Game of Thrones-makers gaan nieuwe serie Star Wars-films schrijven

David Benioff and D.B. Weiss, de makers en schrijvers van de tv-serie Game of Thrones, gaan voor Disney een nieuwe filmreeks in het Star Wars-universum schrijven en produceren. De films staan los van de traditionele filmsaga en ook van de eerder aangekondigde nieuwe vierde trilogie.

Op de officiële site van Star Wars zijn nog geen details over de nieuwe Star Wars-films van Benioff en Weiss te vinden. Het is niet duidelijk of het gaat om een trilogie of dat er meer of minder films worden gemaakt. Ook is er nog geen releasedatum bepaald voor de nieuwe films. Disney wilde wel kwijt dat er 'geen white walkers zijn gesignaleerd bij Lucasfilm'.

In november vorig jaar kondigde Disney aan dat er een nieuwe vierde trilogie van Star Wars zal gaan verschijnen. Deze serie films wordt geschreven door Rian Johnson, die ook de schrijver van de The Last Jedi is. Het is nog onbekend wanneer de films verschijnen of waar ze over zullen gaan. Deze vierde trilogie zal net als de nieuwe films van het Game of Thrones-duo losstaan van de delen met de Skywalkers in de hoofdrol.

Maandag heeft Disney een nieuwe teaser getoond voor de komende Star Wars-film, genaamd Solo. Daarin is een jonge Han Solo te zien, de hoofdpersoon in de film. In de korte video komen daarnaast andere bekenden uit het Star Wars-universum voorbij, zoals Chewbacca en de Millenium Falcon. Op 23 mei komt Solo in de Benelux in de bioscopen.

Star Wars-event.

Door Joris Jansen

Redacteur

06-02-2018 • 23:04

106 Linkedin

Reacties (106)

106
99
37
8
0
41
Wijzig sortering
Voor de mensen die even uit het oog zijn verloren wat er nu gaat aankomen:

Films
2018
-Solo : A Star Wars Story

2019
-Star Wars : Episode 9

Waarvan releasedatum nog onbekend is:
-Nieuwe Star Wars trilogie (gemaakt door Rian Johnson, die niet over de Skywalker familie zal gaan).
-Obi-Wan Kenobi: A Star Wars Story (Niet duidelijk of het gaat om één film of trilogie).
-Nieuwe Star Wars film(s) (gemaakt door David Benioff en D.B. Weiss)

Gerucht:
-Boba Fett

TV Serie (real-life, geen animatie)
-Namen nog niet bekend (op de nieuwe Disney streamingdienst, vandaag bevestigd dat het om meer dan één reeks zal gaan).

Animatie serie
-Rebels seizoen 4

Gerucht:
-Animatie reeks die zich afspeelt in de periode van episode 7 t.e.m. 9.

[Reactie gewijzigd door glenn123 op 7 februari 2018 01:45]

Er gaat tevens een gerucht rond (o.a. op comicbook.com) dat de filmserie van David Benioff en D.B. Weiss zich mogelijk in het "Knight of the Old Republic" tijdperk zullen afspelen. Pure speculatie maar het zou wel echt tof zijn. Tevens zouden ze zich dan niet hoeven te 'beperken' tot de assest uit de Skywalker Saga.

Voor degene die niet weten wat het KOTOR tijdperk is: Dit speelt zich of 4000 jaar voor de Skywalker saga waarin de Jedi (nog) het nog 'voor het zeggen' hebben. In dit tijdperk komen de Sith terug en er onstaat een oorlog met gelijke balans (in tegenstelling tot de grote machtige Empire vs een handje vol rebellen). De "rule of two" was er niet dus er waren vele Sith's i.p.v. twee.

Het verhaal is in de 90s ontstaan d.m.v. strips maar heeft echt populariteit gekregen in de jaren 2000 door de KOTOR/SWTOR spellen.

[Reactie gewijzigd door Joever op 7 februari 2018 12:21]

Obi-Wan kenobi is toch nog niet heel zeker of hij er komt?
Dacht dat ze die ene trailer hadden gemaakt om de opinie te peilen. Ewan McGregor geeft er ook in aan of hij niet zeker weet of hij het gast spelen.
David en Daniel zijn showrunners, een uitleg is hier te vinden: http://www.businessinside...ernational=true&r=US&IR=T

Ze vergelijken het met oppassen op de kinderen van George RR Martin en George heeft als auteur van de reeks de rol als vader.

Beiden zijn wel auteurs van wat boeken, maar ik had persoonlijk gekozen voor een gevestigde Star Wars auteurs en David en Daniel weer aangesteld als showrunners. Kathleen Kennedy, president of Lucasfilm is kennelijk heel tevreden over deze beide heren en zal ze vast persoonlijk kennen, dus ik heb goede hoop dat het goed komt. Ik had persoonlijk als Star Wars fan liever gezien dat het een tv serie zou worden net als wat Amazon van plan is, zie geek: Amazon kondigt eigen The Lord of the Rings-serie aan
Er staat nog steeds een Star Wars live-action serie op de planning, maar daar is nog weinig info over bekend. (https://www.theverge.com/...on-show-streaming-service)

Maar goed: Naast dus nieuwe Star Wars films komt er dus een LOTR serie op Amazon, een Witcher serie op Netflix, Sony heeft de Wheel of Time TV rechten, en er komt ook een Conan serie (wederom via Amazon). Verder is er nu dus ook een nieuwe Star Trek; The Expanse doet het redelijk; Netflix heeft met Altered Carbon een dure sci-productie in huis; al met al dus goeden tijden als je een scifi en/of fantasy fan bent :) En nu vergeet ik er best een aantal :D
Als scifi fan ben ik helaas ook bekend met vroege cancellations dus even afwachten welke het overleven (en de moeite waard zijn). Maar idd, zat in productie. Is al veel waard. (Vergeet Doctor Who niet 8-) )
Star Trek; The Expanse ik vind geen resultaat ?
2 losse series. Star Trek: Discovery en The Expanse
Bedoelen jullie niet Star trek enterprise daar heb je een aflevering die The Expanse heet
Ik denk dat hij Star Trek Discovery EN The Expanse bedoeld, dit zijn 2 verschillende doch prima sci-fi series.
Nee ik vind helemaal geen resultaat als ik zoek naar Star Trek The Expanse.

Bedoelen jullie niet Star trek enterprise daar heb je een aflevering die The Expanse heet ?

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 7 februari 2018 16:05]

The Expanse heeft niets met Star Trek te maken, maar is een losstaande, totaal ongerelateerde sci-fi serie
Dat is dus wat de mensen voor mij ook proberen duidelijk te maken
http://www.imdb.com/title/tt3230854/?ref_=ttfc_fc_tt

@Carn82 maakt alleen een beetje onhandig gebruik van ; waar hij eigenlijk , zou moeten gebruiken.
Ah nou snap ik hem niks met star trek te maken tnx
Juist.

Want "schrijvers van de serie" hangt wel erg van interpretatie af.
Ik vind dat het echte goud in de serie van George komt. Zeker nu deze rode draad wegvalt (koek is op), is het einde zoek is in de serie. En vind ik het 'schrijven' of script juist heel zwak.

Zo ijzersterk en gefocust als de serie in het begin was, zo'n rommel is het op momenten in het laatste seizoen(en)..

Het is en blijft fantasy, maar het mooie in fantatsy vind ik als het naar een niveau stijgt van 'geloofwaardigheid' (binnen de geschapen context dus). Er vinden nu zoveel wtf acties van karakters plaats, waarbij ik verbijsterd ben hoe dat karakter zoiets kan doen.

Eerder was de ondergang van karakters echt aangrijpend, nu vallen ze met bosjes neer. Soort van grote opruiming ofzo. Als die dikke papzak Euron even zonder problemen de krijger dochters van Oberyn sloopt.. Om maar even een super random voorbeeld te noemen.

Kortom, met de schrijvers van GOT is het vooral fingers crossed dat het goed gaat komen. Want zonder George heb ik daar weinig vertrouwen in.
Wil niet te pessimistisch overkomen, maar nagenoeg alles wat goed is aan game of thrones (verhaaltechnisch) is niet hun werk. Dat is toch echt van GRR Martin zelf ;) Dus niet te hoopvol worden dat het van hetzelfde niveau wordt.

Wil niet zeggen dat het geen talenten zijn. Ik verwacht een 8, maar niet die 10. :)
och, de storylines in Star Wars zijn van het niveautje 'pulp/camp-scifi' (don't get me wrong: ik ben fan), wat dat betreft zie ik B&W misschien juist beter in staat om een wat complexere verhaallijn neer te zetten.
Ik weet niet. GezIen GoT liggen hun kwaliteiten bij het tot leven brengen van een verhaal, niet bij het schrijven zelf.
Wat heeft Gathering of Tweakers hier nu weer mee te maken :+

Verwacht er gewoon niet al te veel van, dan kan het alleen maar meevallen.
Heerlijk al die nieuwe Star Wars films. Kunnen er mij niet genoeg zijn. Ik snap dat constante gezeur ook niet. Jaren heeft de franchise op zijn gat gelegen omdat Lucas te lui was om nieuwe films uit te brengen en nu komt er eindelijk een steady stream van films en andere content en loopt iedereen meteen weer te janken dat SW wordt uitgemolken of SW moe zijn! Stelletje bejaarden! Het is ook nooit goed.

[Reactie gewijzigd door Enyalios2011 op 7 februari 2018 03:04]

In de beperking herkent men de meester.
Vroeger werd er gegrapt over Police Academy 26, ben bang dat dit Star Wars 32 gaat worden.
Geen kwaliteit maar kwantiteit is het motto bij Disney . Zelf vind ik de animatie series van betere kwaliteit dan de laatste 2 StarWars films... The clone wars was echt wel een super serie en rebels gaat ook wel de goede kant op nu .
Helemaal met je eens!
Laat maar komen die films en series. Als iemand het niks vindt, dan kijk je maar niet :-)
Ik zie het eerder als lokkertje voor het nieuwe Disney streaming platform nu ze besloten hebben Netflix te laten vallen.
D&D hebben wel laten zien hoe waardeloos hun eigen schrijfwerk is toen de originele content van Martin begon op te raken. Veel actie, weinig verhaal.

Past dus precies bij hedendaagse Disney/SW muk.
Ik zie het een beetje als, het beste maken van een slechte situatie.

Ze hebben het een seizoen zelf geprobeerd (onder begeleiding van grr martin), maar kwam minder aan bij de fans. Vervolgens erkennen dat de serie voor seizoenen lang rekkend alleen maar schadelijk is voor de serie de beslissing nemen om een einde in te stellen. Nog 2 seizoen en thats it.
Volgende probleem, heel veel verhaallijnen die afgerond moeten worden. Ook nog veel spektakel, lees hogere productiekosten. Kortom, dan maar minder afleveringen maar hoger budget per aflevering. Nog minder tijd om verhaallijnen af te ronden.
Daarnaast staat GoT bekend voor het forshadowing waardoor het einde hoe dan ook voorspelbaar wordt. Zou je iets totaal anders doen om maar onvoorspelbaar te zijn en je krijgt daar weer commentaar.
Als ik kijk naar de verschillende keuzes die ze moeten maken dan begrijp ik iedere stap goed. Het resultaat is geen 10 meer, maar voor mij zeker nog wel een dikke 8.
De laatste 6 Star Wars films zijn toch wel een groot argument om juist minder Star Wars films te maken, en niet meer.
Zolang er geld aan verdient kan worden zullen er nieuwe Star Wars films gemaakt worden. Of jij ze nu goed vind of niet doet er niet toe. Zo simpel is het. ;)
Yup en zolang mensen niet publiekelijk aan vrienden kunnen vertellen dat ze ruk zijn zul mensen elkaar tekort blijven doen.

Lord of the Rings idem dito

Eerste film adembenemend daarna wil je makers de adem ontnemen :)

[Reactie gewijzigd door totaalgeenhard op 7 februari 2018 03:31]

Deel 2 en 3 waren ook geweldig, maar the hobbit echt waar die had nooit zo verfilmd mogen worden veel te lang.

The hobbit was gewoon slaap verwekkend
Wat jammer is aan The Hobbit, is dat ze er een trilogie van hebben gemaakt. Dat was niet nodig geweest. Het boek/verhaal is daar niet geschikt voor vind ik. En wat ik jammer vind, is dat de makers een eigen "LOTR-verhaal" er in hebben geplaatst wat dan weer aansluit met de LOTR trilogie.
Ik heb het boek niet gelezen maar weet wel dat het maar 1 boek is, en inderdaad een trilogie had niet gehoeven.
1 film heel misschien 2 had denk ik nog wel gekund, maar 3 films nee dat is echt te veel(En zeker van die lengte duurde 2,5 tot 3 uur dacht ik).

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 7 februari 2018 09:11]

The hobbit was gewoon slaap verwekkend
Dat vond ik al van LotR. Maar de beelden en de muziek zijn erg mooi. Kijken, luisteren, wegdromen en vooral niet op het stompzinnge verhaal letten. Dan leveren zowel The Hobbit als LotR je toch elk 9 uur ontspannend vermaak op.
Daar ben ik het echt totaal mee oneens. Deel 2 en deel 3 van LOTR waren beter dan deel 1. Ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Beide hebben een hogere rating in reviews als deel 1. Return of the King wordt zelfs gezien als een van de beste films ooit.
Ik vond deel 2 en 3 ook veel beter dan deel 1, het verhaal ging wat vlotter, er zat wat meer humor in enzo.
Het waren al van die kleine dingen dat Elf zegt heb 45 orc's gedood, en die dwerg 45 haha ik al 70 en dan weer hop in de aanval :+ .

Deel 1 was heel strak en serieus verhaal, wel mooi en was misschien nodig om het begin goed te vertellen.
Smaken verschillen.

De eerste deel van elke reeks is vaak de beste omdat je vaak niet zoiets hebt ervaren.

Of dat nu diehard 1 is of lotr 1.

Daarna was het meer marteling om te kijken.

The Hobbit werd ik uitgenodigd door een date. Dat was pas een ackward situatie. Zeer knappe corporate legal-juriste met leuke persoonlijkheid.
Aangezien ik zou gaan snurken heb ik maar afgezegd. En dat was laatste dat ik van haar gehoord heb.

Filmmakers moeten rekening houden dat bioscoopgangers niet alleen komen :)
Ach ja, het is helemaal hip om alles wat nieuw is helemaal de grond in te trappen via social media. Gelukkig zien een hoop mensen ondertussen in dat deel I, II en III helemaal zo slecht nog niet waren. Verder viel het natuurlijk te verwachten dan Disney heel veel Star Wars content uit zou gaan brengen. Moeten ze lekker doen toch? Het maakt deel IV, V en VI er niet slechter op.

Om mijzelf uit het Star Wars topic maar even te quoten:

"Star Wars gaat 100% zeker de Marvel kant op. De vraag is hoe erg dat daadwerkelijk is. Er was eens een reële kans dat we überhaupt geen Star Wars films meer te zien zouden krijgen na Revenge of the Sith. In dat geval mis je niks als alle komende films afval zouden zijn en is elke goede film een win. Zelf vond ik TFA zeer te pruimen. Niet helemaal origineel (al ga ik niet mee in de social media stroming die TFA een rehash vindt van ANH), maar de sfeer zat zeker goed. Rogue One heb ik ook van genoten en is tevens een film die voor mij in aanzien groeit. TLJ was een behoorlijke misser. Cinematografisch top, maar het verloop van het verhaal (welk verhaal?) en character development was om te huilen. Ik had na de aanloop en de aanvankelijke inzet van Rian Johnson echt heel veel meer verwacht van die film. Maar zelfs dan heeft 2/3 van de nieuwe films mij kunnen vermaken op een waardige manier, dus laat de rest ook maar komen. Ik bekijk en beoordeel het gewoon per film en elke positieve ervaring is mooi meegenomen."

Dus laat de GoT broeders ons maar verrassen. Ik kijk ernaar uit en oordeel als het zover is.
Ik ben het bijna volledig met je eens, behalve dan dat Episode 1 goed is. Het enige positieve aan die film is het gevecht tussen Darth Maul, Obi Wan Kenobi en Qui Gon Jinn.

Maar iedereen natuurlijk zijn eigen mening :)
Ik vond het acteerwerk van young Anakin ook zeer uitmunted.

"Now this is podracing!"

haha
I'll try spinning that's a good trick

[Reactie gewijzigd door raiders op 7 februari 2018 08:43]

Anoniem: 84766
@Fing3r7 februari 2018 06:44
En de muziek was ook positief naar mijn mening, zeker tijdens het gevecht.
Geloof mij maar dat mijn mening niks met hip of trends te maken heeft. Om een redelijk vergelijkbaar voorbeeld te nemen: de nieuwe Star Trek serie vind ik tot nu toe top. Ik heb de laatste 3 films echt een kans gegeven, maar The Force awakens was een middelmatige fanservice film. En Rogue one en The last jedi zijn slechte fanservice films. Nee ik hou 't voor gezien. Han Solo kon me toch al niet boeien (zeker niet wat ze met 'm in The Force awakens gedaan hebben), en Star Wars IX sla ik nu ook over.

Edit: en om een logischer en vergelijkbaarder voorbeeld te nemen: de eerste Star Trek film (van JJ Abrams..), vond ik ook leuk. De 2de vond ik kut. En de 3de middelmatig. Als de 4de geen significante verbetering oplevert, hou ik daar ook mee op.

Edit 2: en ik ben bovendien een enorme fan van GoT. Maar desondanks heb ik hier "een bad feeling about this", omdat die Kennedy persoon van hogerop de hele franchise de grond in lijkt te willen boren.

[Reactie gewijzigd door Sméagol op 7 februari 2018 00:01]

Je haalt de woorden uit mn mond. Behalve dat ik zelf wel genoot van Rogue One maar goed, het blijven meningen :)
Je kan zeggen wat je wil over J.J. Abrahms, maar hij heeft er wel voor gezorgd dat Star Trek weer in de picture staat. Ja er zit nou eenmaal meer actie in die films want een film als Star Trek: The Motion picture werkt vandaag de dag niet meer.
Films vandaag de dag lijken niet meer op de films van vroeger dit is een normale gang van zaken. Als ze de Star Trek Films niet zo maken komt er helemaal geen Star Trek meer op televiesie. En dat terwijl het zo'n enorm mooi universum is.
".... En dat terwijl het zo'n enorm mooi universum is...."

En er komen nog steeds veel mooien boeken (die verfilmd zouden kunnen worden) uit in het ECHTE 'universum' uit. Een echte fan had dus de JJTrek films niet (echt) nodig. O-)

"... En dat terwijl het zo'n enorm mooi universum is. .."

Ja maar wel zonder de fratsen/aanpassingen van JJ Trek en de laatste/huidige serie." Sporedrive : BAH ! En de uitleg is net zo als die mythodingen van de 'force' uit StarWars. Alleen daarom is het 'fout' en niet passend voor Star Trek.

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 7 februari 2018 10:01]

Is de Sporedrive niet de ultieme sci-fi? Ik erger me niet aan de spore drive. Ze zullen er vast wel wat op vinden dat de technologie nooit meer gebruikt mag worden en highly classified wordt bestempeld waardoor je hem niet meer tegen komt in de toekomst. Ik denk wel dat deze serie de weg vrij maakt voor nieuwe series in de franchise. Sci-Fi is hot net als Fantasy. Ik vind het alleen maar mooi.

[Reactie gewijzigd door Lanithro op 7 februari 2018 09:57]

Ultime sci-fantasy zul je bedoelen.

Want Sci-fi betekent dat er ergens een weetenschappelijke kern of basis is waarop iets zou kunnen worden opgebouwd/gebeuren resp. mogelijk is.

En dit is net als de hele Star Wars "sci-fantasy" incl. princesjes, ridders en toverkracht in een 'space' jasje met een klein beetje techniek resp. laserguns & laserzwaarden erbij. |:( 8)7

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 7 februari 2018 10:48]

Dan is Star Trek met DS9 al Sci-Fantasy
Nee want zelfs Steven Hawking acht Wormholes voor mogelijk.
Niet zo grote etc. Maan anders wel. Of zou er volgens jou op fantasy duiden in DS9 ?
Toch niet de shape-shifters ? Aks cameleons hier op aarde hun kleur kunnen aanpassen,wie weet wat er nog in het universum voor wezens zijn .. Net als de Prophets
ja odo & the prophets zijn pure fantasy.
Niet dat ze van vorm kunnen veranderen, maar wel van volume en massa !
je kan niet het gewicht hebben van een beker met koffie, een zak latium bars en een volwassen man.
de wet van behoud van massa blijft bestaan.

Spore drive & spores zijn een "personificatie" van supersnaren. wou eerst verwezenlijking zeggen, mar ken te verwarrend zijn met de courant gebruikte betekenis van dat woord.
Spore drive is dus een voortbouwsel op een wetenschappelijke theorie. Ook al is die theorie een nieuwe "ether" in mijn ogen.
Odo: elke stof heeft zijn eigen (moecuul/atoom)dichtheid zodat hetzelfde aantsl atomen (of cellen) een verschillend volume kunnen innemen. Dus is dat niet zo fout als jij het voorspeigelt. En een beetje fantasy als kers op de taart mag wel maar niet meer (en zeker niet als basis).

En dat met de strings zouden ze net zo ook kunnen noemen dan een soort spores die zeer op die kleine deeltjes/wezentjes lijken van StarWars.
Gesproken als een echte fanboy. Niet met veranderingen kunnen omgaan en haten op een andere fanbase.... :/
Hoe durf je star wars 6 een argument te noemen om minder te maken :+
Rogue One bedoelde ik uiteraard.
Was deze zo goed dan?

Eerste films waren in bepaalde sfeer en uitgebracht in bepaalde tijd (koude oorlog).

De recentere films zijn niet verband houden in geen enkele opzicht.


Kijk naar oude James Bond en recente.
Nieuwe James Bond is meer een actie film.

Ik hoop dat nieuwe Avatar eer doet aan eerste.
Inderdaad sinds die kale James bond speelt vind ik niks meer aan, hele bond concept is weg zowat vanaf film 1.
Ik vind Daniel Craig een hele andere Bond, maar zeker geen slechte. Ik vond Skyfall echt een geweldige film. Goed verhaal en super geacteerd van hem. Casino Royale was ook erg goed.
Heb je de opbrengst van deze films niet gezien?

Voor jou waren ze misschien geen succes, maar de ratings laten ook zien dat de meeste mensen/critici het niet met je eens zijn.
Ik vond de 1ste 6 delen echt vet, waarbij wellicht film 1 tot en 3 die begin jaren 2000 kwamen toch ? Iets leuker dan 4 tot 6.

Maar de laatste paar films waren echt drama, zag er allemaal mooi uit maar daar bleef het ook bij.

Een nieuwe star wars oké maar link het dan niet meer aan oude verhaallijn, ook niet een verhaal tussen 2 bepaalde films het is allemaal te verwarrend geworden.
De laatste 6 Star Wars films zijn toch wel een groot argument om juist minder Star Wars films te maken, en niet meer.
Is dat zo, even kijken:

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace Worldwide: $1,027,044,677
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones Worldwide: $649,398,328
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith Worldwide: $848,754,768
Star Wars: The Force Awakens Worldwide: $2,068,223,624
Rogue One: A Star Wars Story Worldwide: $1,056,057,273
Star Wars: The Last Jedi $1,320,803,284

Nee sorry zie geen rede voor hun om te stoppen, jij wel als je zo veel geld zou verdienen?

http://www.boxofficemojo.com/search/?q=star%20wars
Inderdaad. Mensen kijken omdat anderen kijken en durven kennelijk niet te uiten dat laatste films gewoon ruk zijn.

Voor Starwars ga ik nooit meer naar bioscoop. Ruim 2 uur gegijzeld worden met slaap verwekkend verhaal.
Lekker uitmelken jongens.... |:(

De laatste 3 films zijn echt niet goed, en Solo ziet er uit als meer van dat.... Helemaal klaar met Star Wars op deze manier...

[Reactie gewijzigd door chimnino op 6 februari 2018 23:39]

Ach, daar denkt de meerderheid toch echt anders over, zeker gezien hun omzet. ;)

Er mogen van mij nog veel meer StarWars films uitkomen zolang het allemaal wel goed gefilmd wordt en de acteurs goed/perfect gecast zijn.
Omzet zegt niks over kwaliteit
Precies als ze gewoon productie kosten er redelijk uit hebben is voor Disney prima, dan denken ze mooi was een hit in de bios we maken er gewoon nog 1.
Hah. Die laatste star wars film was waarschijnlijk een van de slechtere films die ik ooit gezien heb.
De meerderheid denkt er niet perse anders over aangezien dat de talloze mensen zijn (zoals ik en iedereen uit mijn omgeving) die gewoon gaan en hem niet goed vinden. Dat blijkt ook inmiddels wel uit de imdb score die op de 7.5 en steeds lager gaat naarmate meer mensen hem zien. Ik zal ook naar de volgende gaan omdat ik het een kans blijf geven. Betekent niet dat het ook daadwerkelijk goed hoeft te zijn voor degene die gaat. (maar de omzet is wel binnen)

[Reactie gewijzigd door Rabbitto op 7 februari 2018 07:37]

Ach, daar denkt de meerderheid toch echt anders over, zeker gezien hun omzet. ;)
Dat argument kun je alleen volhouden omdat de zwijgende echte meerderheid geen antwoord geeft...
Wow ze gaan star wars wel lekker uitmelken 8)7
ik vind dat persoonlijk niet zo gek gezien het bedrag wat Disney ervoor betaald heeft. We hadden het ook slechter kunnen treffen natuurlijk.
Als het goede films worden is het geen enkel probleem.
Moeten ze wel eerst met een goede op de proppen komen.
Het is altijd even afwachten, misschien worden de series wel ziek goed. Er is al genoeg story (fan made of officijeel) om een goed verhaal neer te zetten in elk geval.

Aan de andere kant probeer ik alles te vermijden wat Disney aangeraakt heeft.
Het is altijd even afwachten, misschien worden de series wel ziek goed. Er is al genoeg story (fan made of officijeel) om een goed verhaal neer te zetten in elk geval.

Aan de andere kant probeer ik alles te vermijden wat Disney aangeraakt heeft.
Succes, dat is tegenwoordig meer dan je zou denken ;)
Nee dat geloof ik wel.

Ik kijk ook ongeveer 1 a 2 films per jaar. En series ook vrijwel niet.
Games e.d. ook heel specifiek.

Gaat me lukken! mara bedankt voor de lijst
"Nothing you know, my young padawan"

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee