Gerucht: Samsung Galaxy Watch6-modellen krijgen grotere accu dan Watch5

De Samsung Galaxy Watch6 en Watch6 Classic krijgen naar verluidt een grotere accu dan de Watch5. Het zou gaan om een 300mAh-accu voor de kleine modellen en om een 425mAh-accu voor de grote varianten. De Watch5 Pro heeft wel een grotere accu, namelijk 590mAh.

De mogelijke specificaties van de aankomende smartwatches van Samsung zijn online genoemd door een Chinese toezichthouder, meldt SamMobile. Het 44mm-model van de Watch6 en het 46mm-model van de Watch6 Classic zouden beide over de grotere accu van 425mAh beschikken. Bij de Galaxy Watch5 was dat nog 410mAh in de 44mm-versie. De 40mm-versie van de Watch6 en de 42mm-variant van de Watch6 Classic krijgen naar verluidt een 300mAh-accu. Dat was 284mAh bij de 40mm-variant van Watch5.

Bij de huidige generatie van de Galaxy Watch is er geen Classic-model meer aanwezig zoals in de Galaxy Watch4-serie. In plaats daarvan werd de Galaxy Watch5 Pro geïntroduceerd. Eerder verschenen er geruchten over de komst van een Galaxy Watch6 Pro. Deze zou een draaibare ring krijgen, zoals bij de Watch4 Classic. Het is niet geheel duidelijk of er nu wel of geen Pro-model komt dit jaar. Het is mogelijk dat de Watch6 Classic bedoeld werd in eerdere berichtgeving. Samsung heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt van de nieuwe wearables. Doorgaans verschijnen Samsung-smartwatches in augustus.

Samsung Galaxy Watch5

Door Sabine Schults

Redacteur

19-03-2023 • 12:52

67 Linkedin

Reacties (67)

67
65
19
0
0
41
Wijzig sortering
Een 5% grotere accu. Big whoop.
Ik ben vooral benieuwd naar de accuduur. Het zou mij niets verbazen als die bij de watch6 korter is dan bij de 5.
De accuduur van de Wacth5 kreeg nogal wat kritiek. Waarom verwacht je ( / zou het je niet verbazen als) dat de Watch6 nog slechter gaat presteren?
Omdat dat goed mogelijk is.
Een grotere accu is op papier leuk, maar als er nog meer achtergrondprocessen draaien op het apparaat kan dat het ‘potentiële voordeel’ compleet wegnemen (op platte accutijd) of zelfs verslechteren.

Als je accuduur afzet tegen accuformaat (in mAh) zie je bijvoorbeeld met telefoons dat daar scheve verhoudingen in zitten. Het is niet per definitie dat de telefoon met de grootste accu het langste kan surfen of stand-by kan zijn (met fabrieksinstellingen)
Er is uiteraard een relatie, maar het is zeker niet één op één


Edit:
review: Smartphone Best Buy Guide - Maart 2023

De OnePlus11 met 5000mAh haalt krap 13 uur surfen
De galaxy s23 ultra ook met 5000mAh ruim 17 uur surfen
De iPhone 13 Pro Max met 4352mAh bijna 21 uur
De iPhone 14 pro Max met 4352mAh ‘slechts’ bijna 19 uur

[Reactie gewijzigd door lenwar op 19 maart 2023 13:54]

Schermresolutie en refreshrate zijn ook vqn invloed.

Daarom doet die s23 ultra het zeker niet slecht.

Het is duidelijk dat oneplus de stroombesparing niet onder de knie heeft.
Klopt. Je maakt mijn punt. Je kan niet zo veel met alleen de accucapaciteit. Als de accu van een telefoon een compleet andere maar heeft zegt dat niet alles over meer of minder accuduur in de praktijk.
Ergens ook toch wel weer OK toch? Oneplus kost niet zoveel in vergelijking met een Apple 14 pro max, mogen we toch ook wel verwachten van een model van 1500 euro vs een toestel van 810 euro?

Kunnen we de Oneplus vergelijken met een Apple toestel in hetzelfde prijsklassement? Maar laten we deze discussie niet voortzetten in een smartwatch nieuwsbericht. Voor smartwatches met lange accuduur, koop je dus geen apple, samsung of google pixel watch maar kijk je naar modellen zoals bijv. Garmin. Zoek je fancy ecosysteem-friendly hip lifestyle smartwatch, dan moet je wel bij apple samsung en google zijn. Batterijduur van deze smartwatches zijn altijd max 1 dag.

[Reactie gewijzigd door Netrunner op 19 maart 2023 22:22]

Moet het toch even voor Garmin opnemen, het lijkt alsof je dat nu wegzet als een budget merk. Zij hebben juist voor alle doelgroepen een smartwatch en de combinatie van EN lange accuduur EN een hele goede featureset. Volgens mij is het alleen qua beschikbare apps echt een verschil te noemen...
Oeps, dan heb ik het verkeerd verwoord. Ik heb zelf momenteel mijn 2e garmin smartwatch. Het was absoluut niet mijn bedoeling om deze indrukken te wekken. De apps maakt me niet zoveel uit, want doelgroep zijn vaak wat actievere mensen, onlangs hebben ze lifestyle lijn toegevoegd onder de noemer Venu volgens mij. Mijn garmin smartwatches volstaan volledig naar verwachting qua feature set.
De accuduur is sterk afhankelijk van het OS en de toegevoegde processen die altijd actief moeten blijven.
Een update van het OS kan in uiterste gevallen voor een verbetering of verslechtering van ca 15% van de batterijduur zorgen. Ook de schil om het OS heeft invloed, maar wel minder.
Bij smartwatches zijn de features die de gezondheid en conditie in de gaten moeten houden samen met de GPS de grootste stroomvreters. De meetfrequentie iets terugbrengen geeft een merkbaar resultaat. De GPS niet zelf opvragen, maar via BT-LE opvragen van een gekoppelde telefoon bespaart veel stroom. De Samsung Watch vraagt standaard zelf de locatie op.
Om de accuduur te verbeteren heeft Samsung best aardig wat opties. Daar ze de accu vergroten verwacht ik dat de accuduur zeker niet af zal nemen, Samsung is momenteel bezig een eigen soort ecosysteem op te zetten en ik vermoed dat de accuduur van de Watch 6 10 tot 15% zal verbeteren als je een Samsung telefoon gebruikt.
Klopt allemaal.
Maar dat is dus precies wat ik allemaal bedoel. Even ongeacht de technische details zegt een grotere accu dan die van een ander toestel dus in de praktijk niet zo veel over de verwachtte accuduur.
Het feit dat de accu vergroot wordt zegt toch wel iets. Samsung doet dus iets met de kritiek op de Watch 5. Je mag verwachten dat ze ook op andere vlakken gaan proberen de accuduur te verbeteren, al kan dat best alleen in samenwerking met andere Samsung producten zijn.
Nou ja. We gaan het beleven. De tijd zal het leren wat er uit zal komen. :)
Als ze steeds meer features toevoegen, maar niet zuinigere SoC's ontwikkelen/gebruiken, dan is het erg lastig om met dezelfde hardware, meer software opties toe te voegen, en tegelijk dat deze opties minder stroom kosten dan voorheen. Dus met dezelfde SoC en nieuwe software features, kan het inderdaad zo zijn dat het in de praktijk slechter presteert, waardoor een groter accu noodzakelijk is om dat tegen te gaan. In essentie krijg je dus geen verbeterd accuduur en daarom is accuduur dus belangrijker om te weten.

Dat kan alleen als de software nu dermate niet geoptimaliseerd is, dat door hele goede optimalisaties je nieuwe features krijgt, die ook nog minder stroom kosten. Het kan, alleen is dat niet zo realistisch als je kijkt naar de ontwikkelingen. Daarnaast zullen de prestatiewinsten niet baanbrekend zijn op het gebied van software, de Watch series is nu al vrij doorontwikkeld.

De Watch 4 en Watch 5 gebruiken beide de Exynos W920. Helaas staat de landschap op het gebied van SoC's in smartwatches een paar jaar stil lijkt het. Langdurig gebruik van een SoC en marginale verbeteringen op het gebied van SoC ontwikkelingen bij smartwatches, geven niet echt vertrouwen dat de Watch 6 plots een dermate verbeterd SoC heeft die veel zuiniger is.

[Reactie gewijzigd door ASNNetworks op 19 maart 2023 13:50]

Het ligt er maar net aan hoe de applicaties geïmplementeerd zijn. Heb weleens optimalisaties gedaan aan code die bij exact dezelfde functionaliteit een snelheidswinst hadden van >90%. Grotere efficiëntie betekent lager stroomverbruik.
Die van de 4 is ook niet super, volgens mij is de 5 al beter dan die van de 4.
De drie doet 3 dagen op een accu.
Just saying
Mijn watch 5 44mm doet ongeveer 20-25% per dag dus ik hou het zo`n 4 dagen uit.
Welke functies heb je aan staan?
De standaard out of box functies, ik heb niks custom aan/uit gezet.Dus hij record wel automatish wat ik doe als ik loop/te lang stil zit etc.

Ik doe hem wel s 'nachts uit voordat ik ga slapen. Ik gebruik de sleeptracker functie niet.
En ik doe hem de volgende ochtend weer aan als ik hem opdoe.
Is wel een andere OS, de 3 draait nog altijd op Samsungs Tizan OS, vanaf de 4 op Wear OS, daar zit voornamelijk het verschil tussen de 3 en de 4
Dat ligt aan je gebruik. Met je scherm aan gaat de accu vrij hard, net zoals wanneer je sport-tracking aan het doen bent (oa. hartslagsensor). Maar als je het scherm zo veel mogelijk uit laat dan haal je 3 dagen makkelijk.

Die van mij leg ik 's nachts toch op de oplader omdat ik tijdens het slapen geen horloge om heb, en ik moet het ding hoe dan ook ergens opbergen.
Ik haal met geluk en als ik hem snachts uit zet 2 dagen, scherm gaat alleen aan als ik erop druk of met de pols beweeg, sport functies heb ik niet, maar wel de hardslag op regelmaat controleren,
In de praktijk moet je toch elke dag je smartwatch opladen, als je de Watch voor het sporten gebruikt. Mijn Watch 5 gaat niet veel langer of korter mee dan mijn Apple Watch SE die ik daarvoor had. Voordeel is dat de Watch 5 sneller kan laden.
Voor sporten kan je ook een hybrid watch gebruiken zoals de Withings Scanwatch met 30 dagen accutijd.
Is dat zo? Ik heb zelf een Watch4 en die moet ik om de dag laden. Ik sprak laatst een Watch5 Pro eigenaar en die laad m eens per 2 weken :?
Voor die 2 weken wordt de Watch waarschijnlijk enkel als horloge gebruikt, dat kan niet met gebruik van de smart functies.
De accuduur van de Wacth5 kreeg nogal wat kritiek,waarom verwacht je ( / zou het je niet verbazen als) dat de Watch6 nog slechter gaat presteren?
Bij de samsung telefoons is ook al jaren het grootste heikelpunt de accuduur, maar toch gaat mijn S22 minder lang mee dan mijn S8.
Dat zou inhouden dat men de software nog moet optimaliseren. En voordat het rond is komt de watch 7 alweer uit en je zult zien dat het dan allemaal niet veel meer verschilt van elkaar.
Dit dus. En daar kan de marketingmolen natuurlijk niks mee. Het is veel fijner om met grote getallen te adverteren dan met ‘we hebben de software geoptimaliseerd’. Je zag dit ook met de megapixels van digitale camera’s en telefoons. Het sloeg op een gegeven moment nergens meer op…

(( wat waarschijnlijk ook de reden is, dan auto’s nog pk’s hebben in hun marketing en het kW, want 1 pk is ongeveer 0,75kW. Geloof maar dat als het andersom was, dan hadden al lang auto’s met kW ipv pk ))
Nou ja, de marketingmolen kan natuurlijk wél iets met de verwachtte accuduur.
Eenzelfde accu maar met kleinere SoC en/of betere softwareoptimalisatie kan een langere accuduur opleveren, wat wel degelijk positief te marketen is en wat uiteindelijk ook het enige echte getal is wat een gebruiker boeit.
Joh het zal mij een worst wezen of er nou een 500mAh of een 100mAh of een 1000mAh batterij in zit.. zolang het ding geen week mee gaat wil ik er niet aan beginnen.

Ik heb een citizen horloge van pak 'm beet duizend euro, en dat ding werkt op zonne energie, en kan 7 jaar lang de tijd bijhouden (beginnend met een volle accu lading) als je hem in een donkere lade legt zonder licht. Primaire functie van een horloge voor mij is dat het de tijd toont. Altijd. Tot smartwatches dat kunnen garanderen, ook als ik een paar dagen níet hem oplaad, dan heb ik er gewoon niks aan.
Ik ben het uiteraard helemaal met je eens. Maar dan komt de zwakte van marketing en cijfertjes/benchmarks naar voren.

Tot 13uur surfen (ik noem maar wat). In de praktijk haalt iedereen maximaal 10 uur, omdat men hun telefoon daadwerkelijk gebruikt als een gebruiker en meer apps actief heeft die (aldanniet) noodzakelijk op de achtergrond aan het hangen zijn.
Dus die marketing is potentieel zelfmoord.
(( los van het feit dat niemand 13 uur achter elkaar surft op een telefoon dus dat marketet ook niet heel sexy ))

Maar bij de vergelijkende statistiekjes: telefoon 1 heeft een capaciteit van 4000mAh en telefoon 2 slechts 3200mAh, dus kunnen ze wat mee. Zelfde met aantal cores en dergelijke.
Het is dan zelfs maar 'gerucht' (lees reclame vermomd als persbericht ) :X
Maar kan het ook de Amazfit T-Rex2 verslaan welke 3 weken batterijtijd heeft?
Omdat die zoveel zaken NIET kan die mensen schijnbaar wel boeien.
Geen enkele smartwatch met een mooi duidelijk scherm, installable apps, sensoren, speakers, etc. meer mee gaat als een paar dagen.

De meesten 1 volle dag, sommigen 2 dagen en een enkele 3 a dagen.
Dit is bij daadwerkelijk gebruik en dus dat ding gebruiken waarvoor die is.

Die Garmins gaan langer mee maar die komen niet in de buurt qua smart functionaliteit, display, apps, etc.

Het komt uit de lengte of breedte.
De garmins met OLED hebben wel een geweldig display. Maar je andere punten blijven geldig. Ik vind het "smart genoeg" maar het is een ander apparaat dan een Apple Watch.

[Reactie gewijzigd door _Pussycat_ op 19 maart 2023 15:31]

Zet een Garmin naast een Watch Ultra en dat display (van de Garmin) stelt opeens een stuk minder voor.
Sterker nog, komt niet eens in de buurt.
Ja .... Dus ?

De 955 doet het buiten beter als de duurdere 965.
Weleens een Watch ultra gezien ?
2000 nits en dus ook buiten erg goed af te lezen.

Niets op dit vlak komt in de buurt.
Sensoren hebben die ook wel, venu 2 is met speaker te krijgen, en de hebben allemaal apps die je kan installeren.

Echter, die apps zijn wel een stuk beperkter in wat ze kunnen vergeleken met apps voor een Apple of Android horloge, dat is niet te ontkennen. In hoeverre dat een probleem is, hangt simpelweg af van wat je zoekt in een smart watch.
Juist, dat weet ik :) ik ben een erg tevreden Garmin-gebruiker.
Op het gebied van functionaliteit zo te zien makkelijk! Kan jouw Amazfit T-Rex2 mijn andere horloges verslaan, die het doorgaans jaren uithouden op een enkele knoopcel? Of telt functionaliteit dan opeens wel mee?
En daar haal je natuurlijk weer een heel ander aspect aan.
Stel nou dat je alles in je telefoon/horloge uit zou kunnen zetten dat je niet gebruikt. Dus dat echt alle achtergrondprocessen weg zouden zijn. Dan houd je echt heel veel over. (( of nog mooier, stel nou dat je alleen een smartwatch wilt voor de plaatjes en communicatie maar al die ‘gezondheidssensoren’ niet wilt. Dus puur het stukje multimedia. Dat kan ook een heel stuk schelen in de kosten maar ook accuduur. ))
Ik kan je een ding vertellen. Ik heb een amazefit gtr2 een iwatch 8 pro en een neppert 8 van ali van 45 euro . Die gtr heb ik dikke 2 jaar en totaal geen probleem met knoopcelbatterij oid . Bij 24 uur monitoren en sporten en kijken dikke week . Die iwatch 2 dagen . En die nepperd 4 dagen . Maar ga je kijken wie nauwkeurig meet tja dan zie je echt verschil. Hartslag dan gaat het al mis . Vooral bij die AliExpress.veel gevoeliger is de iWatch die klopt . Andere twee iets minder maar tja zit ook honderden euro verschil in. Mijn gtr2 was meen 159 euro en die pro heb ik in de US laten kopen.scheelt slok op een borrel. En ook die amazefit heeft div updates gehad. Qua wat er op die horloges zit en wat je er mee kan doen ja iWatch winnaar. Maar qua batterij klote voor zon duur klokkie
Zelfde specs, scherm , GPS, apps, ... ?
Ik zou zeggen, lees mijn review eens
Het lijkt wel of "iedereen en z'n (schoon)moeder" tegenwoordig een smartwatch om heeft. Al lang voordat Apple en Samsung het mainstream maakten, had ik al zo'n ding om en kent iemand de Message Watch van Seiko uit de jaren '90 nog? Helaas heeft die ergens een verhuizing o.i.d. niet overleefd, maar 1 ding hadden ze allemaal gemeen: een lange accuduur. Laatst genoemde had niet eens een accu, maar een gewoon horlogebattertijtje. Natuurlijk, qua functionaliteit zijn ze niet te vergelijken met de hedendaagse smartwatches en moet de telefoon ook (vrijwel) dagelijks aan de lader worden gehangen, al dan niet draadloos. Maar bij een horloge blijf ik dat toch wat anders vinden. Ik verlang bijna terug aan naar de traditionele opwindhorloges, die nog altijd een groot schare liefhebbers hebben. En ja, die moeten meestal ook om de dag opgewonden worden...
Wat jij zoekt is nog steeds min of meer te krijgen hoor. Het ding is een beetje dat deze serie uit dit bericht bedoeld is als telefoonvervanger. Je kan er gewoon mee bellen, sms-en, appen, er zit gewoon 4G of misschien zelfs 5G op, je kan ermee internetten, vrijwel alle sport- en gezondheidsfuncties die je zoekt zitten erop (en stand-alone), je kan ermee navigeren, je kan er je draadloze oordopjes aan koppelen en muziek luisteren vanaf de lokale opslag of gewoon direct streamend van internet, je kan er delen van je telefoon mee bedienen, domotica in huis gaat ook prima, je kan ermee betalen en dan nog veel meer, al dan niet in de vorm van third-party apps. Dus als je bijvoorbeeld buiten een eind wilt sporten maar het irritant vindt om je telefoon en portemonnee mee te nemen dan kan dat hiermee met behoud van vrijwel alle functionaliteit die je tijdens het sporten of in noodgevallen nodig zou hebben. Als je dat allemaal niet zoekt ben je inderdaad beter af bij een andere serie met meer batterijduur maar minder functies en uitbreidingsmogelijkheden. Normale horloges en ook niet-zo-smart-horloges worden nog steeds gemaakt en verkocht.
Hoewel enigszins beperkt, zijn er wel degelijk smartwatches op de markt, die veel van de door u genoemde functies ondersteunen. De GT serie van Huawei bijvoorbeeld. En ja, daar kun je ook met bellen, navigeren, muziek luisteren, notificaties ontvangen, en fitness tracken, incl. hartritme en Sp02 metingen.
Ja precies, wat minder features, meer batterijtijd. De keuze is er altijd gewoon geweest.
Die Message Watch van Seiko ken ik eerlijk gezegd niet maar ik heb wel lange tijd altijd de 'gewone' quartz horloges van Seiko gehad. Zo'n horloge deed het eigenlijk altijd en je zo eens in de pak weg 2 jaar even een nieuw batterijtje erin moest laten zetten. Dat liet ik dan wel meestal doen door een horlogemaker vooral om de horloge waterdicht te houden.

Maar ik snap wat je bedoeld ondanks dat ik zelf ook een smartwatch heb maar ook wel vaker terugdenk aan de gewone Seiko's met wijzers. Ook als je even snel wil zien hoe laat het is blijf ik een smartwatch niet altijd even handig vinden. Meestal moet je eerst even schudden met je arm wil het display aan springen en tja dat heb je niet bij een gewone horloge. Oke, wanneer het donker is dan is een smartwatch weer net wat handiger.
Dat was echt een grappig ding, die Message Watch van Seiko. In feit was het een gewoon "dom" digitaal horloge, met als party trick de optie om via cell broadcast allerlei nieuwsbericht uit de Nederlandse nieuwsmedia te laten doorsturen naar het horloge, wat als tekstberichten werd weergegeven. Dat varieerde van voetbal uitslagen tot de nieuws headlines, zonder dat daar een abonnement voor nodig was. Midden jaren '90 was dat echt heel bijzonder. Jammer dat het als een stille nachtkaars is uitgegaan en Seiko nu geen rol van betekenis speelt in de smartwatch wereld, want ze waren hun tijd ver vooruit en het past precies in hun innovatieve imago wat ze zorgvuldig hebben opgebouwd, met als hoogtepunt m.i. de ontwikkeling van Quartz en Spring Drive voor mechanische horloges.
Heb de Watch3 Classic gehad, mooi ding, leuk ding, maar toen ie kapot ging heb ik lang getwijfeld, de nieuwe Watch4 en verder geven 2 à 3 dagen in theorie, in praktijk is het al veel minder.
Na lang reviews zoeken dus geopteerd voor de Amazfit GTR4, met de nieuwe software, in theorie 2 weken batterij zonder in te perken, in de praktijk: meeste meters, bloed enz, aan, elk bericht dat binnekomt een melding, 4 alarmen die elke dag afgaan enz: na 2 weken zit ik nog boven de 30% en uit een soort 'schrik' laad ik hem dan toch eens op... Ik ga nooit meer terug, de ervaring is bijna dezelfde, sommige dingen anders, enkele minder, maar enkele ook beter ..... Prijs ook. Grappig, alle Samsung armbandjes passen ook .....
Kan er niet van onder de indruk van zijn, ca 5% meer.
Ik zou graag een smartwatch willen hebben met genoeg functionaliteit zoals deze of bijvoorbeeld de pixel watch. Maar dan moeten ze het wel makkelijk 2 dagen uithouden, voordat ik zelfs overweeg er 1 te kopen. Dus ook de volgende generatie ga ik overslaan.
Mij lukt het wel met een watch4, always on display heb ik wel uit, de hele dag door mijn hartslag/stress en weet ik niet wat meten heb ik ook uitgezet.
Eerlijk gezegd is bij mijn Watch4 na een update enkele maanden geleden de batterijduur flink achteruitgegaan en kom ik net de 24 uur door.
Accu formaat zegt zo weinig als je verder niet weet wat ie ermee doet.
Heb zelf de Huawei Watch GT2 .. 455Mah, doe bijna 2 weken met een lading.
maar gebruik nooit de sport functies dus ja lekker zuinig. Vrijwel evengoed als mn oude Pebble.

Had voor een klant bij mij in de winkel eens uitgezocht wat de Garmin Venu Sq2 music doet kwa accu duur.
+- 11 dagen bij "normaal" gebruik
+-7 uur als je gps aan zet, alle datalog functies en muziek afspeelt.
En alles ertussen in dus afhankelijk van wat je aanzet.
Ik heb de GW4C, maar moet zeggen dat ik de roterende bezel enorn weinig gebruik. Ik draag hem voornamelijk omdat ik het design het mooist vind. Misschien als ik weer earbuds draag, dat ik het dan als volume regeling zal gebruiken, maar ik vind scrollen door notificaties handiger door te swipen.

Grotere accu's is prima, maar de hardware en software moet toch echt een stuk efficiënter worden. En vooral de laadtijd moet flink omlaag.
Laadtijd omlaag idd, maar batterijduur ook omhoog. Je ziet dat het kan, zie Xiaomi en Huawei. Dat komt puur door de software. Android Wear is leuk en mooi maar gewoon niet goed genoeg op dat gebied.
Heb ook een watch 4 en doe er ongeveer 2 dagen mee, heb dan ook alles aanstaan behalve always on display. Ben er op zich blij mee, ook slapen wordt in de gaten gehouden en dat geeft wel een fijn inzicht ookal heb ik het idee dat het niet altijd klopt.
Samsung maakt best mooie smartwatches maar pfoe, als ik toch naar de prijzen kijk dan bedenk je je toch nog wel 2 keer. Althans voor mijn persoonlijk gebruik is alleen de tijd aflezen belangrijk maar de rest hoeft voor mij allemaal niet zozeer. Ja, het zou wel fijn zijn als ik met de smartwatch zou kunnen telefoneren maar dan zie je ook meteen de prijzen gigantisch omhoog schieten.
Ik heb inmiddels een paar maanden de Watch 5 in bezit. Na wat tweaken en afstemmen kan je accu met gemak 2 dagen mee. Je moet dan wel een frontje kiezen met veel zwarte kleuren.
Voor mij is dat voor nu voldoende. Wat heel erg scheelt is dat hij super snel weer volledig is opgeladen.


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee