Gemiddelde gebruikersscore
Leuke muis, lekkere sensor, prima primaire en secundaire switches, en best een leuk design ook. Voor het geld gewoon een prima pakket. Kleine schoonheidsfoutjes zijn jammer, maar ook niet onoverkomelijk.
Ja dit is een muis op de M5 knop na die ik graag in mijn bezit heb en gebruiken wil. Hij is mooi vorm gegeven. heeft felle heldere volledige verlichting in logo scroll wiel en macro knoppen. met zijn 180cm kabel lengte en goede houvast een hele fijne muis.
Prima muis, zeker in deze prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben zeer tevreden over deze muis! Het is een mooie maar zeker ook praktische muis. En dat voor een redelijk prijsje.
Het meest positieve aan deze muis vind ik de vele knoppen (12), welke toewijsbaar zijn.
Nadeel vind ik de knoppen aan de zijkant. Je voelt geen onderscheid.
Verrassend goede muis. Heb deze gekocht omdat ik grote handen heb, en de muis past perfect.
Software is niet de beste maar werkt.
De laatste knoppen (M5 & M4) gebruik ik niet want daar kom je niet makkelijk bij.
Mooie muis voor een prima prijs. Hij heeft veel functionaliteit, maar de driver laat nog wat te wensen over, waaronder in het gebruik. Prima muis voor de basisfuncties. (EDIT 26-10-16: Nieuwe functies in de driver gevonden)