Gemiddelde gebruikersscore
Mooi product, goede value / performance, mooi design, alle voordelen van OLED.
Niet zonder problemen.
Als je het licht in jouw ruimte kunt controleren en je van de glossy ervaring houdt, dan is dit de nummer 1# monitor in mijn optiek.
Glossy zorgt ervoor dat de kleuren echt uit het scherm 'poppen'.
Het is QHD, 240hz en WOLED, dat samen zorgt voor een hele snelle en kleurrijke ervaring.
De standaard neemt weinig ruimte in, in tegenstelling tot de standaard van de ROG swift.
Voor €800 is dit een geweldige monitor, maar zoek vooral naar aanbiedingen. Soms zie ik ze voor €700 nieuw, of €550 tweedehands.
Burn in en Image retention
Zeer tevreden met mijn aankoop. Mooi beeld en tot nog toe geen problemen. Helder glossy beeld is een plus.
Topkeuze voor competitieve gamers die het beste uit OLED willen halen, mits je lichtinval onder controle hebt.
Mooi oled scherm om te kopen in de aanbieding.
Niet anders dan andere schermen in deze prijsrange.
Goede refreshrate, maar helaas wel wat frame stutter merkbaar.
Kleuren zijn goed.
Scherm hangt aan een monitor arm. Om scherm te bewegen druk ik nu constant op de knopjes wat irritant is.
Direct ROG logo uitgezet, dat felle rode ligt is erg irritant onder je scherm.
Begin is het wel wennen glossy scherm, maar vooral in a avond of donkeren ruimte is het mega goed scherm. Makkelijk te installeren en zeer scherp beeld en kleuren. Heb nu gekocht omdat ik 32' te groot vind want ik gebruik al twee schermen.
Gebruik deze monitor nu 1 dag en wat een verschil met mijn vorige monitor zeg! Hele mooie kleuren, genoeg opties om het beeld naar jouw wens te maken. Ook is het voor een OLED met 240hz op 1440p een hele goeie prijs. Ook makkelijk op te hangen aan een monitor arm met de meegeleverde accessoire.
Mooi scherm, echter extreem veel image retention (binnen 30 seconden na opstarten, ik zie de startup logos op mijn wallpaper staan) en black crushing in 2 van de 2 schermen die ik gekregen heb. Online veel over dezelfde soort issues te vinden. Wees hier dus op voorbereid.
Fantastisch mooi beeldscherm.
Dankzij het Glossy WOLED paneel springen de kleuren er echt af. Ook het contrast is bij OLED natuurlijk Fantastisch.
Wel heeft de monitor bij veel direct licht op het scherm last van weerspiegeling, in donkere scenes, door het glossy WOLED paneel. Maar minder dan ik bij vergelijkbare modellen heb gezien.
Daarnaast is 240 Hz voor veel mensen meer dan genoeg, ookal kun je hiervan niet compleet genieten via HDMI 2.0. Wil je deze compleet gebruiken, gebruik dan de displayport kabel.
De ASUS XG27AQDMG is een uitstekende gaming monitor. het WOLED paneel in QHD resolutie biedt uitstekende kleuren zowel in SDR als HDR. De 240Hz samen met de lage responstijd zorgen voor vloeiende bewegingen. Zeker een aanrader!
Deze WOLED-monitor van ASUS biedt uitstekende kwaliteit voor zijn prijs. Het scherm is helder en heeft een glossy coating, wat ik persoonlijk als erg prettig ervaar. Hoewel een glossy coating ook nadelen kan hebben, merk ik daar in mijn setup niets van. De beperkte aansluitmogelijkheden zijn een klein minpunt, maar over het algemeen is het een geweldige monitor voor gaming.