Niantic komt op 12 december met details over nieuwe Pokémon in Pokémon Go

Het officiële Pokémon-account op Twitter zegt dat er meer figuurtjes naar Pokémon Go komen. Op 12 december worden daar meer details over bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk of het om de volledige tweede generatie van Pokémon gaat.

Er komen meer Pokémon naar Pokémon Go en op 12 december worden daar meer details over bekendgemaakt, dat staat in een Tweet van het officiële Pokémon-account. Of de nieuwe figuurtjes op die datum ook al echt toegevoegd worden, of dat het alleen om een aankondiging gaat, is niet duidelijk.

Mogelijk gaat het om de tweede generatie van Pokémon, die in totaal uit honderd figuurtjes bestaat, maar het zou ook kunnen dat het alleen gaat om de legendarische Pokémon die nu nog ontbreken in de game. In de broncode zijn al verwijzingen gevonden naar de tweede generatie, maar ook de ontbrekende legendaries zitten al in de code.

Er gaan al langer geruchten over de komst van nieuwe figuurtjes naar Pokémon Go. Zo heeft Starbucks aangekondigd dat er vanaf donderdag een speciaal drankje te koop is met het Pokémon-thema. In die aankondiging staat dat dit gepaard gaat met de release van nieuwe figuurtjes in de game.

Niantic heeft dinsdag bekendgemaakt dat er een sponsordeal is gesloten met de Amerikaanse provider Sprint. In die aankondiging bevestigt de maker van Pokémon Go dat er op 12 december meer informatie komt over de toevoeging van meer figuurtjes in de game. Verdere details geeft Niantic niet.

Ook heeft de maker van Pokémon Go woensdag een update voor de app aangekondigd, die de komende dagen beschikbaar moet komen op Android en iOS. Na de update is het mogelijk om meerdere Pokémon tegelijk naar de professor te sturen. Dat kan door het figuurtje ingedrukt te houden. Ook krijgen de verschillende Pokémon een icoontje dat hun type toont als ze gekozen worden voor het vechten of trainen in een gym.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

07-12-2016 • 16:19

78 Linkedin

Reacties (78)

Wijzig sortering
Nog meer? Zijn er dan al zo veel spelers die alles al hebben? Op dit moment ben ik blij met 84 gevangen en 102 ooit gezien, en dat op level 23.

Wil niet beweren dat ik zo veel speel, maar als er straks een stuk of 100 bijkomen gaat "Catch em all" er nooit van komen ;(
Als Niantic ze allemaal wil implementeren zijn het er meer dan 700.

Ik vind wel dat Niantic enorm traag is. De updates tot nu toe hadden bij de eerste release moeten zitten (en meer!). Ik zie het als een Proof Of Concept wat uitgebracht werd. Als ze meer elementen erin hebben gebakken wordt het langzamerhand een game in beta.
We gaan het zien...
Ondertussen mogen er wel bij komen. Zelf zit ik op 142 en mis ik er 1 dat in de regio te vangen is en dat in de game zit. Ondertussen ben ik level 32.

Met de events is het wel leuk spelen momenteel. Rond Halloween was er een leuke event waarbij bepaalde pokemon meer tevoorschijn kwamen en je kreeg ook dubbele candy voor alles. Onlangs was er nog de dubbele XP event en Ditto in de game. Weldra nog nieuwe bij + er komt ook een kerstevent aan.

Ze doen ondertussen alvast meer en meer hun best om de spelers te boeien. Iedereen natuurlijk zijn persoonlijke mening of dit al dan niet lukt ;)
Ik denk dat dit wel voor meer mensen geldt, in ieder geval degene die ik ken die het spelen. Die spelen het erg casual en vinden het leuk op het gemakje hun dex vol te krijgen. Als daar een bak nieuwe beesten bijkomen voordat ze in de buurt komen om hem vol te krijgen, vraag ik me af of dat wel positief uitpakt...
Ik ben ook een casual speler, net level 23 en heb ze inmiddels allemaal. Zit dus te wachten op een update. Starbucks heeft trouwens ook het één en ander laten lekken omtrent een update:
http://www.4gamers.be/nie...date-gelekt-via-Starbucks
Nee ik had het geluk in een stad te zijn waar men de hele dag lures aanzette (Almere Haven). Heb nog 4 van mijn lucky eggs. En had wederom geluk met mijn 10km eieren. Van de eerste 6 zaten 4 regionals die alleen buiten Europa gevangen kunnen worden. Heb nooit gecheat o.i.d..

Casual in het begin misschien niet maar nu wel. Speel nu nog een kwartiertje per dag ongeveer. Zal straks weer meer worden met de nieuwe pokemon.
Jammer joh:

https://www.reddit.com/r/...at_i_want_you_to_tell_me/

;)

[Reactie gewijzigd door Banaan_X op 8 december 2016 09:33]

Mijn regionals komen uit mijn eieren. Heb nooit gecheat. Een enkele keer mijn account uitgeleend aan mijn vriendin die dan inlogde op haar telefoon met mijn account.

Enige verklaring is dus dat ik d.m.v. buggs de regionals heb verkregen. Heb nooit mijn GPS gespooft o.i.d.

Het lijkt er op dat dit dus alleen in het begin mogelijk was en dit later is uitgezet door Niantic aangezien alle berichten dat het niet kan pas van na augustus zijn.

Vreemd. Ik ben in ieder geval blij dat ik ze dan wel heb.

Ik mis trouwens nog wel een ditto. Heb sinds de release daarvan al meer dan 250 pokemon gevangen en nog geen ditto :(.

[Reactie gewijzigd door Haunting_Spirit op 8 december 2016 10:15]

Je kunt gewoon de locatie van die Pokémon bekijken om te zien waar je de eieren hebt verkregen. :)
Dat is het probleem. De eieren zijn gebugged sinds die locatie weer is toegevoegd. Zelfs eieren met regular pokemon staan soms geregistreerd als gehatched in Japan etc.
Bij eieren staat er nooit de locatie waar je ze gehatched hebt... maar steeds de locatie waar je ze uit een pokestop gespint hebt :+

Niantic en John Hanke lieten weten dat je de eieren van de regionals enkel in die regio kon krijgen, ze hier uitbreiden kan uiteraard wel. Ze lieten trouwens weten dat die nooit kon, ze lieten dus niet weten dat het vanaf dan niet meer kon hoor...

Altijd leuk als cheaters zichzelf verraden en dan zeggen dat het spel bugged is + 8)7

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 853117 op 12 december 2016 15:46]

Altijd leuk als mensen zeggen dat iemand cheat terwijl diegene zich aan niets schuldig heeft gemaakt van waar hij van beschuldigt wordt en dan dus maar aanneemt dat de enige manier dat hij die pokemon uit het ei verkregen heeft dan wel een bug moet zijn.

Ik ga toch eens uitzoeken of ik niet de enige ben. Want ik ben juist tegen spoofers enzo. Reddit topic helpt ook niet echt want dat is van 4 maanden geleden.

En niantic heeft alle cheaters gebanned waarvan ook maar het lichtste vermoeden was op cheaten. Dus In new York om 12:00 en in Amsterdam om 17:00 was reden genoeg voor een ban. Mijn account heb ik nog (logisch want mijns inziens heb ik nooit gecheat).

[Reactie gewijzigd door Haunting_Spirit op 13 december 2016 09:43]

Same here...sommigen zijn blijkbaar zo zeldzaam dat je ze nooit gaat vinden als casual speler, erg jammer.
Ja, of 4x een Onyx krijgen uit je 10km ei... schiet totaal niet op!
Ik zit al ruim anderhalve maand op level 34, heb al 2 maanden 142 pokemon dus alles behalve de region exclusives. 2 weken terug ditto erbij dus de stand staat nu op 143, wederom alles wat je hier kan vangen.

De lol is er al een paar maanden vanaf voor mij dus de nieuwe pokemon mogen van mij wel opschieten. Misschien dat ik dan weer af en toe ga spelen.
figuurtjes = pokemon?
ik merk dat het spel langzamerhand leeg begint te lopen, bijna niemand speelt het meer. af en toe een update om wat spelers hen aandacht te trekken maar de hype is er toch helaas uit.
De hype is er inderdaad een beetje uit. Ik ben zelf nog iemand die regelmatig het spel speelt maar de lol raakt er ook af door het groot aantal cheaters dat zich in het spel bevindt. Deze mensen spoofen hun GPS en vangen eerste overal over de wereld hun pokemon om vervolgens andere spelers te vervelen door vanaf de bank gyms aan te vallen en over te nemen terwijl de eerlijke spelers in de koud en de regen staan.

Daarnaast heeft Niantic een aantal maatregelen genomen die het voor eerlijke spelers niet leuker maakt. één van die maatregelen is dat men als passengier van een auto, trein of bus geen pokestops meer kan draaien om aan items te komen. Bij een bepaalde snelheid is dit immers niet meer mogelijk. Dit terwijl de cheaters thuis vanaf de bank de hele avond ongelimiteerd aan pokestops kunnen draaien. Dit en tal van andere maatregelen zorgen ervoor dat steeds meer spelers afhaken. Waarom zouden die spelers in kou naar buiten gaan terwijl cheaters ongestraft vanaf de bank het spelletje kunnen verzieken? Niantic doet immers niks aan de grote hoeveelheid cheaters....
uhm, voor zover ik weet zijn verreweg de meeste gps spoofers al gestopt na dat ze in hadden gevoerd dat je met enkel niet geroote telefoons mag spelen. Daarnaast is het ook al bijna niet mogelijk meer om bots te gebruiken.
GPS spoofen is kinderlijk eenvoudig, ook op een niet gerootte telefoon. 1 app, uit de play store, is voldoende.
Hier in de omgeving neem ik te voet wanneer ik met de hond buiten ben ook wat gyms over of kom ik langs gyms waar tegen gevochten wordt.
In het begin stonden daar dan effectief ook mensen. Ik zie het nu zo goed als nooit meer dat er iemand staat.
Meermaals heb ik al mensen aangegeven (zie je ze de gym overnemen terwijl jij er ook staat en niemand in de buurt is, als ik dan dezelfde namen dit meermaals zie voorhebben op verschillende plaatsen geef ik ze door) en die hun account is precies inderdaad weg gedaan maar na een tijd zijn ze er gewoon terug en die hebben hun level door dit cheaten zo weer bijgehaald.
Daar was een prima workaround voor gevonden, en de gyms bij mij in de buurt zijn wit en onbegaanbaar. Zodra je er iets in zet, wordt het er uit getrapt door spoofers die het in de gaten houden.
Zodra het zichtbaar is ligt het er uit en dat is echt nog geen 2 minuten.
Ik doe de moeite niet eens meer om gyms in Mn woonplaats te pakken. Geen lol meer aan.

[Reactie gewijzigd door Ashketchum22 op 7 december 2016 18:55]

Uhm, ik draai dagelijks aan de pokestops vanuit de auto, is geen enkel probleem?? (Je moet wel snel zijn en niet te hard rijden natuurlijk maar in de stad is dat toch niet mogelijk)
Boven de 30 km/u lukt het niet meer.
Mijn vriendin en ik hebben een rondje gevonden in een 30 km zone in Haarlem. Dat zijn 50 items in 5 minuten en dan gaat het rondje weer opnieuw. Zij draait uiteraard de stops voor ons beide (deed ze ook toen die speed limit er niet was)

Gaan we harder dan 30 dan krijgen we overal "try again later". Het lukt dan enkel bij stoplichten.

Ik snap ook niet waarom niantec niets aan cheaters doet. We staan laatst een gym op te trainen naar level 10 zodat we er met 3 personen bij kunnen, wordt die gym ineens aangevallen terwijl er niemand was... echt hatelijk irritant en demotiverend.
klopt het cheaten in pokemon go was snel ontwikkeld. ik heb het spel nooit echt gespeeld, ik liep mee met vrienden die het speelde maar vond het niet echt leuk.
nadat de cheats er waren was het spel inderdaad afgelopen, niemand wilde meer moeite doen voor een pokemon gym.
De spoofers zijn nog niet het ergste. Als je kijkt naar het aantal bots dat meespeelde. (Geen idee of het nog kan) Daarbij werden er d.m.v. generators accounts gemaakt die vervolgens 24/7 gingen meespelen totdat er een acceptabel level was bereikt. Ondertussen was er de mogelijkheid om pokemons te 'snipen'. Daarbij werd je gespoofd naar een locatie nadat er een pokemon verscheen. Uiteraard werden alleen de betere pokemons uitgekozen. Uiteindelijk krijg je lvl 28-30 accounts met verschrikkelijk sterke pokemons die elke gym zonder enkele moeite overneemt. Uiteindelijk is het legit spelen van het spel niet meer leuk.
Daarnaast kán ik niet eens meer spelen met mijn gerootte telefoon, terwijl er zo te horen nog steeds bakken met cheaters zijn. Lekker effectieve maatregel dus weer. :')
helemaal mee eens ! Waarom dan nog steeds mensen met een geroot device blokken als het toch niet help tegen alle cheaters...
Ik zie met enige regelmaat nog mensen in auto's stoppen bij de pokestop voor mijn huis. De hype is er inmiddels flink vanaf. Ook het weer heeft natuurlijk invloed op de spelers. (als het warm is ga je sneller naar buiten dan als het sneeuwt)

Hetgeen wat mij heeft laten stoppen met spelen is dat het eigenlijk altijd een beetje en single player ervaring is. Je kan weliswaar samen op pad gaan, maar via de app ben je op geen enkele met elkaar verbonden (op gyms na).

Wordt het spel een stuk veelzijdiger dan zullen er toch wel weer een groep zijn die weer meer gaat spelen.
Ze hadden een grote kans gemist om (echte) pokemon battles er in te bouwen voor player vs player. Zeker als het nog turn based was want dan hadden ze echt wel de nostalgie spelers goed meegenomen.

Ik kan helaas niet meer spelen omdat ze SafetyNet gebruiken. Geen van mijn rooted devices mag er op. Getracht mn geld terug te krijgen omdat ik dus ineens geen toegang meer had tot een game waar ik geld voor heb neergelegd. Maar helaas... Google zegt nee omdat het te lang geleden was.
Het weer heeft wel invloed ja, maar vergeet niet dat het aan de andere kant van de wereld nu juist zomer wordt, en een heel groot deel van de wereld niet eens 4 seizoenen heeft.
Hypes gaan altijd over, maar nu is het zaak om een stabiele groep trouwe gebruikers over te houden. Dat moet makkelijk llukken: er is belachelijk veel geld verdiend en Pokémon iéén van de sterkste franchises ter wereld. Al sinds de begindagen wordt het een hype genoemd waarvan verwacht wordt dat deze wel zou overwaaien (zoals in dit artikeltje uit 1999), maar elke keer als er iets nieuws uitkomt staan er een paar miljoen mensen met hun portemonnee klaar.

Pokémon Go was natuurlijk op het ideale moment gelanceerd zo vlak voor de zomer. Nu voor een groot deel van de wereld de koude winterdagen eraan komen vermoed ik dat ze wat nieuwe gameplay elementen zullen toevoegen zodat je ook binnen wat meer kan doen. En nu ik erover nadenk: wat als ze nou die trading card game weten te implementeren. Dat is een aardig verslavend spel met veel diepgang en dat ideaal is om mobiel tegen elkaar te spelen.

Edit: is er dus al op Android., maar niet te installeren op je telefoon zo te zien.

[Reactie gewijzigd door BarôZZa op 7 december 2016 17:11]

Ik denk alleen dat mensen die zeggen dat de 'hype' over is enkele zaken vergeet:
- Kinderen hebben geen zomer vakantie meer, gaan weer naar school
- Het mooie weer wat ze naar buiten lokte is wel weer voorbij
- Het is een stuk eerder donker, zelfs al voor sommigen direct na school

Dat soort dingen spelen enorm mee natuurlijk in een game die bedoeld is om buiten te spelen, ik vermoed dat de echte grote updates/wijzigingen richting de lente weer komen zodat diezelfde doelgroep weer aan de slag kan...
Wat hebben jullie toch met dat hype gedoe. Doen jullie enkel iets als je achter een kudde aan kunt lopen? Voel je dat je voor *** loopt als je als enkeling Pokemon Go speelt? Nou echt boeie hype of geen hype, ik speel het toch wel zo lang ik het leuk vind.

[Reactie gewijzigd door NaZGuLL op 7 december 2016 16:47]

nee ik heb het spel nooit gespeeld, ik liep met vrienden mee voor de plezier. maar om eerlijk te zijn, buiten lopen in me eentje om pokemon te vangen is niet echt mijn hobby. als je dat leuk vind mag dat maar ik zit dan toch liever achter me 3DS :)
Volgens het gelekte document van Starbucks kunnen we vrijwel zeker morgen de tweede generatie van Pokemon Go verwachten!

Link naar quote in gelekt document Starbucks: https://www.allaboutphone...016-12-06-at-10.26.52.png

Tekst:
The world of Pokemon Go is about to expand with new Pokemon and a new Starbucks beverage!
Dan lijkt mij dat de tweede generatie aan Pokemon zal gaan komen
Bron: https://www.allaboutphone...ing-pokemon-go-starbucks/

--

Tweede generatie aan Pokemon brengen de volgende 'figuurtjes'.
http://bulbapedia.bulbaga...ex_number_(Generation_II)

[Reactie gewijzigd door CyberDonky op 7 december 2016 16:42]

Deze berichten van Pokémon (official) en Niantic spreken juist tegen dat er morgen nieuwe Pokémon komen. Het enige wat de leak van Starbucks bevestigd, is een sponsordeal en een Pokémon-frappucino :)
Hulde! Ik word ziek van al die 'geruchten' en het feit dat mensen officiële kanalen negeren.
De Nederlandse YouTuber "Reversal" heeft er ook al aandacht aan besteed. Op zich ook een interessante video over de update.

https://www.youtube.com/watch?v=N2COCGo0vtI&t
Inmiddels is het overmorgen en ik heb ze nog niet gezien... ;)
De nieuwe Pokemon waar ze het over hebben, kan ook betekenen dat de legendarische pokemon Moltres, Zapdos, Articuno, Mew of Mewtwo worden toegevoegd. Deze pokemon uit de eerste generatie ontbreken nog momenteel.

[Reactie gewijzigd door Zeror op 7 december 2016 16:26]

Tja deze legendarische pokemons zullen ze niet zomaar vrij geven, zal vast aan een update hangen waarmee ze via een event beschikbaar komen of zoiets (wellicht achievement of misschien ook te maken met je lvl?)
Aangezien er iets van een Mewtwo drankje te krijgen is bij Starbucks, zou het me niks verbazen als dat de "event" is. Bakkie koffie halen, mewtwo scoren.
Zal vast niet zo'n bijzondere event als de bestaande in de gaemboy/ds games.
Dat kan maar zo, aangezien Starbucks met een event komt waar een Mewtwo Frappucino beschikbaar is.
Ze zeggen Gotta catch them al maar dit is niet eens mogelijk, aangezien ze exclusieve pokemon maken in bepaalde wereld delen.

Dus je moet of

1: Illegaal via de pc spelen en hopen op geen Ban
2: een Peperdure vakantie boeken naar amerika en australie, en dan nog maar hopen dat ze tegen zult komen.

Ze moeten die exclusieve pokemons nu eens overal beschikbaar maken, en dan die legendarische erbij kan iedereen weer effe vooruit.
Als ze nu die 2de generatie erbij gooien dan ben ik er echt klaar mee, ik heb er 136 van de 143 ofzo die je kan krijgen.
Aangezien de starter pokemons bijna nooit ergens voor komen, moet je via het buddy systeem echt een te veel km lopen.

De enige die ik nog moet zijn
Charrizard(Nu charmeleon als buddy met 53 snoepjes)
Blastoise(een wartortle nu met 54 snoepjes)
Omastar(18 snoepjes)
Snorlax
Lapras
Hitmonlee
Lickitung

Op de 1 of andere manier krijg ik uit de 10km eieren altijd die andere, en ja ik ga ook buiten mijn huis -> werk traject(Aantal keren voorbeeld amsterdam geweest).
Ze mogen die 10km eieren ook wel eens een schop geven, er komen te weinig verschillende pokemons uit.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 7 december 2016 18:08]

Volgens mij kun je de regio gebonden uit een 10km ei krijgen.
Alleen als je dat ei in die regio opgepikt hebt ;) Niantic heeft daarover een officiële bevestiging opgemaakt een tijdje terug.
En bedankt voor het in duigen brengen van mijn laatste beetje hoop... :+ Toch maar de halve wereld over vliegen dan...
Ik heb de afgelopen week toch nog best wat personen het zien spelen. Op de bus, wachtend aan de bushalte (valt het op dat ik het OV heb genomen)? Mijn vrouw speelt het ook nog dagelijks. Beperkt, maar toch. Het wordt gewoon een verzameling pokémon.
Natuurlijk zijn er personen die het niet meer spelen en van hun gsm gooien. Die zitten ook bij ons in de familie. Normaal lijkt me. Na een tijdje stopt zoiets. Wat is het doel van Clash Of Clans bv? Dat wordt op den duur toch ook saai?
Sinds kort overigens een update van de map (pokémon in de buurt) ontvangen, hetzelfde als de laatste afbeelding in dit artikel. Is dit algemeen voor iedereen zo?
Wat ik het opvallendste vind aan dit nieuws is dat Niantic plots lijkt te communiceren naar de buitenwereld toe en iets van te voren aankondigt :+
Als Niantic spelers terug wil halen, zullen ze met 'player vs player' en 'trade' op de proppen moeten komen. Ook een manier om pokemon met lage IV te trainen naar hogere IV zou welkom zijn.
100 extra pokemon maakt het spel niet echt interessanter.
Pokemon GO is een uit de hand gelopen 1 april grap:

It was around April 2014. Google did an April Fool’s joke. The Maps team did this mash-up with Pokémon. They did a video that got 18 million views. On the Niantic team we’d been talking about different IP to use and we saw how that took off virally. We reached out to the Pokémon Company at that point and said, “This joke did really well. Let’s build a real game around on that concept.”

src: http://venturebeat.com/20...go-as-told-by-john-hanke/
Ik heb sinds kort een Fitbit en ben hierdoor meer gaan lopen. Goed moment om weer Pokémon Go op te pakken, maar je moet het echt hebben van eieren (lees = coins om eggcubators te kopen) en kilometers maken.

En het is heel ontmoedigend om een paar hardcore gasten constant tegen te komen de al => level 32 zijn en eigenlijk bijna alle gyms domineren.
Leuk om te horen dat er nog mensen zijn die de game vooral voor het sportieve aspect spelen. :)

Ik deed voorheen al soms aan hardlopen maar nu ben ik echt veel frequenter begonnen: 3 à 4 keer per week en telkens met Pokémon Go aan! Heb een sportarmband om m'n smartphone in te steken en die hang ik aan mijn onderarm zodat ik het makkelijk nog kan bedienen.

En idd, vooral eggs hatchen en candy's verzamelen is ook al voldoende om de game te blijven spelen. Ik steek zelf niet echt tijd in gyms (Moet dus geld uitgeven maargoed...) buiten soms is een defender pokémon plaatsen als er ruimte is.

Onlangs ook een wearable gekocht hierdoor: geen Fitbit maar een Garmin Forerunner 235. Vrij professioneel maar ben nu echt wel serieus into hardlopen en ben niet van plan om te stoppen :D

Veel succes nog!
Leuke aankoop en succes met het hardlopen!

Beetje off-topic, maar ik heb juist een Fitbit Blaze gekocht omdat deze m'n dagelijkse activiteiten bijhoudt en ik altijd m'n telefoon bij mij heb (in m'n Flipbelt) tijdens het hardlopen. Je weet maar nooit wanneer je een telefoon nodig hebt en daarnaast gebruik ik Endomondo voor m'n cue's en trainingsprogramma's.

Ik kijk ook nog niet uit naar de nieuwe generatie Pokémon.... je kunt bijna niet alle Pokémons verzamelen nu zonder dus een berg geld uit te geven aan coins voor eggcubators. Ik vind het 'Pay-to-win' aspect echt afschuwelijk.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee