Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Prijs
€ 379,-
Specificaties 10,2" • 2160x1620 • 64GB • iPadOS 15 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Friso Weijers - Redacteur 31 oktober 2021

Apple iPad en iPad mini - Niet verbluffend, wel aanraders

De Apple iPad (2021) is een verre van verbluffende update. Toch is het, ondanks het nogal gedateerde ontwerp, een goede keus als je een nieuwe iPad wilt hebben, want hij geeft je voor een relatief aantrekkelijke prijs toegang tot Apples uitgebreide ecosysteem. Onder de motorkap zit een aantal fijne vernieuwingen ten opzichte van het model van vorig jaar, waaronder dubbel zoveel opslag, een flink snellere processor en een veel betere frontcamera. Net als voorgaande modellen heeft de iPad (2021) een goede accuduur, een prima lcd en jarenlange softwareondersteuning. Lees verder »

Pluspunten

  • Prima accuduur
  • Goede frontcamera
  • Helder, kleurecht beeldscherm
  • Groot aanbod van tabletapps, langdurige ondersteuning
  • Goedkoper dan andere iPads

Minpunten

  • Niet-gelamineerd scherm
  • Gedateerd ontwerp
  • Geen stereoluidsprekers in landscape
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
devvy 25 september 2021 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Prima basis iPad die alles doet wat een iPad moet doen.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Schermreflectie
  • 3GB RAM

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

keuringsdienst 16 december 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Ook op het einde van 2022 is dit 2021 model een goed investering. Je krijgt de meeste Apple waar voor je geld met dit aanbod onder de 400 euro. Wat mist is USB C en meer opslag verder weinig op aan te merken voor dit bedrag.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit
  • Gaat relatief veel jaren mee
  • Vlot en soepel
  • Mogelijkheid om verplichtingen te vermijden,
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Geen USB C
  • Geen uitbreiding 64gb opslag
  • Apple prijzen.
  • arbeidsomstandigheden fabriek
  • Zonder hoes zo glad als een glijbaan

Eindoordeel

Score: 4
Timo Abspoel 4 oktober 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Prettige ipad, doet wat je er van verwacht. Lekker vlot en soepel.

Pluspunten

  • Snel
  • Fijne software
  • Lader in de doos
  • Prima geluidskwaliteit

Minpunten

  • Geen stereo speakers
  • Geen USB-C
  • Geen OLED scherm

Eindoordeel

Score: 5
pietje01puk 13 augustus 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Vertrouwd en top apparaat - misschien niet latest tech maar ruim voldoende voor dagelijks huishoudelijk gebruik. Top scherm en ruim voldoende snel. Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

  • top materialen
  • prachtig beeld
  • stevig

Minpunten

  • geen 16:9

Eindoordeel

Score: 5
marrotijn 12 augustus 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Doet wat het moet doen erg goed. Een gemiddelde consument heeft niet meer iPad nodig. Software draait vlot. Desktop versies van websites laden zonder haperingen. Scherm is prima voor content kijken. Duurdere versies zijn voor mij overkill.

Pluspunten

  • Zeer goed gebouwd.
  • Jaren updates.
  • Stabiel en vlot.
  • Nog een oplader in de doos.

Minpunten

  • Design wat saai.

Eindoordeel

Score: 5
Emiel1986 25 juli 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Paar maandjes geleden gekocht voor voor onze dochters. nu zelf een kunnen kopen voor 296 tijdens een pepper.com aanbieding. wat een genot, snel en stevige bouw kwaliteit. game-changer. ws was een tab a8 ook genoeg geweest voor mijn gebruik maar het hoge resolutie scherm tov 1080p scherm heeft mij overgehaald.

Pluspunten

  • prijs 296euro
  • 20watt snellader
  • Snel genoeg voor mijn gebruikt

Minpunten

  • geen usb-c
  • 3gb ram, 4 was beter geweest hedendaags
  • grote doos

Eindoordeel

Score: 4
Com Gi-ce 15 juni 2022 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Had de 5th Gen I-Pad(2017) al, maar deze was enigzins "overgenomen" door mijn kleine man. Nu voor de 9th Gen gegaan, aangezien ik al jaren plezier heb van zijn voorganger. Prima om te surfen op het web en de welbekende streamingdiensten mee te bekijken.

Pluspunten

  • Goed product.
  • Kwaliteit.
  • "Gewoon" goed.
  • Mooi.
  • Voor mij voldoende opslag.

Minpunten

  • Geen stylus meegeleverd.
  • Ongelamineerd scherm.

Eindoordeel

Score: 5
Titous17 14 oktober 2021 Product gekocht

Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs

Ben blij verrast met de snelheid en performance van de tablet. Heb getwijfeld aan de iPad Air, maar ik kan het bedrag daarvoor nu echt niet meer verantwoorden. Merk dat deze tablet voor de 389 euro erg soepel werkt. De office suite werk erg soepel op office365 van mijn werkgever.

Pluspunten

  • Front camera voor videocalls
  • Snelle hard / software ervaring
  • Office suite (Outlook / Teams) werkt uitstekend

Minpunten

  • Scherm (minder dan Samsung AMOLED)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPad (2021) Wi-Fi 64GB Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee