€ 77,53 bij Amazon.nl

Toon reviews van:
Gert van Gerda Newbie
4 november 2024 Product gekocht

Sony WH-CH720N (Zwart)

Prima simpele koptelefoon met de juiste features, maar geen vervanging voor duurdere modellen.

Pluspunten

• Prijs
  • Verbinden met meerdere apparaten
  • ANC voor lage tonen

Minpunten

• Plastic
  • Geluidskwaliteit muziek
  • Hoge tonen (stemmen) komen door ANC heen
  • Geen hoes

luuk555 Newbie
6 april 2025 Product gekocht

Sony WH-CH720N (Roze)

Ik ben het oneens met alle minpunten van mensen die hier zeggen

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Geen

jonkmanrj
6 april 2025 Product gekocht

Sony WH-CH720N (Zwart)

Ik heb dit ding gekocht om me akoestisch af te kunnen sluiten van het omgevingsgeluid, voor als ik zit te lezen in de trein (zit meerdere malen per maand 3 uur in de trein). Mijn zoons hebben de veel duurdere variant van drie jaar geleden (Sony WH-1000XM3), en ik ervaar eigenlijk geen verschil, behalve dat de mijne niet kan worden ingeklapt. Als muzikant kan ik de geluidskwaliteit erg waarderen, mooi natuurlijk en onvervormd geluid zonder overdreven bassen of zo, heel geschikt voor klassieke muziek. Om te telefoneren heb ik hem nog nooit geprobeerd dus daar kan ik niets van zeggen. Ik heb hem nu ruim een jaar en hij is nog als nieuw, wat mij betreft is hij dus absoluut voldoende solide.
Ik heb mezelf aangewend om op andere gekoppelde apparaten de bluetooth uit te zetten, zodat het zomaar omschakelen niet optreedt.

Pluspunten

• Zeer goede demping omgevingsgeluid
  • Ook met bril zit hij heel comfortabel, ideaal voor in de trein
  • Heel natuurlijk geluid
  • Na een jaar gebruik nog steeds in topconditie
  • Doet heel lang met een batterijlading
  • zeer betaalbaar

Minpunten

• schakelt soms zomaar over naar ander gekoppeld apparaat
  • niet inklapbaar

gerenem Newbie
29 januari 2024 Product gekregen

Sony WH-CH720N (Blauw)

Gekregen, ik had er hoge verwachtingen van, maar bij het verbinden (bluetooth) met mijn denon avr 800 geeft de hoofdtelefoon een vervelende ondertoon, die het geluid vervormt, het geluid lijkt steeds onderbroken te worden door een achtergrondgeluid. Een goedkopere hoofdtelefoon van de action geeft wel een goed storingsvrij geluid. Ik heb Sony op de hoogte gebracht en heb een nieuwe gekregen, met het zelfde resultaat. Wel goede service dus.
Het geluid is wel prima wanneer ik de hoofdtelefoon (ook met bluetooth) met mijn smartphone verbind.
Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn en nog beter hoe op te lossen?

Pluspunten

• goed geluid met smartphone
  • zit goed
  • batterij gaat lang mee
  • goede service

Minpunten

• zeer slecht geluid met versterker

2 van 5 sterren (Slecht)
mmniet
15 augustus 2023 Product gekocht

Sony WH-CH720N (Zwart)

Heb deze gekocht omdat ik multipoint wil verbinden, had de WH-CH710N al, maar die had in theorie de functionaliteit, maar in praktijk niet.

Unboxen en verbonden met telefoon ging eenvoudig. Via de app alles instellen gaat eenvoudig. Multipoint ingesteld via de app met de werklaptop. Vrij snel tijdens een call werd de verbinding verbroken en na 5 seconden weer hersteld, wel vervelend, maar ik dacht dat er misschien een update geinstalleerd was.

Anyways. In de app ingesteld dat stabiliteit voor kwaliteit gaat, dus ik ging er vanuit dat het beter zou gaan. Helaas. Met multipoint aan elke 10 a 15 minuten een verbindingsprobleem, dus deze gaat terug. Jammer, want over de vorige versie was ik qua zitcomfort en geluid prima tevreden.

Extra testje gedaan. Heb de telefoonverbinding verbroken, dus geen multipoint meer, gelijk geen verbroken verbindingen meer met de headset en laptop. Dat is dus jammer.

Pluspunten

• Zitcomfort

Minpunten

• Verbinding instabiel

gambieter
5 april 2023 Product gekocht

Sony WH-CH720N (Blauw)

De online reviews waren heel lovend, en ik heb de Bose NC700, Sont WH1000xm3 en Sony MDR-100x (WH-1000x1) ter vergelijking. De ANC is minder dan deze koptelefoons, maar ja, de prijs is maar eenderde. Pro: Goede batterijduur, redelijk geluid, DSEE om de kwaliteit van de muziek op te schalen. Zit niet zo comfortabel bij langer gebruik.

Con: geen hoes, en knopjesbediening. Die knoppen zijn niet makkelijk op de tast te vinden, dus dat is niet handig. Ik vind het geluid wat muf, en de ANC is duidelijk zwakker.

Veel instellingen moeten via de Sony Headphones app. Die werkt OK, en doet ook firmware updates. Helaas geen instelling van ANC, alleen aan/uit of omgevingsgeluid.

Conclusie: geen vervanger van de topmodellen, wat de reviews ook zeggen, maar goed voor de kleinere beurs en hen die minder willen uitgeven, en geen ervaring met topmodellen hebben. Zie ook https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/74938538#74938538.

Pluspunten

• goedkoop
  • 35u batterijleven
  • ANC is niet slecht
  • Microfoon voor gesprekken goed

Minpunten

• geen hoes
  • ANC duidelijk minder dan topmodellen
  • instellingen moeten via app
  • Geluid wat muf
  • Niet comfortabel

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Sony WH-CH720N (Zwart)?