Gerucht: Samsung werkt aan nieuwe versie Galaxy Home

Samsung zou van plan zijn om een nieuwe versie van de Galaxy Home uit te brengen, de slimme speaker met Bixby-assistent. Het zou gaan om een miniversie van de huidige speaker, die waarschijnlijk voor een lagere prijs in de winkels komt te liggen.

Dat zegt de Samsung-fanwebsite SamMobile, die zijn informatie heeft van niet nader genoemde bronnen. Volgens de site wordt er gewerkt aan een slimme speaker met modelnummer SM-V310. Veel details zijn er nog niet bekend, behalve dat het waarschijnlijk gaat om een kleinere en goedkopere versie van de huidige Galaxy Home. Het nieuwe model wordt verkrijgbaar in zwart, maar welke andere kleuren er zijn, is niet bekend.

Samsung bracht eerder dit jaar de eerste Galaxy Home uit, een concurrent voor slimme speakers zoals de Google Home en Amazon Echo. Het gaat om een speaker die op drie pootjes staat en gebruik maakt van Samsungs eigen Bixby-assistent, die ook op de nieuwe SM-V310 moet draaien. Samsung kreeg de afgelopen tijd veel kritiek omdat de spraak- en informatie-assistent minder goed werkt dan concurrent zoals Assistant en Alexa van respectievelijk Google en Amazon.

Wanneer Samsung de nieuwe versie van de Galaxy Home uit zou willen brengen is niet bekend. Overigens is de eerste versie van de slimme speaker ook nog niet verkrijgbaar. Samsung zegt op zijn eigen website dat deze binnenkort komt.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Door RoD

Admin Mobile

30-12-2018 • 10:16

67 Linkedin

Reacties (67)

Wijzig sortering
Straks zit je dan met drie luidsprekers aan je salontafel. Deze Bixby, Google en Amazon. Dan kan je aan alle drie vragen wat het weer voor morgen wordt.
Waarom heb je er uberhaupt één nodig?
Ik hb zo'n speaker niet, en ik mis em ook niet. Waarom zou ik in godsnaam een halfbakken spraakgestuurd computertje met een tinnige speaker willn hebben, die veel te duur is, en gegarandeerd al je verzoeken (en meer?) doorspeelt naar z'n makers?
Omdat het super handig kan zijn als je deze aansluit op de rest van je huis, het geluid niet boeit (want zodra je muziek afspeelt stuurt het ding dat gewoon lekker door naar het audio systeem) en je al zo'n speaker hebt voor enkele tientjes...

En de informatie die naar de makers gaat? Ik zal nooit de statement opgooien 'maar ik heb niks te verbergen'... maar dat gezegd hebbende: in mijn woonkamer gebeurt daadwerkelijk niets dat een dergelijke multinational ooit ook maar enigszins zal boeien... En zou dat wel zo zijn - stekkertje van de speaker is er in 2 seconden uit als het moet!
Je weet volgens mij helemaal niet wat zo’n multinational interessant vindt, nu of in de toekomst.

Ik geef een simpel voorbeeld. Tot een jaar of 20 geleden zou niemand zich druk maken over een foto waar je rokend op staat. Inmiddels betaal je extra voor je hypotheek-met-verplichte-levensverzekering. Zo’n foto is nu dus al een hele lichte vorm van “belastend materiaal” geworden.

Zo wordt er nu aan al een “black box” algoritme aan de grens van de VS gebruikt. Stel dat je in je woonkamer schampere opmerkingen maakt over Trump, en je komt vervolgens de VS niet meer in? Nationale veiligheid, je kent het wel :-)

Iets verder weg van ons bed, maar wel een mooi kijkje in wat er al lang kan is China natuurlijk. De sociale score in China die verlaagd wordt als je op sociale media de verkeerde vrienden hebt, je je online kritisch hebt uitgelaten over het regime of door een rood voetgangerslicht bent gelopen. Ideaal als daar een slimme microfoon bij komt in ieders huiskamer!

Kortom: je weet niet wie er in wat is geïnteresseerd. En als het wordt opgeslagen, al helemaal niet wie dat ergens in de komende 20 jaar interessant kan gaan vinden, en wat voor gevolgen dat kan hebben...
Eens. Maar dan kom ik toch terug op mijn statement: in mijn woonkamer zijn dergelijke gesprekken er niet... De enige goede diepzinnige gesprekken die ik in huis voer gebeuren aan de keukentafel ;) De woonkamer is vooral voor TV kijken, muziek, en soms wat slap ouwehoeren...
En in de toekomst? Misschien wordt het dan anders ja - en ook dan geldt wederom: het stekkertje van het ding is er zo uit getrokken ;)

Dus nee, vooralsnog maak ik me er in het geheel niet druk om dat het ding in de woonkamer staat.
Lijkt me z’n doel toch wat voorbij te schieten als je voor elk serieus gesprek naar de keuken moet verhuizen... En je snapt dat een beetje regime strafpunten uitdeelt voor dat stekkertje lostrekken :P

Gelukkig komen natuurlijk alleen de mensen met de juiste mening nog bij je thuis: [url="https://www.nu.nl/tech/5658251/peking-voorziet-120000-woningen-van-gezichtsherkenning.html"]

[Reactie gewijzigd door TRS-3 op 2 januari 2019 10:14]

Dat moet niet... Dat is een gewoonte van al vér voordat ik die speaker had ;)
Een goed gesprek in de keuken, de woonkamer is puur voor (meer nutteloze) ontspanning...
Waarom heb je er dan een apart apparaat voor nodig?
Je telefoon heeft al een microfoon, meestal ligt zo'n ding voldoende in de buurt dat ie je zou kunnen horen. En anders heb je wel een smart tv, of een tablet, of weet ik veel wat voor apparaat. Desnoods leg je ergens een microfoontje neer.

Geluid afspelen heb je zelf al geregeld. Mooi. Dus waarom moet zo'n slimme speaker dan nog een speaker hebben? Waar is dat goed voor? Voor een dingetje tijdens de setup misschien, maar een simpel LCD'tje volstaat ook.

En waarom moet alles naar de maker worden doorgespeeld? Waarom vind je dat in GODSNAAM een goed idee? Wat er in jouw huiskamer gebeurt, of je het te verbergen hebt of niet, is NIEMANDS ZAAK, zeker niet dat van de maker van je veel te dure speaker. Je hebt geen flauw idee wat er allemaal doorgestuurd wordt, en wanneer het ding aan het luisteren is. Je hebt geen flauw idee wat de makers met die informatie doen en aan wie ze het doorverkopen (want reken maar dat ze dat doen). En je hebt geen flauw idee hoeveel er over jouw rug aan al die informatie verdiend wordt.

Vraagje: heb je gordijnen?
Omdat het via de telefoon heel beroerd werkt... (in het Nederlands werkt Voice match bijvoorbeeld niet... Dus moet ik altijd de telefoon pakken, knop indrukken en wat vragen). De microfoon van de smart speaker is bovendien heel veel beter dan die op de telefoon. Smart TV en tablet heb ik niet. Telefoon heb ik nu ook vaak niet meer bij de hand in de woonkamer... Dat is namelijk niet meer nodig!

De slimme speaker heeft zelf een eenvoudige speaker om te reageren op mijn verzoeken. Zou tamelijk irritant zijn als het ding voor ieder antwoord op mijn vraag eerst mijn hele stereo installatie in moet gaan schakelen om een reactie te kunnen geven ;) Naast veel stroomverbruik duurt dat zomaar een seconde of 10... En een LCD-tje? Dan moet je weer iets in de hand hebben (of ergens naartoe lopen) het mooie van spraakbesturing (en spraak antwoorden) is juist dat je nergens naar hoeft te kijken en niks vast hoeft te hebben... Dát is het hele gemak van zo'n spraakgestuurde assistent.

Ik zeg nergens dat ik het een goed idee vind dat alle data richting de maker gaat. Ik zeg enkel dat het in mijn geval niet bezwaarlijk genoeg is wanneer ik dit afzet tegenover het gemak dat het apparaat mij biedt.
Ik geloof persoonlijk ook niet erg dat de speaker alles afluistert... Ik vertrouw er redelijk op dat deze enkel luistert wanneer ik daar om vraag. Simpelweg omdat als dit anders zou zijn dit redelijk makkelijk te achterhalen is door security experts en Google (in mijn geval) een gigantisch probleem heeft wanneer dat uit zou komen. Maar desalnietemin: zelfs al zou het ding wél continu luisteren, dan nog vind ik dat geen ramp. Hooguit een onprettig idee... (maar dan nog: het is een computer die dan luistert en die analyses er op loslaat... niet een persoon die zit te wachten op een sappige roddel oid!).

Dat een bedrijf aan mijn informatie verdient kan mij weinig schelen. Daar wordt ik niks minder van... Het is niet alsof ik die informatie anders zelf had kunnen verkopen oid. Dus dat is een tamelijk non argument. En dat ze die data gebruiken om meer te verdienen door mij lastig te vallen met informatie die voor mij relevant is? Daar wordt ik zelf ook enkel beter van doordat ik informatie krijg die daadwerkelijk voor mij relevant is... (En die 'veel te dure speaker'? Hij was nog geen 40 euro... Word je toch niet echt arm van! Inmiddels zelfs voor minder te krijgen als je een beetje op de aanbiedingen let!).

En nee, ik heb geen gordijnen in de woonkamer... Althans - enkel doorschijnende gordijnen (jammer he... die kun je niet inkoppen :P )

[Reactie gewijzigd door kazz1980 op 4 januari 2019 13:41]

Je moet eens in je eigen huis en tuin moeten rondkijken wat je wel en niet nodig hebt.
Je zal nog schrikken.

"Te duur" schrijf je ook. 29 euro voor die met dat blikkerige geluid.
Ik denk dat dat duur wel meevalt.
Maar ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Daar kan het natuurlijk duur veel geld voor zijn.

Mijn oma vind het héél fijn dat ze een wekker kan aan- en uitzetten door er tegen te praten.
Zodat ze niet met haar kromme vingers op kleine knopjes hoeft te drukken
Of je kijkt door het raam naar buiten vlak voordat je de deur uitgaat.
Nat worden op de route van je voordeur naar de auto is natuurlijk onmenselijk. ;)
Och och, gelukkig vertellen mijn 4 Google Home devices me alleen het weer... Daarom heb ik er uiteraard 470 euro voor neergeteld...!

Maar, iets meer on-topic. Ik heb een paar weken met een Echo mogen spelen, heb zelf een aantal Home-devices, en heb nog een tijdje bixby en Siri getest. Assistant is wat mij betreft de beste, en Bixby is zelfs nog slechter dan Cortana...! Zonde dat ze zoveel geld pompen in een ecosysteem dat al te laat op de markt komt...
Ik vind zelf Alexa een stuk consistenter dan Google Home. Wel minder functionaliteit op de Alexa en jammer dat er geen integratie met Cast. Maar mijn lieve hemel wat maakt Google Home veel fouten. En zeker in het Nederlands, dat had nooit voor het publiek vrijgegeven mogen worden behalve als beta.

Probeer maar eens iets op een chromecast af te spelen van netflix op een NL Home. Dat lukt gewoon niet. "Speel House of Cards af (van Netflix) op de tv", en hij gaat altijd een youtube trailer van house of cards afspelen.
Dan moet je Siri eens proberen in het Nederlands, dat werkt helemaal waardeloos helaas 8)7
Precies dat. Als ik zeg: 'speel NPO Radio 2 op tunein op Chromecast', start-ie de eerste keer toch weer youtube op. En dat terwijl Home héél goed weet wat ik gezegd heb. De keer daarna gaat het dan weer wel goed.

Spotify playlists zijn vaak ook drama. Verder ben ik er tevreden over hoor ;)
Heb een home mini aan het plafond hangen. Na de Nederlandse update weer snel in het Engels gezet. Voorlopig is NL nog niet goed genoeg. En jammer dat er nog geen volledige Harmony Hub integratie in het Nederlands is.
"speel the crown via netflix af op <naam chromecast>" doet het hier via de google home gewoon.
Misschien hebben ze het afgelopen maand nog verbeterd dan. Hij weigerde bij mij in alle toonaarden dit te doen. Ook de verlichting ging in 50% van de gevallen niet goed. De verwarming werkte 1x en daarna geen enkele keer meer 🤣
Hey Google, play some random music?
"playing Random Music by wiedanook". Maar dus effectief een nummer genaamd "random music" 8)7
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet herken.

De afgelopen 6 weken is Nederlands wel duidelijk verbeterd trouwens. Waar ik eerst bij dual-language geen ding voor elkaar kreeg, kan ie nu goed onderscheid maken tussen mijn Engels en Nederlands. Ook het kiezen van dingen voor de chromecast gaat best goed, alhoewel ik geen Netflix gebruik.
Je kan er natuurlijk zo over doen, maar niet iedereen gaat met de auto naar het werk, ik wandel naar mijn werk, dus is het handig als ik 's morgens alvast weet of ik om vijf uur een paraplu nodig heb. Ook handig dat ik weet welke temperatuur het is zodat ik weet hoe warm ik me moet kleden. Zeker met de extreme variabele temperaturen hier in Nederland.

Natuurlijk kan ik naar buiten lopen en kijken, zo ken ik er nog wel een paar. Smart features zijn er voor de handigheid, de weersinformatie hoort daar ook onder.
Net alsof mensen vandaag de dag hun smartphone uren kunnen laten liggen zonder erop te kijken ...
Daar staat al die informatie al op.

Op dit moment is het gebruik van een dergelijke device niet heel veel meer dan interessant doen.
Geweldig. Op de valreep de Tweakers - quote van het jaar.

Als ik wil zien wat voor weer het is, dan doe ik om te beginnen de gordijnen open. Vervolgens loop ik naar de keuken om koffie te zetten en zet ik de tv aan. Is er op dat moment geen journaal, dan schakel ik teletekst even in. Moet ik iemand bellen, dan voldoet een nokia 3310 ook prima. Mijn compact camera van Canon maakt geweldige foto's. ZES keer optische zoom! Kom er maar eens om...
Op dit moment is het bezit van een smartphone dus niet veel meer dan interessant doen.

Voel u 'm? :)

Fijne jaarwisseling en gezond 2019!
Leuk gebracht maar we weten beiden dat de Smartphone onmisbaar is geworden voor de meesten.
Al die 'home' devices doen het in het Nederlands gewoon bijzonder matig tot kut en dan praat je hier nog over tweakers die iets meer affiniteit hebben met dat soort dingen.

Daar waar ome Gijs en tante Beb prima met een smartphone hun bankzaken kunnen doen, buienradar bekijken, whatsappen met de (klein)kinderen en prima bellen is het omgaan met een assistant een crime.
Kijk hier eens rond in de comments en kijk eens hoe die dingen het doen over het algemeen.

Dan is vaak idd het naar buiten kijken, en idd het weer bericht lezen (kan prima op een smartphone) de betere oplossing.
Want dat is het enige dat mensen doen als ze naar buiten gaan?
Dit is natuurlijk Tweakers maar er zijn wel degelijk beroepen die afhankelijk zijn van het weer. Denk aan een buitenschilder.

Meer concurrentie is altijd goed, al vraag ik mij af of het nog haalbaar is als kleine partij een goede smart assistant te ontwikkelen.
Als je je auto bij de dichtstbijzijnde laadpaal moet parkeren die 500m verderop staat, dan is het best kut om dat stuk door de stromende regen te moeten lopen.
De paraplu is ongeveer 4000 jaar geleden uitgevonden.

Of wacht je op een smartplu? ;)
Het bewijst wel wat een kutuitvinding het is. Want alleen je hoofd blijft droog en voor de rest wordt je nog steeds nat. En ik ben kaal, dus het enige wat bij mij droog blijft, mag best nat worden :)

(en nee, ik heb geen enorme paraplu met een doorsnee van 3km, dat vind ik vreselijk asociaal - zeker als je kijkt hoe onzorgvuldig ermee omgegaan wordt door mensen die langs iemand heen lopen :r)

[Reactie gewijzigd door _Thanatos_ op 31 december 2018 05:44]

Ik denk dat nat worden onder een paraplu wel meevalt op een traject van 500 meter.

Maar waarom uberhaupt een paraplu? Het is niet zo dat je coupe soleil naar de haaien gaat door de regen.
Het gaat ook niet om het kapsel. Mijn coupe sphynx kan wel tegen een beetje vocht :)
Meer het gevoel van vies klef nat bij de auto aankomen.
"Nat worden op de route van je voordeur naar de auto is natuurlijk onmenselijk. ;)"

Jij gaat altijd met de auto 🤔

[Reactie gewijzigd door WimmieV op 30 december 2018 16:49]

?

Ik wilde daarmee mensen die eigenlijk nooit direct last hebben van weersomstandigheden een beetje te kakken zetten.

Deze hele comment chain is veel te serieus op een oudjaarsdag. :P
Helemaal gelijk.

Al helemaal met een neerslagverwachtingq van 0% (hier)

Fijne jaarwisseling
Ik heb geen auto.
En je denkt dat je de enige bent. Ik snap het 😐

[Reactie gewijzigd door WimmieV op 30 december 2018 19:03]

Nee ik zie regelmatig auto's rijden als ik naar buiten ga.
Dat zeg ik.
Je denkt dat je de enige bent die geen auto heeft want je ziet ze regelmatig rijden.
Ik denk helemaal niet dat ik de enige ben die geen auto heeft.

Uit welk gedeelte van welke post haal je dat?
Omdat jij schrijft:
"Nat worden op de route van je voordeur naar de auto is natuurlijk onmenselijk" als het over weerberichten gaat.

Waarmee je impliciet zegt dat het stukje voordeur-auto de enige mogelijkheid is om nat te worden als het regent.

Maar je hebt gelijk, zelf naar buiten kijken is het beste weerbericht. Helaas alleen voor de plek waar je je bevind en voor dat moment. En dat is natuurlijk wel weer héél handig als je van de voordeur maar je auto moet lopen.
Nat worden op de route van je voordeur naar de auto is natuurlijk onmenselijk. ;)
Staat jouw auto buiten ?!
Vier zelfs, want we hebben ook de HomePod nog.
Straks zit je dan met drie luidsprekers aan je salontafel.
Jij hebt ook een gasfornuis, een electrische kookplaat én inductiesysteem in je keuken?

Vast niet 😀
Haha ja,.. en als de ene niet een fijn antwoord geeft vraag je het de ander.
Ik ben wel benieuwd naar een tweakers poll om te zien hoeveel mensen zo'n smartspeaker nou in huis hebben.
Ik ram het gemiddelde vast omhoog... 2 Home Mini, 1 Google Home, 1 Harman Kardon Citation one.

3 maanden geleden voor de grap een mini besteld... Bovenstaand lijstje toont volgens mij wel aan hoe dat beviel.
1 JBL Link 10 (Google Home). Vraag hem BNR te streamen, dan krijg je in de meeste gevallen het laatste nieuws. Vraag je om Fresh FM te streamen, dan krijg je een internationaal station dat wordt gestreamed met iTunes. Eenmaal gaf hij ongevraagd uit het niets antwoord de eigenaar van een adres. Geen idee hoe deze zoekopdracht op mijn speaker is terug gekomen.En een enkele keer dan zie je de speaker reageren alsof je 'Hi Google' hebt gezegd terwijl er niets is uitgesproken wat daar op lijkt.

Ik had die Link gekocht bedoeld als telephone speaker om gesprekken te voeren. En dat kan die technisch niet kwam ik achter.

Op de vraag of de speaker nu een aanwinst is, nou nee niet echt.
Ik ook inderdaad!

Overigens zelf al een aardige tijd een Google Home mini in huis (destijds uit de UK meegenomen). Ik zweer erbij! Aangesloten op mijn Domoticz domotica (via Controlicz) en mijn multimedia (via Domoticz én via Harmony Hub). Maak daarnaast veel gebruik van de timer, aansturen van muziek en de reminder-functies. Waanzinnig handig. Zit nog erg te wachten tot de routines beschikbaar worden in Nederland(s).
Maar Bixby? Nee dank je... Google Assistant werkt al nog lang niet eprfect, Bixby is nog een heel stuk meer in kinderschoenen... (plus ik hou het liever bij 1 enkele partij die mijn data via zo'n speaker verzamelt... Google weet toch al alles van me. Hoeft Samsung niet nog bij te komen!).

Wil er zodra de routines zijn nog eentje bij hebben. (Of tegen die tijd de Mini vervangen door de Hub en de Mini doorschuiven naar de slaapkamer... En nee in de slaapkamer gebeuren geen dingen die Google niet mag weten :P En zou dat wel zo zijn - het stekkertje is er zo uit ;) ). In de slaapkamer moet inmiddels ook de nodige techniek (nu nog offline) aangestuurd gaan worden... Te weten draadloos laadpunt voor de telefoon (mag als de wekker afgegaan is wel uit), beamer incl aangesloten audio apparatuur en Playstation (hoeft alleen 's avonds maar aan over het algemeen), bedden (elektronisch omhoog/omlaag - liever ook merendeel van de tijd uit wegens energieverbruik én zoem wanneer deze langdurig op stroom zitten) en op termijn zou ik graag nog wat LED-strips gaan gebruiken om zonsopkomst/ondergang te simuleren rondom de tijd dat mijn wekker gaat / de tijd dat ik naar bed ga....

[Reactie gewijzigd door kazz1980 op 31 december 2018 09:40]

Laat Samsung zich eerst maar eens focussen op een goed werkende bixby. Of nog beter. Inwisselen voor Google Assistent.
Ik heb een Bixby knop op m'n telefoon, maar ik heb nooit begrepen wat het nou precies moet doen. Dus ik heb em maar geremapped naar recent apps. Dat zegt denk ik wel wat een berg onzin ze uitruften. Ze *zouden* bijv dat Bixby gewoon kunnen noemen wtf het is. De oplader van je electrische noem je toch ook geen Hokojoko ofo? Dat noem je gewoon "oplader".
Dit dus... ik heb de Bixby knop uiteindelijk helemaal uitgeschakeld op de telefoon... Had hem eerst ook gemapped naar iets anders - maar ook dat zat me meer in de weg dan dat het zinvol was.
Na het lezen van de meeste antwoorden hier, besluit ik dat iedereen die zulk apparaat thuis heeft staan, gewoon een betatester is. Je betaalt voor een apparaat wat niet af is.
Het is duidelijk dat de vormgeving van die speaker tot stand is gekomen onder het genot van een heerlijke BBQ met een big green egg...
Het zal je verbazen, maar een Koreaanse bbq is iets heel anders dan de kolenbarbeque met verbrand rauw vlees en veel te veel saus, die jij gewend bent :)
Mag ik vragen waar de grote speaker dan te koop is? Zelfs op de Samsung site zelf staat dat deze nog uit moet komen... Slecht gelezen

[Reactie gewijzigd door bloodlynx op 30 december 2018 14:03]

Staat in het artikel dat ook de 1e versie nog niet te koop is.
Echt een top beslissing van Samsung... Laten we android smartphones verkopen maar voor al onze andere accessoires nemen we toch lekker onze eigen rommel. Ben bezig met mijn huis een beetje smart te maken en te ontdekken waar ik dingen kan koppelen om het mezelf makkelijk te maken. Slimme deurbel, slimme thermostaat. We ontdekken Google Assistant en gaan daar mee aan de slag. Alles werkt prima tot ik mijn eenvoudige Samsung R1 wireless speaker wil gebruiken in deze flow. Dikke middenvinger, doen we niet..
Word tijd dat Google zijn werelddominantie voortzet en we eindelijk een uniform platform krijgen!
Nog even en we hebben het huis vol staan met digitale assistenten die met elkaar in conversatie kunnen gaan. :+
Concurrentie is natuurlijk altijd goed, maar ik ben wel benieuwd naar onze woonkamer en keuken in de toekomst, als je niet aan één merk gebonden wilt (of kunt) zijn. Ik ga voorlopig alvast een extra tafeltje reserveren totdat er straks een fabrikant komt die verschillende digitale assistenten weet de combineren in één apparaat.
Ik denk dat het komende jaar wel duidelijk zal worden wie er 'thuis' gaat winnen
( ik vermoed dat Google hoog inzet, en zo het aandeel wel gaat pakken )

Apple en Samsung zijn te eenzijdig bezig op het eigen platform, Alexa kijkt naar Amazon, waar Google meer 'wereldwijs' lijkt te zijn.
* FreshMaker kijkt de kat nog even uit de boom ...
Zolang Bixby niet in het Nederlands beschikbaar is blijft de toegevoegde waarde hier in Nederland ten iedere geval beperkt. En zolang het ecosysteem van dit soort platformen gesloten blijft zal het volgens mij nooit helemaal een succes worden.
blijft de toegevoegde waarde hier in Nederland ten iedere geval beperkt
Nou is het ook niet zo dat als het wél in het Nederlands beschikbaar komt, dat de toegevoegde waarde ineens onbeperkt wordt :D

[Reactie gewijzigd door _Thanatos_ op 31 december 2018 05:41]

En nu rammen we het gemiddelde nog verder omhoog voor ons 2-persoons huishouden met totaal 7 Google Home's (2x Mini, 3x de normale, 2x Hub) en ze bevallen ons prima, bij de hub kun je ook nog in beeld zien of ie je goed verstaan heeft....

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee