
Dat was dus exact de reden dat ik de vorige keren gestopt was om er iets te kopen. De stock indicatie klopt niet. Het is een soort click bait.
Als je iets wil hebben op tijd, geloof niet wat er op die website staat.
De beloofde levertermijnen kloppen niet, en de indicatie van "Op voorraad" waarschijnlijk dus ook niet.
KlantenserviceGezien ze mij aan eht lijntje houden, met ge-automatiseerde generische mails, kan ik dit ook geen goede punten geven. Ze zijn waarschijnlijk al gewoon dat klanten klagen dat de termijnen en voorraad op de website niet kloppen, waardoor ze kant en klare mails hebben gemaakt. Het lijkt een business strategie.
Hey sebastienbo, wat balen van je ervaring, sorry daarvoor!
Het is natuurlijk niet oké dat er "direct leverbaar" stond terwijl dat niet zo was, en dan ook nog die uitgestelde levering met standaard mailtjes.
We gaan dit meteen uitzoeken en nemen snel contact met je op om het recht te zetten. Daarvoor heb ik wel wat gegevens van je nodig, kun jij je gegevens delen met webcare@maxict.nl?
Intern gaan we ook gelijk aan de slag met de foute voorraadinformatie en de matige communicatie.
AlgemeenIk heb een KVM switch besteld, maar was zeer teleurgesteld toen ik een gebruikt/geopend exemplaar ontving in plaats van een nieuw product.
De afhandeling van mijn retour was ronduit frustrerend:
- Het duurde een week voordat mijn RMA-aanvraag werd goedgekeurd
- Hoewel ik het product dezelfde dag nog terugstuurde, duurde het maar liefst 12 dagen voordat ze bevestigden het pakket te hebben ontvangen
- Na nog eens 10 dagen wachten moest ik zelf contact opnemen om te vragen waar mijn geld bleef
- Ze beloofden dit "door te geven", maar nu zijn we weer 4 dagen verder zonder enige reactie of terugbetaling
In totaal ben ik nu al bijna een maand bezig om mijn geld terug te krijgen voor een product dat in eerste instantie al niet in orde was. De communicatie is traag en ik moet steeds zelf achter mijn geld aan. Ik raad anderen aan om een andere computerzaak te zoeken waar klantenservice wel serieus wordt genomen.
Beste Ronnie_T,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons enorm om te lezen dat je ervaring met ons niet naar verwachting is verlopen. Zeker niet als je een product ontvangt dat niet in nieuwstaat is en vervolgens ook nog te maken krijgt met een trage en frustrerende retourafhandeling. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
We bieden je onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de vertraging in de communicatie. We begrijpen dat het erg vervelend is om zo lang te moeten wachten op een terugbetaling en dat je vertrouwen in ons daardoor een flinke deuk heeft opgelopen.
We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Mocht je nog geen terugbetaling hebben ontvangen of verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via webcare@maxict.nl. We kijken graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Team Max ICT
AlgemeenHad een MSI suprim 5090 voorbesteld begin feb. deze week ge-annuleerd. geld was terug met zo'n 24 uur. Daar ben ik prima tevreden over.
Niet zozeer tevreden over hoe ze dingen aangeven op hun website wat betreft de rtx 5000, die tegenstrijdig zijn. Zoals eerst aangeven dat ze geen inzicht hebben in de voorraad situatie en het niet kunnen garanderen, maar wel 1-2 weken levertijd zetten bij de msi suprim bijv (of de dozijn andere kaarten) Terwijl dat duidelijk dus niet het geval zal zijn.
Voor de rest altijd goede ervaring gehad met maxict alle producten die ik bestelde kwam snel en op tijd aan, bestel hier al jaren, dus snap niet zo goed de negativiteit hier.
KlantenserviceDuidelijk ge-informeerd over de rtx 5000 serie situatie en over hoe snel geld terug te krijgen in geval van annulering. Echter de eerste medewerker die ik sprak zei dat ze niet me konden vertellen welk nummer ik in de wachtrij stond voor het product. Een andere medewerker een maand later kon dit wel. Dit vond ik een beetje raar van die eerste medewerker.
Beste Yelop,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en positieve woorden over onze klantenservice en snelle terugbetaling. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons te horen dat de informatie op onze website niet altijd duidelijk was, vooral met betrekking tot de RTX 5000-serie. We begrijpen dat tegenstrijdige informatie verwarrend kan zijn en zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze communicatie te verbeteren en voor toekomstige klanten duidelijker te maken wat ze kunnen verwachten.
Wat betreft je ervaring met onze klantenservice, we willen je bedanken voor je geduld en je opmerking over de inconsistente informatie die je hebt ontvangen. Dit nemen we serieus, en we zullen ervoor zorgen dat ons team beter is afgestemd, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
We zijn blij te horen dat je verder altijd tevreden bent met de verzending en de producten die je hebt ontvangen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team Max ICT
AlgemeenIk had aardig specifiek spul (XSPC EC6 blood red koelvloeistof) nodig voor een PowerMac G5 LCS rebuild en dit kon ik alleen maar bij MaxICT vinden.
Ik was aanvankelijk erg huiverig vanwege de grote hoeveelheid slechte reviews, de verschillende prijzen voor soortgelijke producten en de onrealistische levertijd van 1-3 dagen op de website voor een product dat niet direct op voorraad was. Ik besloot daarom eerst contact op te nemen met hun klantenservice.
Ik heb na mijn correspondentie met de klantenservice het product besteld en het was na 7 dagen binnen, gewoon netjes binnen de opgegeven termijn dus.
KlantenserviceHet contact met met de klantenservice was uitstekend. Zeer snel werden mijn vragen goed beantwoord, veel meer kan ik er niet over zeggen.
Mij werd verteld dat het product op voorraad was bij hun Duitse leverancier en dat ik een levertijd van 5-10 dagen moest aanhouden (langer dan aangegeven op de website dus, maar dat was voor mij geen probleem).
Beste MatiasG,
Hartelijk dank voor je gedetailleerde review en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij dat je het specifieke product dat je zocht bij ons hebt kunnen vinden en dat de bestelling uiteindelijk naar wens is verlopen.
We begrijpen dat de onduidelijke levertijd en de verschillende prijzen aanvankelijk vragen opwierpen, en we waarderen het dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice voor meer duidelijkheid. We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn over de levertijden en voorraadstatus, en we nemen je feedback serieus om dit in de toekomst verder te verbeteren.
We zijn blij te horen dat je ervaring met onze klantenservice positief was en dat je je vragen snel en goed beantwoord kreeg. Het is fijn om te weten dat de levering binnen de aangepaste termijn goed is verlopen.
Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om ons te benaderen. We helpen je graag verder!
Team Max ICT
AlgemeenBegin maart product besteld bij Maxict, en is nog steeds niets aangekomen of zelfs geen track&trace code gekregen. aantal keer gebeld en kreeg steeds hetzelfde antwoord: 'het word morgen geleverd aan onze leverancier'. één grote leugen! geen antwoord op mails. slechtste klantenservice dat ik ooit heb meegemaakt. en nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Verzendinger is helemaal niets geleverd en of track&trace code ontvangen.
Klantenserviceze liegen tegen je om het hun gemakkelijk te maken. er word helemaal niets opgevolgd, geen antwoord op mails. ze gingen één keer horen bij hun leverancier en mij terug bellen binnen 10minuten. helemaal niets van waar.
Beste Jefkee,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met zowel onze verzending als klantenservice. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we begrijpen je frustratie.
We willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging in de levering en het gebrek aan communicatie. Dit is een situatie die we zeer serieus nemen, en we zullen het probleem grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je meerdere keren wordt doorverwezen naar dezelfde informatie zonder een oplossing te ontvangen.
We willen je graag helpen en de situatie zo snel mogelijk rechtzetten. Zou je ons kunnen voorzien van je ordergegevens via webcare@maxict.nl? We zorgen er dan voor dat je een update krijgt over de status van je bestelling en werken aan een oplossing.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel voor je te kunnen oplossen.
Team Max ICT
AlgemeenPrijzen van bestelde producten waren "oke", wellicht soms ietsje hoger dan bij andere partijen.
Sommige producten staan er wel meerdere keren op met verschillende prijzen, wat een beetje wazig is.
Klantenservice was altijd snel te bereiken (heb voor mijn gevoel nooit langer dan 1 minuut moeten wachten), vriendelijk, snel, en kundig.
Verzending is redelijk rap en keurig gebeurd, echter werden sommige onderdelen (zoals de kast) wel los verzonden (via Fedex) en zonder zichtbare verzendbevestiging op de website of in mijn mailbox. Ik was gelukkig thuis toen een van de onderdelen werd geleverd, maar dat had dus eventueel mis kunnen gaan.
Wat de horrorverhalen betreft heb ik daar dus deze keer niet veel van mogen meemaken.
Qua kwaliteit van de levering en snelheid heb ik niets te klagen. Alle onderdelen vielen vooralsnog binnen de verwachte levertijden. 1 Product had een wat langere levertijd waardoor het 'gehele' pakket wat langer op zich liet wachten.
Wel had ik wat problemen met los verzonden onderdelen, zo was er geen track & trace verstuurd naar mijn mailbox en was er op mijn account ook niet inzichtelijk dat de bestelling was verzonden.
Als ik niet thuis was geweest waren sommige onderdelen dus misschien weer retour gegaan en had ik langer op m'n bestelling moeten wachten, dat kan wel beter.
Werd snel beantwoord, snel geholpen, en de mensen konden altijd snel en duidelijk informatie geven. Verder totaal geen klachten over.
Beste Alpha]-0mega-,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij te horen dat je ervaring met onze klantenservice en verzending over het algemeen goed was. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten waar we kunnen verbeteren.
Wat betreft de producten die meerdere keren met verschillende prijzen op onze website staan, nemen we je opmerking serieus. We zullen dit verder onderzoeken om ervoor te zorgen dat de informatie duidelijker en consistenter is voor onze klanten.
Daarnaast begrijpen we dat het ontbreken van een verzendbevestiging en het niet kunnen volgen van de levering voor verwarring kan zorgen. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en we zullen kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren om te zorgen dat alle klanten een heldere update ontvangen over hun zending.
We vinden het fijn om te lezen dat je niet veel van de negatieve ervaringen hebt meegemaakt die soms gedeeld worden, en dat je tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn, en aarzel niet om ons te benaderen als je vragen hebt of hulp nodig hebt.
Team Max ICT
AlgemeenWaardeloze bezorging en klantenservice. Het begon met een bestelling die maar niet bezorgd werd. Na heel veel mails en belpogingen heb ik het opgegeven. Nooit mijn geld teruggekregen.
Verzending14-2 besteld. Het product werd maar niet geleverd. Hierover geen communicatie vanuit Max ICT. De laatste track-and-trace opdate is van 18-2 (aangekomen op de distributieterminal). Inmiddels is het 12-3 en is er nog steeds niks geleverd.
Klantenservice23-2 gemaild met klantenservice. Ik moest een RMA aanmaken, wat een afkorting is voor return merchandise authorization. Terwijl ik niks had ontvangen en ook niks wilde terugsturen. Ik wilde gewoon het product alsnog ontvangen. Enfin, na een discussie daarover toch maar een RMA aangemaakt op 24-2. Daarna nog 3x gemaild met de vraag hoe het staat met mijn RMA, steeds met een paar dagen ertussen. Tien dagen later nog geen antwoord. Toen ik ze belde lang in de wacht gestaan waarna de verbinding verbroken werd. Tweede keer bellen na 7 minuten wel contact gekregen met een mens, die het nog eens onder de aandacht zou brengen, maar zelf niks voor me kon betekenen. Inmiddels zijn we weer een week verder en heb ik niks van ze gehoord. Ik geef het op en ga er van uit dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Beste PizzaMan79,
Het spijt ons enorm om te horen dat je ervaring met onze bezorging en klantenservice zo negatief is geweest. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor je moet zijn.
We willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging in de levering en het gebrek aan communicatie rondom je bestelling. Dit is niet de manier waarop we normaal gesproken met onze klanten omgaan en we nemen je feedback zeer serieus. We zullen dit intern onderzoeken om te voorkomen dat dit soort situaties zich opnieuw voordoen.
Wat betreft je verzoek om het product te ontvangen en je contact met onze klantenservice, dit is duidelijk niet goed afgehandeld. Je hebt geen passende en tijdige antwoorden gekregen, en dat is onaanvaardbaar. We zullen ervoor zorgen dat je situatie wordt opgevolgd en dat we het juiste herstel bieden.
We willen je graag helpen om dit alsnog op te lossen. Zou je ons kunnen voorzien van je ordergegevens via webcare@maxict.nl? Dan kijken we direct naar de status van je bestelling en zorgen we ervoor dat dit snel wordt afgehandeld.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.
Team Max ICT
Een paar weken na het posten van de review kreeg ik ineens een mail dat het bedrag gecrediteerd werd, hetgeen ook gebeurd is. Daarna reageerde Max ICT op de review. Mosterd na de maaltijd...