T-Mobile breidt TV Anywhere-aanbod uit naar 115 zenders

T-Mobile breidt het zenderaanbod van de televisiedienst TV Anywhere uit naar 'meer dan honderd zenders'. Er loopt op dit moment een proef. De provider verwacht dat in augustus alle T-Mobile TV-klanten ruim 115 zenders kunnen bekijken, al zitten daar wel betaalzenders bij.

Op dit moment zijn er via TV Anywhere enkele tientallen zenders te zien. TV Anywhere is een gratis tv-dienst voor klanten die televisie bij T-Mobile afnemen. Ze kunnen daarmee via een app televisie kijken. T-Mobile zegt tegen Totaal TV dat het het aanbod van zenders binnenkort uitbreidt.

Uiteindelijk wil T-Mobile via de dienst 115 zenders beschikbaar stellen. Dat is volgens de provider wel afhankelijk van het abonnement dat klanten hebben. Het gaat dan om aanvullende tv-abonnementen zoals sport- of filmzenders. Sowieso zijn de zenders uit het basispakket van T-Mobile TV te bekijken op TV Anywhere.

T-Mobile is volgens Totaal TV op dit moment bezig met een proef onder een klein aantal klanten. 'In de loop van augustus' verwacht de provider de mobiele tv-dienst voor alle klanten beschikbaar te stellen. Klanten moeten daarvoor wel een tv-pakket van T-Mobile Thuis hebben. Onlangs begon het bedrijf met de uitrol van de nieuwe interactieve tv-dienst T-Mobile TV. Die vervangt het oudere Interactieve TV.

Door Tijs Hofmans

Redacteur

20-07-2020 • 20:14

88 Linkedin

Submitter: robcoenen

Reacties (88)

Wijzig sortering
Nu nog de mogelijkheid om een TV abonnement te nemen zonder verplicht internet abonnement.
Neem een satelliet abbo bij Canaldigitaal of Joyne, of Digitenne.
Voordeel bij satelliet is dat ruim 100 Engelse en 100 Duitse zenders erbij kado krijgt.
Ik heb zelf de FTA satelliet en de gratis Digitenne NPO123 en regionaal. Eenmalig iets kosten daarna €0 per maand. En geen internet nodig.
Maar eerst geen BBC, en nu die er wel is, geen TLC meer. :/
Maar eerst geen BBC, en nu die er wel is, geen TLC meer. :/
In with the good, out with the shit.
Ik zie win-win!
Ik deel je mening niet, gezien ze allebei wel leuke programma's hadden.
Zie toch liever dat het dan beide beschikbaar is om zo een eigen keuze te kunnen maken.
90 days fiancee is anders best vermakelijk :P
Househunters international :)
BBC pluk je gratis van Astra 28.2 . Net als CBS, RT, Channel4, ITV, Channel5, Channel4, en nog een heleboel meer...
Een satellietschotel voor de consument voor thuis is toch achterhaald tegenwoordig? Grofweg heeft iedereen wel internet thuis dus waarom niet datzelfde satelliet pakket ook aanbieden via Internet? Niet iedereen wil of mag zo'n lelijke schotel aan de gevel?

En onderweg heb je Digitenne of 4G
Plus het mag niet overal. Ik woon in een monumentale huurwoning en mag geen schotel ophangen.
Zet je 'm op een stokje dat je in je tuin prikt. Het voordeel van een schotel is dat hij niet hoog hoeft te staan/hangen, die paar meter maakt niks uit op de afstand naar de satelliet. Zolang hij maar vrij zicht op de satelliet heeft....
Ik woon op de bovenste verdieping, dus ik heb geen tuin (en ook geen balkon) ;)
Zijn er inmiddels ook mogelijkheden om via sateliet bijv Sky Sports te kijken? Dat zijn zenders waar ik wel interesse in hebt, ook vanwege de 4k kanalen waarop zij de F1 uitzenden...
Ja, mits je familie of een hele goede vriend heb wonen in de UK. Maar goedkoop is het niet.
En bij slecht weer geen tv. Althans zo is dat bij een vriend van mij.
Valt reuze mee bij mij, maar dan heb ik ook een 120cm schotel en alleen met zeer zware hoosbuien (vel paars op de buienradar) en zware sneeuwval heb ik soms wat slechter beeld, en dat komt maar zo'n 2x per jaar voor voor enkele minuten.
NLziet biedt wellicht een oplossing?
Zelf ben ik er tevreden mee en persoonlijk mis ik geen zenders, maar er zullen genoeg mensen zijn die bijv. een Discovery Channel of dergelijke missen.
Net andersom. Géén internet ;)
Voor o.a. Discovery is dplay een optie
De kids willen perse Nickelodion. Enigste zender die mist maar zolang die niet wordt aangeboden kan ik niet overstappen. :)
Onze kinderen kijken Nickelodeon via YouTube.
Ken je ook een legale variant buiten de grote aanbieders zoal Ziggo, KPN en bijvoorbeeld T-Mobile om? Ik helaas niet. En de niet legale manier zie ik niet zitten...
Ik ook niet, wel raar dat zoiets niet bestaat. Ik had digitale televisie van Delta en de kwaliteit was om te huilen, dat kan je geen eens full hd noemen, toen zag ik bij iemand anders thuis iptv en die kwaliteit was veel beter, toen ik het daarna ook maar heb genomen. Mijn buurman heeft nog tv van Delta en die heeft een oled tv van 3000 euro, mijn tv koste 300 euro en mijn beeld is mooier op de ''normale'' zenders, zo slecht is de beeldkwaliteit van Delta.
Canal digitaal of nlziet, beide hebben een app.
Is bij Ziggo in ieder geval mogelijk, voor thuis en mobiel. Hebben wij, 26 euro per maand wel. https://www.ziggo.nl/televisie/tv-start/

[Reactie gewijzigd door PeacekeeperNL op 20 juli 2020 21:21]

Dat zou ook een oplossing kunnen zijn maar,
1 Je abonnement loopt minimaal 1 jaar.
2 Na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen.
3 Tussendoor iets wijzigen aan je pakket? Dat kan zowel in het eerste jaar, als daarna.
En echt voorspelbaar is Ziggo voor mij niet meer
Hebben hier ook alles over een Ziggo draadje, tv een net 50/5 up/down en een Praatelandlijntje.
We zijn dan ook naar een oplossing aan het zoeken, wat moet ik met al die zenders
Regionale Publieke Omroepen TV noord oost, zuid west,frieslan, gaan we de grens over, noem ze maar op...
En dan nog maar even te zwijgen over de reclameblokken om de 10-15 minuten
Sorry maar wordt je echt schijtziek van.
Zou ook veel transparanter kunnen als je een abo afsluit, waar je zelf je pakket uit samen kunt stellen, met de keuze ik wil wel/geen/en
1. internet ? up/down
2. wel/geen tv? zenderkeuze's (? npo,discover,eurosp.. enz.....
3. wel/geen reclame
3. wel/geen telefoon
4. Modem keuze (witte box is werkelijk K.T&P..R)
Ook belangrijkste PER MAAND opzegbaar !!)
Wil je nog goedkoper, alleen interweb.
Touwtje naar de buren of de wifi afvangen is ook een optie.
Boven al wat wil je en voor wie. Heb je een gezin met opgroeiende kids met smartphone dan wordt het een ander verhaal.
Als ik zie wat sommige aan pakketten hebben 8)7
Kost wel wat maar, je bent wel worldwide.
Maar onder tussen zijn het allemaal fantoomledenmaten, aan het worden.

[Reactie gewijzigd door Jeroen hofman op 20 juli 2020 23:28]

Dat kan ook bij canal digital.

(Is alleen wel lastig om nlziet en canaldigital zonder internet te gebruiken...)

Dan misschien digitenne?

[Reactie gewijzigd door jongetje op 20 juli 2020 21:20]

Nu nog de mogelijkheid om een TV abonnement te nemen zonder verplicht internet abonnement.
Netwerk technisch gaat dat op dit moment gewoon niet omdat het tv kastje binnen het T-Mobile netwerk moet zitten om de functioneren.
Dat hebben ze geprobeerd met KNIPPR een paar jaar geleden, was geen succes. Er zijn inmiddels ook best wat spelers die dit al bieden (NLZiet, CanalDigitaal) voor een redelijke prijs. Ook Ziggo biedt, als je een aansluiting van ze hebt that is, een TV-only pakket aan.

Ik vind het eigenlijk wel prima als providers lekker provider blijven en TV-aanbieders TV-aanbieder.
Youfone biedt zowel via als een app als via een app/tv een abonnement aan.

Dat is de enige die ik me kan herinneren.
Zowel T-Mobile als KPN hebben diensten gehad om zonder verplicht internet abonnement TV te kunnen kijken (Knippr en KPN play). Deze diensten zijn gestopt omdat ze niet niet genoeg klanten hadden.

Technisch konden deze diensten perfect een TV pakket op maat bieden maar door regelgeving (verplicht basispakket) en de markt (verplicht meerdere zenders van een media groep moeten aanbieden in een pakket) waren deze pakketten totaal niet interessant. Wanneer je een pakket had en daar 2 of 3 zenders naar keuze bij deed was je duurder uit dan de afname van een standaard TV dienst bij je internet provider.

Wil je tegenwoordig TV kijken zonder verplicht een TV abonnement te nemen kom je uit bij diensten als NL Ziet, Dplay e.d.

Technisch gewoon mogelijk maar de markt wil zo lang mogelijk het oude verdien model uitknijpen.
Wellicht leuk voor Tweakers om binnenkort eens een artikel te schrijven waarin de 3 platformen van de grootste leveranciers vergeleken worden?

Ziggo heeft vorig jaar de Next uitgebracht, KPN heeft afgelopen maand hun platform aan de voor- en achterkant vernieuwd en nu is ook T-Mobile begonnen met een nieuw platform (waar eind augustus dus ook de nieuwe Anywhere op aansluit).

Ik ben wel benieuwd waar deze 3 partijen nu zich nog mee onderscheiden en waarin de diensten verschillen.
We gaan steeds meer richting streaming. Ik ben vooral geinteresseerd in de kleintjes en alternatieven. Denk hierbij aan Videoland vs Prime vs Netflix, of bijvoorbeeld NLziet vs Ziggo vs T-Mobile vs KPN. Maar ook bijvoorbeeld NPO Plus. Wat is de waarde van die abonnementen? Ik zie door de bomen het bos niet meer.
De meesten hebben hun eigen specifieke aanbod, dus is er eerder een overlap in aanbod dan dat er 2 hetzelfde te bieden hebben (v.w.b. content dus). Enkel NLZiet heeft volgens mij alles wat NPO Plus ook heeft, maar dan nog (flink) meer. Een (duurder) abonnement op NLZiet maakt NPO Plus dus overbodig.
Goed maar stel je doet alleen aan streaming, en je kijkt nooit TV via kabel of digitenne? Wat kun je dan het beste nemen? Of stel je wilt wel af en toe NPO kijken. Wat is dan de beste keus? Welke streaming dienst heeft het leukste aanbod? Hoe gebruikersvriendelijk zijn al die apps? Hoe zit het met de privacy?

Momenteel neem ik TV af via Ziggo, terwijl we het eigenlijk nooit gebruiken. Een Nvidia Shield kan eigenlijk alles, en gaat via internet. Dus waar heb ik dan nog DVB-C voor nodig? Is het dan niet goedkoper DSL af te nemen plus NPO Plus? Of biedt NLziet nog meerwaarde?

[Reactie gewijzigd door Jerie op 21 juli 2020 03:46]

NLZiet meerwaarde:
-geen reclames
-geen reclames
-geen reclames
-terugkijken: een jaar terug voor "eigen" materiaal, een week terug voor ingekocht materiaal
-spotgoedkoop t.o.v. de kabelaars

Als je eenmaal gewend bent aan reclame-loos kijken wil je niet anders meer. Nee, ik heb geen aandelen NLZiet, ben gewoon een erg enthousiast gebruiker.

Je kunt NLZiet simpel installeren op de meeste smart-TV's, mocht je een oud model hebben dan werkt Chromecast met telefoon-app tegenwoordig ook goed.
De app op mijn (recente) Samsung smart-tv was zo slecht dat ik uiteindelijk van ellende ben overgestapt op Canal Digitaal.
NLZIET is een combinatie van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK (van SBS).
Mij welbekend, deze info is ook zo gevonden natuurlijk. Het ging er eigenlijk over of verschillende streaming diensten hetzelfde aanbod zouden hebben. Voor NPO start plus geldt dat deze ook volledig in NLZiet is opgenomen, en bij een NLZiet abonnement daarmee volledig overbodig.
Als 10+ jaar klant van Ziggo kon ik alleen de Next krijgen als ik zou overstappen naar het duurste abo en anders bleef ik aan de horizon box vastzitten. Voor mij reden om Ziggo helemaal de deur uit te doen en heb nu glas van t-mobile met tv via Canal Digitaal. Denk dat het vergelijk zich niet meer zou moeten toespitsen op de 3 grootsten, er zijn nu vele combi's mogelijk.
Hoe bevalt het?
Prima eigenlijk! We kijken niet veel lineaire tv, maar voor de keren dat we het wel doen is dit prima en het is een stuk goedkoper onderaan de streep.
Heb ooit voor KPN gekozen vanwege het zenderpakket, helaas zijn ondertussen de leuke zenders zoals SciFi, 13street en AMC verdwenen. En ja, dit is voor veel zenders niet een KPN beslissing geweest maar van de zenders zelf om in Nederland of Europa te stoppen met uitzenden. Helaas zijn de zenders die er voor in de plaats gekomen zijn niet veel soeps.
Meest irritante aan KPN is dat TV via de app of website beperkt is, ook zelfs op je eigen netwerk mag niet op je laptop of smartphone niet alle zenders kijken die je wel in je pakket hebt.
Ik vind de iTV app en web echt mijlen ver achter liggen op die van Ziggo. Het is traag, niet logisch ingedeeld, moet altijd zoeken waar ik nou wat kan vinden. Sinds Ziggo ook een app heeft voor Apple TV zal ik toch niet meer snel een overstap maken. Ben ook wel benieuwd hoe dat bij T-Mobile is.
T-Mobile gebruikt op glasvezel geen multicast streams van KPN meer.
Zou een leuk artikel zijn. Stukje over de 3 platformen die bij een dienst zitten (Next, KPN, T-Mobile). Plus een vergelijking met de andere providers die los kunnen (NLZiet, Canal Digitaal).

Zelf van Ziggo overgestapt naar ADSL. En omdat ik vrij vaak wissel van provider (wat simpel kan met ADSL, want je kunt bij veel providers je eigen modem gebruiken) en losse kastjes zat was heb ik nu alle TV buiten providers om.

één apparaat (Nvidia Shield) voor:
NLZiet (reclamevrij terugkijken _/-\o_ )
Canal Digitaal (Live TV, met veel meer aanbod dan NLZiet en hogere beeldkwaliteit)
Netflix
Videoland
Youtube

Het enige waarvoor ik nog van Source moet wisselen, is de Nintendo Switch :Y)
Grootste gemis voor mij bij KPN is het ontbreken van een app op mijn AppleTV. Ziggo heeft dit inmiddels, T-mobile had dat al.
Dit is precies waar wij op zitten te wachten. We kijken zelf nu via Apple TV en de app. Zo hoeven we niet te switchen naar de Tv box dus dat scheelt 2 afstandsbedieningen.
Nu nog die boxjes terug nemen en klaar!
Precies, hier ook. Hoop dat ze Ziggo Sport Totaal aan het pakket toevoegen. Is nu nog vrij onhandig aangezien het alleen via de box of aparte ziggo app te bekijken is. En de ziggo sport totaal app is niet beschikbaar voor de AppleTV.
Ziggo sport totaal stream wil je echt niet op een TV afspelen is om te huilen. Klein scherm gaat prima maar de kwaliteit loopt nog achter.

Had wel het idee dat het laatste weekend verbeterd is, streamde een video via Ziggo Sports Go naar mijn TV via Airplay en het zag er redelijk uit.

Via de KPN iptv app kan je wel Ziggo Sports kijken op al je apparaten Ziggo zal vast ook volgen.
Ik heb net Ziggo Go in de browser afgespeeld en dat werkt prima op mijn Android telefoon.
Dus geen aparte App nodig.
https://www.ziggogo.tv/nl/
De verwachting is dat er eind dit jaar/begin volgend jaar, tv aangeboden kan worden zonder box!
Werkt de Apple TV app goed? In hoeverre is e.e.a. vergelijkbaar met de gebruikersvriendelijkheid van de Netflix app?
Op dit punt twijfel ik namelijk of ik een abonnement zou willen. Volgens de app store informatie heeft deze app sinds december 2018 geen updates meer gehad?
Ik hoor bij de kleine groep testers en moet zeggen T-mobile is echt op vooruitgegaan!!
de nieuwe app is logischer ingericht,
Nu nog een AndroidTV app om het af te maken :) :) :)
Wel een Apple TV app maar geen AndroidTV app begrijp ik? Is men daar wel mee bezig of is daar nog niets over bekend (dat jij weet)? Ik vraag dit omdat een gezinslid de overstap "moet" maken naar glasvezel (geen DVB-C in het gebouw aanwezig), en nu wordt enkel een Android TV apparaat gebruikt voor alles aan streaming services met Ziggo daarnaast als TV provider.
Klopt inderdaad wel Apple tv app maar geen androidTV app.
Dat had ik gezien ;) Ik dacht omdat je binnen de Apple TV app testgroep zit je misschien ook zou weten of deze er zou gaan komen.
Staat niet op de planning helaas .. bijt het verhuur model waarschijnlijk. De vraag is er wel..dat heb ik ook naar ze gecommuniceerd.
Is de bitrate ook omhoog gegaan? Dat vond ik de echte teleurstelling tov de multicast streams.
Hi Odie,
Nee dat denk ik niet, zojuist getest met casten op ned 1 en rtl4, wat me direct opvalt is het gebrek aan artifacten. Het beeld is veel schoner, ook bij snelle bewegingen lijkt het beeld scherper.
Uiteraard is het beeld via de STB nog steeds beter, maar verschil is kleiner geworden.
Klopt de 1080P zenders zijn goed via chromecast te bekijken. Bitrate is ongeveer 5 Mbit. Vindt persoonlijk de kleuren beter dan KPN multicast streams. Voorheen was de (oude platform) bitrate 3.5 Mbit. Oude platform host T-Mobile ook niet zelf.

[Reactie gewijzigd door space-one op 20 juli 2020 23:27]

Dus ze hadden eerst KNIPPR, dat hebben ze uitgezet, toen t-mobile thuis opgetuigd? En dat zijn ze nu weer aan het uitbreiden, met de regel dat dit enkel voor t-mobile abonnees beschikbaar is?

[Reactie gewijzigd door terradrone op 20 juli 2020 23:46]

Het is fout om KNIPPR te vergelijken met deze nieuwe dienst omdat KNIPPR een dienst was waar je per zender moest betalen en KNIPPR was netwerk onafhankelijk.
Ik was KNIPPR gebruiker van het eerste uur. Je hebt nooit de mogelijkheid gehad om per zender te betalen maar je "moest" voor ~7,95 de basis afnemen. Vervolgens kon je wel een zeer beperkt aantal zenders toevoegen tegen meerprijs (ik meen 99 cent per maand per kanaal). Als KNIPPR gebruiker kreeg je korting bij een overstap naar NLziet en T-Mobile thuis toen ze stopte.

De techniek achter KNIPPR is opgegaan in T-Mobile thuis en was daarna alleen nog beschikbaar voor klanten van T-Mobile.

Het huidige NLziet is overigens veel beter dan KNIPPR ooit geweest is. Zeker wat betreft terugkijken van programma's. Voor mij het meest belangrijk het is eveneens onafhankelijk van andere abbo's.
Komt omdat de Staat anno 2020 een basispakket verplicht stelt, wij zijn daar enige EU land daarin.
Canaldigitaal is ook netwerk onafhankelijk.

Althans, de pakketten waarmee je op je smart-tv/tablet/smartphone kan kijken. Met decoder is het tegenwoordig Online.nl, Freedom en Tweak.
Correct. En inmiddels worden ze links en rechts ingehaald door NLZIET, CanalDigital en anderen.
Nu nog een service die TV biedt en factureert voor wat je ook daadwerkelijk bekijkt.
Een tv-service die per minuut bijhoudt wat je aan hebt staan en dat allemaal opslaat voor facturatie? Dat lijkt me niet zo prettig.

Alleen betalen voor de zenders die je wilt dan weer wel, hoewel de ‘onzin’zenders waarschijnlijk ook relatief maar weinig kosten (er vanuitgaande dat je npo/rtl/discovery wel wilt)
Snap ik, voor sommige zal dit heel duur zijn. Maar als je zoals ik maar max 3 uur per maand tv kijkt, zal dit vele malen goedkoper zijn.
Misschien niet helemaal aansluitend op jouw opmerking maaar...de fabrikant zelf LG, Sony & Samsung. Leest wel gezellig mee door data op te halen van je tv wat je zoal aan content bekijkt. Mits je tv aangesloten is op internet uiteraard.

https://www.nytimes.com/2...g-what-you-watch.amp.html

[Reactie gewijzigd door Tegniek op 21 juli 2020 16:05]

TV on demand, klinkt goed.
In een aantal landen kan je via iTunes en Google Play TV-series kopen.
Dit is een voorbeeld van TVOD (transactional video on demand). In Nederland kan je digitaal geen series kopen, maar alleen films.
Of het verstandig is om series te kopen, is een tweede vraag.
Zo kost Big Little Lies €35 bij iTunes Duitsland. Game of Thrones kost dan weer €159.

Het is financieel gezien beter om een Sky Ticket abonnement te nemen voor €10 per maand. Voor dat bedrag heb je meer content met relatief minder kosten.
Lijkt me geweldig van dan hoef ik nog maar voor een stuk of 8 zenders te betalen maar realiteit zal zijn dat je gewoon per zender fors meer betaald en als je veel zenders kijkt duurder uit ben en mensen die maar een paar zenders kijken even veel betalen voor minder.

Daadwerkelijk kijken as in achter de tv zitten lijkt me een slecht plan overigens want mijn tv box staat nu ook aan. stroomverbruik is hetzelfde maar ik kijk nu niet.
Zodat je dan waarschijnlijk nog duurder uit komt?
Zodra mensen precies datgene kunnen kijken wat zij willen zullen de providers dat zien als een premium beleving en daar dan ook een premium prijskaartje aan hangen.

“Gepeupel kan niet kiezen en “moet” dus 115 kanalen kijken maar u kunt er nu voor kiezen om alleen de voor u interessante 12 kanalen af te nemen.“
Hoe meer mensen jatten hoe duurder spullen worden. De goedwillende koper betaalt mee aan jouw jatwerk.
Het is geen jatten/stelen, maar schending van auteursrecht. Het effect is niet hetzelfde.
Jatten dus. Hoe lang je het ook recht wil lullen, je neemt iets tot je waar de eigenaar normaal een vergoeding vraagt. Dat je het origineel niet wegneemt is irrelevant.
Strafrechterlijk gezien is het iets anders dan stelen. En, praktisch gezien is het ook iets anders dan stelen. Het stelen van een auto heeft voor de eigenaar simpelweg een eenduidiger nadeel dan het kopieren van een muziekfragment dat al openbaar is gemaakt. Dat heeft niets met "recht willen lullen" te maken; je kunt het allebei afkeuren (of goedkeuren, of het een wel en het ander niet). Dat doet niets af aan het feit dat je een inaccurate definitie gebruikt. Het beide jatten noemen is niet alleen inaccuraat, het zorgt er ook voor dat de discussie op fundamentele feiten al fout loopt, met alle gevolgen van dien.
Misschien snap je het concept nog niet. Hoe meer mensen mee betalen hoe goedkoper het wordt. Schaal vergroting is goedkoper. Per film / aflevering factureren duurder.
Oh, en ik maar denken dat netflix en videoland duurder werden ondanks de stijging in abonnementnemers.
Netflix en Videoland en YouTube zijn andere concepten. Hier worden de kijkcijfers bijgehouden per gebruiker en per video. Deze zijn nauwkeuriger dan bij tv. Deze diensten betalen alleen een licentie vergoeding per view. Hierdoor wordt het niet goedkoper bij meer mensen.

Bij providers is dat anders Ziggo koop een licentie voor bijv. formule 1 ongeacht het aantal kijkers en verdeeld de kosten over alle abonnees. Bij TV weet de maker niet hoeveel er naar welk programma wordt gekeken. De kijkcijfers komen van een aparte onderzoek stichting welke 1000 mensen betaald om de hele dag tv te kijken welke dat dan registreren wat ze kijken en dat wordt geëxtrapoleerd naar de cijfers voor alle kijkers.
Benieuwd of ze dan net als Ziggo allerlei beperkingen in gaan voeren (dat je de AppleTV app die het nu gewoon ook doet op andere niet T-Mobile locaties het niet doet net als de Ziggo AppleTV app die alleen op een Ziggo internet verbinding werkt)
Ik heb zelf de behoefte voor internet + online TV only. Mooi via een app rechtstreeks op mijn Android TV kijken, zonder losse "kastjes".

Jammer dat T-Mobile je verplicht om minimaal één box af te nemen.

Zijn er meer mensen met dezelfde wens?

Of TV Anywhere separaat kunnen afnemen bij een internet only abbo zou ook prachtig zijn :)

[Reactie gewijzigd door Bas. op 21 juli 2020 08:20]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee