T-Mobile brengt nieuwe TV Anywhere-app met maximaal 125 zenders en on-demand uit

T-Mobile heeft deze week een nieuwe versie van zijn TV Anywhere-app uitgebracht. De provider voorziet die app van enkele nieuwe functies, waaronder on-demand televisie terugkijken en cloudopnames. Ook wordt het aantal zenders opgehoogd naar maximaal 125.

De vernieuwde TV Anywhere-app werkt op smartphones, tablets en computers. De app werkt ook in combinatie met een Chromecast. De huidige Apple TV-app wordt ook vernieuwd, schrijft T-Mobile. Volgens de provider ondersteunt de TV Anywhere-app nu 125 zenders, hoewel daar ook betaalde zenders tussen zitten.

De app heeft ook enkele nieuwe functies. Gebruikers kunnen televisieprogramma's tot zeven dagen terugkijken. Gebruikers die bij hun abonnement extra betalen voor cloudopnames kunnen die vanaf nu ook in de app instellen en bekijken. Die functie kost 5 euro per maand. Ook ondersteunt de app nu gebruikersprofielen, als gebruikers die hebben ingesteld op hun settopboxen. De app wordt verder voorzien van radiozenders en lokale omroepen.

De Apple TV-app van T-Mobile wordt ook voorzien van de nieuwe functies. De provider claimde eerder dit jaar dat de nieuwe T-Mobile-app voor de Apple TV 'dezelfde beeldkwaliteit als een settopbox' zou bieden. De Apple TV-app is voortaan alleen te gebruiken in combinatie met een internet- en televisieabonnement van T-Mobile, zo meldt de provider.

De telecomprovider introduceerde in juni al T-Mobile TV, een vervanger voor de Interactieve TV-abonnementen van het bedrijf. Daarmee introduceerde T-Mobile al een cloudopnamefunctie en on-demand televisie terugkijken. De nieuwe T-Mobile TV-dienst werkt met een settopbox en kan alleen worden afgesloten in combinatie met een internetabonnement van de provider. De provider meldde in juni ook al dat het de TV Anywhere-app zou vernieuwen.

De TV Anywhere-app met nieuwe functies. Afbeeldingen van T-Mobile via de Play Store

Door Daan van Monsjou

Redacteur

02-09-2020 • 09:51

113 Linkedin

Submitter: j_bos

Reacties (113)

Wijzig sortering
Wat ik niet snap is dat je een internet-abonnement moet hebben. Wat houd providers tegen om die voor iedereen aan te bieden? Biedt dan ook gewoon alle zenders aan in de app en er ontstaat zowaar misschien een beetje echte concurrentie op de tv-markt. Technisch is het helemaal geen probleem.
Ik zou het ook wel mooi vinden als content helemaal losgekoppeld zou worden van provider.
 • Netwerkbeheerder levert de infrastructuur
 • Provider 1 levert de dataoverdracht
 • Provider 2 levert de tv dienst
Maak veel gebruik van NLZiet, maar het zenderaanbod is wel heel beperkt.
Dan wordt er te weinig verdient, de aanbieders sturen allemaal niet voor niets aan op tripleplay.
Wie vinden dat? De aandeelhouders?

Als consument ben ik niet gebaat bij minder concurrentie (de groteren, drukken de kleintjes weg).
Klopt, ik ben het met je eens hoor, ik het Ziggo de deur uit gedaan en overgestapt naar NL Ziet.
Daarbij moet ik wel vermelden dat wij weinig tv kijken en dus geen groot aanbod nodig hebben.
Ik denk dat de bedrijven het zelf ook vinden. Als mensen eenmaal alles van 1 bedrijf afnemen ben je geneigd om minder snel te switchen, los van de grotere winstmarge. In verhouding ook minder administratieve kosten.
De aanbieders willen gewoon up-sellen, uiteraard.

Alleen zag je inderdaad wel met Knippr, dat er niet voldoende binnen kwam en er daarom de stekker uit is getrokken.
Je hebt wel zoiets: NLziet. Ok is alleen NL zenders maar niet duur en geen internet/tv abo nodig.
Ja, daar zit nog een deel van het probleem, NPO Start, Videoland, NLZiet,D-play, in het verleden KNIPPR en andere diensten. Ze zitten wel in dat segment, maar bieden niet de hele package. Het is allemaal zeer gefragmenteerd, en dan heb ik bewust Netflix/Amazon/Disney nog niet genoemd, omdat het me echt om de tv zenders gaat. Providers zijn bij uitstek de partijen die dit relatief eenvoudig op kunnen zetten omdat ze alle contracten al hebben, ook met Discovery/MTV/ID/etc. En natuurlijk de buitenlandse zenders.
Gaat het je puur om TV zenders, Canaldigitaal heeft er een hoop. CD was ook een bij uitstek geschikte partij, omdat ze eerst n satelliet TV speler waren.
Voor mij is het qua zenders iig een acceptabele vervanging van bijv Ziggo/KPN, omdat ze bijv ook Belgie en BBC hebben (die elders vaak ontbreken).
Met dus het verschil dat het CD niks uitmaakt welke ISP je gebruikt.
Maar wat jouzelf betreft, sinds kort hebben ze geen Discovery meer zie ik.
(mss ook @Javaantje_75)

edit: Oeps, @Osiummaster had CD ook al genoemd zie ik nu.

[Reactie gewijzigd door N8w8 op 2 september 2020 10:44]

Dank, ik zal het in de gaten houden.

Edit: er is (voorzover ik zo even snel kan zien) geen app voor AppleTV... Dat is wel een showstopper voor mij

[Reactie gewijzigd door Javaantje_75 op 2 september 2020 10:50]

NLZiet heett bij mijn weten geen buitenlandse zenders. Dat houdt mij nog een beetje tegen om die dienst te nemen. De Tour (wielrennen in het algemeen, overigens) kijk ik meestal op de Belgische TV en dat mis je dan.
First World problems, I know 8)7

[Reactie gewijzigd door Javaantje_75 op 2 september 2020 10:23]

Ja dat klopt inderdaad.
geen internet abo nodig
Hoewel je technisch gezien gelijk hebt is het vanuit NLziet ook gewoon IP Streaming TV. Internet heb je dus wel nodig.

Het is echter geen koppelverkoop tussen NLziet en zeg KPN internet.
Er is natuurlijk wel gedeeltelijk een probleem. De huidige prijsstelling van online TV is mogelijk doordat ze de servers die het videomateriaal aanbieden binnen hun eigen netwerk hebben staan. En bijna alle streams vanuit hun eigen netwerk komen (het aantal klanten dat vanaf een andere locatie dan hun thuis aansluiting streamt is beperkt). Daardoor kunnen ze de netwerkkosten voor de streams laag houden.
Op het moment dat ze ook structureel aan gebruikers die bij andere providers zitten TV streams aan zullen bieden, zullen deze kosten natuurlijk flink toenemen. Dus dan kunnen ze niet dezelfde prijsstelling hanteren.
Maar je hebt wel gelijk, technisch gezien zou het gewoon mogelijk moeten zijn.
Zou het dataverkeer nou een significant deel van de kosten zijn? Ik heb meer het idee dat de licenties en de bijbehorende afspraken over doorspoelen/terugkijken/casten een probleem zijn. Als ik zie hoe krampachtig Ziggo (en blijkbaar ook KPN etc) daarmee omgaan zitten ze blijkbaar in een strak keurslijf van behoudende aanbieders. en zit daar waarschijnlijk het probleem. Want stel je voor dat mensen 12€ per maand gaan betalen aan de provider en ineens MTV naar hun Chromecast gaan streamen, stel je voor zeg. En dan ook nog de reclame skippen zeker!
“ Als ik zie hoe krampachtig Ziggo (en blijkbaar ook KPN etc) daarmee omgaan”
KPN gaat er- in elk geval voor de Apple TV- helemáál niét mee om.
Ze blijven vasthouden aan dat kastje. Dat is te wel te doen in de huiskamer, maar in de slaap-, logeer-, hobbie kamers en op zolder wordt dat weer een heel gedoe.
Dan is de Apple TV een betere optie.
Frapant is wel weer dat ze (KPN) een app hebben voor de moderne Samsung TV. Zelf heb ik de decoder naar de slaapkamer gedaan en gebruik nu de app op de Samsung TV (the Frame) in de woonkamer. Soms loopt de stream wel vast en ik zou het dus niet mensen aanraden die veel lineair TV kijken. Zelf kijk ik meer NPO en semi-live en voldoet het wel goed. Ik heb geen opname functie en ben eigenlijk klant bij Telfort (maar KPN app op TV werkt).
Dat vind ik ook zo apart, wel support voor Tizen. Samsung staat nota bene niet bekend staat om haar system update support.
Aandeel Samsung is dus hoger dan Apple TV, dat is de reden volgens KPN; drogreden dus.
Nou vraag ik me dus af, hoe veel mensen die het smartgedeelte van hun Samsung gebruiken, zal niet bijster hoog zijn.

Maargoed, de wens van betalende klanten wordt dus niet serieus genomen door KPN en verlies van klanten schijnt ook ingecalculeerd te zijn.

Mede hierdoor ben ikzelf dus ook weg bij KPN- één glasvezel klant minder en twee mobiele klanten.
Kanaal digitaal bied online tv aan voor best goedkoop. 13 eur per maand voor 2 devices die tegelijk kunnen streamen. Alleen je moet wel een smart-tv hebben die hun app support of een Android TV (op je telefoon/pc kijken kan natuurlijk ook maar er is een reden dat tv's bestaan...)
Ja heel leuk, maar de beeldkwaliteit van een videoband is nog beter. Daarom (nog) geen alternatief
Dat is een beetje inherent aan TV toch? Slechte beeldkwaliteit voor dure prijs en nog reclames erbovenop.
Heeft nog veel weg van een oude videorecorder ook.
Kanaal digitaal houdt geen rekening met wijzigingen aan de programmering. Denk je een programma zoals Expeditie Robinson van begin tot eind te bekijken, missen de laatste minuten omdat het programma was uitgelopen. Niet te doen.
Heeft me bijna een echtscheiding gekost :9 . De finale duurt langer dan de normale. Net voor de bekendmaking van de winnaar stopte hij ermee... Ik heb er zelden zo boos gezien :|
Ik heb bijna 2 jaar Canal Digitaal via IPtv gehad. Werkte redelijk op mijn LG webos, zonder kastje.
Soms wel last dat dingen niet te kijken waren (bv als veel mensen naar de laatste wie is de mol keken, was hij bijna onmogelijk om die zender normaal te bekijken).
Maar omdat ze Discovery channel eraf gehaald hadden, heb ik die opgezegd.
Daarna nog een tijdje NLZiet genomen, maar kwam er na 2 maanden achter dat ik het geen 8 euro (of 13 euro bijna CD) waard vond. Ik keek altijd veel documentaires op NatGeo/Hist/Disc .. dat was eigelijk alles.
Maar dat is natuurlijk voor mijn situatie, voor iedereen is het anders.

Maar als ze bij Tmobile dit los aanbieden, provider onafhankelijk met 120 zenders, zou ik er misschien over nadenken om eens een jaartje te proberen. Voorlopig heb ik 'ouderwetse TV' nog niet gemist.
Misschien dat D-Play iets is? Ik zelf kijk weer weinig naar die zenders dus geen ervaring met de dienst
Ja en een kut kwaliteit beeld van max 720p als je dat al haalt met 2.0 audio. helaas
Dit hadden ze. Dat ging onder de noemer; Knippr. Deze hadden wij met volle tevredenheid in gebruik. Je kon daar zelf kiezen welke zenders je in het pakket wilde hebben. Echter was deze dienst wellicht te vroeg voor de markt. Vanwege te weinig klanten en hoge kosten hebben ze deze dienst gestopt.

Ze hadden een hele fijne AppleTV app. Ik zie dat de T-Mobile TV Anywhere App exact hetzelfde is met alleen andere kleuren. Weet bijna zeker dat ze het daar voor hebben gebruikt voor alleen T-Mobile klanten.

Jammer maar moet zeggen dat NLZiet een prima betaalbaar alternatief is.
Volgens mij was Knippr ook van T-Mobile idd. Was een mooie dienst, wellicht waren ze wat te vroeg ja. En niet bekend genoeg vermoed ik.
Ik denk niet dat het te vroeg was, maar simpelweg te duur. Bij vrijwel alle internetaanbieders kun je (relatief voordelig) televisie afnemen en krijg je voor een vergelijkbaar bedrag veel meer zenders. De flexibiliteit van Knippr was fantastisch, maar (in ons geval als ziggo klant) kostentechnisch niet interessant.
Ja en KPN had destijds ook een vergelijkbare dienst voor losse afname met daarbij HBO inbegrepen
De caching servers / cdn (content delivery network) kosten best wat knaken voor het verspreiden van video streams. Die servers kan je in je eigen netwerk hangen, dan gebruiken de klanten de eigen infra en is de prijs per TB gestreamd beeld ongeveer nul, mits je infra het aan kan. Als je dit zonder Internet gaat verkopen ga je veel meer moeten uploaden buiten je netwerk en ga je gebruik moeten maken van servers van anderen om het goed te verspreiden, zeker als je dit in europa moet verkopen of buiten je normale eigen netwerk veel servers moet optuigen of inhuren via een akamai, cloudfront, cloudflare, aws, leaseweb e.d. partijen. Dan zijn opeens je klanten fors minder rendabel.

Ik vermoed dat het gros van het verkeer voor T-mo downstream is dus dat ze nog wat upload over hebben op de links (als het symmetrisch geprijsd is) en dan is dat beetje wat de eigen klanten buiten het eigen netwerk verbruiken niet zo'n ramp, dat kan je goedkoop aanbieden. Bovendien, werkt het niet goed, kan je altijd gooien op 'netwerk van andere isp is ruk' en dan is dat klaar. Ga je het buiten je eigen netwerk verkopen gaat die vlieger niet op.

[Reactie gewijzigd door Nox op 2 september 2020 13:26]

Ik ben erg benieuwd of de beeldkwaliteit via de ATV app echt hetzelfde is als via de t-mobile box. Bij Ziggo is de beeldkwaliteit zichtbaar slechter (720p). In het begin veel de Ziggo app op de ATV gebruikt, want fijn dat alles met hetzelfde kastje kan, maar erg jammer van de mindere beeldkwaliteit. Erg netjes van t-mobile dat zij dat wel goed voor elkaar hebben.
Ik ben zelf betatester en het kwaliteit is ieder geval geen 720p maar eerder 1080i via de chromecast. Zowel als op de Samsung tab S6 en op mijn Razer phone 2 (waar ik de telefoon gebruikt als betatester) heb ik perfect beeld. Wellis waar met een paar seconden vertraging. Ik hoop wel dat Tmobile thuis ook een app kunnen maken voor de samsung (tizen) en voor alle android tv's dat zou ieder geval weer een kastje minder schelen O-) .
Damn.. lucky you... Ziggo beperkt het tot 720P...
Hopelijk komt daar voor jou en andere ziggo(go) gebruikers heel snel verandering in.
En voor Canal Digitaal-gebruikers als ik? ;) Weliswaar streamt de ATV-app in full hd, maar wel met een hele lage fps waardoor 720p nog mooier van kwaliteit zou zijn...
Heb ik 2 dagen uitgeprobeerd zowel als op de lg c8 en op qled van Samsung. Over beide was het beeldkwalitet om van te huilen. Beide tvs zijn bedraad aangeloten via een devolo set maar sorry Canal Digital heeft heel wat te verbeteren ook qua vertragingen. Maar ik hoop dat ze het snel oppakken.
Inderdaad, het opstarten van de TV ontvanger duurt frustrerend lang en de app vind ik verre van gebruiksvriendelijk. T.o.v. bijvoorbeeld KPN (mijn huidige ISP), heeft Canaal Digitaal (mijn vorige provider) nog een forse inhaalslag te maken.
KPN is hard bezig met het leggen van glasvezel hier in de buurt... het duurt enkel.. tot april 2021 voordat ik als uiterste hem heb.
let wel uiterste**

zet er** bij omdat Corona en het weer natuurlijk dwars kan zitten.
Hier ben ik ook benieuwd naar! Hopelijk 1080p (met een acceptabele bitrate) en 5.1 audio, dan kunnen de boxen de deur uit :) (Of de kast in, als je er verplicht nog een af moet nemen.)
Ik heb gisteren even zitten testen op de ATV, en hoewel ik niet kan vergelijken met Ziggo ziet de kwaliteit er een stuk beter uit dan in de vorige versie. Je kunt nu kiezen tot 1080p. Helaas staat de app standaard op 'automatisch' en moet je dus handmatig 1080p forceren iedere keer als je zapt of de app opnieuw opstart, al lijkt het erop dat de hoogste kwaliteit wel standaard wordt gekozen in automatisch (maar dat kun je nergens zien)

Verder ziet de interface er mijlen beter uit, en is de TV gids functionaliteit nu echt bruikbaar geworden, en laad voldoende snel. Al met al is het een hele goede update, en met wat kleine verbeteringen een prima alternatief voor het TV kastje.

[Reactie gewijzigd door Markofnikoff op 2 september 2020 12:05]

We hebben al een paar weken de nieuwe T-Mobile thuis versie en eigenlijk voelt het niet meer aan als een TV, maar meer als TV via de PC. Het lijkt meer op een hybride van Netflix en een beetje live TV kijken.
Wat wij als groot nadeel ervaren:
- TELETEKST is er NIET meer!!! Helpdesk kon geen zinnig antwoord op geven.
- Nog steeds GEEN NETFLIX via een kanaal of Setup box. Alleen toegankelijk via Chromecast of SmartTV app.
- Het beeld gaat regelmatig op zwart.
- Ondertitelingsoptie erg gebrekkig

Voor mij is vooral de TXT een groot gemis en ik overweeg serieus over te schakelen naar een andere provider.
Hebben ze dat TXT nu nog steeds niet uitgezet, zonde dat daar nog steeds gemeenschap geld aan verspilt wordt...
Misschien wordt de functie van TXT nog zwaar onderschat. Huidig aantal gebruikers is ca. 2,2 miljoen per dag. TV-kijkend Nederland is mee opgegroeid. Een heel belangrijke functie is bijvoorbeeld pagina 888 voor doven of slechthorenden. Of als je niemand thuis wilt storen met TV audio. Ik weet dat het in Belgie en bij BBC al een paar jaar geleden is afgeschaft, maar in NL zijn vooral 30-plussers behoorlijk gehecht eraan. De helpdesk van T-Mobile wist ook niet dat zoiets (nog) bestond....

[Reactie gewijzigd door mahabier op 2 september 2020 12:45]

Je kunt ook de teletekst app op je telefoon zetten en daar teletext gebruiken?
Nu nog een Smart TV app. :)
Onhandige hier is dat er nogal wat verschillende platformen zijn tussen al die fabrikanten. Welke ondersteun je en waarom?
Waarom niet? De meeste hebben wel een smart tv in huis en je hoeft niks extra's aan te schaffen.

KPN en Canal Digitaal hebben ook een smart tv app.

https://www.kpn.com/thuis/smart-tv-app.htm
https://www.canaldigitaal.nl/tv-app/smart-tv/

[Reactie gewijzigd door WhySoSerious? op 2 september 2020 11:02]

KPN en Canal Digitaal hebben ook een smart tv app.

Dat is dus geen enkele app. Dat zijn meerdere apps verpreid over meerdere platformen met allemaal opties aangepast voor specifieke omgevingen. Dat is wat het lastig maakt, je kan ongemogelijk alle platformen in alle situaties ondersteunen.
Ja? Ik had het toch over een Smart TV app. Als KPN en Canal Digitaal het kunnen, waarom dan niet T-Mobile?

[Reactie gewijzigd door WhySoSerious? op 2 september 2020 15:54]

een Smart TV app
Dat is het dus. Er is geen 1 enkele smart TV app. Er zijn meerdere apps gebouwd met meerdere SDKs voor verschillende platformen die allemaal dezelfde naam dragen maar wel degelijk verschillende apps zijn.

Die complexiteit is een reden om de ondersteuning voor nu niet uit te breiden. verder ondersteunen de andere partijen ook niet alle TVs op de markt.

[Reactie gewijzigd door Vulcanic op 2 september 2020 17:33]

Dat snap ik ook wel, maar de twee concurrenten hebben het wel, dus het is zeker mogelijk. Of T-Mobile er zin in heeft is een tweede vraag.

[Reactie gewijzigd door WhySoSerious? op 2 september 2020 18:09]

Ja waarom zijn er Nog geen Apps voor AndroidTv, Samsung Tizen en LG webOS?
Zou mooi zijn als je de keus krijgt om geen box meer te huren maar korting krijgt bij gebruik Apple TV. Tenminste, nu betaal je naast abo toch voor de box?
Ze besparen de kosten van de hardware inderdaad, maar daar staat natuurlijk wel tegenover dat ze nu een App dienen te bouwen, onderhouden en - niet onbelangrijk - te ondersteunen.
Gezien de huidige staat van smart tvs, chromecasts die ingebouwd zijn en het aantal mensen wat kijkt via een tablet/smartphone kan ik dit enkel toejuichen. Mits goed onderhouden natuurlijk.
Die ingebouwde Chromecasts worden die (voor mijn informatie) wél een beetje lang gesupport met updates?
Zolang je televisie updates krijgt wel ja... ligt aan het merk.
Een beetje merk zoals LG oid. krijgt relatief vaak updates.
Mijn vriend en ik hebben in de woonkamer een LG, die wordt vaak geupdate en heeft ook Disney+ ondersteuning.
In de slaapkamer hebben we een Toshiba, en die krijgt juist weer weinig updates en heeft géén Disney+ ondersteuning.
Beide zijn rond April 2019 aangeschaft en zijn beide 4K Smart tv’s van 43 inch.

Mocht de tv dusdanig traag worden voor het casten van Youtube, Prime Video oid.
Dan hebben we altijd onze PS4 nog.

Kort gezegd, er zijn altijd wel oplossingen voor om toch te kunnen kijken.
Anoniem: 162126
@Geckow2 september 2020 10:08
Die software (app) moet ook voor die hardware geschreven worden. Dus kwa compleet pakket scheelt het wel in de kosten.
Volgens mij is dat gewoon branden OEM software. Enige wat je dan doet is je logo en kleurstellingen zelf bepalen. Rest wordt door de hardware fabrikant geregeld.
Dat zal deels waar zijn ja, maar het 'branden' en vertalen e.d. is bij dit soort platformen vaak wat intensiever werk. De mobile phone apps zijn wat minder complex omdat de video decoding al goed is geregeld in het OS. Al met al lijkt het mij 'iets' makkelijker om de app te ondersteunen dan een hardware platform. Maar groot zal het verschil niet echt zijn denk ik.
Dat moeten ze ook voor dat kastje dat ze leveren, dus an sich zou het goedkoper moeten kunnen wanneer mensen zelf de hardware kopen.
Als Ziggo klant gewoon even benieuwd wat de concurrent biedt. Heeft deze T mobile app de mogelijkheid om live TV te pauzeren en vervolgens verder te kijken?
Net even getest en pauzeren van live tv is mogelijk :+
Helaas zitten de extra TV-pakketten niet in de app, dus geen Ziggo om de F1 te kijken :'(

[Reactie gewijzigd door Smiler op 2 september 2020 10:38]

Hier wel hoor? Krijg hier gewoon Fox sport pakket door en te zien in mijn tv gids. Het zijn inderdaad nu heel veel kanalen integenstelling tot de vorige app.
Dan zijn het bepaalde pakketten, Ziggo sport krijg ik in ieder geval niet te zien in de app.
Alle zenders zitten zeker weten wel in de app, ook Ziggo en FOX.
Is er ook sprake van een tv app op Android gebaseerd?
Ik zit ook te wachten op die android-TV app dan kan ik eindelijk dat setupbox kastje en die extra remote weg doen.
Helaas nog niet. Je kan wel casten maar een native AndroidTV app zou ideaal zijn. Dan zou ik de box direct afkoppelen en 100% over kunnen naar de Shield.
ik gebruik een android tv box van topsion(aliexpress) en kijk via dit apparaat tv anywhere.
Is het 720p of 1080p wellicht wat je op je tv krijgt of stuk lager?
Het is wat verwarrend bij Android, maar jij kijkt niet op een AndroidTV kastje, maar op een mediabox die draait op Android.

Het verschil is dat je op jouw box apps kunt draaien die je ook op je telefoon of tablet kunt gebruiken terwijl AndroidTV apps speciaal gemaakt zijn voor multimedia toepassingen.

Ik moet zeggen dat ik zelf sinds juli de Ziggo Go app voor AndroidTV op mijn Philips TV gebruik wat me goed bevalt. Ik gebruik het met name voor het kijken van de XL series (HBO), wat een drama is via de gewone Horizon Box (die ik nog hem omdat we ook klassiek op de eigen harde schijf willen opnemen ipv uitzending gemist).
Ja klopt, het is inderdaad (apps kunt draaien die je ook op je telefoon of tablet draait).

ik gebruik deze dan ook voor de TV anywhere en F1 TV ,werkt prima.
Als app, of via ingebouwde Chromecast?
Nee het zijn gewoon de apps uit de google play store, geen casting.
Met zo'n app en een Chromecast heb je toch geen TV-abonnement meer nodig?
Je kunt de app natuurlijk niet installeren en dan TV kijken he. :P
Dus je hebt het abonnement nog steeds nodig. ;)
Je hebt hun tv-abonnement nodig om de app te kunnen gebruiken.
Voor Android latest update from 21-11-2018 ?? Ik draai nu op 2.0.4 en via de update knop komt er geen nieuwe versie tevoorschijn.

Het lijkt erop dat de plaatjes niet helemaal de functionaliteit die nu geboden wordt representeert...

[Reactie gewijzigd door eNaSnI op 2 september 2020 10:38]

Inderdaad laatst bijgewerkt op 21-11-2018.
Ben geen app-maker, maar neem aan dat alle wijzigingen dan in de backend van de app zijn doorgevoerd.
De TV Anywhere app wordt kosteloos beschikbaar gesteld bij het abonnement T-Mobile TV. T-Mobile TV is uitsluitend af te nemen in combinatie met een internetabonnement van T-Mobile Thuis vanaf € 15,- per maand. Voor iOS (vanaf versie 10) en Android (vanaf versie 5) zal er de komende weken een automatische update beschikbaar komen in de appstores. Deze kan geïnstalleerd worden op het toestel. Op de laptop of PC kan voortaan gebruik gemaakt worden van www.t-mobiletv.nl. Op Apple TV zal de nieuwe app ook via een automatische update beschikbaar komen. Met de vernieuwde Apple TV app kun je binnenshuis naar alle content kijken.** Op alle apparaten dient opnieuw ingelogd te worden met TV-klantnummer en TV-pincode om de nieuwe app te kunnen gebruiken.

bron

Samenvatting van het persbericht dat T-Mobile eruit gegooid heeft is dus niet helemaal lekker gepost op Tweakers :+

[Reactie gewijzigd door DarkForce op 2 september 2020 15:06]

Dank u! IOS kreeg ik hem wel binnen, Android moet dus nog even wachten.

Het nieuwsbericht suggereerde inderdaad dat het nu allemaal al beschikbaar zou zijn.
Ik heb de Apple TV app gisteren even snel geinstalleerd; eerste indrukken waren wel positief. Was behoorlijk straight- forward en overzichterlijk.

Alleen de verschillende vakjes (bv “Berichten”) “aan” of “uit” zetten of leeftijdgrens aanpassen ging nog wel erg moeizaam.
Hopelijk wordt dat bij volgende updates opgelost.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee