T-Mobile kreeg er in vierde kwartaal 45.000 mobiele en 18.000 vaste klanten bij

T-Mobile kreeg er in het vierde kwartaal van vorig jaar netto ongeveer 45.000 mobiele klanten en 18.000 klanten met een vaste verbinding bij. Het aantal glasvezelaansluitingen van T-Mobile steeg in 2021 met 57.000.

T-Mobile Nederland meldt een stijging van 58.000 mobiele postpaidklanten in zijn jaarrapport. Het huidige moederbedrijf van T-Mobile meldt in een downloadbaar pdf-bestand dat de Nederlandse tak van de provider in totaal nu 6,939 miljoen mobiele klanten heeft, terwijl dat vorig kwartaal op 6,894 miljoen lag. Netto is dat een stijging van 45.000 klanten. Het aantal mobiele klanten met een abonnement steeg met 58.000, maar het aantal prepaidklanten van het bedrijf daalde met 13.000, blijkt uit de cijfers van T-Mobiles moederbedrijf. Over heel 2021 kreeg T-Mobile er 136.000 nieuwe mobiele klanten bij. Het aantal klanten met een mobiel abonnement steeg vorig jaar met 192.000, terwijl het aantal prepaidklanten daalde met 56.000.

Het aantal klanten met een vaste verbinding steeg ook in het afgelopen kwartaal. De provider heeft nu 728.000 klanten met een vaste internetverbinding, ten opzichte van 709.000 een kwartaal eerder. In 2021 steeg het aantal T-Mobile-klanten met vast internet met 60.000. In totaal hebben nu 739.000 Nederlandse huishoudens een aansluiting op het glasvezelnetwerk van de provider. Dat zijn er 57.000 meer dan een jaar geleden.

De omzet van T-Mobile bedroeg het vorige kwartaal 537 miljoen euro, een stijging van 6,2 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Toen was er 438 miljoen euro omzet afkomstig van mobiele klanten en 99 miljoen van vaste verbindingen. De omzet over heel 2021 bedroeg 2,017 miljard euro.

Door Daan van Monsjou

Redacteur

24-02-2022 • 11:39

50 Linkedin

Reacties (50)

50
50
23
0
0
16
Wijzig sortering
Dit is nog wel voordat T-mobile de prijzen heeft verhoogd. Ze hebben ingezet op marktaandeel, maar helaas deels ten koste van kwaliteit. Pak het T-Mobile glasvezel topic er maar bij. Daarnaast zorgt de prijsverhoging er toch voor dat het hele grote voordeel van T-mobile wel weg is.

Voor mij helaas de reden om niet naar T-mobile over te stappen, omdat ik het risico op problemen te groot acht. Veel voorkomende groeipijnen uiteraard. Ik hoop dat ze de dienstverlening en stabiliteit snel verbeteren. De reden dat ik het hoop is ook simpelweg dat ik graag vele goede opties heb om over te kunnen stappen zodat we ISPs eerlijk kunnen houden met de prijzen.

Internet is tegenwoordig te belangrijk om op de kwaliteit te bezuinigen. (Dat zegt niet dat andere ISPs geen fouten maken en problemen kennen.)

Op Tweakers gaat het natuurlijk veel over snelheid, maar het gros van de gebruikers zelfs op Tweakers merken weinig tot niets van snelheden hoger dan 200 Mbit/s (of nog lager als je niet met een heel gezin woont.) Uiteraard heeft dat impact op het downloaden van een game en die ene keer dat je daar op wacht is het vervelend.

(Dergelijke reacties lokken vaak reacties uit als: bij mij werkt het goed en ik ken iemand bij KPN met meer problemen.)

[Reactie gewijzigd door Hann1BaL op 24 februari 2022 11:51]

Maar als je vervolgens 40 euro p/m 1000 mbit/s hebt en bij een andere provider maar 100 mbit/s dan is de keus snel gemaakt...

Voor 5 euro minder per maand zat ik op 100 mbit/s bij T-mobile tja...
Ben het eens het verschil wordt kleiner als je boven 100 mbit/s komt maar als ik dan een game download van 90GB groot is het stiekem toch wel handig of het update beleid van tegenwoordig het zijn geen bestanden van 2GB groot meer...

Ik beschouw mij maar niet als de "standaard" consument.
ik zou mij wel kunnen redden met 100 mbit dan wordt het weer plannen door je PC iets eerder aan te zetten zodat de updates binnen zijn als je wil spelen.

Beneden 100 mbit zou ik nooit meer willen.
Problemen heb ik overigens nooit gehad met T-mobile, elk provider heeft in gebied XYZ wel problemen, ik ken de verhalen van KPN en Ziggo ook wel.

[Reactie gewijzigd door mr_evil08 op 24 februari 2022 12:01]

Ik betaal liever 40 euro voor 100Mbit met bijna 100% uptime dan 40 euro voor een 1000Mbit abbo met een uptime van 96%. Dan ben je heel snel klaar... sterker nog mijn baas gaat het niet accepteren denk ik ;-)

edit: "bijna" toegevoegd

[Reactie gewijzigd door InsanelyHack op 24 februari 2022 12:19]

Klopt, dat zijn de klachten ook in het topic rondom T-Mobile glasvezel.
Ik ben er zelf weggegaan om die reden, namelijk veel storing met videoconferencing.

Echter, voor gewoon thuis werken, of streaming, of alles waar caching kan, is er geen probleem, en ik heb dus 4 families in mijn omgeving, in de wijk, zonder problemen met T-Mobile, en dan kun je wel 300 Euro per jaar besparen.

Dus, wat heb je nodig is de hamvraag?
100% uptime heb je nergens, wil je garanties zul je een zakelijke lijn moeten nemen.
Zoals gezegd ligt het sterk aan waar je woont, hier nooit problemen gehad terwijl mijn vorige woning Ziggo had wat er constant uitklapte.

[Reactie gewijzigd door mr_evil08 op 24 februari 2022 12:03]

pfff ging meer ter verduidelijking maar ok tegen de 100% aan dan. Ik bedoelde te zeggen, nu zonder SLA percentages, dat wanneer je 40 euro betaald voor 1Gbit en je 2 keer in het weekend uit je game wordt geknikkerd door een hick-up je heel snel klaar bent met dit abonnement én wanneer je weet dat je met een 100Mbit abbo lekker kan door fraggen...

[Reactie gewijzigd door InsanelyHack op 24 februari 2022 12:18]

Een hick up is geen down time maar packet loss. Vaak door verkeerd geplaatste connector een schuine connector op een bolle bijv. Ook kan demping een grote rol spelen. Wel zie je vaak dat consumenten denken dat ze glas hebben tot het apparaat terwijl ze dan gebruik maken van powerline adapters. Tsja als de sinus gaar is(netspanning) dan maakt het niet uit welke snelheid of goede ping hebt.

[Reactie gewijzigd door FireSheep op 24 februari 2022 21:15]

Een hick-up is gewoon een korte down-time.
Ten eerste is het 45 euro per maand met de huidige prijzen (12.5% hoger). Het gros van de mensen heeft nog TV en TV is bij T-mobile "niet zo goed" om het voorzichtig uit te drukken. Voor sommigen is dat een kwestie van een NL Ziet abo, maar dat is zeer afhankelijk van je wensen. Dus het kan prima zijn, of gewoon ondermaats.

En die keuze was voor mij dus niet snel gemaakt, want als je leest over downtime van dagen terwijl ik thuis moet werken, dan is voor mij de keuze gevallen op KPN met 200Mbit/s voor iets meer geld. Dan maar even wachten op de game. :)
Het gros van de mensen heeft nog TV en TV is bij T-mobile "niet zo goed" om het voorzichtig uit te drukken.
Wat is dan het probleem met TV van T-mobile? Draait sinds afgelopen november probleemloos op m'n Nvidia shield.
De kwaliteit van de streams op de TV kastjes. Bij snelle beelden (voetbal of F1) is het niet om aan te zien. Zonde, want eerst had Tmobile het echt heel goed voor elkaar.

Jij gebruikt een app op een Android doosje, de meeste klanten kiezen alsnog voor die TV ontvanger.
De kwaliteit van de streams op de TV kastjes. Bij snelle beelden (voetbal of F1) is het niet om aan te zien. Zonde, want eerst had Tmobile het echt heel goed voor elkaar.

Jij gebruikt een app op een Android doosje, de meeste klanten kiezen alsnog voor die TV ontvanger.
Je hebt het over "TV-kastjes" en later verwijs je naar "die ontvanger" bedoel je met het laatste een Android oplossing? Zou kunnen dat die oplossing beter is omdat je dan via Vlan 300 gaat ipv 640, nieuw platform van T-Mobile maakt overigens ook (alleen) gebruik van 300.
Nee, met die TV ontvanger bedoel ik ook de Aria TV kastjes. Had ik iets anders moeten formuleren.

De App die Tmobile inzet laat ik dan even buiten beschouwing.

Ik heb bij een nieuwe Tmobile klant het beeld gezien, het was niet om aan te zien. In de oude situatie had Tmobile echt een strak beeldje. Het platform was wat verouderd maar de beeldkwaliteit was wel goed in orde. Dat hebben ze compleet verknald. En door glashard te beweren dat het aan de klant lag en niet aan de kwaliteit van de streams zijn ze bij mij de geloofwaardigheid kwijt.

Zonde. Ik had mensen in het verleden aangeraden naar T-Mobile over te stappen, voor internet kan het nog, maar TV raad ik tegenwoordig af.
Zonde. Ik had mensen in het verleden aangeraden naar T-Mobile over te stappen, voor internet kan het nog, maar TV raad ik tegenwoordig af.
Ik heb doelbewust voor een Nvidia shield gekozen. Deels vanwege de prijs (duh, €2,50 per maand besparen) deels vanwege leuk hebbedingetje, deels vanwege 1 apparaat ipv 3 (chromecast + Pi4 met Kodi en TV-kastje) deels vanwege alles op 1 Vlan. Totnogtoe geen spijt van.
En dat is dus het voordeel als je zelf een beetje handig bent.

Opa en oma willen afstandsbediening om snel te zappen. De optie is er, maar kwalitatief kan er behoorlijk nog wat verbeterd worden.
Opa en oma willen afstandsbediening om snel te zappen. De optie is er, maar kwalitatief kan er behoorlijk nog wat verbeterd worden.
Gewoon op Ziggo met een CI-module in de tv. Geen omkijken meer naar :)
Ik wil je wel vertellen dat ik helemaal geen problemen heb en dat ik ontzettend blij ben met mijn 1Gbit verbinding voor €25? :)
Uiteraard staat het vol met problemen in het topic, iedereen meldt zich daar alleen als er problemen zijn. :P

Voor internet only kan ik het echt iedereen aanraden. TV schijnt wel ruk te zijn, maar dat is toch alleen voor boomers. }> :+
Topics staan uiteraard vooral vol met problemen. Ga je je verdiepen in de verschillende topics van verschillende providers dan zie je een aantal zaken:
A. Extreme gevallen van problemen zijn er overal en altijd.
B. De problemen bij T-mobile lijken vaker van langere duur te zijn en slecht bereikbare support (Dat heeft Ziggo gewoon goed voor elkaar bijvoorbeeld.)
C. Het topic van T-mobile lijkt meer problemen te zien dan bijv KPN en Ziggo terwijl dat nog altijd veel grotere spelers zijn.

Verder vind ik het alleen maar fijn als het bij jou prima werkt voor 25 euro (al betekent dat dat je via een andere weg geld betaalt aan T-mobile, namelijk via je mobiele abonnement :) )
Topics hier zijn ook niet echt representatief. Als het forum van T-Mobile bijvoorbeeld minder populair is dan het topic op Tweakers, zullen mensen toch eerder hier reageren. Het is een beetje alsof je google trends gebruikt om te kijken of er echt een probleem is.
Idd, mensen gaan vooral naar die topics om te klagen. Bij mij werkt het ook al 5 maanden zonder problemen, dus heb ik ook geen reden om daar rond te neuzen. Als ik negativiteit wil zien klik ik het landelijk nieuws wel aan.

En TV, tja ik vind het ook wel meevallen. Het is niet alsof Ziggo en KPN vlekkeloze diensten leveren en het merendeel kijk ik toch al geen NL TV meer, dus voor mij is het vooral erbij. Kan het beter? Sure, maar er is met software nog aardig wat te updaten dus wie weet is het over en jaartje wel prima. Mijn verwachtingen waren 0 en het is toch niet verkeerd. In ieder geval beter dan Canal Digital. Dat is helemaal flut. En NL Ziet heeft ook niet alle zenders.
Hier op DSL geldt hetzelfde. 100 Mb/s voor dat geld is echt een prima deal. Een paar jaar terug had je dat akkefietje met de routering via DTAG, maar that's it (en nu ze onafhankelijk zijn zou het voor hun ook geen nut hebben om dat opnieuw te proberen).
(Dergelijke reacties lokken vaak reacties uit als: bij mij werkt het goed en ik ken iemand bij KPN met meer problemen.)
Maar dat maakt het allemaal niet minder waar. Ik heb momenteel Ziggo 600Mbit en dat werkt prima. Heel soms een soort hapering dat alles eventjes langzaam is, en misschien 1x per half jaar een (korte) onderbreking, maar niets dramatisch. Altijd lastig om uiteindelijk de oorzaak aan te wijzen, want ik reset dan meestal de hele boel (eigen router+ziggo modem) en dan werkt het weer. Laatst was er een echte duidelijke Ziggo storing, en die duurde ook niet lang.
Al met al ben ik tevreden. Echter, Open Dutch Fiber komt hier straks glasvezel aanleggen en T-Mobile heeft het eerste jaar monopolie. Ik ben er dus hard over na aan het denken om over te stappen. Ik weet dat er mensen zijn met problemen, maar ik hoor ook altijd massa's mensen klagen over Ziggo, terwijl ik geen (of zeer beperkt) problemen heb. Dus ja...you mileage may vary. En aangezien er geen topics zijn voor mensen die wél tevreden zijn, lijkt het in de klaagtopics alsof het één en al ellende is. Dat kan natuurlijk ook niet, want dan zou men op den duur geen klant meer overhouden.
En ik heb die overeenkomst natuurlijk heel makkelijk eenzijdig opgezegd als het dramatisch is. De Ziggo kabel ligt er al, dus ik ben zó weer aangesloten. En dat geldt ook voor Ziggo, hoewel er bij ons in de flat alleen maar keuze is tussen kabel van Ziggo of DSL, waarbij je weer teruggaat naar sub 100Mbit. Ik ben dus blij dat er straks wat te kiezen valt en ik ga het gewoon proberen. Werkt het niet, ga ik weer terug, jaarcontract of niet.
Buiten de problemen kun je zelfs als niet klant in ieder geval meetbaar maken hoe klantenservice werkt en om gaat met zaken. Daar lijkt T-mobile toch wel met onderbezetting te maken te hebben. Dit staat los van individuele problemen.
Dat kan. Ziggo heeft dat ook gehad. Als je een keer de helpdesk nodig had, hing je eerst een half uur (minimaal) in de wacht en vervolgens krijg je een Teletubby aan de lijn die nergens wat van weet.
Dat hebben ze zeker heel lang geleden ook gehad, maar ik denk dat we toch kunnen concluderen dat het de laatste jaren echt wel op orde is. T-mobile is daar nu niet en dat is wat ik ook aangaf in mijn eerste post. Groei is leuk, maar nu volwassen worden.

Ik ben niet tegen T-mobile, in tegendeel, ik wil zo veel mogelijk kwalitatief goede providers waar ik uit kan kiezen. Dat is het beste voor mij als consument. Nu tevreden bij KPN, jarenlang tevreden bij Ziggo, op de prijs na, maar iedereen wil het altijd goedkoper uiteraard ;)
Is dat niet gewoon een kwestie van groei? Dat het nog niet op niveau is omdat er veel klanten bij komen. Plus sommigen zijn wat meer tijd kwijt aan hulp dus dan blijft er minder tijd over voor de rest.
Ik heb zelf al jaren Glasvezel van T-mobile, maar dan wel op hun eigen netwerk en niet virtueel via KPN. Ik moet zeggen dat inderdaad in mijn geval de problemen eigenlijk niet aanwezig zijn. De laatste keer dat ik echt problemen had was wanneer zij besloten om hun routering via DTAG te doen. Dit hebben ze gelukkig na veel kritiek teruggedraaid en sindsdien werkt het prima.

Maar inderdaad voor de overgrote deel net zoals iedere provider werkt het gewoon prima, en die mensen zul je dan vaak ook niet horen. Ik denk dat het dus erg specifiek per geval en ervaring zal zijn, Wel natuurlijk heeft het er voordeel mee als je ISP ook gelijk je net beheerder is, zo zijn zij ook niet afhankelijk van derden in hun dienstverlening.
T-Mobile heeft het wat mij betreft behoorlijk verprutst. Het probleem met een slechte klantenservice is dat je er pas achter komt hoe slecht ie is als je echt een probleem hebt.

T-Mobile heeft een ondoordringbare groep eerstelijns mensen. Ik durf het geen klantenservice te noemen, omdat ze alleen maar tickets mogen inschieten, met ongelimiteerde data mogen strooien. Terugkoppeling hoef je niet te verwachten, zelfs niet na belofte.

Ik heb in bijna een jaar tijd zo'n 4 of 5 keer downtime gehad, waarvan twee keer meerdere weken.
De monteurs waren altijd verbaasd als alles het weer deed.

Nu ik overgestapt ben weet ik waarom. De KPN monteur vertelde me dat ze hun eigen apparatuur in de wijkcentrale met verkeerde connectors hadden aangesloten. Daarom had ik zo vaak geen / slecht internet. Ondertussen was er wat T-Mobile betreft niets aan de hand bij mij.

Ik hou van goedkoop, maar tjongejonge.
Gebruiken KPN en T-Mobile niet allebei monteurs van Guidion? Ik wissel niet dagelijks, maar heb in het verleden bij zowel KPN, XS4ALL als T-Mobile een mannetje van Guidion over de vloer gehad.

Of wordt er voor de wijkcentrale weer een andere partij ingeschakelt?
Grote kans, alles wordt tegenwoordig ingehuurd en bij nieuwe aanleg gaan er gewoon dingen mis. Dat ligt niet altijd bij de kant die de consument bedient.
Ik zat te wachten op t-mobile 1Gb. Ze konden dat nog niet leveren via KPN netwerk (toen ik 2,5 jaar geleden in mijn huis kwam wonenn kon het wel, maar toen twijfelde ik nog naar welke provider ik zou gaan).
Ennu is KPN goedkoper met 1Gb... keuze makkelijk gemaakt.

En dat is bij T-Mobile MET korting i.v.m. mobiele abo
en bij KPN is het ZONDER korting goedkoper..
Het werkt vruchten af om internet aan te bieden onder wholesale prijzen die zelfs KPN niet eens krijgt en dan valt me de 18k een beetje tegen, maar de afgelopen 12 maanden hebben ze met die prijzen aardig wat klanten binnen gebracht. Ik vraag me wel af als je geld moet erbij moet leggen wat de netto winst is bij T-Mobile.
Als klant van T-Mobile van het eerste uur, of anders gezegd meegekomen van uit Vodafone thuis, en na de overname automatisch klant bij T-Mobile thuis moet ik heel eerlijk bekennen dat ik al die jaren geen noemenswaardige storingen heb gehad, alleen als er een algemene storing was.
Ik zit op glasvezel 100mb/s nog aangelegd door Reggefiber indertijd dit is nu WBA (KPN) wat me wel opvalt dat het overgrote deel van de klachten het ODF netwerk van T-Mobile zelf betreft, helaas is upgraden naar 1gb/s voor mij niet interessant gezien de hoge prijs (60€ WBA t.o.v. 45€ bij ODF)
Ook ik maakte de overstap volledig. Ik kwam qua vaste telefonie, internet en televisie bij Ziggo vandaan, en ben nu bij T-Mobile. Ik ben nu bijna 50% goedkoper uit dan eerder. Ik snap dat veel zo'n overstap maakte, al was ik vroeger ook een trouwe klant.
Maar is dat 50% op de uiteindelijke prijs of vanwege een welkomstkorting?

En benieuwd of je een vergelijkbaar abonnement hebt qua snelheid, zenderpakketten en zo..
T-mobile heeft prijzen aardig verhoogd ben 9 maanden geleden overgestapt op KPN glasvezel, ondanks zeer tevreden vaste klant bij Ziggo. Glasvezel biedt mij meer mogelijkheden. T-mobile was niet beschikbaar. Inmiddels wel maar prijsverschil is minimaal en daarnaast werkt het KPN netwerk feilloos. Voor kwaliteit betaal ik graag wat meer.
Ik ben ook nog steeds trouwe klant bij Ziggo en dat komt eigenlijk altijd doordat ik tijdens mijn verlenging of prijsstijging altijd even ga bellen met Ziggo. Dan laat ik ze even mij vergelijkend warenonderzoek weten en dan zeg ik ze op de man af dat ik geen euro meer wens te betalen dan bij de concurrent. Soms lukt dat direct maar soms is opzeggen noodzakelijk, dan wordt je teruggebeld door de speciale "Ah.. U blijft toch wel?" afdeling. Ik krijg altijd de prijs van de concurrent. Ik betaal nu 41 euro voor 1Gb abbo de komende 6 maanden. Maar idd ik hoor steeds positievere geluiden over t-mobile. Met name de veel betere upload staat mij wel aan. Ik moet wel zeggen dat ik vrijwel nooit storingen heb bij Ziggo voor zowel internet dan wel TV. Misschien ook maar eens proberen...
Mobile customers
3.532,000 KPN
5,365,400 VodafoneZiggo
6,939,000 T-Mobile

Fixed-network lines
739,000 T-Mobile
2.784,000 KPN
3,328,200 VodafoneZiggo
Zet ook eens Q4 omzet en EBITDA erbij. Uiteindelijk moeten alle 3 de providers gewoon zoveel mogelijk geld genereren.

KPN
Omzet 1.359 miljoen
EBITDA 584 miljoen
FCF 251 miljoen

VodafoneZiggo
Omzet 1.036 miljoen
EBITDA 483 miljoen
FCF 235 miljoen

T-Mobile (alleen jaarcijfers)
Omzet ??
EBITDA ??
FCF ??

[Reactie gewijzigd door th4k1ck3r op 24 februari 2022 12:29]

Die 739.000 zijn volgens het artikel de glasvezel klanten. Er zijn toch ook nog veel DSL klanten?
Hier ook over, eindelijk 1Gbit op ODF. Daag KPN.
al een tijdje weg bij KPN en ziggo, t-mobile levert bij mij in Utrecht 1000MB down maar ook UP en het is zeer stabiel altijd. In ieder geval veel stabieler dan Ziggo. Ik betaal 35 euro per maand, inclusief unlimited mobiel bellen in internetten. Alleen jammer dat t-mobile nog geen HD-voice ondersteunt, dit hoor je wel duidelijk tov een mobiele verbinding van KPN, dat klinkt toch veel scherper door de HD-voice tech..

Meeste mensen hebben geen 1000mb nodig, maar he, voor deze prijs, why not? En ik vind het fijn omdat ik een groot gebruiker ben van nieuwsgroepen en alles in een paar minuten binnen haal op deze manier.
Fijn dat jij thuis je verbinding met T-Mobile beter hebt dan je bij Ziggo had. Voor €35pm 1Gb up/down én een onbeperkt mobiel abonnement klinkt goed, jou N is een mooie 1.
Ben er al sinds oktober weg, waardeloze klantenservice. Alles gaat in principe via KPN als het om glasvezel gaat. Bel je, dan krijg je een bijdehandje aan de lijn die van toeters noch blazers kent
Ik overweeg ook sterk om klant bij tmobile te worden omdat die trage kpn nog steeds geen ondersteuning voor de Apple Watch hebben.

Vooral luiheid en dat ik de laatste tijd niet zoveel aan hardlopen ben toegekomen (en de verbinding op de Watch dus niet zo heb gemist) dat ik nog bij kpn ben.
En hoe staat dit nu in verhouding tot wat ze zelf en hun concurrenten bijvoorbeeld momenteel investeren in actief reclame maken en werven?
TMobile lijkt heel veel reclame te maken met aantrekkelijk aanbod, andere lijken budget meer te investeren in upgraden en uitbreiden van hun netwerk?
Ik heb de overstap van KPN naar T-Mobile gemaakt ivm Multi-SIM ondersteuning. Na ongeveer 20 jaar trouwen Telfort/KPN klant te zijn. KPN kon niet eens een ETA geven jammer genoeg.
Alle klanten bij XS4ALL (inmiddels KPN) krijgen maandelijks gratis een XS4ALL Mobiel Internet Simkaart met 1GB aan internet. (gaat niet automatisch - zelf aanvragen) Erg handig om bijvoorbeeld te gebruiken bij een tablet of dongel of (fiets) navigatiesysteem. De Mobiel Internet Simkaart is gratis voor iedereen die minimaal een vaste internetverbinding afneemt bij XS4ALL.

Note: mooie van de XS4All data kaart is, dat als de data op is deze toch door gaat op lagere snelheid zonder extra kosten.

[Reactie gewijzigd door g_v_rijn op 24 februari 2022 18:46]

Als ze hier in helmond noord nou op de glasvezel zouden komen dan hebben ze voor beiden een nieuwe klant erbij, nu nog steeds echte prepaid bij hun.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee