Anker brengt Eufy-deurbel met twee camera's uit voor pakketdetectie

Anker Innovations heeft een nieuwe slimme Eufy-deurbel uitgebracht. Die heeft twee camera's. Een is voor bezoekers en een tweede kijkt meer naar beneden om pakketten beter te detecteren. De Eufy Video Doorbell Dual kost 249 euro.

De cameradeurbel heeft twee camera's waarvan de belangrijkste een 2K-resolutie heeft en HDR-beelden ondersteunt. De camera heeft een kijkhoek van 160 graden. De andere camera heeft een resolutie van 1080p en is naar beneden gericht. Volgens Eufy is dat zodat het apparaat pakketjes kan herkennen. De software heeft, net zoals de meeste deurbelcamera's, pakketherkenning en een bewegingssensor, zodat gebruikers een melding kunnen krijgen als er een pakketje op de stoep ligt en als dat wordt meegenomen.

De deurbel kan op een bestaande trafo worden aangesloten, maar werkt ook draadloos. Volgens Eufy gaat de accu zeker zes maanden mee. De deurbel wordt meegeleverd met de HomeBase-hub. Die heeft een opslagcapaciteit van 16GB, zodat gebruikers niet volledig afhankelijk zijn van een abonnement. Eufy biedt het apparaat aan voor 249 euro.

Eufy Video Doorbell Dual

Door Tijs Hofmans

Nieuwscoördinator

24-02-2022 • 16:44

81 Linkedin

Reacties (81)

81
77
36
3
0
36
Wijzig sortering
Die tweede camera lijkt me toch vooral handig in de VS waar het blijkbaar normaal is om pakketjes voor je voordeur te dumpen?
Helaas gebeurt het ook steeds vaker in nederland...:-(
Absoluut niet waar. Webwinkel is opdrachtgever voor de verzending en dus 100% verantwoordelijk voor de levering. Wordt pakketje voor je deur weggehaald omdat de bezorger het gewoon heeft neergelegd, dan heeft de webwinkel zich niet aan hun afspraak (leveren van bestelling) gehouden en moeten ze een nieuwe opsturen.
Wettelijk gezien dan, in de praktijk is het vaak heel veel gezeur en doet de webwinkel alsof ze niet verantwoordelijk zijn.
Uiteindelijk mag een pakketdienst ze niet voor de deur deponeren tenzij jij daartoe opdracht hebt gegeven of dit hebt aangegeven bij de verkoper. In dat geval ben je zelf verantwoordelijk.
Wordt het pakketje gestolen en is het volgens pakketdienst wel geleverd dan vraagt de verkoper jou meestal een formulier te ondertekenen waarbij je verklaard het niet ontvangen te hebben.
DPD heeft standaard een verzekering als je verstuurd, ander moet je als verkoper transportverzekering hebben.

Heb het in het verleden meegemaakt, grote open brievenbus aan de poort. coolblue bespaarde paar cent door met bpost te versturen zonder handtekening. Die dumpen het dan in die open box waar iedereen het kan pakken.

Maar uiteindelijk is het wettelijk zo dat het pas geleverd is als het aan jou is overhandigd en jij de ontvangst bevestigd hebt.
Hoe zit dat met als een huisgenoot een pakket aanneemt?
Maar dat doen ze wel.
Ik heb de afgelopen maanden hier al verschillende klachten over ingediend bij DHL en DPD.
Kom je na een dag werken thuis ligt er een natgeregend hoopje papier maché voor de deur... Gelukkig was dit een T-shirt, maar heb ook wel eens pakketten van bijna 1000 euro gevonden bij thuiskomst. (Gelukkig nog niks gestolen so far)
Dat is wel heel erg makkelijk, vooral bij de onbetrouwbare levertijden tegenwoordig. Vandaag besteld morgen in huis is vaak niet meer het geval, tijdvakken die veranderen etc. Ik probeer pakketten altijd te laten afleveren op dagen dat ik thuis ben maar vaak komen de pakketten niet op de afgesproken dagen. En zelfs als ik thuis ben en er letterlijk langer dan 2 seconden over doe om de deur te openen staat het al op de stoep en zit de bezorger al bijna in zijn bus... Ze wachten niet eens meer om te kijken of je thuis bent.

[Reactie gewijzigd door Greetoz op 24 februari 2022 17:26]

De oorzaak is natuurlijk gewoon de prijsdruk in deze markt. Het moet goedkoper goedkoper en de sub ondernemers die dan voor postnl dpd, gls ups rijden krijgen ook niet veel. Niet voor niets ligt postnl onder druk vanwege de schijnzelfstandigheid.

Door die druk wacht men idd niet, dumpt het bij de buren. Heb het ook allemaal meegemaakt. Klagen heeft weinig zin want er gebeurt toch niets. Op sommige routes is het in 1 jaar komen en gaan van sub ondernemers.

Het veranderd pas als wij een normale prijs gaan betalen en de mensen die het bezorgen er ook een normale prijs voor krijgen. Het idee van veel shops gratis verzenden en retour is eigenlijk ook belachelijk. Het moet toch ergens betaald worden dus maak het inzichtelijk.
Het idee van veel shops gratis verzenden en retour is eigenlijk ook belachelijk. Het moet toch ergens betaald worden dus maak het inzichtelijk.
Even los van de milieuimpact. De webshop betaald natuurlijk gewoon voor de verzendingen he, het is niet alsof de pakketbezorger gedwongen wordt om deze gratis te bezorgen en op te halen, die krijgen gewoon betaald.
“Gewoon betaald” dit zijn wurgcontracten waarbij de hele piramide van Webshop tot vervoerder tot onderaannemers en uiteindelijk de chauffeur elkaar steeds verder uitknijpt met illegale en kinderarbeid tot ver onder het minimumloon tot gevolg…

https://www.nporadio1.nl/...dertjes-wordt-dat-genoemd
Het is niet de consument zijn schuld dat bedrijven dit doen natuurlijk.
Is dat zo? Als wij als consument massaal alleen bestellen bij de leverancier met gratis verzending, werken we het dan zelf niet in de hand? En 5 paar schoenen bestellen terwijl je er 1 paar nodig hebben omdat je toch gratis kan terugsturen? Uiteindelijk heeft iedereen hier zijn aandeel in, leverancier, transporteur en klant ook.
Als je het niet kan leveren voor de prijs die je het aanbiedt zonder de wet te overtreden, is dat toch echt de schuld van het bedrijf, niet de consument.

En het idee van die 14 dagen regeling is toch logisch? Je besteld 5 paar omdat je niet weet welke het best eruit ziet en welke je echt past.

En ze besparen toch gigantisch veel op huur, verwarming en personeel door geen brickstore te hebben, dat jij natuurlijk een goede schoon nodig hebt, moet dan maar zo.

Dus je haalde die 5 schoenen bestelling aan als de fout van de consument, maar het is de fout van de verkoper die winst maximalisatie probeert te behalen.
Bij gratis verzending zitten die kosten in de productkosten verwerkt. Er zijn ook zat webwinkels die wel verzendkosten apart factureren en dat kan slim zijn als je doelgroep prijzen van de verschillende leveranciers vergelijkt.
Niet de webshop maar de klant betaald uiteindelijk voor de verzending.

Wat ik zeg is dat door het "gratis" verzenden en retour steeds meer mensen verwachten dat ze geen of heel weinig verzendkosten moeten betalen. Webshops kijken dan ook vooral naar goedkoop en dpd gls dhl werken dan met contracten waar een zzp'er (die eigenlijk verkapt in dienst is) weinig aan kan verdienen.
Ze bieden het aan, mensen accepteren de baan.

Zo simpel is het.
Mensen accepteren de baan zo simpel is het. Tot voor kort was er een overschot op de arbeidsmarkt en moest je wel accepteren om iets te kunnen verdienen. Als aanbod in werk groter is dan de vraag ligt uitbuiting altijd op de loer.
Het hele zzp verhaal c./q schijnzelfstandigheid heeft nu eindelijk ook de aandacht van de politiek. De rekening komt ander op langere termijn bij de belastingbetaler.

Gelukkig zitten we nu in een situatie voor sommige werknemers dat ze banen voor het uitkiezen hebben en er een tekort is. Dan kunnen soms lonen ook omhoog.
Ik laat paketten nu al tijden bij de lokale supermarkt op de hoek bezorgen. Hoef ik mij nergens druk om te maken, 4 dagen de tijd om het pakket op te halen wanneer ik maar wil. Ik mis nooit meer een pakket.
Ik laat paketten nu al tijden bij de lokale supermarkt op de hoek bezorgen
Niet iedereen heeft een supermarkt, of ander afhaalpunt, om de hoek en er zijn ook nog wat pakketdiensten die heel beperkt, of zelfs geen afhaalpunten hebben.
En niet te vergeten de tijd. Ik krijg soms een track-en-trace pas tegen middernacht, als ik allang mijn mail niet meer controleer. Dan is het ook moeilijk om aan te geven dat ik het elders wil laten bezorgen, want de volgende ochtend is het vaak niet meer aan te passen.

[Reactie gewijzigd door TheVivaldi op 25 februari 2022 11:37]

Hoe het ik ook wil, vaak is een eerste bezorging helemaal niet mogelijk op een pakketpunt. Of zelfs helemaal niet.
Wat een rare visie. Je moet of verveeld thuis zitten, je besteld zelf nooit iets, bent pakket bezorger of werkt bij een webwinkel. Anders kan ik dit niet verklaren.

Ik werk in IT en kan thuis werken, maar dat vereist wel wat regelwerk. Geen punt, zeker niet als het maar een dagdeel is, het gaat notabene om mijn pakketje. Maar nu ben ik net verhuist en ben ik afgelopen week constant thuis moeten blijven omdat mijn pakketten tussen 8:00 en 20:00 wordt bezorgt. Een uurtje voordat ze dan echt komen sturen ze een beter tijdvak, fijn na 5 uur aan huis gekluisterd te zitten.
De week ervoor was ik niet in staat om elke dag thuis te zijn. Dus zoveel mogelijk op mijn vrije dag gepland (vrijdag). Van de 4 pakketten heb ik er 3 vooraf kunnen inplannen op vrijdag. De 4de moest ik wachten tot het eerste keer werd aangeboden. 1 van de 4 pakketten is op vrijdag geleverd, de rest heeft allemaal eerste levering gehad voor de door mij afgesproken dag. De 4de (UPS) waar ik niet vooraf kon zeggen dat ik andere datum wilde, mocht ik 13km verderop gaan ophalen bij een pakketpunt.

Thuis blijven voor een pakketje vind ik prima. Een halve dag thuis zitten en alles naar 1 kant schuiven ook nog. Maar zo rampzalig als de bezorgdiensten te plannen zijn vind ik niet dat je van iemand mag verwachten dat ze thuis blijven voor bezorging. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de keren dat ik "niet thuis" was terwijl ik het hele tijdvak op de bank heb gezeten wachten.

Deze kritiek is niet gericht op de pakketbezorgers, die moeten meestal harder werken dan mij voor de centen. Maar op de organisatie erboven. Enige die in mijn ogen goed werkt is PostNL, maar enkel omdat ik alles naar het pakketpunt laat brengen dat zo'n beetje letterlijk onder mijn woning is. Bezorging is nog veel te verbeteren, jammer voor zo'n land waar online aankopen al jaren groot is.
Je zou bijna gezellig met je partner een dagje gaan lunchen & winkelen 😄

Edit: of je moeder, een vriend of je maatje?
https://www.maatjesgezocht.nl/

[Reactie gewijzigd door Testert op 16 maart 2022 03:14]

Ja ik ga na een verhuizing alles zelf duurder halen in de winkels in de stad en ermee slepen i.p.v. ze goedkoper thuis te laten bezorgen...

Daarnaast doe je alsof iedereen winkelen leuk MOET vinden. Bij mij is een dag door de stad heen struinen echt geen uitje. Veel plezier met je maatjes, ik ga liever echt leuke dingen met ze doen ;)
ABSOLUUT NIET.

Hier in nederland, als jij niet thuis bent moet de bezorger het naar het dichtsbijzijnde post punt brengen.

ALLEEN onder zeer speciale omstandigheden is "PORCH" delivery toegestaan. en dan vaak alleen nog als JIJ als klant dit goedkeurt.
Nou ja, ik heb dus het idee dat het in de VS gedaan wordt, ongeacht of je thuis bent of niet. Aan de reacties te zien gebeurt het in Nederland echter ook steeds vaker en dat is wel jammer. Ik heb hier een straatje verderop in the big city wat 'opportunistische' lieden rondlopen die hier maar al te graag misbruik van zouden maken.

[Reactie gewijzigd door gday op 24 februari 2022 17:43]

Bij mij gebeurd het alleen met DHL, PostNL en de rest zijn super hier. DHL om te huilen en vermijd sites die DHL gebruiken maar soms ontkom je er niet aan
Hier, leggen de meeste alles voor de deur waar ik woon, soms bellen ze niet eens aan, (Belgie) enkel bpost belt en wacht soms.
Voor één pakket de -hele- dag thuis blijven? Ik heb het een paar keer moeten doen voor iets dat ik met spoed nodig had. Allereerst klopt de tijd dat ze zouden moeten komen nooit, dus je moet daadwerkelijk de hele dag wachten en niet een paar uurtjes en daarnaast krijg ik bijna altijd "u was niet thuis" terwijl ik voor het raam zit. Eén keer daarvan zag ik het busje nog voorbij razen.

Dat "u was niet thuis" bericht krijg ik zelfs als ik het werk adres opgeef..
Je wilt niet weten hoe vaak ik thuis zijnde een mailtje binnen gekregen heb dat ze me "gemist" hebben, terwijl er ondertussen al wel andere bezorgers langs geweest zijn. Voornamelijk DHL
Bezorgers leggen het steeds vaker voor je deur en gaan door hoor, ook als je thuis bent. Onze vaste PostNL bezorger doet dit voornamelijk, en ik vind het op zich oké, want ik ben toch thuis. Ik weet alleen nog niet wat hij zou doen als ik onverwacht een keer niet thuis ben.
Hoe kom je hier in godsnaam bij? Grootste kolder die ik deze week gelezen heb. Ik moet helemaal niks. Als ik niet thuis ben, mogen hun de volgende dag gewoon weer proberen of het afleveren op een afhaalpunt na een tweede gefaalde afleverpoging. En niet voor de deur dumpen. Is het weg, ligt er direct een klacht bij PostNL en de webshop tegen de bezorger. ZZPer of niet, daar kom je echt niet mee weg.

Er is zelfs ooit een pakketje ter waarde van 250 euro aan DDR4 geheugen in mn brievenbus gegooid. Stond ook duidelijk bij, handtekening vereist. Pakket nooit gezien. Handtekning nooit gezien, waarschijnlijk uit de brievenbus gevist. Die is toegangkelijk vanuit de hal.

Webshop contacteert, en geinformeerd over hun leverplicht. Die hebben zonder morren een nieuwe pakketje opgestuurd. De bezorger heb ik trouwens ook nooit meer gezien. En terecht als je zo met iemand zn goederen omgaat.
Ik ga je niet -1en, daar is het moderatiesysteem niet voor. Ik raad je wel aan gewoon es een paar minuten te besteden aan opzoekwerk voor wat betreft de wet, want wat je zegt is klare onzin.

Voor zover dat niet al uit de blijkt
https://uitspraken.rechts...d=ECLI:NL:RBMNE:2019:4491

nuff said
Heb al meerdere malen geklaagd bij de diverse pakketbezorgers maar dat heeft helaas niet geholpen. Als er voor een pakket niet getekend is is het niet aangekomen. Aangezien de verzender verantwoordelijk is voor het afleveren van een pakket kan je deze dus gewoon op de stoep laten liggen en aangeven dat je het pakket niet hebt ontvangen. Als genoeg mensen dat doen is het een duidelijk signaal.
Daar hebben we een hoop gezeur mee gehad met DHL. We hebben in totaal drie pakketjes onbeheerd voor onze deur gevonden (meestal bij toeval omdat we altijd achterom binnenkomen omdat daar de parkeerplaats is), maar uiteindelijk was er toch een verdwenen tijdens onze vakantie. Die stond vrolijk met een valse handtekening als "bezorgd". Gelukkig heeft de betreffende winkel het goed opgelost.
We hebben overigens nooit toestemming gegeven voor onbeheerd achterlaten. Dat is ook heel erg onverstandig, omdat je dan zelf verantwoordelijk bent.

Met deze deurbel heb je dan in ieder geval nog een filmpje van je verdwenen pakketje.. ;)
DHL is sowieso een beetje hit-or-miss vind ik. Voor dat ik eens volwassen werd en op mijn zelf ging wonen had ik nooit gezeur met DHL over het bezorgen van pakketjes, kwam altijd in relatief goede staat(Blijft ene bezorgdienst) aan en hebben het nooit onbeheerd achtergelaten... wel 1 keer dat ze het in de achterthuin onder de afdak had gezet Prima natuurlijk.

Nu dat ik verhuist ben merk ik dat DHL in deze regio wat minder hun best doet. Ik zie ze vaak pakketjes laten vallen als ze deze zeulen van bus naar voordeur, de buren meldde dat ze daar ook al eens een pakketje "verstopt" hadden, lag gewoon in de voortuin onder de trampoline..

Gelukkig werkt mijn huisgenoot de meeste dagen thuis en kan het pakketje aanpakken.
Vroeger werd er belletje getrokken en dan was het hard weglopen... Nu doet Post NL dat en vele andere koeriers
Jong geleerd, oud gedaan. of hoe ging dat gezegde?
Nou, als ik een euro kreeg voor alle keren dat dat mij overkomen is hier in Nederland, zowel voor mijn voordeur als buiten op straat (woon in een appartementencomplex), dan zou ik nu voldoende hebben gespaard om zo'n Anker-deurbel te kunnen kopen.
Gebeurt hier ook. Woon in een klein dorp waar de achterdeur altijd open is, maar toch... Sinds Covid zijn ze een stuk makkelijker.
Sinds Covid zijn ze een stuk makkelijker.
Dit vooral, denk ik! De 'versoepeling' van regels en levertijden in combinatie met de verhoogde werkdruk voor pakketbezorgers maakt dat het allemaal wat minder nauw genomen wordt, en dat lijkt een nieuwe standaard te worden.
Nee hoor, bij mij gebeurt het al sinds 2017, dus heeft niks met Covid te maken.
(en ik woon in een middelgrote stad)
Vroegah, kreeg je van Amazon een email met foto als je pakketje bezorgd was, nu wordt het voor de deur gedumpt en wordt er vaak niet eens aangebeld.

Leuk ook als het -30 buiten is :P
Die tweede camera lijkt me toch vooral handig in de VS waar het blijkbaar normaal is om pakketjes voor je voordeur te dumpen?
Gebeurd hier ook regelmatig (België) vind het persoonlijk niet zo ergz denk dat ik goede buren heb, nog nooit wat verdwenen :D
Zelfs mijn rx6700xt zo eens aan de deur tegen gekomen, heb zelf ook wel een Eufy dus had gezien dat die geleverd was.
Het voordeel is dat je straks ook bewijs hebt dat je bezorger dat hier ook doet, ook handig als iemand anders het steelt..
Ik heb er geen probleem mee dat een pakket voor de deur wordt geleverd. Amazon heeft zelfs een optie als levering optie.
Voor zover mij bekend, is dit vrij uniek. Goed bezig Eufy!
Google Nest doet hetzelfde, ook zonder abo.
Kun je daarmee echt het pakketje zien dat klem tegen je voordeur aan staat?
Die ziet al de bezorger met het pakketje aankomen en daarvan kun je een notificatie krijgen.
Dat is toch iets anders dan dat het daadwerkelijk zichtbaar is (neergelegd voor de voordeur)?
Mjah, zoveel maakt het niet uit: als je een notificatie krijgt van een bezorger MET pakket dan is het al reden om de camerabeelden even te bekijken (als de bezorger vertrek zonder pakket, dan weet je wat er aan de hand is).

Daarnaast is de camera van die nieuwe deurbel in de verticale stand gericht. Niet in horizontale stand. Dus verticaal zie je bijna 180 graden.
Ik kan ongeveer de helft van mijn deurmat zien dus tenzij het een klein pakket is dat ze strak tegen de voordeur aan leggen niet nee, maar dat doen ze hier nooit. Als dat bij jou een normaal fenomeen is kan ik de toegevoegde waarde hiervan in zien.

[Reactie gewijzigd door The Realone op 24 februari 2022 19:13]

Helder. Google Nest doet dus niet hetzelfde. :)
De nieuwe Ubiquiti G4 Doorbell Pro heeft dit ook ;)
Die zit wel weer in een wat hogere prijsklasse. Met alleen de Ubiquiti deurbel ben je er nog niet. Je hebt dan (officieel) ook nog een een CloudKey, Dream Machine Pro of een videorecorder van Unifi nodig en dan wordt het bij elkaar als snel veel duurder dan deze Eufy deurbel.
Als de accu even goed is als de gewone doorbell, waar ze 6 maanden claimen: dit is in de praktijk 2 weken.
Dat ligt er maar net aan hoe je hem afgesteld hebt.
Als je hem op alles laat reageren en dan maximaal laat opnemen, dan gaat het hard ja.
Als je alles op minimaal zet haal je zeker een paar maanden.

Het mooiste is gewoon als je hem op de draden van je bestaande deurbel kunt aansluiten.
Dat heb ik uiteindelijk ook gedaan op de standaard draden vanuit de stoppenkast.

[Reactie gewijzigd door Thasaidon op 24 februari 2022 18:09]

Ik heb hem redelijk normaal afgesteld, doet het 3,5 maand. Dus ik zou hem terugbrengen of omruilen… voor en achter werkt top!
Is het zo erg ja? Ik heb de mijne een maand of 2 geleden geïnstalleerd, maar met het draadje van de reguliere simpele deurbel, omdat ik al m'n twijfels had over die batterijduur. Had zo'n setje met de camera's, maar die houden het vooralsnog prima vol!
Die van mij zit momenteel op 115 dagen en nog 24% accu. Alles redelijk maximaal afgesteld. Heeft geen zicht op de straat, dat scheelt natuurlijk ook,
Dat vind ik niet eens het ergste kabeltje en een 8-24v adapter trek je zo ergens vandaan. .. streamen naar google home / synology nas (survailance station) is brak (lees werkt niet)
Nu ken ik de Homebase en het nieuwere type Homebase 2
Maar weet iemand waar de Homebase hub voor staat? Is dat weer een nieuw type? Of gewoon een andere naam voor de HB2?
Lijkt er op dat tweakers het zelf de "HomeBase-hub" noemt, maar gewoon de HB2 bedoeld
Thanx, dat idee had ik ook, maar je weet maar nooit :)
Mijn vertrouwen in Eufy by Anker is volledig verloren.
Zelf zal ik dus nooit meer een deurbel van Eufy bestellen.

Ze hebben meermaals RTSP support beloofd voor de Eufycam 2K. Vervolgens 3 keer de datum uitgesteld om vervolgens de community al anderhalf jaar te negeren.

Op basis van deze belofte had ik mij deurbel besteld. Ze geven ook niet toe als ik hem terug wil sturen omdat ze de gemaakte belofte niet nagekomen zijn.

Als je geen eigen externe opslag nodig hebt, of niet met home automation etc werkt is het een leuke goed werkende deurbel. Maar features liegen ze over en leveren ze niet.
Bij deurbellen van andere merken ook gezien dat er support komt voor dit of dat en het gewoon nooit komt.

Nooit kopen op basis van wat er beloofd word in de toekomst. Welk product of merk het ook is.
Geen HomeKit ondersteuning, dat is dan wel weer jammer...
Grootste misser. De oude doorbell ondersteunde al geen HomeKit en die fout hadden ze hier goed kunnen maken, dan had ik hem meteen gekocht. Jammer weer.
voor de geintresseerden
zonder hub (dus wie er al 1 heeft) is hij 60dollar goedkoper

https://us.eufylife.com/products/t8213181?ref=moreoption
Ik ben benieuwd naar de reele batterijduur.

Ik heb de de draadloze deurbel (waar ik behalve de batterijduur zeer tevreden over ben) en als de temperatuur een beetje zakt, spreek ik eerder over weken batterijduur dan over maanden. Gelukkig zijn ze redelijk goed met updates en geven ze na een update ook notificaties wanneer hij bijna leeg is en is het probleem nog redelijk leefbaar.

Het enige wat ik nog mis is om Google Home producten te kunnen linken als extra gong. Hiervoor heb ik voor de bovenverdieping een Alexa in huis gehaald, maar echt super werkt dit nu ook niet.
De batterijduur is best lang. Geen 6 maanden hier, maar wel maanden. Ik neem hier alles op (motionsensing) dus doe zeker niet zuinig aan met de accu.

Het opladen van de bel gaat wel niet snel, meestal wissel ik hem dan tijdelijk met de achterdeur deurbel.

Ik heb expres eufy vanwege geen abbo en alexa speakers overal in huis. Werkt top :)
In alle zonnige maanden sluit ik me hier bij aan, vorig jaar in de winter was het een drama. En ik begrijp dat batterijen en koude geen goede combo is, maar bij Eufy moeten ze ook begrijpen dat in veel delen van hun afzetmarkt het al wel eens vriest.
Lekker op tijd Tweakers! Het is al ruim 2 weken geleden door alle tech sites behandeld. Zelfs de eerste reviews staan al een poosje online.
Ik heb nu de oude battery doorbell en die werkt prima en lange tijd op een lading.....maar geen Homekit.....
Deze wéér geen Homekit.....onbegrijpelijk....
Had deze Homekit gehad, had ik 'm gekocht....nu dus niet....geen denken aan

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee