Diablo II Resurrected krijgt open bèta op 20 augustus

Diablo II Resurrected komt eind volgende maand uit en krijgt voorafgaand aan de release een weekend met een open bèta. Dat is het weekend van 20 augustus. Diablo II Resurrected is een remaster van de originele game.

Blizzard schrijft dat de open bèta vanaf 18 augustus alvast is te laden via hun Battle.net-client. Vanaf 20 augustus om 19.00 uur Nederlandse tijd kunnen spelers op Windows, Xbox Series X en S, Xbox One en de PlayStation 5 en 4 beginnen met de open bèta. Het staat open voor alle spelers die de game op een van deze platforms willen spelen. De Nintendo Switch wordt niet ondersteund voor de open bèta, maar de game komt in september ook uit voor deze console. De bèta eindigt op 23 augustus om 19.00 uur en Xbox Live Gold- en PlayStation Plus-abonnementen zijn niet nodig.

Voorafgaand aan deze probeersessie is er nog een Early Access-periode. Die begint vrijdag en eindigt op 17 augustus. Deze vroegtijdige toegangsperiode staat open voor spelers op Windows, Xbox Series X en S, Xbox One en de PlayStation 5 en 4, mits ze de game hebben vooruitbesteld of de Diablo Prime Evil Collection hebben aangeschaft.

Tijdens de open bèta en de Early Access-periode zijn in totaal vijf classes speelbaar: Amazon, Barbarian, Sorceress, Druid, en Paladin. Zodra de game officieel uitkomt, komen daar nog twee classes bij: Assassin en Necromancer. Tijdens beide probeerweekenden zal alleen de vroege gameplay uit Diablo II centraal staan, namelijk de situaties uit Acts I en II. Multiplayer is mogelijk, waarbij maximaal acht spelers in een game kunnen samenspelen of het tegen elkaar kunnen opnemen. Eventuele progressie kan worden overgeheveld naar andere platforms.

Diablo II Resurrected komt uit op 23 september, enkel als digitale versie. De game is te beschouwen als een remaster en niet zozeer als remake, zei Rod Fergusson van Blizzard eerder tegen Polygon. Naast een mogelijkheid om de game met de klassieke graphics te spelen, is het ook mogelijk om savegames van de originele game te importeren in de nieuwe versie. Tweakers publiceerde in april een preview van Diablo II Resurrected.

Door Joris Jansen

Redacteur

11-08-2021 • 07:49

106 Linkedin

Reacties (106)

Wijzig sortering
Ik heb gemengde gevoelens. Er is echt ontzettend veel nuttige tijd verloren gegaan in D2 LoD :').

Laatst nog eens D2 LoD gespeeld maar dat is toch anders. Online op battle.net is eigenlijk nog altijd compleet ruk.
wat was er ruk aan, doe een baal run, spam chat "JOIN BAALRUN001" met 8 man een baal run pushen en meteen door "JOIN BAALRUN002"
Voor toen der tijd had het wel wat, game had wat balance inperfecties zeker aan het begin. Maar vanaf 1.09D was het best goed. Sorceress Hydra werd alleen niet zo gewaardeerd online omdat player killers er vaak misbruik van maakte.
Misschien een stomme vraag hoor, maar wat is er nou precies leuk aan 1000x zo snel mogelijk precies hetzelfde te doen?

Ik vind D2 echt een top spel hoor, maar als de 'end game' (als je rinse/repeat end game kunt noemen) aanbreekt, dan haak ik toch een beetje af. Ik doe de campaign nog een keer of een aantal stukken ervan, maar ik kan echt geen lol vinden in precies dezelfde boss fight keer kop keer op keer op keer herhalen.

Dan is het toch leuker door te gaan naar het volgende spel dat weer een nieuw interessante gameplay en story biedt?
Na hem tig keer uitgespeeld te hebben zowel alleen als online, kom je in de realo van geer prrfection. Omdat sommige items zo rare zijn, grijp je elke kans aan om de bosses waar de kans is dat ze droppen zo vaak mogelijk te spelen (in de hoop dat dat item valt wat je nog nodig hebt).

Saai? Maybe, maar de beloning is het vaak waard.
Leuk dan heb je een beter item en wat kan je daar mee doen, eindelijk het spel uitspelen? Oh, nee dat heb je al tig keer gedaan :P

Ik sluit mij er ook bij aan dat ik de lol er niet van inzie om exact het zelfde keer op keer te doen. Maar ik geef dan ook toe ik vind het genre van Diablo al 20 jaar niets meer aan. Het bied mij te weinig.
Grinden is niet zo leuk maar dat is niet de endgame, het is een middel om waardevolle items te krijgen voor PvP. M.i. is PvP dan ook de ultieme endgame
Ik kan eindeloos veel uren in grinden steken, het is denk ik een gave als iemand dat kan :)
In Diablo 3 heb ik 2000+ uren zitten en het is voor mij niet alleen dat ene item maar gewoon de gameplay, net zoals mensen honderden uren in CoD MP kunnen steken.
Wat speel je in S24 en op welke Paragon zit je al? :P
Voetbal is toch ook elke keer hetzelfde? Battlefield 2 of Unreal vroeger ook
Alledrie multi-player spellen waar dus de variëteit komt van de veranderende tegenstand die andere mensen bieden.

Baal-runs zijn, zeker als je het vaak doet, gewoon geestdodend herhalen van exact hetzelfde riedeltje.

Vind ik toch niet helemaal hetzelfde.
Misschien ben ik wel gewoon klaar met eindeloos maps grinden, mephisto, pindle en baal runs te doen :+.
Nice, zal vrouwlief leuk vinden :P
Mijne wel die speelt met ons mee :D
Zo hoort het ook :Y)
Ja hoor ik zat er al op de wachten en daar is de eerste moraalridder.

Wat dacht je van het feit dat niet iedereen daar schuldig is aan sexuele intimidatie en developers ook een gezin hebben die ze moeten onderhouden. Lekker vrouw en gezin ontvriendelijk ben jij dan om ze geen geld te gunnen.
Je laat weten wat je over dingen denkt door je portemonnee te trekken, of dat niet te doen. Misschien is het erg moraalridder-achtig, true. Maar hoe moet je het anders doen.

Een strenge forumpost doet niks!lEn iemand anders zijn post liken is helemaal nutteloos. Dus... Hoe doe je het anders?

De enige manieren waarop je de boodschap duidelijk maakt aan ActivisionBlizzard dat je dit gedrag niet accepteert is door hun games niet meer te spelen en ook door ze niet meer te kopen.

Ik baal ervan dat ik Diablo II en StarCraft II niet meer ga spelen. Maar ik ga het echt niet doen en de komende jaren koop ik ook niets meer van dat bedrijf en ik zal anderen ook adviseren de games niet meer te kopen.

Maar het is en blijft hun/jouw keuze.

[Reactie gewijzigd door itContinues op 11 augustus 2021 09:08]

Je laat weten wat je over dingen denkt door je portemonnee te trekken, of dat niet te doen. Misschien is het erg moraalridder-achtig, true. Maar hoe moet je het anders doen.

Een strenge forumpost doet niks!lEn iemand anders zijn post liken is helemaal nutteloos. Dus... Hoe doe je het anders?

De enige manieren waarop je de boodschap duidelijk maakt aan ActivisionBlizzard dat je dit gedrag niet accepteert is door hun games niet meer te spelen en ook door ze niet meer te kopen.

Ik baal ervan dat ik Diablo II en StarCraft II niet meer ga spelen. Maar ik ga het echt niet doen en de komende jaren koop ik ook niets meer van dat bedrijf en ik zal anderen ook adviseren de games niet meer te kopen.

Maar het is en blijft hun/jouw keuze.
Vergeet niet dat je eigenlijk pas echt moet oordelen als ze schuldig bevonden zijn, er zijn VEEL voorbeelden dat mannen schuldig bevonden werd aan een van de ergste dingen tegen vrouwen, en dat het niet waar was, helemaal met dat #Me To debacle waar veel onschuldige mannen veroordeeld waren voor niks, alleen maar omdat iemand dat zij, en of jaloers was of een hekel aan die persoon had, geen recht zaak om je schuld/onschuld te bewijzen, het systeem is nog steeds onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar dankzij de #Me To debacle is het nu zonder bewijs jij bent schuldig en vele hebben hun baan verloren door dat en erger.

Nogmaals heb nooit gezegd dat die van Blizzard onschuldig zijn, absoluut niet, maar eerst een rechtszaak met duidelijk bewijs.

[Reactie gewijzigd door AmigaWolf op 11 augustus 2021 19:50]

Nee, dat zeg ik ook niet. Ik ben ook niet bepaald voor cancel culture. In het geval van Blizzard. Begint het best duidelijk te worden.

Waar ik overigens nog het meeste mee zit met mijn aanpak is dat diegene die er geen flikker mee te maken hebben in eerste instantie het hardst geraakt zullen worden.

Het is steeds moeilijker om de koppen van de monsters er af te hakken. Je bent steeds vaker aan de tenen aan het knauwen.

De mensen die zich misdragen kopen zich er toch wel uit. Maar dan loop je ineens in een hele andere discussie.
Ok, ja daar ben ik met je eens, mensen met veel geld kunnen met een hoop wegkomen dat is waar, ze kunnen de beste advocaten kopen.
Of ze schikken voor een relatief prikkie. Rijkdom maakt meer ongelijk dan je lief is.
Of ze schikken voor een relatief prikkie. Rijkdom maakt meer ongelijk dan je lief is.
Dat ook, jammer genoeg, maar we zullen zien.
Ehm, maar je ging wel de spellen niet meer spelen. Zonder veroordeling dus. Dus eigenlijk doe je wel mee aan cancel culture.
Nja... Het is niet iets dat nu pas bekend wordt hè. Het is al jaren een publiek "geheim".

Er zijn zo ontzettend veel verhalen en als ik me niet vergis zijn er ook al zaken geschikt in het verleden.

Dus je kan zeggen dat ik te vroeg ben omdat er geen veroordeling is. Maar dit stinkt zo hard dat ik het aan mezelf niet kan verantwoorden.
Rechtszaken vanuit het personeel heeft meer effect. D2r moet nog uitkomen en de grote baas is al opgestapt.
Alsof die paar aankopen die ze nu gaan missen van jou en anderen maar ook iets uit zal halen. Druppel op de gloeiende plaat. Je hebt alleen jezelf ermee en de families die ook geld nodig hebben waarvan de mannen en vrouwen die bij blizzard werken.

En waarom moet dit gezeik onder elke post van blizzard komen. Het heeft hier niks mee te maken. Koop het dan inderdaad niet maar val ons er niet telkens mee lastig of val geen anderen aan omdat ze er wel zin in hebben en hou gewoon je mond.
En daarom adviseer ik anderen om het ook niet te kopen of spelen.

Want anders kan je niemand laten merken dat wij als maatschappij dit soort gedrag niet accepteren.

Anders wordt het gewoon zo goed mogelijk verstopt.

Ik begrijp je standpunt. Maar heb jij een andere manier van dit kenbaar maken?

Of is de enige optie, kop in het zand steken en nooit een gevolg geven aan dergelijke gedrag. De slachtoffers hebben aangifte gedaan en dat is goed. Maar het is een fors gevecht voor hun.

Je moet natuurlijk niet per definitie cancelen. Maar er is een punt waarop je het beste ff een standpunt in te nemen.

[Reactie gewijzigd door itContinues op 11 augustus 2021 15:52]

Ik heb absoluut geen lidmaatschapskaart van de “woke” club, maar werd vooral getriggerd door de ironie van de opmerking van dmv dat de vrouw het leuk zou vinden.

Een bedrijf met een rotte cultuur in stand houden lijkt me een slechte reden om games te kopen. Ook is niet iedereen die Diablo niet koopt verantwoordelijk is voor het welzijn van de gezinnen achter die game.
De medewerkers zijn bovendien al betaald en het risico op tegenvallende verkopen is voor de baasjes die zo’n situatie helemaal uit de hand hebben laten lopen…
Wat ik zeg ook is ook een feit. Als jij ze geen geld gunt door een aantal rotte appels dan krijgen de mensen die netjes en keihard werken ook geen geld en misgun jij ze hun geluk en inkomsten. Dankzij jou moeten de goede weer onder de kwade lijden.
Met dat argument zou je nooit misstanden in bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden mogen aankaarten. Bovendien is het een nogal ongenuanceerde en zwart-wit stelling dat mensen hun loon niet meer zouden krijgen als minder klanten Blizzard producten kopen om een statement te maken over een moreel probleem. Dan kan ik hem als koekje van eigen deeg ook omkeren: Jij vindt seksuele intimidatie blijkbaar prima, want anders hebben die arme mensen geen inkomen meer.
Er is nog geen game minder verkocht en de grote baas is door de publiciteit al opgestapt. Dat helpt blijkbaar beter dan dat je geen game koopt. Als iedereen Blizzard boycot kost dat veel mensen hun baan. En zouden de aandeelhouders een andere baas daar wegzetten wegens slechte financiële resultaten, veranderd dat niet automatisch iets aan de bedrijfscultuur. Het personeel heeft het juiste gedaan, de publiciteit zoeken. En je zou het personeel juist kunnen steunen door wel hun games te kopen.
Ik heb nergens gezegd dat iemand het spel niet mag spelen, maar vraag me af of vrouwen (en mannen) die het verhaal kennen dat nog wel willen.

Blizzard heeft in mijn beleving een naar bijsmaakje gekregen hoe goed hun games ook zijn.

[Reactie gewijzigd door bzzzt op 11 augustus 2021 12:00]

bijsmaakje heeft het, maar je zoomed in op Blizzard... dit is een Activision probleem niet specifiek Blizzard...

En als je dan even gaat uitzoeken wat er allemaal onder het "Label" Activision gebruikt word, dan kan je bij wijze van je pc of mobiel niet meer opstarten als je ze wilt boycotten.
Waar kan ik de bron vinden voor dat het alleen digitaal verkrijgbaar is. Dat is wel jammer natuurlijk, maar ben het zelf nog nergens tegen gekomen.
Er is geen betrouwbare bron die expliciet zegt "No physical copies of this game will be sold.". Daar komt wel bij dat Blizzard tot nu toe altijd fysieke kopieën van een spel verkocht samen met de digitale versies, op het moment dat de digitale versies te koop zijn. Het feit dat dit niet is gebeurd dit keer spreekt boekdelen, maar is geen hard bewijs dat er geen fysieke kopieën komen. WoW: Shadowlands heeft bijvoorbeeld ook geen fysieke kopieën (Op de CE na), en dat is toch wel een veel grotere doelgroep dan D2R.
Jawel hoor die bron is er wel en die bron is blizzard:

https://news.blizzard.com...arly-access-and-open-beta

Ga maar helemaal naar de laatste vraag van de FAQ onderaan de pagina.
Dank je wel. En ik maar op blue posts zoeken in de tracker... :+
W3 Reforged heeft ook geen fysieke kopieen. Het zal me dan ook echt niks verbazen als dit ook zo is voor D2 Resurrected.
Jammer. Was een uitgelezen kans om goodies aan te bieden.
En dit is een spel dat veel online gespeeld wordt, dus ooksneller digitale verkoop. En de marge/kosten analyse erop uiteraard.
Speciaal voor jou hebben ze ook de kartonnen cdrom doos weer in productie genomen
Geen macOS in de planning? 😕

https://youtu.be/Wxg_tLCe1g0

Blijkbaar niet dus.

[Reactie gewijzigd door Chefbierrr op 11 augustus 2021 08:15]

Je zou ook naar Opendiablo 2 kunnen kijken. Dat is nog wel in ontwikkeling, maar lijkt tot op zekere hoogte te werken. Ik heb het in ieder geval kunnen compileren en draaien op Linux x86_64 en aarch64.

Ik heb ooit de originele Diablo 2 gekocht, maar gebruik al ruim 20 jaar geen Windows meer, behalve als ontwikkelplatform. Misschien valt deze remaster via Steam met Proton te draaien onder macOS.
Dat staat er helemaal niet. Die codebase wordt alleen obsolete, maar ze herordenen het een en ander:
We're currently moving the core features into the AbyssEngine (game engine), and the implementation specific stuff will go into a shim MPQ which later will become the OpenDiablo 2 project. The OpenDiablo2 repository will become the new place for the OpenDiablo2.mpq file, which AbyssEngine is meant to use it.
Ik kan me voorstellen dat Apple het met de overgang naar ARM lastig heeft gemaakt om een MacOS versie uit te brengen.
Maar WoW heeft ook een native arm versie tegenwoordig toch?
Onzin, het is een bewuste keuze van Blizzard. En een flinke schop tegen de kop van elke Mac gebruiker.
Nogmaals eens een bevestiging dat Blizzard Blizzard niet meer is.
Dat kan ik me juist helemaal niet voorstellen. En als er x86-specifieke (assembly)code is die een hercompilatie bemoeilijkt, port ik die graag naar ARM. Het gaat volgens mij eerder om onwil.
Grappig dat een PC “gamer” een Mac “gamer” uitlacht. Beide apparaten zijn immers niet ontworpen met gaming als primaire doel.
Dat mag dan wel zo zijn maar wie gaat er gamen op een apparaat wat nog niet eens de helft van de games van pc draait of ondersteund? Vraag me altijd af dan heb je niet enorm spijt zoveel geld uit te geven voor iets wat kwa specs inferieur is en vervolgens ook niet eens alles kan draaien
Mensen die niks met Windows hebben of gewoon geen lelijke desktop in huis willen hebben?
Succes met je prachtige boekenplank :P ik ga genieten van onder andere Diablo 2 Ressurected :P
Ik koop deze game lekker op de Switch en de Xbox Series X. Lekker op een groot scherm of onderweg!
De beta komt niet op de switch, vraag me af of ze het wel gaan uitbrengen op de switch? (D3 is er wel op de switch, zou logisch zijn van wel dus imo)
Hij komt zeker ook voor de Switch!
Succes :P mijn monitor is een groot scherm :P lang leven de 49 inch super ultra wide
Ik sta er persoonlijk niet om te springen om D2R te spelen, terwijl ik wel een groot D2 fan ben. Maar dat komt omdat ik D2 gewoon genoeg heb gespeeld. Daar komt wel bij dat ik enorm uit kijk naar de mods die er voor uit gaan komen. Ik kijk dus wel uit naar een D2R Path of Diablo, D2R Eastern Sun, D2R Median of een D2R Nezeramontias of iets compleet nieuws.

Met de officiele mod support die naar D2R komt zou het dus ook makkelijker zijn om mods te maken, ook ivm dat het relatief eenvoudiger is om 3d models te maken ipv sprites.

D2R wordt dus wel een must-buy voor mij, maar niet vanwege de basis game. Dit was hetzelfde voor mij met Skyrim Special Edition.
Snap ik. Voor mij is het grote verschil dat er hopelijk minder dupes en bots zijn dan op het oude B.net, maar vooral dat het straks ook op de bank te spelen is op consoles.
Voor de duidelijkheid, D2 heeft sinds 1.10 ook prima mod support. Ze zijn er in D2R echter verder in gegaan zodat code editing (asm hacks) niet nodig zijn voor de meeste aanpassingen (denk aan UI modificaties). Enig sinds jammer omdat je met deze code editings echt het spel kan veranderen.
Median komt er niet, maar wel iets helemaal nieuws van dezelfde mensen. :)
Ben benieuwd wat het effect is op de mods nu TCP/IP is verwijderd. Geen custom servers en dus geen online mods meer, of word deze functionaliteit ingebouwd.

We gaan het zien.
Diablo II: Resurrected krijgt geen directe TCP/IP verbindingsfunctie, waardoor je het spel niet direct met elkaar op een LAN kan spelen, ondanks dat beloofd was dat deze functie er wel in zou zitten.

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 11 augustus 2021 11:23]

Uit eigen ervaring is het probleem niet zo zeer dat LAN niet ondersteund wordt (kleine moeite om eventjes je router aan het netwerk te sluiten op een LAN party) maar meer dat je dit soort spellen links laat liggen op een LAN party omdat 1 of 2 mensen het spel niet hebben en je het dus links laat liggen ipv het te cr.cken. Eigenlijk zou steam of blizzard een soort "Lan party pass" moeten aanbieden waar je voor een paar euro alle Lan-achtige spellen een dag/weekend gratis kan spelen.
Dan neem je wat extra (legale) copies mee om te verkopen of te verhuren. Zo'n probleem kan dat niet zijn.
Verhuren?

Het ding van een LAN party met vrienden is dat je ter plekke vaak kijkt wat iedereen wil spelen uit een library van 100+ spellen, en je vaak een 5-tal spellen wel speelt over een weekend. Dan kom je in mijn ervaring toch altijd weer op dezelfde (oude of gratis) spellen uit die dan wel iedereen heeft, puur omdat niet iedereen zin heeft een spel te kopen voor een paar uur spelen.
De spellen die we mijn laatste lan party speelden (vlak voor corona) waren praktisch hetzelfde als die van 10 jaar terug..

Dat ligt in mijn ervaring voor 30% aan de opzet van de games zelf (leaderboards-gericht), en voor 70% aan het licentiemodel erachter. Vandaar dat een LAN pass imo ideaal zou zijn. Potje battlefield, potje cod, random race game, etc.
Ja. Als iemand een spel niet heeft bied je een CD/DVD ter huur aan voor €2-5 voor de duur van de LAN party. Afhankelijk van of je een extra kopie met korting of juist full price gekocht hebt. Zo zou ik het doen. Waar een wil is, is een weg. :)
Uit eigen ervaring is het probleem niet zo zeer dat LAN niet ondersteund wordt (kleine moeite om eventjes je router aan het netwerk te sluiten op een LAN party) maar meer dat je dit soort spellen links laat liggen op een LAN party omdat 1 of 2 mensen het spel niet hebben en je het dus links laat liggen ipv het te cr.cken. Eigenlijk zou steam of blizzard een soort "Lan party pass" moeten aanbieden waar je voor een paar euro alle Lan-achtige spellen een dag/weekend gratis kan spelen.
Grappig dat je dit zegt, de oude games van Blizzard hadden namelijk een "spawn" client die gratis te gebruiken was, die zorgde er voor dat je "gratis" offline met vrienden kon spelen zolang er teminste 1 speler de complete client draaide.

Nog een voorbeeld van hoe tijden veranderen. *denkt terug aan oude LAN party dagen*
Ze noemen expliciet "security risk" als redenen.
En daar kan ik wel in mee gaan, poort open zetten naar het internet is vragen om moeilijkheden.
Oude kern van diablo 2 zit er nog onder, dus ik ga ervanuit dat er zomaar allemaal buffer overflow mogelijkheden en andere ellende in die code zitten.

Wat ze denk ik wel hadden kunnen doen is toegang toelaten vanaf local ip adressen (subnetje 255.255.255.0) zodat je alsnog op LAN kan spelen. Nog steeds niet echt veilig maar te overzien.
(Firewall naar WAN enzo, als ze daardoorheen zijn is het meeste toch niet veilig meer)
Dat zit er zeker in en dit is ook al jaren bekend. Ik denk dat ze dachten dat ze een hoop konden patchen maar het is lastiger dan je denkt.

Voor tcp/ip upload je je locale save game die geladen word door de andere kant, wat tricky kan zijn al is tegenwoordig het goed beveiliged en hosten mensen zelf tcp/ip servers om alle mogelijke items te krijgen, of voor pvp servers. Die doen dat niet als het wagenwijd open staat.

Overigens zit TCP/IP impliciet al in het spel, gezien single player games na genoeg hetzelfde zijn. Intern werkt diablo 2 met een buffer die gelezen word en een buffer die verzonden word, de view laag en de game laag communiceren al met packets. Dus ook zonder TCP/IP zet je in feiten al een connectie op met de interne server van het spel.
Ja en het is die interne connectie die het nog redelijk mogelijk maakt om een nieuwe client met betere graphics op de oude engine te plaatsen ;)
Als dit cheats en hacks tegenhoud boeit dat me echt geen donder :)
Denk dat het vooral mods gaat tegenhouden. Cheats/hacks zullen ze in het begin wel wat aan doen maar na 6 maanden zal het hele dev team wel geschrapt worden.
Ja dat is jammer, maar we gaan het zien
Ik speel nu alweer enkele maanden d2 maar als de gameplay hetzelfde zal blijven en er alleen grafisch een verbetering is twijfel ik toch om d2r aan te schaffen.
Er mag wel iets meer endgame content bij komen en hopelijk houden ze de bots uit de gates of hell 8)7
Het automatisch oppakken van goud geeft mij genoeg reden om deze aan te schaffen (:
De gameplay beelden van de alpha zagen er wel prima uit moet ik zeggen. Gewoon echt een puur een grafische update terwijl er aan het spel an sich niks verandert. Het is al weer vele jaren geleden dat ik serieus D2 gegrind heb, dus heb er wel weer zin in
top :) heb er zin in. ik denk wel dat ik de beta's aan mij voorbij laat gaan zodat ik beter kan genieten van het spel als het daadwerkelijk uitkomt, want ik heb er erg lang op gewacht (net zoals velen) om deze parel te kunnen gaan spelen. dat worden weer heel veel uren...maar wát een spel is het.
Ik ga de beta juist proberen omdat ik geen flauw idee heb wat ik van het spel ga vinden. Heb ook veel D2lod gespeeld, maar kan goed dat ik na een uur zoiets heb van, nah laat maat zitten. Toch 40 euro. Maar als ik de beta gaaf vind koop ik hem wel.
Als je D2 niet gaaf vind, dan behoor je niet tot de groep die van action roleplaying games houdt.
Dat is niet erg uiteraard, maar D2 is daar echt de pinnacle van.
Dat is een rare statement natuurlijk. Ik ben nooit echt in d2 gekomen omdat het mij te outdated was toen ik het voor het eerst probeerde. Maar speel solo bijna alleen maar arpgs.
Gaaf, nog steeds heel veel zin hierin. Ik speel nog steeds D2 en kijk er ook wel naar uit dat de community een nieuwe boost krijgt. Ik ga deze beta op de Xbox wel proberen om te zien hoe dat bevalt, want ik overweeg (na 12 jaar) weer eens wat pc gear te kopen om deze goed te kunnen spelen. :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee