Door Jurian Ubachs

Redacteur

Watch Dogs Legion Preview

Heel Londen hackt

12-06-2019 • 13:00

51

Multipage-opmaak

Duistere versie van Londen

Titel Watch Dogs Legion Watch Dogs Legion
Platform Windows, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
Ontwikkelaar Ubisoft Toronto
Uitgever Ubisoft
Releasedatum 6 maart 2020

De E3 is vrijwel ieder jaar goed voor een behoorlijk aantal aankondigingen. Dit jaar is dat aantal relatief beperkt, maar er zijn nog steeds genoeg games die hun debuut maken op de gamebeurs in Los Angeles. Net zo gebruikelijk als die aankondigingen is dat er vooraf het een en ander over uitlekt. Ook Ubisoft wist dit jaar een deel van zijn plannen niet binnenboord te houden. De titel Watch Dogs Legion kwam in de week voor de E3 al naar buiten, en daags na het lek bevestigde de Franse uitgever dat het spel inderdaad zijn opwachting op de E3 zou maken. Kort voordat de rest van de wereld de eerste beelden van Watch Dogs Legion kreeg te zien, dook Tweakers een kelder in om alvast een klein uurtje aan de gang te gaan met het derde deel in deze 'hackergame'-serie.

Na de Amerikaanse steden Chicago en San Francisco is het dit keer de beurt aan Europa om het speelterrein te zijn voor een Watch Dogs-game. Watch Dogs Legion speelt zich af in Londen. Het gaat daarbij om een 'speculatieve toekomst' waarbij een paar jaar vooruit wordt gekeken. Die toekomst verbeeldt de visie van de makers op de huidige ontwikkelingen op tech-gebied en wat de meest slechte, duistere uitwerking van die ontwikkelingen kan zijn. In dit geval betekent het dat Londen is veranderd in een politiestaat waarin burgers flink worden onderdrukt door de machthebbers. Daarbij zijn de levens van velen verwoest door de opmars van robots en drones die burgers van hun baan hebben beroofd. Het straatbeeld is dan ook niet al te vrolijk. Protestacties waarbij de oproerpolitie ingrijpt met wapens en riot drones zijn aan de orde van de dag.

Gelukkig is er hoop. In de jaren die zijn verstreken, is DedSec uitgegroeid tot een wereldwijde beweging, waarmee het de status van 'hackersgroepje' achter zich heeft gelaten. Toch verandert dat niets aan de waarden van DedSec. Het zijn nog steeds de 'kleintjes' die toevallig handig zijn met apparaten en informatie, en het daarmee opnemen voor de gewone mens in zijn strijd tegen de machthebbers. Dat blijft in Watch Dogs Legion onveranderd. De politiestad die Londen is geworden, kent een aantal machtige figuren, en precies op die figuren hebben jij en je DedSec-vriendjes het voorzien.

Watch Dogs Legion

Iedereen is een potentiële rekruut

Als belangrijkste wapen van DedSec kruip je in de huid van ... niemand. En tegelijkertijd in die van iedereen. Watch Dogs Legion werkt namelijk niet met een specifiek hoofdpersonage. In plaats daarvan bestuur je DedSec, waarbij je diverse 'operatives' onder je hoede hebt. Wie dat zijn, bepaal je helemaal zelf. Je begint de game weliswaar met vier basisleden, maar de game draait voor een belangrijk deel om het toevoegen van nieuwe leden aan DedSec. Op die manier kan iedereen - écht iedereen - veranderen in een speelbaar personage. Je komt personages tegen, overtuigt ze om lid te worden van DedSec, en vanaf dat moment zijn ze beschikbaar als speelbare 'operatives'.

Mensen werven

Het begint met de profiler die je al kent van de vorige Watch Dogs-games. Je kunt mensen als het ware 'uitlezen' en zo alles over ze te weten komen. De personen die je tegenkomt, hebben allemaal een leven, een karakter, relaties met andere personen, meningen, enzovoort. Daarnaast hebben ze ook nog een bepaalde eigenschap die verband houdt met de gameplay. Zo kun je iemand vinden die een bonus heeft op melee-aanvallen, of juist meer schade veroorzaakt met overgenomen drones. Daar kun je je rekruut op uitzoeken. In de profiler zie je ook hoe de persoon in kwestie denkt over DedSec. Sommige personen zijn al fan en zullen direct lid willen worden, anderen hebben meer overtuiging nodig. Door ze te helpen met hun problemen kun je hun mening beïnvloeden. Heb je ze uiteindelijk zo ver dat ze zich bij je aansluiten, dan heb je er dus een speelbaar personage bij.

Watch Dogs Legion

Achter deze features gaan allerlei systemen schuil. Het belangrijkste daarvan is het systeem dat de personages 'maakt'. Alle personages die je kunt tegenkomen, worden dynamisch gegenereerd. Dat betekent dat als je een bar binnenloopt, de samenstelling van het publiek dat je er ziet altijd anders is. Dat gaat natuurlijk niet op als je net binnen was, naar buiten loopt en weer teruggaat, maar als je even weg bent geweest kom je er andere personages tegen. De personen worden daarbij niet 'random' gegenereerd. De game houdt rekening met wat logisch is. Neem bijvoorbeeld een bar in een wat bedenkelijke buurt. Wat voor volk komt daar? Je zult er niet snel een directeur tegenkomen, maar wellicht wel een ijzersterke kerel met losse handjes. De game vertelt ook steeds wat de plannen zijn van mensen die je profileert. Zo zagen we een vrouw aan de bar zitten die bezig was zichzelf moed in te drinken voordat ze naar een protest in de buurt van Westminster zou gaan. Bij elke persoon worden verschillende puzzelstukjes gecombineerd die de game zorgvuldig maar razendsnel bij elkaar heeft gelegd. Zo'n persoon verdwijnt weer als jij het gebied verlaat en hij of zij uit het geheugen verdwijnt. Je kunt een persoon echter 'opslaan'. Daardoor wordt zijn of haar plek in de wereld permanent. Je kunt hem of haar weer terugvinden, bijvoorbeeld om er alsnog een DedSec-operative van te maken.

Verschillende personages in dezelfde scène

Met je zelf samengestelde crew speel je ook verhalen door. Watch Dogs Legion lijkt niet zozeer één overkoepelend verhaal te hebben, maar werkt met vijf 'story arcs'. Die verhalen richten zich steeds op een van de machtige personen van de stad die elk op hun eigen manier de bewoners ellende bezorgen. De verhalen gaan gepaard met tussenscènes waar ook je DedSec-operatives in voorkomen.

Wacht even, hoe werkt dat dan? Je kunt toch zelf bepalen met wie je speelt? In theorie kan dus iedereen in die filmpjes zitten? Inderdaad. Ubisoft heeft veel moeite gedaan om de mogelijkheid in te bouwen dat elk personage dynamisch in een scène kan worden gestopt. Daarnaast hebben de makers het script met veel verschillende acteurs opgenomen, zodat talloze stemmen beschikbaar zijn. Daarbij is zelfs nog meer variatie aangebracht door bij de opgenomen stemmen te spelen met de snelheid en de hoogte, om zo nog meer stemmen te creëren. Al met al betekent het dat een scène er behoorlijk anders uit kan zien, afhankelijk van de vraag met welk personage je speelt.

Spelen met de mogelijkheden

Bij onze speelsessie kwamen we de game op een punt binnen waarbij we al een aardig roster tot onze beschikking hadden. Zelf mensen selecteren is natuurlijk veel leuker. Daarbij is het handig om naar de gameplayvoordelen van elk personage te kijken, maar je kunt uiteraard al raden dat spelers juist de demografische gegevens gaan gebruiken om hun persoonlijke dreamteam samen te stellen. We lazen op Twitter al reacties van gamers die bijvoorbeeld een 'all-granny'-team willen maken, uiteraard op basis van de prominent aanwezige 'retired assassin' die in de E3-show van Ubisoft was te zien.

Verschillende klassen

Als je eenmaal iemand hebt gerekruteerd, kun je hem of haar een bepaalde klasse aanmeten. Dat is belangrijk, want het heeft invloed op wat voor perks de persoon in kwestie heeft. Er zijn drie klassen: Enforcer, Infiltrator en Hacker. De Hacker kan combat drones hacken en overnemen, is handig met machines en heeft een kleine Spiderbot als speciaal wapen. De Enforcer is de brute kracht met een goed gevoel voor wapens en gevechten, en hij heeft een sticky mine als speciaal wapen. De Infiltrator is de meest sneaky van de drie. Hij kan de AR-chips, die iedereen als implantaat heeft, gebruiken om dankzij de kracht van AR zelf korte tijd onzichtbaar te worden.

Watch Dogs Legion

De drie klassen verschillen behoorlijk van elkaar. Ze delen diverse basisfeatures, zoals de mogelijkheid om camera's en andere objecten in de omgeving te beïnvloeden, maar hun perks en speciale wapens zorgen voor specifieke voordelen. Zo gingen wij een missie te lijf waarbij we speelden als het omaatje uit de trailer, die een Hacker is. Ze is oud en daardoor niet snel, maar dat deerde geen moment. We moesten een bepaalde server in een beveiligd gebouw vinden en er fysiek informatie uit halen. We hackten de camera's, vonden de server en schakelden op verschillende manieren diverse bewakers van afstand uit. Daarna namen we een voorbijvliegende combat drone over en openden we het vuur op de nietsvermoedende bewakers. Binnen de kortste keren waren alle beveiligers uitgeschakeld en kon oma rustig naar binnen wandelen en haar taakje bij de server volbrengen. Voilá: missie volbracht.

Mechanisch vliegend tapijt

Even later kwamen we in een soortgelijke situatie terecht, maar dan met een Infiltrator. Dat leverde een andere aanpak op. De Infiltrator had ook combat drones in de buurt maar kon ze niet overnemen, want dat is voorbehouden aan de Hacker-klasse. Hij kan echter wel tijdelijk onzichtbaar worden. Zo sneakten we een gebied binnen waar we een cargo drone tegenkwamen. Die kun je overnemen en besturen, ook als je besluit er eerst op te klimmen. Zo verplaats je jezelf niet meer met zoiets doms als een auto, maar vlieg je op je mechanische, vliegende tapijt over Londen. Overigens kun je lange afstanden skippen door te fasttravellen naar een van de metrostations die Londen rijk is, maar vliegen is natuurlijk leuker.

Watch Dogs Legion

De cargo drone was eveneens handig als wapen. We pakten een zwaar object op en vlogen simpelweg over een gebied met vijanden heen. Daarbij laat een markering op de grond al zien waar je lading terecht zou komen als je hem op dat moment zou laten vallen. Natuurlijk wist Ubisoft op voorhand al dat spelers dit zouden gaan doen. Onze geïmproviseerde bommenwerper schakelde zo eenvoudig een doelwit uit. Daarna beukten we nog wat andere vijanden neer met het vliegende gevaarte. Ubisoft verklapte op de E3 alvast dat er nog veel meer mogelijk is, zeker als je wat meer perks hebt vrijgespeeld. Denk bijvoorbeeld aan wat je zou kunnen doen als je een mijn hebt die automatisch afgaat als er vijanden in de buurt komen, of aan een drone die je richting die vijanden zou kunnen vliegen.

'Gamers game'

Dat onderstreept het gevoel dat bij ons na deze speelsessie is blijven hangen. Watch Dogs Legion is wat je noemt een 'gamers game'. Wellicht is dat een wat vage term, maar we bedoelen er een game mee waarin je lekker kunt spelen met de mogelijkheden die de ontwikkelaars in het spel hebben gestopt. Je combineert die elementen, probeert ze uit, en het werkt zoals je het had bedacht. De game remt je daarbij niet. Als je het kunt bedenken, kun je het waarschijnlijk ook uitvoeren. In hoeverre Watch Dogs Legion uiteindelijk echt aan die omschrijving voldoet, moet natuurlijk nog blijken. Maar het lijkt erop dat de game het op dit punt erg goed gaat doen.

Voorlopige conclusie

We zijn enthousiast over Watch Dogs Legion, en dat is een stuk minder logisch dan het klinkt. Toen we hoorden dat we bij onze 'speelsessie met een nog niet aangekondigde game' aan de slag konden met een Watch Dogs-titel, waren we eigenlijk licht teleurgesteld. Met titels als Beyond Good & Evil 2 in ontwikkeling en onder meer de Splinter Cell-franchise in bezit had Ubisoft wel iets kunnen aanbieden dat spannender zou zijn. Dat was vooraf. Nu, na een klein uurtje te hebben gespeeld en nog wat met de ontwikkelaars te hebben gesproken, zijn we helemaal om. Watch Dogs Legion heeft de eerste twee games nog steeds als basis, maar doet er veel meer mee. De optie om van iedereen een DedSec-operative te kunnen maken, leidt tot een totaal andere game die je verregaand naar je hand kunt zetten door jouw persoonlijke dreamteam samen te stellen. Misschien ga je wel op zoek naar een professionele vechtsporter, of vind je een engineer die alles met drones kan doen wat je maar kunt bedenken. Dat 'bedenken' is een sleutelwoord voor de gameplay. De omgeving zit boordevol opties, vol zaken waar jij je doelen mee kunt bereiken. Al met al belooft Watch Dogs Legion een behoorlijk goede game te worden. Jammer dat hij pas op 6 maart 2020 uitkomt.

Reacties (51)

51
49
30
3
0
15
Wijzig sortering
Ben benieuwd, kan in potentie zeer interessant worden gezien de setting en verhaallijn. Echter vraag ik mij af of het niet hebben van een hoofdpersonage zorgt voor het ontbreken van een binding met een spel. Dat is namelijk iemand waar je je mee wilt of kunt identificeren en als dat verschillende mensen zijn, ontbreekt dat aspect of is het in lagere mate aanwezig.

Overigens verwacht ik wel dat het een beperkt aantal karakters zijn die je kunt kiezen, ik kan mij namelijk niet voorstellen dat je iedereen kunt kiezen in het spel: een eigen stem, een eigen 'loopje', een eigen sterkte (kennis van drones), etc.
Ik denk niet dat personages op voorhand al een bepaalde stem en andere kenmerken hebben. Er is misschien gewoon een 'pool' van laten we zeggen 150 'sets', en er wordt er gewoon één uit geplukt als je een karakter rekruteert.

Ook staat in de review dat er een basisgroep is van 4 personen. Dus ik gok dat er wel een paar personages zijn die je het gehele spel ziet.
Ik ben erg benieuwd naar deze game, er lijkt véél meer diepgang in te zitten dan bij deel 2 (die ik zelf niet spannend vond).
Kenmerken kunnen eenvoudig willekeurig uitgedeeld worden inderdaad, een stem vind ik wel redelijk bepalend voor een karakter en uiterlijk. Maar het zal inderdaad wel zoiets gaan worden, waarbij misschien een combinatie wordt gemaakt tussen karakter, leeftijd en geslacht (een omaatje met handtas moet natuurlijk anders klinken dan een jongedame van 28).
Volgens mij kunnen die 'starters' ook gewoon dood. Had niet het idee dat ze een speciale status hebben.
Maar kan het dan ook dat je het spel opnieuw moet starten omdat al je karakters dood zijn?
Hmmm... geen idee wat er gebeurt als je out of operatives bent... volgende keer (Gamescom probably) eens naar vragen. Misschien dwingt de game je, als je er nog maar 1 hebt, eerst nieuwe leden te werven voor je verder kan. Dat je progressie gekoppeld is aan het hebben van een voldoende groot roster. Klinkt logisch. (...maar is pure speculatie van mijn kant)
Nee, dan krijg je gewoon een random poppetje oud toegekend. Ubisoft maakt geen games die een speler helemaal op nieuw laten beginnen.
Dat zeg ik toch ook helemaal niet? Denk dat je een X aantal operatives moet hebben voor je kan beginnen aan missie Y, zoiets. En als je daar onder komt door deaths, moet je eerst weer gaan werven. Zoiets.
Ik vrees ervoor dat ze een gelimiteerde set van "fully fleshed out" personages hebben met een gelimiteerde set van missies die je moet doen om ze vrij te spelen en met een gelimiteerde set van origin story.
Ze maken dan wel veel "unieke" karakters mogelijk door die stories, missies, karakters, gemoduleerde/vervormde stemmen, character stats exhaustief te combineren maar ik vrees dat je snel de herhaling erin gaat zien.
Een beetje het No Man's Sky verhaal: in theorie oneindig veel planeten en creatures en planten mogelijk, maar na 5 planeten doorzie je het gebruikte model en raak je er al snel op uitgekeken.
Zeker als je programmeerervaring hebt.
Ik vrees er ook voor dat het gebrek van een echt hoofdpersonage ervoor zorgt dat je je niet echt gaat kunnen inleven in het verhaal. Ze kunnen wel zeggen dat alle npc's "fully fleshed out" zijn, maar iedereen weet dat dat nu eenmaal niet kan. Er zijn altijd tradeoffs, there is no free lunch. Eén hoofdpersonage zal nu eenmaal meer diepgang hebben.
Ik had bij bvb xcom iig zeker niet het gevoel dat het een minpunt was dat je een team had! Je kunt je ook prima identificeren met meerdere mensen in één game ipv een enkele superheld. Of in ieder geval een band mee opbouwen en ze waarderen voor hun toegevoegde waarde in het team. Ik iig wel!

[Reactie gewijzigd door PizzaMan79 op 24 juli 2024 08:14]

Het deed me een beetje denken aan de (oude) Syndicate game. Waar je 4 anonieme agenten kan besturen. Je kan meerdere agenten 'persuaden' om je rooster uit te breiden.

Je kon je niet identificeren met die agenten; in plaats daarvan speelde je als een overlord/God die de mensen bestuurden. Persoonlijk vond ik het geweldig.

(En ja X-com heeft ook zo'n rooster, maar daar kan je geen mensen van de straat af 'persuaden' )
Zelfde zulke onzin gelezen...
Als groot fan van Watchdogs 1 en Watchdogs 2: ik kan niet wachten! _/-\o_
Ben ook heel benieuwd naar de verhaallijn en het plot ervan. Aangezien je met meerdere karakters kunt spelen, wellicht zijn er ook meerdere uitkomsten?
Nee, het verhaal (de verhalen, het zijn meerdere story arcs) is wel lineair volgens mij. Het maakt gewoon niet uit met wie je speelt, dat mag je zelf weten. Maar ik geloof niet dat je keuze invloed heeft op het verloop van het verhaal. Had nog cooler geweest, maar ook idioot gecompliceerd.
Ik ben sceptisch. Uiteindelijk zijn er drie verschillende classes. Ieder karakter die je rekruteert moet je koppelen aan een van deze classes. Dus ongeacht welk type personage je rekruteert, de vaardigheden zijn wel "gelimiteerd" tot drie. Dan kan iedereen er anders uitzien en praten, maar in werkelijkheid is het aantal mogelijkheden dus beperkt.
De reden dat ik sceptisch ben, is vooral omdat Ubisoft, in de regel behoorlijk op safe speelt en ik hen niet zo snel unieke gameplay elementen zie gebruiken. We gaan het zien in maart
Valt mee. Bij elke class hoort een vrij uitgebreid aanbod aan skills en perks, waar je er steeds maar 1 (bij hoger level 2, max 3) kunt kiezen. De ene Enforcer is zodoende dus de andere niet. Daarnaast heeft persoonlijkheid, eigenschappen en fysiek ook een rol. Een grote, sterke gast doet meer schade met zijn vuisten dan een kleiner, zwakker exemplaar. Zo heel inwisselbaar zijn ze dus niet.
Helaas lijkt de car handling/physics nog steeds erg ondermaats. In deel 1 was het bizar slecht, in deel 2 ging het al iets beter maar daar lijkt de game nu in te blijven hangen.
Dat viel mij inderdaad ook op. Deel 1 heeft me nooit kunnen bekoren, maar ik vond deel 2 toch wel zeer vermakelijk. Vond de karakters, de hele 'hacker vibe' en vooral de dialogen bijzonder cringy, maar de speelwereld zag er imo. prachtig uit, was levendig genoeg, en er was voldoende te doen om ook buiten de story mode je prima te kunnen vermaken. Grootste gameplay-technische manko van deel 2 vond ik de voertuigen: ondermaats geluid (mijn Dirt Devil Spider stofzuig-robotje thuis klinkt alsof-ie een zwaardere motor heeft) en vooral een simplistische, weinig bevredigende voertuig-handling en rijgedrag.
Helaas kreeg ik dezelfde indruk inderdaad ook bij het zien van de beelden van Legion, dus ik hoop dat daar nog het nodige aan bijgeschaafd wordt. Want de game lijkt mij verder interessant en vermakelijk genoeg.
AuteurTweakjur Redacteur @Divak12 juni 2019 20:31
Waar baseer je dat op? Het heeft niet de diepgang van een racegame, maar ik vond het prima werken.
Helaas maar gebaseerd op de 10 seconden van 3:48 tot 3:58 (in de officiele gameplay zijn deze beelden iets langer). Het hoeft ook niet de diepgang van een racegame te hebben, maar voor mij verknalde het wel behoorlijk de algemene indruk van de game (handling/physics). Maar zoals ik zei vooral in deel 1, in deel 2 was het wel iets beter. Zolang de nadruk niet te veel op car combat/achtervolgingen ligt is het wel te behappen.
AuteurTweakjur Redacteur @Divak13 juni 2019 20:16
Een auto pakken als je ook op een drone kunt vliegen is sowieso... onnodig. 8)7
Watch dogs 1 en 2 waren echt een teleurstelling. Dit ziet er wel interessant uit.
Deel 2 viel toch wel mee? Die was veel beter dan deel 1, die was zeer mager (mede nadat Ubisoft zelf de verwachting heel hoog gelegd had).
Ik ben niet verder gekomen dan 3 uurtjes spelen. Dat hele Amerikaanse nerd gedoe irriteerde mij. Gameplay vond ik ook te clunky. Speelde niet lekker weg voor mij.
Alhoewel het mechanisme van meerdere mensen kunnen spelen op het eerste gezicht wel leuk lijkt, vraag ik me na iets langer denken toch wel af hoe dit je ervaring van het verhaal beïnvloed. Vooral omdat er een permadeath is voor je teamleden en geen protagonist is er geen karakter waar je in geïnvesteerd raakt. Ik ben bang dat het spel mij erg snel gaat vervelen omdat het me dan geen reet interesseert wat er precies gebeurt.
Xcom heeft vergelijkbare setup. Als een van je karakters dood gaat moet je een nieuwe in je team stoppen. Natuurlijk doe je je best om iedereen in leven te houden. Tevens heeft het in leven houden nut aangezien de karakter beter wordt.
Google Stadia een platform noemen vind ik wel ver gaan. Het draait toch allemaal op PC (ja vooruit, server) hardware? Wat maakt de Stadia versie anders dan de disc die je kan kopen? In mijn optiek moet Bart Smit ook als platform genoemd worden dan.
Het draait toch allemaal op PC (ja vooruit, server) hardware?

Een console is ook gewoon een dedicated PC. Een console is ook een platform. Steam is ook een platform. Uplay is ook een platform. Ergo, Google Stadia is een platform.

Wat maakt de Stadia versie anders dan de disc die je kan kopen?

Je kan, mits je een Chromecast hebt, de spellen overal streamen. Je hebt geen PC/console meer nodig om spellen te kunnen draaien. Dit bespaard kosten, ruimte en het maakt het een stuk mobieler dan de rest. Je bent ook niet meer afhankelijk van de hardware die bij jou thuis staat (behalve dan jouw internetverbinding). Daarom is de Bart Smit geen platform; ze zijn een winkel waaruit je de spellen kan kopen, waarop je ze vervolgens op een platform kan spelen.
Waarom dan niet ook Uplay noemen als platform in dit artikel, als dat net zo zeer een platform is als PC en Stadia?

En ik weet wat Stadia is, ik bedoelde eerder softwarematig, de executables die Ubisoft aflevert aan Google, zijn die anders dan de PC versie? Vergeet de streaming laag die Google er overheen gooit. Is datgene wat de server runt iets anders dan mijn PC doet? Zo ja, dan wil ik Stadia best een platform kronen. Zo nee, dan speel je uiteindelijk toch de PC versie, Chromecast of niet.
Ik zat de (teleurstellende) press conference van Ubi met steigende verbazing te kijken - van de ene na de andere game zagen we in-game beelden of een trailer, maar bij veel werd geheel niet uitgelegd wat je doel nou precies is.

Wat is mijn doel in Legion? Een beetje rondrennen en missies doen zonder einddoel is nog al zielloos in mijn optiek. Ga ik Londen "bevrijden"? Het regime omver werpen? Ik zie het er nergens uit komen.
Dit gebeurt wel vaker in trailers hoor, de basis heb je nu in ieder geval al: Een post-brexit futuristische London wat door een organisatie genaamd "Albion" onder druk wordt gezet, hier komt de hackergroep DedSec tevoorschijn die zich zeer waarschijnlijk gaan opstellen om Albion neer te halen en London weer te bevrijden of iets in die trent.

Ik denk dat ze een gedeelte van het verhaal expres weg laten zodat je dat lekker zelf kan ontdekken tijdens de game

[Reactie gewijzigd door Vagax op 24 juli 2024 08:14]

En hype opbouwen. Die moeten ze nog bijna een jaar brandend houden, dan kan je niet gelijk al je kruid verschieten
Al dat werk van The Frye's te niet gedaan. :9
Het werk van de ontwikkelaars niet. Assets hergebruiken, even dingen opnieuw texturen.
Shit, niet eens aan gedacht. Fakking logisch dat ze assets van AC Syndicate gebruikt hebben natuurlijk. Zal er volgende keer eens naar vragen. Hangt natuurlijk wel van de engine af. WDL wordt door een andere studio gemaakt dan AC Syndicate, dus tis niet gezegd dat knippen en plakken zo makkelijk is als wij het ons nu voorstellen.

[Reactie gewijzigd door Tweakjur op 24 juli 2024 08:14]

veel beloven, eerst kijken of ze kunnen leveren

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.