Koop hier geen tv, maar ergens anders. Daarmee doe je jezelf een groot plezier en bespaart je een hoop frustratie.

Onlangs zag ik een tv op de website van HelloTV en heb ik hun om een voorstel gevraagd voor dat specifieke model. Vervolgens kreeg ik een prijsvoorstel waar ik akkoord mee wilde gaan. Echter was hun voorstel vreemd geformuleerd en stond er op het einde een modelcode (van een minder goede tv) die iets afweek van het model waar ik op had gereageerd.

Toen de mailconversatie verder ging vroeg ik om een herbevestiging dat het wel om de tv ging waar ik op had gereageerd. Die bevestiging kreeg ik niet, maar hun aankoopproces ging wel verder. Vervolgens zijn er diverse mails over en weer gegaan over extra verzekeringen die ze je aan willen smeren, maar waar ik geen gebruik van wilde maken (namelijk onnodig en zonde van je geld). Dit konden ze merkbaar niet waarderen. Toen ik na meerdere keren vragen eindelijk de bestellink kreeg, stond daar de tv met de verkeerde modelcode. Toen ik vroeg om de bestelpagina aan te passen naar het juiste model waar ik om gevraagd had en wat steeds in de onderwerpregel van de mailconversatie stond, kreeg ik het bericht dat dit niet mogelijk was en dat de aanbieding alleen gold voor het andere (verkeerde) model. Ondanks herhaaldelijke vriendelijke verzoeken van mij om het aan te passen naar het juiste model, met het betoog dat ik gereageerd had op een specifiek model en dit ook steeds in de onderwerpregel stond, wilden ze hier niet in mee gaan. Waarom zou ik een ander (minder goed) model willen dan waar ik op gereageerd heb??

Al met al zeer frustrerend en daarom deze slechte score voor HelloTV en de medewerkers Ivo en Tim. Echter is het ook ergens goed voor geweest, want uiteindelijk heb ik ergens anders een tv gevonden van hetzelfde merk, maar dan een nog betere variant vergeleken met het model waar ik in eerste instantie op had gereageerd. En ook nog voor minder geld…

Zie de werkwijze van HelloTV en de medewerkers Ivo en Tim hierboven.

Scorekaart voor HelloTV