Gerucht: Ubisoft werkt aan nog vier Assassin's Creed-games, waaronder VR-titel

Ubisoft werkt aan vier kleinere Assassin's Creed-games, boven op de eerder aangekondigde titels die in de komende jaren uitkomen. Dat meldt insider en leaker Tom Henderson. De gamemaker zou onder meer een VR-game en een gratis PvE-co-opgame in het AC-universum maken.

Ubisoft zou de eerste van deze games deze zomer al aankondigen tijdens de E3, schrijft Henderson voor Insider Gaming. Dat betreft Project Nexus, een VR-titel in de Assassin's Creed-franchise. Daarnaast zou de Canadese gamestudio werken aan drie andere projecten, die zich momenteel in concept- en prototypefases bevinden.

Onder de games valt bijvoorbeeld een nieuw project van het team achter Assassin's Creed Rogue-maker Ubisoft Sofia. Deze titel, genaamd Nebula, zou zich afspelen in India, het Azteekse rijk en een Mediterrane setting. Ubisoft Chengdu zou daarnaast werken aan een free-to-playgame in het Assassin's Creed-universum. Het zou een co-optitel met PvE-elementen betreffen. Daarnaast zou de studio achter de multiplayeronderdelen van eerdere Assassin's Creed-games en Splinter Cell werken aan een nieuwe multiplayergame op basis van Ubisoft Scalar.

Het is niet bekend wanneer de verschillende games uitkomen, hoewel dat vermoedelijk niet op de korte termijn zal gebeuren. Ubisoft zou volgens Henderson mogelijk wel terugkeren naar jaarlijkse Assassin's Creed-releases. Project Red, een AC-titel die zich afspeelt in Japan, zou volgend jaar uitkomen. Invictus zou in 2025 volgen, met een release van Hexe in 2026. Ubisoft kondigde die drie games in september al aan.

Project Red, een Assassin's Creed-game die zich afspeelt in feodaal Japan en volgend jaar moet uitkomen

Door Daan van Monsjou

Redacteur

27-02-2023 • 13:04

81 Linkedin

Reacties (81)

81
81
17
1
0
51
Wijzig sortering
Altijd fijn zo'n copy-paste genre bij Ubisoft.
En dan openwereld games volgestopt met onnodig herhalende collectibles en achievements die ze als 'content' in de game stoppen.
Beklim toren x om gebied x vrij te spelen etc.
Veel Ubisoft games zijn een recycle concept van de vorige game met een ander sausje.
Watch Dogs werkt precies zo.
Maar zijn dat niet alle games? Uiteindelijk kun je elke mechanic in bepaalde genre's zo uitkleden dat elke game in dat genre hetzelfde is..

"loop rond en schiet ergens op" ~ Alle FPS games
"gewoon wat rondrijden" ~ Alle racing games
Maar zijn dat niet alle games?
Niet echt eigenlijk. Sekiro, Nioh en Ghost of Tsushima verschillen absoluut meer van elkaar dan alle AC games. Zelfde thema, andere mechanics, best wel verschillende games.

Ubi pakt een veelal zelfde kern en past vooral het thema steeds aan.

En AC Red... 10 jaar geleden zaten we daar op te wachten. Het was de grootste no brainer na AC1... Nu is die game aan alle kanten ingehaald.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 27 februari 2023 23:23]

Het gaat eigenlijk niet om hoe verschillend een game of hoe vernieuwend the game mechanics zijn, het gaat om hoe leuk een spel is.

De kern van moderne Assassin's Creed is gewoon goed (volgens de AC fans), daarom mogen ze van mij de kern zo vaak hergebruiken als ze willen, zolang ze het maar leuk en interessant houden.

Ik kan uren spellen als Valhalla spelen, gewoon lekker rustig rondlopen en side quests doen. Soms chaos loslaten op de kastelen van de enemies met dolk, pijl en boog of bijl. Ik speel AC zoals ik GTA, RDR, Saint Row speel.

Ik wou dat GTA, Dark Souls, Elders Scrolls ook elke 2 jaar een nieuwe versie uitbrachten.
De kern van moderne Assassin's Creed is gewoon goed (volgens de AC fans)
De huidige AC fans bedoel je? Want ik ben lang geleden afgehaakt als fan.

Core mechanic was vroeger nooit om urenlang te reizen met paard of schip. Je zat hoofdzakelijk in steden, deed alles te voet en over daken. Meeste kills maakte je met de hidden blade terwijl je stealth bezig was. Als je gezien werd zat iedereen achter je aan in plaats van dat je zelf agressief iedereen achteraan zit.

De AC fans van nu zijn niet de AC fans van vroeger. En dat geeft ook niet, dan koop je de game gewoon niet meer (wat mij overigens niet lukt omdat ik ze vaak voor €20 toch weer koop en het vervolgens niet uitspeel). Persoonlijk vind ik de open wereld bij assassins Creed doodzonde.
Hier een AC fan van vroeger die ook een AC fan van nu is. Om eerlijk te zijn was die oude formule van alleen maar rondsluipen en gaan voor volledige synchronisatie door een kill op een bepaalde manier uit te voeren uitgewerkt. Ik ben juist blij dat je nu meer bewegingsvrijheid hebt met je Assassin. Verder is het ook fijn dat je nu ook andere dingen kan doen. Ik ben blij met deze vernieuwing. Waar ze echter wel iets aan moeten doen is dat ze niet van elke game een live service moeten willen maken.
Nee daar ging het helemaal niet over. Het ging over dat als je de mechanics in een genrsle uitkleedt, elke game hetzelfde is. Daar ben ik het niet mee eens. Ik vind vooral AC meer van hetzelfde. En Forza en noem je favo.

Jij vindt AC leuk. Ja prima... Dus?
Daar heb ik niks op tegen.
Survival games dan, vindt voedsel en water, pas op voor ziektes en denk om je rust. Bouw beschutting en de badies slopen alles weer.
Ja dat beschrijft inmiddels ook honderden games.

Games zijn een en al herhaling. De kunst zit hem in het feit dat je dit niet merkt omdat je afgeleid bent. Gameplay alleen gaat dat niet redden ben ik bang. Ubisoft doet het wat mij betreft best goed door hun traditionele kunstjes steeds weer in een krankzinnig nieuwe omgeving plaats te laten vinden. Genoeg afleiding wat mij betreft. Vooral de Far Cry games, het is net alsof je digitaal op vakantie gaat... om vervolgens alles op te blazen met explosieven. Heerlijk hoor.
Zat mensen vinden collectibles leuk. Ze zijn vrijwel volledig optioneel, dus ik snap het probleem niet echt.
Het is niet alsof de games absurd kort zijn zonder side-content.
Ze zijn eerder absurd lang.
Denk dat dit alleen echt een probleem was bij Valhalla. AC Odyssey heb ik pas ~150 uur in zitten en dat is na bijna alle side-content en de DLC te doen.

Volgens howlongtobeat is Valhalla's main story in 60 uur te doen. Dat vind ik prima, misschien ietwat kort.

[Reactie gewijzigd door Parrotmaster op 27 februari 2023 14:34]

Maar platinum is een must voor sommigen :X
Dit is misschien een onpopulaire mening, maar als iemand die graag een stevige leidraad heeft tijdens het gamen en nogal snel verloren loopt in open world sandbox games is de klassieke "torentje beklimmen, basis uitmoorden, kistjes plunderen, karakter uitbouwen" gameplay die in veel Ubisoft games zit wel een aangename ervaring als baken van stabiliteit. Dit zelfs in die mate dat ik AC Valhalla iets minder aangenaam vind om te spelen dan de vorige games in de franchise omdat er veel meer variatie is in markeringen in de open wereld.
Ik was grote AC fan, het verhaal van Ezio was leuk en je zag steden zoals Rome die ik daarna dan bezocht heb en was wel een leuke extra imo. En de stevige leidraad zorgde dat je het verhaal goed kon volgen, Iedereen hypet the witcher 3 zo op maar ik kan de main story niet volgen doordat je overal wat rond zit te lopen en side quests te doen.
De assisns Creed versie vindt ik altijd goed te doen. Ik heb de laatste 3/4 delen niet gespeeld omdat ik geen tijd heb om me in de games te verdiepen.

Maar de challenges kunnen af en toe wel zeker moeilijk zijn. Of de gevechten.

Black Flag is voor mij wel de meest leuke met de eerste 2 delen. Black flag vooral de feeling dat oude zo naar eilanden varen etc.
Het is altijd wachten op Tweakers zoals hieronder die dit soort lazy game design goedpraten met: ''Maar dat is altijd zo''


Ooooh dan, het is altijd zo. dan is het goed. Niks aan de hand mensen, doorlopen.
Watch Dogs, Assassin's Creed, Far Cry.. (Al sinds FC 3 word er hetzelfde concept ingegooid met net andere dingen)

Toevallig allemaal Ubisoft games :+
Feodaal Japan! Eindelijk!
Fans van het spel vragen daar al minstens 10 jaar om en staat bovenaan de wishlist van de meesten.
Yes, dat is een periode en setting die mij ontzettend tof lijkt voor een volwaardige AC game... The Creed en samoerais, ninja's etc., er is denk ik weinig wat beter in dat plaatje past.
Ik hoop nog steeds op een AC game tijdens de Nederlandse gouden eeuw. Lijkt me een perfecte setting voor een AC game: Je kan dan Amsterdam doen, reizen met VOC schepen, Indonesië, genoeg onfrisse praktijken zoals slavenhandel waar de Templars zich mee kunnen bemoeien.
Dat zal dan wel een van de eerste AC zijn die ik koop , na Black flag
Want daarna vind ik het niet veel meer aan.
Maar zou wel gaaf zijn om daar in rond te lopen , even Willem Barentsz tegen komen of zo :-)
Of als het zich iets later afspeelt Pieter Pietersen Heyn (Piet Hein) tegenkomen

Maar als ze lef hebben , gooien ze het in de VS rond 1950/1975
de Rock & Roll tijd perk ..
Waar ej dus de mafia / platenmaatschappijen heb , en dat ej daar opdrachten voor moet doen
Maar dat je mensen zo als Elvis Buddy Holly , Jerry lee lewis kan tegen komen die dan net opkomen
En dan ook helemaal in het sfeertje van die tijd
Met beginnen de na sleep van de WW2 tot aan de vietnam oorlog ( ook de Koude oorlog mee nemen)
Daar kan je dan weer genoeg conflicten meegeven.
Van het stelen tot blad muziek , tot aan spionage van het Watergate scandaal En alles wat er tussen ligt
Met dan wel real info en dingen ...

[Reactie gewijzigd door ravw op 27 februari 2023 14:23]

Als ze nog meer lef hebben doen ze Rusland ten tijd van de laatste Tsaren en de opkomst van het Marxisme.
Daar zit ook heel veel ombekende geschiedenis aan vast.

Met te moderne wapens kom je denk ik ook meer in de Hitman serie terecht dan in AC.
Zeker met (semi-)automatische wapens zal dat het geval zijn, flintlock pistolen valt nog wat voor te zeggen.
Ga dan naarde geschiedenis terug de tijd van Willem van oranje en de moord op hem .. daar is ook zat om te doen
Als je toch met die proppenschieters bezig wil blijven
Misschien is Mafia 3 iets voor jou :)
allemaal al uit gespeeld del 1 tot 3 en de remakes
die ken ik nu wel dromen
Ja jammer dat 1666 Amsterdam nooit wat is geworden, dat kwam destijds van iemand verbonden met AC. Een paar ajar geleden was er wel het verhaal dat het nog steeds het plan was om een Nederland geïnspireerde game te maken.
Helemaal met je eens _/-\o_
Hoop wel dat je bijv een werpster (eventueel met extra poison) kunt gebruiken :*)
Al verveelt ledematen afhakken met een samoeraizwaard ook nooit :o
Dan moet je zeker eens Ghost of Tsushima spelen :9~
Hoe lang zou ik al niet aan het wachten zijn op een PC release voor dat spel... De hoop was even hoog toen Horizon Zero Dawn uitkwam, en er roddels rondgingen dat Ghosts ook snel zou volgen, maar die hoop is volledig gekelderd ondertussen
Ik ben overigens wel bang dat Ghost of Tsushima en Sengoku Dynasty ze nu voor zijn en de AC franchise niet weet te bereiken wat ze 5 jaar geleden hadden kunnen doen met een feudaal Japan.
Ok, die VR game gaat er in huize Yzord dus komen. Droom ik al jaren van, dus kom maar op please _/-\o_
Graag een VR-remake van ACII... :9~
Hier ook. Een Eagle snoekduik van de hoogste kerktoren, in VR. Ik voel het nu al...
Als ze nou al het energie steken in een nieuwe Splinter Cell
Begin een beetje Assassins Creed/Far Cry/Division/Watch Dogs moe te worden. Allemaal dezelfde games met veel herhalende missies, honderden kistjes met loot waardoor alles nog meer hetzelfde voelt.
Tijd dat Ubisoft er weer is goed voor gaat zitten en is wat nieuws bedenkt wat niet diezelfde formule gebruikt. (Immortals Fenyx Rising voelt even leuk maar was ook weer dezelfde formule die me snel ging vervelen)
wat ben ik klaar met assasins creed zeg. Deel 1 was super, alles daarna voelt als een reskin in een ander gebied.
Oef! Deel 1 kocht ik op dag 1 voor de xbox 360 maar die game kon me niet bekoren. Achteraf was die game teveel gehyped en had ik meer het gevoel een prachtige tech demo te spelen dan iets anders.
De opvolgende delen (2 en 3 uit mijn hoofd) vond ik leuker om te spelen.
Melken tot de koe erbij omvalt…
Melkpoeder uit een zakje, met steeds meer water erbij.
Ach, ieder diertje z'n pleziertje.
Dankzij die grote groep casuals durft Ubisoft gelukkig wat meer risico's te nemen met andere/nieuwe IPs.
(al zal dat gezien de huidige koers helaas even op een laag brandertje gaan)
Wanneer heeft ubisoft voor het laatst risico genomen met andere IP?
Dat doen ze regelmatig, maar dat pakt niet altijd even goed uit. The Division was in 2016 toch wel een hele succesvolle nieuwe IP en met Ghost Recon Wildlands hebben ze toch wel veel goeds gedaan op het gebied van drop-in/drop-out co-op. Risico's nemen ze echt wel, maar Ubisoft heeft nogal problemen met (goed) op de huidige bezette markt in spelen. Met games als XDefiant of de Ghost Recon battleroyale (of eerder gezegd, hoe ze het marketen) kom je er simpelweg niet.

Maargoed, hoe dan ook, ik ben niet zo anti Ubisoft. Qua verhalen vind ik de games meestal niet zo heel boeiend, maar qua gameplay maken ze gewoon heerlijke games. The Division, Ghost Recon Wildlands, Far Cry en Assassins Creed zijn allemaal games die voor de casual gamer gewoon lekker wegspelen. Het doet waar het goed in is en dat is de speler bezig houden. Ja, er zitten een hoop repetitieve elementen in deze games en voor veel games is het "een nieuw deel in een bekend recept", maar er zijn ook mensen die dat leuk vinden. Ik vind het heerlijk om mezelf te kunnen verdwalen in die grote werelden zonder teveel verhaal.

Als ik dan een soortgelijke game met goede verhaallijn wil spelen zijn er nog zat andere spellen van andere uitgevers, maar die zijn dan vaak qua gameplay weer gewoon minder geoptimaliseerd. Neem The Witcher 3 als voorbeeld; een prachtige game met een goed verhaal en een beter questing systeem, maar een stuk minder casual als AC. AC is minder verhalend en heeft (voor mij) een wat minder boeiend verhaal, maar daar vind ik de gameplay dan weer beter van (in de zin dat TW3 "houterige" besturing heeft ten opzichte van de vloeiende ervaring die AC biedt).
The Divisions spelerbasis nam na release binnen no-time met 90% af en Ghost Recon Wildlands is nog een grafdraaier in de serie Tom Clancy verbasteringen. Het ziet er allemaal prima uit, dat is wat ik Ubisoft nog kan geven maar het oog voor detail en de staat van de games ten opzichte van de kwaliteit van de content blijft het ver ondermaats.
Games die je noemt zijn ook alweer 6 en 7 jaar oud ;). Mag dan wel weer eens wat vernieuwends komen

Ik heb verder ook geen moeite met de ubi formule. Heb me altijd vermaakt met FC3, 4 en 5 en watchdogs 1 en 2. Probleem dat ik wel heb is dat ze net te ver gaan met de repetitieve gameplay, games duren te lang voor mij. Nu heb ik zoveel backlog dat ik uberhaupt nooit al mijn games krijg uitgespeeld :D, dus ga er geen ubi games aan toe voegen.
Daarover kunnen we elkaar de hand schudden! Ik bedoel er voornamelijk meer mee aan te tonen dat ze de kennis en kunde echt wel in huis hebben. Maar dan moeten ze het wel doen inderdaad :)
Dat was ook mijn eerste gedachten, des al niet te min door te proberen kom je er pas achter of het iets wordt of niet. Zolang van die studio's niet vastgebonden zijn aan een bepaald formule en niet na een een tijd de stekker eruit wordt gehaald.
Die koe is jaren geleden al omgevallen :+
Blijkbaar niet want elke release verkoopt toch weer een hoop exemplaren.
Met dit soort franchises maakt het helaas niet uit wat voor rommel je op de markt brengt, het verkoopt toch wel. Fans zijn doorgaans niet erg kritisch.
Rommel, wat is rommel, omdat jij het niet leuk vindt maakt het nog geen rommel. Heeft niets met 'fans zijn doorgaans niet erg kritisch' te maken, het zijn juist fans van dit soort genres die juist wel kritisch zijn als de gameplay erg afwijkt van voorgaande delen.
Dat zou betekenen dat er nu al 5 games eraan komen, beetje erg veel kort op elkaar.
Wellicht is het starten van al deze projecten slechts om een beter gevoel te krijgen voor hoe goed een bepaalde setting zou werken. Overigens is er niets mis met melken als de boel gewoon goed is. Ik persoonlijk vermaak me nog steeds met elke AC game, en zie liever iets waar ik me mee vermaak dan iets nieuws dat niet werkt.
Iedereen wilt zich liever vermaken, dan iets nieuws wat niet vermaakt. Maar niet iedere studio kan altijd iets blijven herhalen simpelweg omdat het vermaakt. Soms moeten studio's nieuwe dingen proberen en het risico lopen dat het niet werkt. Als studio's dit niet doen, dan komt er geen verandering in de gaming markt en krijgen we constant de zelfde games met kleine veranderingen, maar niks nieuws of indrukwekkend.
Sure, maar in het geval van AC wil ik geen verandering. Zijn andere studio's die dat brengen. Als je geen Ubisoft games wilt spelen, doe je dat simpelweg niet. Zodra genoeg mensen stoppen met betalen, stoppen ze met maken. Blijkbaar zijn er genoeg mensen die dit wel willen dus waarom zeiken op Ubisoft voor het maken van meerdere zeer vergelijkbare games?
Beetje makkelijk om het af te schuiven op: "Dan speel je toch niet". Mensen die niet meer willen spelen, gaan zeker niet spelen. Maar je mag het wel jammer vinden, als je de games wel leuk vindt. Maar je ergert aan de minimale verandering, omdat je er zoveel meer potentie in ziet.
Ik ben iemand die dit niet direct als melkkoe ziet. Ik vind het alleen jammer welke weg ze ingeslagen zijn. Ik speel nu Assassin's Creed Odyssey maar het voelt gewoon niet meer als Assassin's Creed. De grondlegging waar het op verzonnen was bestaat niet echt meer voor mij gevoel. Ja je speelt iemand uit het verleden maar het voelt alsof je niet aan de "regels van de geschiedenis" hoeft te houden. Doe wat je wil, in welke volgorde, keuzes moeten maken terwijl geschiedenis al geschreven is, vermoord iedereen maar en het is goed. Ja dit was natuurlijk altijd wel een beetje dat je kon kiezen wanneer je kisten ging openen maar vroeger moest je tenminste het verhaal volgen. Dingen doen wat niet echt past bij de karakters mocht niet. Ik mis de guild en de stealth. Behalve dat Odyssey wat te leeg voelt met die grote landen vind ik het geen slechte game. Alleen vind ik het geen Assassin's Creed spel.
Helemaal met je eens. Het is meer Far Cry way back geworden.

Ik mist ook die opbouw naar de assassination van bepaalde sleutel karakters en vervolgens hun leider in een oude stad.
Meer VR <3 Altijd fijn. Goede VR games zijn echt geweldig.

Nou ben ik niet echt een fan van AC, de historische setting en melee combat interesseert me niet zo. Maar ik denk dat VR een hoop goed kan maken, en het maakt melee ook een stuk interessanter omdat het niet meer gaat om ingewikkelde knoppen combinaties maar je gewoon je handen kan bewegen.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 27 februari 2023 13:08]

Er bestond ook al een VR-arcade variant: https://epixarcade.nl/exp...-escape-the-lost-pyramid/

Voor het geval je met een groep in VR wilt spelen.
Oh okee, arcade heb ik dan weer niks mee. Ik wil verhalende games. Ik heb ook niks met bijv. beat saber enzo. Leuk op zich maar niet mijn ding.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 27 februari 2023 13:18]

Ja, jammer dat ze daar niet ook gewoon een PC versie van gemaakt hebben. Maar dat is begrijpelijk, anders is het niet meer interessant voor die arcade hallen.
Meer VR <3 Altijd fijn. Goede VR games zijn echt geweldig.

Nou ben ik niet echt een fan van AC, de historische setting en melee combat interesseert me niet zo. Maar ik denk dat VR een hoop goed kan maken, en het maakt melee ook een stuk interessanter omdat het niet meer gaat om ingewikkelde knoppen combinaties maar je gewoon je handen kan bewegen.
VR game is voor mij niet zo goed genoeg, want je mist fysiek ervaring.
Star Trek holodeck zou wel een echte game ervaring geven, want je wil toch graag zelf springen als een game character in een spel niet zo goed doet (ja dat ergert me soms vaak).
Tuurlijk willen we allemaal wel Star Trek holodeck, maar dat is de komende decennia nog wel alleen maar een droom. Enige wat er mogelijk eerder in de buurt zal komen is dat je op een bed ligt en dat alles rechtstreeks je hersenen in gaat, vergelijkbaar met dromen, maar dan dat je het echt bewust mee maakt en daarna nog goed herinnert. Een holodeck zal sowieso voor meerdere personen niet zo snel komen, kleine ruimtes voor 1 persoon zou misschien ooit nog wel eens kunnen, en dat dus meerdere van die ruimtes aan elkaar gelinked zijn.
Ik heb heel vaak moeten springen en duiken in Alyx, hopelijk meer van dat soort interacties.
Ik heb heel vaak moeten springen en duiken in Alyx, hopelijk meer van dat soort interacties.
Ik bedoel springen net als Lara Croft, dus niet alleen verticaal springen :P
Koprol maken met VR bril lijkt me ook niet zo handig ;)
Daarom wil ik een soort holodeck, want dat moet je een echt game ervaring geven, met veiligheidsprotocol aan natuurlijk :P
Gelooof me, een koprol in VR is echt mogelijk. Ging wel wat likeur aan vooraf, maar mogelijk. Handig is inderdaad anders. ;)
benieuwd wat voor nieuwe en hippe missies ze deze keer geïntroduceerd hebben :X :+ :F
Find the talking dockey. His name is Lucas and he will tell je the way to the treasure guarded by a strong boss.

But in order to get him talking you need to find 12 special mushrooms that appear at night only.

Assassin’s greed 2023

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee