YouTube test bediening voor luisteren naar muziek in zijn app

YouTube test de functie 'listening controls' in zijn app, waarmee gebruikers de weergave van muziek op het videoplatform kunnen bedienen. De bediening lijkt alleen voor Premium-abonnees beschikbaar te komen.

YouTube test 'listening controls' in zijn reguliere app. Tot nu toe schoof het platform YouTube Music met zijn eigen app naar voren voor de weergave van muziek. Met listening controls krijgen Premium-abonnees de mogelijkheid om bij muziekvideo's bediening op te roepen die specifiek de naam van het nummer, video en kanaal tonen. Naast de weergave- en pauzeknop en de mogelijkheid om te skippen, zijn er knoppen om tien seconden voor- of achteruit te spoelen, constateerde 9to5Google.

Ook kunnen gebruikers direct in het weergavemenu nummers liken, bewaren en het tempo ervan aanpassen. De bediening werkt eveneens in combinatie met de castfunctie voor weergave op externe speakers. YouTube lijkt de functie vooralsnog alleen op iOS te testen. Niet bekend is op welke schaal het videoplatform experimenteert met de bediening.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

07-05-2021 • 11:09

84 Linkedin

Reacties (84)

84
83
36
4
0
43
Wijzig sortering
ik kan het niet vaak genoeg zeggen :)

https://vancedapp.com/
Wat is het voordeel van Vanced over Newpipe? Ziet er naar uit dat Vanced niet open-source is of heb ik dat mis? Vind ik wel een erg groot plus punt van Newpipe.
Vanced is meer een kopie van de normale youtube app waar een groot deel van de onzin uit gesloopt is.
Newpipe kun je meer zien als echt een alternatieve client.
Firefox met Ublock werkt ook uitstekend.
Eventueel met een add free dns of pihole.
Precies, ik gebruik dit dagelijks.
Alleen geen Chromecast support is soms een gemis. Geen idee of Vanced dat wel heeft?
Is dit er ook voor iOS?
Yep, top app! Gebruik het al heel lang, enige minpunt is nog die krankzinnige leeftijdsverificatie. Op PC kun je het met Tampermonkey + script omzeilen maar op Android in Vanced nog niet.
Werkt dat ook icm Chromecast?
Ik heb een algemene vraag aan mede YouTube Premum leden hier.

Ik vind YouTube Premium een verademing: vooral geen advertenties meer is echt een stuk fijner kijken.

Helaas is er een nieuw probleem ontstaan: YouTubers verwerken steeds vaker zelf reclame in hun video's. Het gaat niet bepaald over kleine advertenties, maar om reclames van enkele minuten lang.

Ik zie steeds meer vragen op het Google Forum waarbij mensen YouTube verzoeken hier iets aan te doen. Hier heeft YouTube op gereageerd: "Het is aan de creators zelf".

Nu zag ik dat er Premium leden zijn die graag zouden zien dat er een automatische skipfunctie komt waarmee reclame van creators zelf, overgeslagen wordt in de video. Maar het ziet er voorlopig niet naar uit dat YouTube hiermee iets gaan doen.

Toch denk ik dat YouTube op termijn hier wel iets mee moet gaan doen, omdat steeds meer creators zelf reclame in hun video's verwerken + de reclames worden steeds langer + meer reclames gedurende de gehele video.

Wat is jouw mening als YouTube Premium lid hierover?
Ik vind het inderdaad creators hun goed recht, maar idd wel irritant - over het algemeen. Ik ken/kijk geen channels met meerdere blokker erin en over het algemeen weet ik precies hoe lang sponsor blokken duren en skip ik het gewoon door - meestal precies 1 minuut. Sinds ik op verschillende kanalen gehoord heb dat ze aan Premium views 10x meer verdienen dan aan een normale view, skip ik met een gerust hart.

Om aan creators te vragen het automtisch skipbaar te maken... dat vind ik wat ver gaan, ik vind het logisch dat ze gezien wat ze aan YouTube af moeten dragen, extra inkomsten proberen te genereren. Bovendien hebben volgens mij de meesten wel andere manieren/kanalen om echt "ad free" te luisteren, via Patreon of Floatplane ed? Misschien ook wel als je "member" wordt op YouTube zelf via de Join knop onder iedere video? Maar ik vind € 5 per kanaal toch wel gewoon te duur.

Er zijn trouwens in mijn ogen wel een aantal kanalen die het leuk brengen, ipv alleen het standaard riedeltje herhalen, bijvoorbeeld Integza en Jayztwocents met die gereedschapsset en dat marine spel.

Verder is het de beste 13 euro die ik per maand aan abonnementen uitgeef, zeker om weer on-topic te komen, omdat je Music er gratis bij krijgt. Ik heb nog nooit een Spotify abonnement gehad en met alle reclame is de gratis versie in mijn ogen simpelweg onbruikbaar.
Voor mij is het heel simpel- heel veel youtubers moeten die advertenties doen omdat youtube ze te weinig uit betaalt en veel te makkelijk videos demonitized. Er zijn natuurlijk ook youtubers die het doen omdat ze iedere laatste cent willen hebben, maar dat is een minderheid en houd je toch wel.

Een van de makkelijkste en meest fair manier in mijn optiek om dit op te lossen is dus dat youtube creators beter uit betaalt, meer mee gaat in de creator dan met een miljarden bedrijf als Warner Bros en transparanter word. Als sponsoren niet nodig zijn zullen veel mensen het ook niet meer doen, want het is nogal gezeik om dit zelf te regelen. Dan zie je het dus vanzelf verdwijnen.
Met youtube vanced kun je sponsorblocks automatisch skippen
Ik begrijp de reactie van Youtube wel. Youtube is het platform waar de content gedistribueerd wordt. Dat platform moet betaald worden. De content creators moeten ook betaald worden, vooral wanneer er een dure content wordt gemaakt.

Het hebben van een betaald Ziggo abonnement zorgt er ook niet voor dat je de reclames op RTL4 kunt doorspoelen toch?
Wat ik in ieder geval van een populaire Youtuber begreep (ImKibitz) leveren Youtube Premium-gebruikers de maker meer op dan niet-premium gebruikers. Dus de introductie van Premium kan niet de reden zijn dat makers vaker zelf advertenties toevoegen, voor het geval iemand dat dacht.
Als je die sponsor shit echt wil skippen, dan kun je daar de browser extension Sponsorblock voor gebruiken. :D Iedereen kan de tijden van die blokken doorgeven en de extension zal er dan automatisch overheen skippen. Heb zelf nog geen false positives of zelfs bewust verkeerde tijden gezien.

Overigens is dat niet zozeer reclame voor hun eigen benefit. Ze worden door iemand gesponsord (en krijgen dus van hen de centjes), op voorwaarde dat ze een stuk(je) van de video toewijden aan die sponsor. Kost de YouTuber dus geen geld als jij dat overslaat. ;]
Mooi zo, Youtube Premium is gewoon een goed alternatief voor Spotify, waar je dan als extratje geen advertenties in je videos meer krijgt.

Dus extra ontwikkelingen zijn altijd wenselijk

[Reactie gewijzigd door Terranova op 7 mei 2021 11:12]

Ik heb een premium family abonnement en ben er erg blij mee. We kijken veel Youtube dus die reclame kan ik missen als kiespijn. Wat ik wel jammer vind is dat veel bedrijven zich vooral richten op Spotify. Ze maken dan een playlist voor Spotify maar niet op Youtube Music.
Dat verrast me niet, als ik begrijp dat er 30m YouTube Music gebruikers zijn tegenover 155m Spotify gebruikers. Wat me wel verrast is dat er geen dienst is die bedrijven één playlist laat maken waarna deze wordt gepubliceerd op zowel Spotify als YouTube Music, maar ook SoundCloud, Pandora, Deezer en Tidal (diensten die ik zelf niet gebruik maar blijkbaar Spotify Competitors zijn). Zelfde moeite, groter bereik.
Hoeveel van die 30 miljoen hebben gewoon adfree youtube en krijgen een ongevraagde muziekdienst erbij?

Het blijft gewoon vaag om een videodienst als muziekdienst te pushen, google play music had iets te bieden, youtube music is in mijn (beperkte) ervaring vooral gewoon een andere UI voor youtube. Als je van muziekvideo's houd is het erg leuk lijkt me maar ik vind het te chaotisch.
Weinig denk ik want daar is het een beetje absurd duur voor...

Ik ben overigens ook geen fan en vind het nog steeds erg jammer dat Google music de nek om is gedraaid. Ze zijn mij als klant kwijt geraakt en kom nu ook veel minder op YouTube want irritante reclames maar het is veel te duur om te betalen voor adfree als je de muziek dienst niet fijn vindt...

[Reactie gewijzigd door Finraziel op 7 mei 2021 11:52]

Ik ben één van die mensen die zowel Youtube Family Premium als Spotify Family Premium heeft. Youtube Music is echt een draak van een applicatie - zoals muziekvideos die een lange intro hebben omdat ze gemaakt zijn voor video- en niet voor audiobelevenis.

Daarentegen vind je op Youtube Music ook vaak zaken die niet officieel gereleased zijn, zeker in house muziek of zelfs zaken zoals NPR Tiny Desk zijn vaak enkel zo te beluisteren.

De reden dat ik beide blijf gebruiken is dat ik het ervoor heb om niet het product te zijn. Ik wil geen reclame voor mijn kinderen en voor mij. Sinds we geen kabeltelevisie meer hebben en nu bijna alles streamen - merk ik een gedragsverandering in mijn kinderen. Het materialisme is een pak minder, en het is gewoon super aangenaam om te reclamevrij door de wereld te gaan. Dat is mij het geld echt waard. Het kost mij trouwens niet veel meer dan een kabelabonnement en huur digicorder.
Bij muziek video's kan je toch gewoon boven in klikken op audio only? Kreeg bij een aantal nummers ook andere versie die wel goed was
Hmm, de keren dat ik deze heb gebruikt, werd de video stream simpelweg gestopt, exact dezelfde audio bleef echter doorspelen.
Je zou voor YouTube eens kunnen kijken naar SponsorBlock die al die irritant muziekvideo stukjes skipt, samen met andere reclame en onnodige fillers in YouTube filmpjes. Dit is ook ingebouwd in YouTube Vanced voor Android Mobiel en SmartTube Next voor de Android TV.
Blijft een mening, ik vind YouTube Music echt een stuk beter.

Betere UI, betere voorspellingen, meer muziek en als bonus geen reclames bij YouTube.
Ik zou het juist andersom willen voorleggen;
Hoeveel mensen gebruikten YouTube voorheen wel niet als verkapte en gratis muziekdienst?

Het introduceren van YT Music destijds lijkt vooral een stap om grip te krijgen op deze situatie, zodat de muziek content die al bestond op YouTube beter kan worden gescheiden van vlogs en andere video-video's.
Dat zie ik toch anders. Ik zie het echt als een app voor een muziekdienst en maak er dan ook dankbaar gebruik van. Playlists, daily mixes, discovery mixes. Eigenlijk is het allemaal vergelijkbaar met spotify. En dan heb ik daar ook nog eens 10.000 eigen mp3'tjes geupload van spul wat niet online te vinden is.
Die cijfers zijn flink vertekend natuurlijk. Veel Youtube "Music" gebruikers zijn er natuurlijk ook gewoon op normale youtube + ad block. Zeker omdat de playlists hetzelfde zijn in Music en normale Youtube. Dus eigenlijk zouden ze het sowieso wel moeten aanbieden.
Hier ben ik één van. Op mijn telefoon kijk ik nooit video's, op mijn pc wel. Daar is een ad-blocker voldoende.
Op mijn telefoon stream ik regelmatig muziek naar mijn autoradio. Dan is het erg fijn dat er geen advertenties in zitten. Daarnaast kost het voor een student maar 50% van de reguliere prijs, maar ik zit er aan te denken om een premium family pakket te nemen zodat ik het kan delen met familie gezien die wel regelmatig video's op de tv streamen vanaf een mobiel apparaat.
Dat men niet wil betalen snap ik, maar dat daar weer rekening mee gehouden moet worden snap ik dan weer niet.
Die dienst is er en heet DistroKid.

Tenzij je daadwerkelijk afspeellijsten bedoelt.. :>

[Reactie gewijzigd door Luca op 7 mei 2021 12:30]

Distrokid is een distributeur. Het lijkt me niet dat het de bedoeling is dat je als consument allerlei tracks waarvan je geen copyrights bezit, te gaan uploaden op dergelijke diensten.
Ah zoals ik in de tweede zin zei dus. Zeker niet de bedoeling inderdaad. :)
Ik zie een gat in de markt :)
Er zijn verschillende diensten waarmee je playlists kan syncen tussen streaming platformen: TuneMyMusic, Soundiiz, SongShift (er zijn er ongetwijfeld nog).

[Reactie gewijzigd door TheMaxMan op 7 mei 2021 14:48]

Dat zou ook te maken kunnen hebben met de relatief slechte mogelijkheden die je binnen youtube hebt om playlists te beheren. Ik maak er zelf gebruik van om video's te bewaren of bijvoorbeeld in afspeellijsten te zetten (ipv alles in watch later) maar je schiet deels terug naar de oude interface en het feitelijke beheer zoals je dat in (vrijwel alle) muziek apps kan is er (nog) niet.

Los even dat YouTube music er rustig in slaagt om in lijsten veel album-art met muziek te laten zien ondanks dat er wel degelijk op datzelfde youtube (officiele) videoclips beschikbaar zijn. Maargoed, dat is een product in ontwikkeling.
Ik betaal met veel plezier het premium abonnement om in YT geen reclames te hebben. Toch zijn er veel van dit soort 'waarom!?' dingen die je hier ook aanhaalt.

Naast het feit dat sinds de verplichte overstap van Play Music naar YT mijn kinderen onder de 13 zelf geen muziek meer kunnen afspelen, vind ik het gebrek aan fatsoenlijke Playlists een groot manko van YT Music tov Spotify.

En daar bovenop ook nog de irritatie dat je niet vanuit YT music naar een Sonos kan casten en altijd die drama app van Sonos zelf nodig hebt... (kon met Play Music wél) maar ik weet niet precies wie van de twee partijen ik daar verantwoordelijk voor kan houden.

Extra app controls als deze zijn misschien een handige aanvulling, maar lost helaas niets op voor mijn irritaties.
Heb weinig ervaring met playlists van andere, eigenlijk alleen deze die ik handmatig gekopieerd heb van Spotify (geen idee of daar verder rechten oid op rusten, maar kon alle nummers gewoon vinden).
Ik luister veel setjes op YouTube, YouTube music dient dan als muziekspeler voor de setjes die ik heb opgeslagen die niet op bijvoorbeeld Soundcloud staan. Spotify is dan weer top voor losse nummers en podcasts.

YT Music is een zeer fijne app.
Zo gebruik ik dus YouTube Music ook.

Het fijne van YouTube is dat er erg veel livesets van feesten (ook van vroeger) door de jaren heen geupload zijn. Door video uit te schakelen in YouTube Music en alleen de audio over te laten, kan je prima deze livesets streamen.

Voor losse nummers en playlists schakel ik weer over naar sPotify
Premium is heel fijn, MAAR

Steeds meer YouTubers verwerken advertenties in hun videos en zeker geen kleine advertenties.
Er moet een beleidswijziging komen waarbij het niet langer toegestaan is om zelf advertenties in video's te verwerken OF een automatische skipfunctie voor Premium leden.
Fijn meer premium features! Nu nog pip via hun app op iOS!
Dat zal denk ik nooit gebeuren ben ik bang, ik herinner mij dat Apple niet toestaat dat je systeem functies zoals PiP achter een paywall mag plaatsen.
Niet als enige maar je mag het wel combineren volgens mij, gezien premium zowel toegang tot andere content en dit soort features biedt kun je ook pip aanbieden.

Heb er zelf geen ervaring mee maar de ontwikkelaar van Apollo (reddit app) heeft het push notifcations gecombineerd met thema's en custom icons in een abbo gebundeld, want zijn app werd ook geweigerd omdat je push alleen niet achter een paywall mag zetten.
Ik geloof dat dit niet wordt toegestaan door iOS. Je mag geen OS-level functionaliteiten achter een paywall verstoppen. YouTube moet dus kiezen om het of voor iedereen wel toe te voegen, of voor iedereen niet en ik ben bang dat wij Premium-abonnees aan het kortste eind trekken.
eens, via safari kan het weer wel, alleen niet in app inderdaad

[Reactie gewijzigd door Ruvetuve op 7 mei 2021 11:30]

Ze mogen het natuurlijk wel als "gratis" extraatje aanbieden bij de rest van de premium functionaliteit. Maar ik weet niet of het inderdaad bij abonnementen mag, of alleen bij in app aankopen (zoals Apollo doet met notificaties).
Anoniem: 486069
7 mei 2021 11:11
Laat die youtube premium popups maar doorkomen
Het erge is dat ze door blijven gaan wanneer je premium hebt
Huh? Hoe dan?

Het is sowieso als je geen betalende gebruiker bent een extreem pop-up en reclame-festijn wat bijna niet uit te houden is. Ik vermijd het hele platform zo veel mogelijk en gebruik het bijna alleen op plekken met adblocker. De prijs van premium slaat helemaal nergens op, betalen voor content die niet eens door henzelf is gemaakt.

Maar blijkbaar is men wanhopig om ietsjes minder verlies te maken op de YouTube-divisie.
Nee ze maken die content niet zelf nee. Maar de content creators willen natuurlijk wel geld zien als je er naar kijkt/luistert. Genoeg zooi op de reguliere tv is niet van de tv zender zelf en is allemaal ingekocht. Net zoals Spotify zelf ook geen muziek maakt.
Content creators op YouTube krijgen meer betaald door Premium views.
Maar dat doet toch niets af van het feit dat ze geld kwijt zijn aan content die niet van hun zelf is.
Hoe bedoel je?
Sorcerer8472 zij:

De prijs van premium slaat helemaal nergens op, betalen voor content die niet eens door henzelf is gemaakt.


ja ze maken niets zelf. maar betalen de content creators wel gewoon per view. en dat moeten ze ook gewoon terug verdienen in of ads revenue of premium abonnement. Ik vind het ook niet meer als terecht dat de content creators gewoon betaalt krijgen. Maar hij denk blijkbaar van niet.
Oh, zeker. Ik begrijp die hele redenering niet van mensen die klagen dat YouTube en andere diensten een abbo aanbieden. De dienst is ook beschikbaar zonder abbo -zonder beperkingen-. Ja, je hebt reclame. Het kost geld om YouTube et. al. draaiende te houden.

Om eerlijk te zijn heb ik liever dat vrijwel iedere site het model van o.a. Tweakers.net en YouTube volgt: Ik gebruik iets van 10 sites actief en als ik dan bij de meeste een abbo kan afsluiten voor <10 € is dat prima. Dat kan ik wel betalen; geen reclame, minder trackers, support voor de dienst die ik blijkbaar waardeer. Prima, toch?

Het valt me ook op dat geen van deze mensen hen werk doet zonder loon of onder het minimum loon.

Ik waardeer dit dan weer wel:
Ik vermijd het hele platform zo veel mogelijk
Prima, dat recht heeft @Sorcerer8472
Ik gebruik YT alleen voor oude muziek. Content creators en ecelebs kunnen van mij allemaal doodvallen, dat is alleen maar een extra reden om nooit een cent aan YT te geven.
Heb je dan om die rede ook geen tv en betaal je niet voor andere streamingdiensten?
Ziggo (bijvoorbeeld) maakt ook geen tv content, waarom zou je dan voor tv betalen?
Die contentcreators moeten natuurlijk wel inkomsten hebben, die komt bij Youtube dus uit reclame of Premium abonnementen.
In de YouTube app krijg je pop-ups met "met YouTube premium kan je video laten afspelen als je van app wisselt"

Als je YouTube premium neemt en die functie uitzet krijg je nog steeds pop-ups met hey wist je dat je video's kan afspelen op de achtergrond
Youtube Music is een draak vergeleken bij Play Music. Probeer maar eens je eigen geuploade music te luisteren. Laat ze dat eerst maar eens oplossen, tot dan zit ik bij Spotify gecombineerd met mijn eigen Plex server.
Zelf ben ik geen Premium gebruiker bij Youtube, maar wil wel af en toe tijdens het wandelen muziek luisteren van Youtube. Echter zodra ik het scherm uitzet zodat ik de telefoon in mijn broekzak kan stoppen, stopt het afspelen. Oftewel: niet mogelijk om alleen te luisteren naar muziek zonder beeld.
Is dit opgelost als Premium gebruiker, of zijn er andere manieren?
Je kunt Youtube Vanced gebruiken.
Alleen op android, helaas.. Gelukkig is er ook een manier om Premium te krijgen voor € 1,50..
Op iOS heb je Cercube die je via AltStore kan installeren
Google maar eens op ‘YouTube Premium India’
1.50? Ik betaal 2.48 ofzo. Hoe heb jij het voor 1.50? Ik heb ook via India... oh je hebt een single abbo.

[Reactie gewijzigd door Rohit op 9 mei 2021 03:32]

Oftewel: niet mogelijk om alleen te luisteren naar muziek zonder beeld.
Is dit opgelost als Premium gebruiker, of zijn er andere manieren?
Ja, dat is een premium functie.

[Reactie gewijzigd door MikeL op 7 mei 2021 11:58]

Dat is inderdaad een premium feature, maar je kunt het ook doen door gebruik van de Newpipe app in plaats van de officiële Youtube app. Het is in alle opzichte beter dan de officiële app van Google.
Nee hoor, Newpipe gebruik ik as I type op m'n android telefoon.
Doh. Ik bedoelde alleen android haha. Juist geen iOS. 🤦‍♂️
Groot probleem is echter dat de Newpipe app geen ads support en je dus geen monetized videos behoort te openen in de app... wat redelijk nutteloos is voor een Youtube client 😅 .

Hoe dan ook, zal zel geen Youtube Premium nemen, maar voor hun die veel muziek luisteren klinkt het als een redelijk fair-priced deal alles bij elkaar.

[Reactie gewijzigd door AlRoke op 7 mei 2021 13:11]

Wat bedoel je? Je kunt prima videos openen die ads hebben, het laat die ads alleen niet zien. Groot plus punt vind ik zelf, vooral als er van die irritante advertenties midden in de video zitten.
Als je voor Youtube Premium betaald en je dus op een andere manier betaald voor die content dan kan dat inderdaad een optie zijn. Ik bedoelde meer voor mensen die niet voor Youtube Premium betalen. Ik werk zelf in de IT en begrijp dus dat intellectueel werk ook waarde heeft, dus het is erg belangrijk voor me om niet per ongeluk zonder direct of indirect voor 'monetized' intellectueel werk te betalen het te consumeren. "Do to others as you would be done by" en al dat :+ .
Geen idee of het nog steeds werkt, maar ik gebruikte hiervoor wel eens Firefox(/een browser) in Desktop Mode. Hierdoor verwijst YT je niet naar de App en heb je die irritante restrictie ook niet. Dan kan je gewoon je scherm uit zetten terwijl je muziek/video loopt.
Ik heb een YouTube Music abonnement. Dat heb ik later voor een paar euro uitgebreid met YouTube Premium. Het gebrek aan reclame onderbreking zeker waard.

Maar om antwoord te geven. Dit zijn de instellingen die bij mij mogelijk zijn.
Toch maar is nadenken over het nemen van Youtube Premium. de waarde van deze aankoop gaat steeds verder omhoog door nieuwe functies die ze toevoegen. (Daar moet ik wel aan toevoegen dat het steeds meer op Spotify begint te lijken alleen dan een vele bredere keuze in filmpjes/muziek/andere content).

Dan ben je ook gelijk van al die advertenties af daar word ik zachtjes aan ook wel knettergek van.

Edit: kan iemand mij misschien vertellen welke voordelen je nog meer krijgt naast video's downloaden & geen advertenties krijgen + deze nieuwe functie dan.

[Reactie gewijzigd door Party op 7 mei 2021 11:44]

 • Video's downloaden
 • Geen advertenties
 • Video's (audio) in achtergrond door laten spelen
 • YouTube music app naast gewone YouTube
Met name de ad-free experience wat me over de streep getrokken heeft. Ik moet zeggen dat het ook wel erg makkelijk is dat YouTube (ook de 'gewone' app) gewoon doorspeelt als je naar een andere app gaat en/of je scherm uitzet.

De YouTube music app vind ik i.t.t. de vele berichten over Play Music best wel goed. Het is helaas nog geen Spotify maar ik kan er prima mee uit de voeten. Met als extraatje natuurlijk dat je bij veel nummers de keuze hebt om de clip te spelen of audio only.

[Reactie gewijzigd door Johanson16 op 7 mei 2021 13:55]

Nou YouTube stop ook eens efforts in het ontwikkelen van een cast to Sonos functie vanuit de YTM app (ipv de Sonos app gebruiken).
Dit kun je nu toch ook al? :?

- Naam artiest en nummer staan vaak in de titel of omschrijving
- Bedieningsknoppen staan ook al in de player
- 10 sec. voor- of achteruit spoelen kan via dubbel tikken of pijltoetsen

De rest zit onder de instellingen maar dit hoef ik Tweakers natuurlijk niet uit te leggen. Triest dat YT op zo'n manier aan digibeten probeert te verdienen onder het mom 'premium'.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee