HelloTV

556 producten en 1.003 uitvoeringen

Gebruikers over webshop HelloTV

Een maand geleden al super geholpen met de aanschaf van een soundbar.nu een bijpassende tv.ik heb niet vaak meegemaakt dat ze zo de tijd voor je nemen en met je meedenken.kan hello tv iedereen aanraden.een dikke 10 voor tim.ik weet waar ik voortaan moet zijn voor audio/tv e.d

Netjes op tijd geleverd en alles zoals afgesproken gëinstaleerd.ze namen zelfs de moeite om mijn google tv streamer te instaleren

Ik ben supersnel geholpen met alle antwoorden op mijn vragen

Prima geholpen door Tim, Mooie Samsung gekocht en goede inruil van mijn oude TV. Snelle afhandeling, kortom ik ben tevreden!

Vandaag via de mail de aller nieuwste LG OLED G69LS gekocht.(2026)
mijn oude TV (Philips) ingeruild met een zeer scherpe inruil voorstel waar ik zeer tevreden over bent super.
De mail liep zeer soepel en op een prettige manier met TIM
Kreeg een duidelijke offerte waarin alles netjes en duidelijk in werd vermeld

verzending zit nog in de planning maar Hello Tv kennende komt dat wel goed met eerdere ervaring met Hello Tv

De klantenservice was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Nogmaals Tim bedankt voor je inzet en de mooie deal die we hebben gemaakt.

Geweldig dat je zo positief bent over onze service. Fijn dat de inruil en het advies zo goed zijn bevallen.

Ronald

Prima webshop met kundig personeel heb hier al meer dan 4 tvs gekocht zonder problemen.

Gaat netjes in overleg, ook de oude tv wordt netjes opgehaald. Prima service niets op aan te merken.

snelle reacties, meedenken en realistisch. Prima geen problemen mee gehad.

Vanochtend heel goed geholpen via de mail. Ik wilde eigenlijk een andere tv aanschaffen maar dit topmodel werd ook met een scherpe prijs aangeboden. Ik heb in het verleden al meerdere tv's hier aangeschaft en altijd fijne service. De tv wordt nu besteld en zal binnenkort geleverd en geïnstalleerd worden. Heel veel zin in :-)

Fijne en open communicatie. Er werd meegedacht over de verschillende opties en ik ben blij met de aanbieding die gedaan is.

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We waarderen het enorm dat je al vaker bij ons hebt gekocht.

Ronald

Het gehele proces was efficiënt en gemakkelijk. Geen enkel probleem gehad, je krijgt wat je koopt.

Verzending was op tijd en de mensen waren vriendelijk. Doos heeft geen schade en alles lijkt in orde.

De vriendelijke klantenservice deed er alles aan om mij te helpen en reageerden daarnaast ook enorm snel. Toen ik een fout had gemaakt gingen ze gelijk eraan werken om dit te fixen. Erg bedankt Ivo!

Bedankt voor je mooie feedback. Goed dat je zo tevreden bent over het gemak van het proces, de snelle levering en de hulp van onze klantenservice.

Ronald

Na duidelijke/complete informatie op de site heb ik een zeer scherp aanbod gekregen vanuit Hello TV. Hierna verliep het bestellingsproces zeer soepel en waren ze zeer behulpzaam en vriendelijk.

Ze zijn zeer behulpzaam, reageren snel en correct. Zelfs op 1ste paasdag zijn ze bereikbaar

Zelfs op zondag via email goed geholpen en uiteindelijk een scherpe prijs gekregen, Ivo bedankt voor alle moeite.

Mail wordt netjes beantwoord, er is meegedacht qua model tv.

Goed om te lezen dat je ervaring zo positief was. Fijn dat de communicatie duidelijk was en er goed advies is gegeven.

Ronald

Tim en Ivo hebben mij geweldig goed geholpen met mijn zoektocht naar een soundbar en een super goede deal gegeven. Voor mijn volgende aankoop kijk ik zeker eerst bij hellotv!

Ik heb mijn lg tv en soundbar nog niet gekregen maar heb online een mooie deal gesloten met Tim. Heb daarbij gekozen voor thuisservice plaatsen tv.
De conversatie ging prima en ik ben tevreden. Snelle reactie en open voor vragen.
Nu wachten voor bericht van de planning en dan kan ik gaan genieten van mijn 65" scherm.
En mijn oude tv gewoon mee ingeruild.

Hartelijk dank voor je review! Top dat Tim je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over de deal.

Ronald

Toen ik net de Samsung Q800D soundbar wilde bestellen, kreeg ik de Q800F tegen dezelfde prijs aangeboden. Wegens de grotere subwoofer van de Q800D wilde ik toch voor deze versie gaan (komt ook beter uit de test).

Geheel toevallig was de Q800D daarna plotseling uitverkocht. Geen andere optie dan de F werd aangeboden.

Ik overweeg de Q800F nu met behoorlijke tegenzin.

De gang van zaken vind ik heel toevallig allemaal. Eerst de Q800F aanprijzen, vervolgens de Q800D niet kunnen leveren.

*****EDIT*****: de reactie van HelloTV is helaas een wassen neus gebleken, er wordt geen ander passend aanbod gedaan behalve de Q800F.

In deze review had ik echter al aangegeven hier weinig voor te voelen.

De uitnodiging om in contact te treden was vooral voor de show voor lezers hier.

Bedankt voor je eerlijke feedback. Vervelend om te horen dat dit zo is ervaren. Dat is niet de bedoeling. Het oudere model is inmiddels uitverkocht, de opvolger heeft verbeterde prestaties. We helpen je graag verder met een passend alternatief of een scherpe aanbieding. Neem gerust contact op via klanttevredenheid@hellotv.nl.

Beste Ramon,

Het oude model uit 2024 is uitverkocht en niet meer leverbaar. Ons alternatief was daarom het nieuwe model, dat wij uit coulance voor dezelfde prijs hebben aangeboden.

Wij denken dat we alles hebben geprobeerd om tot een juiste en passende oplossing te komen.

Ronald

Na lang uitzoeken had ik besloten om voor de Samsung OLED S95F 77" Titanium Zwart te gaan. In de winkel in Den Bosch werden we aangesproken door verkoper Thomas. Na een uitgebreide uitleg en het beluisteren van verschillende Home Cinema Sets, hebben we uiteindelijk besloten om onze oude Onkyo 5.1 set te blijven gebruiken in combinatie met nieuwe HDMI-kabels.

Samen met Thomas heb ik een goede deal kunnen sluiten, inclusief extra lange garantie en thuisservice voor het ophangen van de TV.

Na ongeveer twee weken werd de TV geleverd in een handzaam busje. Samen met Mo heb ik de TV uit de bus gehaald en naar de woonkamer verplaatst. Mo heeft de TV vervolgens vakkundig opgehangen en zag direct dat de "oude" Onkyo set niet juist was ingesteld. Na zijn aanpassingen kwam er een geluid uit... werkelijk geweldig!

De TV zelf geeft een subliem beeld en ik ben er zeer tevreden over. Ik moest alleen even wennen aan de afstandsbediening en de werkwijze van het menu. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop en hoop hier, net als met mijn vorige Samsung TV, weer 15 jaar mee vooruit te kunnen. De winkel in Den Bosch ziet er prachtig uit en ze hebben een mooie aparte ruimte voor het beluisteren van Home Cinema Sets.

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat Thomas je goed heeft geholpen in de winkel en dat ook de levering en installatie door Mo zo goed zijn verlopen. Veel plezier met je nieuwe Samsung tv!

Ronald

Slechte ervaring met deze toko, weigeren retouren. Zou hier niet nogmaals bestellen vanwege de truckendoos.

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat je niet tevreden bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je je ordernummer willen sturen naar klanttevredenheid@hellotv.nl? Dan kijken we dit graag voor je na.

Ronald

Zeer tevreden met de service van HelloTV, zeer snelle response en uitstekende inruilwaarde voor mijn oude televisie.

De televisie moet nog geleverd worden, dit is nog afwachten.

Erg vriendelijke en snel reagerende service, staan zelfs in de avond voor je klaar.

Prettig zaken doen met Hello TV. Snel antwoord en altijd een prima deal te sluiten. Echt prima en klantvriendelijk bedrijf.

Moet nog geleverd worden maar vorige keer ging het ook heel snel.

Klantenservice staat je vriendelijk te woord. Ze reageren snel en maakten de toch al scherpe actieprijs nog iets scherper!
Echt een aanrader dit bedrijf.

Wat mooi om te lezen dat je zo prettig zaken doet met ons en tevreden bent over de snelheid en het contact met de klantenservice.

Ronald

Goede inruilprijs voor oude televisie. Uiterst correcte bejegening. Zeer vlotte respons. Ook (of juist) op zaterdag. Kleine kritische kanttekening: Het bestelproces is via de mail wat omslachtig. Beetje irritant dat er voortdurend “add-ons” worden aangeboden. Wellicht handiger om dan even telefonisch contact op te nemen. Verder to nu toe erg blij met de service !

De service vanuit HelloTV is altijd perfect. Ik ben erg gecharmeerd dat je persoonlijke kortingen kan krijgen. Na het accepteren van de korting ontvang je een link waarbij al je gegevens direct zijn ingevuld.

Als je vragen hebt wordt je altijd juist bejegend en krijg je correcte hulp.

Komt erg snel binnen en altijd volgens afspraak. Vandaag bestel morgen in huis

Is gewoon top op alle fronten. Altijd service op maat

Fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak en service op maat zo waardeert. Bedankt voor je mooie woorden!

Ronald

Goede duidelijk snelle reactie en communicatie over de tv die ik wil aanschaffen.
Denken met je mee, goede aanbiedingen.
Tv besteld na goed geïnformeerd te zijn.

Tv nog niet ontvangen staat in de planning voor 20 maart 2026

Staan voor je klaar al heb ik alleen te maken gehad met bestellen

Een "buitenkans" TV bij hun gekocht, die bleek bij het weergeven van content met felle stukken op het scherm een zoemend geluid te maken wanneer local dimming aan stond.

Contact opgenomen met de behulpzame klantenservice, en omdat we de TV pas hadden en de fabrikant aanraadde hem op te sturen ter reparatie boden ze aan om hem om te ruilen voor een gloednieuwe. Super goede service dus!

Wij zijn er heel blij mee :)

Bezorger kwam binnen het afgesproken tijdframe en de TV werdt netjes binnen gezet.

Reageren snel en zijn bereid om mee te denken, goede oplossing voor ons probleem.

Goed om te lezen dat je ervaring zo positief is, ondanks het initiële probleem. Fijn dat alles netjes en snel is afgehandeld.

Ronald

Voor het zoeken naar een andere tv moet je hier zijn. Goeie site, Goeie begeleiding, snelle levering. Gewoon top service.

Heel snelle levering tot in de living, mensen waren ook heel vriendelijk.

Met het maken van een verkeerde keuze tv (door mezelf) werd mij dan ook heel snel beantwoord. En verholpen wat er mij niet beviel. Er was niet direct een oplossing voor deze tv, dus werd mij een ander type tv voorgesteld. Met een mooie prijs dat ik niet kon weigeren. Top winkel. Hier ga ik nog bestellen.

Scorekaart voor HelloTV