LinkedIn stopt eind september met 'stories'-functie

LinkedIn gaat vanaf 30 september stoppen met Stories. Deze videofunctie, zoals Snapchat die uitvond en Instagram, Facebook en later Twitter kopieerden, zal volgens het bedrijf in een andere vorm evolueren.

In een bericht schrijft een directeur van LinkedIn dat uit bevindingen is gebleken dat gebruikers iets anders willen dan de huidige Stories-functie. Gebruikers willen volgens het bedrijf niet dat de video's op hun profielen verdwijnen. LinkedIn zegt dat het tijdens het ontwikkelen van Stories er juist vanuit ging dat gebruikers informele video's wilden en dat dat de barrières zou beperken voor mensen om de 'vluchtige' video's te plaatsen.

Ook zegt het bedrijf te hebben geleerd dat gebruikers meer creatieve tools willen om interessantere video's te kunnen maken. De later deze maand te verdwijnen Stories geven de mogelijkheid om stickers en een vraag van de dag in te zetten, maar LinkedIn schrijft dat gebruikers meer mogelijkheden willen om dergelijke video's in een professionele context op te fleuren.

In plaats van de huidige Stories, waarbij het gaat om video's die binnen 24 uur verdwijnen, komt er een andere video-ervaring waar het meer zal draaien om de conversatie. LinkedIn zegt verder nog weinig over deze nieuwe vorm en meldt ook niet wanneer die beschikbaar zal komen.

Het bedrijf begon in februari vorig jaar met het testen van Stories en de functie kwam officieel in september van dat jaar uit. De functie wordt dus na ongeveer een jaar de nek omgedraaid. Vanaf komende 30 september zijn de video's niet meer te uploaden en kunnen gebruikers ze ook niet meer bekijken.

De website SocialMediaToday schrijft dat het geen verrassing is dat Stories geen succes is geworden. De site schrijft dat de meeste experimenten met de functie slechts een beperkt bereik hadden en LinkedIn zou in de afgelopen maanden ook steeds 'wanhopiger' hebben geprobeerd om de functie in de kijker te spelen. Twitter stopte eerder ook al met een vergelijkbare functie, genaamd Fleets. Op Instagram en Snapchat zijn de functies echter nog behoorlijk populair.

Door Joris Jansen

Redacteur

01-09-2021 • 08:30

85 Linkedin

Reacties (85)

85
85
40
3
0
1
Wijzig sortering
Anoniem: 162126
1 september 2021 08:34
LinkedIn, ooit een leuke zakelijke tool. Helaas vervallen tot een aandacht trekkende social media app. Ik heb inmiddels al mijn connecties unfollowed en krijg alleen nog reclame te zien.

edit: typo, ik ben van voor '90 :-)

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 162126 op 1 september 2021 08:59]

Ik zit in de detachering en mijn werkgever vindt het leuk als ik mijn profiel een beetje bijhoudt. Ik krijg wekelijks recruiters in de mailbox. Best irritant, negeer ze nu maar gewoon allemaal. De meeste hebben mijn profiel ook niet goed gelezen voordat ze hun kennismakings uitnodiging versturen.

Maar het meest irritante is nog wel de mensen die het als een soort veredeld Facebook gebruiken waarmee ze de buitenwereld graag willen laten zien hoe hard ze wel niet deugen. Van die fake feel good nonsens.

Zit erover te denken om het maar helemaal te deactiveren.

[Reactie gewijzigd door Retrospect op 1 september 2021 09:06]

Ik heb volgens mij ook nadrukkelijk aangegeven dat ik NIET op zoek ben naar ander werk en ik krijg die "recruiters" ook regelmatig. "Onze client in Groningen / Eemshaven / ..." .. dan wéét je al dat het gewoon om een Google of zo moet gaan. Dat soort crap negeer ik sowieso standaard al. Ten eerste is dat volk kennelijk te dom om te lezen dat ik NIET op zoek ben naar een andere baan, ten tweede, als je client zoveel moeite doet om anoniem te blijven verdien je ook geen werknemers.
als je client zoveel moeite doet om anoniem te blijven verdien je ook geen werknemers
Euh, de client wil niet anoniem blijven, de recruiter wil niet dat jij weet welke partij het is zodat je via hun solliciteert en zij een bonus pakken. Het beste is natuurlijk om rechtstreeks te solliciteren, want dan heb je meer onderhandelingsruimte.

Maar Linkedin is echt de meest tenenkrommende sociale platform. Van de content tot aan de fake lachende ongemakkelijke profielfoto's met colbertjes(op de mooie dames na, die zijn recruiter). Het is één grote circle-jerk waarbij iedereen bij elkaar aan het likken is. Het meest rare vind ik nog de random grijze oude mannen boardmembers/directeuren die op mijn tijdlijn verschijnen met één of andere foto van een straatarm iemand uit een derdewereld land met een fake inspirerend verhaaltje erbij. En duizenden likes.
Het is één grote circle-jerk waarbij iedereen bij elkaar aan het likken is.
Ik moet zeggen dat ik die spelfout erg amusant vind. ;)

De hele economie van elkaar "likken" is sowieso twijfelachtig.
Het probleem is namelijk dat "gelikt worden" zich niet 1-op-1 vertaalt tot betaald worden. Zelfs grote bedrijven hebben daar moeite mee.
Maar dan nog:

Zojuist binnengekomen op RTV Noord:

https://www.rtvnoord.nl/n...nter-bouwen-in-appingedam
Komt Google, Microsoft of Apple naar Appingedam? Eén van de grote techbedrijven heeft vergevorderde plannen voor een nieuw datacentrum op bedrijventerrein Fivelpoort.

Om welke internetgigant het gaat, kan de projectontwikkelaar nog niet zeggen.
Wat is nou de catch hier dan? Ik bedoel, men weet tóch binnen no-time wat er komt te zitten. Waarom die geheimdoenerij allemaal. Onzinnig...
Ik ben erg benieuwd hoe je denkt over andere social media zoals facebook of instagram.
Kan je daar ook een stukje over doen?
E: typo
Ik ben net nieuw bij Instagram en daarbij geldt hetzelfde. (Het is wat veranderd)
Als je ziet hoeveel ze (ieder geval in de software ontwikkeling) verdienen aan het leveren van een ontwikkelaar, dan snap ik het wel, dat ze iedereen aanschrijven. Daarnaast zullen er ook mensen tussen zitten die niet kenbaar maken dat ze opzoek zijn naar een nieuwe baan, omdat hun huidige werkgever misschien diegene zijn LinkedIn in de gaten houdt.

Desalniettemin bloed irritant.
Het hoge Facebook-gehalte stoort mij inderdaad ook enorm. LinkedIn is bedoeld voor zakelijk gebruik, maar wordt steeds meer gekaapt voor persoonlijke en politieke uittingen die elders horen. De gebruikers doen daarmee afbreuk aan het platform. Sommige gebruikers spreken zich daar ook over uit.

Voor de LinkedIn organisatie zelf is dit natuurlijk wel een enorme uitdaging. Zij hebben de gebruikers niet in de hand. Hoe stimuleer je om gebruikers zich meer zakelijk te uiten? In dat opzicht denk ik ook dat het verstandig is de stories uit te faseren. Ook omdat bijvoorbeeld in de VS maar 22% van de gebruikers dagelijks inlogt. Daar bereik je dus met stories dus 80% van de gebruikers niet.

Hootsuite heeft op hun blog trouwens wat aardige statistieken over LinkedIn.
Is een logisch gevolg van het politiseren van het bedrijfsleven. Ik zie heel veel vacatures die vol staan met politieke onzin; Je "hele zelf" kunnen zijn op werk bijvoorbeeld, oftewel newspeak voor kom lekker iedereen irriteren op werk met je politieke gedram over sociale rechtvaardigheid. Dan weet ik iig wel welke bedrijven ik moet mijden, maar dat is al een flinke lijst inmiddels en die wordt alleen maar groter (voornamelijk in de it).

Ben overigens wel blij met LinkedIn learning (heb ook een betaald abo daarvoor), dat is nu echt een nuttige feature, beter dan al die 'sociale' onzin zoals stories ed.

[Reactie gewijzigd door i7x op 1 september 2021 09:26]

het politiseren van het bedrijfsleven.
Dat ervaar ik idd als een grote ergernis. Ik zie dat bij mijn werkgever en ook bij mijn opdrachtgevers en het is om misselijk van te worden. Het is overigens nooit rechts en/of conservatief al die berichten op het intranet. Ik werk voor een commercieel bedrijf niet voor een goed doel, activistisch clubje of liefdadigheidsinstelling. En positieve discriminatie is ook gewoon onwenselijke discriminatie.
Dan weet ik iig wel welke bedrijven ik moet mijden, maar dat is al een flinke lijst inmiddels en die wordt alleen maar groter (voornamelijk in de it).

Als de lijst van bedrijven groter en groter wordt dan moet je toch op een gegeven moment misschien kritischer naar jezelf gaan kijken? Je bent objectief geen haar beter dan de "politiek correcten" op het moment dat je schrijft "lekker iedereen irriteren op werk met je politieke gedram over sociale rechtvaardigheid"
Beter in wat? Ik zit gewoon niet te wachten op politiek op de werkvloer (en veel gebieden daarbuiten trouwens ook niet). Slechts een paar jaar terug nog een redelijk basaal principe, maar steeds meer bedrijven vinden dat dat allemaal moet tegenwoordig, continu over politiek drammen op werk, dus wordt de lijst groter. Ik hoef daar niet tussen te zitten. Snap niet echt je punt verder, moet ik dat maar ok vinden?
Nee dankjewel.

[Reactie gewijzigd door i7x op 1 september 2021 13:20]

Wat valt hier niet aan te snappen? Je hebt duidelijk een mening over politieke onzin binnen bedrijven maar je hele verhaal is een uithangbord voor je politieke mening. Je doet dus exact hetzelfde als de bedrijven.
Ik houd mijn politieke meningen juist voor mij, snap niet wat dat te zoeken heeft op de werkvloer, geenszins relevant. Misschien snap je mijn reactie niet helemaal.
Zijn politieke mening is dat hij het niet over politiek wilt hebben. Hij uit geen enkele richting of whatever, die veronderstelling maak je zelf.

Ik ben het met hem eens, mijn politieke mening is dat ik wens dat men niet of iig zo min mogelijk over politiek praat. Het kan je gewoon je baan kosten als 1 van jouw politieke meningen niet helemaal aansluit met de op werk geldende norm. Of het nou links of rechts is, politiek ligt vaak heel erg gevoelig.
Het was Linkedin zelf dat er een tweelingbroertje van Facebook van heeft gemaakt. Het levert gewoon veel meer op in de vorm van advertenties en exposure.
Volgens mij zit er de laatste jaren een Microsoft achter... En die kunnen maar 1 ding alles wast ze over nemen verzieken....
Microsoft heeft het overgenomen om er geld mee te verdienen en dat lukt niet met een puur zakelijk platform waar de gebruikers een paar keer maand op kijken.
Noem 1 iets wat Microsoft geeft overgenomen wat na een paar jaar de investering terug verdiend heeft behalve dos
Hoe kom je erbij dat een investering na een jaar terugverdiend moet zijn? Dat kan ook 30 jaar zijn, of dat men het koopt, de waarde laat stijgen en weer verkoopt.
Redelijk makkelijk op te lossen door op de puntjes te klikken naast een post en aangeven dat je niet geïnteresseerd bent in dit onderwerp. Ik doe dit sinds een week of vier en sindsdien ziet mijn feed er een stuk beter uit. Een bubbel is niet altijd slecht :P
Maar het meest irritante is nog wel de mensen die het als een soort veredeld Facebook gebruiken waarmee ze de buitenwereld graag willen laten zien hoe hard ze wel niet deugen. Van die fake feel good nonsens.
Ook een reden waarom ik de app alleen al van mijn tel heb verwijderd. Profiel hou ik al lang niet meer bij en zo lang en niemand om vraagt, doe ik dat ook niet.
Voor mijzelf besloten geen social media apps op mijn telefoons te zetten, behalve Signal. Je geeft met een app zoveel meer persoonlijke data prijs dan als je via een browser inlogt.
Ja, dat idee heb ik ook inmiddels. LinkedIn is met name een "kijk ons en mij eens goed bezig zijn" medium, met daarnaast recruitsers in je inbox die niks lezen. Ik ben net bezig met een carriere switch (en dan ook nog zelf lerend :) ) en altijd in de wetenschap gewerkt. Krijg ik meteen berichtjes of ik niet de volgende lead software engineer bij X wil worden.
Laatst had ik een recruiter uit Limburg die lokaal opdrachten vergaarde die me wilde toevoegen toen ik hem vroeg hoe hij iemand uit het noorden kon helpen was het angstvallig stil…

Mijn feed is vervuild met die “succesverhalen” mijn leraar zei vroeger dat ik nooiiiit zou slagen en nu heb ik mijn HBO papiertje!

Of :“vandaag kwam ik te laat op bij een sollicitatiegesprek want ik heb een hond mond op mond beademing gegeven. Ik kreeg een herkansing van het bedrijf en wie denk je wie er tegenover me zat??

DE HOND!!!”

Nee LinkedIn is een soort Facebook geworden. Hoe meer ik op LinkedIn zit hoe minder ik papiertjes waard vind worden.
Tegenwoordig is het een "feelgood platform". Ik log er dus ook nooit op in.
Het was eigenlijk altijd al een behoorlijk "circle-jerk" platform. In mijn kring waren het vooral mensen die elkaar uit de studententijd kennen, maar nooit samen gewerkt hebben, die elkaar de hemel in prijzen over elkaars vaardigheden. En dat was 10 jaar geleden al zo.

Of mensen uit de basis- en middelbare school die je toevoegen terwijl daar gewoon Facebook e.d. voor zijn.
Het aantal mensen die certificaten showen is inderdaad wel erg hard toegenomen.
Zelf toen het nog een professionele tool was heb ik mijn account al verwijderd. De hoeveelheid spam van recruiters die niet eens de moeite doen om je profiel te lezen begon me echt te erg te worden.
Het is echt lachwekkend soms met die recruiters. Iemand stuurde me een berichtje, nou prima.

Kwam aan het einde van het verhaal even leuk ja je moet wel in de randstad komen wonen terwijl er duidelijk op mijn profiel staat dat ik in omgeving Groningen/Drenthe werkzaam ben.
1 maand nadat ik van werk gewisseld had, heb ik mijn profiel geupdate dat ik ergens anders werk. Binnen notime berichten van recruiters met "aanbiedingen". Mijn profile had natuurlijk een update gekregen, dus kwam die hoger in de search results (ofzo). En nee, mijn profiel staat niet "open" voor recruiters, maar dat boeit de meeste niet.
Bij mij komen ze dan steeds met de Eemshaven aanzetten. Google of Microsoft of zo denk ik. Maar dát noemen ze dan nooit bij naam.
Voordat ze jou een naam geven willen ze eerst met je bellen, afspreken of misschien zelfs knikkeren en dan uiteindelijk krijg je misschien een naam.

Als ze nou gewoon iets verder kijken dan alleen een naam en functie titel zou het veel irritatie schelen. Ook hoeven ze minder random mensen te benaderen.
Ik weiger ook altijd recruiters te woord te staan die mij niet willen vertellen om wie het gaat. "Ja, maar dat mogen we niet". Jammer joh, dan hang ik nu op.
“Hee, ik heb een super leuke functie voor je. We vragen inhoudelijk meer van je en zijn bereid minder te betalen. Maar je krijgt wel een auto en een telefoon van de werkgever.”

Niet eens overdreven.
Nou, in mijn geval zal ik er al héél gauw op vooruit gaan tov. m'n huidige baan, maar ik vind m'n werk véél te leuk om te overwegen over te stappen. Geld is niet alles.
Viel me laatst ook op, ja. :+
Heb ze nog niet allemaal unfollowed, maar wanneer ik weer een bericht krijg over iemand z'n kind die een kamer zoekt, een corona epistel, geboorte/overlijden in de familie. Gaat die wel op unfollow.
Allemaal prachtig, maar niet voor LinkedIN imho.

Op zich is het een nuttige netwerk site heb mijn huidige baan er via gevonden.
Ik zie wel een devolutie van het platform, net als met al die social media zaken.
Ik heb ook iedereen unfollowed waarmee ik niet heb samengewerkt. Vooral recruiters werden mij een doorn in het oog. Ik zeg het wel wanneer in een nieuwe baan zoek.
Ik kijk er gewoon nooit meer op. Ja, één keer per jaar eventjes, maar ik wordt inderdaad dol van alle onzin die erop staat. Heeft helemaal niets meer te maken met een zakelijk platform.
Toch blijf ik het nog wel aanhouden, maar in de achtergrond. Ik vind het namelijk wel erg fijn om al die contacten toch nog ergens te hebben, als een soort zakboekje voor als ik het een keer nodig heb. Ik ben dik 25 jaar consultant geweest in de detachering, dus dan kom je nog eens ergens. Heel veel collega's gehad in de loop der jaren, en het zou zomaar kunnen zijn dat je een keer iemand nodig hebt.
Alleen die recruiters die niet kunnen lezen en je steeds 'aanbiedingen' sturen omdat er 'Oracle' in je profiel staat. Soms antwoord ik eentje als ze het echt te bont maken.
Maar als je er niet op komt, hoef je je nergens aan te ergeren. Mocht ik het ooit nog nodig hebben, stof ik mijn profiel wel af en zien we wel wat eruit komt.
Reclame*

Je hebt verder wel gelijk, maar gelukkig zijn er (helaas) veel opties (nodig) om vele meldingen wel/niet te ontvangen. Zelf behoud ik wel LinkedIn omdat het toch vaak gevraagd wordt bij een sollicitatie en een digitaal CV behoud.

Zelf ben ik erg allergisch voor recruiters, maar Linkedin heeft daar ook een ja/nee optie voor. Zover lijkt dat goed te werken.
Helemaal eens. En sowieso, ik heb rond de 600 connecties, maar het zijn altijd dezelfde 20-30 mensen die iets delen. Oh, en uiteraard de dagelijkse: "Ik ben SCRUM gecertificeerd!!! Mijn dank gaat uit naar mijn moeder etc." Alsof men MIT cum laude heeft afgerond..
Ook mijn beweegreden geweest om mijn account te deactiveren en te verwijderen.
Als zelfstandige is dat nog net een brug te ver voor mij. Maar ooit durf ik die stap wel te nemen. :)
Ergens moet het platform omzet genereren.
Voor zakelijke contacten blijft het een belangrijke platform.
Normaal deel ik zoiets niet, maar...
Als coach help ik...
Het is niet meer te harden. Het lijkt erop dat iedereen coach is geworden, en daarom elke dag verplicht iets inspirerends moet plaatsen.
Ik ben opgehouden met regelmatig even kijken.
Als ik kan filteren op "geen doorgeplaatste posts van coaches zien" zal ik heroverwegen.

[Reactie gewijzigd door Zynth op 1 september 2021 10:17]

LinkedIn is een omgekeerde Tinder app, hier krijg ik de mooie vrouwen niet van me afgeslagen met “tijd voor een kop koffie?” In tegenstelling tot Tinder….
Begint een beetje als een soort Facebook voor grown ups te klinken waar je mooi kunt pochen over je goede baan :+
Dat was het in het begin ja, tegenwoordig is het een circle jerk van recruiters met hun foto's waar een instagram filter overheen zit met een bak koffie en dat ze zo hard aan het werk zijn.
Wellicht afhankelijk wie je in je lijst hebt, maar politieke posts en actualiteit hebben vrij weinig te maken met zakelijke posts.
Was het maar zo'n feest. Het staat - bij mij althans - vol met jankerds die bang zijn voor een prikje (antivax-malloten) of "horeca-ondernemers" die lopen te janken over een paar maatregelen en dat hun business naar de filistijnen gaat en ze zó hard genaaid worden door de overheid dat het werken onmogelijk gemaakt wordt en ze aan de bedelstaf zullen raken op deze manier.

(Terwijl diezelfde "ondernemers" rustig €8 voor een kop koffie vermomd onder sjieke Italiaanse namen vragen, omdat ze op een veel te dure locatie zitten waar nooit iemand om gevraagd heeft).
Vroeger was LinkedIn gewoon een strak zakelijk platform wat je vooral als digitale CV gebruikte. Tegenwoordig is LinkedIn echt verschrikkelijk geworden. Een groot profileringscircus waarbij de meest simpele dingen zo speciaal en interessant mogelijk worden neergezet. Een online gratis cursus van 5 minuten volgen? komt op LinkedIn als opleiding. Een winkelsurveilant die een dief te pakken heeft (en dus gewoon zn werk doet) komt op LinkedIn. En altijd toevallig de berichten met een mooie vrouwelijke profielfoto krijgen van alle kanten een berg likes en reacties alsof het een datingsite is. |:( :/
En dan vergeet je de meest onzinnige recruiters die je benaderen voor een flutfunctie op 3 uur reizen van je woning of antivaxers die je zakelijke posts misbruiken om hun onzin wereldkundig te maken. Het zou fijn zijn als LinkedIn weer wat meer zakelijk wordt, ipv wéér een irritant 'feelgood' platform. Het weghalen van die stories zou daarvan een heel goed begin kunnen zijn.
En dan vergeet je de meest onzinnige recruiters die je benaderen voor een flutfunctie op 3 uur reizen van je woning
Andere maken het nog bonter die vragen dan rustig of je openstaat voor een nieuw avontuur in het buitenland en of je dan wil emigreren naar de US, UK of de zandbak terwijl je gewoon opzoek bent naar werk eg in/rond de regio van Amsterdam.
Aan de buitenkant begon het strak en zakelijk maar aan de binnenkant was het vanaf het begin al net zo malafide als alle andere grote social media platforms. Qua schendingen van privacywetten spande Linkedin de kroon. Maar met mensen die het alleen zakelijk gebruiken stel je de investeerders niet tevreden en dus werd het gewoon een tweede Facebook. Dat levert wel geld op aan advertenties en publicaties.
LinkedIn is echt een bagger platform geworden inderdaad. Mensen die een foto posten van grote happening, waar ze zelf helemaal niets mee te doen hebben, om maar likes te scoren. Het begint ontzettend veel op Facebook te lijken en zodra je er iets van zegt krijg je een berg kritiek over je heen.

Ik vraag me ook nog af waarom ik in godsnaam LinkedIn heb eigenlijk. Om de haverklap word ik lastig gevallen door recruiters die me denken te kunnen recruiten voor een baan aan de andere kant van het land voor iets waar ik amper ervaring mee heb, manman.
"aan de andere kant van het land ", niet dat dat handig is, maar dat valt nog mee.

Ondanks dat ik niet op zoek ben wordt ik steeds vaker benaderd voor banen in het buitenland, en dan met name Duitsland, Ierland en Engeland. Natuurlijk wel allemaal met een "relocation package". De mooiste was nog een baan in Duitsland waarbij remote werken vanuit heel Duitsland mogelijk was, en uiteraard met een "relocation package". M.a.w verhuizen naar Duitsland om dan remote te gaan werken. 8)7

Ik vraag me toch echt af hoeveel succes zo'n recruiter heeft met het random aanschrijven van mensen. Je zou toch zeggen dat er genoeg mensen moeten zijn die happen, anders waren ze al lang gestopt met dit soort praktijken.
Gelukkig deel ik de ervaring van de meesten niet. LinkedIn is voor mij erg belangrijk en veel van mijn opdrachten verkrijg ik via het platform. Je moet wel selectief zijn met wie je accepteert als connectie en je instellingen voor de tijdlijn op orde houden. En ja, ik merk ook wel dat het vaker gebruikt wordt voor berichten met een heel hoog Facebook gehalte maar toch zie ik het maar weinig. Wellicht ligt het aan mijn selectie van connecties die het wel als een zakelijk platform gebruiken...
Persoonlijk verbaas ik mij ook over de reacties. Recruiters: tsja, hangt vermoedelijk nogal af van je sector hoezeer je daar last van hebt. Allerlei andere privé of politieke randzaken heb ik ook weinig last van. Waarschijnlijk selectief zijn met je connecties en de vervelende ook gewoon verwijderen. Alleen de reclame (absoluut), coaches en feel good influencers, die zijn wel wat ergerlijk. Maarja, voor niks gaat de zon op.
Voor mijzelf vind ik het nog steeds met name een handige tool om een connectie met mensen te leggen, uiteraard ook om wat achtergrond op te zoeken over die onbekende die mij nu weer mailt of op de voicemail staat en ja, ik haal er ook informatie vandaan over wat bij connecties speelt en deel dat zelf ook.
Ik denk dat het een goede zet is. LinkedIn lijkt me juist een van de platformen waar stories weinig tot niets toevoegen. Ik erger me er sowieso aan dat steeds meer apps en websites stories toevoegen terwijl dat vaak geen toegevoegde waarde heeft. Stocard, een app waarin je barcodes van winkelpasjes kunt opslaan, heeft zelfs stories - waar slaat dat op?
Ik toch echt geen Stories bij stocard ?
Ja maar het is populair!! Dan vindt iedereen dat toch leuk?! Daar MOET iedereen wat mee doen, anders hoor je er niet bij en blijft je app niet populair. Stel je voor dat je gewoon doet waar je goed in bent, hoe saai is dat.. Stories zijn hip!
Kijk, jij kan zo aan de slag bij LinkedIn als product manager :)
Bedroevend om te zien hoe LinkedIn is afgegleden naar een platform waar mensen over politiek praten, een kamer zoeken voor hun studerende zoon/dochter of een soort-van goed doel promoten ("ex dakloze ontwerpt sokken", komt letterlijk net voorbij). Als je al tussen de reclame door kunt kijken. Helaas heb ik nog geen beter alternatief gevonden, iemand wel?
Nu de polls functie nog.
Het zou eens tijd worden dat ze Linkedin wat gaan opschonen. Al die recruiters die er op zetten die ongevraagd mensen aanspreken van het platform gaan weren zou de eerste goede stap zijn. Daarnaast al die onzin van grappige filmpjes over de olympische spelen, dat je afgevallen bent, je dochter die een kamer zoekt of dat je je verjaardag gevierd hebt, zouden ze ook van het platform moeten weren. Ik heb net even op linkedin gekeken en ik kwam al die dingen tegen. Ik heb heel wat jaar geleden mijn Facebook account verwijderd en Linkedin is nu het nieuwe Facebook aan het worden. Het was een netwerk-tool.
Linkedin is heerlijk.
Zodra ik een post upload(meestal een video van een stuk software dat ik in prive tijd heb gemaakt) reageren altijd wel een paar recruiters erop met de mededeling "het wordt tijd dat wij een kopje koffie doen".
Zodra de recruiters reageren heb ik een dag later de grote baas aan de telefoon met "het wordt tijd dat wij het over jouw arbeidsvoorwaarden gaan hebben" en hoppa, weer een salarisverhoging.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee