⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Zeer teleurstellende ervaring met HelloTV.

Ik heb een tv gekocht voor €3.000. Nog geen dag later zie ik exact dezelfde tv ergens anders voor €2.200. Een verschil van €800.

Ik neem contact op met HelloTV via de live chat. Daar wordt mij uiteindelijk een aanbod gedaan om dezelfde tv voor €2.500 te leveren.

De volgende dag ga ik naar de winkel om dit te bespreken. Eerst krijg ik daar te horen dat ze helemaal niets voor mij kunnen betekenen en dat ik de volgende dag moet komen omdat diegene die mij de tv heeft verkocht er niet was. De volgende dag na verder overleg wordt er uiteindelijk gezegd dat ik €261 terug krijg.

Dat betekent dat ik uiteindelijk €2.739 betaal, terwijl dezelfde tv elders voor €2.200 wordt aangeboden.

Wat mij vooral tegenvalt, is de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Je koopt een tv van €3.000 en ontdekt letterlijk de volgende dag dat je €800 te veel hebt betaald. Via de live chat wordt er een oplossing besproken, maar in de winkel krijg je vervolgens eerst te horen dat ze niets kunnen doen en uiteindelijk krijg je slechts €261 terug.

Voor mij voelt dit niet als een klantgerichte oplossing. Bij een aankoop van €3.000 verwacht ik dat een bedrijf serieus meedenkt wanneer je vrijwel direct met zo’n groot prijsverschil komt.

Ik zou daarom iedereen aanraden om voor aankoop goed prijzen te vergelijken en eventuele toezeggingen van HelloTV goed vast te leggen.

Product was netjes de volgende dag geleverd en zonder verzendkosten problemen

Zeer slechte klantenservice. Ik kocht een tv voor €3.000 en zag de volgende dag exact dezelfde tv elders voor €2.200. Via de live chat werd €2.500 aangeboden, maar in de winkel konden ze vervolgens niets betekenen. Uiteindelijk werd €261 terug aangeboden. Erg teleurstellend en totaal niet klantgericht.

Vervelend dat je met dit gevoel op je aankoop terugkijkt. We begrijpen dat zo’n groot prijsverschil kort na aankoop erg teleurstellend is, zeker wanneer er via de chat en in de winkel verschillende verwachtingen zijn ontstaan. We kijken graag na wat er precies is besproken en afgesproken. Stuur je ordernummer naar klanttevredenheid@hellotv.nl, dan nemen we dit verder met je op.

Ronald

Scorekaart voor HelloTV