Tweakers
Tweakers
God of War toont een kwetsbare Kratos die zorg moet dragen voor zijn schriele en wat ziekige zoontje. De band die tussen de twee ontstaat vormt de ruggengraat van de game. Niet alleen van het uitstekende verhaal, maar ook van de gameplay. De game is daarmee veel diepgaander dan je van de serie gewend bent. Het gaat niet alleen maar om knokken, er is ook ruimte voor emotie. En minstens zo belangrijk: je kunt verkennen en zo hier en daar een beetje puzzelen. De wereld is mooi en groot, en de campagne lekker lang. Tijdens je avonturen krijg je bovendien van alles mee over de Noorse mythologie. Lees verder »
God Of War is z'n spel dat je met headset op moet spelen en je direct weet vast te houden, want het verhaal is ijzersterk. Je gaat als vader samen met je zieke zoon op een groot avontuur waarin je als speler helemaal word meegenomen in een meeslepend verhaal.
God of War is een prachtige game, en naar mijn mening een terechte winnaar van de Game Awards van 2018. De game ging een nieuwe kant op, maar hield ook eer aan het origineel, en dat heeft voor mijn gevoel heel goed uitgepakt. Ik ben wel eerlijk, ik vind persoonlijk God of War: Ragnarök beter dan deze, maar zonder deze game hadden we Ragnarök nooit gehad. Wil je meer weten van deze game, lees dan hier mijn volledige review.
De game heeft alles wat ik in een game zoek: een goed verhaal, vloeiende gameplay, erg goede visuals, realistische voice acting en genoeg free roaming.
Als je een PS4 hebt, is dit een must-have. Als je geen PS4 hebt.. is dit zeker een system-seller.
Een goed verhaal met een leuke speeldimesie, helaas veel plezierbederf door de fouten.
God of war heeft een prachtig verhaal wat je mee kan nemen op een avontuur. Bet eerste wat mij gelijk opviel was het feit dat kratos nu een vader is dit veranderd de gehele gameplay en geeft de gamer en een andere kijk op de serie.
In tegenstelling tot voorgaande titels die zich baseren op de Griekse mythologie, is deze gebaseerd op de Noordse mythologie. Het spel speelt zich af in het koninkrijk Midgard, waarbij Kratos en zijn jonge zoon Atreus na de dood van hun vrouw en moeder een reis afleggen om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Haar as moet worden uitgestrooid op de hoogste piek van de negen rijken.
Ondanks een goed uitgewerkt skill en level-up systeem wandel je te lang met hetzelfde wapen doorheen de helft van het spel, de bijl genaamd : Leviathan Axe. Ook heb je de mogelijkheid een opvouwbaar schild te gebruiken : Guardian Shield. Er is weinig keuze in wapens tot je op een bepaald moment de zwaarden van Chaos kunt vrijspelen.
In het spel zitten ook veel repetitieve elementen die terugkomen zoals puzzels en vijanden, desondanks is het een aangenaam spel met een mooi verhaal.
God of war is echt een leuke game. Er is constant actie, waardoor je nooit verveelt. Het verhaal is echt goed en de zoon van Kratos die Atreus heet is ook een leuk karakter. Helaas zijn tegenstanders soms te moeilijk. Ik kan prima gamen en ik speel op niveau normaal, toch zijn de vijanden soms te moeilijk. Iemand die niet heel goed kan gamen zal hier zeker last van krijgen.
Prachtige game met een goede verhaallijn en dito acteerprestaties van o.a Christopher Judge (Kratos) (Note: hij speelde ook 10 seizoenen lang Teal'c in Stargate: SG-1) en Sunny Suljic (Atreus). Alhoewel de game soms wat te veel aanvoelt als een 'heen-en-weer-ren' game, staat het toch garant voor minstens 25u speelplezier.
Heb het spel pas ik 2019 gekocht toen het bij MediaMarkt voor €20,- te koop was.
Naarmate je langer speelt des te meer je het verhaal begrijpt. En het verhaal is goed. Ik geniet elke keer weer wanneer ik het spel speel.
Absoluut een spel wat bij mij in de top 10 staat. Mooi balans tussen game-stijl, graphics, verhaallijn en mythologie. Ook voor de minder ervaren gamer is het een mooi spel om te spelen. Enige wat ik jammer vind is dat het geen open wereld is, het had groter gekund/gemogen.
Vind er eigenlijk weinig aan. De graphics vind ik behoorlijk tegenvallen net als de vormgeving. De puzzels vind ik een herhalingen van zetten.
De beperkte bewegingsvrijheid vind ik nog wel het grootste nadeel. Ergens oplopen en er niet af kunnen.
Fantastische Hack&Slash
Na the witcher 3 de beste game ooit. Graphics zijn mooi, verhaal is super en combat is leuk. Voor ik het spel had dacht ik pff een bijl meer niet? Maar deze bijl is echt leuk verder krijg je later nog de bekende zwaarden van kratos.
Fantastisch spel. Goed verhaal en goede actie. Ziet er ook geweldig uit!
Deze game was geen miskoop, naast voorgaande geflopte preoders. De game wordt sinds preoderdatum erg goed bijgehouden met patches. Dit is een van de weinig spellen die ik z.s.m. mogelijk en volledig heb uitgespeeld. Het verhaal is prima, personages goed en teamverband/dialoog met zoon goed uitgewerkt. Daarnaast is muziek goed.